first day of my life

mysig dag.

Kategori: funderingar

Idag har vi varit så himla effektiva och haft en mysig och julig söndag, första advent :). Vi var uppe 06.20 för att åka till stallet, hade morgonfodringen. Red och fixade samtidigt så vi var hemma vid halv10 tiden tror jag. Duschade och fixade oss och drog sedan mot Väla och Ikea i Helsingborg. Hittade fina underkläder från Gina, juligt röda :). Sen strosade vi på Ikea, köpte lite julpynt och lite blommor..

Resten av dagen har vi lyssnat på julmusik och pyntat så nu har vi det jättefint i både vardagsrumsfönstret och i sovrummet. Mysfaktor. Nu sitter vi vid var sin dator och jag ska snart sätta på en go film att somna till. Imorgon blir det praktik igen, 2 veckor kvar nu ju, fasen vad tiden går fort. Upp kl 07.00.. Men nu börjar man bli van vid det så det känns inte så jobbigt längre, skönt det. Hann iväg till stallet och pyntade Landolas box oxå, hon blev glad, haha.

Igår var mysigt hos Milla, vi pratade massa och hade det skoj, de andra på festen festade och skulle ut men jag och linn drog hem istället, så skönt att inte vara bakis idag, man får så himla mycket ut av dagen då minsann :). Älskar mina vänner såklart, men det vet ni ju redan, haha.

Ha en härlig första advent vet ja,

lördagkväll.

Kategori: funderingar

Ikväll drar jag till Milla och är social, ska bli riktigt skoj. Jag ser fram emot att se mina fina vänner. Emelie fick jag sms ifrån idag, hon är ju i thai. Hon satt på en strand och kollade på horisonten. Det låter som en himla härlig stund, tänk om man hade det så underbart.

Vi har precis ätit pannkakor. Jag är grym på pannkakor har jag kommit fram till. Blev jättegott. Nu ska jag hoppa in i duschen och bli lite levande igen :). Sminka mig och ta på något fint.

Ha en härlig kväll.

fredagsskväll.

Kategori: funderingar

Ahh fredagkväll och jag är fortfarande uppe :) Dock trött som en get, haha. Men jag vill njuta av min lediga kväll. Vi ska somna till en film på datorn strax. Imorgon ska jag sova så länge jag vill, sen får vi se om vi tar en tripp till Ikea imorgon eller på söndag, beror på humöret, jag vill bara ha en toppenlugn helg nu. Imorgon kväll ska jag iallafall hem till Camilla och dricka lite vin med henne och några kompisar, blir dock lugnt då jag har jouren i stallet söndag morgon. Men det känns rätt okej ändå :).

Kollat på idol, rätt man åkte ut, han är duktig, men nu var det dags för lille johan att dra sig hemåt Mjölby igen :). Och herregud vilka fjortisar han har till fans. Jag fick till och med byta kanal några minuter, jag får kalla kårar av såna där hysteriska människor. Riktigt pinsamt att vara sådär besatt. Tror aldrig jag kom i den fasen i mina tonår, tack och lov. Dem är faktiskt rätt scary, inte någon man vill möta på stan en mörk afton direkt, haha.

Det var väl det, ikväll har jag till och med godis kvar i min godispåse, gode tid. Vår kioskgubbe nere vid hörnet ville veta om vi delade på allt i hushållet (vi snackade om vem som skulle betala), tyckte det var roligt, vi säger mest vänliga fraser när man glider förbi, men när han väl vill prata blir det väldigt personligt :). Men det gör inget, han är söt, haha.

Nu ska jag ropa hit min finafina karl som jag älskar mest på jorden. Kattskrället har redan somnat vid mina fötter :).

Välkommen helg ♥

himla nyår

Kategori: funderingar



Som vanligt är Nyår 2008 fortfarande inte planerat :) Emelie och Linn vet jag ska till Sälen iallafall, vilket innebär att jag kanske inte åker ner till Halmstad, om inte Madde och Mathilda slår till på storkalas förstås :). I Motala har man ju firat nyår ett antal gånger nu, förra året blev ju sådär, helt okej men rätt dött ändå.. Jag skulle vilja ta med tompa och bara åka iväg under några dagar, bara vi två, lite champagne och mystid. Vill inte ha festhets och klänninghets och hamna på någon fest tillslut där man inte riktigt är nöjd. Nyår ska ju vara en dag och kväll som symboliserar året, man ska vara lycklig och glad, inte sönderstressad.

