first day of my life

Snö

Kategori:

Nu har vi haft snö och kallt sen annandagen och det är ju kalashärligt. Isen på Vättern har frusit och det är så himla vackert. Man har vant sig vid alla kläder och barnen gnäller inte längre vid påklädnad, läget är accepterat. Många lager, och bra skor har räddat oss som gillar att hänga ute oavsett väder. Att vara inne en hel dag ger oss rastlösa ben och ingen humor, haha. Maja gillar pulka, inte så mycket skridskor tyvärr men kanske nästa år, vi fortsätter försöka men det går ju inte att tvinga såklart, man får ju gilla vad man vill.

En tur till ett isigt Varamon i eftermiddags!
På notvarpsstigen i söndags var vi och grillade korv och njöt av vädret och varandra.

Vissa dagar från förskolan går snabbare än andra. Igår ville hon gå på snövallen hela vägen (typ 100m)... Solen lyste och Saga satt nöjt i vagnen så vi lät henne hållas. Hon berättar om sina dagar, talar om vilka som gjort vad och vad fröknarna har för sig. Under den lilla biten hem varje dag får man såå mycket info om man bara inte frågar för mycket för då brukar hon tjura till, haha. Sa jag att hon är 3?!!!...

Hittade en snösäng att ta igen sig i 💕
Dagarna tillsammans med er är alldeles tokiga och härliga och totalt utmattande och jag älskar (nästan) varje sekund av det.

Imorgon har vi mysdag utan några måsten och sen är det zumba för mig på eftermiddagen och sen blir det regelrätt fredagsmys. Tror vi kör på hamburgare imorgon, mums!



Kommentarer

  • Anonym säger:

    Vart går du på zumba??

    Svar: Hej! Genom korpen!
    Joanna Gullberg

    2016-01-21 | 22:46:38

Kommentera inlägget här: