first day of my life

january 28

Kategori: funderingar

Tjo flöjt :)...

Torsdag igen, och så är det snart helg. Varit ledig onsdag och torsdag men har plugg att göra som jag så smått satt igång med, igår var jag heltdöd hela dagen, vet ej varför... Två 9-16 dagar i rad kanske var för mycket för mig, slappa student, haha.. Går dock bara 9-12 imorgon, härligt.

På kvällen kommer Martina från Lund tillsammans med Tompa så ska vi äta tacos och mysa, lördag åker vi upp till Göteborg för att shoppa lite, hämta upp Lii och sen drar vi till Lödöse (tror det heter så) där Emmy och Fredde bor, 25årsfest blir det! Kommer lite gamla vänner som jag inte träffat på länge så det ska verkligen bli hur kul som helst!

Jag älskar er


Nu ska jag ut och ta Landola på en tur i skogen, njuta av snö och sol :)


january 23

Kategori: funderingar

Skola idag 9-16... Somnade sent inatt och trodde jag skulle däcka i soffan efter maten ikväll.. Men nu sitter jag här urpigg och ska gå upp 6.3o imorgon för att åka till stallet och släppa ut hästarna.. Har kommit in i en dååålig rytm igen, måste ändra på mina rutiner. Somna vid 23 istället för 2, vakna vid 8 istället för 10... Har så mycket skola i vår plus att jag inte orkar att gå runt och vara trött hela tiden, vill ha energi till allt skoj som händer.. Sover man för mycket är man trött helt enkelt! Får väl skylla på att jag varit förskyld hela veckan dessutom! Får fixa detta med en början på måndag.

I helgen ska jag och tompa bara mysa. Jag ska köpa träningskort och kamera imorgon tänkte jag, sticka till Linn på Expert och inhandla en fin. vet dock inte om jag ska ta en röd eller guld..

Vi ska städa och tvätta oxå och ja bara vara.. Även fast man är sambos betyder inte det att man ses allt för ofta.. Ofta är båda trötta på kvällarna och däckar i soffan :) Mysigt det oxå men lite kvalitetstid är VIKTIGT. Mina vackra tulpaner jag fick av ♥ i måndags blommar och är så vackra. Synd att vi inte kan ha plockblommor mer ofta eftersom våra katter har en fetish med att ta tassen i vasen och dra ner vas + blommor + vatten över hela bord och golv = kaos... Katterna styr vårt liv, men jag hade aldrig valt bort det :)

Sett Couples Retreat ikväll, rolig romantisk komedi med Vince Vaughn och Malin Åkerman.. Bra kvällsunderhållning.

Imorgonkväll blir det förmodligen en tripp till Camilla.. Några av hennes kompisar från Alingsås kommer hit så de ska nog ut.. Jag skippar nog stan men lite vin har aldrig skadat någon :). Får se om Thilda och gänget hänger på oxå..

january 21

Kategori: funderingar

Nu har jag precis skrivit klart två uppgifter som skulle vara klara imorgon till skolan. Skönt! Har satt på kaffe och ska dricka det innan jag beger mig mot stallet. Landola ska vaccineras idag, och sen blir det lite longering tror jag.

Ska hem till Camilla ikväll och mysa lite tror jag, varit osocial hela veckan så får ta tag i mig själv nu. Jag blir såå seg när jag är förskyld, vill helst bara ligga i soffan med täcke :).

Köpte c-vitaminbrus igår som jag klunkar i mig, gott men vet inte om det hjälper.. Lite piggare känner jag mig kanske ;)...

äsch, har inget vettigt att säga alls. Ska ringa tompa nu istället.

Puss

January 20

Kategori: funderingar

Jaa, nu har csn kommit. Lycklig :). Nu ska fixas träningskort, kamera, fyllt kylskåp och ordentlig mat till katterna. Efterlängtade pengar minsann. Bou och jag sitter vid datorn nu, kollar om det finns några spexiga jobb i Motala i sommar, lika dött som vanligt. Svårt att söka jobb 30mil bort.. Men det löser sig. Mamma o jag pratade om det igår iallafall och nu längtar jag hem sååå mycket.

Sommar ute i stugan är det BÄSTA som finns. Jag skulle kunna sitta på altanen under parasollet dygnet runt, dricka vin, prata, skratta åt katterna, spela kort, grilla, njuta livet :). Ska prata med Madde också om jag får ha Landola hos dem på bete, det blir nog bra det här!! Hoppas Martina också ska vara hemma!

Ätit lunch och druckit stooor kopp kaffe och nu känner jag mig lite bättre. Snorig och hängig som tusan idag, blä.

Har några roliga helger framöver oxå, eller denna helg blir nog rätt lugn men nästa helg ska vi till Göteborg och fira Emmys 25årdag, ska bli toppenkul. Och helgen efter fyller tompa 25 så då ska vi till Motala och ha kalas. Sen är det Februari och då är det snart april typ.. Våren går alltid så himla fort, härligt. Älskar att våren kommer så tidigt härnere!


january 18

Kategori: funderingar

Måndag och jag har varit på introduktion till vårterminen. Specialpedagogik för hela slanten. Är seg i huvudet av all information men det lägger sig nog, det här kommer bli så intressant :).

GRATTIS TILL JOSSAN som fyller 25år idag. Jossan, du är en av mina äldsta vänner, vi gick på kyrkans barntimmer tillsammans när vi var 5-6år och sen har vi gått i samma klass i 12år. Du betyder så mycket för mig! Älskar dig! Ha världens bästa födelsedag!!

Ikväll ska tompa och jag fira varandra och det vi har tillsammans ♥.

Jag ska först och främst sova framför tvn en stund, och en snabbis ut till stallet!

Vi alltid.

Kategori: funderingar

Landola och jag, sommar i motala i vår trädgård :)
Att man kan älska någon så gränslöst som jag älskar dig! Världens bästa vän!

3år

Kategori: funderingar

18e januari, 3år tillsammans ♥. Hur har det kunnat gå så fort. Känns fortfarande som det är nyss jag flyttade hit för din skull. Bästa jag gjort i mitt liv. Jag älskar dig till pluto och tillbaka, minst. Du & jag! Hoppas jag får bli rynkig och gammal med dig. Men först ska vi leva livet fullt ut :)!













january 16

Kategori: funderingar

Precis kommit hem från Camilla. En riktig pratkväll, så härligt :) Godis och japansnacks fick slinka ner oxå, gottis. Nu är jag tröttrött. Madde o jag mejlade in vår tenta förut efter 6 timmars efterarbete på uppsatsen efter opponeringen -gäsp-. Haft kvällen i stallet och ridit ut i mörkret, men det funkar ju det med. Landola var lycklig.

Imorgon ska jag sova, och sen vila och kanske mysa i soffan lite. Mikaela ska rida Landola både lördag o söndag, lyxigt. Ska dock dit och fixa men skönt att vara lite "hästledig" ibland.

Planer för morgonkvällen.. nada.. får se vad som händer. Alis är här och hälsar på så de ska säkert ut. Nu sitter han, tompa, micke och martin här och spelar xbox och dricker öl.. Härlig stämning :). Vi har ju ny 50tumstv så den måste ju användas för att vara värd sina pengar såklart.

Jag ska iallafall stänga in mig i sovrummet och sätta på en film och somna förstås, fotbollsspel är inget för mig!

GODNATT

january 14

Kategori: funderingar

PISSDAG!

Orkar inte ens prata om det, bara en skitdag som jag nog inte kommer minnas om ett par år som tur är.

Men efter regn kommer solsken har jag hört..

january 13

Kategori: funderingar

Suttit i skolan med Madde och opponerat idag, imorgon ska vi ha seminarie. Det blir säkert bra, vi har inte varit överdrivet seriösa, lite lagom, men det har verkligen glidit på smidigt hela tiden.. Skönt efter all ledighet så inte hjärnan överarbetas ;).

Ska nog ta en nap, jag är sjukt trött hela tiden, vet inte vad det beror på dock.. hmm..

Jag måste vara den sista i världen som inte sett Avatar än, får dra med mig tompa i veckan helt enkelt!

night

Kategori: funderingar

Kollat på paradise hotel precis, nu är vi fast :) haha.. Käkat potatissoppa o rostat bröd, och lite godis på det. Nästa vecka ska jag köpa träningskort 4 månader på nautilus, simbassänger och vanlig träning, kan inte bli bättre + att det ligger precis där vi bor typ. Måste kolla om det är något för mig iallafall, 4 månader pallar jag, och sen är det sommar, då tränar man ju inte iallafall!.. Måste ju träna upp mig för att orka med Landola oxå, hon var på hugget idag, men oj så bra det gick i slutet. NÖJD!

Imorgon ska jag och Madde opponera på en tjejs arbete, sen torsdag är det seminarie och sen är det helg!

Letar efter en bra kamera, någon som har nåt förslag, har inte råd med nån jättedyr??..

january 12

Kategori: funderingar

Snart mitten av januari, och om en vecka börjar ett halvår specialpedagogik och sen sista halvåret är det examensarbete och slutpraktik. Exalterad, det ska bli så kul, sista rycket nu :).

Det är kallt idag, tror vi. Inte varit ute än, det kommer.

Drömt 6 olika drömmar idag, lite löig i huvudet, vaknade efter varje dröm och kom ihåg dem men nu är det som bortblåst.. som vanligt. Tror inte dem var så överdrivet roliga iallafall!

2010

Kategori: funderingar

Tror jag skriver på ett tag nu igen :) Nytt år och allt. Och nästa vecka ska jag köpa ny kamera så då blir det bilder och sånt. Ska bli bättre på att dokumentera mitt liv, vill ju minnas det när jag blir gammal sen!

Martina är här och hälsar på, plugget är igång igen, tompa jobbar och jag har exakt ett år kvar innan jag är utexaminerad lärare, GALET! På måndag firar tompa och jag 3 år tillsammans. GALET! Vart tar tiden vägen. Detta innebär att vi bott tillsammans i Halmstad i 3år, jag förstår ingenting :).

Men jag är lycklig. Och nu kör vi.

Slutar kvällen med en film i sängen i armarna på min älskade. Imorgon har jag och madde tagit ledigt från tentaskrivandet så jag och martina ska leka, kanske springa en sväng uppe på galgberget, för att shocka kroppen menar jag. Dressyrlektion för Bissan oxå vid 4tiden, skoj!

tjo.