first day of my life

osis

Kategori: livet


hmm bloggen verkar inte fungera...

ny vecka..

Kategori: livet


suck, ungefär hälften till jönköping igår insåg jag att min väska inte var med. Däri fanns min plånbok, nycklar hem, bilnyckeln, blocket med min uppgift som vi hade tills idag... hmm... ringde panikartat hem, så de skickade ner det direkt med posten.. hoppas det hinner komma tills imorgon, jobbigt med ingen plånbok, fast jag tjänar ju pengar, och mat har jag hemma, så det lider ingen nöd på mig, mest jobbigt att inte ha bilen, det är ju en bit att gå från mig till allt.... -pust-
dessutom är det snöblask så det läcker igenom skorna så jag sitter här med blöta strumpor nu, inte bra alls.

KLANT.

fick gå till skolan imorse, försov mig så det blev raska steg...
evigt gående idag, pust. redan gått 11/2 timme, och så ska jag hem till mig om en stund när tommie kommit tillbaka från stan... ohh jobbigt, jag tycker inte om att gå när jag är tvingad, bara när jag väljer själv.

magen kurrar som fan, idag blir det pastasallad till lunch, mums.

nu ska jag kolla igenom pluggandet inför veckan.

Puss

mamma

Kategori: livet


jag har världens bästa mamma.
nu fick jag med mig 2 kassar mat hem att fylla kylen med så att jag inte svälter!!

TACK mamsi.

snart kommer de nog, hopp iväg.

Puss

mot halmstad..

Kategori: livet


så var det dags att åka mot halmstad snart igen.. delade känslor...jobbigt att åka ifrån alla, landola.. =(
skönt att komma hem till vardagen oxå, plugg och mys och fest. Ska till maxi med mamma nu och köpa lite saker jag behöver, balsam och schampoo och rakblad, sånt är dyrt... :D..

känner mig lite ledsen i kroppen, vill inte säga hej då till landola, det är det värsta av allt.. blää. kommer väl gråta som en gris som vanligt, jag är så blödig. men hon är ju min bäbis, svårt att inte ha henne nära mig varje dag. ibland tror jag att hon tror att jag glömt bort henne... men det har jag inte, tänker på stallet varje dag.. hmm, ja usch..

bäst jag fixar mig nu, martina och jag har haft byterhandel med lite kläder =) hehe... så blir det när man inte kan låna kläder av varandra varje dag.. men hon kommer ju snart ner och hälsar på, får vi byta tillbaka igen!!

hej då motala, ses snart..

Puss

trött

Kategori: livet


orkar inte skriva egentligen.. men gör det iallafall.
Kul kväll, skaldjurspasta på bella notte, sedan till martin för förfest, lekte lite lekar och snackade på som alltid :D åkte taxi till stan, 20min i snöstorm fick vi stå i kö för att ta oss in till harrys.. morr. efter detta kommer det alltid ligga vantar och mössa i väskan -brr-

dansdans, och massa kram och prat. kul att träffa alla igen, man blir så glad.

Nu har jag ätit lite torr bulgur med majs och nu ska jag titta klart på mitt senaste lostavsnitt och sen sova.

skönt att vara nästan nykter, slipper man baksmällan imorgon.
hoppas bara det inte är sådant här väder när vi kör hem till Halmstad, usch...

natti, Puss

röd stövel

Kategori: livet


utgång snart :D fixade och fina.
rotade ute i förrådet, och hittade ett par röda stövlar som mamma haft när hon var ung. snygga som faasen.
Så nu ska jag vara färgglad, inte så ofta. till dem blev det svarta stuprör och ett vitt ribbat linne och lite smycken. bäst att inte ha för mkt färg på kläderna när stövlarna skriker röd! men det är roligt, nu kommer jag kunna dansa som en partyprinsessa ikväll :D

ha en toppenlördag, det ska jag.

Puss

hästdag

Kategori: livet

Igår var en låång hästdag. Upp 04:20 och kom hem 02:15 på natten sen. Många timmars mys i skandinavium med vackra hästar och toppryttare.

 bl.a Briar var där och slog skiter ur sina motståndare i dressyren. Gåshud och kärlek, hihi. vackrare häst får man leta efter, efter Landola förstås :D
Hon fick en ny grimma och nya vita lindor, så nu är hon glad.

Ikväll blir det FEST. jag är sugen och taggad till tusen. först blir det middag på nya restaurangen där "banken" låg förrut med mamma, pappa och martina, och sen lämnar vi dem för att festa med emsan, förfesten är inte riktigt bestämd än dock. det löser sig, i sinom tid.

Jag är hungrig, bäst jag börjar göra ordning mig så vi kan dra oss iväg snart och äta goood mat.

Puss

motalamorgon

Kategori: livet


tycker ni inte det är otäckt att vakna upp och inte veta om drömmen ni drömt var på riktigt eller inte?... hände mig inatt iallafall... och det var inte alls roligt att vakna upp. fast sen kom mamma och satte sig bredvid mig och pratade lite och då blev jag glad :D!!

Nu ska jag iväg och sola och sen till skänninge och köpa hästmat.. måste till maxi och inhandla matsäck tills imorgon oxå.. bussen går 05:30.. gäsp..

nepp, bäst jag tar tag i mina ärenden.
kl 14 ska jag vara i stallet och rida med emsan, mysigt, men kallt.

Puss

why?

Kategori: livet


varför fortsätter ni skriva massa elaka kommentarer i min blogg?...
min blogg är väl min, stör det er vad jag skriver så behöver ni ju inte läsa.
använder den mest för skoj, och tar inte så allvarligt på detta, men roar det er att skriva dumma meddelanden så fortsätt, jag lär fortsätta radera dem oxå, för i min blogg hör de inte hemma..

varken adnan, tore, carrie, eller liknande, vem tusan ni nu är... bättre saker har ni väl för er än att kritisera ?...

suck..

Hemma nu iallafall och det är skönt som tusan. varit i stallet och nu legat framför soffan med martina och mamma :D mys. imorgon är det en emmydag och så ska jag rida långsväng, om jag inte hinner frysa ihjäl innan dess, -10 grader ute.. brr.

Puss

sömn

Kategori: livet


-gäsp-

det var både kallt och jobbigt att gå upp imorse. men nu sitter vi i skolan och ska jobba med seminariet, sen en halv föreläsning, sen hemåt. eftersom stefan kör o tompa sitter bredvid kan jag sova hela vägen hem om jag känner för det.. ohh så skönt :D

det snöar här..

neeh bäst jag samlar ihop mina vänner nu och tar tag i saken, måste ju hinna äta innan 12 med.

puss

semladagen

Kategori: livet

idag är det fettistisdag, semladagen...:D

semla

så jag skulle överraska tompa o köpa två stycken, men dem var slut.. det är ju som de säger, det är tanken som räknas. tur det, hihi. fast jag är himla sugen.. hmm, jobbigt

Mysig dag, jag, T och stefan strosade på stan en sväng, tog en tacobuffe på Åhlens och pratade strunt. Sen hem och läste den dumma artikeln som vi ska jobba med imorgon.. kl 9:00 -gäsp-.
menmen det är ju som det är..

tydligen ska det bli snö-oväder tills imorgon när vi drar kosan hemåt mo-town, men vi tar stefans bil, den är inte lika farlig som eda, och dessutom kan vi lyssna på cd. toppen.
ringde mamma nyss oxå, lurade henne och sa att jag skulle komma hem om 2 veckor, hehe, vad glad hon ska bli imorgon, hon saknade mig :D

nu är det desperate housewifes, sen måste jag nog läsa lite till, pluggplugg.

Puss

tjena soolen

Kategori: livet

107588-43

idag är det fint väder här nere på västkusten, så det blir nog lååångpromenad med bara tröja o halsduk o. kanske en fika på stan. sen ska jag läsa artikel o plugga lite, såklart.

sjukt vad mycket modebloggar det finns runt omkring, man kan ju bli expert på en dag genom att bara kolla runt. Mkt bra för mig som inte har så mycket koll..

nu sätter jag på the all american rejects på hög volym och skakar igång dagen :D
idag blir en bra dag, det känner jag på mig, hihi

Puss

home sweet home

Kategori: livet


Mama, I'm coming home :D
åker hem på onsdag efter vi jobbat med seminariet.. blir precis lagom så kommer jag hem till martinas hopplektion!
sen är jag hemma onsdag, torsdag, göteborg fredag, hemma lördag, söndag och sen hem till halmstad.

