first day of my life

uppe med tuppen

Kategori: funderingar

Idag är sista nolledagen vilket ska firas med pompa och ståt :). Sitter iförd min fina gröna overall och peruk, ska strax dra mot Picassoparken där det bjuds på frukost och sen är det fullt upp hela dagen med lådbilsrace och regatta över nissan med egenbyggda flottar. Ojj så skoj det ska bli, men ännu roligare i eftermiddag då solglasögonen ryker och man slipper prata stabiska mer :). Ska bli så roligt att se reaktionerna från våra nollor, jag var helt shockad förra året minns jag, men det är ju bara roligt.

Mamma & pappa♥ kommer ner med våra sängar idag på vägen mot Lund. Vi var ju på ikea igår och handla bäddmadrass [och lite annat fint], tog en lite hårdare än den vi har nu eftersom man lätt rullar in i mitten med den mjuka vi har, och dessutom är det nog inte så bra att sova på så mjukt då vi har så olika kroppsformer... Ska iallafall bli hur skönt som helst att sussa i stor säng inatt och kunna bre ut sig, mycket viktigt tycker jag.

På söndag kanske mathilda lagt in bilderna från bad taste, nollningen så då ska ni får se hur jag sett ut under veckan :) haha.

btw, håret blev finfint, kanske tar en bild när jag är nyduschad och fin ikväll sen så ni får se, det är mellanbrunt och toppen!

Taggtråd är helt galen här hemma och jagar allt som ligger på golven, och jag har absolute soul på i högtalarna för att komma igång, haha, men tompa sover sött bland alla kuddar och täcken iallafall, min prins, jag älskar dig såå mycket. Imorgon är det mysdag minsann!

Ha en underbar♥ lördag alla vänner,

närmar sig slutet..

Kategori: funderingar

Nu börjar nollningen att lida mot sitt slut, och det känns faktiskt skönt. Det ska bli toppenroligt på lördag att avslöja oss och få bete oss som vanligt runt våra söta "nollor". På kvällen blir det förfest med oss tvåor medan nollorna är på finsittning så vi får festa med dem lite senare på kvällen, dåligt shockade de kommer att bli när vi alla är så snygga och trevliga, inte riktigt som vi sett ut och betett oss de senaste dagarna, haha..

Imorgon bitti är det frisördags och jag är förväntansfull, hoppas det blir jättejättefint, jag är lite nervös men va fan, man måste ju våga lite oxå, inte gå runt och vara försiktig hela livet, ska bli roligt med lite förändring. Efter frisören drar vi till Helsingborg och Ikea för att handla loss lite, har dock inte fått csn-pengarna än så det får gå på tompas konto sålänge, haha han är ju rik den här månaden, inte ofta man är det nu för tiden.

Ligger och glor på Hell's Kitchen, haha han är ju grym programledaren, jag hade varit galet rädd för honom om jag varit där :) Tur jag inte är det, jag är ju inte så bra på att laga mat för den delen heller, bara lite lagom så man överlever dagen.

Nu ska jag krypa under täcket och kolla klart, sen soova.

Om 3 dagar flyttar martina till Lund, såå exalterad för hennes skull, ahh hon kommer ha så roligt där nere :)!!


nytt hår.

Kategori: funderingar

Beställde tid för färgning och klippning idag, så på fredag kl 9:oo får jag lite nytt hösthår förhoppningsvis. Skojigt som tusan ska det bli, lagom till avslöjningen av oss tvåor och finsittningen på kvällen. Får bara hoppas att min klänning kommer i veckan oxå, annars har jag väntat en månad på den och det är absolut inte okej, jag börjar bli tjurig nu. Ska faktiskt skriva ett arg mail nu och höra hur de tänker..

Jag har fått virus i datorn, likaså tompa, linn och emelie, hur fan kan det gå till, ingen av oss har tagit emot några speciella saker..Jaja kör mitt antivirusprogram nu så får hoppas det försvinner.

Det regnar lite idag men jag ska bort till skolan ändå och leka lite med nollorna, de har nollepub ikväll så idag blir det en mysig tompa & joanna kväll. Vi ska först till stallet och fixa, har en extra häst idag oxå, sen blir det mat, film och godis, mumma. Saknat våra goskvällar, det blir ju inget sånt just nu med nollningen och allt, men nu är det bara 5 dagar kvar, galet hur fort tiden går. På fredag efter frisören ska vi dra till Ikea oxå, sen kommer mamma & pappa med madrasserna på lördag, de åker förbi här på vägen till Lund.