Så jag ska nog leta upp lite stunt vi kan göra, kanske åker vi bara till iväg över några dagar i slutet av året och romantiserar oss :). Vi får se, har ni några bättre förslag??

Måste slinga blonda slingor till dess oxå, nu är det någon himla mellanfärg :)...Helt okej men inte jättebra.

lyssna på musik.

Kategori: funderingar



Youtubar lite Gavin Degraw och lyssnar och njuter av kvällen. Jag har haft en ensamkväll då tompa spelat på sin dator, men nu har jag hoppat över till sängen, ska nog snart sova tror jag. Imorgon har vi matte med 6orna på morgonen så det är bäst att vara pigg då. Ska försöka duscha på morgonen för en gång skull oxå, orkade inte göra det ikväll..

Det är skrämmande hur fort tiden går, nyss var det helg och nu är det redan torsdag imorgon. Jag blir lite rädd att dagarna kommer gå och tillslut kommer jag inse hur mycket jag hade kunnat gjort bara jag hade haft lite ork. Men som alla andra just nu är man mest trött och seg på grund av mörkret...

I lördags när jag hade morgonjouren i stallet hade det snöat och det var is på vägen ner till hagarna, helt livsfarligt. Men snön var iallafall mysig, jag kan ju faktiskt hoppas på en vit jul nu :). Vi firar jul först hos min moster + man + mina kusiner, åker dit dagen innan julafton, sen åker vi hem på julafton eftermiddag och öppnar presenter hemma i stugan på kvällen, och äter gröt och sådär :) Gjorde så förra året och det var riktigt mysigt ♥. Jag älskar ju allt som har med jul, snö och vinter att göra. Även om det kanske inte är roligaste månaden att ha häst på, men man löser ju allt sånt där :).

För övrigt ska jag be Sarah skicka över lite bilder från helgen, så kasnke ni kan få se vad vi hade för oss. Vi åt iallafall på en skitfin tapasrestaurang på kvällen, hur mycket gott som helst. Blir nog en favorit i repris när vi åker ner dit nästa gång. Inte så jättefarligt dyrt heller så jag kanske kan bjuda tompa till och med, haha.

Den 18e Januari (på jossans födelsedag, haha) firar tompa och jag 2 år sen vi blev ihop på riktigt.. Galet, det innebär att vi varit sambo i 2 år och att vi haft Taggtråd i precis ett år. Och lägenheten i stan oxå... Förstår inte vart det här året tog vägen, helt galet. Men vi har haft så mysigt och roligt, han är verkligen mannen i mitt liv. Älskar dig tomp.

onsdag-snart 2050

Kategori: funderingar

Saknar ni mig? Jag har ju så mycket annat för mig :) Som att förstöra små elevers liv, haha. Det är underbart kul på vfun, även om vissa ungar inte är några änglar. Men jag har ju uppbackning av min lärare så det är helt okej ändå. Har planerat och haft en hel del lektioner, mer blir det, skojskoj. Har även matte med 6orna, galet, det är ju svårt, och så tar dem för givet att jag kan och kan förklara, inte lätt..

Min älskade sambo har kommit i en smärre vinterdepression, vilket gör att jag också blir lite seg. Inte konstigt att man är död på kvällarna i och för sig då jag går upp 6.45 och är hemma vid 7 på kvällen ungefär..

Helgen spenderades i Lund/Malmö, fyllefest (som vanligt) men hela familjen Gullberg och respektive. Var hur roligt som helst :). Ska ner nästa helg igen och säga hej då till Sarah. Blev en hel del tårar i lördags, det var jobbigt, då det var avskedsfest för henne eftersom mamma & pappa inte kommer träffa henne mer innan hon åker tillbaka till Sidney. Sen är det så jobbigt eftersom Rickard flyttar dit bara några månader efter, sen är de rätt svårtillgängliga.. Men vi får göra det bästa av saken, och förhoppningsvis kommer jularna några år framöver spenderas i Sidney/Australien. Inte fel det!!

Har blivit helt antisocial, saknar mina vänner som tusan, vill att studentlivet ska komma igång igen så man har lust och ork att ses och mysa..

Jaja, ska försöka bli lite bättre på bloggen, om jag orkar. Annars kommer jag igen när ajg har något lite vettigare att prata om.

ojoj

Kategori: funderingar

Usch jag har verkligen inte bloggtid just nu, praktik, stallet och sova handlar livet om fortfarande, njaa inte riktigt kanske men när jag kommit hem från stallet vilar jag typ i soffan till 22 då jag slocknar :) haha, har absolut inte vant mig vid att gå upp 6:5o än, det är mörkt, kallt och jättetråkigt att gå upp så tidigt, själv dessutom. Sen framåt 9:oo när den första kaffen slinker ner ( japp, nu har jag blivit kaffejunkie p.g.a min praktik) så börjar jag bli människa, ojoj, vad är ändå hur roligt som helst :). Nu är jag iallafall i en 2a, mycket mer givande än att vara på förskolan. Vi gör en massa roliga saker hela dagarna!!

Halva veckan har gått, alldeles för fort igen, men ganska skönt ändå.. På fredag kväll kommer mamma & pappa och sen ska vi alla dra ner till Lund/Malmö. Yeahh skojig helg att se fram emot! Pappa ska ta med borr oxå så vi får upp våra fina vita tavlor i sovrummet.

Nepp, bäst att borsta tänderna och borsta igenom håret. Försöka att inte gäspa käken ur led oxå.

[Idag åker Emme till Herrljunga, imorgon till Thailand, ahhh så härligt för henne!! Miss u redan ♥!!]


en dag kvar.

Kategori: funderingar

Ni får faktiskt ursäkta men jag har varit så sjukt trött den här veckan :). Är ju på praktik på småbarnsavdelningen på en förskola här i halmstad, och det är verkligen jätteroligt, men oj vad det tar på krafterna. Efter jag slutat är det Landola som får sin dagliga uppmärksamhet, och sen åker jag hem till tompa och taggtråd och äter och myser massa innan man slumrar in. Så kommer det se ut ändå fram till jul nu faktiskt. På måndag ska jag dock börja mina 4 veckor i en andra klass i skolan istället, ojoj så roligt det kommer bli. Ska hålla i massa lektioner och få planera och utvärdera själv :) Hurra! Men som sagt, man har inte så mycket energi just nu. Förhoppningsvis kommer man vänja sig på tidiga mornar och somna vid 22-tiden på kvällen, men än så länge har jag lite svårt att sova, Förrutom i tisdags då jag somnade 20:00 i soffan, tompas hårkli var omöjligt att hålla sig vaken till, haha.

I helgen kommer nog syster upp igen, jihoo. Och på lördag ska vi fira Camilla och Madde som fyller/fyllt år, det kommer att bli jätteroligt, galen tjejfest som vanligt säkert :) !! Imorgon får det nog bli bara mys framför tvn, idol, kommer nog däcka rätt bra efter 5 dagar tidig uppgång. Sen får helgen börja på lördag!!

Ungar är underbara, satt idag med Johan 2år och lekte med bilar när han rätt som det är säger, "nu måste vi parkera min gaffeltruck", haha, fast på 2årsspråk förstås, jag skrattade i 10 minuter efter.. Hur kan den där lille killen kunna ordet gaffeltruck?? haha, så underbara och spontana som inga andra :). Det är verkligen ett givande jobb, man får så mycket tillbaka från barnen. Underbar arbetsplats, dock kan det minst sagt bli lite kaotiskt ibland, men 15 barn som vill 15 olika saker samtidigt :)

GÄSP

Kategori: funderingar

Sovit ungefär 3 timmar inatt, kunde absolut inte sova vid 00 när jag gick o lade mig, har mest legat och vänt och vridit på mig hela natten. Tompa kom hem från Alis vid 04:oo, de hade spelat något himla tvspel o strunt..

Usch kommer bli en galet tröttsam dag, slutar vfun 13.30, sen stallet och sen HEM och sova. Börjar 09.30 imorgon iallafall, tack och lov!!

Ha en bra tisdag allesammans.

vi igår.

Kategori: funderingar

En fin bild från igår :). Vi är bra vi, och jävligt snygga, haha ♥!

godnatt

Kategori: funderingar

Fest hos emme, viindrickande, mysiklyssnade, korttagande :). haha. Sen till morfars, och minsann hittade jag min kära tompa där. De andra flickorna drog till Moon, men jag var inte så danssugen, ville mest bara hänga runt så ställde mig i kön till Morfars istället. Vi var där, slappa lite, lekte med varandra, körde sten, sax, påse och sen gick vi till pastavagnen :). haha. Vi har kommit fram till att vi har sjukt kul tillsammans ute iallafall.  Bättre än alla våra förhållanden innan då det var mycket skit. Men vi har skoj, skrattar, dummar och och pussas. Såklart inte på ett jobbigt sätt utan på ett medmänskligt sätt med alla kompisar tillsammans. När vi gick kom Fredrik Ljungberg, suck jag missade honom. Lät tompa gå ut med jackorna sålänge när jag kollade runt, men såg honom inte, pallade inte trängas omkring. Ahhh.

Nu sover min herr Holmertz, jag skaaaa sova NU!. Taggtråd river i vår platsblomma.. suck. Kommer antligen få plocka upp efter henne imorgon då. Och så har jag två hästar att fixa imorgon, kanske ska jag rida båda två, beror på hur jag känner mig efter min dos vin idag.

Godnatt, för guds skull.

lördagsfest.

Kategori: funderingar

Ikväll blir det fest hemma hos Emme. Ska jag få träffa alla mina älsklingar igen, hoppas thilda kommer dit oxå. Jag och tompa drack vin/cider och spelade kort igår så jag var faktiskt lite seg imorse när jag vaknade, men nu är jag igång igen. Ska åka till stallet strax, och sen sen för att fixa och duscha. Tompa har fått bestämma outfit idag så det blir svarta tunna strumpbyxor och min fina klänning från Ellos som jag faktiskt bara använt en gång fast jag haft den i ett halvår eller nåt.. Jaja den blir bra. Har ju inga bra skor till men får bli mina stövletter eller nåt antar jag... Som vanligt, har ju iofs mina bruna stövlar med klack som jag aldrig använder knappt, kanske skulle ha den.. men då kan jag inte ha svarta strumpbyxor ju, hmm :). Sen får vi se om det blir utgång, kanske en lugn sådan isåfall, jag hoppas på att vi stannar på festen länge. haha.

Imorgon är det söndag och det blir väl pizza och mys framför tvn som det brukar, och sen på måndag får jag äntligen börja på min VFU jag oxå, längtar dit nu. Nästa vecka fyller både Camilla och Madeleine år så får hoppas på en fest på helgen. Helgen efter ska vi ner till Malmö/Lund, mamma & pappa kommer ner och så kommer Martinas kille från London hit oxå, så det blir en roolig helg. Sen ska vi ner dit igen på hejdå-fest den 6 december.. Så nu är det många roliga helger pågång, och sen är det dags att packa landola i hästsläpet och åka hem till Motala för jullov/uppsatsskrivande :).

Ha en toppenlördag ♥




Utmanad så här på natten

Kategori: funderingar

Jag blev minsann utmanad av Emmie på någon slags "visa din sanna sida-grej". Och eftersom tompa ligger och kollar på Batman så har jag ju inte direkt så mycket annat för mig...

De regler som gäller är
-Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
- Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
- Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
- Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

Sju saker om mig:

♥ Jag gråter till alltalltallt... Både min mamma & pappa är väldigt lättrörda och har gett alla barnen dessa egenskaper. Visst det är fint att bry sin om sin omgivning, men herregud mina ögon vattnas såfort någon säger något i princip :) Just nu gråter jag för att Kevin i Idol är en helt fantastiskt människa.. Snyft :)

♥ Jag har döpt min (vår) första son redan, han ska heta Arvid Gullberg. Arvid efter min morfar som är i himlen nu, och när jag berättade detta för min mormor så grät hon floder, såklart.. Dessa tårar :)