Ohh vad skönt det ska bli, mysa med katterna och rida ut med emsan, och så är det ju fest och harrys såklart på lördagen, hihi.
och en hugofika, eller två !!

men psst, säg inget till mamma, det ska bli en överraskning, hihi. vad glad hon ska bli.

Puss

dag måndag

Kategori: livet


sitter i skolan, sällan.. Varit på introduktionsseminarium för delkurs 2 nu.. kan nog bli intressant! Men mycket plugg, men det är väl det som är meningen. Har inte fått mina böcker än, så det blir lite svårt att förbereda mig till föreläsningen på onsdag, men det löser sig!!..

ska titta tågbiljetter till göteborg på fredag och från motala på söndag, kanske ska jag följa med hem med stallbussen på fredag efter horsw showen.. är ledig från onsdag till söndag iallafall egentligen, bara läsa lite bok och sådär... Hmm, kanske borde jag åka hem hela veckan... det vore väldigt skönt, nu när jag inte har några pengar direkt heller.

får ringa mamma ikväll och planera det här.. lilla mamsen, bäst i hela världen!!


puss

hunger

Kategori: livet


jag är hungrig, p.g.a olika omständigheter så har jag inte så mycket mat hemma och det är ju som det är =/.. får helt enkelt fasta tills på fredag när nya pengar rullar in på konton.

precis beställt böcker för 752:-, det kommer kännas bra när den räkningen kommer oxå.. Ohh suck, det här är döden, jag vill bara vara riiik. jag får börja jobba helt enkelt!!

haha bibiliotikarien är överglad igen, stör lite grann eftersom jag fortfarande är lite trött.

Puss

thailand nästa.

Kategori: livet


Dagen har varit brabra. Städade tompas lägenhet medan han var i skolan.. Gick sedan hem till mig efter snabb puss och sådär. Fixade till mig lite och drog till stan vilket resulterade i en brun satinblus och 2 halsband. mkt nöjd. åkte hem och lade mig i soffan en stund tills T ringde och frågade om vi skulle åka och bada. yeaah såklart. packade min bikini o hårfönen och åkte o. hämtade honom, mycket mysigt och skönt, precis vad som behövdes efter en veckas sjukdom och tentaplugg.

19:34, 4 minuter försenad ur omklädningsrummet (oups) gick destinationen till maxi, pastasallad med tonfisk stod på menyn idag. och lite godis till efterrätt förstås, MMm, hihi. och vår nya favorit, blue keld, smaksatt vatten, persika, MUMS.

Nu ligger vi här utslagna och myser sådär mysigt ni vet, och har det brabra.
The beach går på tv, ohh jag vill åka utomlands, kanske aussie och hälsa på Lii, det vore såå roligt. men det går ju inte, pengarna är slut, hihi... eller snart iallafall.. vill vara brun och fräsh, imorgon blir det solarium, kanske en touch brun utan sol oxå, men det är ju så jobbigt att smörja, och så får jag jämt fläckar någonstans, hur noga jag än är, fattar inte.

Om en vecka är det göteborg och horse show, det ska bli jätteroligt. träffa emsan!
och om några dagar får jag träffa martina, ohh vad jag längtar, vi ska ha jättemys :D

jaja, slut på blogg för denna gång.. nu ska jag kura ihop med igen. skönt att vi är tillbaka till vanliga vi igen, då är vi bäst.

Puss

vaken

Kategori: livet


tompa var visst tvungen att jävlas innan han gick til skolan, och nu kan jag inte somna om :D lika bra det, kanske kan vakna såhär varje dag, det vore perfekt minsann, får lite ångest om man sover till 12 alla dagar man inte har skola..!

håller på att ladda hem ett one tree hill-avsnitt.. idag är slappdag.

nån jobbig brud som tjatar på tv, alla dessa "fyll i ordet", vinn 60.000 program. trist.

