first day of my life

en dag kvar.

Kategori: funderingar

Ni får faktiskt ursäkta men jag har varit så sjukt trött den här veckan :). Är ju på praktik på småbarnsavdelningen på en förskola här i halmstad, och det är verkligen jätteroligt, men oj vad det tar på krafterna. Efter jag slutat är det Landola som får sin dagliga uppmärksamhet, och sen åker jag hem till tompa och taggtråd och äter och myser massa innan man slumrar in. Så kommer det se ut ändå fram till jul nu faktiskt. På måndag ska jag dock börja mina 4 veckor i en andra klass i skolan istället, ojoj så roligt det kommer bli. Ska hålla i massa lektioner och få planera och utvärdera själv :) Hurra! Men som sagt, man har inte så mycket energi just nu. Förhoppningsvis kommer man vänja sig på tidiga mornar och somna vid 22-tiden på kvällen, men än så länge har jag lite svårt att sova, Förrutom i tisdags då jag somnade 20:00 i soffan, tompas hårkli var omöjligt att hålla sig vaken till, haha.

I helgen kommer nog syster upp igen, jihoo. Och på lördag ska vi fira Camilla och Madde som fyller/fyllt år, det kommer att bli jätteroligt, galen tjejfest som vanligt säkert :) !! Imorgon får det nog bli bara mys framför tvn, idol, kommer nog däcka rätt bra efter 5 dagar tidig uppgång. Sen får helgen börja på lördag!!

Ungar är underbara, satt idag med Johan 2år och lekte med bilar när han rätt som det är säger, "nu måste vi parkera min gaffeltruck", haha, fast på 2årsspråk förstås, jag skrattade i 10 minuter efter.. Hur kan den där lille killen kunna ordet gaffeltruck?? haha, så underbara och spontana som inga andra :). Det är verkligen ett givande jobb, man får så mycket tillbaka från barnen. Underbar arbetsplats, dock kan det minst sagt bli lite kaotiskt ibland, men 15 barn som vill 15 olika saker samtidigt :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: