first day of my life

checking out.

Kategori: funderingar

Dags att sova för att orka med morgondagen. Ska upp tidigt och vara hos doktorn 8.45 och sen skolan 9.15.. får väl se hur det går. Men doktorn får gå först, såklart. Sen heldag i skolan med metodföreläsningar och så stallet såklart. Tisdag samma sak och på onsdag ska jag till frisören tidigt, och sen åka och möta mamma nånstans i Sverige för att lämna Taggtråd som ska få flytta till Motala nu, jag ska iväg massa helger nu och vill inte lämna henne ensam så nu får hon åka hemåt skogen :( Åhh så ensamt det kommer bli... Men jag får tänka på henne först, jag överlever ju.

...Torsdag ska jag skriva C-uppsats och sen ska jag til Göteborg hela helgen och umgås med Lii (äntligen), Karro, Issa och deras vänner. Åka gocart och fira födelsedag. Längtar, och det kommer bli kuuul. Shoppa några kläder också kanske :)!

Men nu ska jag lägga mig med en bok och sen sooova bland alla kuddar.

inte lika het.

Kategori: funderingar


och idag ser jag ut såhär. trött, påsig, mcdonaldsmätt. Vet inte riktigt hur jag ska få ur håret, det blir överkonsumtion av balsam sen.. Nu ska jag däcka några timmar i soffan innan jag ska ut till Landola.

utklädd.

Kategori: funderingar

Försökte få till en "nyvaken" maskeradoutfit, men misslyckades ganska bra, ha ha. Håret såg ut som en riktig 80talsfrilla efter användning av våffeltången.. så jag tror ingen fatta vad planen var. Men det gör inget, vi hade riktigt kul iallafall :) Tacktacktack Milla, Madde å Ida för en kanonfest.




lördag.

Kategori: funderingar

Sov till 9 och gick faktiskt upp när klockan ringde, även om det tog emot. Ahh dessa mörka mornar, inte min favorittid på dygnet. Jag gillar nätterna.. Drack kaffe å åt frukost, några mackor var det enda som fanns, måstemåste handla på måndag. Stack iväg och fixade stallet och sprang sen runt sjön. Oj jag hoppade fram idag, det var jobbigt första 10minuterna men sen njöt jag för första gången. Och rensade ur alla tankar.

Så nu är jag laddad, för fest och maskerad. Ska bli grymt kul att klä ut sig. Måste ladda kameran!

Underbara fina människor, jag älskar er till månen å tillbaka. å lite till! Ha en härlig lördag ♥

finna.

Kategori: funderingar



Jag funderar mycket. Tänker i det tysta. Ler utanpå men grubblar inuti. Jag försöker att njuta av livet tillfullo.
Jag är så nöjd. Nöjd över att vara ensam, att klara av att vara ensam, att njuta av det. Jag är nöjd över allt nytt som denna nya situation gett mig. En ny syn på livet, nya vänner, en finare och roligare närhet till de gamla vännerna.

Jag har ett nytt sätt att njuta av alla små stunder, en promenad, ett leende av någon på stan, ett fint sms, en kram av någon jag älskar. Att höra någon skratta i min närhet. Att få gåshud av människors berättelser och tankar. Att dansa och dricka vin är någonting av det roligare som finns just nu. Bara jag har dem där jämte mig, de där människorna som får mitt hjärta att slå dubbelslag. Kommer jag nånsin älska någon annan på det sätt jag älskar och avgudar mina vänner och min familj?!.. Behöver jag göra det?..

Men jag undrar ändå om det finns mer. Om jag behöver finna mig själv mer, på nya sätt. Även om jag är så trygg i mig själv och i livet så känns det som om there's more to life på något sätt. Jag behöver resa, resa och upptäcka. Ta promenader i gränder i städer jag aldrig varit. Äta mat från andra länder. Känna mig otrygg men vara med någon som kan ta min hand. Se nya perspektiv på livet, prata med främlingar och spatsera.

Jag vill leva. Vill du följa med?

maskerad.

Kategori: funderingar

Imorgon,imorgon. Maskeradtime. Konstaterade idag med Linn att jag inte klätt ut mig sen kändisgasquen på kåren för typ 2 år sen.. Ojoj.. Kan bli kul det här, eller kommer bli kul, såklart!!
Har en bekväm outfit iallafall så jag kan go all in med vinet :).
Men ganska rolig om jag får till det. Det återstår att se.
Nu ska jag se Eat,Pray, Love på datorn och sen somna.
Morgonrunda runt sjön, stallet och sen fix står på schemat.


sånhär var jag då, rosarosarosa å legally blonde :).

finally.

