first day of my life

tofsfrilla.

Kategori:

Majas lugg väntar ivrigt på att resten av håret ska växa till sig (just nu har hon en bad hockeyfrilla) men under tiden är det mycket tofs mitt på huvudet. Hon fick till en fin frilla idag när vi tog bort tofsen :).
 
'
(ignorera den galet dammiga hyllan, haha) 
 
Haft en mysig måndag tillsammans med Sanna och Ronja och deras barn, och på eftermiddagen målade jag första lagret på en bänk vi ska ha på altanen. Vitt ska det bli. Hoppas på att hinna måla lager två imorgon när Maja sover. Vi ska hinna med att träffa mormorn också som vi inte sett sen fredags.
 
Vi har precis betalat räkningar och konstaterat att vi inte kan åka jorden runt denna månaden heller, attans ;). Men en ny bilstol till Majan får det bli iallafall fortast möjligt, hennes ben får knappt plats i den andra längre. Och så ska vi komma golv till frökens rum, svårt att välja färg. Vi ska ha vita vägger med stickers i färger och fina stora tavlor är planen, men frågan är om det är finast med typ ek-färg eller ljust trä eller mörkare... Ah dessa val... Det löser sig, än så länge sover hon ju bäst jämte mamsen, så ingen brådska!
 
 

egentid

Kategori:

Oskar och Maja åkte till Borensberg och farfar tillsammans med bror och kusinerna medan jag sitter bänkad framför världscupfinalen i hoppning. Så himla spännande är det, och duktiga svenskar. HEJA HEJA! Lite egentid utan konstant koll och underhållning, det är faktiskt lite skönt ;). Oskar har faktiskt varit jättesnäll i helgen och låtit mig titta på både hoppningen och dressyren som gått på svtplay ♥ 
 
Vi har varit ute hela dagen, och nu kom precis pappa med deras trä-utemöbler som vi fått "ärva", för de ska köpa nytt. Kommer bli toppenfint på altanen och så har vi bord både på inne, och utealtanen. Får man plats med många gäster och kan sitta lite överallt beroende på vädret osv. GLAD :)!
 
Ikväll blir det handling och fix inför veckan, roligare än så blir det inte, men en film ska vi nog hinna med innan godnatt iallafall.
 
Kollar dressyr på datorn, full koncentration :)
hurra så kul med hästar.
ute kan man stå upp och ramla mjukt.
tummen upp för gåvagnen ute.
 
 

utedag.

Kategori:

Vi har varit ute hela dagen nästan, lekt på altanen, klippt träd, planterat rosor och ätit lite gräs (vissa av oss). Mamma kom hit efter oss så vi stack till Oves plantskola och köpte rosor och sen promenerade vi till Jysk när Maja skulle sova. Världens bästa mamma, hon ringde nyss och berättade om en av "sina" rådjur (hon fodrar dem hela vintrarna med mat) med bebis i magen. Tydligen såg hon bebisen röra sig massa i magen, och vi ville hon bara dela det med någon. Fint ♥! Hon är nog den största djurvännen jag känner och bryr sig om allt och alla.
 
Nu har Göteborg horse show satt igång så jag sitter bänkad framför svt-play när tillfälle ges. Duktiga svenska ryttare både i dressyren och hoppningen och det är så kul att se. Hoppas på massa framgångar för dem i helgen, oh så kul det hade varit att vara där.
 
Snart helg igen, och efter det valborg. Och hurra för solen som jag hoppas visar sig mycket framöver.
 
Underbara glada energipratkvarn med de blåaste ögonen jag sett ♥. Idag har vi skrattat så vi gråtit åt alla dina ideer och hyss och svammel du har för dig. Hur lycklig kan du göra oss egentligen, det finns inga gränser för den kärlek vi känner för dig tokunge. Älska är inte starkt nog ord att beskriva känslan i kroppen.
 
 

Ultraljud.

Kategori:

Igår efter lunch körde vi in till Linköping för ultraljud på lilla halsen för att se om där fanns någon sköldkörtel eller inte. Maja somnade i vagnen precis när vi kommit in och jag tog en liten fika på cafeet och läste lite bok. När det gått en stund gick vi upp och anmälde oss och fick direkt gå till rummet och väcka en trött Maja som inte alls sovit klart egentligen. Herr Doktor var lugn och trevlig men Maja var ledsen och tyckte inte alls om att han drog med ultraljudsgrejen på halsen. Blä i mammahjärtat när man inte kan trösta utan bara försöka lugna.. Men han var snabb och duktig så efter några minuter hade han fått bilderna han behövde....
 
...och minsann, visst hade hon en sköldkörtel, och den såg ut som det borde i hennes ålder, så nu väntar vi nyfiket på att Doktor Bang ska ringa och berätta lite mer om varför den inte fungerar osv.. Jag är ju inte orolig alls över hennes hypotyreos längre, utan nu är man mer nyfiken och vill lära sig så mycket som möjligt, för att kunna förklara för Maja när hon är stor nog. Men fy, ens hjärta slits itu litegrann varje gång man går i de där korridorerna, och man vet att man hade tur, att det inte var någonting annat som var "fel" på henne. Jag är tacksam för livet, för allt fint som jag har och för möjligheten att få uppleva allt vackert som Maja ger mig.
 
 
 

Regn.

Kategori:

Blä det har regnat hela eftermiddagen och humöret har varit sådär. Trött och huvudvärk och allmänt låg.. Men nu sover Maja gott iallafall och jag ska läsa lite MAMA innan jag ska sova. Fotboll på tv = tidig läggdags för mig. Skönt. Majsan sover sådär, tänderna uppe är påväg ut men det går sakta och det kliar väl en massa, så hon sover halva nätterna på mitt bröst. Jag sover rätt bra ändå (man vänjer sig fort) men såklart vore det skönt att sova lite mer sammanhängande då och då. Men om nån vecka borde de spruckit igenom!
 
Idag har vi firat finaste Meja som fyller 1år idag och Freja som fyller 1år på fredag. Stora tjejerna nu och jag förstår inte alls var tiden tar vägen. De var ju så så så små nyss, och nu ska de snart börja dagis och går och ja ni fattar.. Det känns ledsamt på något sätt, men samtidigt så otroligt fint att få se bebisar bli barn och upptäcka världen och lära sig hur allt fungerar. Men ibland vill jag bara pausa, andas, insupa situationen och ja, befinna mig mer i nuet för att se och höra varenda detalj...
 
HURRA HURRA HURRA för er iallafall. Lyckliga vi som får möjligheten att dela livet med er ♥
 
Maja ville såklart hjälpa till att slå in paket, men råkade visst slå in sig själv på köpet ;)
 
 

mössa.

Kategori:

God dag måndag :)!
 
I lördags hemma hos mamma och pappa kom jag på att den där röntgen Maja (kolla om hon har någon sköldkörtel) ska göra den 19e april (i min hjärna nästa fredag) var igår... Fan vad pinsamt, jag ringde dessutom i veckan och ändrade tid för att det skulle passa hennes sovtider bättre, och ändå kopplade jag inte att det var förra veckan. Ringde och bad om ursäkt imorse så vi ska dit imorgon eftermiddag istället. Sen får vi köra fort hem för att visa upp Maja för Oskars underbara faster Alice och hennes man som kommer från Göteborg :). Ska bli härligt att träffa dem igen, förra gången var sommaren innan jag blev gravid så det är alldeles för längesen.
 
Idag har Maja sovit 2 timmar på fm så jag har slappat mest och efter lunch tog vi en promenad till stan för att leta mössa.. Kom hem utan mössa men med ett par harembyxor till mig istället.. Och beställde en urtjusig mössa på nätet istället, visar när den kommer. När Oskar kommer hem får vi städa lite och handla lite och fixa tvätten lite, och ja ni vet, det där trista vardagsgöran som man inte hinner med en vilde som ska stå och vara precis överallt...
 
Lite bilder från vårt söndagshäng lite längre bort på nämndemansgatan ♥
 
Puss
 
 

för fint.

Kategori:

Det är för fint väder för att sitta vid datorn. Så ni får bara några intagram-bilder från de senaste dagarna. Gjort allt vi skulle gjort idag och nu ska jag och Maja strax åka ut till mamma och pappa för att sova där när Oskar har killkväll här hemma. Ska bli mysigt. Igår var Fredrik, Marthina och Lilia här och de gick inte hem förän efter halv1 nångång så idag är jag lite trött, så det blir nog en tidig kväll för mig. Men vädret ger så mycket energi så är så länge orkar jag hålla igång ;).
 
Min stora tjej med den största personligheten ♥
En bild, en vecka gammal Maja och mitt hjärta värker av kärlek och minnena från den stunden.
"Hjälper till" att fixa ihop grillen.
 
Vad gör ni för att njuta av våren denna helg?
 
 
 
 

en till dag.

Kategori:

Haft en mysig dag som började vid 7 av en jättepigg Maja som satte igång att klättra på spjälsängen ca 30sek efter att hon vaknat.. Det regnade och vi tog en lugn förmiddag inne och efter lunch stack vi ut till mamma en stund för lite lek innan em-luren för Maja. Oskar kom hem med en gå-vagn som vi fått av en kollega till honom som Maja glatt både provgick och provåkte :). Efter mellis dök Mats och Summer upp för kaffe och häng på altanen som äntligen är städad och fixad för våren, så nu får vi plats med mer folk och säger hej till förhoppningsvis många mysiga grillkvällar med våra vänner ♥.
 
Maja fick nya nike-skor idag med, så nu kan vi leka ute utan att smutsa ner sockar och mockasiner.
 
I helgen ska vi ha trädgårdsfix och åka till tuddarp med massa löv och döda buskar jag klippt bort. Sen ska det oljas altan och kollas golv till Majas rum som förövrigt en målare varit och kollat på idag och offert kommer nog i veckan, hoppas vi har råd att leja bort jobbet så det blir snyggt gjort! fixaordning-helg helt enkelt och på lördag ska vi inviga en grill som vi iofs inte köpt än tillsammans med några vänner, ska bli mysigt.
 
Har en vagel i ögat och aj så ont det gör. Som en parantes bara. Ha en bra kväll!
 
(om ni undrar varför alla bilder är suddiga är för att Oskar tydligen inte kan hålla kameran still ;).....)
 

en dag.

Kategori:

Tisdag och vi skippade sången idag för att åka och fixa pass. Ska strax dit, men Majan sover gott i vagnen än så länge så snart får jag nog väcka henne.. Mitt pass går ut innan vi åker till London också så måste göra nytt till både mig och Majan.
 
....... ett antal timmar senare, Maja sover för natten och vi har hunnit med en hel del idag. Passfix på fm, en sväng till lekparken, kaffe hos svägerskan, fix i trädgården medan Maja sov på em, mellis ute och sen stack vi till simhallen för lite plask. Till kvällsmat bjöds pastasallad med tonfisk och nu ligger vi som två döda sillar i soffan, blir en tiiiidig kväll idag. Oskar är hemma och är sjuk och jag verkar ha sovit halvbra inatt (man har glömt på morgonen hur många uppvak och nappinstoppningar man gjort)..
 
Annars, Maja är en grinis just nu och tänderna i överkäken är påväg ut, så inte så konstigt kanske, men hon har lärt sig riktigt gnällljud som i och för sig låter rätt gulligt en kort stund men längre perioder kan man lätt bli lite galen. Hon kompenserar förstås med att vara uberglad emellan och busig, gör allt man säger nej till, jag måste ändra taktik tror jag :).
 
Bebisarna i mammagänget är krassliga nästan hela högen så vi har inte setts än den här veckan, och vi får väl se om de hunnit friskna till innan veckans slut, hoppas hoppas, vi längtar efter våra fina vänner, både stora och små ♥.
 
Nu blir det lite tv och sen kudden.
 
Älska våren, och hurra för mindre kläder.
 
 

galen?

Kategori:


De säger ju att en bild säger mer än tusen ord... Haha...
 

Ensam.

Kategori:

Åh nu börjar jag känna mig ensam och längtar efter Oskar ♥ Ibland är det fint att vara ifrån varandra för att kunna känna hur gott han luktar när hon kommer hem igen. Och att det där skägget kanske inte sticks jättemycket ändå, och det spelar iallafall ingen roll för han är ju sååå snygg i sin skäggstubb. Jag saknar att han nästan varje kväll kliar mig i håret eller masserar mina fötter och ber nästan aldrig om någonting i gengäld. Men mest av allt saknar jag att se Maja och han busa och leka och ha det sådär härligt som bara de två kan. Och han har varit borta i två dagar bara, och ändå känns det nästan lite pirrigt i magen att han snart kommer hem! Åh vilken tur jag hade i kärlek. När man vet, då vet man antar jag, det fanns aldrig några tvivel ♥.
 
Maja sover i sin säng sen 20 (ska testa igen om vi båda sover bättre i varsin säng, även om jag gärna ligger och kramas med henne hela natten) och jag ska sätta på en film och se om jag kan hålla mig vaken tills Oskar kommer. Så så trött. Att vara ensam med Majan tar på krafterna (även om mamma och pappa lekt och myst också förstås, och jag är i stort behov av en sovmorgon (snälla älsklingen, visst går du upp med Majan imorgon!).
 
Du&jag.
 
 
 

den där maja

Kategori:

Alltså den här Maja som jag umgås med hela dagarna är ett monster. Ett intensivt ubersött monster men jösses, den energin hon har... Hon ska ställa sig upp mot allt, blir förbannad om man inte går runt med henne, hon ska åla/krypa fortfortfort överallt dit man inte får, och plockar ur lådor, och ska kasta ur saker från alla förvaringsutrymmen hon hittar, så hon gör helt enkelt kaos med allt, just nu, och lämnar en svettig mamma städandes efter henne. Hon skriker när hon pratar, för det låter ju tydligen himla fräsigt i hennes öron, men för alla andra blir det rätt jobbigt tillslut, galenpanna :). Men hon är så himla härlig att umgås med just nu, trots hennes nya kunskaper som ger henne blåmärken och skrubbsår överallt. Man hinner ju för fasen inte med, trots att man står eller sitter precis jämte. Men hon verkar vara en tuffing, och gnäller inte för inget (förutom när hon är trött eller hungrig förstås, då kommer krokodiltårar för allt).
 
Vill ha det här nedskrivet för att minnas hur lugnt det säkert är nu i jämförelse för hur det kommer bli, för jag antar att det här bara är början på ett par års slit att springa efter och förstöra att undvika skador på både personer och saker runt denna virvelvind. Jag tippar att hon kommer börja springa samtidigt som hon lär sig gå och sedan köra gärnet.

Lilla Maja, du fantastiska yrväder, du får oss alla att le och skratta åt dina galenskapar.
 
 
Kul i mormors handdukslåda imorse. Fick äta frukost ifred iallafall :)
 
 

italien.

Kategori:

Nu är Oskar påväg till flyget mot Italien och jag å Majan saknar mannen i våra liv redan, men hoppas de får en härlig resa ♥. Idag har vi och mammagänget varit hos Elin som flyttat till hus, och OJ så fint det var. Helt underbart med vackra vita stora fönster, gamla trägolv och balkar i taken.. Åh jag blev så inspirerad att fixa här hemma, allt ser i princip ut som det gjorde när vi flyttade in (inte så konstigt eftersom jag tar ut få mammadagar=noll kronor över i månaden) men lite piffigare skulle vi nog kunna göra det med enkla medel. Majas rum är ju på gång, snart. Det ska bli så kul att inreda därinne sen!
 
När Majan vaknat blir det mellis och sen sticker vi ut till mamma och pappa för att spendera några dagar. Åker hem hit för att mysa med Leo lite bara, annars tar vi nog också lite "semester" från hemma, skönt! Ska packa ner lite kläder och majas täcke å kudde så hon somnar gott :).
 
Återkommer kanske ikväll, blev akut trött så kommer inte på något mer att skriva ;).
 
Det bästa Maja vet just nu, kasta på golvet så någon annan (läs:mig) får plocka upp...
Min fina fina docka, du är så söt när du sover!
 
 

kväll.

Kategori:

Usch det blev en rätt deppig dag efter jag skrev det där om Landola i morse, mycket tankar och minnen som kom tillbaka. Men det gör ingenting, det är klart att man måste få tänka och bli ledsen också. Majan har sovit mycket idag både på för- och eftermiddag så jag har kunnat plocka här hemma och fixa och bara tagit det lugnt. Vi åkte och kollade barnbilstol på lekia, men ska testa den vi vill ha i bilen också så den passar, till helgen får det bli. Maja kommer bli glad över en ny stol, hon är halvnöjd över att sitta i babyskyddet nu, hon ser ju liksom inte ut så mycket som hon vill, och dessutom är den ju halvliggande vilket inte är Majas favorit, att ligga ner alltså :).
 
Imorgon är det babysång och på em ska vi till simhallen.

