first day of my life

ny dag.

Kategori: funderingar

Somnade med Mankells bok i handen i soffan kl 21 igår... -gäsp- så trött var jag :). Måste varit ridturen som tog musten ur mig, vi var ute i över en timme och galopperade.. GÖTT! I vilket fall så innebar det att jag vaknade 5 imorse urpigg. Grymt irriterande, kunde absolut inte somna om. Nu känner jag mig lite nannig igen men nu har jag tvätt igång så likabra att hålla sig uppe och få en massa gjort. Blir nog 6 tvättar idag, haha.. Måste ju fixa fint till familjen kommer. Bädda rent och tvätta handdukar.. tråkgöra!

Taggtråd ville promt ligga med bäbisarna i den stora tvättpåsen som jag tömt, så nu fick hon det.. La filt och lakan däri så nu bor dem i en liten koja.. Orkar inte med att hon ska flytta runt på dem överallt.. Men dem verkar ha det mysigt nu, med tak och allt :)!

Bäst jag gör lite kaffe och sätter mig och kollar på The voice.. MYSmorgon!

Längtarlängtar till helgen, att få kramas med de bästa i världen ♥
 

paus.

Kategori: funderingar

Oj blev visst lite paus i bloggandet. Haft annat för mig i helgen och nu är det tentavecka. Mamma, pappa och Martina kommer i helgen så måste bli klar med det mesta innan dess, lite stressigt. Ännu stressigare att jag missat att beställa den viktigaste boken.

Solen skiner och det är kallt ute, och det blir en mysig skogstur för Issa och mig och våra kusar! Härligt. Jag märker mer och mer hur mycket jag älskar hösten mest av alla årstider, jag njuter av livet just nu.

Fest i lördags, Camilla och jag. Oj så roligt det var :) Tydligen blev jag dock ganska full, men hade förnuft nog att gå hem i tid iallafall, skönt det! Vi var här hemma, sen på västersol en stund, sen Gastons och sen avslutade vi allt på Mårtenssons. Jag drack öl, vilket jag aldrig mer ska göra, blää vad äckligt.

Nej tillbaka till Näckrosdammen nu...

tjoo.

kattungar 7 dagar.

Kategori: funderingar

Så har det gått en hel vecka sen bäbisarna kom :) Och jag tror nog de blivit lite större. De har börjat kurra litegrann och Rand har börjat öppna sina ögon pyttelite, dem öppnas nog helt i helgen nångång, mysigt! De går lite bättre och Taggtråd lämnar dem lite längre stunder nu när dem sover.








Kål


Bou


Grey


Rand



Myshög ♥

konsert.

Kategori: funderingar

Den 15 oktober ska jag, martina och tompa på Joshua Radin i Malmö på Debaser. Jag fick en skiva med honom av Martina i början av sommaren och nu är den skivan minst sagt sönderspelad. Oj vilken underbar artist. Det ska bli jätteroligt att åka ner och se honom live, tror det är gåshud och tårvarning på den konserten :)! Denna sången sjöng han för Ellen Degeneres och Portia Rossi på deras bröllop! Texten är helt fantastisk, han skriver så fina texter man blir helt mållös.

ny.

Kategori: funderingar

Oj, vad trött jag var igårkväll. Vi kollade på idol och sen slocknade vi båda två hur fort som helst, jag hade huvudvärk och mådde till och med illa, tänk vad för lite sömn kan göra. Vaknade dock pigg vid halv9 så nu har jag hunnit läsa 3 kapitel i en bok, betalat tråkiga räkningar och mejlat pappa om vad som tagit ifrån förrådet. Vi hade nämligen inbrott där iförrgår, inte alls kul. Vi hade inte så mycket viktigt där nere, men det känns lite skumt att folk varit nere och grävt runt bland våra privata saker. Det är nu man är glad för att man har hemförsäkring :)! Och att man har en pappa som alltid fixar med sånt när man själv känner sig lost. Han är den bästa pappan i världen såklart!

Klockan är ju faktiskt bara 12 så ska plugga vidare och ikväll ska jag dra med tompa ut på mat och bio för att vi har ju faktiskt fått nya pengar. Plus att det är Taggtråds FÖDELSEDAG♥ :) 2 år blir hon idag, men hon har ju redan fått en underbar present i 4 ungar. Dem fyller ju 1 vecka idag oxå!

tjo.

reseplanering :)

Kategori: funderingar

(Länkarna syns bara om man drar med musen över dem)

Flyger från Stockholm 13e november. Ankomst till Sydney 14e november på kvällen.
Slappar där till 17e då vi flyger upp till Bariärreven, Port Douglas där vi ska vara och leka i 6 nätter och bo här.
Den 23e flyger vi tillbaka till Sydney och stannar där till 25e då vi åker bil upp till Avoca (1,5 timme) och bor här i Sarahs föräldrars fritidsställe. Här stannar vi till 29e då vi åker tillbaka till Sydney och till Manly Wharf för att njuta söndagsliv. Resten av resan fram till 4e december umgås vi i Sydney.

Låter som en helt okej grundplanering tycker jag :). Wihoo !

suck.