Kategori: funderingar

Äntligen fredag. Det regnar ute.. som vanligt.. men jag har dragit på mig joggingbrallor och ska ta mig upp till galgberget. Måste rensa huvudet efter en förmiddag med c-uppsatsen = ångest. Ska försöka springa om inte knät gör ont.. Överbelastning, hmm, inte direkt något jag råkat ut för innan.. men all energi gör mig tossig annars. Och kaffet då förstås :P...

blabla, inget vettigt idag, måste fixa inför morgondagen också, maskerad i Alingsås för underbaraste Camilla.

kärlek.

Kategori: funderingar


Kärlek är så fint. Så innerligt. Så hemligt och så vackert. Kärlek är gränslös.
Kärlek är händer som flätas, kramar som stannar, och ögon som möts.
Livet är för kort för att vara rädd och feg, man måste satsa och våga.
Även om man hamnar i situationer som man aldrig befunnit sig i innan.
Det gäller att ta för sig och att våga misslyckas, ELLER lyckas.
Att kramas i regnet med någon som får dig att le och skratta. Det är något jag längtar efter.
Att bubbla i magen.

mörkt.

Kategori: funderingar

Kolsvart ute redan, och på lördag natt vrider vi tillbaka klockan en timme.
Tända ljus inne. Kom från stallet för en stund sen, hoppade i duschen och myskläderna är nu på för kvällen. Jag ska laga lite mat, bulgur, soltorkade tomater, fetaost och så nåt till.. Blir mums :). Jag är så frusen just nu, dubbeltröjor och filt och tofflor. Brr. Men jag tycker om hösten ändå ♥.


borr.

Kategori: funderingar

De renoverar i nån lägenhet över mig. JAG BLIR GALEN. Jag förstår inte vad dem gör men de borrar, konstant i typ 1o minuter, sen är det tyst, och sen börjar dem igen.. Jag kommer snart att få ett mentalt bryt om det fortsätter. Koncentrationen går sådär.. Sluta fixa.. puckon.

onsdag i lund.

Kategori: funderingar

Tog mig mot Lund igår eftermiddag för att gå på utförsäljning av acne i nån lokal därnere. Issa och jag skulle åkt egentligen, men hon var tvungen att jobba men jag blev så rastlös så tog bilen och åkte ner iallafall, i ösregnet. Bra planerat. Kom ner tillslut iallafall och åkte till Martina för att bli bjuden på kaffe. Hon la ner sitt tentaplugg för en stund och följde med in till stan. Hittade inte nånting på acne, alldeles för mycket folk, alldeles för mycket kläder överallt.. Vi gav upp och gick till hm istället ;).. En t-shirt från killavdelningen och ett linne blev det, som jag såklart glömde imorse så martina får posta upp det.

Satte oss på mysiga Cafe Ariman och tog kaffe och äpplepaj. Karro kom och bytte av martina som fikakompis när hon tog bussen hem till tentaböckerna.
En underbar ny vän jag ska vara rädd om, de växer inte på träd, fina människor!!

Vi käkade middag, snackade livet och drog sen till willys, köpte naturgodis och godis och hamnade i soffan hos Martina framför Eclipse. Fick förklara hela handlingen eftersom Karro tydligen helt missat denna twilighthysteri och kunde ingenting ;).. Skjutsade hem henne till sig, somnade i Martinas soffa, vaknade av alarmet kl o7.3o, hämtade upp Karro igen, skjutsade henne till sjukhuset i Helsingborg där hon gör praktik, och drog sen mot Halmstad och skolan. En effektiv morgon!

Nu ska jag skriva utvärdering av praktiken på 3 sidor.. Rida ut med Sofie å Jeanette i eftermiddag och sen blir det en kväll ensam i soffan, hur skönt som helst!

en dag.

Kategori: funderingar



En vanlig dag. Tiiisda.



Morgonfrusen och tröttnöt, frukost, kaffe, tv, datacheck, pluggpluggplugg (3 sidor skrivna idag) förbi apoteket, hem igen, på med träningskläder, en springrunda runt sjön (oooont i mitt knä), till stallet, red i manegen, frös, stallmöte, gäspade, åkte hem, pratade med mamma, frös igen, hetslagade mat, hetsåt, och satte mig vid datorn. Och nu är frågan om jag ska se film eller skriva en till sida på uppsatsen.. Jag jobbar ju bäst på nätterna...

... men imorgon ska jag vara pigg för då ska jag till Lund för en svängom...

... så jag tar nog den där filmen iallafall :).

vänskap.

Kategori: funderingar

I med- och motgång. Sina vänner är det finaste man har, och äkta vänskap växer inte på träd. Jag är så lyckligt lottad för de vänner som finns i mitt liv och när de mår dåligt mår man dåligt med dem och när man skrattar skrattar man tillsammans ♥.