Puss

nattbus

Kategori: livet


Tommie o Alis är ute på bestyr, mer kan jag inte säga för tillfället, det handlar om hämnd, haha... ojoj det kommer vara 3 världskriget imorgon har jag en känsla av.. Nu har han varit borta en timme, dags att komma tillbaka snart så att vi kan titta klart på "pursuit o happyness", den är kanondeppig med skitbra, vi hoppas att slutet kommer vara lyckligt. Will Smith spelar huvudrollen och hans riktiga son spelar hans son i filmen oxå, vilket gör det ännu mer trovärdigt. Och jäääklar vilken söt unge. ska leta upp en bild sen så ni får se..
ojoj, jag skulle kunna adoptera bara för att få en sån söt bäbis =) hihi.

blev jättefint hemma, eller så fint som det nu går att få det på 25kvm... =/ det är döööden, jag får klaustrofobi, gaaaah. tjatar på tompa varje dag att vi ska flytta ihop så jag slipper den där tråklägenheten, men han nappar inte.. haha, kan det ha att göra med att vi varit ihop 1månad bara?
man kan ju få vara lite impulsiv ibland oxå, det är ju bara att flytta isär om det inte funkar. no biggie.. menmen, vi får väl se efter sommaren, ska nog kunna få honom på bättre tankar :D hehe. men min charm så.

sommaren ja.. hmm... vad ska jag göra ? tror jag ska vara hemma i motala, hos familjen o landola o emmy o alla vänner. måste bara hitta mig ett jobb, men det ska väl lösa sig, det gör det ju för alla andra så.. bara att börja i tid !!

ohh vad gör dem egentligen, jag är trött och vill sova.. =)

imorgon ska jag göra absolut i n g e n t i n g. och det ska bli sååå skönt.
eller vi ska ha vår alla hjärtans dag imorgon och mysa lite extra. fast det brukar vi ju göra jämt :D

längtar till martina kommer ner nästa vecka!! MMm

Puss o godnatt, nu kom han!

storstädning

Kategori: livet


Nu ska jag iväg och lämna den där skiten och sen ska jag hem och storstäda och göra det fint.

det ska bli skojigt.

Puss

ångest

Kategori: livet


jag har fått en lätt klick ångest i kroppen idag.. vet inte varför riktigt.. men det är ju så ibland...
inte så roligt... =/

ska lämna in tentan nu, lika bra att få det gjort.. sen får det bära eller brista helt enkelt..

ska iväg till stan och shoppa present nu, det ska bli skojigt, göra av med ännu lite pengar, snart är jag helt bankrutt, tur att nya pengar kommer snart.

saknad

Kategori: livet

saknad

saknar dig min fina vän, snart kommer jag hem och pussar på dig :D

fin..

Kategori: livet


jag struntade i att gå hem :D
satte mig med bloggdesignen lite istället, det var roligare..
inte jättenöjd mem va fasen, det är ju inte hela världen minsann.

Bäst jag åker hemåt nu och sover en timme eller två.

Pusspuss

färdig??

Kategori: livet


jag känner mig ganska så färdig... ska hoppa iväg till bibblan och skriva ut det nu så att jag kan läsa igenom det hemma och ändra lite. det känns bra minsann..

nu ska jag hem och lägga mig och sova en stund så att jag orkar med kvällen sen :D det ska bli roligt att träffa lite folk, men någon utgång blir det inte, ska ju faktiskt orka med att plugga även imorgon och göra kopletteringar och sådär... och med tanke på att jag mår ganska så skit =P fortfarande så är det nog ingen bra ide.

jag tappade bort mitt körkort i vintras någongång, och har fortfarande inte hittat det.. så nu måste jag söka efter ett nytt, men det kostar pengar, någonting som jag inte har så mycket kvar av, hihi, jag klarar inte riktigt av att hålla mig inom ramen för studentbudjeten.. tur jag har världens bästa mamma och pappa!

adam ringde förrut, så skönt att höra hans röst, måste verkligen bli bättre på att ringa honom, han är så viktig för mig!! Ska ringa runt lite idag och önska glad alla hjärtans dag, men först ska jag nog skutta iväg till stan och köpa tompas present... !

tjoflöjt.
Puss

ALLA HJÄRTANS DAG

Kategori: livet

ALLA HJÄRTANS DAG

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG till alla som jag håller kär..
min härliga familj och mina vackra vänner, min Tommie och mina katter.
Landola förstås oxå!
Tack för all kärlek och glädje som ni ger mig, var och en av er.
Ha en underbar dag med massor av kärlek och mys.

