first day of my life

upptäcka.

Kategori: funderingar


att plaska tårna i vattnet, att få vara lite barn och inte ta allting så allvarligt.
Då njuter jag.

life.

Kategori: funderingar

Njutit av solen idag. På altanen hemma. Sommarens oas. Bara familjen som fattades, men snart är vi alla samlade igen och jag kan känna mig hel, 4e juli är jag på Arlanda och hämtar hem min skatt från Brisbane ♥.

Jag dricker ett glas (två) vin och njuter av kvällssolen med en tidning och katternas sällskap. Ensamtid är underskattat och jag behöver det. Få rensa tankarna och bara andas. ett två tre. Djupa andetag.
Livet är nu. Man får inte glömma det. Och inte glömma sig själv i allt som händer runt omkring.

Ta en glas vin och lev. Och njut av att du är du och att det inte finns någon annan som är likadan. Du är unik!

lördag.

Kategori: funderingar

Godmorgon helg. Vi vaknade 8. Inte helt okej men skönt att äta smarrig långfrukost, dricka kaffe, kolla nyhetsmorgon, lyssna på musik och se två män sitta och spela hockeymatcher på xboxet.. ehh? Vad hände där. . .
Fast nu ska jag hem till katterna, mamma å pappa är i Tyskland så jag har ansvar för hushållet.
Sen får lördagen gå som den vill :).

längtan.

Kategori: funderingar

Hur lycklig jag än känner mig just nu, i kropp och själ så känns det på nåt sätt ändå tomt. För hon är ju inte här, den där filuren som alltid annars är den jag ringer först, den jag skrattar så tårarna rinner med, hon jag kan bli så arg på att jag vill slå något, och hon som jag älskar mer än någonting annat.

Min fina fina fina lillasyster.

Bara lite drygt en månad kvar, sen kommer hon ♥. Och jag känner mig som ett barn på julafton. Kan knappt vänta en dag till efter att krama dig Martina!!
Du och jag, fast ochet är inte ett och, utan ett bindestreck, för du och jag är ju samma!

regn.

Kategori: funderingar

Det regnar härligt utanför fönstret och vi har precis moffat i oss hemmagjorda hamburgare. Mums fillibabba. Det är ju tydligen mycket viktig hockeymatch enligt O så det står på, men det får bli big brother för mig på datorn när klockan blir 9. Jag gillar sport, men hockey är bara så JÄVLA trist. Idag har varit en segdag. Vi har legat i soffan och läst bok och bara myst och sen åkte jag till stallet till Landola som tappat en sko men det fixar sig imorgon, då blir det ordentlig ridning igen efter en vilovecka.

Det var himla kul igår hemma hos Linda och Putte som hade inflyttningsfest. Gamla och nya ansikten och massa vin gjorde kvällen toppen tills jag fick magkatarr och fick promenera hemåt. Denna mage. . .
Klockan ringer 5.oo imorgon men jag slutar 1 så det känns heeeelt ok :). Gillar de tidiga mornarna, barnen är sömniga och gosiga och man har tid att dricka en kopp kaffe i lugn och ro!
Ha en härlig söndagskväll kära ni ♥.

Konsert.

Kategori: funderingar

Den 10e? juni ska jag och Oskar och några av hans vänner på Ryan Adams akustiska konsert i Stockholm. Väldigt exalterad och längtar massor och laddar nu genom att lyssna igenom hans låtar, man vill ju hänga med liksom ;). Han är helt fantastisk och Os stora idol så det ska bli härligt x miljoner. Jag tippar på gåshud och en magisk känsla. Konserter är underbart och jag är såå besviken att jag antagligen inte kommer iväg till peace and love i år.. suck. Fast, det kommer andra fina och roliga saker framöver, det tror jag nog!

hjärta.

Kategori: funderingar

Ps.

Mitt hjärta bultar, min mage är full av fjärilar, och jag kan inte sluta le när du är i närheten.

För jag är så väldigt mycket förälskad i dig ♥.

nu.

Kategori: funderingar


Jag tror att det är nu livet börjar :).

kväll.

Kategori: funderingar

Jag har bara varit hemma ikväll och haft egentid efter jobb och stall. Inte gjort något alls och ingen stress att åka iväg. Var i stallet länge först och red och myste med Landola och fodrade hästarna kvällsmat och sen åkte jag hem och lagade mat, tog en lång dusch och dök ner i fotöljen med filt och datorn på magen. Längesen nu.

Det är mycket som ska hinnas med märker jag om man nu ska hålla på och jobba heltid. Man måste lära sig att vardagsplanera så allt hinns med. Familj, vänner, O, Landola, fix och trix och ärenden som måste göras. Gärna allt på samma gång. Men det är ju sånt man måste lära sig, att hantera livet ;). Förstår inte hur man ska hinna med boende och barn sen, men det gör man tydligen :). Jag är rätt tacksam över att bo hemma nu fram till augusti då jag bestämt mig för att flytta ut.

Men oj så kul jag haft den här veckan på jobbet. Massa nytt och många underbara barn och härlig personal. Jag kommer trivas, det känns redan nu. Och jag håller alla tummar för ett fortsatt jobb i höst vilket verkar troligt. Hurra!

Nu ska jag äta en macka och lyssna på Veronica Maggio. Bästa bästa just nu.


morgon.

Kategori: funderingar

Godmorgon!
Somnade om när O gick imorse och vaknade i panik och trodde jag försovit mig.. Men icke, fick sova en halvtimme till och nu har jag ätit frukost och dricker klart kaffet. Ska åka iväg nu för en heldag på jobbet. Efter jobbet blir det stallet så det kommer bli en lång dag, men toppenmysig ändå hoppas jag. Solen lyser och jag drog på mig linne för att få lite färg på armarna under dagen när vi är ute och leker.
GLAD TISDAG!

hej.

Kategori: funderingar



Ha en förträfflig kväll. Nu ska jag åka iväg och träffa min favorit ♥.

varm.

Kategori: funderingar

Landola skrittas för att hon fått inflammation i nacken men både hon och jag hann bli svettiga under skogsturen idag. Puh. Man hinner inte växla om från kallt till varmt till sommarvärme. Men jag gillar't. Sommaren. Jag är akut dunderhungrig nu så ska laga något smarrigt och ta en lång dusch. Imorgon börjar jag halv 9 och slutar inte förän 18 så det blir en lååång dag, med förhoppningsvis en massa glada ungar och mycket lek ute!

helgen.

Kategori: funderingar

Haft en helt underbar helg med vänner, familj och Oskar ♥. Den bästa av helger alltså som innehållit mycket sol, glass i Söderköping, grillning, vin, skratt, pussar, promenader, musik och värme i kroppen. Jag sparar de känslor jag har i kroppen nu i mitt minne och njuter av att livet känns helt fantastiskt fint.

Och idag började arbetslivet, första dagen på förskolan och det kändes himla bra, men snurrigt med många barn och massa namn, men det kommer nog bara ta några dagar och sen känns det naturligt. Det är hur härligt som helst iallafall och jag är så tacksam för chansen jag fick av dem. De sa att det inte hade varit någon diskussion alls kring vem de skulle ge jobbet och det stärker mig. Mycket! Det finns ingenting man inte klarar av, glöm aldrig det, vad än folk runt omkring dig säger. Du är bäst på att vara DU!

Jag hoppas ni känner samma glädje och lycka i kroppen som jag och att livet leker för er ♥.

förskolefröken.

Kategori: funderingar

JAG HAR FÅTT JOBB, JAG HAR FÅTT JOBB, JAG HAR FÅTT JOBB, JAG HAR FÅTT JOBB.

Ganska så himla glad just nu :).

Förskolefröken sounds good to me!

Födelsedag.

Kategori: funderingar

Det är födelsedag idag. Landola fyller 17år och det ska firas med en lång skrittur i skogen och tårta såklart. Precis som sig bör på en födelsedag. Hon börjar bli tant nu, men de gråa håren håller sig borta än så länge och också åldersnojan :).





Du är en sån självklar del i vår familj, och du betyder så mycket för oss. Älskade Landola ♥.

tattoo.

Kategori: funderingar

Jag är, och har varit ett bra tag, väldigt sugen på att tatuera mig. Jag vill ha fem någonting (fjärilar, änglar, fåglar, stjärnor etc) på övre delen av ryggen som symboliserar min familj. Varje del med någonting som är karaktäristiskt för var en av oss. Det kommer nog inte hända inom snar framtid, men nångång inte för långt i framtiden.
Jag vill ha dem nära på något sätt, de viktigaste personerna i mitt liv och vart vi än befinner oss så finns dem på det sättet nära mig. En dröm vore om Martina kunde skissa tatueringen eller motiven åt mig, eftersom hon ritar så fantastiskt fint. Och för att det ska bli personligt. För det kan enkelt bli att man hittar en fin tatuering på någon bild och kopierar, och det vill jag inte. Den ska vara bara för oss, för alltid.
Så nu är det bara att kolla runt, hitta inspiration, ta mod till sig och göra det. För livet är nu!

att.

Kategori: funderingar








att leva. lyckligt och fullt ut ♥

fotboll.

Kategori: funderingar

Eftersom jag gått och träffat en fotbollskille så har det ju blivit en och annan fotbollsmatch de senaste månaderna. Helt okej kul, nångång ibland men för att försöka se det positiva i dessa fotbollskollarkvällar (tis,ons,lör,sön, dock brukar jag smita från det ibland) så har jag skapat mig själv en lista på bra saker.

1. 22 heta män i tajta shorts i 90min, behöver jag säga mer?
2. Jag kan utan att märkas ligga vid datorn i två timmar och kolla bloggar och klädsidor utan påpekande.
3. Eftersom jag "ställer upp" och tittar borde fritt hår/ryggpill ingå, detta måste jag dock jobba på lite mer.
4. Det är mycket underhållande att titta på vuxna män ramla omkring och ta sig om knän och ben halva tiden bara för att få uppmärksamhet. Boys will be boys.
5. Eftersom jag inte hejar på något lag får jag skrika varje gång det blir mål och alltid bli glad för de som vinner = aldrig några sura miner.
6. 22 heta män i tajta shorts i 90min, behöver jag säga mer ;)?

Såååå, jag kan väl lägga lite av min dyrbara tid på fotboll framöver också helt enkelt.

maj.

Kategori: funderingar

Nu är det Maj, 4e för att vara exakt. Valborg var helt fantastiskt mysigt och härligt. Vi var hemma hos Sanna, Martin och Elsa och grillade, drack vin, lekte med barnen, pratade och njöt av varandras sällskap i många timmar. Jag har haft tur i livet och fått chansen att få ha dessa vackra människor runt omkring mig ♥.

Jag var på anställningsintervju på en förskola igår och går nu runt och väntar på besked om jag får jobbet eller inte. Håller varenda tumme och tå för jag är SÅ trött på att vara arbetslös. Jag vill jobba, tjäna pengar och känna mig meningsfull i samhället. Men allt har sin tid och att få anställning är svååårt just nu tydligen så jag hade varit så tacksam och glad om jag fick chansen..

Ligger hemma i soffan, sjuk och gnällig så det kanske dyker upp några fler blogginlägg under dagen. Men nu ska jag dricka te och honung och se en film.


tittut.