first day of my life

dödens döö

Kategori: livet


mitt humör bara dog.. prutt känns det..
och nu började det ösregna dessutom, hur kul känns det.. jävla sverige, jag ska flytta till thailand snarast möjligt. där behvöer man ju inte frysa ihjäl iallafall.

vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, ska nog åka och träna sen innan kvällens underhållning.. men klockan är ju fortfarande bara 16.. ska nog dammsuga och plocka upp kläderna ur väskan igen *suck*

nu ska jag sätta på lite eva cassidy, var ett tag sen jag lyssnade på..
passar mitt humör idag, hihi.

måste plugga lite nu då när allt annat sket sig, det får bli inatt sen..
historiabajs.

fuuuck

Kategori: livet

depressionen kom över mig.. blir inget halmstad imorgon, p.g.a. att det inte fanns några biljetter till den där halloweenfesten.. menmen. vi ska åka ner nästa helg istället, det blir ju bra, men hade ju velat åka nu, kände verkligen att jag skulle behöva komma bort... men det är som det är. ska försöka vara glad ändå :D.. men det blir inget festande den här veckan, sköönt. ska vara hemma och plugga istället, och på lördag ska vi till hellberg och äta middag och ha mysigt och skoj!

varit i stallet och fixat som fasen idag, smörjt och mockat ut boxen.. så nu behöver vi inte göra det på ett tag..några dagar iallafall. ska dit en stund sen också, rida och pussas lite till.

fan humöret gick i botten, vet inte varför.. hade bara sett fram emot det så mycket.. hela sommargänget, bara skratt o mys och sådär som vi hade det.
tänker nog lägga mig att gråta en stund nu, fick en klump i hjärtat..

heej då, nu saknar jag lii massa.
ikväll blir det tydligen bowling, skojskoj.
empan, ring upp, hihi.
adam, allt blir bra, du har ju mig =)

gullelutt

Kategori: livet

det var skönt och träna, sola var för varmt men pooolen var bäst :D

nu är det snart prison break.. käkat gröt och så hällde jag på ngt kli mamma köpt för magen, får vi se om den blir lugn!! hoppas det!!

gud jag är trött, imorgon är det stallet , packning o hämta bilen och så samla ihop alla  :D kolla med madrasser och sånt där..
sen drar vi vid 9 på onsdagen så vi hinner ner och gå på stan lite och systemet och sånt där..

nu ska jag ta på pyjamasbrallorna, nytvättade, Mm och lägga mig i soffan jämte mamsen o katterna :D

later,
lii tänker på dig skrutt. psuss

empan och jag har snack om livet och allt annat.. det är tur att jag har henne, det är viktigt!! JÄTTEviktigt. vet inte hur jag skulle klara mig annars, hihi , hon skulle nog inte klara sig utan mig heller :D komplitterar varandra!! älskar dig snurpa, puss. och allt blir alltid bra till slut,

jag dööör.

Kategori: livet

nu har hon åkt, min stöttepelare.. och jag är jätteledsen, känns som världens största klump i magen, lite för jag är lite orolig om hon klarar sig själv, men mest för jag kommer sakna henne otroligt!! usch o. fy...
bläääää, fast jag vet ju att hon ska ut på sitt livs äventyr,  så det känns ganska okej.. även om det blir ensamt här nu, vääldigt ensamt. tur jag har empan o adam kvar =)

ska åka o träna o sola nu, fryser som faaasen, brr. jag är trött efter 6 timmar i bilen, varav 3 körde jag själv.. och på onsdag blir det 30mil till, fast det ska bli kuuul bara, idag var det ju sådär kul, hihi.. fast jag slapp ju iallafall säga hej då i lördags, det var tur det.

tror jag kommer blir sjuk lagom till onsdag, jag har den känslan i magen..

nepp, på med träningskläderna och hurta till mig lite =)
ipoden med såklart. idag blir den uptempo listan !

måste ringa miss mli oxå, gör det imorgon.
packa och tvätta fornarinajeansen med, inte glömma!

seperationsångest..

Kategori: livet


suck imorgon åker hon =/.... jag o emmy kör upp henne till stockholm, arlanda, kl 9.30 går bilen... mystiske M följer med oxå, han ska spela på en båt i 8 dagar..tjäna massa pengar och få massa groupietjejer :P

dagen har varit bra, adam o joannadag .. vi var i linköping o köpte jacka o skor till honom, sen hem för storstädning av hans lägenhet efter igår, så kom bolle o hjälpte till o sen kom empan så tog vi en wallanderfilm-brandvägg.. svinbra!! fast jag var jättetrött o somnade nästan, men pallade hela 3 timmar ju!!

nu är jag hemma sen en stund, ska sova strax, tvätta bort sminket o sådär först bara..

tjipp, åter imorgon kväll.

pirrig

Kategori: livet

hihi känner mig som den gladaste i världen :D vaknade av ringklockan, hoppade upp o borstade tänderna och sa godmorgon till martina.. satte sen på tvn för att se idol. men då var det nyhetsmorgon.. haha, jag hade glömt att man ställer tillbaka klockan juuh. vad tusan.. fast det gör ingenting. det är ju världens vackraste väder ute.

det var skönt att nästan vara nykter igår, för idag mår jag jättebra och ingen huvudvärk eller ångest så långt ögat når, hihi :D bra där joanna. *klapp på axeln*.
KALLT som tusan är det, sitter i bara linne o trosor, ska ta på min pyjamasbyxorna och en myströja och glida ner under täcket och invänta idol.. det blir bra det.

promenad i varamon idag m mamma, Mm, jag ska tvinga henne =) hihi. annars tar jag en tur med ipoden!! behöver rensa skallen. martina får komma ner med landola oxå, mysigt.

ohh det luktar frukost.. blir familjefrukost idag, den mysigaste sorten.

haha, det bara spritter av glädje o mys idag hos mig.. älskar såna här dagar.

gooodnatt

Kategori: livet


harrys var en katastrof, förfesten var dock rooolig :D. singstar är alltid roligt, så det så..
en halv flaska vin var vad jag fick i mig idag, lika bra att vara nykter..men det är ju som det är nu... vi beslöt oss för att åka hem, och resten är som man säger, HISTORIA. jahopp.
bilen står hos adam och den hämtar jag imorgon, eftersom jag måste städa efter oss i hans lägenhet när han var en ängel och lånade ut den till mig o. mitt folk, hihi, mera sånt.. städa är ju roligt, iallafall när man städar åt andra.. hos andra..

heeey, ta 40steg tillbaka ungefär, du beter dig värre än en tjej... menmen, skyll dig själv, eller hur lii :P hoho. det blir ju vad man gör det till.!

I halmstad regnar det massa, det fick jag veta av T nyss, vi tog ett nattsamtal medan jag åkte taxin.. vi struntar i utklädnad, lika bra det.. evil smurfs får dom vara själva, jag och martina ska vara snygga och flörta med alla söta studenter, hihi.

nu ska jag sova till kl 11.30 imorgon då klockan ringer för idolreprisen.. gött. perfekt söndagsunderhållning..

undrar hur V har det i skottland.. han är säkert fuller. hihi. det gör han rätt i.

längtar till onsdag, pallar inte en dag till i den här stan.. orkar inte.. vill BOOOOORT. flyg mig iväg bara, vart som helst där folk inte är dumma i huvudet o. sjukt trögtänkta.. men det är ju så det är, motala..

saknar min bror, snyft.
mamma pappa o martina kommer nog snart, ska försöka somna så jag slipper ta ngt samtal med mamsen,,. inte idag igen.. jag KLARAR MIG. good.

my life, my rules..

detta eviga festande

Kategori: livet


jag är ledsen att behöva säga det här, men jag är lite trött på att festa.. jag tycker om att vara full och glad, men jag tycker inte om vad spriten gör med människor.. det är så himla konstigt vad man bara släpper sina hämningar och gör det som faller en in.. vet inte om det är bra eller dåligt, jag håller på att bearbeta det i mitt huvud just nu.
Men idag ser jag fram emot ?! sista kvällen med lii.. bläää, ångest..

vi tar en förfest hos lii, 3 små tjejer, snackar skit, lyssnar på musik och har skoj, tar en test om vi kommer in på det nya stället, annars blir det trogna harrys, det är inte fy skam det heller. sugen på att dansa och ha en riktig tjejkväll, inget flörtande och så vidare, idag är LIIS kväll!! ingen annans.

halmstad på onsdag, halloweenfest, och så fest på lördagen med frida o elise förhoppningsvis och sen efter det blir det några myshelger istället för supande.. det kan inte vara nyttigt det här.. hemma med mamsen utan detta äckliga vin och högljudda musik =) hihi.. fast det har sin charm det med, sannerligen.

så, nu ska jag skjutsa mamma o pappa till min farbror och martina någonstans, och sen blir det duschen och kvicka till..

over and out, in i dimman, hörs imorgon..

jag är baaakis.. usch ja

huvudvärk

Kategori: livet


blev lite sent igår, och idag har jag ont i huvudet.. lite cola light gjorde det dock lite bättre och nu ska jag äta tonfisk och majs, hoppas jag kvicknar till lite. Till maxi en sväng med mamma och handla, titta om dom har några utklädningsgrejer, måste fixa till ondag nu, hmm.

långtur i skogen med empan sen, ska bli skönt , få lite luft och prata skit om igår =)
och ikväll blir det förfest hos adam och sen en sväng till harrys. skojskoj, liis sista kväll ute..snyft.

blir en runda till stockholm på måndag för att släppa av henne, usch jag kommer gråta, är inget bra på farväl, jag har sån separationsångest, bläää. men det går nog bra!! kanske, hihi..

har fått bloggstillestånd, måste skärpa mig.

stefan och dom var ute igår, blir så glad när jag ser dom. och jossan som jag inte sett på jätteläääänge!! Blir svarta änglar på onsdag, det blir bra det.

puss

fredag

Kategori: livet

oups, ingen blogg på nästan ett helt dygn.. illa av mig..

natten var svinjobbig , somnade inte förrens vid 6imorse, vaknade 11.30.. klädde på mig träningskläderna och tog eda till stan och feelgood. 40min på bandet *pust* och en halvtimme styrka -hulken-, det fick räcka. en stund solning och ett hopp o poolen. det var skööönt.
en vända till systemet, 3 cider till mig, 3 cider till emsan.
sen HEM.
mamma hade lagat mackaroner och wournburgare. gottgott. men jag mådde lite illa.. brukar bli så efter man tagit ut sig.

tittade till på tyra banks show, och blev svintrött.. och nu sitter jag här med frusna fingrar och en ond mage.. som vanligt.. jag börjar bli så van så jag orkar itne ens tänka på det längre..

M börjar spela halv 9 ikväll,så idol får vänta till på söndag!.. men tacos blir det och lite cider och tjatter, hihi.. stackars adam får vara med oss tjejer, fast han klagar nog inte!.

en dusch, fläta håret, ett kapitel svenska.. sen smink och några kläder.. så drar vi till mathilda och maxi och handlar maaat.

psuspuss,
imorgon blir det jättefest, ska bli skitkul. Liis sista utekväll i motala på vääääldigt länge,
chipp

parfym..

Kategori: livet


parfym gör så himla mycket.. nu har jag duschat och sminkat mig och fönat håret och tagit deo och parfym, och man luktar så gott.. man blir liksom glad av lukten, kan inte förklara det. sen känner man sig fräsh och fin..
för övrigt är jag jättenöjd med håret, det blev precis så ljust och fint som jag vill ha det, och inget gult kvar, hatar gulblont hår, bläää. ska gå och köpa silverschampoo imorgon oxå,det är jättebra!! hoppas mina "intetappahåret" -piller börjar verka snart, tappar så himla mycket, snart kommer jag nog vara flintskallig.. usch, hemska tanke, mitt hår som är min stolthet =) hihi

nu väntar jag in emmys samtal, sen ska vi dra oss inåt staden.

imorgon blir det tacos hemma hos adam eller mathilda med dom två och emmy, och sen ska vi in till vadstena och mysa. hoppas Lii vill följa med oxå, snart kommer vi ju inte ses på 6 månader juuuh =( bhuhu.

hej hopp, vilken liten snopp, lala.
puss

min bästa vän

Kategori: livet

min allra bästa vän heter landola.. hihi, idag har vi haft jättemysigt och pussats och ridningen gick jättebra. hon är så rolig att rida när hon är på sitt bra humör, då gör hon precis vad man säger åt henne, en riktig dressyrpingla. Så fick hon galoppera av sig själv i 10 min efter, hihi, hon verkade måttligt road , fattade nog inte riktigt vad hon skulle göra..

vilket JÄVLA pissväder.. och enligt E så kommer det komma värsta stormen nu ikväll.. jag ser inte fram emot det alls.. usch ja, jag ska hålla mig inomhus så mycket det går, jag fryser. brr.
 
ska till stan om någon timme och fika med emmy, kanske lii oxå ?... skriva till mathilda med och se om hon vill med, blev ju ingenting iförrgår.

magen är ur funktion idag, ajaj, vad ska jag gööööra?! hjälp mig. tänker inte leva på gröt hela livet,för det finns andra saker jag tycker om, t.ex morotskaka som jag ska äta på hugo sen. mumma.

inget att tillägga just nu, dammsugit huset och städat rummet har jag gjort idag, så nu är det rent och fint så inte mamma kan klaga, hon är jooobig.

vip-kväll på stan, jag har ingen biljett, undra om man kommer in då.. vi får testa.

tjoooo,

listor hit och dit..

Kategori: livet

Ta närmaste bok, slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"jag kan bara inte sluta tänka på dig, det händer de oanständigaste saker"
Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
en veckans NU, den senaste
Vad var det senaste du såg på TV?
en film, 21 gram i morse
Utan att se efter, gissa vad klockan är?
12.57 (12.12)
Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
hide and seek med imogen heap i ipodhörlurarna
När var du senast utomhus och vad gjorde du?
kl halv 8 och tog på landola annat täcke i stallet
Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
min ipod
Vad har du på dig?
blåa mysbyxor och grå huvtröja
Drömde du någonting inatt? I så fall - vad?
kommer inte ihåg, var nog ingenting viktigt.
När skrattade du senast?
åt sotan förrut för att han snarkade värre än pappa
Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
modebilder, en lampa , 2 hyllor och ngra tavlor.
Har du sett något konstigt på sistone?
hmm jag tror inte det.. eller jo på outsiders i måndags var alla sjukt konstiga, gick i blöja, och hade ett förhållande med en docka .. o.s.v.. störda människor finns överallt.
Vad tycker du om den här utmaningen?
tidsfördriv, det ösregnar ju ute!!
Vilken var den senaste film du såg?
21 gram, men slumrade till i slutet.
Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
ett hus i malmö kanske, en fin bil, ett stall med massa hästar, kläder, sen skulle jag köpa en resa till maldiverna eller något paradis i ett halvår eller nåt :D. sen skulle jag nog donera mkt och spara såklart.. *drömmer mig bort*
Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
jag tittar alltid under sängen och i garderoben innan jag somnar, mörkrädd som tusan..
Om du kunde förändra EN sak i världen, utan hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
att alla skulle kunna komma överrens i världen.
Tycker du om att dansa?
det klart, hihi, jag är ju en partyprinsessa.
George Bush?
han verkar psyksiskt instabil minst sagt =)
Föreställ dig att ditt förstfödda barn är en flicka… Vad får hon heta?
selma
Om ditt första barn var en pojke, vad skulle han heta?
hugo kanske... eller max
Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Mm absolut, i thailand..
Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
hihi, välkommen till paradiset, killar och sprit är gratis.
Har du pojkvän/flickvän?
nooop
Är du kär?
olycklig kanske, fast inte så värst..
Hur tidigt stiger du upp?
kanske mellan 10-12.. pluggar komvux, då vänder man på dygnet
Vem/vilka vet mest om dig?
martina, emmy, lii och landola
Gillar du att slåss eller?
hihi, skojbråka är det bästa som finns :D
Vad ska du göra ikväll?
skriva historiauppsats och kanske ta en sväng till vip-kvällen i stan..
När var du senast riktigt full?
i fredags =) jihooo
Är du seriös?
nja, inte så värst.. bara när situationen kräver det.
Hur många biologiska syskon har du?
2 st, en bror o en syster
Isåfall, vad heter de?
Rickard och martina.
Hur många timmar sover du per natt?
för många för mitt eget bästa.. oups, det är ju så skönt..
Vilken färg har du på håret?
nyslingad blond
Och frisyren, hur ser den ut?
lång ljust hår.. snedlugg..
Vad har du för färg på ögonen?
blåa
Vad vill du ha för färg på ögonen?
dom är fina som dom är.
Ska du duscha idag?
Mm, efter träningen o stallet.
Vad är det för veckodag?
torsdag förmiddag
Är du uppväxt i stan eller på landet?
i en liten stad :D
Har du utländska föräldrar?
nej så svenska som det går
Gillar du att laga mat?
Mm det är ganska roligt, fast jag håller mig mest till gröt och mackaroner.. och wokgrytor med curry, det är min specialitet. och pastasallad :D
Hur många par skor har du?
hmm, kanske 20 par, om man räknar alla sommarskor..
Var har du ont?
i öronen, hörlurarna är lite stora.. ajj
Vem är bäst just nu?
landola , alltid bäst :D
Använder du hårspray:
inte så ofta, sån där sunsilk wolymgrej, om jag ska sexa till mig ;P haha
Favoritserie:
O.C, one tree hill, desperate housewifes, bonde söker fru, idol.. balblalbla
Gillar du seriehjältar?
nja, inte så värst, fast supermannen är snygg.
Killar eller tjejer?
både och såklart.
Salt eller socker?
saltberoende..
Gillar du ketchup?
till mackaroner är det ett måste.
Är du bra på att måla?
målade hela vår stuga förra sommaren om det räknas men teckningar är jag grymt dålig på.. hihi
Sommar eller vinter?
sommar då, eftersom då finns varamon =)
Vilken tid gick du upp idag?
07.30 ringde klockan, pigg som en lärka.
Vem kramade du senast?
mamma godmorgon imorse
Vem pussade du senast?
landola, elelr oskar förresten. tur man har djur.
Säger du "kex" eller "chex"?
chex, såååklart.
Vad längtar du till?
att flytta härifrån, det ska bli skööönt. och så längtar jag till 2november, då ska vi på roadtrip till halmstad hela sommargänget :)
Favoritalkohol?
cider och vin, sprit är otäckt som tusan.. blää
Vad tycker du om ditt utseende?
jag ska inte klaga, finns dom ska har det värre.. men jag är lite kort kanske, hihi
Varför fyller du i detta?
brist på ursäkt, har bara tråkigt. och orkar inte plugga
Vad heter dina husdjur?
sotan, disa, zeus-oskar, tessa, och cizzi (katter)
Hur kommer du bo till hösten?
i en stuga i djurkälla med föräldrarna o martina
Har du körkort?
sen 16 april 2004
Hur gammal vill du vara när/om du får barn?
kanske 25 eller så, vill vara ung mamma.
Humör just nu?
ganska avslappnad, träningssugen
Favoritgodis?
stora nappar och choklad
Är det nåt du absolut inte äter?
kött, tomater, gammal uppvärmd potatis, massa saker
Sommarplaner?
det vet jag inte än, nästan ett år kvar juu.
Saft eller alkohol?
alkohol, hihi. jag kallas ju inte för partyprinsessa för inget.
Hur många kuddar sover du med?
typ 6 tror jag, man måste kunna göra en kokong runt sig så monsterna inte ser en.
Morgon- eller nattmänniska?
nattmänniska, hatar morgonen
Sparare eller slösare?
slösare, skäms på mig, jag behöver spara pengar.
Bästa film?
finns hur många som helst..
Kommer du ihåg din första kärlek?
Mm makus jonsson i 4an kanske , hihi
Älskar du henne/honom fortfarande?
som en vän, vi gick i samma klass i 9 år juu.
Har du några homosexuella vänner?
ett par stycken.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid?
ja det klart, skulle aldrig kunna vara otrogen.
Ser du på kärleken som ett misstag?
Hell  NO, det bästa som finns ju.
Bio eller promenad?
promenad, itne så mycket för bio faktiskt..bara i rätt sällskap, hihi
Är du kittlig?
hihi, jättekittlig, använd det inte mot mig nu.
Rädd för insekter?
dom är bara äckliga.
Det här är jag bra på?
att älta, och att få folk att skratta, hoppas jag iallafall
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
vore coolt att kunna flyga fort till andra ställen..
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?
vill tatuera mig, men jag är en fegis.. men en vacker dag.. får väl supa mig full först.
Anser du att du är stark?
hihi verkligen inte, en mjäkis.. fast jag kan om jag vill.
Vad gör du om du får hicka?
dricker vatten upp och ner, fast det brukar inte fungera så bra tyvärr..

vinkar godmorgon

Kategori: livet

goooodmorgon allihopa :D!

här sitter jag och har varit duktig och varit i stallet såhär på morgonkvisten... Hon mådde bra och fick 2 äppplen och ett nytt varmt täcke på sig så hon inte fryser, fast nu sitter ju jag här och fryser istället, måste leta rätt på vantar och mössa nu, alldeles för kallt att gå utan.. Råkade väcka mamma oxå så nu ska vi äta lite frukost tillsammans, hon 3 knäckemackor med pålägg på och jag en tallrik nyttig gröt. Sen ska vi krypa ner i var sin soffa och titta på "21 gram", den ska tydligen vara bra, såg att den gick på 1an igår på kvällen...

somnade direkt efter att jag skrivit här igår kväll, så tidigt har jag inte somnat på länge, det var skönt. Då kan man gå upp såhär tidigt och vara skapligt pigg så man inte känner tvånget att gå och läga sig igen.. Idag är det torsdag och planerna för idag är att installera om word så jag kan skriva min uppsats.. det går segt på den fronten *skärpning*. Lii hade lite listor med på sin blogg som jag ska snoo av henne sen, hohoho.

Imorgon är det fredag, då ska vi till vadstena och lyssna på M när han sjunger, det kommer bli brabra det.

mår bättre nu, hihi, jag hade lite ledsendag igår bara, fast jag vet inte ens varför, jag var nog mest irriterad på livet tror jag kanske eller något sånt.

jag saknar rickard.. det luktar honom här idag, kanske pappa tagit på ngn av hans parfymer.. =( måste han bo 40mil bort? dumma malmö.

ingen inne på msn heller så jag drar mig härifrån, återkomemr efter film och frukost.
pusspuss

jävla tjat

Kategori: livet

idag är det ett jävla tjat här hemma.. att dom orkar hålla på.. gode gud, sluta bry ER. jag klarar mig alldeles utmärkt, och det hjälper inte vad ni säger och gör iallafall, det hjälper inte vad någon säger.. förrutom DU. dig lyssnar jag på och jag försöker bättra mig, jag lovar.

Blir en filmkväll ikväll, ingen dator, börjar ju bli tokig i att sitta här, men det är ju smidigt eftersom jag gör alla mina läxor o.s.v här... Hmm.. måste läsa svenska också för jag har prov måndagen efter lovet, och på lovet vill jag minsann inte plugga hela tiden juuh. Då ska vi ju till halmstad. 7st är vi som åker ner nu, jag o martina, mli, robban, kim, brage och hans bror, och så är ju pojkarna där nere. Gud vad kul det ska bli, skönt att åka härifrån ska det bli, jävligt skönt. fest och skratt och mys och kärlek, det kan inte bli bättre.

vill ha helg nu... torsdagar är alltid så tråkiga.. ska träna imorgon och bada o sola, det blir skönt det, en dag för mig själv, behövs när det här jävla huset är så litet.. man kan ju inte ens få gråta ifred.. hur ska man då kunna läka ?!! orkar inte försvara mina handlingar hela tiden, det är som det är och jag kan inte göra någonting åt det, hur mycket jag än vill.

hej då, vi hörs imorgon, jag orkar inte med er idag. inte alla förstås, vissa stöttar, TACK för det.
puss

råris

Kategori: livet


woken serverades med råris idag av mamma, tack för maten mammi.. jag har kommit på att jag inte tycker om råris dock, det är för mjukt. jag tycker om när det är lite tuggmotstånd.. halvhårda mackaroner är det bästa jag vet.. kokade minst 1 minut för kort tid. annars blir dom för mjuka och det får jag kvälningar av.. även för mjuka nudlar är sjukt äckligt... kokade bara så dom glidit isär varandra liksom, inte en sekund mera.

nu är det bonde.
per-martin är en hunk, fast han är alldeles för gammal för mig.. men ändå.!!

daggmaskar

Kategori: livet


jag hatar daggmaskar. jag tycker dom är sjukt äckliga och fruktansvärt fula.. bläää.
såg en påvägen till stallet förrut, och jag blir så äcklad att jag nästan måste kräkas.. måste dom vara så förbannat rosa och genomskinliga. tänk vad söta dom skulle vara om dom var svarta med lite ludet hår på sig.. det vore verkligen bättre.
död åt maskarna säger jag, fast iofs så om maskarna dör så har fåglarna ingenting att äta och fåglar älskar jag juh.... vilket dilemma det här blev nu då...

fast dom stör ju mig inte så himla mycket eftersom dom lever under jorden , och de flesta som man ser är ju faktiskt överkörda eller dödade på annat sätt... fast det är ju nästan ännu äckligare..

tacka vet jag gulliga ludna larvrar (heter dom det i plural) dom är ju iallafall snälla. så det så.

powerwalk.

Kategori: livet


idag ska jag ta min första powerwalk med ipoden, det är ju dess största syfte. att få mig taggad att gå =)
det ska bli skööönt, så himla tråkigt att traska utan musik,då tänker man ju bara på hur långt det är kvar tills man är hemma..


gröt nu kanske ? ...
jag tror det, och en koll i motala tidning, det KAN ju ha hänt något spännande för en gång skull.

nu bet han mig i fingret ? kan han bli förbannad ? dummingkatt.

sleeping beauty

Kategori: livet

godmorgon alla gullefjun!!

gud idag sov jag till 11.46, vhat happened? jag var nog tvungen att sova ut för en natt kanske.. känner mig lite hängig och lite ont i halsen, ni vet, sådär krasslig så mna vet att om några dagar kommer man ligga stupad.

inga drömmar som helst inatt, inte vad jag kommer ihåg iallafall, det var ju lite tråkigt minsann.. jag tycker om att drömma, så vaknar man och är jätteglad (oftast)...
idag är det onsdag och jag ska fördriva dagen med mamsen. Vi ska åka och hämta den nya datorn och sen ska jag till stallet, och plugga och städa martinas rum har jag lovar (när blev jag så snäll), hihi, jaja, kanske håller det oss sams ett par dagar extra, det vore skönt.

nu har jag inte ont i ögat alls längre, J skrev och kollade om jag var okej, det var gulligt av honom, han är alltid så söt och snäll när jag träffar honom, hihi, den ena kärleksförklaringen efter den andra, dom är söta vissa av manssläktet, men ni är inte många minsann. :P

oskar ligger här i knät och försöker få plats, det går sådär.. Men han är så gullig så jag har inte mage att flytta på honom, han vill ju bara ha närhet, vem är jag att neka honom det ? det vore inte alls snällt.

nu ska jag ladda hem dataprogrammet till mobilen så jag kan lägga in lite låtar och bilder,

leaving on a jetplane

Kategori: livet


Hihi, Mm nu är jag glad som tusan. sitter med ipodmusik i öronen och ler för mig själv.
hihi var bara tvungen att ringa tommie en endaste gång, annars klarade jag allting själv. *stolt*

fast det har tagit mig sen kl halv 7 -gäsp-. men det var det värt.

Och mobilen fungerar oxå som den ska =), fast jag måste ta massa nya bilder, och sen är ju alla meddelanden borta så har ni inget att göra skicka iväg ett till mig, ett snällt :D hihi. jag är glaaad.
ska lägga in musik i den med, men det gör jag imorgon, orkar inte sitta här mera nu.
jag ska njuta av min bedrift nu, hihi.

håret blev jättebra, blont och fint, precis som det ska vara.. men varför ska dom ha i massa skit och bulla upp det jämt så man ser ut som en tant ? tur jag bara skulle till stallet, hihi..

verkar bli flera nu till halmstad, kanske 7 till o med, om brage o hans bror följer med.
då tar vi bussen ner, en liten roadtrip som på den gamla goda tiden :D ohh saknar det.

på fredag blir det mys med folk i vadstena och lyssna på mats, det ska bli roligt :D
adam kör så jag och mathilda ska dricka lite cider och njuta av musiken. såklart.

lite bloggande idag, men har inte så mycket att säga.. en bra dag bara =)



överlycklig..

Kategori: livet


Ni kan inte förstå.. =) att prylar kan göra en så glaaad.
Nu har jag fått mina födelsedagspresenter,
en rosa ipod nano
en rosa sony ericsson Z610i..
en slingning som jag ska göra idag.

jag är så glad :D så idag blir det att rida när jag varit hos frisören och sen ska jag pyssla som en tok med mina nya saker, hihi, dom matchar till och med ju =).

jag tror att jag har världens bästa föräldrar, gud vad jag älskar dom, Mmmm.
hihi det här kompenserade verkligen för att dom inte var hemma i helgen.

nu ska jag åka till skolan,
pusspuss

förstår mig inte på mig själv riktigt.

Kategori: livet


sitter och lyssnar på en låt som T skickade.. och så kom alla minnen tillbaka... kommer ihåg så väl någon av de där nätterna då natt blev till gryning innan vi somnade.
Då var den här låten på, tillsammans med hans "sovlista", som man inte alls kunde sova till, hihi. men det gjorde mig ingenting. Men jag håller den hemlig för det är lite speciellt.
förstår inte varför allt kommer upp igen såhär rätt som det är.. fast det är ju på ett annat sätt nu, det gör bara ont för jag tycker om honom som människa och saknar honom, förrut saknade jag det och så var jag ju kär i honom.. det gick ju över för länge sen..

slut på den diskussionen, hihi.. jag är knäpp. eller så har jag för mycket tid att tänka.
eller så saknar jag bara att mysa något fruktansvärt.. bara ha någon där som håller om mig och som pussar mig i pannan. man saknar det när man inte har det, och när man väl har det tar man inte vara på allt det underbara.

så fungerar väl livet. I guess.

Lii och jag har en intressant diskussion om ältande och olycklig kärlek.. återkommer om vad vi kommer fram till, det kan ta tid :D

kväll.

Kategori: livet


och jag är helt tom i huvudet.. har inte någonting alls att säga.. eller joo, det har jag, miljoner saker, men det är så mycket att det liksom tagit stopp, och jag vet inte var jag ska börja..


känner mig lite ensam, Lii har inte varit här på hela dagen.. inte jag heller iofs, hihi. men det känns lite tomt. och snart kommer det kännas så varenda dag =/ vill inte tänka på det alls.

tur vi åker till västkusten några dagar så jag slipper känna ensamheten. kommer bli himla jobbigt iallafall. hon är min stöttepelare här hemma !!

prison break snart.. ohh det är så spännande =)

klump i magen, och i hjärtat.. känns konstigt fast inte så jobbigt iallafall.
man är så van att ha den där nu för tiden.. alltid.
klumpjävel.

vad fan?.

Kategori: livet



jag skrattar åt det hela.. hahahaha.
patetiskt.

jag förmår mig inte ens att gråta, det är en slags tomhet som slagit över mig.

men nästa onsdag är vi i halmstad och jag o. mli ska klura på vad du ska klä ut oss till.
det kommer blir skojskoj. hela gänget igen :D

svenska nu, will be back at 7.

musik

Kategori: livet

Dear Mr president - Pink.
himla bra låt, texten är klockren.

trevar mig framåt,
mot ett mål jag aldrig kommer nå.
Varför försöka,
när allas blickar säger
"hon är misslyckad redan från början"
men jag ska bevisa,
jag är bättre än ni tror.
en vacker dag.


kanske jag borde skriva min novell, men jag har ingen insperation..
får bli senare.

tänk att bo på de rosa molnen i himlen, jag var där en gång i tiden
hur kommer jag dit igen ? hjälp mig.




en drog.

Kategori: livet

det är inte så lätt som det låter... det känns som en drog.
så säg inte bara att "ta tag i det".
skulle jag våga så kanske, men jag är rädd. jag är rädd för mig själv..
hjälp mig i stället, stötta mig.
skratta inte bara...
du förstår inte. =/

nu ska jag duscha bort tårarna. sen geografi, får jag tillbaka provet.

hej dou,

bilbesiktning

Kategori: livet

idag har jag besiktigat bilen för första gången i mitt liv. En spännande upplevelse.. fast jag spar er detaljerna. jag fick en varm kopp choklad iallafall!! men eda mår bra så nu får hon vara kvar i familjen ett tag till. Lite rost har ju aldrig skadat.. hon går ju som en klocka, även om radion är sen stenåldern. Men man ska inte klaga..

sovit kasst inatt, somnade vid 4 typ, vaknade halv 8 för mamma skrek och var tjurig, hon är för övrigt sjuk men för det kan man inte ränna runt och skrikas ju.. så det var bara att hoppa ur den varma kokong av täcken och kuddar som jag bildat och dra på sig kläder.. måste jag säga att humöret var på topp ?! hmmm, -morr-
hann med en maxisväng oxå, kylskåpet var tomt efter helgen :D
så nu ska jag äta gröt till frukost. mumma.

jag är sååå trött. måste nog gå och lägga mig en timme eller nåt. annars kommer jag explodera på någon idag, och det är inte bra. man ska vara glad =)

stackars hästarna som går ute i ösregnet.. ska åka till och värma henne sen. stackars pluttan..
fast hon blir ju ren och fin av allt vatten iallafall, hihi :D

Nu är det måndag, jag är nyfiken på en ny vecka.

frukostdags, sen sova, sen dusch och skolan.
vinkvink.


sommar -06

Kategori: livet

Du plockade min blomma, den jag sparat
Sparat, gömt och bevarat
Att ge den till dig kändes rätt
för du var den jag ville hålla tätt
Hålla dig ömt, kyssa din panna
allt för att visa att jag ville att du skulle stanna

Det var underbart när du ville mysa
Tro det eller ej, men det var många som sa att du fick mig att lysa
I mitt bröst bultade mitt hjärta hårt
Att inte sprängas av kärlek var svårt
Din närvaro gjorde mig hög
Det kändes som om jag flög
Under sommaren vi var ihop hann jag inte förstå
att det verkligen var vi två...

Mm du T, tack för sommaren. <3

kärlek

Kategori: livet

bom-bom, bom-bom
jag ligger så nära, nästan inuti, bredvid
mina läppar, händer, fingrar och tunga
leker och letar sig söderut i takt med hjärtslagen
som slår och slår slag efter slag
hårdare, hårdare, först snabbt sen långsamt

bom-bom, bom-bom
jag andas kärlek genom dina porer
rodnar du på insidan av din hud som jag?
mina kyssar vandrar över din mage
och jag blir alldeles svag
när dina ögon berättar en saga om en sommar så blå

bom-bom, bom-bom

väntan

Kategori: livet

Vänta, vänta
Allt jag gör
Är vänta, vänta


En tom natt
Och ingen varm andedräkt
Som kittlar i nacken

Vänta, vänta
Allt jag gör
Är vänta, vänta
Bara lite till


dikter är det finaste som finns... :D

sister hazel

Kategori: livet

sitter och lyssnar på liveskivan. shit vad bra dom är. blir helt varm i kroppen,
dom kommer få topp-placering i min ipod, som jag fortfarande inte fått, hmm.
rosa och fin är det, precis som min själ, hihi.

mitt öga gör lite mindre ont, det är bra det. vilket pucko. irriterad.

eller hur lii, visst spelar man ett litet spel, och det man vill är att ha övertaget, känna att det är han som bryr sig mer än vad man själv gör.. men det är svårt, för oftast visar inte killar några känslor, tror aldrig jag har haft övertaget, kanske en gång. men det fick, får jag ju ångra än idag.

snart är det vecka igen och jag ska börja med min historiauppsats om vietnamkriget.
det ska bli intressant. har bara så mycket att göra just nu, vet inte vart jag ska börja.. måste skriva min uppsats imorgon oxå.


söndagskväll.

Kategori: livet


nu ska jag underhålla mig med att titta på dom sista avsnitten av OC.
hon ska tydligen dö, snygga marissa.. tråkigt! vi får se helt enkelt.

borstar tänderna, det smakade illa i munnen minsann. älskar att borsta tänderna, det är det bästa som finns. Mm.

imorgon måste vi handla, ingen kattmat och ingen fiberhavregryn.

det är ingenting att skämta om ju, det förstår du väl va ??!
jag ska försöka, men jag lovar ingenting för att jag är rädd. jag behöver hjälp.

trevlig helg, det var roligt det tusan!!

puss o hej.


dagen efter

Kategori: livet

sovit hela eftermiddagen, eller slappat i en slags dvala. det har varit skönt, men nu är jag rastlös...
fast det är ju söndag, så det är okej att bara ta det jättelugnt.

tystnaden säger allting, så är det nog.

haha jesper har skrivit en rolig grej på sin msn
"kom ihåg, feta människor är svårare att kidnappa", så sant.. hihi ler när jag läser det, yup.

håller på att ladda ner de sista ocavsnitten. det blir kvällsunderhållningen.

ska ringa ikväll, snacka lite skit, tror jag iallafall, om jag orkar.


rädsla

Kategori: livet

"En konstig känsla har borrat sina
naglar rakt in i mitt hjärta
Jag vill så gärna vara glad och njuta
Men det gör så ont att göra det ensam

Jag har hela livet framför mig
Jag känner mig tom
Hur jag än försöker så vill mina sår inte läka

Ge mig piller, ge mig medicin
Men mest av allt ge mig kärlek
Ge mig en kram och en puss på pannan
Ge mig din hand, håll om mig

Känns som att alla tårar bara samlas i mitt huvud
Snart kommer allting explodera
Och då står jag åter igen naken inför dig
Men det kommer jag inte tillåta mig själv
Aldrig mer igen

Min hand darrar när jag skriver det här
Det finns ingen som kan ta den
och säga att jag är bra
Att jag är stark som har klarat av det här

Det var lätt när sommaren fanns där med sin värme
Men vad händer NU?
Jag är rädd, så rädd för kylan
Så rädd för att vara helt ensam i denna värld"

det regnar utanför fönstret här hemma, och ja gråter inombords oxå. idag känner jag mig ensam. kanske är det bara tröttheten som gör det, eller kanske är det så att jag är ensam.. Mmm.. vad hände med all den styrka som jag jämt skriver att jag fått, vad hände med att alltid vara glad ? fast jag mår ju inte dåligt, inte dåligt på ett dåligt sätt, utan bara dåligt på ett konstigt sätt. det sitter en klump i hjärtat idag.. vet inte varför. jag saknar väl bara.. det är så mycket som jag saknar som ni inte har en aning om. det finns så mycket i mitt liv jag aldrig kommer berätta.. jag är inte så perfekt som ni vill få det att se ut.. jag är ledsen att göra er besviken.. jag är sårad, mitt hjärta är inte helt och mitt huvud är inte som det ska.

jag är inte som vanligt, men det kanske är bra det.. inte vet jag.
allt jag vet är att det gör ont idag.

bonde söker fru

Kategori: livet

hihi det är ju ett roligt program, men fy vad jobbigt att hålla på att välja mellan människor sådär, måste ju kännas jättedumt.. hihi, per-martin är ju himla söt,jag tror mamma är lite kär i honom :D haha. fast hon har ju pappa och han är tusen gånger bättre än alla dom där minsann.

jag har ont, det syns inte så mycket längre iallafall, men känns som hela ögat är utpetat.. gud så dumt.

jag kan inte hjälpa att jag blir svinirriterad, det ska väl räcka att man säger nej en gång ?? tydligen inte.. det förstör, bara så du vet det... jag kan ju inte hjälpa vad jag känner, och jag tänker inte göra någonting för jag känner mig tvingad till det ju. jaja, hoppas det blir bättre.

sister hazel-dag. yup gud vad många fina låtar dom gjort.

jag är sååå trött, inte sovit så många timmar den här helgen, får ta igen det inatt sen.
skulle åkt till oxelgården och tittat på hopplektioner, men jag orkar inte ta mig till bilen.. alldeles för trött. ska titta på desperate housewifereprisen om en stund istället.


idiot juhh

Kategori: livet

ajj.
orkar inte ta någon lång utläggning om kvällen, det var en rolig förfest fast jag var ju fortfarande bakis och jättetrött..men en hel flska vin fick jag i mig iallafall, -duktig-, skapligt kul på harrys. en idiotkille slog till mig så nu sitter jag här med ett rött blåöga, det gör sååå ont. och inte ens ett förlåt fick jag. illailla.

idag kommer mamma o pappa hem, jag har saknat dom.! ska vi fira mig födelsedag lite oxå!!

idag blir det nog inte så mkt bloggande , ikväll kanske.
jag är hungrig, trött (hmm undra varför) och har jätteont.
fan idag har jag rätt att vara pipplig iallafall, så det så.

det finns idioter överallt, vem fan slår en tjej liksom `? med knytnäve dessutom..

tur det finns söta pojkar som gör ens kväll, inga namn nämda, då blir det väl skitsnack som alltid i den här staden.. och tack mathildas kompis som tog hand om mitt öga lite, men lii kastade bort pappret och sa åt mig att skaka av det :D haha, hon är en hårding hon! jag är en pippellisa..

dagen, äta slappa sova gå en promenad och sen hyra film och vila mig. äta kinamat hoppas jag, Mmm.
god bakissöndag, ont i huvudet. usch.


födelsedagsbarn

Kategori: livet

sitter här och fryser, mina händer är som isbitar, brrr.

än så länge har dagen varit bra, martina sjöng för mig och några sms och samtal har kommit in.
nu ska jag åka och till stallet och fira där =)
sen är det bara att ruska till mig och fixa mig inför kvällen
den där vinflaskan ser MÅTTLIGT god ut just nu, men det ska nog ordna sig. jag får låtsas att det är saft eller något,

kom och värm mina händer.
jag vill ha kärlek idag, jag känner mig ensam som tusan :(
fast idag ska jag inte vara ledsen, så det så. -skakar av mig det-

jävla regn, ut i skogen ska jag med, jihoo, varmt och skönt, mössa och vantar blir det idag.

hörs senare, behöver LUFT nu.
efterfester är roliga.



huuuvudvärk

Kategori: livet

ohh huvudvärk. fast det är det verkligen värt. ohh vad kul det var igår =) hoppas på en till sån kväll ikväll.
bara sovit 6 timmar, svintrött, men vi måste börja städa nu, det ser ut som sjutton.
martina verkar dock inte så sugen, hon ligger och sover här jämte, fyllekajan. hihi

tar en siesta efter stallet sen, det blir bra.
ikväll tror jag att jag sak ha klänning dagen till ära. fast jag vet inte riktigt.

Nu måste jag äta någonting så att det slutar snurra.

hihi, nu är jag 21år :D jag är lite av en födelsedagsnörd, älskar det!!

fylleblogg

Kategori: livet

kom nyss hem från efterfesten.. jacucci och bastu och härlig sång från mats. jag och martina satt och grät,så fint var det. Mm...
jag är hungrig men det får vänta till imorgon bitti, orkar inte nu.
bra att inte äta fyllemat juh.

massa har sjungit för mig idag, hurra, hurra, hurraa, och hela sister hazel-samlingen har jag fått, allt de någonsin gjort, woow, blir en sister hazel dag imorgon, mmmmm..Tack E.

hihi det är roligt att ha med syster ut, men ibland blir det lite för roligt kanske, hmm
roligt förfest, roligt harrys, rolig efterfest.

kl 11.55 imorgon (idag) fyller jag år, grattis till miiiig

godnatt fyllekajor, dags att soooova kl är fan 6 nu, hur gick det till, haha

kommer ångra det här imorgon, men vad gör det??!!

Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag, NEJ det är ingen vanlig dag för det är JOANNAS födelsedag
HURRA, HURRA, HURRA.!!!

nattinatt.
hörs imorgon eftermiddag,jihoooo

fest fin

Kategori: livet


nu håller jag på att fixa mig fin inför kvällen. duschat är redan gjort, och så smörjt in mig med naomi campbell-paradise passion, som luktar som en dröm, Mm.
nu ska jag bara bestämma vad jag ska ha på mig . håret ska jag fläta fint.

nu ska jag sätta på lite partymusik och komma i stämning.
dejt hos emmy kl 19.30, sen idol och så till verkstan för förfest med massa pojkar. =)

ha en bra kväll, kanske kommer lite partybilder upp imorgon. om jag orkar.
det bestämmer jag själv, för imorgon är det MIN dag.

pusspuss

bloggjävel

Kategori: livet

idiotbloggen har varit ur funktion för mig i 2 dagar nu typ.. vad är det för stil minsann..
hihi. fast jag är inte så arg, det gör mig inte så mycket.

inte hänt så mycket idag, pluggat och varit på systemet och så har jag solat.
jag älskar att sola, jag skulle vilja kunna göra det oofta. så somnar man så gott så är man varm och skön när man vaknar ju. attans att det är farligt.. fast vad är inte det nu för tiden, man får ju cancer bara genom att gå utanför dörren juh.

ikväll blir det feeest och imorgon likaså. :D
idag har jag köpt 7.0 cider, och imorgon blir det vin som vanligt.. det vet jag ju att jag blir lagom full av.

skickade iväg ett sms förrut, det kändes brabra.

martina följer med ut ikväll oxå, det ska bli roligt :) söta syster. får hålla henne borta från alla snygga killar bara , dom vill jag ha för mig själv, hihi.

nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det dags för dusch och sånt där, ni vet.

glöm inte bort vems dag det är imorgon, hihi. mine,

pusus

bläää

Kategori: livet

usch jag ska aldrig äta pizza mera. det var jätteäckligt.. blää.
nu mår jag illa, äter ett äpple och hoppas att det går över.

filmdax. datemovie blev det, hoppas den är rolig.

hörs senare.

sand mellan tårna

Kategori: livet

idag gick jag en massa och så tog jag stranden på hemvägen, satte mig på en flotte som låg i sanden och filisoferade lite. skönt när man bara hör vågorna klucka och några fåglar i bakgrunden.
såhär vacker jag var idag, hihi. kepsen är ett måste för att slippa ha håret i ansiktet, dessutom så fryser man ju inte om huvudet :P hihi



inte den vackraste men det kan man ju inte vara jämt. kul man kan ha med en kamera.
nu ska jag svida om till stallkläderna och bege mig bortåt för en heleftermiddag hos mina älsklingar.

lyssnar på simple plan, hade glömt bort dom lite, dumt. dom är bra.

tack M, vete tusan om jag skriver så bra, men jag försöker!! tror uppsatsen kommer bli bra jag med, men det är himla svårt.
hihi

so long,






segade ihop.

Kategori: livet


segade ihop efter mitt förra inlägg och lade mig för att titta på "Robert Gustavsson -jag är inte bitter", även idag höll jag på att skratta ihjäl mig, jag ÄLSKAR hans humor och hans imitationer, han är grym.

Jag är rastlös och ska bege mig ut på powerwalk snart, kliar i benen, och jag orkar inte riktigt ta mig till feelgood och träna, inte idag.. har ju ingen musik i öronen att springa till så då får det vara..
fast det vore skönt med sol, bastu och bad. Får ta det annan dag.

ska iväg till stallet med, har 2 hästar idag, så det blir mock och borst och puss och mys :D skönt med sådana dagar. Mamma o, pappa drog till skåne nu, jag tror att dom har lite ångest över det. för jag blev ledsen igår för att dom skulle åka till när jag fyller.. menmen, sånt är livet.

nu kom sotan in, ska sätta på honom sitt nya halsband. sen promenad.

kisses

listor är kul

Kategori: livet

jihoo jag hittade en lista hos maddies.

Namn:
Joanna
Antal kuddar i sängen: 5st, man måste ju kunna lägga massa runt sig.
Bästa platsen på jorden: Ohh thailand helt klart, där ska jag bo när jag blir gammal :D
Bästa surftips: jag surfar inte, utan spanar in alla sufthunkar istället såklart.
Drömmer om: massa konstigt, inatt var jag instängd. otäckt som tusan
Favorit-tvprogram: amerikanska serier, ALLA, hihi.. och så idol förstås.
Favoritbar: hmm, får slå till med cafeet i halmstad, bara för jag haft så kul där.
Favoritbok: "pojken som"-trilogin
Favoritdryck; blåbärssaft, och alkohol :D
Favoritfik: hihi, alltid gamla hederliga hugo
Favoritfika: Ohh morotskaka, mumsmums
Favoritfilm: remember the titans, Cold Mountain, ohh finns hur många som helst.
Favoritförfattare: läser knappt ngra böcker ju, så det vet jag inte
Favoritgodis: stora nappar, och choklad
Favoritkläder: slappt och snyggt. och ibland uppklätt..
Favoritmat: mammas qournbitsgrytor
Favoritmusik: sister  hazel, swtichfoot, lifehouse.. mysmusik
Favoritrestaurang: take out från kinarestaurangen
Favoritskådis: hmz, massa ju.. alla snygga killar :D
Favoritspel: monopol, klassiskt och svinkul. poker är kul som tusan med.
Favvoritfärg: rosa och vitt.
Frisyr: blond långt hår.. någon direkt frisyr, njaa. räknas snedbena, hihi
Går i sömnen: nja inte än "ta i trä"
Har på mig just nu: gråa mysbyxxor, gud t-shirt och svart tröja..
Hemsida: får ju bli bloggen, någon annan har jag inte.
Hobby: slappa, titta film, festa, skratta, busa , shoppa kläder, resa.. sova.. fika, vara med vännerna, träna ibland, landola förstås. jag tycker om mycket.!
Hårfärg: bloond
Högsta önskan: att få världens bästa liv. såklart.
Intressen: titta 2 våningar upp, är inte hoddy och intressen samma sak ?! hm
Kammar håret: efter varje gång jag duschat, och när det är tovigt.
Kan baka bullar: det klart, vem kan inte det, Ohh bullar är det godaste som finns. MMm
Min idol: vet inte, någon smart rackare antaligen som fått det mesta i livet, hihi paris hilton kanske , haha. skämt!!
Ogillar mest hos folk: förutfattade meningar
På söndag ska jag: vara jättebakis och njuta av att tänka på allt kul som hänt i helgen
Senast köpta skiva: hmm vet inte om jag köpt ngn skiva ngngång, tacka vet jag limewire, hihi
Senast sedda film: räknas Robert gustavsson-jag är inte bitter.. vi satt och skrattade så tårarna rann, så jävla bra. Annars var det running scared med adam i söndags.
Skonummer: 37
Skulle helst vilja: komma in på universitet nu till våren.. ohh jag vill, jag vill.
Tror på evig kärlek: abslout, det klart.
Tror på spöken: Mm och jag är livrädd för dom, fråga J.. usch
Tror på ufon: nja jag vill inte tro på dom, för dom ser otäcka ut.
Vill kunna: vara smart,  och flytta hemifrån.
Vill åka till: runt hela jooorden.
Är bra på: älta saker och ting, hihi. och att vara glad.
Ålder: 21, på lördag..
Åt till frukost imorse: inte ätit än, men det blir gröt och knäckemacka.
Ögonfärg: blåa.
Önskar mig i present: en Ipod, och nya levis twisted.


tack för mig, nu ska jag käka frulle.

märkligt.

Kategori: livet

för en gång skull när jag faktiskt pallrar mig upp tidigt ur sängen.. så verkar det som om resten av sverige sover som en stock.. bara 2 st inne på msnlistan. ILLA.vart är mina trogna vänner ?.

martina vill  följa med till halmstad, får ringa halland och höra läget idag.

vad ska jag göra nu ? ut och gå? Mm , det ska jag nog.
tchingeling.


morgonstund..