PUSS


gaaaah

Kategori: livet


halsen känns skit, kan knappt prata utan att det gör ont, tur jag måste sitta i min ensamhet och skriva tentan idag :D, tråkigt men sant... på alla hjärtans dag och allt, det är för jävligt.,

i övrigt mår jag ganska bra efter en natt i min underbara säng, men min underbara hunk jämte.. fast han är fortfarande sjuk och hängig.. Jag är mest trött, och det går ju över förhoppningsvis när jag fått lite mat i magen sen.. ojoj vad jag nyser, smittar ner hela datasalsfolket nu, stackarna..

nu ska jag ta mig i kragen och sätta igång, en fråga kvar och referenslista, sen är det över för denna gång.. gooood.

puss

jobbig natt..

Kategori: livet


så låg vi hemma igår oxå, båda varma, frusna och hostiga.. inte det optimala att ligga och kramas då direkt.. Vi tog var sin liten plats i soffan och höll handen bara, ungefär så mycket kroppskontakt som orkades med, hihi.
Somnade i soffan vid 23:30-tiden ungefär och vaknade faktiskt inte förren vid 4 då huvudet sprängde och ena sekunden frös jag som tusan medan jag svettades ihjäl i andra.. blää, jobbigt som tusan, tror jag åt upp 4 ipren under gryningstimmarna... 

Det hade varit skönt att vara hemma nu när jag mår såhär. Ligga i soffan med en katt på magen och bli uppassad med 10 olika glas med vätska och glass för halsen och massa värmande ord.. menmen, nu är det jag som får ta hand om tompa som mår lite sämre än vad jag gör... jag får ta igen det nästa gång jag blir sjuk.. hohoho, då jävlar ska han få se hur jobbigt det är med gnällandet =P.. Tur jag tycker om honom till miljoner iallafall, det är faktiskt inte alls kul att må så dåligt.. definitivt inte när jag har tentainlämning kl 12 på fredag, tänk om man kunde låta tiden stå stilla några dagar tills man känner sig fräsh och pigg igen.. sånt är livet..

sitter i skolan nu och ska skriva på tentan... man måste ju.. känner mest för att däcka i soffan hemma och bara ligga där tills man blir frisk men det går ju inte tyvärr. Ikväll är det iallafall desperate housewifes, men enligt min bloggvän J så åker Anja samtidigt så det får bli att zappa emellan helt enkelt..

Vi har iallafall bestämt att skjuta upp Alla hjärtans dag tills på fredag eftersom ingen av oss känner oss så sugna på romantik och kyssar och mys just för tillfället.. hihi.. mår jag skapligt imorgon ska jag dessutom till Louise på förfest och sedan till kåren.. men vi får se, just nu känns det avlägset... :D

bäst jag tar tag i min fråga om sociala roller så att jag kan komma hem snart och sova.

Puss

hosthost

Kategori: livet

jag gick hem efter en timme i skolan, kände inte att jag bidrog till någonting direkt.. hem till tompa för att kolla att han fortfarande levde.. sen sov vi till typ 14 tills jag kände att det var dags att ta tag i livet och åka hemåt för att plugga lite.. åt lite frukost och efter det kändes det mycket bättre.. bara hostan som stör, men det gör ju inte så mkt.

Så nu ska jag sätta mig med min ret en stund och skriva lite till som jag kommit på och sådär.. vara lite duktig iallafall. Jag känner mig inte så stressad utan det känns som om det kommer lösa sig bra till kl 12 på fredag, hoppas bara att jag blir nöjd över det som jag skrivit...det är ju så himla svårt att veta vad de förväntar sig och sådär, men det löser sig alltid.

På onsdag är det klassfest :D alla hjärtans dag också, men vad tusan, en fest kan man ju inte missa. Vi får kramas på dagen istället, mysa kan vi göra annan dag, det är vi duktiga på =)

Ikväll är det "ett herrans liv".. blir nog att åka och ta hand om tompa så han få i sig lite mat, hihi. leka mamma eftersom vi inte har någon egen mams här ju.

puss

sjuka..