Kategori: funderingar

Idag är jag SLITEN. Taggtråd har legat heeeela natten och jamat och gnytt, försökt flytta in ungarna i garderoben och hållt på. Jag trodde jag skulle mörda henne där ett tag, tror jag sov 5 minuter i taget innan hon väckte mig igen.. Hon har fortsatt hela morgonen så jag var ju tvungen att göra något åt det. Fick plocka bort hyllan längst ner och lägga kläderna i en påse sålänge, har bara skit i den garderoben iallafall. Så nu har hon den där jävla lådan i garderoben som hon verkar vilja, får väl se hur länge det går innan hon börjar gnälla igen. Hon är inte populär just nu. Synd om henne, för jag förstår ju inte vad hon vill, man blir ju frustrerad, det där ljudet hon gör gör mig galen...

Ska iallafall ta en dusch, kaffe och sen sätta mig med Henning Mankell, är nog ungefär så seriös som jag ska vara idag. En eftermiddagsnap innan stallet får det nog också garanterat bli, shit ögonen orkar knappt hålla sig uppe. Tippar på att jag sovit 3 timmar eller nåt allt som allt.. morrr.

Hoppas ni har en bra dag iallafall :)

Rickard mejlade förövrigt reseplaneringen igår, nu är allt bokat och klart så det är bara att ta sig dit den 13 november nu. Visar er sen vart vi ska bo och så! Detta kommer bli hur roligt som helst, så glad att få åka och hälsa på dem, men också att tompa och jag ska få resa tillsammans, och att han ska få umgås massa med familjen, yay. Det kan inte bli bättre än såhär :)!

mat är gott.

Kategori: funderingar

Det blev tacos till kvällsmat :) kan vara min absoluta favoritmat. Jag vräkte i mig, haha. Har sett idol och nu ska jag nog däcka, sjukt trött, som vanligt just nu på kvällarna.

Imorgon, läsa bok! Torsdag imorgon oxå. hmm. dessa veckor går alldeles för fort.

GODNATT.

dust storm.

Kategori: funderingar

Oj idag vakna jag 8, och nu är jag rastlös :) Vad gör man hela dagarna när man går upp så tidigt, haha. Skicka meddelande till milla nu, så ska iväg på promenad med henne och ludde vid 12. Sarah hade skrivit på sin facebook att hela Sydney var röd när hon vaknade imorse. Det går tydligen en sandstorm vid kusten och när solen försöka tränga igenom dammet/sanden så skapas världens coolaste färg i atmosfären. Sarah trodde dock att jordens undergång var nära när hon vaknade imorse :) Hade nog tänkt detsamma. Vädrets fenomen är sjukt coola ibland.







nerbäddad

Kategori: funderingar

Nu är jag nerbäddad bland kuddar och täcken och ska sova :) trött som tusan blev jag efter maten idag. Camilla o Linn kom och mös med bäbisarna och kollade på idol, mysigt! Dem åkte hem vid 22 och sen har vi bara degat. Är ledig från skolan resten av veckan men ska ta tag i läsandet av böcker imorgon.

GODNATT.

skämspinne

Kategori: funderingar

Idag i skolan skulle vi visst göra övningar till Henning Mankells bok Eldens hemlighet, som jag inte läst, för att jag inte fått tag i den och glömt (inte orkat) beställa hem den, så jag kunde bara vara med första timmen och sen fick jag gå med svansen mellan benen hem helt enkelt. PINSAMT! Men nu har jag iallafall varit på biblioteket och lånat hem nästan alla böcker till denna kurs, nu fanns dem där, och förra veckan när jag var där var det kö flera veckor framåt.. Hade tur helt enkelt! Fick lite ångest och lite press på mig så nu känns det bra igen, jag jobbar ju bäst under press och tentan ska inte in fören 6 oktober (rickards födelsedag) så har tid på mig att läsa nu!

Till nästa veckas egna bokanalys valde jag Black Beauty, haha, ett bra tillfälle att få läsa lite hästböcker utan att skämmas :) Mormor o morfar hade en film från den boken hemma hos dem när vi var små som jag kollade på om och om igen, ledsam som tusan, men häst är alltid häst :).

idag.

Kategori: funderingar

Leggings, jeansshorts och svart stor tröja.. Och en tofs :) Det funkar det med, inget märkvärdigt!
Måste sticka nu, ha en bra dag alla glada♥!

mat och sovklocka

Kategori: funderingar

Igår somnade jag som en stock vid 00 och vaknade utvilad vid 9, hur skönt som helst, ska verkligen försöka somna vid 23 ikväll och ändra om dygnet lite, just nu sover jag lätt 12 timmar per natt = konstant trött. Hade älskat att gå upp vid 8 varje dag, äta frukost, dricka kaffe och se på nyhetsmorgon innan det är dags att göra något av dagen. Familjen Gullberg har dock i generna att sova mycket och länge om vi kan.. Det är ju så himla skönt :).

Idag ska jag till skolan, sen får nog bäbisarna besök av linn och camilla tror jag :) Mysigt. Har ju inte träffat Linn sen hon åkte till Grekland så det ska bli roligt!

Borde tvätta håret, men jag orkar bara inte.. haha.. det får bli tofs idag helt enkelt :)

Idag börjar slutauditions oxå i Idol, yay!

tjooo.

tv-kväll.

