first day of my life

ny favorit.

Kategori: livet

Favoritpartylåten just nu. Helt klart. Han är ju inte ful heller den där Pontare. Tror det har att göra med tofsen. Det är något med heta killar i tofs =P

Nu ---

Kategori: livet

107588-424..Saknas bara en header som tompa ska göra åt mig och så ska jag ändra på textfärgen till vänster. Men nu orkar jag faktiskt inte mera :). Är trött i huvudet, ska titta på tv, vänta på min hunk och sen glida ner i sängen tillsammans med honom. Imorgon ska jag på stan & till systemet. Hitta någonting fint att ha på mig till kvällen.

Jag vill ha sommar nu, nu nu nu.

tar det chillen.

Kategori: livet

Har en ensamkväll idag vilket innebär godis till middag, i princip :) Det är väl härligt. Ibland måste man få unna sig. Men ibland börjar bli mer och mer ofta för min del vilket inte alls är bra inför sommaren... Egentligen pallar jag inte bry mig, men ska nog börja tänka på att försöka ha ett par godisfria dagar i veckan iallafall :) För bikinins skull. Segt att man aldrig kan vara nöjd, när jag vägde som mest för 2 år sen tyckte jag att jag var för tjock, och även fast jag nog säkert gått ner 5-7-10kg så tänker jag fortfarande så om mig själv... Fast bara ibland. Oftast vet jag om att jag är smal och snygg som jag är... Men det är väl bara typiskt tjejigt. Man får nog egentligen aldrig vara nöjd. Är man nöjd är man för självsäker och då ser alla på en som om man tror man är något. Sverige,sverige älskade land... Eller nåt.

Nu ska jag ändra typsnitt på texten, man ser ju för fan inte vad det står knappt.

steel

Kategori: livet

image423Min hals & nacke är stel och det känns som om jag har träningsvärk.. Kan det ha att göra med incidenten från igår natt kanske? Mamma skrattade gott åt mig iallafall, rätt åt mig minsann.

Är så trött så jag ser stjärnor, ska iväg till bibblan och plugga projektarbete. Hoppas det inte tar allt för lång tid för jag ska hem och sooova sen, som fan. Tompa ska bort ikväll oxå så ska vara ensam hemma, hur skönt som helst :) Godis och maat.

Var hos Emelie en sväng igår och mös, kollade tv. Tacka gud för henne, och för mina vänner, utan dem skulle den här studenttiden var rätt så jävla tråkig och meningslös.

Nu ska jag packa ihop datorn och glida bort mot bilen.. Hade den utan biljett hela dagen igår, och fick tack ingen parkeringsböter. Ibland ska man ha tur.

Mitt öra gör ont! Autch.

hett.

Kategori: livet

Det finns så mycket musik, så mycket vacker fin musik som är medicin för själen. Gavin Degraw har alltid varit en favorit, även om jag bara lyssnar på honom av och till. Började lyssna på honom är jag googlade Onetreehill-introt. Sen lyssnade jag på Belief hur många gånger som helst, men det här är en av favorit iallafall.

ramlade hem

Kategori: livet

Yeap, igår blev det kåren. Jag, Emelie & Linn satt och pratade i många timmar innan det var dags att dra sig, kom inte ut fören vid halv 1. Vilka underbara vänner jag, det finns ingenting jag inte kan prata med dem om. Jag kallar det kärlek ♥

Blev en aning överförfriskad, cyklade hem och åkte på vägen in i en trafikskylt. Så idag har jag ont i hela vänstersidan, foten och låret mest, och smalbenet då... Vilket jävla stolpskott. Hoppas verkligen ingen såg. Jag cyklade i godan ro, tappade balansen när en kille gick förbi och åkte rätt in i stolpen.. Tur jag inte slog i ansiktet bara. Haha jag säger då det, stolpskott.

Dagens läxa: Cykla inte nära stolpar när du är full

Pizza idag, första gången på säkert en månad. Det är jag värd.

hmrabatt.

Kategori: livet

Nu är äntligen projektarbetet igång. Tur det, började få lite ångest över allt. Men nu är det Pi som gäller och lektionsplanering.. Låter lika tråkigt som det är. Men det är ett måste.. Många måsten just nu.

Ikväll dock är det bara mys med mina favorittjejer. Lite vin, massa snack och kanske en sväng till kåren till o med. Vore faktiskt inte helt fel, det skulle behövas. Man måste leva också, inte bara tänka på skolan.

Ska iväg och köpa shampoo o balsam för min rabattkupong från h&m. Kul. Inte några klädköp idag, jag måste sparaspara den här månaden, det krisar, redan. Men det löser sig alltid.

katt o fisk

Kategori: livet

Nu har jag haft kvällslek med Taggtråd så att hon sover gott inatt :) Just nu ligger hon i kattlådan. Konstig, minst sagt! Tompa lyssnar på arg musik i hörlurarna och jag har precis sett ett nytt avsnitt av L word. Lika bra som alltid. En helt vanlig kväll hos familjen Gullberg&Holmertz. Nu ska vi gosa ner oss i soffan med en skön film och pussas och somna.

Sov gott mina vänner, imorgon är en ny dag. Jag behöver ny energi!

   

min död

Kategori: livet

image419Bmano kommer bli min död. Hur i helvete ska man orka med allt som de begär oss att göra?...

Orkar inte med att blogga, är så sjukt trött. Tompa fick till och med laga kvällsmaten idag, då är det illa :) Men det blev gott, räkwok och nudlar. Heelt ok. Tur jag har honom, och vännerna ♥

Imorgon är jag ledig, kallas det. Jag ska skriva två st läslogg, en annan uppgift från workshopen, och så försöka hinna med att skriva planering till VFUn till v.11. Hur nu det ska gå.. Tänkte försöka hinna med att träffa flickorna oxå.

Fy fan vad jag ska festa på lördag, ska supa bort alla bekymmer. Längtar som tusan. Kommer bli toppenskoj.

saknar landola redan, o martina såklart. Måste åka ner till Rickard oxå, efter påsk får det bli. Då helvetesmatten äntligen är över. Se börjar Kemin, tror jag.. haha vad har jag gett mig in på?!

PS, I love u :)

Kategori: livet

Ikväll ska mamma bjuda mig och martina på bio i Linköping.. Hon ville inte följa med själv dock så det blir en systerskväll. Jättemysigt :)

Landola är mitt mirakel här på jorden
Galopp i varamon, och sand i håret. Underbara, älskade Landola ♥

Igår var jag hemma hos Sanna tillsammans med systrarna Swärm och Stein. Härligt att träffa dem, så fina! Vi pratade om ditt och datt och fyllde in varandra på livet. Hade önskat att vi sågs mer än vad vi gör. Men vänner kommer vi alltid vara iallafall!

Bäst vi åker nu,


mysigt

Kategori: livet

ska fixa bloggen, men nu ska pappa sova så fixar imorgon :)!

puss

katt under armen,

Kategori: livet

Nu åker vi hemåt. Gick på den tidiga lektionen så slapp sluta kl 5. Sköönt. Förstod all matte idag, hurra, så det ska jag fira med en bilresa på 3 timmar och sen mys hemma i Motala. Ska bli gosigt. Vi tar taggtråd under armen och drar, höres.

Såg visst att Kent skulle spela i sporthallen ikväll.. inte riktigt min grej...men såg det på en poster iallafall.. Den brukar ju vara populära bland folk. Gillade dem bättre förr.

Får inte glömma mina skolböcker kom jag på nu,

tjaoo

kommer sakna er vänner, ha toppenskoj på lördag ♥

sommaren.

Kategori: livet

Kollade på mina gamla facebookalbum och gluttade in på Midsommar 2007. Ohh vad fräsha alla såg ut, bruna och härliga.. Hade legat i varamon några dagar innnan, solen lyste och allt vara bara varmt och skönt. Inte så jävla kallt och massa kläder och jackor och mössa och vantar och hela köret. Jag längtar till kjol o klänning och inga strumpor. Ohh den dagen, snart så! Jag är nog ett riktigt sommarbarn, det är då alla lever upp och är glada och spralliga.




Älskade vänner och familj

run forest.

Kategori: livet

Blev rastlös efter en ledig dag (försov mig på morgonen, o sen var läraren sjuk på e-middagen)... Bara legat vid datorn, skrivit ett personligt brev, kollat nyaste one tree hill, glott bloggar, läst början på tredje boken i gömdaserien. Så jag drog på mig tröja o brallor och gick ut och sprang. Gick bra i början, men eftersom jag inte har mina träningsskor här (memo: glöm ej att ta med dem hemifrån) så gjorde det ont i fötterna rätt snabbt. Blev gå fort/springa lite om vartannat. Men bättre än ingenting iallafall.

Ikväll kommer nog tjejerna hit och vi ska kolla tv och mysa lite. Godis och prata och gosa :) Det blir bra det. Måste packa och ha mig ikväll oxå -orka-.

Börjar bli tooomt i kylen nu, har i princip ingenting vettigt att äta. Men skitsamma. Köpte en yogurt och ett äpple på vägen hem, bättre än inget.

onsdag,

Kategori: livet


Imorgon drar vi hemåt Motala i gröna faran igen. Ska bli ganska skönt att få lite ordentlig mat och lite ompyssling :) Självklart ska jag rida och kanske träffa några vänner. Men inga måsten, den här helgen ska jag göra saker för mig själv har jag bestämt..
Skulle vilja fixa utväxten, sola, få ansiktsbehandling, få massage, köpa en ny vårgarderob. För allt detta behövs pengar, någonting jag absolut inte har.

Jag måste skaffa mig ett jobb. Tompa ska iväg till Maxi-motala på fredag och höra om sommarjobb, tänkte att jag skulle följa med då och lämna ett brev, se vad som händer. Man måste ju iallafall försöka. Tyvärr verkar det som att man måste känna någon för att kunna jobba där, men det blir som det blir. Finns ju andra alternativ oxå..


Skulle vilja vara här i Halmstad lite oxå i sommar, tänkte kanske ta en sommarkurs om jag inte får något jobb. Fanns någon om hästens fysiologi, haha, hur slappt som helst. Ska väl söka den iallafall, som en plan B. Men jag skulle så gärna vilja ha ett jobb i sommar, skulle vara toppen. Måste ta mig i kragen nu, varför skulle jag inte kunna få jobb för, alla andra har ju det.

knottror

Kategori: livet


Gick inte att klistra in youtube-klippet, så länkar istället..

Hon ger mig gåshud. Hur underbar är inte den här låten?!

lyxigt?!.

Kategori: livet

Fejkbullar, potatis, karljohansås och ärtor. Kan bli rätt gott. Väntar på att potatisen ska koka klart nu, pust, det tar sån tid jämt. Tacka vet jag snabbmackaroner. Till det blir det King Kong eller "The assasination of Jesse James".. Om jag får välja blir det sistnämda med Brad Pitt, såklart :). Och bara jag ler lite gulligt och kollar med hundögonen så brukar jag få som jag vill.

Gick en timmes promenad idag oxå, vi har hittat den perfekta rutten :) Ner på stranden och allt. Mysigt.

Har läst ut "Gömda", fy bubblan, grät några gånger i slutet nu... uschusch vilken hemsk bok. Ska börja på "Asyl" imorgon, hoppas på att den är fylld av drömmar och annars roligt.

Nu borde det vara klart.

självständighet

Kategori: livet

Vi hade precis en tutande bilkaravan här utanför fönstret som firade Kosovos självständighet.

Helt underbart tycker jag, roligt att dem är glada. Och att de fått ett eget land. Hurra.

Nu ska vi baka eftermiddagsscones. Mmm.

söndagskänsla.

Kategori: livet

Ligger i sängen, tompa♥ sover fortfarande jämte mig. Det är en mysig känsla. Ligger och lyssnar på Sanna Nielsens bidrag igår, så himla fin, och en bra text. Idag ska jag läsa ut min bok, dra ut tompa på en långpromenad, skriva klart mitt plugg som jag har kvar, laga god middag, rostade mackor till frukost. Ladda inför veckan.

På torsdag åker vi hem till Motala, då ska jag mysa i stallet. Som jag saknar Landola.. Har i smyg svarat på några annonser om stallplats här nere. Ska ta en diskussion med familjen när jag kommer hem. Vill ha ner henne, vill inte sälja... Hon är det viktigaste jag har i världen, och jag vill att hon ska bli gammal tillsammans med mig :). Corny, jag vet, men hennes personlighet är den finaste jag träffat, hon vill aldrig någon något ont, hon älskar bara alla! Mest mig och Martina förstås =P.

Nu ska jag gå och se summerland.. trudiiluu, GLAD SÖNDAG.

plugghelg

Kategori: livet

Vännerna är hemma i sina hemstäder och myser med föräldrarna, och då passar jag på att ha en plugghelg. Inte direkt roligt, men absolut behövligt. Har några veckors läsning efter mig som jag bara måste bli klar med den här helgen, men tar det lite som det kommer. Utanför sovrumsfönster regnar det, när vi var på stan förrut så snöade det. Skumt väder. Men det är ju vinter/vår så det kanske inte är så konstigt direkt. Ikväll blir det nog ensamkväll med mat, choklad och melodifestivalen i pyjamas, hur bra som helst !