På torsdag åker Oskar till Italien med sitt jobb och kommer hem lördag kväll så vi ska bo hemma hos mamma och pappa (mörkrädd javisst) och bara mysa. Vi kommer ju sakna pappan, men unnar honom semester ♥.
 
Nu ska jag gå och sova, Maja är orolig på nätterna och vill gärna ligga på mig några timmar där runt 3-4, så jag är matt på kvällarna just nu. Håller tummarna för en bra natt helt enkelt, det är lika spännande varje kväll ;).
 
Älskade finaste ni, som jag älskar er ♥

en kärlekshistoria.

Kategori:

När jag och Landola möttes i januari 2005 var det kärlek vid första ögonkastet. Vi hade inga planer på att köpa just henne, men ödet hade visst det, och rätt som det är stod vi där med världens finaste häst, som skulle hjälpa Martina ut på tävlingsbanorna. Och som hon hoppade, fort gick det ofta och Martina fick kämpa hårt med sin egen ridning för att bli så bra att Landola accepterade att de faktiskt var ett team. Och det gick, efter ett par års slit, avramlingar och många suckar (och mycket skratt också förstås över vår knasiga häst som kunde bäst själv tyckte hon).
 
Eftersom jag aldrig haft några tävlingsambitioner och tycker mer skogsridning, markarbete, pyssel i stallet och mys är bäst så kom jag och Landola varandra nära på ett annat sätt. Hon blev min kompis, min bästa vän och hon var min prioritet 1 från första dag. Det var tvunget att vara så, för hon behövde stöd och en ledare, nippriga, oroliga och ängsliga Landola som första åren gillade att hoppa ut från hagen, vägrade bli fångad och slet sig om man kom för nära öronen... Dessa olater lärde vi oss att hantera men de försvann aldrig riktigt ordentligt, det blev bara en vardag som vi lärde oss att skratta åt, och både i Halmstad och på Nyrk så lärde de sig henne och förstod när det inte var någon ide att bråka, precis som vi kunde se på hennes öron och ögon när hon skulle börja bråka i hagen, då var det bara att ge upp innan man började.
 
Jag och Landola var ett team, mamma berättade många gånger hur Landola ofta följde mig med blicken för att se vart jag var, om jag var lugn i lite oroliga situationer, för att då kunde hon lugna ner sig. Jag tror att hon var trygg med mig, att jag var hennes centrum för lugn. Jag fanns liksom alltid där. Kompisar, killar, skolan, jobb och annat kom alltid efter Landolas behov, så var det till sista dagen i hennes liv. Alltid alltid först. 
 
Vi jobbade mycket från marken, med att lyssna, stanna, se, höra mig och att inte bry sig så mycket om allt annat så hon var så otroligt snäll att hantera, bara man var lugn. Då gjorde hon allt man ville. På sitt eget lilla vis såklart, för hon var en envis tjurskalle till sto många gånger också, men när vi väl fick henne på vår sida så lärde vi oss fort att älska och skratta åt den biten.
 
Nu har det gått ett år sen den där dagen, och tårarna rinner nästan alltid när jag tänker på henne. Jag minns sista dagen på Strömsholm så väl. När jag var tvungen att ta ett beslut efter två månaders slit utan resultat på hennes onda ben. Mamma och Martina var där med oss, och jag tror allas våra hjärtan gick sönder en bit när vi insåg att vi inte skulle få ta med henne hem, att det här var sista gången vi sågs. När vi stod i boxen och skulle säga hej då var Landola helt lugn, stod nästan och sov, och jag grät i hennes hals och den där lukten kommer jag aldrig att glömma, och det där stället i halsen där mitt ansikte passade perfekt, där kunde jag stannat för alltid just då, för att inte behöva förlora henne. Och sen gick Martina iväg med henne och när jag såg att hon knappt kunde gå på sitt onda ben så förstod jag att jag gjort rätt. Men benen skakade och hjärtat slutade slå för en sekund. Hon var ju en stor del av vår familj, och nu fanns hon inte hos oss mer.
 
Ont gör det, och jag tänker på henne precis varje dag. En hel att hjärtat är trasigt och jag kommer alltid att längta efter den tid som vi hade tillsammans. Jag är så tacksam för att det var hon & jag.
 
Min bästa vän och min stora kärlek ♥.
 