Kategori: funderingar

Kom hem från stallet vid 7, nu börjar det verkligen märkas att det blir höst, inte minst om man kollar på Landolas begynnande vinterpäls. Kyligt och mörkt tidigt blir det iallafall. Men det är mysigt med mörka kvällar och tända ljus och gos under filtar. Sett på Hollywood-fruar som alla andra, och nu ser vi på Roast på Berns.. ROLIGT :). Ska lägga oss i sängen sen och se första avsnitten på Californication säsong 3, älskar den serien! Sen somnar vi nog till Ps.I love you.. Sorlig film, men fin! Katterna sover i vanlig ordning, nu vill man bara att de ska öppna ögonen och bli lite mer "vuxna" så man kan få se deras personligheter. Det är iallafall 2 killar och 2 tjejer har jag kommit fram till :).

Har fått hem produkter av tompa från Yves Rouge till ansiktet, en ansiktstvätt och en olja att ha under den vanliga hudkrämen på natten. Haft det några nätter nu och huden är mjuk och fin :) Jag håller ju på med mina rynkkrämer och ögonkrämer, men va fan, det händer ju ingenting.. Jag är väl för ung för att börja noja mig över sånt, men går det att förebygga är det ju bara bra. Fick multivitamintabletter och Omega3tabletter som jag börjat ta nu med, säkert bra för mig som inte äter kött osv.

Äsch, svammel :)

GODNATT!

måndag.

Kategori: funderingar

Måndag och solen lyser utanför idag också, man börjar bli riktigt bortskämd nu :) Jag har spotify på och lyssnar på finafina låtar. Jag känner mig lycklig i kroppen och nu ska jag snart åka ut till Landola och mysa. Jag antar att tentan till denna kurs jag läser kommer nångång den här veckan så det är väl dags att bli lite seriös och skriva något vettigt att lämna in. Denna kurs kan inte bli mindre intressant, barnlitteratur, analysera pettson och findus.. gaah, och när ska jag använda mig av den kunskapen.. Man har väl ändå lite vett i kroppen när det kommer till vilka böcker barn borde/inte borde läsa.. Måste vi gå 5 veckor för att analysera det?!.. hmm, mycket kritisk till detta.. Finns SÅ mycket annat viktigt som vi borde läsa istället! Menmen, bara 2 veckor kvar sen börjar det en ny kurs, och då är det VFU oxå, yay.

Saknar vännerna, linn, emelie, milla, och behöver en helg med oss alla snart. Är dessutom sjukt festsugen och vill ha en riktigt tjejfest med alla, kanske i helgen?!.. Får kolla upp detta.

tjoo.

3 dygn gamla.

Kategori: funderingar


Nya bäbisbilder från helgen ♥


sovhög


mammamys


dem gillar att ligga nära :)


det går att vara ensamma några minuter


olika sovställningar :)


Rand, minsta tjejen :)


somnar med tutten i munnen


Kolsvart :)

kaffe..

Kategori: funderingar

Borde kanske inte druckit kaffe ikväll = svårt (svårare än vanligt) att somna. Gluttar på youtube-klipp och pussas med bäbisarna istället.. Men nu måste jag släcka.

Godnatt!

ps. idag saknar jag min familj lite extra.. suck.. dem kommer nog nästa helg dock, tack och lov :)

söndag.

Kategori: funderingar

Och så var det söndag igen.. Har träningsvärk efter städdagen i stallet igår, men det gick bra, var dock sjukt trött eftersom jag gick upp så tidigt. Idag har vi gått en promenad och hämtat bilen och sen tog vi en fika på Epresso House. Det är härlig väder ute, sensommarvärme nästan.. Man får njuta av dessa dagar nu, det kommer ju inte vara för evigt.. Hösten i Halmstad är ju inte direkt känd för att vara härligaste i Sverige, men äsch, det ska bli lite skönt med mörker och regn också..

Kattungarna mår bra, taggtråd är lite orolig och har velat flytta dem under sängen två gånger, men nejnej, där får dem ju inte ligga. Nu verkar hon dock gått med på vår överrenskommelse.. Hon får ligga i lådan men den står i sovrummet istället för vardagsrummet. Antar att hon vill ha lite tyst och lugn.. Fast det verkar som hon gillar att ha oss runt omkring, nojig :) De buffas och bråkar om mjölken, och stackars tagg bara ligger där.. Att hon inte blir rastlös. Men det är mysigt som tusan det här!

Nu ska jag vika lite kläder och diska.. skönt att ha lite fint till måndagen. Har kvällsfodringen i stallet så ska inte dit innan 6 typ.

tjooo..

a family album.

Kategori: funderingar

Mamma Annelie♥ har tydligen börjat visa bloggbilder på storskärm för sina arbetskamrater (hej alla på dialysen) och ville att jag skulle lägga upp lite bilder på oss för att visa.. Och det klart man ställer upp :). Både nya och gamla bilder från här och där. Hon förstår nog inte konceptet att gå tillbaka i arkivet och kolla, men vad kan man förvänta sig, tycker dinosaurierna hemma på notvarpsstigen är rätt duktiga på teknikens värld ändå, det finns värre!










HAHA, bara för att bevisa att mammas mun aldrig slutar prata...












Puss

ett lugn.

Kategori: funderingar

Nu har tystnaden sänkt sig :) Det ligger 5 urtrötta katter i lådan och sover, sin första natt i livet med sin mamma. Jag är så glad för att allt har gått bra, och att alla kissar mår hur bra som helst. Jag är också trött som tusan, det är spänt att gå och vänta, men nu är det bara roligt kvar. De är helt underbara♥ iallafall och oj vad jag ska njuta av tiden tillsammans med dem!