Nepp bäst jag fixar mig nu, mina två kilo rouge tar en stund att kleta på, haha.


update,

Kategori: funderingar

Hinner inte med bloggen just nu, man är bara med på nollning, i stallet och sen däckar man i sängen som jag gjorde igår, trött som ett svin :) Idag har varit en rolig dag och ikväll ska vi på stadsvandring med alla nollor, jag, linn & em ska ha en egen station där nollorna får spexa lite för oss, jätteskoj.

Tompa har bilnyckeln i sin ficka så jag väntar på att han ska komma med den, måste till stallet nu nämligen innan samlingen igen ikväll, vet inte riktigt när vi ska ses och inte så kul att komma försent. Peruken dödar mitt huvud förresten, galet ont gör det där den sitter åt så det är behövligt att ta av den lite då och då när man är hemma.

Någon av dagarna ska jag vara "ledig" och då ska vi till Ikea i Helsingborg tror jag och köpa den där bäddmadrassen, ahh ska bli så gött med en stor säng :) haha. Måste städa lite här hemma också, men imorgon ska nollorna på nollepub så då har vi kvällen lediga, sköönt, då ska jag städa och tvätta litegrann, måste fixas till lite här minsann :) Måste kolla ut putfit till bad taste-festen på söndag oxå, skojigt värre!

Bäst jag drar på mig stallkläderna nu, landola väntar :)

tjipp,


the outfit

Kategori: funderingar

Jag önskar ni kunde se mig nu, i "the outfit".. Haha, jag ser rent ut sagt förjävlig ut men fan vad roligt vi ska ha det :). Tar nog lite kort ikväll på kickoffen inför imorgon så kanske lägger in dem imorgon sen, om jag hinner. Nu kommer det vara mycket att göra i 10 dagar, nollning och landola, det är nog det livet får gå ut på :) Och taggi och tompa förstås.

Jag är såå laddad, nu drar jag.

[jag råkade ta tompas deo så nu stinker jag man, menmen så är det]

tjipp

Kategori: funderingar

Nu åker jag strax mot stallet och sen åks det mot Halmstad med häst, katt, sambo och en jävla massa packning. Ska bli mysigt, nu är hösten här.

Bäst jag rör på mig nu, hörs när vi är i Halland istället.

onödiga ting

Kategori: funderingar

Jag har en fin mobil, en svart nokia n95 eller vad den heter. När jag köpte den var den "the thing"... Det fanns massa nya funktioner och annars skojigt på den så att man inte kunde leva utan den ni vet.. Men vet ni, det enda jag gör med den där jävla telefonen är att ringa, skicka sms och då och då kanske ta ett kort. Men eftersom jag har en vanlig digitalkamera så tar jag kort med den istället, och eftersom jag har en ipod med min musik på så lägger jag inte in musik på mobilen.

Så jag har kommit fram till att jag antaligen gjort den värsta affären i mitt liv. Så idiotisk.. Nu ska jag hedanefter köpa vanliga, billiga mobilen som fungerar exakt lika bra som de andra dyra jävla telefonerna. haha..

new hair

Kategori: funderingar

Nu har jag gått och tänkt ett par dagar på att göra något med mitt trista hår. Visst det är jättefint att ha långt blont hår som jag, men gaah det är ju så tråkigt att se samma sak i spegeln varje dag, blondblondblond.. Och den här jävla utväxten som kommer fram två dagar efter att man varit och slingat det, det är inte bra för ekonomin alls.. Så nu tänker jag fixa till håret när jag kommit ner till Halmstad. Jag tyckte Carolina Gynning var så fantastiskt vacker i sitt bruna hår så nu ska jag bli ljusbrun har jag bestämt.. Ska bara fixa lite pengar först :)

Så tar med mig den här bilden till frisören så får vi hoppas att jag kommer ut lite het som hon, haha. Det värsta med att ha mörkare nyanser i håret är ju att man ser så förbannat blev ut så jag får sola solarium lite mer helt enkelt.