Jag saknar dig för alltid ♥
 
 
 
 

en bild att spara

Kategori:

Triss i kärlek ♥

sol

Kategori:

Att ha vaknat och sett blå himmel och solen varje dag i över en vecka gör verkligen vardagen lite vackrare och härligare, och känslan av att man VILL vara ute varje eftermiddag när solen värmer härligt, det gör så mycket för humöret :). Maja får sova ute båda sina tupplurar nu och det är så härligt att slippa dra på tio lager kläder utan det räcker med en stickad tröja och filt i åkpåsen så är hon sådär gosevarm ändå när hon vaknar. VÅREN, i år är du så galet extra välkommen.
 
Bvc vid 11 och så ska jag läsa pluggbok när Maja sover efter lunch och sen ska vi hämta Lilia på dagis och ha en mysig eftermiddag här hemma ♥. En perfekt plan för en fin fredag. I helgen ska vi leta rätt vit färg till Majas rum och sen köpa ny bilstol. Och hinna träffa vänner och familj också såklart!
 
Ha en helt underbart fin fredag och njut av solen och värmen och våren. Och fågelkvitter. Finns det något vackare?..
 
Råssnäsudden en eftermiddag.

rasande fast.

Kategori:

Jösses, fredag imorgon ju, denna vecka gick alldeles för fort. Mammadejt här idag och nu sover Majan ute på altanen. När Oskar kommer hem ska vi iväg och storhandla som vi aldrig hann med igår och så ska jag hämta en kulram som jag köpt på motala köp och sälj.. Planen var simhallen också men det hinns nog inte med, vi får se.
 
Maja gladfis visade upp nya ljud idag, skrikprat av något slag som nog gjorde oss alla lite halvdöva. Vi får hoppas att det ljudet snart försvinner från hennes vokabulär ;). Hon är fortfarande galet mammig och blir tokig om Oskar försöker stoppa i nappen på kvällen när hon somnade, eller ens försöker söva henne inför natten.. Bah, även om jag tycker det är mysigt att lägga henne så kan det ju vara skönt att inte känna sig tvingad varje gång. Kanske ska fly hemmet ikväll innan läggdagsrutinen så kanske hon klarar av det bättre.. Hon drömmer mycket på nätterna och jag vaknar av att hon snyftar, men sålänge hon får ligga nära nära så vaknar hon aldrig, vilket är skönt. Duktiga sovbebis, vi hade tur med den biten ♥. Hon klunkar i sig 240ml välling morgon och kväll nu iallafall och det är en så mysig stund man har tillsammans.
 
Ha en fin solig vårdag!
 
Mys och bus
 

Jobba.

Kategori:

Idag har jag och Maja spenderat förmiddagen i Fornåsa på mitt jobb. Pratat hösten och umgåtts ett litet tag. Härligt att komma dit och få så mycket positiv energi, och barn är ju barn, helt fantastiska :). Som det ser ut nu kommer jag jobba tre dagar i veckan från början av september. Helt underbart, det innebär ju att jag kommer hinna vara med Maja också lite mer än tänkt från början. Känner mig så glad och lättad över att ha hösten löst, och att allt faktiskt känns bra, även om mammahjärtat gärna vill vara nära Maja varenda sekund av varje dag.. Men det fungerar ju inte, och det kommer bli mysigt och värdefullt för Oskar och Maja att få tid tillsammans.
 
I eftermiddagen ska vi till stan och leta tunna vantar medan Oskar ska på ett möte, och sen är det storhandling på schemat. Det gör jag gärna själv, en stund ensam och lite lugn och ro :).
 
Imorgon är det mammadejt och på fredag 8 månaders bvc-kontroll. Igår blev hon ju 8 månader, och dagen till ära tog hon några stapplade krypsteg, men hamnade fort på magen igen. Det går ju tusen gånger fortare att åla sig fram ju, lilla dammsugaren ;). Hon har i dagarna lärt sig att sätta sig upp från magläge också, så så duktig och man märker att hon blir stolt när vi hurrar och applåderar!
 
Upptäcker världen.
En lugn stund.
Att överösa mamman med pussar är kul.
Ikeastrosande efter läkarbesöket i Lkpg igår tillsammans med mormorn
(godkänt av doktorn igår också, allt är bara toppen)!
 
LYCKA ÄR ATT FÅ VARA DIN MAMMA & PAPPA ♥!