Vi ska se Dirty Dancing på 1an vid 22:oo såklart, min absoluta favoritfilm någonsin. Sen ska jag däcka i soffan och klockan är ställd på o5:5o, morgonjour i stallet + städdag. Det lär nog krävas kaffe i mängden imorgon :).

Kommer bli mycket kattsnack ett tag nu, vill att familjen hemma ska kunna se bäbisarna och så är det roligt att ha som minne för dem som ska ha katterna när det är dags att flytta om mååånga veckor. Men fortsätter ju med mitt egna liv oxå såklart.

tjooo.

nya liv.

Kategori: funderingar

Bou, Rand, Fellow, Grey. VÄLKOMNA TILL VÄRLDEN ♥
Ps. Tompa tyckte en skulle heta Gandalf 3000 (NOT).


Rand, Bou, Fellow, Grey.. I den ordningen :)


Kivas om tuttarna :)


Syskonkärlek.



Bästa nya mamman, med sina 1timma gamla bäsar.



Såhär små är dem :) Ni får se alla snart, denna släppte tutten för en sekund så jag kunde ge en puss.

kallad.

Kategori: funderingar

Nu äntligen? fick jag min kallelse till gynekologisk cellprovstagning. Egentligen ska alla bli kallade året man fyller 23 men landstinget Halmstad glömde visst bort mig.. Ska dit i oktober iallafall, skönt att få det gjort. Och tacka gud för att detta är en självklarhet som finns i Sverige för oss kvinnor. Vi ska vara tacksamma för den sjukvård som vi har, det är inte alla som har det så bra som vi faktiskt har det!

ny torsdag.

Kategori: funderingar

Så var det torsdag och helg snart igen.. Kommer inte bli världens roligaste helg kanske, men har ju saker att göra iallafall. På lördag har jag morgonen i stallet plus att vi ska ha städdag.. Vi är nästan alla i stallet så det blir nog skoj, bli lite skitig och ta i :). Sen hoppas jag på att Taggens bäbisar kommer snart, låg uppe inatt för jag tyckte hon betedde sig skumt men nej, sen somnade jag med henne på min mage, så det kom aldrig några ungar.. Jag har tippat fredag natt så hon har ju ett dygn till på sig.

Pratat med Rickard som skickat bilder på hus uppe i Barriärreven där vi ska vara i en vecka när vi är hos dem. Vilka jävla hus :) Mansions kanske det kallas, pool och allt och riktigt lyxig inredning, vi är ju 7st som ska få plats. Ligger precis vid havet oxå.. Dessutom har de precis fått tag i en egen lägenhet i sydney 20 min från harbour bridge typ (de har bott hos Sarahs föräldrar tills nu)... Så nu har vi boende i Sydney oxå. Och Sarahs föräldrar har ett hus uppe i Avoca där vi ska vara 4-5dagar, det är riktigt lyxigt och ligger precis vid stranden det oxå.. Jag kan inte vänta till det är november nu, vilken resa det kommer bli!

Har inga roliga bilder att visa, tar några i stallet ikväll kanske.. Händer inte så mycket just nu.. Linn kommer nog från Grekland idag så ska försöka träffa henne imorgon om hon kan :) Saknar att ha oss alla samlade, men det går ju inte alltid att få som man vill. VI får ta en mysig helg tillsammans iallafall snart.

tjoo..



magkatarr..

Kategori: funderingar

 

Så kom magkatarren över mig ännu en gång.. Utan förvarning.. Aj! Har varit i stallet en snabbis och nu ska jag kurera mig i sängen.. Är trött som ett as oxå men ska hålla ut till 9 iallafall :). Måste ju kolla idol.

Suck.. Idag blev inte en så bra dag, men det kommer flera! Och det finns ju faktiskt dem som har det värre.

tjoo.



underbara.

Kategori: funderingar

Ohh vilken dag :) Solen strålar och jag är på braa humör. Har dock inte orkat göra kaffe så är lite seg.. Ska iväg till skolan vid 13, men det är bara 2timmars-föreläsning idag så det ska jag nog orka. Haft svårt att sova inatt, tror jag kommit in i en såndär jobbig sov-period nu, så det är nog bra om jag börjar äta mina sovtabletter igen ett par dagar så jag kan somna utan att ligga och vrida på mig flera timmar.. Dessa perioder kommer ett par gånger om året, men nu vet jag iallafall hur jag ska hantera det. Och försöka gå och lägga mig såfort jag känner mig trött på kvällen, men det är såå svårt, det finns ju annat skoj att göra istället för att somna vid 22-tiden.. Menmen, det viktigaste är att jag får sova och må bra!!

Nu ska jag börsta tänderna, och sen ta på skor och bege mig.

Ha en underbar dag.

sova...

Kategori: funderingar

Oj vad trötta vi är :) ska gosa ner oss i sängen nu med en film på datorn, year one, ska tydligen vara bra. Vi har kollat på Svenska hollywood-fruar... gode tid, vet inte ens i vilken ände man ska börja kommentera.. Underhållande tv är det ju iallafall, men man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta.

Imorgon skola!

tjoo.

twilight..