Kategori: livet

vete tusan om morgonstund har guld i mun. jag är bara trött, och dessutom fryser jag som en gnu. fast det är ganska skönt att veta att man kan gå och lägga sig om en stund igen, inte för att sova, bara krypa ner och sätta på en bra film att slappa till. Sen ska jag fortsätta med min novellskrivning.. och så ska jag städa rummet och rida.. Får min rosa fina ipod idag oxå, så den ska jag pyssla med massa, hihi.

fy bubblan vad jag fryser, måste ta fram vinterjackan nu så jag kan ha den när sådant här inträffar, elvinejackan är ju så tunn att den knappt existerar.

grämer mig över att vakna ensam på lördag, vem vill vakna ensam på sig födelsedag liksom.

nu ska jag tjata på martina att skynda sig, vilken tid det kan ta att göra ordning sig, undrar vad hon gör egentligen -puh-

"JAG GER DIG MIN MORGOOOOON, JAG GER DIG MIN DAG"


tänker

Kategori: livet


usch jag tänker för mycket, så är det bara.. hihi .
jag som är blond och allt.


bläähäpp sa den

Kategori: livet



blähäpp sa den lilla söta grodan idag.. hihi saknar zederslundskören..
det var tider det :D

nuu ska jag ångbasta, jag fryser.
puss

en klick ledsen bara.

Kategori: livet

mått bra fruktansvärt många dagar nu.. fast jag har gråtit mycket, men det är mest skönt, för att få ny energi... Jag är ledsen och tänker på saker och ting och hur allt hade kunnat vara, och så gråter jag tills tårarna tar slut och sen är jag bara tom och redo att fylla på med nya glada saker..

känner en klick ledsamhet idag.. det var länge sen jag var såhär dyster faktiskt.. fast det gör mig inte så mycket. jag kan lyssna på min musik och sitta här vid msn och prata bort det, och sen när jag ska sova kommer tårarna och sen efter det kan jag somna gott och vakna till en , förhoppningsvid bättre dag.

jag vet att man inte ska klaga, och att man inte ska tycka synd om sig själv.. och det gör jag inte heller. det finns dom i världen som har det miljontals gånger värre än vad jag har det.. vad har jag att komma med, killproblem och magont, vad är det mot svält och döda föräldrar och självmord och allt annat hemskt som finns i världen. Att jag ens har mage att vara ledsen. jag borde vara tacksam för att jag har och för allt som jag får. tänk dom som inte är så lyckligt lottade som jag..

men jag saknar, jag saknar honom, T... det gör jag... fast inte på ett jag gråter och har ångestvarje dag-sätt. utan på ett mera, tänk om han hade bott kvar här hemma, vad roligt vi hade haft det.. för att han gav mig väldigt mycket i somras, det gjorde ni alla i vårt lilla gäng..! han gav mig skratt och kärlek och bus och ett helt nytt sätt att se saker. kanske är det därför jag klarar mig så bra själv nu, för att han på något konstigt sätt stärkte mig.. kanske..
hoppas du läser det här T, du betyder mycket, även om det inte är ömsesidigt, det gör inte så mycket.., tack för det. kanske är det därför jag kunnat berätta det där för dig också, du är den ENDA som vet.

nu ska jag sova, magen gör ont och jag är ledsen, varför vara vaken ?!
godnatt , dröm om rosa moln.
J.

vem orkar höra på ?

Kategori: livet

hur orkar du ?... förstår inte, är det bara för att visa vem som vann liksom ? haha sorgligt.
Menmen, kanske söker du bara bekräftelse.

varit i stallet nu, det var skönt. men måste upp vid 7 imorgon för att åka och byta täcke, hon var så svettig. gäsp, hur ska jag orka ;) haha. skjutsa martina till skolan med. kanske ta en tidig feelgoodträning, bada lite och mysa till det. Mm det ska jag nog, vad sköönt.

sket i bonde idag, kom på det nu (hihi Lii kom på det åt mig), så nu sitter jag här istället. ska titta på ett O.C avsnitt som jag laddat ner. kulkul.

hörs sen. och förresten, maxi har börjat hänga upp sina julgrejer borta vid frukten, jag fick en smärre chock och började nästan gråta, inte än va ?! det är ju inte ens november.. hmm.. måste nog snacka med någon om det här. låt var sak ha sin tid för guds skull. operation "rädda hösten".
först är det halloween, SEN jul got it ?!

kyssas

suck

Kategori: livet

idag har det varit värre än vanligt med magen. Skulle åka till maxi och handla med hade så ont så jag fick åka upp till mamma på sjuhuset och så fick hon ge mig några tabletter... kunde knappt stå upp och bara krampade... nu känns det lite bättre men jag har inte vågat äta någonting än.

Köpt ett par nya stövlar med, svarta utan klack.. Skitsköna, kan jag ha till kjol och mina stuprörsjeans. en bra höst/vinter-investering tycker jag, 380:- på din sko, my kind of price. tycker inte om saker som kostar massa pengar, bara när jag får det i present, hihi. har köpt så mycket nya skor senare tiden så jag vet inte när jag ska hinna använda alla, haha.

onsdag, ska snart till stallet, ta på mig massa kläder för idag är det kallt, brr.
fortfarande genomblåst från min powerwalk i morse (lunch) hehe.

läste igenom mina gamla blogginlägg, haha, det är ju roligt ju, vad mycket skit jag skrivit.. jag har verkligen mina humördagar.. men det är ju en del av mig, vet inte om det är positivt eller negativt bara.. bra tycker jag. skulle man må bra och vara glad hela tiden skulle man ju inte uppskatta det.

O.C börjar den 1november, längtar. Mm.. fast då är ju vi fulla i Halmstad så det får bli reprisen sen.. det är okej, jag kan avstå, fest med vännerna är roligare !!!

hurtigt

Kategori: livet

nu  har jag varit ute o gått, uppför lastbilsbacken och in i skogen.. skönt som tusan var det, solen kom fram, men det blåste lite så jag är rosig och kinderna nu. det är fint.
ska äta lite gröt nu , sen sätta mig och filosofera kring novellen. vill att den ska bli jättebra.

längtar till helgen som tusan, festfest. det är jag värd. ohh.

jag blev faktiskt riktigt trött, -pust-

hörde en låt idag som jag nog inte hört på ett år eller nåt. ska skriva ner den här sen, när jag orkar och har lite tid, den är riktigt rolig :D


och J, du är ett undantag med ditt bruna hår, hihi. Du är ju alltid en hunk ju!!

puss

dirtyy little secrets.

Kategori: livet

halloo alla solstrålar.. kunde inte sluta titta på L word igår, så det blev att jag inte somnade förren vid 4. Dumt jag vet, men jag var ju tvungen och veta vad som hände.  och dessutom känner man sig ensam när man är vaken sådär, jag kände mig ledsen och deprimerad inatt, grät gjorde jag med, bara DU som vet varför. men nu lyssnar jag på pepp-musik och blir glad igen. det måste jag vara.

Sitter här i sexig keps och mysbyxor och t-shirt, ska ge mig ut på en förefrukostpromenad, jag har hört att det ska vara bra för kroppen, och om min kropp mår bra innebär det att magen mår bra och det är vet viktigaste för mig nu. för  jag är sugen på pizzza och godis, och det kan jag ju inte äta.. blähäää.

idag ska jag börja med min novell, innan jag somnade låg jag förstås och komma på massa saker att skriva om, var tvungen att gå upp och skriva ner det såklart, annars hade jag nog glömt bort det till idag.. Jag ska ta en dikt och sedan omvandla den till en novell, eller föra in den i novellen på något sätt..

valet blev:

jag kryper ihop
knäna mot bröstet
hakan mot knäna
fosterställning
Försvarsställning
Världen är elak
oförstående
Stålsätter mig
För att bli vuxen.

om någon vill hjälpa mig komma igång är det välkomnat :D hihi tillbaka efter promenaden.

later,


guaassh

Kategori: livet

guaassh

ville bara ge er någonting och drömma om inatt :D
det kommer jag göra iallafall.
Jag tror jag är svag för blonda killar har jag kommit på,
men ni brunetter, ge inte upp, hehe.
adios amigos,
kiss

äppleskal mellan tänderna

Kategori: livet


ätit upp ett äpple nyss, och nu har jag skal mellan tänderna.. irriterande.

V och jag snackar lite skit i brist på annat. ska snart lägga mig i sängen..

idag har jag ingenting mera att tillägga.
imorgon är det onsdag.

godnatt.

undrar hur folk gör om dom är ensamma hela livet.. undrar om dom tänker på att dom är ensamma eller om dom tycker det är skönt.. tänker eftersom jag börjat tycka det är så skönt med ensamheten, kanske blir dom så idioter av det så att dom inte ens vill träffa ngn, för att det rör runt i deras territorium. men det vill jag iallafall, träffa någon alltså :D förr bättre än senare.. fast jag har ingen brådska heller. fast det vore mysigt att ha någon att ha snöbollskrig med sen i vinter, hihi.. önska mig lycka till. här i stan finns ju bara nötter kvar verkar det som, som är lediga iallafall.. hmm.

nattinatt

to be loved

Kategori: livet

fina låtar är det bästa jag vet . det vet ni nog vi det här laget.
så när min ipod är full-laddad med massa låtar kommer säkert majoriteten ha blivit fylld med mysmusik.
fast sen ska jag ha en träningslista och en partylista.
och en blandlista och en gladmusiklista. kanske en heartbreaklista oxå.

reklam i DH, passar på att blogga, för sen ska jag lägga mig under täcket och mysa för mig själv.
skönt. verkligen en sån dag idag.. fast det verkar dom flesta dagar vara du för tiden, på något konstigt sätt har jag ändrat mig helt från att ligga och ha ångest varje gång jag var ensam till att tycka det är skönast så..
kanske jag kommit underfull med mig själv :D äntligen isåfall.

börjar det igen.
puss


Jag kryper ihop
                knäna mot bröstet
             hakan mot knäna
fosterställning
Försvarsställning?
        Världens är elak
               oförstående
          Stålsätter mig

För att bli vuxen

en ond larv

Kategori: livet

oj så trött jag är... hämtat syster från trafikskolan nyss.. blää denna hemska skola, som jag satt där och pluggade, dag in och dag ut. Men så fick jag ju mitt älskade körkort oxå. vet inte hur jag skulle klarat mig utan det.. gode tid.
Förstår inte hur folk tar sig till och från saker, bussar är ju svinjobbigt. Undrar hur många gånger jag och jimmy setts när vi var tillsammans om jag inte haft bil, hihi jag som åkte ut dit varendaste kväll i ett helt år, gode tid, mååånga mil blev det!!
och som tur är har jag världens finaste föräldrar som alltid försett mig med en bil från den dagen jag fick körkortet.. Hihi dom visste väl att jag skulle beslagta den andra annars , fast det gör jag ju iofs iallafall, den är mkt roligare att köra.

Seminariet idag gick braaa, fast det var ju inte alls svårt... det var ju mest han som pratade och mli. hon är så smart, tänk om jag kunde ha det huvudet -avundsjuk-.
så pratade vi om halmstad oxå, ohh vad kul det ska bli. ska ringa och kolla m T, kanske martina kan följa med oxå, vore roligt, men det beror ju på vilken åldersgräns det är. och så kanske brage skulle med oxå, det blir ju roooligt :D dumt med jossan bara, usch.

ikväll blir det desperate housewifes och sen L word, jag skulle med vilja lyxa till det och dricka champagne till, precis som J gör, min favoritbloggare, hihi.
sen ska jag sova skapligt tidigt och vakna lagom imorgon och åka och TRÄNA. jag tror det är därför min mage inte mår så bra, jag rör på mig för lite... iofs går jag nästan varje dag, och är i stallet men det kanske inte räcker...

uppdaterar sen, ska laga gröt nu, blir kvällsmaten -suck- 
          puss

en galopptur i varamon ?! =)

Kategori: livet


Mm idag ska jag ta med landola till varamon och galoppera massa, skööönt.
fast det är ju inte så himla fint väder, men det är härligt iallafall.

ska ducha av mig en snabbis nu, sen till skolan, får vi se om det blir fika sen.
hoppas jag!

längtar till fredag så jag får min ipod och kan börja pyssla och fixa låtar.
minsann.
idag kom L word på posten från lovefilm. blir en seriekväll :D!!

heej dou, jag vill flytta.
puss

älskade historia

Kategori: livet

haha när jag sitter i min soffa med kuddar runt mig och en filt över hela kroppen så kommer jag på mig själv sitta och njuta lite, ni vet som när man sitter och läser en riktigt bra bok.
historia ÄR intressant!! men att man ska bli tvingad att läsa typ 100sidor, nja, inte lika kul !!

Skulle bara meddela det, skolan är tydligen inte bara strunt. hihi :D
På fredag blir det skoj, förfest med massa nytt folk ju!!



Att jag lärt mig älska dig betyder inte
 att jag glömt bort hur man hatar.
Att jag ler varje gång jag ser dig betyder inte
 att du alltid gör mig lycklig.
Kärlek och hat går nog ofta hand i hand
 men om dom skulle bryta arm tror jag att kärleken skulle vinna.


tillbaka till boken, inte så många sidor kvar nu.
stackars martina ligger här i sängen och sover, sjuk :(
jag vill inte bli sjuk... blää.

ett långsamt farväl.

Kategori: livet

den låten är fin..

Nu säger jag godnatt för idag, orkar inte vara vaken längre nu.
lägger mig i soffan och ser om jag håller mig vaken till prison break, annars får jag se reprisen annan dag.

adios amigos, hoppas på en miljoner bättre dag imorgon,

hatar min mage, den gör så ont. konstant hela tiden.. kunde inte ens äta något ikväll, bara två tuggor, sen sved det och jag mådde illa.. vad är det som är fel ? mamma säger att det går över, men jag vete tusan, det blir ju bara värre och värre..

jaja , får väl bara äta gröt hedan efter, det enda den inte gör ont av.. det och knäckemackor..
fan!!

GODNATT älsklingar.




Jag såg en ful kille idag
han gick hand i hand med en ful tjej,
och tillsammans var de vackrare än skönheten själv.

klockren

osårbar.

Kategori: livet





Jag önskar att jag kunde gå barfota på kärlekens stig
    Men om jag trampar på glas skär det in i mina bara fötter.
    Därför tar jag alltid mina grövsta kängor.
För att bli osårbar ...
 
  Men vem kan älska med kängor på ?

ett varmt bad.

Kategori: livet


hoppade nyss ur badet, legat och läst historian, men jag höll på att somna, det var så varmt och skönt, så fick pallra mig upp. hihi.
ska smörja in mig så jag blir len och mjuk och sen lägga mig i sängen och plugga vidare..
men jag är så himla trött... -gäsp-
mamma trodde någon hade varit dum mot mig idag för att jag var på så dåligt humör, haha, stackars mamma, kommer alltid i kläm när jag kommer hem och är ilsken, tur det inte är så ofta ju!

morgondagen ska nog gå bra, det tror jag. det är ju bara jag och mli o läraren, vi får snacka om strunt om vi inte vet vad vi ska säga =) fast det är ju inte så jättesvårt, kalla kriget hit och dit, ganska intressant faktiskt ju!

längtar till 1 november, saknar er. Men stefan kommer hem nästa helg, hoppas vi kan ses lite då. Och patrik och david träffade jag ju i fredags! bara tommie som man inte sett röken av på ett tag.. hihi.
oj, nu använde jag mig av namn, men jag kom ju fram till att man får det, det tror jag iallafall.

fest fredag och lördag, fira att jag föddes :D blir nog en bra helg.
och nästa helg är det bowling och adjö till lii, snyft, jag döör :(


tjurig och trött

Kategori: livet

jag är lite tjurig idag... haft lång dag i skolan,gjort prov och sen läst historia plus att jag haft 3 timmars svenska.. Så hjärnan är seg. Menmen, det har varit roligt iallafall.

ska äta färssås och spagetti nu, mamma gjort, mums.

sen tillbaka till historian, 100 sidor eller nåt, johooo. bläää

vill bara lägga mig och sova nu!!
noll bra dag, bara att träffa R, han är rolig :D


puss o hej

hide and seek

Kategori: livet

hade glömt bort den låten, hide and seek -Imogen heap, fick jag av en J förra vintern. Den är fin som fan.
så nu lyssnar jag på den igen, och njuter. får mig att tänka på julen av ngn anledning.

somnade gott sen tillslut inatt, men det tog ett litet tag. vaknade vid halv 10 och hade panik, trodde jag sovit bort hela dagen, otäckt. drömde massa hade jag gjort oxå så de kanske var därför jag var lite knäpp.
Ligger i sängen med en bädbar dator pappa lånat, för att se om vi tycker om den, jag ska få en egen, så ska vi ha trådlöst bredband så dom får internet till sin jobbdator där ute oxå..
antaligen har jag väl flyttat innan de händer ngt, går inte med ljuseets hastighet.

ont i magen som tusan, kan inte äta. aj.. varit såhär ganska många dagar nu, förstår inte =(
måste göra någonting åt det, jag som tycker jag äter så himla bra, men ngt är det som får mig att få ont.
inte vet jag, men det ordnar sig alltid,

ska läsa lite till nu, sen hoppa i duschen och göra sig fräsh till en dag i skolan.
ska ju faktiskt ha svenskadejt med R ju, måste man ju lukta gott, eller hur ?
hihi.
det blir klänning idag.

kisses o huges,

rastlös och pigg

Kategori: livet

somnade till hos adam förrut vilket resulterade i att jag nu ligger och inte kan sova.
fruktansvärt irriterande, jag är ju egentligen svintrött.
fast då kan man ligga och filura på livet och sånt och det kan ju vara roligt.

skrev ett fyllemess till ngn igår natt när jag kom hem och kände mig lite ensam och övergiven.
idag känns det väldigt dumt och onödigt.. hmm, menmen gjort är gjort. och jag skrev ju bara att jag saknade honom,och det gör jag ju faktiskt, som en vän.

ligger och tänker på hur stort universum är.. det är så sjukt att man vet att det är oändligt och att det aldrig tar slut liksom... man kan inte tänka så långt, det är som om hjärnan liksom tar slut... för vi har inte den kunskapen att kunna se oändlighten, allt måste alltid ta slut, någongång och någonstans.

pratar med F, han har tappat kontakten med några av sina närmsta vänner.. det är tråkigt,men det är ju livets gång. Det är ju sant, men när jag flyttar vill jag ju fortfarande ha mina vänner kvar, det spelar ju ingenroll vart man bor, det är viktigt iallafall. känns som vissa som har glömt det, -hrmmm-
, hehe, fast jag kan förstå det ändå, man får ett nytt liv, och hinner inte riktigt med. men det är tråkigt.