♥ Jag har ångest över att bli vuxen. Helst vill jag bli någon slags "Van the man" där jag slipper gå från universitet och ta tag i mitt liv på riktigt. Jag vill läsa kurs efter kurs och slippa tänka på den oändiga framtiden som komma skall. Jag vill festa, sova, och njuta livet lite till innan alla måsten kommer. Samtidigt längtar jag till att som ska komma :)

♥ Jag önskar att jag hade flera miljoner på mitt konto.. Tyvärr är jag en såndär ytlig person som faktiskt tror att man till viss del blir lycklig av pengar.. Om jag hade pengar hade mina visioner varit oändiga.. Nu måste jag begränsa mig då jag inte har pengar nog att utföra alla mina drömmar jag skulle vilja göra.. Men kanske en dag :)

♥  Jag snittar ungefär 10 serier i veckan, och ser på alla serier jag kommer över. One tree hill, Gossip Girl, Grey's Anatomy, Private Practice, The Hills, Ensam mamma Söker, Bonde Söker Fru, Idol, Desperate Housewives, Brothers and Sisters, Prison Break, Entourage, Californication.. Jaa ni ser ju. Min bror frågade mig någongång hur jag kan lägga så mycket tid på påhittade historier.. Kanske för jag ibland vill drömma mig bort och längta till något annat.. Eller bara för jag har alldeles för mycket dötid :)

♥ Jag kan inte gå hemma i "vanliga" kläder. Såfort jag kommer hem åker en av tompas t-shirtar på och mysbrallor/pyjamasbyxor på. Jag kan inte andas annars ! Tompa tycker väl inte att det är jättesexigt alla gånger men va fan, man måste ju vara bekväm.

♥ Hemskt, men sant.. Jag ser på alla modeller på tidningar, på tv och så vidare, och önskar jag var mindre, smalare..blablabla... Jag tycker det är sorgligt att jag ens behöver tänka på det då jag vet att jag absolut inte är överviktig.. Men eftersom allt runt omkring oss genom media påpekar hela tiden att vi behöver träna mer, äta rätt, se rätt ut, ha rätt kläder, så är det svårt att känna sig nöjd.. Alltid vill man bättre. Men eftersom jag snittar 2hg godis varje dag kan jag väl inte förvänta mig några under :) haha..Men det gör inget.. Som en kompis till mig säger : Jag har en kille som vill ligga med mig, så va fan bryr jag mig om det.. haha.

Jag utmanar:
Laady.blogg.se
Lynne.blogg.se
Lime1985.blogg.se

Eelinw.blogg.se
Johnvalenica.blogg.se

Jaa och alla andra som vill såklart !

grymgrymgrym

Kategori: funderingar



Det här är min & tompas absoluta favoritlåt. Min Ipod dör på batteri för den här låten går omochomochomochom :)
Han kan vara en av de bästa artisterna någonsin, och jag missade honom på Annexet i Sthlm i måndags =/...

Ny tshirt

Kategori:

MMS

Jag har köpt en ny tshirt, tyckte dem var söt :) det tyckte faktiskt tompa oxå. Barnavdelningen såklart :)

insikt.

Kategori: funderingar

Jag kom till en insikt igår efter Bonde söker fru. Skulle ta det lugnt så la mig i soffan och hade hörlurarna på, en bokcd i datorn, "Tusen strålande solar". Och så blundade jag och skulle njuta av att bara behöva lyssna på en bok, inte läsa den.. Kom ungefär 5 minuter innan jag totaldäckade [såklart sa jag att jag var vaken när tompa frågade, haha]. Så nej, att lyssna på böcker är absolut inte min grej, om planen inte är att jag ska sova :).

Nu ska jag se en film, fireflies in the garden, ngt romantiskt drama, såna där filmer jag bara får se när herrn inte är hemma, annars är det ett himla gnäll :).

Scrubs.

Kategori: funderingar

Vi brukar kolla Scrubs på tv6 innan vi går och lägger oss. Gillar det mer för varje gång, riktigt rolig serie :). Man måste ju bara älskar Turk och J.D. Nu missade jag ena avsnittet eftersom jag provat min nya stylebystars-klänning som kommit hem..Den sitter fint, fick ju massa rabatt oxå så den kosta bara 200kr :) Nöjd!

bra dag.