Kategori: funderingar

Som det Twilight-fan, Kristen Stewart och Robert Pattinson-fan som jag är så måste jag bara lägga upp den här bilden från VMA's igår.. Alltså, Kristen Stewart kan vara en av de vackraste tjejerna som finns.. Shit... :) Och hennes män är ju inte så fula heller direkt.. haha.. Galet vackra människor i en och samma film. Det spekuleras ju i om dem är tillsammans eller inte, kristen o robert, men det verkar ju minst sagt så om man kollar på bilderna. Jag slinker med nyaste New Moon-trailern när jag ändå är igång :) Den kommer igång efter deras presentation.. Kan knappt vänta tills November, som ett litet barn på julafton!

 



frillan..

Kategori: funderingar

Som ni ser, det syns knappt att jag gjort något, men det är ju själva grejen.. A natural :) Men det är slingat och fint och jag är glad som ni ser! Det mörka på första bilden är inte så, det är en synvilla!





bra början.

Kategori: funderingar

Varit och fixat håret precis, blev hur bra som helst :) la slingor i utväxten och sen en toning i allt för att få bort lite gula toner. Jag är sååå nöjd! Ser så naturligt och fint ut, yay. Är dessutom hur mjukt som helst för han la i massa inpackning och sånt tjafs.. Mycket roligt spenderade pengar för en gång skull. Fick även på mig mina svarta "smal"-jeans idag.. Hur bra är inte det då, dem där 2 sommarkilona har försvunnit och jag behövde inte ens göra nåt, har nog med all ridning att göra eftersom vi kommit igång och jag rider ordentligt varje dag :). Inte så viktigt direkt, men alltid skönt att kunna ha ett par jeans till i garderoben utan att behöva köpa nya, snacka om ekonomiskt :). Det är alltid så, när man bryr sig och känner sig tjock då fungerar ingenting och sen när man slutar bryr sig då ramlar ett par kilo av bara på några veckor... Mycket bra, man ska helt enkelt bara skita i det och trivas som man är, vilket jag faktiskt gör vare sig jag kan ha smal-jeansen eller inte..så det så!

Jag längtar efter tompa♥ så jag dör snart...Nu har jag inte träffat honom sen fredag morgon... Suck.. Men snart kommer han hem iallafall och jag ska pussa ihjäl honom ikväll! Ska nog laga pastasalladen med lax oxå för att lyxa till det! Ska försöka ta kort på håret, ni kommer säkert inte se någon skillnad iallafall, menmen..

tjoo..

tända ljus.

Kategori: funderingar

       

Ljus i mitt hus :) nu är mysfaktorn total ♥! Livet är rätt härligt!

söndagkväll.

Kategori: funderingar

Ohh vilken härlig helg jag haft, helt ensam, det går det också faktiskt :) Igår eftermiddag följde camilla och ludde med mig till stallet och jag red medan dem var ute och strosade i skogen en timme... Sen åkte vi hem till dem, och gick förbi hemköp för att handla ingridienser? till pastasallad med lax, fetaost, och soltorkade tomater. Det blev SÅÅÅÅÅÅ gott, ska helt klart laga det i veckan oxå. Sen gläppte vi runt på tvn, kollade på olika serier och prata bort tid. Vid 23 fick jag taggtråd-ångest och var tvungen att åka hem och kolla till henne, inga bäbisar än, men snart så tror jag, jag har tippat fredag natt senast :). Somnade ungefär 10 minuter efter hemkomst och vaknade vid 9 och satte på morgonkaffe!

Idag har jag glott film på dagen, städat och läst pluggböcker, och sen haft en dunderhärlig eftermiddag/kväll i stallet med Issa och hästarna. Vi drog bort till travet och galoppera och jobbade hästarnas kondis (min med förövrigt) och kom hem nöjda och glada vid 7-tiden.. Ohh vad underbart stall-livet är såna här dagar, skulle inte byta bort det mot NÅGONTING i hela världen.

Nu ligger jag och skriver här, kollar twitter och skvaller, och jaa det vanliga. Ska nog laga mig nåt gott att äta... Tompa stannade i Malmö tills imorgon så jag får klara mig själv en natt till. Det är Mtv video music awards inatt som jag nog ska kolla på, om jag orkar hålla mig vaken.. Imorgon är det frissan som gäller, och sen fortsatt träning med landola såklart :) Guuud vad kul det är att sätta igång och rida ordentligt igen!!

Nu har jag haft 2 vita helger så nästa helg är jag nog sugen på vin igen. Systeryster fyller år på fredag också, detta måste ju firas på något sätt :)!

 festsugen.

godmorgon lördag.

Kategori: funderingar

Nu har jag äntligen dragit mig ur sängen, eller varit uppe sen 11 eller så. Har sovit som en kratta inatt, vänt och vridit på mig och inte kunnat slappna av.. Konstigt. Men nu är jag iallafall uppe och ska äta frukost och fixa med lite stuf här hemma. Ikväll ska jag till Camilla och umgås lite, får se vad vi hittar på.

Nu ska jag ge tagg lite kärleksgos istället för att sitta här :).

chickflicks..

Kategori: funderingar

Det bästa med att vara ensam = jag kan se hur många romantiska töntkomedier på rad utan att slippa suckar i bakgrunden :) haha.. Varför förstår inte killar nöjer med romantiska komedier?!.. Men jag gillar det, jag har dem gärna för mig själv minsann.

Precis sett klart bride wars, och går nu på min brors flickvän tror jag den heter..

 

fredagsmys.