För att roa mig?... läser jag "Gömda av Liza Marklund. Har köpt 3 av 4 böcker i samlingen, den 4 har inte kommit ut som pocket ännu. En fruktansvärd men läsvärd bok om en av de värsta sakerna som skulle kunna hända en själv eller ens familj.

Taggtråd ligger vid sidan om mig och sover på sin egen kudde. Hur söt som helst ♥ :)

vfu

Kategori: livet

Var ju sjuk förra veckan så ska iväg och vara på min vfu-skola idag igen som kompensation. Ska bli mysigt med alla bebbar. Dock måste jag nog dit nästa vecka också då det tydligen var 5 heldagar, och jag har bara varit där 4 än så länge. Det löser sig alltid.

Bäst jag drar mig,

gårdagen var helmysig, tompa uppskattade det jag gjort :) och jag fick kärlekscheckar, dem ska användas vill lova !

joi hjärta tompa

Kategori: livet

image410Idag är det alla ♥s dag och jag har precis bäddat sängen ren med nya lakan från Ellos. Jag har varit på Lagerhaus och köpt lite småprylar han ska få och så har jag städat lägenheten. Det bjuds på uppblåsta ballonger i hjärtform, tacopaj och sallad och mig i en ny klänning när tompa kommer hem från träningen. M Y S.

Till alla er som gör mitt liv fulländat, jag älskar er, vänner, familj, bekanta, tompa, landola, alla katter. Idag är en dag att tänka en extra gång på de som håller en kär och som finns närmast i hjärtat. Det gör jag iallafall.

Ha en underbar 14/2-08.

röstad macka

Kategori: livet

Ikväll ska jag ut med tjejerna på restaurang och äta på Verona. Ska bli mysigt, vi umgås nästan aldrig allihopa utan sprit med i bilden eftersom vi är rätt många så det bra bli jätteskoj :) Blir nog inget kåren eftersom det vankas matte imorgon bitti och matte / bakfylla är ingen bra kombination alls. Men vi får se hur roligt vi har det, kanske blir det en sväng iallafall.

Måste förövrigt ringa mamma o be om pengar.. suck, fick en påminnelse på en räkning som jag inte räknat med.

Imorogn är det alla ♥-dag så vi får se vad för överraskningar som kan ske :)

fixa

Kategori: livet

Jag ska beställa hem lite inredningsprylar tänkte jag, en lampa och lite ljus o ett överkast till sängen. Behöver lite förändring nu lagom till våren. När pengarna kommer ska jag köpa nya växter till fönstrena oxå, om taggtråd kan låta dem vara ifred vill säga..

Dags för lite nätshoppning, länge sen nu.

nalleupdate

Kategori: livet

Åkte hiss idag och Nalle står nu på räcket igen, längst in i hörnet. Stackarn. Helt ensam är han också, vad jag vet. Jag frågade tompa om det kanske var en bomb inprogrammerad i honom och så fort man rör honom så smäller det, så jag vågar inte riskera någonting, annars hade han gärna fått bo på badkarskanten eller nåt :).

lyse,

Kategori: livet

image409Äntligen har jag tagit arslet ur vagnen och köpt mig lysen till cykeln som tompa hjälpte mig sätta dit precis. Så nu kan jag cykla överallt utan att behöva hoppa av varje gång jag ser en polisbil. De är förjävliga här i Halmstad, sätter dit alla stackars studenter som cyklar utan cykellyse så nu behöver jag inte oroa mig längre för att få böter på 600.- eller vad det är, finns roligare saker att lägga pengarna på, helt klart.

huvudvärk.

Kategori: livet

Jag kan ha blivit kroniskt sjuk. Just nu känns det så faktiskt. Trött och snorig och huvudvärk som aldrig försvinner. Hoppas det slutar snart, vill känna mig snygg och pigg igen, lääänge sen nu, haha. Det enda bra med denna sjukdom är att jag nog gått ner något kilo eller två, fast det gör ju varken eller egentligen... menmen alltid skönt att slippa ligga ner för att få på sig de allra tajtaste jeansen.. :)

Vi ska ta en långpromenad sen när min ibumetin börjat verka, behöver luuft och att röra på mig lite.

skum björn.

Kategori: livet

image408Har åkt hiss ett par gånger de senaste dagarna och första dagen då vi kom hem från Motala stod där en platsnallephu på handräcket i hissen. Tänkte inte så mycket på det, men dag två när jag åkte hiss stod den där lilla Nallen i ett av hörnen. Undrade vad han gjorde där egentligen, ensam i en hiss, men nu idag när jag åkte upp hade Phu flyttat sig ännu en gång till nästa hörn. Nu undrar jag om det är någon som driver med oss, om nalle är en bomb som går igång om jag rör honom, eller om han faktiskt har ett eget liv och har flyttat in i hissen. Jag gissar på alternativ 1 men man ska aldrig vara säker. Sjukare saker än levande platsleksaker har jag stött på i mitt liv. Inte ofta men det har hänt.

Jag uppdaterar en om eventuell rörelse av nalle. Kanske kan jag ta ett kort imorgon om han tillåter.

bio.

Kategori: livet

image407Vi var på bio idag, tompa och jag, tillsammans med Simon och Malin. Såg Cloverfield. SJUKT bra film, konstig och annorlunda men riktigt bra, och hur spännande som helst. Kollade inte på klockan en enda gång och satt som paralyserad. Samma killar som gjort denna film som gjort serien Lost också, så det kunde ju nästan inte bli annat än bra. Toppbetyg helt klart!








kass.

Kategori: livet

Jag är kass, jag vet. Har varit sjuk, och trött och inte haft ngn lust i veckan att blogga.. Gör väl inget iofs...
Är sjuk, igen, nu med förskylning och såvidare.. ingen feber dock. Skönt det. Ska sova länge imorgon och sen träffa emelie o linn för fika på stan. Det behöver vi. Prata. En massa. Om viktiga, livsavgörande saker. Men det ska bli skönt, vi måste prata, annars kommer det nog inte bli bra, jag är rädd för det. Men vi finns här för dig, fina, och tillsammans ska allt bra.

ibland tar livet oväntade vändningar,

bäbis

Kategori: livet

Ska iväg till vfun imorgon efter min sjuka. Ska vara på småbarnavdelningen, ska bli mysigt :) Älskar ju dem där knoddarna när de fortfarande är vingliga och innan de blivit så himla individuella. Gosigt! Hoppas på 3 roliga dagar och sen några dagar nästa vecka oxå eftersom jag måste ta igen mig sjuktid.

ok.

Kategori: livet

Mår bättre idag, men är helt sjukt trött. Ska iallafall iväg om en halvtimme till emelie för tacokväll med flickorna. Ska bli mysigt, inte träffat dem på så himla länge nu. Behöver lite energi ifrån dem, snacka skit, och höra om deras åreresa såklart.

Ska ta på mig lite sköna kläder så jag känner mig bekväm och så sminka på lite mascara... Orkar egentligen inte, men måste, annars somnar jag nog sittandes här.

Borde verkligenverkligen plugga,har mycket bakom mig, men jag har helt enkelt inte haft någon ork, ska ta igen det i helgen tänkte jag. Ska inte festa på länge nu, iallafall några veckor så humöret och suget kommer tillbaka.

Tompas dag imorgon, vi har varit och köpt presenter till honom tillsammans :). Han är ju så sjukt kräsen så fungerar inte att gå och köpa någonting jag gillar, då blir det bara fel. Det gör ingenting att han vet vad han ska få, känns bäst såhär iallafall. Vi ska ha mysdag imorgon iallafall ♥.

sick.

Kategori: livet

Jag är sjuk, magsjuk. Inte ätit knappt på 3 dygn. Men jag lever. På vatten och samarin.

Sälen var rolig, åkte skidor hela fredagen, lördagen spydde jag, söndagen åkte vi bil sälen-motala, motala-halmstad. Var sådär kul. Sov som en stock. Spydde inatt. Spydde imorse. Sovit, tittat på tv och tagit det väldigt lugnt. Ska sova hela dagen imorgon oxå, sen vfu på onsdag o resten av veckan. Det blir nog bra.

Älsklingen fyller på onsdag, MÅSTE gå på stan imorgon, hur piss jag än mår. Vet dock inte vad jag ska köpa, löser sig. Han ska följa med så jag köper någonting han vill ha. Och så middag på kvällen förstås :). Älskade tompa ♥.

Ska nog lägga upp bilderna från kameran nu, sen sova.