Jag finns här, alltid, och du vet, allt löser sig. Det gör det ju alltid, eller hur?! Kom och bo hos mig så kanske lite av ångesten försvinner, vi får hjälpas åt. Vi är vilse just nu båda två i livet, men det blir ju bra och sen kommer vi skratta åt allt, som man alltid gör när man fått perspektiv på allt. Du är värd det bästa. Älskar dig!

the social network.

Kategori: funderingar

The social network. Cool film, annorlunda. Jag gillade den mycket och gillade ännu mer att förstå vad som ligger bakom alla dessa nätverk som byggs upp nånstans, kanske i någons studentrum som i detta fallet. Smarta killar som tar en ide och gör den till verklighet. Riktigt bra skådespelare gjorde allt väldigt trovärdigt och man kan ju inte annat än att bli rätt impad av allt. Facebooks grundare är världens yngste miljardär nu, ganska mäktigt.

Se Den. Fast det går bra hemma i soffan också för några specialeffekter som ser bättre ut på bioskärmen fanns inte utan den funkar även på tjocktv ;).



tiiiiisday.

Kategori: funderingar

Idag är det tisdag, som ni såklart vet. Idiotiskt sagt, men jag är trött. Väldigt trött. Efter bion igår kunde jag inte sova så jag började städa istället och vika kläder. Och sen la jag mig och läste Bingo Rimers bok, och den är bra så då kunde jag inte lägga ifrån mig den. Somnade efter 3 nångång och klockan snoozade en halvtimme till 8. En stadig frukost och lite the voice senare sitter jag är med c-uppsatsdokumentet framför näsan. Nu kör vi. En stor kopp kaffe har jag hunnit svepa i mig också i min fina födelsedagsmugg :). GOO MORGON!

kut.

Kategori: funderingar

Undrar om jag kommer bli kutryggig lagom till jul eftersom jag inte har ett köksbord att läsa vid?.. Det återstår att se helt enkelt :) Myskläder är ett måste iallafall.

ny vecka.

Kategori: funderingar

Så var det måndag, igen och snart november. Jag njuter fortfarande efter vår Köpenhamnhelg och förstår inte hur jag kan vara så lyckligt lottad med den mest underbara familj.

Klockan ringde o7.3o idag, snabbfrukost och kaffe sen drog jag till stadsbibblan och högskolebibblan för att låna böcker och artiklar. Nu är jag igång. 10 avhandlingar och 4 artiklar, det får räcka. Man måste ju begränsa sig också. Jämförelse mellan traditionell skola och montessoriskola blir det, frågeställningarna håller jag på med nu. Svårt att formulera sig rätt! Men nu känner jag lite hopp iallafall, man måste bara ta sig i kragen och börja skriva, annars kommer man ju ingen vart alls.

Ikväll ska vi på bio iallafall flickorna och jag. The social network :). Hoppashoppashoppas den är braa!

Köpenhamn = kärlek.

Kategori: funderingar






































♥♥♥

födelsedag

Kategori: funderingar

Min födelsedag var fantastisk. Jag skulle hämta Martina på tåget vid 3 och när hon kommer ut från tåget kommer även mamma smygandes ut. OJ va glad jag blev, bästa överraskningen. Vi åkte hem till mig och lämnade sakerna, tog en sväng på stan och satte oss på Roberts för lite fikamys och en yatzy. Självklart vann jag, födelsedagsvinst. Vi gick hem och öppnade boxen vin och skålade :).

Några glas senare och en taxi till stan då det öste ner regn och blåste åkte vi till Gastons där vi mötte upp Milla och Linn. Underbar härlig gudomlig kväll med god mat, gott vin och de finaste runt omkring mig. Jag fick presenter, av Linn bodybutter, en underbart fin ring och söta rosettvantar och av Camilla kaffemugg och kaffesmaker och en söt tvål. Åhh jag älskar er ♥ Tack för att ni alla gjorde min 25årsdag perfekt. Mamma, jag och Martina åkte hem och satt och pratade till klockan var 3 och somnade sen gott med ett leende.



25 år.

Kategori: funderingar



En liten Joanna föddes 11.51 21 oktober 1985 :). 25 år senare, och här är vi nu.

sällskap.

Kategori: funderingar

Issa åkte precis härifrån, vi har myst med tända ljus, te och godis till Bonde söker fru och Berg flyttar in. Underbara Andreas Lundstedt, vi älskar dig :). Innan dess hann jag med ännu en sjörunda på 40 min (milla, jag tog uddarna idag också, haha) och ett ridpass i manegen med Landola. Oj hoppas energin kan fortsätta såhär. Jag har packat väskan så imorgon ska jag gå bort till Nautilus och simma när jag vaknar. Jag är så sugen på att basta, jag är frusen. Sen iväg till stallet å så hämta Martina vid tåget kl 2. HURRA ♥ Imorgon blir en bra dag.
En hurradag.