Kategori: livet


lagom till tentavecka har både jag o tompa blivit sjuka... feber och halsont o ont i kroppen.. fan, jag har aldrig varit sjuk ensam förrut, var är mamma när man behöver henne =/..
men skolan måste man ju gå till iallafall, suck, 9:15-12.. sen ska jag hem och sova så jag kan bli frisk tills imorgon, måste ju plugga..

jaja nu ska jag inte gnälla mera, det finns dem som mår desto sämre just nu..
tänker på dig, och hoppas bara att du ska kunna ta dig ur det här.
livet är orättvist.

puss

Frukost någon?

Kategori: livet


Sitter här på skolbibblan, och magen kurrar som tusen. orkade inte med någon frukost imorse och det får jag visst lida för nu.. suck... jaja det är ju som det är. Får äta ordentligt lite senare idag sen istället!! Idag är det Tomkins och affekter som står på schemat.. inte för att jag orkar läsa någonting alls egentligen men man måste ju, tyvärr. handledningen gick bra igår och det känns rätt okej inför tentan, men ångesten finns där som en liten klump, men det är väl så det ska vara antar jag.. pressen känns och man vill ju göra bra ifrån sig.

Var ute i onsdags, förfesten som alltid rolig, var borta på bolmens 13 i Alis allrum och hade födelsedagsfest/inflyttningsfest. mkt lyckat och roligt. iväg till kåren bortåt halv 12. jag och emma tog över dansgolvet i någon timme eller så innan vi gick iväg för att leta efter alla de andra vännerna.. utan så bra resultat beslöt vi oss för att dra oss hemåt vid halv 2 tiden.. konstigt att förfesterna alltid är så roliga men kåren alltid är sådär... år hoppas på att det blir bättre i vår sen när alla är mer lättklädda och glada, vinterdepressionen kanske fortfarande hänger över oss, vad vet jag.

jag har klädångest och vill köpa massa nytt.. men det går ju inte med den här studentbudjeten.. uschusch.. var och handlade lite mat igår så att det förhoppningsvis räcker tills den 23:e nu, annars får väl tompa föda mig :D hihi. Igår lagade jag räkwok och äggnudlar till honom, det blev jättegott. äntligen lite riktig mat, det är inte så ofta tyvärr. man har varken tid eller lust..

Imorgon är det tydligen någon fotbollsturnering pågång på skolan, och sen kommer Tommies familj på eftermiddagen eller kvällen för att fira honom. blir det mat på restaurang och sådär, det ska bli roligt. Se hans systers mage oxå, bara 11/2 månad kvar nu, mkt spännande :D bäbisar är det bästa jag vet.

Mååååste tvätta, orkade inte med det igår så bokat söndag 18:30.. då gör man ju aldrig någonting iallafall. jag har knappt några strumpor kvar, hihi. jag som tyckte att jag tog med mig så himla mycket av allt.. shi fick jag minsann.. =P

neeh ni, nu måste jag ringa min lilla mormor och tacka för pengarna som jag fick när jag flyttade, usch så dum jag är, hinner ju inte med någonting, eller hinner gör man, men tar sig liksom inte tid av någon himla dum anledning..

Det känns som vår idag, fast det blåser lite kallt, men solen lyser och det är blå himmel. Jag måste nog ta en långpromenad oxå idag tror jag, får inte låta en sådan fin dag gå till spillo..

Helgen blir plugghelg, även denna helg.. blää vad tråkigt det är, fast det är ju prioritet 1. annars har man ångest på måndag för att man inte gjort det som var förväntat av en. man måste ju vara duktig!! :D hihi, tompa säger att jag är en "studerande" och att han är en "student".. fast jag anser att när jag nu lånar en jävla massa pengar för att gå här så borde jag ju få ut någonting av det oxå, inte komma hem och inte missat någonting för att man varit full hela tiden, hihi. Förstå mig rätt, jag gillar att festa och vara full och glad oxå, men man måste ju kunna göra både och så att allt fungerar..

Nepp, bäst jag sätter igång och läser lite nu så att jag kan komma hem någongång och äta.. Sen ska jag iväg och simma, tompa oxå kanske, om han pluggat klart då!...