Nu ska jag säga adjö till mina 2 msnvänner och lägga mig och försöka soova.
sätta på lite mysmusik tror jag...
fan vad jobbigt det är att skriva med en bärbar dator,  tangenterna är så små. hmm.

godnatt gull, puss

hos adam

Kategori: livet

tittat klart på en film precis.
sitter och lyssnar på en bra låt och slappar lite.
ska snart åka hem och läsa igenom till provet imorgon.


nu ska jag vara snäll och trevlig, hihi annars kanske han slår mig. ajj.

fixat förfest till fredag, det blir nog jätteroligt!!

puss och godnatt.

halmstad igen

Kategori: livet


åker till halmstad den 1 november med jossan, mli, robban, kim och kanske brage,
det blir bra det :D. Ohh vad skönt det ska bli att komma bort en stund.
klarar inte av det här längre.
så ska vi festa och mysa och ha det toppenskoj, som vi alltid har det.

vill ha något slags stöd, men jag hittar det inte.

jag har en harrystämpel på min arm, morr. hihi.
ska snart hoppa i duschen.

soffletande.

Kategori: livet


hjälper V med soffletande. det går sådär :D hihi.
jag hittade en jättefin men den var visst i fel färg. väldigt vad kräsen man kan vara.
fast soffan är en viktig del i hemmet, kanske den viktigaste.

ska till adam sen och slappa. titta på film och snacka lite strunt.
det är vi värda. han som jobbat  hela veckan och inte haft tid för mig.

ska laga mig lite mat snart, blev visst ingen kinamat.
lika bra, jag var inte så sugen iallafall,
sallad och tonfisk låter gott idag.

försöker hitta en "vegetarianer lever längre" artikel så alla killar kan sluta klaga på mig :D
qourn är faktiskt oxå gott, och det är inte farligt som ni verkar tro, haha.
puckon.
tänker väl inte börja äta kött nu efter 8år heller. vore dumt !!

pussas med mig, Mm.
heej dou

höstpromenad

Kategori: livet



varit ute och gått nu, det var skönt som tusan, piggnade till i huvudet lite iallafall.
sitter och lyssnar på musik och njuter av söndagen.
ska ladda hem lite låtar nu tror jag.
Mm minsann.

pussas är mysigt.
så är det.






min rosa ipod.

Kategori: livet

ipod
det här är min nya fina pryl :D fast jag får den inte förren på fredag!!
jag är glad som tusan, den behövdes.
hihi att saker kan göra en så glad.
och så slipper Mr. T säga att jag är dum i huvudet heller, haha.
tack mamma o. pappa!!


vem säger att han inte är snygg ?

Kategori: livet



haha han är ju så snygg så klockorna stannar. gode tid.
läste någonstans att han gjort slut med sin tjej, jag ska ha honom ;P
hehe.



bakis kanske ?

Kategori: livet

jag är trött.
ska ta min lilla häst och gå en timme i det vackra vädret snart. hoppas det piggar upp.
jag har ont i huvudet. tror det beror på allt jag blev bjuden på igår, och dum som jag är kan jag ju inte säga nej heller, men så mår jag ju som jag förtjänar idag. Men det var det värt iallafall !! jag hade roligt !

läst klart nu, nu ska jag bara kolla igenom allt sen ett par gånger, men nu är ju allt viktigt understruket iallafall.
gud jag somnar snart, haha.. skönt och vara så trött och veta att man kan sova hela dagen om man vill.
tror jag ska gå på body balance ikväll, tror den är vid 18 eller nåt.
skönt.

inget mer att kommentera.
Lii lämnade mig för att åka till örebro, det gjorde hon rätt i, hihi!! hoppas du får mysigt.

alla andra har så roliga bloggar med bilder och strunt, men det orkar inte jag hålla på med,
fast jag borde. det blir ju roligare för er att läsa då, men va tusan, den är ju mest itll för mig själv.

Lifehouse- storm, grymt bra!!

födelsedagsångest.

Kategori: livet


om 6 dagar fyller jag 21 år, den 21 oktober.
Inte för att det är någon speciell ålder, men på min födelsedag kommer jag vakna upp helt ensam, för familjen är nere hos mormor i skåne och packar alla grejer eftersom hon snart ska flytta till en lägenhet här i stan... huset jämte O'learys, jättemysig lägenhet.
Men grejen är att jag inte vaknat upp ensam NÅGONGÅNG på min födelsedag sen jag föddes, och pojkvänner jag haft vet att det är en viktig dag för mig.. hihi, jag tror att jag kommer gråta en skvätt faktiskt..

vaknade av stressiga röster kl 11:40, vi ska vara hos gustav kl 12.00 och kolla på ipod och tv, skyndaskynda.. jag fortfarande full hoppar ur sängen, sätter upp håret, tar på ngra kläder och på 10min är jag klar, och får stå och vänta, hihi.. tänk om det skulle vara så lätt att göra ordning sig varje gång!!
idag har vi varit hos några kompisar till pappa på koneo och köpt mig en ROSA ipod nano, och jag är så nöjd, ohhh. vill börja fixa med den nu, men det blir inte förren på fredag innan dom åker.

vi borde gå ut på fredagen nästa vecka istället...tror inte det kommer vara något folk ute på harrys på lördagen, det var ju ganska glest redan igår. Fast det var svinkul ändå, Jag och mr.V och hans gäng dansade och hade roooligt. Ojj vad snygg han är, Mmm.

Nu, plugg.
Pussas

hihi, jag fick 2 pussar igår, mums.
och massa komplimanger, igår var en bra kväll. alla var så snälla.

det var dumt..

Kategori: livet

Det var dumt att säga någonting.. jag vill inte att någon ska veta.
och det går inte bara att göra det bra, det är inte så lätt... jag vågar inte gå och prata med någon, inte själv.
och jag vill inte gå med någon heller.. det kommer ordna sig, när jag flyttar härifrån, och blir glad igen.
klart att jag är glad nu också, men inte på samma sätt, inte som i somras, och inte som för ett år sen.
det är inte samms glädje, det är mest glädjen att veta att jag snart kommer härifrån.

kvällen spenderades med adam och pontus och deras sexsnack.. haha, det var ganska undehållande,
tro det eller ej. sen gick vi till hugo en stund, ojj vad folk men inte många man kände. Blev lite prat med J, suck, det var sådär halvkul, somnade gott sen vid 5 eller nåt.. kunde inte sova, alldeles massa tankar i huvudet om allt möjligt strunt.

ikväll blir det nog harrys , tror jag... alla bangar ju... tråkigt =/ jag som är så sugen,
och på partyhumör. minsann. men först ska vi på födelsedagsmiddag hos familjen Nörgaard.
det blir trevligt, hela familjen. får man klä upp sig och vara fin och äta god mat. suck.

nu ska jag hoppa i duschen, eller badet kanske... det är nästan skönast.. hmm, beslutångest..
ska äta ett grönt äpple först, haha det du victor.

heej dou.

det är märkligt..

Kategori: livet


det är märkligt det här med pluggande.. och bristen på det... varje gång jag börjat komvux, 3 ggr.. jag vet, jag är lite dum i huvudet :D, så har jag världens ambitioner och säger att "fan vad bra det ska gå". men likt fan kommer jag efter efter några veckor.. Men den här terminen har jag varit duktig, och gjort den "mesta" av det som skulle göra.. Dock har jag några uppgifter som inte är inlämnade än.. Men jag har ju till mitten av november på mig, så det ska nog gå bra. Jag längtar härifrån, och för att komma härifrån MÅSTE jag bli klar nu. Det kommer gå jättebra, det känner jag på mig, hihi!!

gud vad jag fryser, innifrån och ut.. brr.. fötterna som alltid är kalla är som isbitar nu, och händerna likaså..
jag ska åka och träna nu, bestämde jag mig för. eller så kanske jag ska powerwalka en timme.. hmm..
det är ju skönast att bara ta på sig skorna och börja gå, men då kan jag ju inte bada och basta.. den lyxen man betalar för använder man ju inte så ofta , haha... måste ta tag i det här nu.

Tror det blir en rosa ipod nano.. mamma tyckte det var lite dyrt.. jag funderar fortfarande..
en mp3 räcker ju egentligen, men en ipod är ju snyggare, och smartare upplagd.
men det finns ingen radio och det måste jag ju ha.
beslutsångesten är total.
-attans-
och ingen som kan hjälpa mig heller.. haha.

idol ikväll, och sedan antagligen en sväng till hugo, det blir en trevlig start på helgen..

saknar att pussas, jag är en pussgurka och behöver pussas..
Men som jag o mats pratade om förrut,
kärleken kommer när vi letar efter den som minst..
jag letar inte, men jag har inte slutat hoppas för det.

förhoppningsvis följer syster med mig o kim ner till Halmstad, det blir roligt.
slipper jag vara ensam tjej.
ska fråga jossan, o mli o robban oxå såklart.. men vet ju inget datum minsann.

kyssar och mys.

sushi till lunch.

Kategori: livet


mums det blev tio bitar sushi kvar igår, så jag o. martina delade på dom och äter nu en lyxlunch, hihi.
gode tid vad gott det är.

Eftermiddagen går åt till att leta efter en rosa Ipod eller mp3... men mr T tycker jag är dum i huvudet om jag tar en mp3, men vad tusan... så mycket använder jag den ju inte.. kanske.
kommer med resultat senare.
jag är ju faktiskt blond och det ger mig ju rätten att vara lite dum, hihi.

fikastunden var mysig och nu är vi uppdaterade på varandra igen :D hihi.
idol ikväll och fest imorgon,det blir en bra helg det.
ska hinna plugga med, det är lugnt.

kisses,

olycksdagen.

Kategori: livet


jag håller mina tummar och hoppas att jag slipper råka ut för någonting dumt idag.
det är fredagen den 13e, den värsta dagen ..
men det är fredag och det är ju jättebra.

sitter här i min morgonrock (som jag aldrig har på mig), men frös så förbannat när jag vaknade, gissa, kl 09:47, haha det börjar bli scary.. menmen, en vacker dag får jag nog svar på varför jag alltid ska vakna så dags.

ska hoppa i duschen nu, sedan mysfika med emmy på stan. det blir bra det. Sen blir det tjejkväll + jimmy ikväll, IDOL. vi ska tråna över danny och erik och förhoppningsvis få ett nytt hallelujamoment, hihi.
lalalala.

oj, humöret är mer än på topp, men fötterna är frusna, någon som vill värma ?!
lite kramsjuk, kanske jag kan hitta någon på stan, hihi... nja va..

drömde om Mr. T och hans kompis B inte vet jag varför, men jag tyckte det var konstigt.. till slut valde jag iallafall B, är detta tecknet för att jag verkligen släppt det ;) haha.. kanske.. eller för att jag pratade med honom igår kanske.. märkligt det där med drömmar.

thingeling,

tack Mr.T

Kategori: livet


tack Mr.T för att du var glad och snäll idag när jag pratade med dig :D. det gjorde mig glad.
jag orkar inte vara bitter eller arg eller ledsen för allt som hänt och som sagt, det är ju det förflutna. och det tar för mycket energi och tankar. Nu är jag bara glad att vi kan vara vänner och att jag förhoppningsvis får träffa er alla om några veckor. det kommer att bli jätteroligt tror jag!! ner till halmstad igen :D.
kan inte skriva ut några namn för det får man tydligen inte, hihi.. -oups- my bad.

Lii och jag pratade om det där, det kan väl inte vara förtal eller olagligt om jag skriver om t.ex min mamma som heter annelie, varför skulle det vara mot lagen ? eller om jag skriver att idag ska jag fika med emmy ?!.. Hmm det är något skumt med det där, det måste jag ta reda på, tror du har fel T m.fl.

sushin har kommit med pappa men det var visst inte dags att äta än.. suck och pust.
får passa på att skriva något här sålänge medan dom fixar o styr i köket.

lyssnar på musik och njuter av livet.. vill dock att det ska vara lördag nu, festsugen :D
men det är jag alltid, kanske för jag haft så jävla kul varje gång jag varit ute sen innan sommaren.. det är en positiv kurva uppåt =) hihi.. fast ingenting slår ju helgena i Halmstad, men man tar ju vad man får, och det blir ju dessutom vad man gör det till !!

puss och adjö,

ridtur i kylan

Kategori: livet


nu är jag snart påväg till stallet, men jag fryser... får ta på mig mycket kläder.
idag blir det en lång skritttur, det är ju jakt i skogen så jag vågar inte rida för långt in, kanske dom misstar landola för en älg och skjuter henne, då blir jag ledsen =/
får ta på blåa benlindor och reflexväst så ska det nog gå bra ska ni se, hihi. lite orolig.

haha nu bara för mr.V och jag pratade om soffor igår så går jag runt och letar efter dom överallt..
jag ska ha en jättemjuk fin varm och stor soffa när jag flyttar hemifrån, som man kan sova i och ligga två stycken utan problem. det är viktigt !! hihi. han tycker jag är bestämt, men så är det ju bara.. en soffa är viktiga grejor, hihi.

nu får jag lite roxettelåtar av lii, dom är bra, det är dom faktiskt.

och båda hunkarna i idol ska sjunga några av mina favvolåtar imorgon :D det blir ju bra det !!

nu måste jag byta om.
Pusss

hemma igen.

Kategori: livet


ohh det har varit en bra dag... men nu är jag lite trött efter solningen, man blir så seg.
3 tidningar att läsa, veckans Nu, veckorevyn och Elle, blir en slapp dag.
måste hinna med stallet innan 18 oxå, sen kommer pappa med maten. Mums.

hörs lite senare istället, ska göra mig lite gröt nu, inte ätit något än!!

Puss puss puss och lite hullhoppning.

SUSHI

Kategori: livet

drömde en sjuk dröm inatt.  kan tyvärr inte meddela vad den handlar om, då kommer lite för många detaljer fram som ska stanna i min hjärna, hihi. men den var sjuk men ganska så undehållande.
Såg Finding Neverland igår, jag grät, vad bra den var, och oj vad bra johnny Depp är !!!

OHH, världens bästa pappa ringde nyss och frågade om vi alla skulle vara hemma ikväll ?
Ja då sa vi det tror jag..
Då kommer jag med sushi ikväll, jag är i stockholm och tar med det hem :D.
haha, han har räddat min annars så trista dag =).
GUUUD, jag älskar sushi, mumsmumsmums.
TACK PAPPA !!!

hihi, idag ska jag vara med mamma o martina.
handla, sola, träna, gå på stan och så vidare..
det ska bli mysigt. Sen ska jag hem och läsa vidare, plugg,plugg.

hihi,det här kommer bli en ypperlig dag, det vet jag !!
hörs senare.

för första gången på jättelänge hoppade jag direkt från sängen till duschen..
gud vad skönt det var, och så blev jag pigg på direkten. Det ska jag göra varenda morgon.

09:47 har börjat igen, det går troll i det här, läskigt !!! varför måste jag vakna precis det klockslaget varje morgon, det måste ju betyda någonting.. usch o. fy.

I'm yours- Jason Mraz, wow vilken bra låt. dagens följetångare.

Nu ska jag blåsa håret och ta på mig kläder.
Pusspuss

ledsen tjejer... o killar

Kategori: livet

http://expressen.se/index.jsp?a=714327

nu är han upptagen, får all framtid.. eller ett tag iallafall, tills dom skiljer sig som alla andra.
Johnny Depp, I love you.. grr.

nu kommer martina bli ledsen, tur hon är i thailand, och slipper läsa om eländet. hihi.

vi vill ha mål,mål, mål mera mål, och mål det kommer det att bli :D hihi,


heeej då.
puss

utebliven nationalsång.

Kategori: livet


missade nationalsången.. känns sådär, kom aldrig i stämning efter det :D
men det är ju spännande iallafall,
och Kim Källström är en hunk, finns flera stycken iofs.. jag är inte kräsen sådär.
fast det ser ut som det är ganska kallt, brr.

nu håller vi tummarna.


Puss

fotboll ju..

Kategori: livet


vad tusan jag hade glömt att det var fotboll oxå..
hur bubblan ska jag nu göra ?
det får bli gläppningskväll helt enkelt, hihi.

tur man har digitaltv.! ojoj.

heeeej då
-vinkvink-

steker lök nu, gröt var tråkigt...
puss

hoppa hulle..

Kategori: livet


haha lii gav mig en låt med bert karlsson, haha "hoppa Hulle". vilken kanonlåt :D
men mamma säger att jag inte har rumpskakat till den när jag var liten, tur det, vem vill dansa till bert karlsson ? ;) hoho eller hur lii !! skoja bara, från och med nu är detta "vår" låt.
haha "hoppa hulle", fan vad roligt..

varit i stallet och tittat på lektionerna nu., det gick jätte bra!!
pussat på henne massa med, idag var hon lite trött stackars, men det går ju bra ändå!!

ikväll är det dejta en bonde på 4an, det kan jag minsann inte missa ju, skitkul =)
böckerna får vänta till kl 9.
sen ska jag hämta syster och andrea på brygget vid 23 eller nåt.. så då hinner jag läsa då emellan!
det är lugnt.

annars då ? inte så mycket, elise och jag har nästan bestämt utgång på lördag, jihoo.
 =) det ska bli roligt. ringa empan med ikväll, se om hon vill följa med!! Lii ska jag tvinga ;).

nu, duscha, koka gröt, och så bönderna.
efter det blir det debatt på MSN, för dom som är intresserade :D.

hullhoppning och puss.


we're in heaven..

Kategori: livet

Dj sammy version av "heaven", så fint så man gråter...
första gången jag hörde den stortjöt jag, den är ju så sorglig. men så vacker ju.

skulle bara säga det!!
har så mycket fina låtar att jag ibland inte vet vart jag ska börja lyssna. hihi.
Nu har jag gjort en perfekt pluggageografi lista, men sköna låtar.

ska åka och sola om en liten stund också. ska bli skönt, jag fryser.
inifrån och ut.. brr... det har väl med tröttheten att göra tror jag.

nehepp tillbaka till böckerna, skulle bara säga hej =).
-vinkar-
glöm mig inte nu när jag sitter fast härhemma med mina böcker. -phuu-

hej dåååå.

plugg..

Kategori: livet

idag måste jag plugga massa massa.
men man måste ju ta en paus ibland också. och det har jag gjort nu!!
dessutom är jag hungrig så ska äta lunch snart.
måste åka och köpa äpplen också, annars blir jag tokig, sugen ju!!

väntar 2 samtal idag då, får väl se hur det går, jag uppdaterar er senare :D

annars, hösttröttheten har slagit till emot mig, helt slut, GÄSP. men men, så är det.

en fika med lii sen kanske ? hoppas det, nu har vi inte setts på ett tag,
dumma skola!!   men så är det. jag måste ju komma härifrån snart.

fest lördag ? det klart :) vad ska man annars göra... inte någonting alls.

I'm yours, always, forever.. !!


grötunge

Kategori: livet

jag ger dig min morgon :D jag der dig min dag. hihi det var mysigt att vakna upp i halmstad till den låten. så är det bara.

sööööömntuta

Kategori: livet

vakande nu.. somnade 21:20 igår.. herregud :D men det var nog precis det jag behövde. skönt.

kram och puss-sjuk.

Kategori: livet

hade jag lagt mig ner på kudden nu tror jag att jag hade somnat på 2 sekunder.. jag är helt slut , inte vet jag varför heller. men det är väl höstdeppressionen som visar sig på det här sättet istället. kanske det =) men jag känner mig inte deppig iallafall, bara seg. om en halvtimme är det desperate.. kuul :D en av veckans höjdppunkter på tv iallafall. har inte så mycket i huvudet, har bara så mycket i skolan nu, att jag inte hinner tänka på annat. imorgon ska jag sätta mig på bibblan och plugga hela dagen, så att jag inte kan komma med några dumma undanflykter. ska ta mig ett varmt bad nu tror jag... hej då alla fina människor, jag är så kramsjuk idag, hihi!!

bananskal

Kategori: livet

oooj idag har varit alldeles för down och seg för att orka med att blogga :D
men nu har jag varit i stallet och fått lite luft i lungorna, och genast känns det mycket bättre.
idag tränade vi kondition m landola, oj vad trött hon blev, och jag lika trött jag, hihi.

dagen har gått fort och nu är det kväll.
desperate housewifes ikväll.
och så gör mamma nyttiga pannkakor :D
och så var det någon dum dokumentär om homosexuella i usa, eller dom som hatar dom.
den vill jag se, vilka idioter det finns i världen.. är vi inte alla lika ?? jag älskar homosexuella. hjihi.
så det så !! folk är bara okunniga, och vet inte vad dom pratar om.

en minst sagt opigg dag? varför, det vet jag inte..
sovit gott inatt och vaknade lagom tidigt,
varit i skolan och haft historia, och läst geografi,
vilket jag borde fortsätta med istället för att sitta här, men var tusan. så är det ibland :D.

utgång på lördag ? Ja det klart, eller det hoppas jag iallafall,
Lii är du på ? hihi, det KLART. tänk att vi bara hinner med den här veckan o nästa vecka.
Sen är det bowling sista lördagen typ, och så vinkvink , heeej då =(.
Ohh jag kommer gråta floder.
suck.

förövrigt har jag lärt mig att bananer är ganska gott.
fast gröna äpplen är fortfarande det bästa jag vet.. mums.
min mage strejkar och nu lever jag på havregrynsgröt, proviva och knäckebröd.
måste sluta äta godis och sånt, jag mår ju inte bra av det, får så ont varje gång.
men det känns som ett måste när man tittar på film..
dumt.
ska luta med det genast och köpa morötter istället,
haha.

nu har det gått över en vecka ? och du ville att vi skulle hålla kontakten,
jo men visst.. usch besviken !! -morr-

later,

singellivet.

Kategori: livet

jag och lii pratade om det förrut...

singellivet. jag har kommit på att jag är en ganska lycklig singel just nu.
jag har inte så många problem i världen och allt är brabra.
jag har fina vänner, och det är det enda som behövs.
det och familjen..
och katterna
och LANDOLA förstås.


jag sover ju hellre ensam, än att sova med någon som det inte finns några känslor för.det är precis samma med one night stands ? varför ska jag, när jag anser att sex inte är bra förren man har det med någon man är kär i ... då är jag hellre ensam tills den dag då den vackra prinsen kommer på sin vita hingst.
jag väntar gärna
dock inte allt för länge.
hihi.
jag har lärt mig att vara ensam.
det är en jättebra sak
jag trivs med mig själv, och med att inte ha någon.
nästa gång jag involverar mig, ska det vara i HAN.
den som får hjärtat att slå volter.
fast det har det varit varje gång jag varit kär.
iofs..
sen kanske jag blir lättare kär än andra ?!.
men det beror ju på hur man definerar ordet kär också.
kär och förälskad är för mig inte alls samma sak,
att vara kär och att älska ligger också lååångt ifrån varandra.
det är ju bara så.

ville bara poängtera att allt är bra med mig och att jag inte är olycklig,
om det är någon som undrar.
jag var varit det så det räcker nu,
nya glada tag från världens bästa joanna :D
ÄR DET SÅ ? Mm minsann.

"vilka kommer inte in på systembolaget? HUNDEN; KATTEN, GLASSEN"
haha jag ser tillbaka på sommaren och ler stort. tack!

nattetanke.

Kategori: livet


usch nu är klockan sådär mycket igen, jag blir så trött på mig själv.. nu kommer jag sova länge imorgon igen. suck och pust, hihi.. men så är det ju när man är en nattemänniska, jag trivs bäst att vara vaken då.

hihi jag har blivit lite av en partypingla och det är jätteroligt :D lagom full, och massa dans och prat med mysiga människor, det tycker jag om. Sen att det är harrys jag måste gå till, det är ju som det är, jag har haft väldans kul de senaste 2 månaderna iallafall, så jag ska inte klaga. Man träffar ju massa man känner, och det är ju det man vill, inte sant ? att gå ut på ett ställe där man inte känner någon, det är ju inte alls lika roligt.. eller det kanske det är, halmstad var ju hur kul som helst, men det kanske mest berodde på sällskapet hemifrån, det tror jag det.

imorgon är det plugg , och kanske en fika eller så.

tack för sms:et tillbaka, hihi. -glad-.

inte en enda ledsam tanke inom synhåll, kanske därför min blogg blivit tråkig på sistone ?..
jag mår ganska så jättebra , och det är himla skönt.
det var väl så att tiden läkte såren jag hade.
fast jag saknar en vän, det gör jag ju faktiskt,
eller två.. hmm.
fast det är ingenting jag funderar över så mycket.
ödet hade sin gång.
ja ni, livet går vidare, och fort går det oxå..

NU ska jag sooova, och vakna tidigt imorgon iallafall, hihi , får ställa klockan.

bäst att tvätta av sminket först, och så borsta tänderna såklart..
sen ner i nybäddad säng, Mmmm.
och min favoritkudde..
det är livet minsann.

dåligt bloggande.

Kategori: livet


hihi lii tycker jag bloggar lite dåligt.. "sluta ha ett liv och blogga istället"
haha så himla gullig. och jag vet inte hur mycket liv det är att sitta och plugga hela dagen.. fast föredraget gick ju skapligt, även om det var väldans nervöst. jag hade ju Mr. R där som stöttade mig, tur det, hihi.
och snygga byxor hade han oxå, måste hitta såna någonstans.. hmm..

nu ska jag titta på one tree hillavsnitt jag laddat ner, måste ju hålla koll.
usch jag är hungrig, är aldrig maten klar tro ?!.. en vacker dag så.
spagetti och qournfärs.. bästa. mums.

dubbelavsnitt på prison break idag, tror inte jag sett dom avsnitten.
roligt :D ska hinna plugga emellan oxå såklart.

fredrik lindström var ju grym i melodifestivalen, fick se det i svenskan idag när vi pratade om dialekter.
kul som fan =)

hej hopp sålänge.
nu är det väääldigt länge sen vi hördes, men det känns som det kvittar minsann.
mmm , det gör det!

heeej -vinkar-

kul tidsfördriv.

Kategori: livet

Svart eller vitt?vitt om jag måste välja
Mjukt eller hårt? beror ju på vad vi pratar om ;D, men en varierad blanding va ?! hihi
Homo eller hetero? straight, med vissa inslag av homo, bästa sorten.
Höger eller vänster?  höger, snackar vi politik nu va ?!
Stor eller liten? jag är en liten flicka :D
Loket eller Oldsberg? haha inte loket olsson iallafall.. Oldsberg är cool.
Göteborg eller Stockholm? göteborg, där finns liseberg.
Landet eller storstan? storstan, men bor ju på landet just nu.
Kram eller puss? mys i störta allmänhet :D både och såklart.
Vagn eller buss? egen bil
Hyrfilm eller bio? hyrfilm, filt och en kärleksfull kille.
Gräs eller grus? gräääääs. sommaren är bäst
Piggt eller opiggt? Opigg, hihi, det är ju höst. fast det märks inte på mig, jag är glad ändå.
Pasta eller potatis? mackaroner :D jag hatar potatis, inte potatismos dock.
Tjänare eller tjäna? $ pengar, pengar, pengar $
Is eller mjukglass? mjusglass är sådär, så det får bli is, kan avändas till mycket ;) hihi
Natt eller dag? hela dagen helst.. men är en riktigt nattuggla.
Felix eller Heinz? FELIX. ingen annan kethup är bra nog.
NK eller Myrorna? myrorna ? blä, det luktar illa. Men NK är för dyrt... mellanting tack.
Marsvin eller hamster? marsvin, haft svå, dennis och kalle, men dom är i himlen nu.
Rakad eller orakad? tycker inte om hår, men skäggstubb är sexigt like hell.
Biffig eller slank? lagom är bäst :D
Blåögda eller brunögda? jag är inte så petig på den fronten, ett snyggt ansikte, är ett snyggt ansikte.
Popsnöre eller sportfåne? hästtjej , hihi
Naken eller pyjamas? naken, pyjamasen får man ju klaustofobi i ju.. usch
Linda Skugge eller Linda Rosing? hihi det unika partiet ? NEJ TACK.
Peter Stormare eller Peter Jihde? hmm, svårt val.. Jihde tror jag.. fast stormare med.. haha
Kaffe eller te? te,te,te. Kaffe är äckligt, men det luktar gott som tusan
Champagne eller ramlösa? inget av det. vin och cider tack då =)
Se filmen Festival eller stirra in i en vägg 90 min? festival får det väl bli då, killen är ju snygg, haha.
Bakispizza eller bakischirre? bakispizza, tonno med lök... Mummms.
Förfest eller efterfest? hihi, måste jag välja ? ... partyprinsessa.
Engångssex eller engångstallrik? engångstallrik då..
Plastbestick eller plastbröst? plastsbestick, det är ju inte dom man ska tugga på ändå..
7-eleven eller Pressbyrån? 7-eleven har goda fyllenudlar.
Glasögonorm eller linscooling? jag ser bra som det är utan någonting alls.
Plugga eller jobba? pluggar, men borde väl jobba egentlien.
Planka eller pröjsa? betalar förstås, annars blir man väl utkastad, inget kul.
Yngre eller äldre? äldre, aldrig yngre.. eller nåt år kanske då bara.
Lång eller kort? haha, vad pratar vi om nu ? lång såklart.
Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist...Skulle du fortsätta dejta honom/henne? Skulle nog aldrig bli intresserad av någon som har nådana åsikter. det märker man ju ganska fort.
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? kanske, jag är rätt förlåtande, eller blåögd kanske.
Tycker du om ord? Mm, fast dom säger ju att en bild säger mer än 1000 ord.. är nog sant.
Nämn namnet på en tennisspelare? björn borg =) haha, ingen fantast direkt
Finns det någon du ogillar starkt? jajamen, men man ska inte utelämna folk såhär.
Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd? tycker om att lösa konfliker. som mamma säger, man ska aldrig somna osams med någon.
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? ensamvargen :D
Är du svartsjuk? lagom, eller ja det är jag väl.. jag jobbar på det killar, haha.
Vad gjorde du igår kväll? sov :D
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? det klart, varför inte ?? idotifrågor..
Använder du bokmärke eller gör du hundöron? hundöron..
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? alla som marian keyes skrivit.
Tyckte du om att gå i skolan? jag uppsakttar den mer nu när jag tagit studenten än när jag gick där, men ja, jag tycker om skolan.. eller gemenskapen kanske mest.
Vilket ämne gillade du bäst när du gick i skolan? syslöjd :D haha.. och psykologi.
Vilket ämne gillade du sämst när du gick i skolan? matte, kemi, fysik... ingen brain direkt
Minns du någon speciell person (lärare, kompis, annan personal) från din skolgång? gud ja, allihopa tror jag :D
Har du fortfarande kontakt med någon från din klass?Mm några stycken
Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag? en till söndag mitt i veckan, perfekt :D
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ?? en massa, jag är kräsen
Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "Kom ut ur garderoben"? jag skulle inte bry mig alls.. jag tycker om homos :D
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den?hmm, vet faktiskt inte.. gör jag nog
Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? jag vill tro på ödet, så det gör jag oxå!!
Vad är det första du tänker på när du vaknar? inte äääään.
Är du troende? nej, tror inte på någonting alls, tråkigt kanske.
Ska kvinnor kvoteras till höga poster inom näringslivet? vet inte alls.. kanske det.
Tycker du om stearinljus? Mm det är mysigt som fasen.. vill du göra dig till så använd dig av sådant :)
Använder du hårbalsam? alltid, alldeles för långt hår för att skippa det.
När blir man vuxen? vuxen ? vad är det, jag ska vara barn hela livet
Vilken färg har din tandborste?
rosa
Har du lök i köttbullarna? vegetarian, så inga köttbullar här, men lök tycker jag om :D
Hav eller sjö?hatar saltvatten, så det får bli sjön.
Har du någon skrivare? en fax som är en skrivare oxå
Har du någon scanner? yup, fast har aldrig använt den, är inte så teknisk.
Vad har du för väckarklocka? använder mobilen, det räcker gott.
Hur ofta klipper du tånaglarna? ibland när det behövs.
Har du hår på ryggen? haha HELL NO
Har du betalat månadens räkningar? har en snäll mamma o pappa.
Använder du hudlotion? varje gång jag duschat, därför jag är så len, hihi
Har du åkt ambulans någon gång? 2 veckor sen med mickis, men jag fick sitta fram.
Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak? hatar lakrits, blääää
Chips/ostbågar/jordnötsringar? godis helst.
Tycker du om Dr Pepper? victor säger att jag borde prova, en vacker dag så ;)
Äpple eller Päron? gröna äpplen
Äter du fiskbullar? noppp
Svettas du mycket? när jag tränar, annars, nej.. om jag inte är nervös förstås.
När klippte du dig senast? en månad sen kanske
Vad kollade du senast hos doktorn? haha det vill du gärna veta va?!
Har du fått riktig massage någon gång? inte någon riktig, är så kittlig..
Tycker du om rökt kött? VEGITARIAN.
Vilken är din favorit på Mc Donalds? favorit ? hmm jag tycker om max mest.
Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat? max såklart.. godast fisk.
Platt eller vanlig dataskärm? laptop tror jag.
Vad har du för mobiltelefon? vet inte, en nokia av något slag
Hur betalar du dina räkningar? mamma o pappa gör faktiskt det.
Dammsög du bakom soffan sist du dammsög? ja det klart =) noga när jag gör det, hihi
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor? Nej det är det verkligen inte, eller trosor i ena , stumpor i andra och bh:ar i 3e , men någon fin ordning det har jag inte, haha.
Hur stor hårddisk har du? hey, jag är tjej, måste jag veta sånt ?
Har du överkast på sängen? ett gult som bara ligger på golvet jämt.. orka bädda.
Har du brutit något någon gång? Mm mitt ben när jag ramlade av Zaki (häst ) i 8:an.
Vad är den värsta sjukdom du haft? halsfluss, förskyld, kräksjuka SAMTIDIGT. inget att rekommendera.
Har du blivit sövd någon gång? neeeej, aldrig..och tänker inte bli heller, usch.
Lever din mormor? Mm det gör hon, tack och lov :D
Har du varit med på TV? inte vad jag kommer ihåg, kanske lokaltv någongång m kören..
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? plugga, och titta på one tree hill avsnitt som jag laddat ner.
Använder du tofflor? neeej, fotbollsstrumpor är skönast.
Använder du morgonrock? ytterst sällan, jag gillar inte så mycket kläder, hihi
Är du en Besserwisser? gud nej, jag är snäll och lätt att ha och göra med :D tror jag..
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen? hell NO.. det är ju dålig mjölk då.
Beskriv din humor: jag är dum blondin, räcker det :D ??!

vin är gott.. njaaaa

Kategori: livet


ohh bara fyra minuter, nu måste jag skrva till ännu mera så det blir 5 min...
suck, får väl berätta om olika ord som finns i vinvärlden kanske, eller nåt.
jag som tyckte det räckte alldeles perfekt..
jaja, kämpakämpa.

fick med mig tessa (katten) på promenad i morse,hihi, fast hon var så seg så jag vill bära henne halva vägen, tur hon bara väger 1½ kg eller nåt, liten som en tesked, men en massamassa hår.

nepp, fortsätta nu,
måste hinna träna och duscha oxå ju.
och så till maxi o handla..

martina får ta landola idag, jag hinner inte.
kisses.

törnrosa.