Kategori: funderingar

Drog iväg och red med Issa bort till travet och galopperade på deras "bana" 2 varv, hästarna var helt galna och lyckliga, viktigt för dem att de får springa av sig ordentligt ibland, verkligen galoppera så musten går ur dem :). Landola var trött och nöjd när vi kom tillbaka till stallet. Så fick hon massa mat och kärlek så nu står hon nog i boxen trött och mätt i magen.

Kom hem vid 5tiden, lagade mat, duschade och höll samtidigt på att somna i badkaret, så trött jag är hela tiden.. Sen fixa jag mig lite och gick bort till "Vattenporten" där jag fikat med Emme och Camilla. Mysigt ♥ På lördag blir det nog förhoppningsvis lite fest tillsammans, Emelies syster och bror kommer på besök och det kan man ju absolut inte missa.

[haha taggtråd ligger här jämte och rullar runt för att försöka få lite uppmärksamhet :)]

Tompa är på Club4 och festar idag, hoppas på att han inte kommer hem aspackad och somnar med huvudet i toastolen inatt, vill gärna ha honom i sängen jämte mig. Imorgon ska vi nog umgås lite ordentligt, han har haft tentaskrivande hela veckan så han har suttit på bibblan och pluggat... Så får bli handling, pussogos, och så hänger han nog på till stallet oxå. På kvällen är det idol men är lite sugen på att gå till Gastons och käka lite gott, blev så sugen när jag o emme gick förbi där förut. Såå god mat dem har här.

[Inkommande sms.]

Ligger och kollar på European Music Awards 2008 på Mtv nu, riktigt bra show! Väntar på att Pink ska uppträda, världens grymmaste artist.

torsdag.

Kategori: funderingar

Det är helt galet att det är torsdag redan.. Lite sorgligt vad fort veckorna går. Snart är det jul :) Fast det längtar jag i och för sig till oxå, mysa hemma i Motala flera veckor :)

Nu börjar jag bli lite seg på att sitta hemma, så ser verkligen fram emot VFU nästa vecka. Ikväll efter stallet ska jag iallafall fika med Camilla, kanske de andra töserna oxå, vi får se. Blir iallafall mysigt.

Har ingen blogginpiration, det händer inte så mycket här i Halmstad just nu förstår ni. Ska iallafall ut i skogen med Issa och våra pållar om en timme typ, ska bli sköönt.

i brist på annat

Kategori: funderingar

Var på vårdcentralen igår så blev "sjukskskriven" resten av veckan iallafall. SUCK! Det är galet segt att bara gå hemma, har iofs lite plugg att göra men vem orkar det...

Håller på att tvätta nu iallafall, har sovit sådär inatt eftersom vi var uppe och kollade Valvakan. Obama vann såklart, och vilket fint tacktal han höll, rann en tår. Vi får nu hoppas på den förändring som han pratar om sker =). Bra för USA, bra för amerikanerna och bra för världen. Dessutom är han den första svarta presidenten i USA, vilket visar hur långt de kommit, i ett land som varit segregerat och rasistiskt så länge.

Ska ringa min vfu-lärare nu och berätta om utgången och att jag kommer på måndag.

i halmstad

Kategori: funderingar

Nu är vi i Halmstad igen, kom igår kväll.

Får inte gå till praktiken då jag är en smittorisk så jag ligger hemma och lider för vad jag än gör så gör det där helvetet på magen så ont =/. Har knappt sovit något inatt så idag blir en riktig vilodag.

Glömde min väska med mobil, plånbok, IPREN, skolblock, mormors födelsedagspengar osv hemma i Motala, sjukt klantig. Men pappa skulle  skicka den idag så förhoppningsvis kommer den snart.. På onsdag senast. Man är ju helt lost utan mobilen.. Menmen,

Idag ska jag iallafall ha en riktigt mysig heldag hos Landola. Det förtjänar hon

Idag börjar oxå mitt första försök med att inte äta godis och snacks på veckodagarna. Kilona tickar uppåt just nu =/.

Nepp, nu ska jag se desperate housewives och sen sova i soffan en stund...  Man vill inte vara sjuk när mamsen inte kan vara här och ta hand om =/. Man är rätt ynklig själv.

lördagstankar.

Kategori: funderingar


Ibland sätter jag mig bara ner och tänker. Tänker på hur olikt mitt liv hade kunnat se ut om jag gjort andra val än dem som jag gjort. Jag har träffat så mycket fina vänner under skoltiden, och som alla betytt mycket för mig, alla på olika sätt. Ibland kan jag bara önska att jag var tillbaka till den där tiden där man inte tänkte så mycket, när varje dag bara var, man vad glad att gå i skolan, och vänskap var så enkelt.

Nu för tiden är det svårare. Man glider ifrån varandra lite när man flyttar vidare och alla gör vi olika saker. Förr gjorde man samma allihopa, skolan hade man som gemensam punkt. Nu lever vi alla olika liv, singelliv vissa, samboliv vissa, vissa arbetar, andra är studenter, vissa är ute i världen och upptäcker nya kulturer... Det är så svårt att hålla samman när livet är så olika. Jag hade velat vara bättre på att visa hur mycket mina vänner betyder, ibland blir jag bekväm och slutar tänka på hur mycket ett samtal eller sms betyder.. Och det är ju så enkelt..

Och så är det det här med all kärlek man träffat. Jag har varit kär i fina killar allihopa, alla på olika sätt såklart. Jag har haft 3 "riktiga" förhållanden innan Tompa, ingen av dem var såklart rätt, men under den tiden man var ihop, då kunde man göra vad som helt för honom...

Och även om man sårat och blivit sårad så man inte tror på någon framtid ett tag så kommer den där dagen då den rätte står där helt oväntat... Och så tänker jag, tänk om man valt annorlunda, och varit tillsammans med någon av dem idag?.. Hur hade mitt liv sett ut då och hur hade deras liv sett ut? Hade jag nöjt mig och bott kvar här i Motala som vissa av dem gör, hade jag haft barn (skrämmande tanke)?.. Hade jag bott i New York kanske, eller hade jag kanske struntat i att plugga och börjat jobba på något halvtaskigt jobb istället..

Men jag tror ju på att allting händer av en mening, och att alla val man gör leder till någonting bättre i slutänden. Och jag har det så bra nu, Tompa & jag. Jag är lycklig för det här är första gången allting stämmer, jag är fortfarande nykär efter 2½år.. Det är en häftig känsla..

Jag bara tänker lite, det kan vara bältrosen som spökar, haha.. :)

mysig dag.

Kategori: funderingar

Jag mamma och pappa har haft en mysig dag tillsammans. Först åkte vi till Sharpman och hittade ett par fina ridstövlar till mig, dock inget täcke men det hittade jag på internet när jag kom hem förut :) Så nu kan hon vara varm och skön i vinter. Och jag kan rida lite bättre med mina fina stövlar :).

Sen åkte vi till Östenssons för att handla till kvällen, blir fiskgratäng med färsk torsk, potatismos och kokta morötter. Jag fick bestämma själv och då valde jag det, haha :) Gott ska det bli. Vi köpte ett gravljus och åkte upp till kyrkogården och hälsade på farfar. Vi gick även förbi Idas grav, mamma & pappas kompis dotter som dog en spädbarnsdöd 1993. Tycker det är så vackert att gå där uppe när det är mörkt och alla ljus lyser och är så vackra, så ska försöka få med min tompa upp en stund när jag är klar här. Efter kyrkogården åkte vi ut till Oxelgården där de hade Agilitytävling så vi kollade på ett par glada hundar som stutsade omkring :). Sen köpte vi ägg och potatis hos bonden, och nu har vi hunnit tända en brasa och kollar på RosaBandet-galan i repris. En lugn och skön, mysig dag :)

Har haft ontont idag, men man vänjer sig faktiskt, konstigt nog. Går i leggings och lösa klänningar, allt som inte går emot mage och rygg är bra.

Nu har jag laddat ner några filmer jag ska se ikväll efter att vi ätit, ska dra på mig mysbrallor och pappas t-shirt och bara ha det varmt och skönt. Mössa och halsduk är redan på ;). Hittade några gamla fynd ute i förrådet som jag ska sno med mig hem till Halmstad :)