hösten

Kategori: funderingar

Nu kommer hösten, det känner man i luften, den känns kallare och råare. Jag tycker faktiskt det ska bli mysigt med höst, även om jag gärna haft några veckor till med sol och värme. Men jag har haft en bra sommar så man ska inte klaga. Nu ska man sätta sig i skolbänken igen och skriva 5 tentor och ex antal uppsatser innan jullovet. Jag måste hitta tillbaka till skolsuget, just nu är jag så inriktad på att bara komma ner till Halmstad och träffa alla vänner och leva samboliv igen :). Jag glömmer bort lite att jag faktiskt måste plugga oxå när jag är där nere, haha. Det ska väl bli roligt det oxå eftersom jag har mina underbara tjejer i klassen, men det känns lite avlägset just nu att sitta på föreläsningar och nästan somna av tristess, haha.

packning

Kategori: funderingar

Nu packar jag för fullt, det blir en jävla massa, fattar inte hur mycket saker en tjej kan ha... Dessutom så måste jag ju packa både för mig och Landola, det är sjukt mycket saker som ska med ner, tur vi tar två bilar. Har dessutom försökt fixa med de kläder som martina lämnat här hemma så jag inte får med hennes skit ner oxå, räcker gott med mitt eget, haha. Det ska bli skönt imorgon kväll när Landola står i boxen på Rosenberg och alla grejor i lägenheten är på sin plats. Då ska jag njuta av lugnet en natt och sen sätter nollningen igång :)

[nu ska susanna kallur springa semi]
Ohh nej hon föll :( Stackars.

Har en ny vecka nu, nya takter. Råkade väga mig igår vilket jag aldrig annars gör och sommaren har inte gjort min kropp rättvisa, suck, Nu får jag banne mig skärpa mig och sluta upp med mitt ätande som pågått i sommar, man unnar sig galet mycket och det är ju inte konstigt när jeansen inte längre går att knäppa... Bläää.




igen,

Kategori: funderingar

Nu sitter jag med datorn i knät och tittar på tennis igen. Det går sådär för dem just nu, men jag tycker de varit skitduktiga iallafall, fattar hur många timmar de spelar, galet :) haha.

Ikväll blir det fest hemma hos fröken Hellberg. Ska bli riktigt roligt och mysigt. Jag tror att jag ska ha med mig champagne som jag fått av mamma, frida hade visst oxå köpt det så känner att jag inte kan vara sämre, haha :)

Idag har jag fått massa gjort, städat två bilar, byggt ett nattduksbord, varit i stallet och ätit en lagad lunch vilket aldrig annars händer, kände att jag måste grunda för kvällen, det kan gå hett till, haha.

Nu ska jag kolla om mina fondpengar kommit in på kontot, var på banken igår så tvivlar om det hann föras över men man kan alltid hoppas.

Tjofaderittan, galet sugen på fest idag :)

tennis

Kategori: funderingar

Sitter och kollar tennis med mamma, galet länge har de spelat, 4½ timme just nu.. Rätt roligt att se faktiskt :)

Varit på stan och fikat med Emmy som är hemma från göteborg över helgen, det blir fest och harrys imorgon, ska faktiskt bli riktigt roligt :). Har varit festsugen länge nu.

Ska snart till stallet och fixa med Landola, blir tripp ut i skogen idag när det är så fint väder, sen ska jag nog färga tompas hår om han varit och klippt sig idag och ikväll vet jag inte alls, umgås lite :).

hemma igen.

Kategori: funderingar

Nu har vi varit hemma i några timmar, åkte från Malmö vid 9tiden imorse. Igår när Rickard och Sarah klev in i lägenheten med sina backpacks så satt vi vid köksbordet och de såg lagom förvånade ut :) haha. De ville iallafall ha oss kvar så vi gick till en sportbar som de gillar och åt. Jag och Rickard tog indiskt och de andra tog hamburgare av olika slag. Satt och delade på en flaska vin och hade det allmänt mysigt, de berättade om sin resa och sådär. Det blev dock en rätt tidig kväll då dem var trötta som fasen efter flyg och sånt :). Så vi tryckte in oss allihopa på madrasser och mös till os tills vi somnade :).

Vaknade och åkte förbi Lund och Martinas nya lägenhet på vägen hem. Jättefin och jättestor, där kommer dem trivas som tusan tror jag :). Fanns en walk in closet i ett av sovrummet så det blir väl catfight om vem som ska få det rummet kan jag tänka mig, haha. Det blir inflyttning den 31a augusti så då får vi åka ner dit och fixa, ska bli roligt.

Sen slockade jag rätt fort när vi åkt från Lund och sov ända till Mjölby, hur skönt som helst, men man är seg som tusan. Varit i stallet och pussat på Landola, ska tillbaka och fodra om en stund oxå, sen blir det en lugn kväll i soffan och somna tidigt. Ska packa upp och fixa lite med min overall nu oxå, bara en vecka kvar till nollningen börjar. På lördag eller söndag flyttar vi ner till Halmstad igen, ska bli så skönt att komma in i rutiner igen och ännu roligare att börja skolan :) Första veckorna har vi slappt schema så då ska jag försöka vikariera lite på dagis och så, få lite extrapengar.

Bäst jag äter något nu,

vilopaus

Kategori: funderingar

Nu ligger vi i Rickard och Sarah säng och tar igen oss lite efter en lååång och rolig dag på strögen i Köpenhamn. Vi har gått och gått och gått sen klockan 11 idag, så fötterna är en aning sega minsann :). Snart ska vi till en restaurang här i närheten som tydligen ska vara riktigt bra :). Så har vi åkt tåget på öresundsbron oxå, det är facinerande att man kan bygga så lång bro :)

Det är mysigt att vara här, imorgon ska vi gå på stan i malmö oxå, mycket promenerande är det, men det är bara roligt. Hoppas på att hitta dem där skorna jag så gärna vill ha då oxå, håller tummarna.

Nepp, bäst jag piffar upp mig lite, och gosar med taggtråd som varit ensam under dagen, men hon såg nyvaken ut när vi kom innanför dörren så det är nog ingen fara med henne :).

Shotgun

Kategori:

MMS

Taggtråd tog shotgun, som den prinsessa hon är förstås :)

Glad

Kategori:

MMS

Är glad för snart åker vi, sega päron bara.

söndag

Kategori: funderingar

Varit ute i spöregnet och ridit, landola och jag var som blöta trasor när vi kom tillbaka, men det var faktiskt riktigt mysigt ändå :)

Har packat lite nu och sitter och väntar på mamma & pappa som bokför och har sig.. Suck, segt värre. Sen ska vi göra ärenden runt stan innan vi kan åka. Men vi ska ju bara ner till lägenheten för att sova så vi kan ha hela dagen imorgon att strosa i köpenhamn, ska bli så skoj :) Johan är snäll och tar hand om Landola måndag och tisdag men Taggtråd får följa med oss, vill inte lämna henne ensam. De andra katterna klarar sig bra själva, bara någon som ska ge dem mat varje dag, men taggtråd skulle nog känna sig övergiven utan pussar och kramar om dagarna, och dessutom gillar hon ju att åka bil så :)

Bäst jag äter något nu,

resa bort

Kategori: funderingar

Jag, tompa, mamma & pappa ska iväg till malmö/köpenhamn några dagar. Vi åker imorgon eftermiddag och så får vi se hur länge vi är borta :) Ska bli toppenmysigt att åka iväg några dagar och bara ta det lugnt, äta på fin restaurang och strosa på stan. Rickard och Sarah är i Italien tills på tisdag så vi passar på att sova hos dem, hur bra som helst i centrala malmö :)..

Vad härligt det är när ens föräldrar älskar ens pojkvän lika mycket som en själv gör. Min familj ser tompa som en i familjen och det är så roligt att se att de kommer så bra överens och att allt är så enkelt och självklart. De behandlar honom på samma sätt som de behandlar oss "barn", med kärlek och generositet. Det är det bästa som finns, att känna att man valt rätt både för sin egen skull, men oxå för ens familjs skull. Jag skulle aldrig kunna vara ihop med någon som min familj inte tyckte om, då skulle man aldrig kunna känna den där gemenskapen som jag gör till exempel nu. Men alla är vi olika :)

Nu hamnade jag på sidospår, haha. Men iallafall så får jag väl anledning att använda mig av mms-bloggandet några dagar, hoppas att det fungerar.