                                                                               ♥

a moment.

Kategori: funderingar


Det är såhär jag känner mig just nu, hela tiden. Sprallig, glad, busig, full, fånig och lycklig. Pillutta dig på allt trist och ledsamt typ. Jag känner mig levande på nåt sätt, och det gör mig så rastlös att bara vara fast på en plats just nu. Jag vill kramas med människor, pussa på nån, ha armarna runt någon om nätterna, dricka massa vin och prata strunt tills klockan blir morgon och jag vill dela mig själv med personer jag älskar och få energi tillsammans och konstatera över hur underbart livet faktiskt är. Bilden fångar det bästa i mig, i något där jag känner igen mig själv, och såsom jag vill vara. A moment!

I'm all right.

Kategori: funderingar



My blood runs red from the streets to the sewers
To the blue black ocean
I’m caught in the tide but I don’t mind if you don’t mind


I wash away the filth of the city
And I lose myself here right before your eyes
But I don’t mind if you don’t mind


I’m all right
I’m all right
I’m all right
I don’t mind if you don’t mind
I’m all right
I’m all right


I watch the rain fall clean from the heavens
As the skies part open I search for a sign
But I don’t mind if you don’t mind


Collecting dust in lines on the pavement
In this sweet surrender
Running out of time
But I don’t mind if you don’t mind


I’m all right
I’m all right
I’m all right
I don’t mind if you don’t mind
I’m all right
I’m all right


I’m all right
I’m all right
I’m all right
I don’t mind if you don’t mind
I’m all right
I’m all right


I wish that you could see
All that’s left of me
In this land of broken dreams
I still try to believe


I’m all right
I’m all right
I’m all right
I don’t mind if you don’t mind
I’m all right
I’m all right


I’m all right
I’m all right
I’m all right
I don’t mind if you don’t mind
I’m all right
I’m all right
I’m all right
I’m all right
I’m all right
I don’t mind if you don’t mind
I’m all right
I’m all right


My blood runs red from the streets to the sewers
To the blue black ocean
I’m caught in the tide but I don’t mind if you don’t mind

onsdag.

Kategori: funderingar

The day before the big day :). Vaknade 8 urpigg så nu har jag varit igång och pluggat några timmar. Idag läser jag kurslitteratur till muntliga tentan vi ska ha om några veckor. Många bollar i luften. Sportbarsupplevelsen var rolig igår, vi drack några glas vin och åt vegetarisk burgare (jag). Åkte buss för första gången sen jag tog körkort, kändes nästan exotiskt. Konstaterade också att vädret inte har någon inverkan på mitt humör. Inget höstdepp för jag tycker om mörkret, regnet och kylan. Tända ljus, vantar, mössa, varma jackor (ska inköpas i helgen) och filtar. Och kramas. Sen är jag nöjd!

Just nu, sitter i mitt fönster, läser och lyssnar på Ron Pope ♥





vad hände :)

Kategori: funderingar

Satt på bibblan till 3, åkte förbi och sa hej till Issa på JC, hem och bytte om till träningstajts å tröja och begav mig till torvsjön. Sprang hela varvet runt (förstår fortfarande inte hur det gick till), gjorde några situps och armhävningar i naturen och drog iväg till stallet. Pussade, fixade och red Landola ut i skogen, och nu sitter jag här. Hungrig. Planen är en sväng till en sportbar ikväll å kolla på nån fotboll och äta med Linn, Milla och Ahmed. Kan nog bli mys. Vill helst krypa ner och somna, men äsch, ska vara social och kramas med vännerna istället.


rätt så fint va?.. HöstSverige ger mig gåshud.

bokstaven D

Kategori: funderingar

Man skulle kanske inte kunna tro det men bokstaven D finns med i många ord. Vet nu detta av erfarenhet då jag varje gång denna kommer måste trycka med all kraft eftersom just D slutat fungera på tangentbordet. Ett tyst bibliotek och en arg tryckning vid väl valda tillfällen.. idoti detta. Och varför sitter jag med bloggen?!...

bibblio.

Kategori: funderingar

Ska ta tag i mitt plugg nu. Kalender, anteckningsblock och ett hav av artiklar som ska sollas ner till lagom mängd. Kanske ska jag till och med hinna med att skriva frågeställningar?... Eller överhuvutaget komma på va jag ska skriva om :)... Vilse Joanna.

love is blind.

Kategori: funderingar


huvudet snurrar, sängen känns tom och jag vill kramas.

no more.