Kategori: funderingar

Tog med mig täcke och kudde till soffan och har nu intagit liggande ställning. Har tvättat av mig sminket, satt upp håret, dragit på mig pyjamas, blandat juice, köpt en marabou chokladkaka och en godispåse som jag ställt vid min sida. Tror det är här jag ska befinna mig resten av kvällen.

Kanske käkar jag kvällsmat, eller så struntar jag i det :). Godis är ju rätt mättande i sig. När man är ensam hemma får man ju faktiskt göra precis som man vill, så jag kanske helt enkelt inte orkar laga någon mat idag.. Vore gott med en pizza men är inte hungrig så det vore ju onödiga pengar. Nu är det idol och sen kändisdjungeln som verkar som ett riktigt skitprogram men strunt samma, ska kolla iallafall..

Ha en underbar fredag, mys på.

utväxt.

Kategori: funderingar

Gick förbi stan och sen till min frisör och bokade en tid till på måndag, thank god. Kollade mig själv i spegeln på stan och insåg att det inte håller längre, utväxten måste fixas. Ska ljusa upp det litegranna oxå om det går. Ska bli så himla skönt, inga roliga pengar att lägga ut egentligen, men känner att jag nog har råd med dig denna månaden eftersom det kommer nya pengar 25e.. Så jag ska nog klara mig.

Nu ska jag ta en promenad på galgberget, var så skönt, och sen iväg till Landola. Det var tydligen idol ikväll oxå så det måste jag ju se. Alla mina favorit än så länge är gitarrkillar.. Det är någonting visst med dem helt enkelt. ;)

kärlek

Kategori: funderingar

Hittade förövrigt den här finfina bilder på mig, rickard och martina :) det är några år sen men oj så fina vi är tillsammans! Finns inga i världen som jag älskar så mycket som jag älskar mina syskon, i vått och torrt, de är det mest självklara i livet, och det viktigaste. Jag ka nog till och med påstå att jag har världens bästa familj, det ni :). Fast jag är ju förstås partisk oxå ;).



kyligt.

Kategori: funderingar

Vaknade av ett kyligt sovrum och kröp ner lååångt under täcket och somnade om. Jag älskar att frysa när jag sover och använda både duntäcke och filtar :). Ett till plus varför hösten är bra och välkommen. Tompa♥ har begett sig till jobbet och sen boys-weekend med alis så nu ska jag underhålla mig själv. Ska hoppa in i duschen och sen ta en tur på staden, jag behöver nya höst-skor, men ska inte köpa, bara kolla upp vad som finns.. Måste läsa min Breaking Dawn-bok oxå, börjar bli mycket spännande såhär i slutet nu!

Vet inte vad det blir av den här fredagen riktigt än, men det lär väl märkas :)

Jag återkommer helt enkelt,

lax.

Kategori: funderingar

Kom hem från stallet, efter en mysig skrittur med Issa och hästarna i eftermiddagssolen, och fick mat serverad :) Lax, klyftpotatis och ärtor, en mycket goood middag. Jag är inte så bortskämd med att få mat lagad så jag blev hur glad som helst :) Han kanske har dåligt samvete att han ska lämna mig hela helgen. Nyklippt och fin vad han oxå, såå snygg!! Till efterrätt blev det glass och digestive, min favorit.

Kollat på idol och nu ser vi en film på 6an.. eller har den på ibakgrunden iallafall. Ska nog sova snart, dåligt trött idag, varit seg hela långa dagen.

   

GODNATT, hörs imorgon ♥

datamys

Kategori: funderingar

Vår dagliga mysstund. Varit med Camilla o Ludde på galgberget en timme, var riktigt härligt ute idag :). Milla hade med sig kaffe och banan som vi smaskade på oxå, det kallar jag lyx.

En aning svårt att hantera tangentbordet när tagg tar över hela mitt knä, men jag har inte mage att flytta på henne, hon är galet gosig♥ :)





Nu ska jag snart dra mig mot stallet och ta en skogstur med Issa och våra pållar, det blir bra :).

seriehöst.

Kategori: funderingar

Och så kommer September, och med September kommer också alla underbara serier tillbaka :). The Hills, The City, Gossip Girl, One tree hill, Desperate housewives, Greys anatomy, Private practice,Brothers and sisters, Californication, 90210.. Jaa ni förstår poängen, jag är en riktig serienörd. Först ut på måndag, Gossip Girl. Kan inte bli så mycket bättre än så!



Nyshoppat.

Kategori: funderingar

Beställde precis hem två oversize-tröjor som jag letar efter hur länge som helst. En svart och en grå att ha över tights och strumpbyxor :). Behöver verkligen såna basplagg nu, även om jag faktiskt inte har så mycket behov till kläder den här hösten, min garderob funkar helt okej, men vissa saker behövs fyllas på helt enkelt, och oj så bra det kommer bli. Hoppas dem kommer på posten nästa vecka!

 

torsdag.

Kategori: funderingar

Och så var det torsdag igen... Vilket innebär att snart har en hel vecka till gått.. Jag förstår inte vart dagarna tar vägen. Men något effektivt måste man väl göra eftersom timmarna iallafall tickar iväg varje dag.

Har varit uppe sen 9 men kan väl inte påstå att jag varit lika effektiv som igår. Dock har jag gått lös med vim i badkaret och toan.. Så nu luktar det gott där inne iallafall :). Passade på att duscha och nu går jag runt och luktar galet mycket vanilj, fick en duschcreme som minst sagt doftar, haha. Fresh :)

Ska iväg och ge hästarna lunchen och sen till skolan ett par timmar. Förhoppningsvis en promenad med Camilla idag oxå. I helgen ska tompa ner till Alis i Malmö/Ystad så jag ska försöka roa mig själv. Var lite sugen på att åka till Lund men har ju faktiskt en höggravid katt så inte jättesmart kanske. Men på lördag skulle nog jag o milla ha en myskväll = en vit helg, hur skönt som helst!

hmm..

Kategori: funderingar

Det känns som jag absolut inte vill kolla på den här himla fotbollen. Men som snäll flickvän får man ju ställa upp :) fast jag gosade och kollade ungefär 10 minuter och sen gav jag upp. Men dem gjorde ju faktiskt ett mål nyss, eller dem gjorde inget mål eftersom malta-mannen gjorde ett självmål, snopet.. haha.. Pinsam fotboll, och jag kan verkligen ingenting om fotboll, men man ser ju att det inte alls är bra.

Vi handlade för 1700kr idag på maxi. Fy fan vad gött. Äntligen kan man laga både frukost, lunch och middag igen, helt fantastiskt. Jag älskar att handla mat, mat är livet. Mat ska det läggas pengar på. Här råder det dock meningsskiljaktigheter mellan mig och tompa. Han lägger hellre pengar på snus och alkohol, men jag har ju inga såna behov, jag har mat och godisbehov, och godis är ju billigt om man jämför.

Landola♥ gick för övrigt hur bra som helst idag, sååå nöjd. Jag fick kämpa lite extra men oj vad härligt när hon väl släppte i slutet. Finns inte mycket som känns så bra som efter ett grymt pass i ridhuset :).

Idol snart, mys och sen ska jag försöka sova skapligt ikväll. Börjar kl10 imorgon med analys av emil i lönneberga och mio min mio.. Jaa ni hör ju hur avancerad skola jag går just nu, vill helst bara lägga mig ner och gråta, så känns det faktiskt. Jag vill lära mig coola saker, nya spännande saker som jag berätta om till folk jag känner... Tror inte dem vill höra om mio min mio...

Imorgon kommer mera, nu ska jag faktiskt kärleksumgås resten av kvällen när vi båda är vakna för en gång skull ;).

Natti.

kärlek

Kategori: funderingar

 

mys ♥

65 days to go :)

Kategori: funderingar

Idag är det 65 dagar kvar tills vi ska sätta oss i bilen upp till stockholm och sen flyga över världen till Australien för att äntligen få träffa Rickard och Sarah igen.. OHHHHHHHHHHHHH :) Dessutom fick jag reda på igår att jag precis hinner med att göra 2 veckors praktik innan jag åker så jag slipper missa massa viktiga praktikdagar. Mycket skönt så nu kan jag andas ut. En himla tenta går ju alltid att göra om!










Det här blir ju hur bra som helst :)

soommar :)

Kategori: funderingar



Det har varit en bra sommar :) här på fest hos emelie med nya vännen danne och Emme förstås. Visst kommer jag sakna den bruna färgen på kroppen och bara ben, men äsch, det gör inte så mycket att bli blek och ta på sig mysiga koftor, jag kommer ju ändå få en extra sommar detta år så jag ser faktiskt fram emot hösten extra mycket, vill njuta av dessa dagar.

090909.

Kategori: funderingar

Så var det onsdag, mitt i veckan, mitt i prick. Jag har hunnit vakna, sätta på kaffe, äta frukost, duscha, sortera ensamma strumpor, bäddat om och ta på mig kläder. Nu lyssnar jag på Kate Walsh på spotify och sen borde jag väl sminka bort mina påsar under ögonen och höra av mig till Camilla. Somnade vid 3 inatt så är lite segstartad idag..

Underbart väder idag iallafall, ohh vad jag älskar den här sensommar/förhösten som är just nu :) Perfektion!

.....och såhär såg jag ut för exakt ett år sen.. oj vad jag trivs i mitt blonda, ska aldrig få konstiga infall gällande håret igen....






soooova.

Kategori: funderingar

Precis kollat på senaste avsnittet av "The rachel zoe project" och undrar om det finns någon mer charmig söt kille än Brad som jobbar för henne.. haha, helt underbar :). Jag borde såklart sova nu, men har så svårt att varva ner utan musik eller en film.. och det finns inte nåt bra att ladda ner överhuvudtaget just nu...

Hur jävla svårt ska det vara att bara känna sig trött och släcka ihop den där blå ögonen egentligen... :) finns så mycket annat skoj att göra ju...

GODNATT, det här med bloggandet känns skoj idag, så jag fortsätter nog imorgon oxå,

Bella's lullaby.

Kategori: funderingar



Denna låt ger mig rysningar. Pianospel kan vara en av de vackraste saker att lyssna på.

systrar

Kategori: funderingar

Haha, Martina hade visst ramlat med cykeln och 2 fulla kassar mat i lördags i Lund. Dem hade sagt åt henne att inte cykla den vägen som hon sen tog, men i vanlig ordning gör Martina lite som hon känner för. Detta ledde i sin tur till att hon fick sitta på akuten i 5 timmar lördag kväll. Som tur var var det inget brutet så det var bara att åka hem igen :). Detta är såna saker som bara händer Martina, och som ger mig och mamma ett gott skratt i telefonen!