Nu ska jag iväg och rida,

man får vara glad..

Kategori: funderingar

... för det lilla. Idag regnar det inte vilket innebär en skogstur med landola i eftermiddag. Det planeras en eventuell utgång ikväll oxå, vore skoj :).

Ska försöka mig på att klippa tompa i eftermiddag sen, hur nu det ska gå :) Men först, lunch.

Mmmm.. marabou

Kategori: funderingar

"Hur många bitar gör dig lycklig?" 4 bitar..

Detta stör mig, vadå lycklig av 4 små bitar av marabouchoklad, det är ju bara som en piss i oceanen :) Minst en hel 100gramskaka gör mig lycklig, annars kan det nästan kvitta, det kittlar bara till i magen lite då.. Irriterande kittel.. Man kan ju undra hur folk tänker.. Jag har iallafall en chokladkaka här jämte mig som väntar på att bli uppäten, jag ska suga på karamellen en liten stund till dock.

drömklänning

Kategori: funderingar

Jag hittade en drömklänning på style by stars inatt när jag inte kunde sova och kände mig bara tvungen att beställa den :) Helt gudomligt fin, och så joanna som det kan bli :) Visste dock inte riktigt vilken storlek jag skulle ta så får verkligen hoppas att den passar nu, annars blir jag ledsen. Den ska användas endast på riktigt fina tillställningar och när man vill känna sig fiin.














regndag.

Kategori: funderingar

Imorse ringde tompa kl 06:20 när han åkte till jobbet för att väcka mig så jag kunde åka till Landola och ta på henne regntäcket. Och sagt och gjort, hoppade som en zombie ur sängen [kunde inte somna igår och låg vaken till 4] och tog bilen bort till stallet. Landola fick täcke och en puss på näsan innan jag åkte hem igen och däckade i sängen tills klockan var 11. Har varit rastlös hela dagen och drog upp till stan en sväng för att försöka hitta ett par snygga skor... Hittade inga som jag gillade men fyndade två t-shirts på jc för halva reapriset. Mycket bra deal :). Sen har jag ridit ett hårt pass i ridhuset så både jag och landola svettades gärnet, härligt :)

Nu ligger jag med en filt i sängen, ska sätta på "miljon dollar baby" snart, ska kolla runt lite på bloggar först bara, inte hunnit med det än, kors i taket :).

Nu har det regnat i en massa dagar och ibland låter det faktiskt som om taket ska falla ner på en så mycket öser det ner. Allt håller på att bli en stor lerhög och det är så tråkigt, man känner sig trött och hängig mest hela tiden tycker jag. Man får ingen insperation, vill bara ligga under täcket och kolla film, det kan ju vara mysigt det oxå i och för sig men inte allt för mycket. Fast jag läste i tidningen igår att det varma vädret nog kan komma tillbaka, inte riktigt lika varmt som det varit förra veckan och så, men nästan. Det vore ju heeelt fantastiskt. Får vi regnväder hela nollningen så gråter jag.

Känner mig galet festsugen just nu, kanske kan jag dra med lite folk ut imorgon?... :) Vill iallafall dricka vin och prata skit, längtar efter halmstadvännerna, det är vi grymma på!

mmsblogg

Kategori: funderingar

Yes, testade att mms-blogga och det gick ju faktiskt :) Nu ska det bloggas som aldrig förr, haha. Det kostar 1kr/mms så jag får väl inte spexa till det allt för ofta, men skojigt att kunna skicka en massa bilder.

Nu har martina och mamma åkt nog nyköping och martinas flyg, jag var tvungen att fodra hästarna ikväll så kunde inte följa med.. Men vi syns ju om bara några veckor minsann :) Så glad över det, som jag sagt tusen gånger nu eller nåt.

Taggtråd

Kategori:

MMS

Så här har taggtråd legat hela dagen, sjukt seg :)

seriehöst

Kategori: funderingar

Snart är ju tyvärr [eller rätt mysigt ska det bli] hösten här med sina underbara höstdagar där man går uppe på galgberget och det snöar vackra löv i alla olika färger på en. Man tar på sig mysiga tjocka koftor och får använda halsdukar och mössa på vägen till skolan :). Att ha häst på hösten är oftast heelt fantastiskt, det är lagom temperatur, hästarna är pigga och glada och skogsturerna är det bästa som finns.