Kategori: livet

hihi hade jag inte ställt klockan imorse så hade jag nog också kunnat sova i 100år.
om det är möjlgt att somna på 1 skeund så gjorde jag det igår, hann bara tänka tanken på att lägga ner huvudet på min favoritkudde så däckade jag :D.

såg på One tree hill igår, alltid, så sa peyton såhär, vackert och sant
"låten tar alltid slut, men det innnebär inte att man inte kan njuta av texten"
så sant, eller hur ?!.
hihi det där var väl Mr T och jag i ett nötskal p.g.a. omständigheterna.
undrar hur han mår. tänker bara lite på det, blir bättre och bättre.
fortfarande ledsen över hur han förändrats, det är jag faktiskt.

idag klockan 4 har jag svenskaföredrag och jag känner mig inte alls klar, ska sätta mig nu och skriva och prata och räkna minuter.. 5 minuter ska det vara, det borde väl inte vara så svårt ?!..
det ska nog gå bra, känner att jag kan rätt mycket om vin nu dessutom, så frågar dom något kan jag säkert det, hoppas jag.. haha. hmm, nu blev jag osäker.

ska ta en promenad först nu så att jag får in luft  i hjärnan.
sen frukost,
och sen ska jag börja med mitt beting för dagen.

ikväll blir det historiaplugg, måste göra klart inlämninguppgifterna nu ! MÅSTE.

det klir på ryggen, ohh...


sister hazel- sommarens heartbreaker.. fast nu lyssnar jag på dom och ler stort. låtarna är så vackra.


ny dag.

Kategori: livet

det blev inte många timmars sömn alls inatt. usch jag är så trött.

men det blir nog bättre när jag kommer ut, ska bara skölja av ansiktet lite först.
-skakaskaka-
ingen jobbig dröm inatt, det var skönt det.

sådär ja, då kör vi.
ha en bra dag.
puss

harryskväll.

Kategori: livet


ingen hunk, eller några söta..
men ohh vad vacker, S.
jag får nästan ont i magen.
pratade gjorde vi oxå lite, hihi..
känner att jag blir som en fjortonåring på nytt.
Det var 5 år sen ju, konstigt att S fortfarande ger mig rysningar.. Mmm.
var tvungen att skicka ett meddelande.. vad gör det om 20 år? inte ett skit.
man måste våga medan man lever. så är det bara.
jag är nöjd med kvällen !!
skönt och se vad det är för folk ute för en ång skull, haha.

och sverige vann, GÖTT. skitbra match. tror V var nöjd i publiken.

(det roliga med detta är att alla direkt antar att S är en kille jag pratar om, think again, haha)

GODNATT.

update

Kategori: livet


Lii ringde nyss, allt gick alldeles utmärkt, jag är glad :D hihi.
sitter här och dricker på 3e glaset vin!
wihooo.
emmy slutar 23, då kommer dom o hämtar mig, sen bär det iväg till harrys, ohh vad jag ska dansa.!!

fått en hårgrej av adam som gör håret jätterakt, det blir jättefint, tack adam!! haha.

jag är lite salongsberusad.. härligt!!

lyssnar på lars winnerbäck, det är bra det.

hunkjakt ikväll :) Mmmm. såklart! alltid.

puss


hångel på beställning.

Kategori: livet


tänk vad bra det vore :D haha. bara säga, "nu vill jag pussas och mysa" så kommer nån.
speciellt utvald FÖRSTÅS!! jag är kräsen, tar inte vem som helst, hell NO.
Bara det bästa är gott nog!!

Snart är det fotboll, måste man ju se. Kanske Mr. V är med på tv, han är ju där och tittar.
coolt.

det kliar i näsan -schrach,schrach- .

fan vad tråkigt jag har.. massa timmar tills ems slutar ju.
hmm.
ska ringa lii snart ;D haha eller hur?!
vi har kodord.

nehepp, partyskivan på, och så ett glad vin, så ska ni se se att nästa inlägg blir tusen gånger roligare.
haha, lättpåverkad, minsann. det är bra o vara liten ibland.


måste duscha, luktar häst.

kisses




som ett brev på posten.

Kategori: livet

Landola var jätteduktig när vi klippte henne idag, blank och fin blev hon :D
fast nu blir det massa täcke på så att hon inte fryser , stackars.
Ska dit sen igen och rida och mocka och knoppa manen så hon är vacker till imorgon.
vid 07.30 åker vi, så det är ju ingen panik att sova tidigt idag , hihi, det är inte min plan heller.
men det här med förfest är fortfarande ett frågetecken.

förresten, glömde jag skriva igår ju, stötte på min gamla gymnasiekärlek när jag gick ut från hugo..
oj, gode tid.. kan ju inte skriva så mycket, utan att folk ska börja undra, men GOOD DAMN.
ni som läser vet nog, jag gick i 1:an och vedebörande i 3:an.. kärlek,kärlek. hihi.

fortsätta skriva nu, om vinets underbara värld. ganska spännande.

undra vart mamma och pappa är.. borta.
martina duschar, borde jag oxå.
sen.

måste ju ringa och fråga honom iallafall, inte för jag bryr mig så värst.
men ändå, faan, hålla på sådär mitt i natten, illailla. jag sov ju.
-irriterad-

borde äta, men jag orkar inte, ont i magen igen, som vanligt.. usch.

You'll think of me.

Kategori: livet

http://youtube.com/watch?v=we0c46OE8sw'
oj så vackert!!

http://www.tv4.se/idol2006/494563.html?nb=1
och så trycker ni på "danny-öppna din dörr".

W O W !!

jag medger, jag är en musikjunkie.. det är ju bara så.
vackra och fina och bra låtar gör en glad till tusen ju! !

förfest vart ikväll ? attans.. emmy slutar kl.22.. måste ordna upp det här nu, haha.

skriva på fördraget nu, tror det blir bra det här!!! en specialitet tog jag, mammas iallafall. haha.'

hej då so long.


mindervärdeskomplex.

Kategori: livet

hihi , det är ju faktiskt lite sant, det här med att jag har mindrevärdeskomlex. jag är ju inte så stor på jorden, och majoriteten av ALLA människor jag träffar är ju längre och större än mig. Det är ingenting som stör mig, mer än när jag är på hugos, och folk bara går rakt på en för att man inte syns.. haha, det är illa!
Men jag tycker om mig iallafall.

Idol-Danny var GRYM ikväll, vilket jävla uppträdande, haha.. Och jag och lii har bestämt att jag kan få träna med honom, men att det är hon som får köra dansmovsen :D hihi.
Träffat en till hunk idag, Mr.A, ojoojojojoj, det finns inga ord, man blir ju stum, och helt bäng i bollen, hihi.. men det gör oss ju glada, eller hur lii ?! Attans att vi inte kunde följa med på efterfest, designated driver var jag ju, sånt är livet, har man lillasyster att ta hand om så har man!!
Vi får nog fler chansen, haha, iallafall jag, du åker ju snart, hihi prutt på dig. skojar bara!! Ohh vad jag kommer sakna dig, vi har så roligt !!!

imorgon hoppas jag på träff med Mr.D på dansgolvet.. det vore alldeles förträffligt bra..

kändes ingenting när jag såg dig idag, det var skönt.. behövdes!! nu kan jag pusta ut lite, tiden läker alla sår, det är väl så!

Nu ska jag sova, och martina oxå.. bäst jag tar min kropp till mitt eget rum och egen säng!!
blir nog Mr and Mrs Smith att somna till idag, älskar den filmen, Mmm.. dom är ju så snygga.

adjö för mig, sooov gott!
Kisses and huges.
15dagar tills födelsedag, är det någon som jag berätta för mig skillnaden mellan en Ipod eller Mp3, det  är det jag önskar mig.. jag vet ju ingenting om sånt där ju.. Måste fråga någon av mina killvänner.

Träffade Kim idag på tal om vänner, ohh vad roligt att se dig :D
han skulle åka ner till halmstad om kanske 2 veckor... frågade om jag ville med.
Det vore så himla jätteroligt, vi får se vad halmstad-tommie säger bara.
fast jag behöver ju inte hans tillåtelse, haha -tuffar till mig-
skojar bara. klart jag måste.. vore kul att festa med er, sommartider, hihi :)

godnatt, igen.
fan vad snygga killar gör en glad, jag är helt sprallig, kan inte sooova.
Puss


sommarens ljuva minnen.

Kategori: livet



det klart man saknar sommaren
när man tittar på den här bilden.
vilken perfekt bild.. sommar, bästa vännerna, skratt och solnedgång.
gode tid.
Jag hoppas sommaren 2007 blir minst lika roligt, men galenhet och fest och kärlek.


Ohh, irriterad till tusen, idag vill jag bara rymma hemifrån, jag orkar inte mera.
mamma och pappa bara tjatar, och jag orkar inte idag. på sämsta humöret någonsin..
vill bara att det ska bli 1 december nu.

fast först vill jag att det ska bli 21oktober, då fyller jag år :D
och idag fyller världens bästa bror 24 år !! GRATTIS MASSA.
ska ringa sen, efter idol tänkte jag!!




P.S.

Kategori: livet


Jag är inte så deppig som jag låter, bara till häften kanske..
jag är ju glad också ! ! det går ju upp och ner.
kanske skriver jag om mina ledsna tankar för att jag skriver bättre då.
och dessutom mår jag mycket bättre efter..

-phew-.

min vän ska på dejt på söndag, jag ska tvinga henne om hon börjar tveka :D haha
stalkern är för snygg för att gå miste om!! så det så, eller hur Ms. L?

jag är trött...

Kategori: livet


jag är bara så himla trött, på mitt liv, på den här staden och på att aldrig känna mig lycklig.
jag är trött på att inte passa in, att bo kvar hemma som 21-åring..
Jag är trött på att alltid vara tvungen att vara alla till lags, bara för att jag är så jävla snäll hela tiden..
Jag är trött på att bråka med martina om landola, och jag är trött på att jag aldrig kan lära mig att göra skoluppgifter i tid..
Jag är trött på att känna mig dum i huvudet, bara för att mina betyg är som dom är..
jag är trött på att jag ältar, och att jag bara inte kan leva livet... även om det då är här i motala.. det finns ju dom som har det värre. jag är trött på mitt liv just nu, jag kämpar och håller tummarna för att jag ska komma härifrån till våren !!.

Imorgon ska jag iallafall festa bort mina bekymmer igen och flörta med mr.D.. hoppas han är ute bara, jo men det är han alltid! :D
haha hade ju tydligen (detta är min systers berättelse, jag var ju som bekant VÄLDIGT berusad i lördags, haha), gått fram till honom, tagit mina händer runt hand ansikte och sagt
"kolla här martina, det här är den vackraste killen i hela världen"..
Haha och inte ens ett hångel fick jag för det, det var jag fan värd ;D hoho, skojar bara..
men ack så snygg han är. en sån skulle jag ha!! trevlig som bara tusan oxå!

Keep holding on, det är det enda jag behöver göra.. en vacker dag ser jag tillbaka och ler åt allt det här.

men som dom så fint säger i "fucking åmål"
"jag är ledsen pappa, men jag vill hellre vara lycklig nu än om 25 år."
så sant.

plugg nu, alltid plugg. det hänger över mig som en svart dimma av ångest.

it's a beautiful thing..

Kategori: livet

sister hazel, Mmmm..  

fixat till mig lite efter min gråtsession samtidigt som jag lagade gröt.
hihi, ibland vet jag inte ens varför jag gråter.. men skönt var det iallafall..
ibland är det skönt att vara hemma.

dagen:
 ¤ fika med lii och emmy
 ¤ hem och dammsuga
 ¤ plugga historia
 ¤ rast för idol
 ¤ skriva svenskaföredrag

Där har ni min fredag, ohh, bästa någonsin tror jag, haha :D
imorgon ska vi klippa landola oxå, oj vad fin hon kommer att bli!!
hoppas på harrys imorgon kväll sen, festsugen!!

beating me up inside and out !!

rys på armen.

Kategori: livet

vaken sen en timme tillbaka.. skönt att vara uppe skapligt för en gång skull.
det händer inte allt för ofta, jag är sleeping beauty.. hihi.
samma dröm, nästan varje natt, samma ångest och kramp i hjärtat när jag vaknar.
hur länge ska det hålla på ? hela livet ? ska jag ångra mig hela livet ?
jag vill inte, jag vill bara släppa, men först... måste berätta... han behöver höra.

såg klart på "åter till cold mountain" inatt, vilken jävla film.. så bra så man ligger och småler hela filmen över deras kärlek och över deras kamp för att återförenas.. Det är så vackert. Och jude Law är ju så snygg så klockorna stannar, gode min tid... -phuw-.
Om inte jag får uppleva den passion och kärlek som dom har för varandra , vet jag inte om jag vill upppleva kärlek alls, hihi.. det klart att jag vill, det har jag ju redan gjort, den stora.. men samtidigt så längtar jag efter den dagen den kärleken kommer igen.. om det kommer.. en vacker dag.
när jag minns anar det.

"I'll marry you, I'll marry you, I'll marry you."

vi borde åka till ullared och köpa hästgrejor.. ska ge det som förslag till mommy.

jag hatar drömmen, fast samtidigt älskar jag den... den för mig tillbaka.

tops

Kategori: livet


kom nyss hem från en underbar dag i stallet.. 3 timmars lugn och ro och en härlig galopp på fältet.!
allt är frid och fröjd och nu är jag bara glad igen, skönt det!
fast jag förstår fortfarande inte det roliga med det... men det kanske man inte måste.
Som en vän på msn så fint sa.. "det är ju bara dom som förlorar på det,
du vet ju om att det är skitsnack".. sant.. det vet jag ju faktiskt.. hihi.

sitter och skriver inlämningsuppgifter i histrorian.. det går ganska bra..
jag är lite kall bara.. och lite ensam..
fast nu kom mamma och martina hem. jihoooo

haha, jag har lånat en bok från biblioteket som det står "inte hemlån" på, men vad tusan.. jag var ju tvungen att ha den, och jag ska lämna tillbaka den, SÅKLART. ibland måste man göra saker som inte riktigt är lagligt, vad är det annars för spännande.. hihi

nu skriva, sen duscha, sen till puckot A.


jag skrattar.

Kategori: livet


vad annars kan jag göra ?! skratta åt skiten.
motala, är det inte underbart..

att folk orkar..
undrar om dom tror att jag verkligen är helt dum i huvudet.
kanske.. minsann.

nu ska jag åka till stallet och bli glad igen :D
inga flera aggressioner.

ikväll ska jag roa mig med adam, jag ska städa hans lägenhet och han ska bjuda på mat.
låter som en bra deal.. inte för jag tycker det är så kul att städa. hmm, vad har jag gett mig in på =)

kisses,




du.

Kategori: livet


Vid varje tår som rinner nedför min kind,
försvinner en del av mig själv.
När jag ser mig själv i spegeln,
så ser jag något som ingen annan ser;
sorg, smärta, förtvivlan.

En trasig flicka med krossat hjärta.


Jag skrattar och ler som alla andra.
Men det behöver inte vara äkta.
Mina minnen från förr lever kvar inuti,
plågar min själ och tynger mitt hjärta.

(Att släppa taget om någon är inte lätt,
även om det ibland är det bästa.)


jag är tom av saknad.
det gör fortfarande ont, vad vore jag för någon annars ?.

känslor.

Kategori: livet

det här med det jag skrev i förra inlägget.. om min hemlighet..
det är ingenting jag är stolt över, ingenting jag velat bära på... men det är någonting som varit en del av min vardag länge nu. ingen vet någonting alls, jag kan inte ens berätta det för mina bästa vänner.
någonting inom mig tar emot.. jag vill berätta, men det går inte, många har frågat, men fått tystnad till svar..
det är svårt och jobbigt..
som jag skrev förrut, jag berättade det för honom, i ett brev.. men han brydde sig inte.
jag trodde att han skulle ge mig stöd, eller iallafall reagera.. men ingenting.
kanske därför jag inte berättar, för att jag är rädd för att folk bara skulle skratta eller inte bry sig...
jag vet att ni, vännerna inte skulle göra det, såklart inte, det är ju en del att vara en vän, att lyssna och stötta..men just det här håller jag inom mig, tills jag känner mig stark nog...
en vacker dag kanske jag kan hjälpa någon annan..

jag är ledsen, varför?! ....
tårarna rinner, men jag klarar mig alltid.. det är bara att bägaren har blivit fylld...
den är fylld av ångest, av ältande, den är fylld av saknad, av kärlek, att lycka och skratt,
av sorgsenhet och alla känslor som någonsin uppfunnits
                                                                          Förrutom den totala lyckan.
kom till mig.


en hemlighet.

Kategori: livet


jag har en väldig hemlighet, som bara en i hela världen vet om,
och han har inte ens brytt sig om att fråga mig hur jag mår eller varför jag berättade det för honom ...
det känns konstigt att jag skrev det i brevet, men jag var upprörd,
och ville att han skulle förstå hela situationen.. inte trodde jag att han inte skulle bry sig ett skit...
inte ens en fråga om varför eller hur det kommer sig.

det gör mig arg och ledsen, varför frågar du mig inte hur det är med mig?!

kommer tillbaka på det här ämnet strax..

tvfreak.

Kategori: livet

haha
bonde söker fru på tv nu

badet får vänta :D

goodbye

zombiejägare.

Kategori: livet

http://platsbanken.ams.se/text/97/061003,090010,240916,81,0281650597.shtml

haha det var det roligaste jag läst på länge, tack lii. Nu kommer jag gå och fnissa hela kvällen..
hur hittade du det =) det var det konstigaste någonsin, hihi

hemma från stallet, blir hemmakväll idag, adam har inte 3an och jag vill se topmodel
(rättelse), jag måste se top model. så han får vänta tills imorgon eller nåt, haha.

ätit precis, pasta och wok, oj så gott, tack mamsi.

nu plums ner i badet och värmas upp, tar med vietnampapprena oxå,
kanske jag kan få lite insperation i det böljande blå.

börjar jag bli halvalkolist ? sitter och tänker på att jag vill festa hela tiden =)
hihi, på fredag kanske..
på söndag är det hopptävling, upp tidigt och det betyder i säng tidigt lördagkväll.
attans. men tävling är ju det med =) hela familjen, mys.

plask iväg,


surdeg

Kategori: livet

en god surdegsmacka från axa har jag precis mumsat i mig, oj så gott.
bara smör och inget mera, det är dom godaste mackorna det.

fått en ny parfym idag av mamma, så nu kan jag lukta gottgott.

önska mig en i-pod i födelsedagpresent, 21oktober, glöm inte ;D hihi.
önskar mig hmm, vad var det nu igen.. nya levis baggybyxor oxå.
får åka till göteborg och inhandla sådana tror jag.

yellowcard är bra, måste ladda hem fler låtar,

måste sola oxå, rynkor skärmmer mig inte,
det finns ju alltid botox. :D. teknikens under minsann.

gud vad gott jag luktar.

städat rummet och satt upp nya gardiner, nu är det jättefint.
köpte en kossahandduk till köket oxå,
och kossaunderlägg där kattmaten står,
oj så fint.
JAG ÄLSKAR KOSSOR

byee,


kanelbulle.

Kategori: livet


haha kanelbullarna var slut på lilla hem. ILLA :D
jag o martina fick ta en annan bulle istället.
Hon åker imorgon, jag har separationsångest, minsann.
usch o. fy.

later
stan med mamman nu :)

ohh, min skjorta... suck.

kisses

ingen lust.

Kategori: livet


somnade vid 4 inatt, pratade med någon på msn till 3 :D sen satte jag på "hundtricket" och somnade till den. sköntskönt. Fick ligga i martinas säng inatt så jag kunde sitta vid datorn och skriva på mitt arbete lite, men ska jag vara fullständigt ärlig så kom jag inte så lång :D haha, men vad gör det.. gör det idag o imorgon istället.

ingen blogginperation idag, musten har gått ut mig, och jag är bara trött. det är väl det hösten gör med en.. antar jag.. eller så är det någonting annat.. inte vet jag inte. uttömd på känslor och på tankar.
eller dom finns ju där men är svåra att skriva ner, ni förstår inte riktigt iallafall!..
den enda som skulle förstå , han är inte min vän längre, och vill inte bli det heller..
my best friend.. förstår fortfarande inte hur det kunnat gå så långt.. 8månader..
jaja, strunt samma, livet har sin gång.
 

nu ska jag läsa om vietnamkriget lite mera och sen skriva.
have a nice day..
idag är det kanelbullens dag.
jag älskar kanelbullar, det är en passion.
mums.

fryser.

Kategori: livet

usch vad jag fryser, kalltkallt. händerna är som isbitar.. konstigt.. hmm.

lektion, lennart är så inspirerande, han kan så himla mycket,
jag vill bli så smart som honom, och kunna massa om världen.
det är häftigt med lärare som är så insatta i sitt ämne, och som verkligen
kan insperera sina elever till att vilja mera..
haha jag är imponerad, det är inte ofta :D
William, svenskaläraren är likadan, dom är så smarta.. coolt.

måste komma på ämne i geografi också, uppsats där med.. ojoj
och geografiprov 12/10 kl 10.00.. inte att förglömma. tur jag läst det kapitlet en gång innan.

träffade tommies mamma på skolan idag, det var ju trevligt.
oj vad pinsamt det varit några gånger där i somras :D haha... undrar hur hon ser på mig..
ajabaja. :P det var kul.

nu ska jag äta något, inte ätit idag än, annat för mig
sen ska jag åka till stallet
ringa lii
plugga
titta desperate housewifes
sen vet jag inte, sova antar jag :D

adam får åka och hämta den! Mm, det får han!!

bye,

han.

Kategori: livet


usch jag vet inte vart jag står längre, förstår inte, vill inte förstå,
Vill inte se honom som jag gör nu, vill ha en lika bra bild som i somras,
Då han var glad, snäll omtänksam, rolig som fasen och brydde sig om.
Varför bli dum och sarkastisk, vad är det jag gjort ? förstår verkligen inte.
Och några svar, det kommer jag nog aldrig få.
Förstår inte, hur man människor såra de som står en nära ?
Utan att ens förstå det, och bara skratta?
30mil åt ett annat håll och du ändrar dig helt...
Jag är ledsen att du blivit som du blivit, hoppas du oxå ser att
du gör någon illa någongång...
Kräver inga mirakel eller någonting alls egentligen..
Men varför? vad har jag gjort dig för illa, som gör det
rättfärdigat för dig att vara elak? förstår dig inte...
Jag har alltid varit snäll och att förstöra minnet av vårt sommaräventyr
genom att säga de saker du säger, vem vill det ??
En vän, det kan man ha på andra sidan jorden också
Ett telefonsamtal, ett sms, för att visa att du inte bara slutat bry dig..
Osams? nej det är jag inte med dig.
Ledsen? Mm, det är jag, som tusan, jag tyckte om dig, mycket, som människa och vän.

skvallertidningar..

Kategori: livet

jag läser säkert minst 10 skvallertidningar i månaden, elle, cosmopolitan, glamour, veckorevyn, veckans NU, klick,  bild, ja nu kommer jag inte på fler, en himla massa iallafall.
I tidningarnas värld drömmer jag mig bort och för ett tag har jag inte ett problem i världen, det är underbart. Sen om jag står för strunten som står där? nja, tittar mest på bilderna, suckar och önskar att jag var någon av dom, men pengar, utseende och kärlek! Men va fasen, jag älskar mitt liv ändå!!

det är så jobbigt att känna sig så tafatt och inte veta vad man ska säga eller göra för att det ska bli bättre.
Jag vet precis hur hon känner, och man behöver bara känna att någon finns där, några ord som hjälper, det finns inte. Det är någonting man måste kämpa med själv, tankarna och tomheten.
Igår var det hon, idag eller en annan dag är det jag igen, det går i perioder och man försöker hjälpa varandra genom det.

idag är det tisdag, och jag ska plugga, ha historia kl.1 och sen ska jag rida och ha det skönt bara, mysa i stallet. idag är en bra ridautiskogendag :D måste skriva frågeställningar till historiauppsatsen oxå, orsakerna till vietnamkriget, jihoo.

ontont i magen, hoppas det inte är någonting allvarligt, varit såhär många dagar nu,
usch, jag hatar min mage.

nu tillbaka till dagen


lyllos

Kategori: livet

lyckostar dom med fina förhållanden, idag är jag avundsjuk på er.
Imorgon kommer jag hata er igen :D hihi.

kvällen, slappslapp, tråkigt och trött.
mcdonalds med adam. träffade empan o jimpan, dom skulle ha mys
sen plugg,plugg... nu har jag kommit 40sidor av historian, usch o fy. kalla  kriget är KRÅNGLIGT.
imorgon är det läsa oxå, lika bra det, så jag har det klart, historia kl.13 oxå. förstås.
svenskaföredraget går strunt, kommer inte på vad jag ska ha om, fuck.
HELP WANTED!

jag har palmhjärta nr.3.. tur vi har varandra iallafall. viktigast !! killar är strunt,
och inte värt våra tankar och tårar, hell nono.

martina tittar på hundtricket jämte, vilken fin film, mys.
hon har haft besök idag, jag måste ta in datorn till mitt rum,
så att jag kan använda den när jag vill.. hmm
nu ska jag sovasova, trött. kanske några sidor till bara.

natti,

hold on

Kategori: livet


vackert och fint.
Mmmm
fick sluta svenskan tidigare idag, jag hade gjort alla grejor. det var skönt.
Nu måste jag bara komma på ett ämne att prata om nästa måndag, tusan..

historia med, massa att läsa,muntligt seminarium om kalla kriget nästa vecka, den här veckan blir massa plugg, bra där.

fryser om händerna, behöver ett par händer att värma dom i,
kom hit och värm mig.
kärlekskrank, det blir man av kärlekslåtar, hihi.
fast jag har det rätt bra jag iallafall, det har jag faktiskt.
och det är inte ofta jag mår dåligt och känner mig ensam, jag kan alltid ringa vännerna.
mina vänner är finast. love.

fika ikväll månnetro ? om jag hinner...

människor gör mig illa, dom tror jag kan ta all skit som dom kastar på mig.
men titta på mig, ser jag ut som en sten ?
jag är allt annat än det. bräcklig.
att få hjärtat mosat gör ont, och det tar tid att bygga upp ett nytt.

bye,

1.61 cm

Kategori: livet

att vara så liten som jag ser inte jag som en dålig sak.
Tvärtom. jag trivs som liten och kort.
Det är ju jättebra. Killarna kan bära en när det behövs, dom kan slänga runt en lite som dom vill, och det är ju brabra :D hihi.. dessutom tar man inte så mycket plats, man stör inte i biosalongen för man är för lång, jag stör inte i sängen för man är så liten så det märks knappt. det enda som är en nackdel är att man ju inte heller syns så väl på krogen och i köer. men det är ju smällar man får ta.
satt bara och tänkte på det när jag tittade på tyra banks show.. jag skulle bli lite rädd som kille för en tjej som är jättelång, jag tycker det är gulligare att vara liten och nätt, men så är ju jag partisk oxå, hihi.

fast alla är vi ju vackra på olika sätt... såklart. :D

vart är lii, hihi ? Puss gullet.
idag åker emmy hem igen, hoppas en fika ikväll!!
martina åker på tordag, tråkigt, men jätteroligt för henne såklart.
adam är kvar, det är tur det!

att det kan finnas så många vackra låtar.. hihi
michael jackson, måste ladda hem.

äggstock

Kategori: livet

aj, jag har ont i mina äggstockar, som fan, ajajajaj :/ skärpning.
fått i mig mat nu, det var sådär gott, inte lika gott som vanligt.

skolan om en timme igen, innan dess ska jag läsa igenom svenskakapitlena. lika bra!

musik gör mitt liv, vad skulle jag göra utan den? inte må lika bra som jag gör iallafall.

fan ta dig, det är det enda jag kan säga. du är inte ens värd mina tankar. så ledsen o. arg.

jag fryser som tusan, måste sätta på elementen nu, brrr. annars kommer jag fryser ihjäl inatt, det är dumt.

min mobil fungerar fortfarande inte, fruktansvärt störande, nu har vi ju faktiskt betalt.
men det blir ju billigt och bra, minsann, det är inte ofta. jag och mina jävla telefonräkningar, mamma blir tokig. hihi, så är det. hon älskar mig ju iallafall.

jag drar, fuck off




morgonblogg.

Kategori: livet

påväg till skolan, geografi står på schemat, det ska bli roligt :D
att jag aldrig kan lära mig att gå och lägga mig på nätterna, inatt somnade jag kl.4...
suck. dumt, jag är trött.

ingen gröt än, hanns inte med, var tvungen och fixa disken o. tvätten.
så det får bli när jag kommit hem sen ikväll, får väl köpa ett äpple på vägen.

ny energi, en bra vecka tror jag på, måste plugga ordentligt nu!!

hoppas på mat och skratt imorgon, ska fråga :D

mr.D , jag tänker på dig lite, haha, du är sååå snygg, -morr-
            får gå ut  på lördag och hoppas han är där. Mmm.

Godmorgon, välkommen måndag

Ingen bensin i bilen, hur ska jag nu göra.. tanka.. neehh...

flummigt..

Kategori: livet


adam är en fin vän, jag vet vart jag har honom, och att han alltid ställer upp, om jag någonsin skulle behöva hans hjälp. Vi har gått igenom romansfasen för lääänge sen, och har sen dess hunnit vara ovänner och nu är vi bästa av vänner. det är skönt att veta.. skulle bara säga det. tack adam för att du finns, hihi. fast det vet du ju att jag tycker.

så trött, -gäsp- borde sova,men martina har somnat i min säng.. trött efter gårdagens bravader, stackars.
fast oj vad kul vi hade, ska ta med henne ut varenda helg nu!

jag är sugen på gröt..

vet inte vad jag ska skriva mera, hjärnan är tom för stunden..
hostar, jag är lite sjuk.. stackars mig , hehe.

på torsdag åker martina, och jag har separationsångest.. minnsann.

lyssnar på adams myscd, gud vad många fina låtar det finns... Mmm, blir kramsugen som tusan.
men ändå är min säng och mitt hus en tillflyktort, jag trivs bäst här!! fast sen trivs jag bäst i mina vänners sällskap, dom gör mig så glad och lycklig, finns inte ord att beskriva hur mycket ni betyder... NI VET!! <3

svenska och geografi imorgon, pluggplugg.. måste komma på ett ämne att prata om på svenskan.. hmm.

Godnatt, hörs imorgon.
jag luktar man för jag har hjälp adam välja ny partym, armani blev det, mums vad god.
killar som luktar gott är det absolut bästa som finns. killparfym är en drog :D

dags att sova, imorgon är en ny vecka, nya tag.
Lii, jag ska hjälpa dig att vara stark, vi ska klara det här, DU OCH JAG.

tack alla för helgen, ohh vad mysigt och roligt vi haft, älskar er.
puss

förlåt, det var inte meningen. DUMT.

make me feeel good

Kategori: livet


det var länge sen jag var såhär dålig, fan helt förstörd.
senast var 3 veckor sen, det är lagom. fast varför blir jag så bakis nu för tiden?
kanske för jag blev bjuden på alldeles för många cider igår. dumt.
det är många saker som är dumma :D

min mobil är fortfarande avstängd och jag kan inte ringa eller nåt, faaaaan.
igår var det bra iofs, hade jag gjort bort mig annars.

luften i stallet hjälpte inte, jag mår nästan ännu värre nu, fuck.

undra om det är bra saker på tv ikväll.
jag måste läsa svenska.

nu kom det någon och knacka på dörren, spännande :D

one tree hill, good.

why ?

Kategori: livet


jag var bara jättefull, tänkte ingenting, och så är det.
småstad, vem orkar med?

ska åka till stallet nu och andas in massor av luft, trötttrött.

lyckad helg, och en dum avslutning

imorgon är det svenska, måste läsa.

bajs,

haaha fyllekrig

Kategori: livet

jag tror jag kräks.
och mr.D finns, kom bara inte ihåg vad jag skrivit :D vilken hunk, ojojojoj.
tror jag är full än, snurrar som fan.

tur emmy ringde och väckte mig vid halv 2, annars hade jag nog sovit än..
fuck vilken jävla kväll, varför är det inte sådär roligt jämt?
bästa kvällen på länge, tack flickor :D kul som fan att systeryster följde med oxå.
mer sånt!!

andas, jag måste kräkas... måste äta med, darrig som fan.

adjö,

kl. 10

Kategori: livet

oh what happened ?
jag säger ingenting så har jag ingenting sagt.
god mat på banken,
askul hos martina, "jag har aldrig", klockrent.
svinkul på harrys, vart är alla dom där människorna jämt, jag sa till mr.d att han var den snyggaste  killen på jorden, ock så sant :) hihi.
kul efterfest, brabra låtar.
sen, inga kommentarer

syster martina hängde på syrran ut, fasen vad kul det var =) det ska hon alltid göra tycker jag!

sova nu, kanske sovit 1 min sen förra natten, whyyy ?!

LII, jag har din plånbok, såklart :D hehe

love, godnatt

HUVUDVÄRK

hmm, tur jag inte kan ringa  för ojj vad ont det gör... han är ju den enda jag vill ha,varför ens testa någon annan, patetiskt, måhända, men livet är ju så, hjärtat styr!!
miss you Mr. T.

stalkern has left the building.