Saknar henne nu, som jag alltid gör iofs, saknar hela familjen, som vanligt. Denna konstanta saknad.. :) Men tydligen måste man växa upp och göra saker för sig själv, men jag hade gärna sett att familjen kunde hänga på oxå.



kväll.

Kategori: funderingar

Efter att ha ridit en knäpphäst idag, och blivit lite arg på mig själv varför jag köpte ett sto (som verkar ha pms undefär varannan gång man rider) så stressade jag av mig stallkläderna i bilen och på med mindre illaluktande kläder för att sen bli skjutsad av tompa till camilla. Där bjöds det på chai-te, idol och lite allmänt babbel, i vanlig ordning :) Mycket mysigt! Imorgon ska jag nog dra med mig själv på en promenad med henne och ludde, iallafall om vädret ska vara lika fint som det varit idag.

Nu ligger jag och varvar ner i sängen, tompa susar gott jämte och taggtråd sover väl som vanligt, hon fördriver nog minst 90% av sitt liv i liggande ställning just nu. Men så måste hon ju ha energi till bäbisarna när de väl kommer så jag försöker att inte störa henne allt för mycket.

Imorgon är jag ledig, planen är att gå upp skapligt, slappa, promenera, rida, storhandla och pussas på kvällen. Men vi får väl se om det dyker upp annat skoj.




sista delen..

Kategori: funderingar

Just nu håller jag på att läsa den sista boken i Twilight-serien, Breaking Dawn. Jag har varit som besatt av dessa böcker (och filmen) i sommar. De första två läste jag på svenska men de andra har jag läst på engelska, vilket är sååå bra. Vilken skillnad det är på språket och på beskrivningar av känslor och så vidare :). Det känns lite bitterljuvt just nu eftersom jag bara har 100 sidor kvar eller nåt innan det är slut, så jag försöker läsa så lite som möjligt varje dag, så jag har kvar den ett tag till! Riktigt bra är dem iallafall, och jag längtar till november när "New moon", den andra filmen kommer ut. Jag är i Australien då men jag får väl vänta och se den när jag kommer hem till Sverige igen. Har ni inte läst dem än så gör det, länge sen jag blev så uppslukad av en bok som jag blivit av dessa.

Gravid katt.

Kategori: funderingar

Och lagom till Taggtråd fick komma hem till Halmstad igen efter sitt Motala-kollo hemma hos mamma & pappa så insåg vi att hon haft extra kul i sommar vilket om ca 2 veckor kommer resultera i att hon blir mamma till små gosse-bäbisar :)

Hon är en riktig tjockis nu och bäbisarna i magen lever rövare mest hela tiden. Ohh det ska bli så mysigt, kattungar är det bästa som finns. Så glad att hon ska få uppleva och bli mamma oxå, det hör ju faktiskt till tycker jag. Men efter dessa bäbisar blir det sterilisering så hon lugnar ner sig lite. Den 25e september blir hon dessutom 2 år, förstår inte att vi haft henne så länge, känns som igår hon var en lite bäbis själv :)

bilder.

Kategori: funderingar

Några bilder från Emelies hejdå-fest i slutet av augusti. Det var en bitterljuv kväll. Emme ♥ ska ju faktiskt bo hemma i Herrljunga i höst för att spara pengar till sin jordenrunt-resa tillsammans med Anna. Men här i Halmstad känns det tomt utan vår glädjespridare, men vi ses snaaart. Och vi har en anledning att åka på roadtrip till lilla Herrljunga iallafall, och till Göteborg där hos pluggar en engelska-kurs.










Dessutom älskar jag mitt hår på den sista bilden, om det bara kunde se ut så jämt. Just nu har jag en hemsk utväxt och inga pengar till frisören.. Men det finns värre saker att gnälla om helt klart :)

I'm back.

Kategori: funderingar

Nu är vi tillbaka i rutiner och hösten börjar komma med bravur, jag älskar det :) Och eftersom jag sitter en del vid denna underbara burk kan jag ju faktiskt göra något effektivt utav det och börja skriva i min blogg igen.. Det känns som om jag har fått tillbaka mitt sug litegrann. Vi får väl se hur det går, ska vara lite duktig och försöka ta med kameran lite mer och orka lägga in dem i datorn så ni får se vad jag har för mig.

Idag har jag förövrigt varit på den mest värdelösa lektionen ever... SUCK. Jag har sånt sug efter att läsa mig nya intressanta saker, och vill inte ödsla tid på att analysera färger i bilderböcker för barn... Hoppas på att nästa kurs blir lite intressantare iallafall, och då har vi VFU oxå som är det roligaste som finns. Och sen åker jag iväg på äventyr till Australien i 3 veckor, jag längtar så jag spricker snaaaaaart. Semester med familjen, kan det bli bättre, att få umgås med de människor som betyder mest för mig i hela världens dygnet runt i 21 dagar, det var så länge sen sist vi var allihopa. Kommer älska varje minut ♥.

Nu ska jag dricka upp mitt eftermiddagskaffe, dra på min stallkläderna, hämta upp tompa på stationen och sen ska vi till världens bästa häst :) Landola och jag tränar på för fullt igen efter sommaren och det känns hur gött som helst, det leder till muskler och energi till både häst och mig. Ni får säkert se massa trista (roliga för mig) bilder på henne i vilket fall.

Ikväll blir det Idol-premiär hos Camilla :).