Kategori: funderingar

På måndag är det jag som går till frisören, fixar utväxten och klipper. Mycket. Jag är såå trött på långt, blont slitet trist hår som aldrig blir bra. Jag vill ha det fräsht. Och det är ju bara hår, det växer ut till sommaren igen. Axellångt hår tror jag det får bli, fast inga spexiga frisyrer, bara vanligt och enkelt att fixa. Klippklipp :)


nån blandning mellan dessa två längder får det nog bli.

eller såhär kanske ;)

måndag 18e.

Kategori: funderingar

Har inte gjort ett strunt idag och det har varit så himla skönt och välbehövligt. Promenerat, läst bok, diskat lite, ridit ordentligt och lagat himla god mat :). Nu lökar jag framför datorn och ska sätta på en film. Imorgon ska jag ta tag i min c-uppsats, måste! Låna lite böcker, läsa lite, organisera mina ytterst upptagna dagar :).

promenad genom stan.

Kategori: funderingar


hur vackert? jag får fjärilar i magen av detta.


K står för kärlek ♥


Nissan i solen


Långa kliv.


Morgontrött men lycklig.

kudde.

Kategori: funderingar

Utnyttjas som kudde nu. Hon drömmer ♥.

25.

Kategori: funderingar

På torsdag fyller jag 25. 25 jävla år. Jag älskar ju att fylla år och födelsedagar men det tar emot. Närmare 30 än 20.. Det känns konstigt :). Men man är ju bara så gammal som man beter sig. Martina kommer iallafall upp och firar min födelsedag med mig och sen ska familjen Gullberg spendera hela helgen i Köpenhamn och fira våra födelsedagar. Bara familjen ♥ Mamma och pappa har hemligheter för sig så vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det spelar inte så stor roll, bara njuta av varandras sällskap. Inte så ofta man ses allihopa så det gäller att ta tillvara på varje minut.

overload.

Kategori: funderingar

skratt.

Kategori: funderingar

Det är underbart att skratta. Vi har skrattat så mycket den här helgen. Åt flams och ingenting :). Fredag spenderades hos Issa med henne och Karro som kom från Helsingborg vid kvällskvisten. Vi lagade smarrig lax och potatis i ugn och chokladfluff till efterrätt. Mös upp i soffan med ett glas rött vin och pratade tills vi inte orkade hålla ögonen öppna. Jag tog lilla cykeln hem genom ett fruset Halmstad, somnade och vaknade av klockan 6.15. Hoppade i mysbrallor och åkte och hade morgonfodringen i stallet. Fan vad jag är värd att sova utan väckarklocka inatt. Städade hemma, åt god frukost, lyssnade på hög musik, tog en sväng på stan och köpte vin och stack hem för att duscha och fixa.

Vi åkte iväg till Göteborg efter smink och klädfix hos Issa och var hos Mathilda och Malin vid 7tiden efter en massa letande efter parkering.. storstäder ;). Hällde i oss vårt vin på extremt snabb tid så när vi kollade på klockan vid 9 kände nog alla att det var dags att ta det lite lugnt, hehe. Vissa klarade sig bättre än andra :)  Vi dansade och lyssnade på musik tills taxin kom vid halv oo och tog oss till Magasinsgatan. Bliss och Puta Madre fick äran av vårt sällskap, mycket roligt även fast vi inte riktigt minns vad vi höll på med väl inne på ställena. Åkte hem skapligt och hoppade ner i Mathildas stora säng 4 stycken som packade sillar. Jag ville ha närhet så Karro fick agera kramkompis hela natten, mysigt.

Vi vaknade till vid halv 1o idag, folket städade, jag höll låg profil och försökte bota huvudvärken med vatten. Tog bilen ner till stan och åt smarrig lunch på fik och pratade, drack fjantigt franskt kaffe och flamsade lite till. Härliga göteborgare :).

Söndagkväll och sedvanlig ångest som förhoppningsvis ska leda till nåt bra. Behöver ordna upp mig själv lite nu. Men först ska jag sova. Sen tar vi allt såntdär imorgon. Bilder kommer när Karro lagt ut dem på facebooken.

thought.

Kategori: funderingar

En tänkarkväll.. det är inte bara att säga hej då och gå imorgon, det har blivit personligt. Jag har lärt känna 20 hysteriska underbara 10åringar som kramats, berättat, gråtit, skrattat och pratat med mig i 5 veckor. Det kommer kännas tomt i hjärtat, men på nåt sätt är väl det här bra, att känna såhär. Då vet jag ju att jag valt rätt. Man är där för barnen, allt annat måste få komma i andra hand, det har jag lärt mig. Att bry sig, att visa kärlek och empati, det är viktigt!!! Jag hoppas vi får en kärleksfull fredag tillsammans med massa skratt, då kanske jag kan hålla mig från att gråta. Tokstollar ♥.


en härlig bild från sommaren.

tired.

Kategori: funderingar



Just nu är det mycket fokus på hur trött jag är. Och det är så jävla trist. Jag vill ha energi, till att kramas med vännerna på kvällarna och njuta av hösten tillsammans. Men jag vill bara krypa ner i sängen såfort jag kommit hem från stallet, jag orkar ingenting just nu. Jag är öm i hela kroppen och tror en förskylning är pågång, jag hoppas nästan det så jag får en förklaring på varför jag är så tom på energi.. Jag checkar ut utan att äta kvällsmat och somnar till into the wild. Jag längtar till helgen ♥.

jag vill inte slänga bort livets dagar på att vara trött. jag är rädd för det.

Ron Pope.

Kategori: funderingar

Hittade Ron Pope för några dagar sen på youtube och nu är jag fast.
Fantastisk sing/songwriter med meningsfulla texter på gitarr och piano..
Det blir bara inte bättre än såhär ♥

Söksöksök på spotify. live and unplugged in New York.

friends.

Kategori: funderingar

1-0 taggtråd.

Kategori: funderingar

Jag är överkörd ännu en gång. Eller ägd som mina 10åringar hade sagt :)





planera.

Kategori: funderingar

Läser på om artiklar och notiser lite, måste ju ha lite koll inför imorgon.. besök från högskolan. Känns skönt, ska bli kul att se vad dem säger, jag vet ju att jag är grym men kan ju vara skönt att höra det från nån annan oxå ;)! Jag är så trött på studentliv/praktikliv nu.. Ge mig januari och nya planer nununu. Men först min födelsedag nästa torsdag, yay. Jag älskar födelsedagar, i synnerhet min..

Hittat 3 blåmärken på mitt högra ben och arm.. Issa, Karro, har ni nåt minne av ett fall i lördags? Annars är det nåt annat fuffens pågång.. Har ont i min vänstra axel också, mycket suspekt.

Taggtråd ligger och psykar mig, tror hon vill ha kli.. bäst att göra som prinsessan beordrar, så kanske hon låter mig sova inatt.

...

Kategori: funderingar

Arg på min mage, det blir inte bättre... men jag är ju van, såhär är det ju, jag vet ju det. Ofta är det ju ok och då får man vara glad. Jag har ju bara mig själv att skylla egentligen.. stress och lite ångest, alkohol, oregelbundna mattider.. jaa, jag är ju medveten.. men ibland orkar man ju inte tänka heller.. jag vill ju bara vara :).

nu ska jag iallafall sova.. missade första paradise hotel, attans.



kvällsklipp.

Kategori: funderingar

Åhh jag glömmer varje år hur jävla pisstråkigt det är att klippa Landola. Hon är ju jättesnäll men det tar ju sån tid, och alla dessa veck överallt som man är livrädd att råka klippa i och göra sår.. Men det gick bra och på lite mer än en timme, jag lär mig. Bästa pappa gav mig pengar så jag äntligen kunde köpa en egen och slippa låna halvbra av random folk.. Så nu kan jag klippa när jag vill, tusen tack pappa :)!

Nu kommer ju det värsta, alla täcken som ska vara på dygnet runt eftersom hon fryser såpass annars.. Ländtäcken, svettäcken, vintertäcken, halstäcken.. det är en djungel.. hade ju förstås glömt tvätta tjocktäckena efter förra vintern så dem var inte så rena och fina direkt.. jaja.. hon är ju bara en häst, som om hon bryr sig..

fin och glansig blev hon iallafall, men grå..






välförtjänt middag :)

Och när jag åkte hem vid 8 var det kolsvart.. åhh bittert..

song.

Kategori: funderingar



mmm. underbar. så som livet.

dygn.

Kategori: funderingar




Ett dygn i underbara Göteborg med underbara människor. Kom till stan och Issas föräldrars hus vid halv 7 igår kväll, fixade oss och lyssnade på musik i några timmar och drog sedan på förfest hos en av Issas gamla vänner. Efter några timmar med drinkar, vin och tjöt med hennes vänner tog vi taxi till stan och gick till Locatelli, drack mer och dansade till härlig musik. Dansa är livet. När det stängde drog jag, Issa och Karro vidare till nåt annat ställe, minns inte vad det hette. Ingen hit men tillsammans har vi kul. Åkte hem vid 4?, plockade fram massa smarrigt från kylen hos Issa och natteåt innan alla tre somnade gott i sängen med härligaste täckena och kuddarna någonsin ;).

Vaknade, slappade, läste tidningar och kollade tv i pyjamas tills Karro kom tillbaka efter bilfix och hämtade oss. Tog oss till Hagaområdet och satte oss på ett mysigt fik och åt och hade söndagsgos helt enkelt. Helt underbart och jag är så glad att jag fått och får lära känna så fina människor ♥. Vi är alla i samma situation i livet, lite vilse men ändå så fria att göra vad som att det blir så bra allting bara. Våren kan kanske bli toppenbra om vi hamnar i Malmö allihopa, drömma kan man!

Kom hem till Halmstad vid 6 och nu har jag bara gosat med Taggtråd och kollar på tv. Min mage gör ontont, måste gå och fixa ny medicin på apoteket, det är ju så jävla dyrt bara.. Måste klippa mig i veckan också, så trött på mitt hår. Issa ska fixa lite slingor också nåndag så jag slipper utväxten. Bra med händiga vänner :).

Ska värma en handduk nu och lägga på magen och försöka somna.

inga kort blev tagna alls.. Karro tog nog några kort men sen kom livet emellan.. jag är en dålig bloggerska.

good day.

Kategori: funderingar

Ligger fortfarande i sängen och myser =). Solen lyser utanför och jag har sovit så himla gott. Igår var vi hemma hos Linn jag hon och Milla och lagade paj och pastasallad och såg på idol. Några glas vin och världens godaste kladdkaketårtefterrätt senaste började vi gäspa allihopa och drog oss hemåt. Tröttatrötta fredagar! Otroligt mysigt iallafall. Vi försökte hitta tracy chapman på spotty men hon fanns ju inte, så nu försöker jag youtuba låtar efter att Olle sjungit revolution så himla bra igår.

Ska ta mig ur sängen, vika all tvätt från i förrgår (oups, inte hunnit) äta jättefrukost, gå till systemet, åka till Landola, planera en lektion och så kommer Issa och hämtar mig i eftermiddag. Det blir fest med hennes vänner och utgång i Göteborg, mycket bra blir det nog! Måste bara bestämma kläder, usch samma skit varje gång :)!

Have a jolly good day.

shake it.

Kategori: funderingar

Så var det fredag, igen. Barnen har halvdag idag så dem slutar efter lunch vid 12 men jag och Lisa ska sitta och ha lite möte och planera sista veckan.. Ahh sista veckan :(... Jag är så trött fast jag somnade sjukt tidigt, imorgon får bli sovmorgon :) Längtar redan till sängen. Men innan dess ska skolan göras och ärenden på stan och ridning. Sen middag och idol.

Ps. Ännu en speciell dag då min fina vän Linn fyller 24år ♥ Grattisgrattis underbara du, hipp hipp hurra!

fun

Kategori: funderingar



my life story :)

kvällskvist.

Kategori: funderingar

Ikväll längtar jag tillbaka till sommaren. Till altanen i sommarstugan, vår oas. Men sommaren kommer snart igen och innan dess ska livet ändras på så många sätt. Den största skillnaden blir ju att sluta vara student efter 4 år och att flytta ifrån mitt hem under dessa år.. Hur ska det gå egentligen. Kan dock knappt vänta tills jag kan börja tjäna pengar som jag kan göra nåt med sen, det är min största drivkraft just nu :). Jaja, nog sånt.. blabla.

Cyklade med eleverna till bibblan idag och lånade massa böcker, jag hade hjälm och allt, riktiga frökenfasoner, och jag älskar det, mer varje dag. Som jag utvecklats dessa veckor, jag lär känna mig själv mer och mer och blir starkare både personligt och i min lärarroll. Jag har lärt mig än så länge att jag har världens längsta tålamod (som prövats ungefär 1000gånger dessa veckor), att jag har massa pondus, att jag är snäll men rättvis, att jag ser alla och visar att jag bryr mig och att jag är rolig. Inte fy skam, känns som en bra början iallafall. Mitt mål är att bli världens bästa lärare, det kan väl ändå inte vara så svårt ;). Det viktigaste är ju att bry sig om!

Jag ska se "Berg flyttar in" och sen däcka i sängen, ville somna redan vid 18 idag.. men det går ju inte.




en fantastisk dag.

Kategori: funderingar

Idag är en extra speciell dag, för idag fyller Rickard 28år.
Fina storebror, som jag älskar dig.
Du betyder allt och jag önskar att alla dina drömmar slår in.
Jag och Martina är lyckligt lottade som får ha dig som vår ständige skyddsängel.









♥♥♥
HIPP HIPP HURRA.

tisdag kväll.

Kategori: funderingar

Så var det tisdag kväll. Kom hem sent från stallet, och ska lägga mig och se "get him to the greek" nu och somna. Inte mer än så idag helt enkelt. Landola är min räddande ängel just nu, min frizon. Du ger mig så mycket kärlek även om du säkert inte vet om det. Kan inte förstå att du om några månader är 17år.. Vad hände.. :)

..jaja sov gott. Imorgon är det födelsedagsdag för finaste bror ♥

vakna

Kategori: funderingar

Voice på tvn och god frukost. Jag har fått fetish på hallonmarmelad.. Jag har aldrig gillat marmelad innan men nu slukar jag det på mackorna.. Inte så nyttigt, men ack så gott. Och yogurt med naturmusli. Konstigt med dessa nya rutiner jag får för mig. Diskberget vinkar åt mig sen i lördags, ska ta tag i det i eftermiddag. Måste. Vaknade förövrigt 5 och var pigg.. Kanske lite väl tidigt att somna 22 ändå?!..

Bäst att jag drar mig såg jag nu, HEJ tisdag.

move the fuck on.

Kategori: funderingar



...borde, måste, vill. men det går inte riktigt även om allt är tusen mil bort och..
..utom min kontroll.
Som det varit hela tiden. Livet.

MOVE THE FUCK ON JOI.

bild.

Kategori: funderingar

Hittade en så fin bild på oss fyra från i lördags. kärlek ♥

recap.

Kategori: funderingar

Oj såg ett utkast från lördags natt.. tack och lov att jag aldrig postade det.. hade kunnat bli lite jobbigt dan efter kan hända.. Jag tog nog mitt förnuft tillfånga där.. var dock nästan nykter så inget direkt fylledravel men det blev lite väl ärligt.. Jaja festen var jättekul och rätt okej ute, blev dock ledsen och trött och gick hem innan jag bröt ihop. Kom hem, åt lite och somnade med en orolig taggtråd i min famn. Igår låg jag mest och sov och kollade film om vartannat. Var ute i skogen med Issa och hästarna på eftermiddagen och åt godis till middag.

Idag efter att ha sovit 21-07 (underbart) vaknade jag glad, åt massa god frukost och gled iväg till skolan. Lektioner och biblioteksbesök och lärarkonferens och sen var dagen slut. Fattar inte hur fort dagarna går, nu är det bara 2 veckor kvar. Jag kommer sakna ihjäl mig sen, de ger sån energi.

Nu kom jag hem från stallet för ett tag sen. Jag, Issa och Sofie tog våra hästar ut på galopptur i skogen. Jag ÄLSKAR att ha häst på hösten, finns ingenting bättre än att rida i höstluft med löv runt hästarnas fötter.. Tror vi sa ett 10tal gånger hur underbart allt var :).

Pussade på Landola läänge och ringde Martina på vägen hem. Hon har kommit in i Brisbane och ska läsa kurser där hela vårterminen och jag är så stolt. Underbara, älskade lillasyster, du kommer göra skillnad i världen. Jag tror jag är världens lyckligaste lottade syster med så magiskt fina och smarta syskon ♥. Om några veckor ska vi ha familjehelg och jag längtar sååå! Fira alla våra födelsedagar och bara umgås, sånt där vi knappt hinner med längre :(

Nu ska jag kolla klart på Ullared och sen somna tidigt ikväll igen, tror det är ett vinnande koncept på ett just nu ganska enformigt liv. Jag längtar tills nya äventyr startar. I helgen ska iallafall Issa ta med mig ut i Göteborg, låter helt förträffligt tycker jag :).


tråkwebkamera. Har lite bilder från helgen men orkar inte hämta kameran just nu :)

glad lördag.

Kategori: funderingar

Nu har jag fixat mig, tänt massa ljus och väntar på mina underbaringar :). Hög musik på och ett glas cider. Festfest pågång! Kjol, t-shirt och kängor får det bli idag och flätad helveteslugg som vägrar växa mer nu..!
Men.. I-landsproblem.. Åhh det blir bra ikväll, känner det på mig. Nu ska jag borsta tänderna!





Ses i dimman, som en säjer ;) (läses östgötskt)

friday = fridag.

Kategori: funderingar

En av de härligaste men också sorgligaste dagarna på praktiken idag.. usch vad ont i hjärtat det gör när barn mår dåligt :(... Hade en mysig stund i stallet iallafall och sen stack jag hem till Camilla och såg Idol tillsammans med henne o Linn. Mysigt. Imorgon har jag bjudit till fest här hemma för imorgon kommer Emme :) Åhh som jag ska krama o pussa på henne ♥. Det blir en massa vin och en utekväll helt enkelt. Skoj!

Nu är jag så trött att tangenterna blandas ihop. Ska soooova som en stoock och vakna glad! imorgon. Det är bestämt. Inget sorgset imorgon, imorgon är min fridag. Sen kan min hjärna fortsätta spela mig spratt på söndag igen.

Godnatt vackra ni, imorgon kanske det kommer lite bilder, har varit sjukt dålig på det senaste tiden..