first day of my life

Varberg

Kategori:

Nu är vi i Varberg efter två matstopp på vägen, ett för Maja och ett för oss andra. Checkat in på ett mysigt b&b mitt i stan och ligger i sängen och tar den alldeles härligt lugnt. Imorgon ska fredrik och Peter cykla tävling och jag, oskar och Maja ska utforska Varberg under tiden. Hoppas på fint väder och en glad bebis som vill hänga i vagnen på dagen, vilket kan vara svårt ibland, inte ett dugg kul att ligga ensam när man kan gosa i en famn lika gärna.

Nu blir det bebisgos och sömn och sen smarrig hotellfrukost imorgon bitti.



Fredag!

Kategori:

Deppigt gråväder idag men det gör inget för vi ska till Bvc strax och sen blir det bad för Maja, packa och sen åka mot Varberg för en helg med familjen svärm/Malmborg och pappa Peter. Blir mysigt, hoppas Maja gillar att bo på hotell bara!

Inatt har hon vaknat 3 gånger och velat äta snabbisar, bufflat runt och armar och ben flyger överallt, önskar man kunde linda in dem ibland, som man gjorde förr ;)
Det slutade iaf med att hon låg jämte mig istället för vaggan eller nästet, jag har inget tålamod att vänta på att hon ska somna själv på nätterna, mamsen är trööööött då! Får nog bli bättre på det, men än kommer hon undan med att vara så liten :)

Bäst att sätta lite smink i ansiktet för att inte skrämma Bvc-sköterskan!

4veckors bebis!

Kategori:

Sitter här och ammar min stora lilla 4veckors bebis. Tiden har verkligen, som alla också säger gått såå fort och vi hinner inte riktigt med även om jag njuter av att hon blir mer och mer uppmärksam på omvärlden och vi lär känna varandra bättre för varje dag!

Då , för 4 veckor sen, var vi precis på väg in till bb i Linköping och jag hade regelbundna, men inte alls så onda värkar så jag trodde vi skulle få åka hem igen, men minsann, öppen 5cm så det var bara att köra på, och efter en himla massa lustgas och smärta och andandes så kom hon ut 23.52 den 2 augusti. Förlossningen var det coolaste jag upplevt, att känna hur kroppen bara gör och att det bara var att följa den, och även om det gjorde ont ont så hade jag kontroll och lustgasen var min bästa vän, och Oskar höll min hand under de 3,5 timmar som det var mest intensivt, älskade oskar som gett mig den finaste gåva i världen 💗.

Idag myser vi inne i soffan och pussas eftersom det regnar utanför. Strömmen har gått också så vi har det tyst och lugnt ;)

Kväll

Kategori:

Så har kvällen kommit till nämndemansgatan. Martina har varit här och umgåtts och käkat, för nu ses hon och Maja inte på några veckor eftersom hon flyttar till London på söndag och vi sticker till varberg på fredag. Vi kommer sakna henne massor, tackar it-världen för Skype och whatsup!! Sen ses vi i Stockholm när Rickard fyller 30 i oktober!

Maja ligger på pappas mage och tränar nacke/kvällsgnäller eftersom hon absolut inte vill somna, det går ju att missa saker då.. Envis donna!! Fotbollen står på och jag ska gå upp och lägga mig när prinsessan släckt sina små blå ögon!

Det känns kul dethär, mer bloggande kommer nog!

Försöker igen :)

Kategori:

Kanske ska jag göra ett nytt försök och blogga lite igen, det känns lite smidigare nu med iPhone och bloggapp så man lätt kan lägga in bilder och skriva snabba inlägg. Hoppas inte för mycket, vi får se helt enkelt.

Här är hon iallafall, vår groda som vi hela tiden trodde var en han tills hon överraskade oss när hon kom upp på magen, den mest mäktiga känsla jag någonsin upplevs.

Maja, sötare än socker och alldeles perfekt såklart :)