Man tänder [jag] massa ljus i lägenheten när det börjar bli mörkt för att öka upp mysfaktorn, och ofta lyssnar man på fin musik samtidigt som man sitter i soffan under en filt och läser en tidning eller en bra bok.

Och så kommer vi till det bästa... Alla serier på tv som äntligen kommer tillbaka :). Jag är som ni nog vet galen i serier och vill helst följa alla som går att följa, där bland annat One tree hill, Gossip Girls, Brothers and sisters, Desperate Housewifes, Greys anatomy och en massa andra bra och roliga serier.



leaving on a airplane.

Kategori: funderingar

Ikväll åker älskade syster hem, men den här gången känns det inte så jobbigt för vi kommer ju ses igen om 3 veckor när vi ska hjälpas åt att flytta in henne och andrea i lägenheten. Så då är det uthärdligt :) [finns det ett sånt ord?]. Har saknat henne mycket den här våren, för bara 1 år sen var vi så nära och vi gjorde nästintill allting tillsammans. Nu kommer det förhoppningsvis kunna bli så igen, förbindelserna mellan halmstad och lund är ju kalas, både med bil på motorväg eller med tåg/buss. Jag är så glad att jag kommer kunna åka och träffa båda mina syskon på samma gång, vi kommer nog kunna festa en hel del tillsammans i höst, och göra annat mys också förstås :).

biomys

Kategori: funderingar

Det är perfekta biodagen idag men tråkigt väder så kl 21 ska mamma, martina & jag gå på Arkiv X-filmen:) Mysigt. Har inte hört så mycket gott om den men arkiv x är alltid arkiv x. Var alltid livrädd när introlåten kom när den gick som serie på tv, och den otäcka vita "spöket" som glider genom skärmen, då blundade jag alltid och höll för ögonen :). Men sen kunde jag kolla på avsnitten, bara mamma och pappa var på lagom avstånd.

Hoppas den är bra.





det närmar sig.

Kategori: funderingar

Idag kom min peruk med posten, den som jag ska ha under nollningen :) Har inte testat den än, men har duschat precis så ska sätta på den när jag torkat håret :) Men mamma testade den och den var jättebra, ful men det är ju liksom halva grejen. Inte så kul att gå runt och vara snygg hela nolleveckan och sen när man tar av sig overall, peruk och solglasögon så blir folk besvikna. Bättre att ge dem en chock och vara skitsnygg sen istället, haha, om det nu går.

Nu längtar jag dit, vi har fått schema för alla 10 dagar och det är fullspäckat, men oj så roligt det ska bli.

tradera it is

Kategori: funderingar

Jihoo vann precis en auktion om två stycken helt nya 80-sängar från ikea på tradera. 610:-, det är ju fan som att få två sängar gratis :) Nu ska vi bara köpa en tjock och mysig bäddmadrass så är allt fixat. Ahh vad gött vi kommer att sova nu.

Hurra.

nackont

Kategori: funderingar

Vaknade med nackspärr idag. AJ! Man känner sig dessutom sjukt seg i det här vädret så inte mycket som är bra, haha :) Vi ska snart till stallet och rida iallafall och ikväll blir det bio. Flickorna ska fika vid halv7 så ska försöka hinna dit och säga hej oxå, saknar dem.

Bäst jag städar klart nu, mamma har gett ut order minsann,





no sleep

Kategori: funderingar

Taggtråd och tompa ligger på var sin sida om min i sängen och sover som stockar, tompa snarkar som en galning men jag vill inte väcka honom eftersom han sover så skönt... Jag kan inte sova, trött men rastlös, konstig känsla. Beställt hem lite saker åt tompa på internet som jag hoppas han kommer tycka om, vi får väl se, ett par svarta chinos bland annat, skitsnygga :)

Nu är det mindre än 2 veckor kvar hemma i Motala innan vi tar vårt pick och pack [och häst] och flyttar ner till fina Halmstad igen. Ska faktiskt bli riktigt roligt och skönt att komma tillbaka, ser fram emot nollningen och hösten med mina gamla och förhoppningsvis nya vänner som vi kommer skaffa oss. Hoppas på ett jävligt roligt nollegäng :)

Ska bli ännu skönare att bara vara tompa och jag igen, har saknat vår vardag massa när vi ligger i soffan eller tar promenader runt stan och jaa ni vet, bara är :). Skrivit ett par mejl till folk med kattungar oxå, vi vill inte att taggtråd ska behöva bo ensam i höst så hon ska få en kompis, men man måste välja noga. Ska till katthemmet i Halmstad innan vi köper någon annan och kollar om vi kan få hem en därifrån, skulle kännas skönt att göra en insats.

glömt bort,

Kategori: funderingar

Jag glömde bort bloggen litegrann... Men nu kom jag ihåg den igen :) Idag har det regnat precis heeeela dagen. Nu har det dessutom blivit storm så det går absolut inte att vara ute så jag ligger i sängen med filten på mig och kollar på en film jag laddat hem.

Vi trotsade vädret litegrann och stack till stallet förut men jag red i ridhuset så det var inte så farligt :)  Landola gillade inte regnet alls och fick ett täcke på sig så hon slipper frysa inatt och imorgon. Imorgon har vi lånat Alex av Jonna så vi ska ta en tripp ut i skogen tillsammans, hur mysigt som helst :)

Hittade ett bar marinblå chinos idag på stan som jag är jätteglad över, ska nog inviga dem imorgon när vi ska gå på bio jag, mamma och martina :) Arkiv X får det bli, jag vill se Mamma Mia men blev nerröstad så får vänta tills den kommer ut på internet istället...

Tompa kommer snart, han var tydligen förvisad hemifrån för hans föräldrar hade sällskap som skulle sova i hans rum. Snäll som man är får han ju såklart sova här, haha. Ska ta hand om honom lite extra idag för nu har han jobbat många dagar i rad och gått upp 6 så han är nog jättetrött, stackars !

Nu ska jag fortsätta kolla filmen,

lördagmorgon,

Kategori: funderingar

Nu är jag uppe, trött. Idag är det lite mulet så vi ska nog in till stan jag, mamma & martina och handla lite och sådär, men först blir det frukost och lite tv-tittande. Martina var ute igår så hon lär väl inte vara vaken på några timmar än :) Sussis. Vet inte om jag berättat det men hon ska iallafall flytta hem från London nu om några veckor och börja på civilingengörslinjen i Lund, är så glad för då har jag bara drygt en timme att åka för att hälsa på henne. Hurrahurra :)

Jaja nu ska jag njuta av en mulen dag, det behövdes för att orka göra lite andra ärenden förutom att sola och svettas, haha.

Godmorgon ♥

sommarlov

Kategori: funderingar

ikväll var jag och pappa nere och badade en lång stund innan maten. vattnet var 24 grader... helt galet skönt alltså :) jag njöt. vår strand är så vacker när solen går ner. lovar att ta med kameran nästa gång, glömmer jämt.

kärlek.

Kategori: funderingar

att vara kär är en underbar känsla :) att fortfarande vara totalt dunderkär efter 2 år är coolt, jag har aldrig upplevt sån här kärlek förut och jag är så lyckligt lottad. att få bo och leva tillsammans med någon som man älskar mest på jorden måste vara det häftigaste som finns :) tänk att vi får vara vi. hoppas livet fortsätter att vara såhär fantastiskt... [kom hit nu tompa, jag saknar dig]






still.

Kategori: funderingar

Ohh Martina är hemma och det är underbart. Vi har varit i varamon idag och myst, solen stekte och vattnet var hur varmt som helst :) Nu har hon åkt till stan och jag håller på att vika alla hennes kläder snäll som jag är, måste organisera lite så allt får plats här hemma tills hon flyttar till Lund i slutet av augusti.

Har total bloggtorka, man orkar inte tänka i den här värmen, men imorgon ska det visst regna så då kanske jag engagerar mig lite mer.. Börjar mer och mer tröttna på att skriva om mina dagar bara rakt upp och ner.. Tänk om man vore en ambitiös modebloggare med pengar och stil istället.. Haha.. Menmen, bloggen är alltid roligt att ha för en själv så tänker nog fortsätta så mycket jag orkar.. :)

Nu ska jag bort till min prinsessa i stallet, sen ner och ta ett kvällsdopp innan middagen.

ha de'