Puss på er

Ready, Set, Go

Kategori: livet


sådär, då var jag klar med det. och 25 minuter till godo hade jag oxå =P inte dåligt av mig.
anhalt 1 blir nu hem och äta frukost, inte hunnit med det ju, dum som jag är. blev lite stressigt imorse när jag försov mig.
Sen iväg och simma. skönt som tusan ska det bli,
kanske ska jag lyxa till det och sola en stund oxå, Mm det tror jag nog.

äsch, nu är jag trött i huvudet, orkar minsann inte skriva mera nu.

Puss

pissskit

Kategori: livet


idag är pissdag... sitter med frågeställningarna... suck.. fast nu har jag skrivit klart 2, one to go. Det är svårt som tusan, men det är ju faktiskt ett utkast som kan ändras helt innan den 16:e då tentan ska vara inne på riktigt,,, det löser sig nog minsann.

Trött i huvud och själ och känner mig bortkommen, idag längtar jag hem igen, en jävla massa. Vill bara ha en kram av mamma och känna Landolas lukt när jag har näsan i hennes hals. Mm.. ingenting är så himla bra just nu och jag känner mig mest ensam och lost, men det är väl kanske så det ska vara antar jag, eller nåt. Blev visst ingen utgång ikväll så det får bli tv-kväll och slappkväll istället då, once again.. börjar bli trött på det nu, vill ha pengar så att jag kan göra någonting.. blää.
men när jag är klar med det här ska jag iallafall hem och packa bikinin i en påse och bege mig till sannarpshallen för att bada en stund.. kanske kan det få mig på lite bättre humör.. jag är tveksam.

det är många frågetecken just nu, och jag är mest snurrig hela tiden, det känns inget bra alls någonstans.
fuck it.

nepp, bäst jag fortsätter, deadline kl.14.

love

Kategori: livet


det handlar om fingertoppar
och om händer som vill bo i varandra
om att springa skrattande genom ösregn
att göra fruktsallad och fläta ord
och att dricka te tillsammans när nätterna förvandlas till morgon

det handlar om tankeläsning
och om smujpaj och bubbelskum
om att gå i mörker och titta på stjärnorna
att inte behöva blunda för att våga ta plats
och att blåsa luft i varandras lungor tills bara skrattet finns

det handlar om ögonskimmer
och om glitter och såpbubblor
om att ligga stilla och lyssna till varandras hjärtslag
att tala samma språk och samma tystnad
och att vara tryggt inlindade i stora luddiga närhetsfiltar

det handlar om tvåsamhet som inte river sönder
och om att minnas hur man andas
om varmfamnar och enkelhet
att gömma sig i tält av mjukhet tillsammans
och att veta, att &-tecknet mellan du & jag egentligen är ett bindestreck

ipod

Kategori: livet


När man sitter en heldag såhär och ska läsa är Ipoden värd guld :D

jag älskar den, hihi. Men nu har jag lyssnat på amos lee 3 varv så nu får jag nog byta till något annat.. all american rejects kanske blir bra..
för övrigt har jag inte kommit härifrån datorn än, smäll på fingrarna för mig, -morr-

Puss

Hipp Hipp Hurra

Kategori: livet


shit jag är trött i huvudet. suttit och läst om artefakter i 4 timmar nu typ.. så nu har jag två frågor kvar, ska bara läsa om affekter i utvecklingspsykologiboken nu innan jag får gå hem. mejlar gör jag imorgon innan 14... sätta mig här och skriva rent det på datorn när jag vaknat imorgon. idag är det litteraturläsning och kladd i blocket som gäller. Känns som jag börjar förstå allt lite bättre nu och som att jag kan se sammanhang i saer och ting, det känns skönt inför nästa delkurs.

Tompas födelsedag idag :D. igår vid 22-tiden stutsade Stefan och Patte in i min lägenhet med hembakad tårta, glass och chockladsås. det blev sång och lite prat ch kalorichock, hihi :D. De åkte hem efter en stund och jag väntade tills kl vad 00:02 innan jag sa grattis och han fick ena presenten och blommorna från min familj :D. tror att han blev glad över de exklusiva pyjamasbyxorna, jättefina, sexigt som tusan =P.

Vaknade vid 8 imorse och gjorde frukost på sängen, tände ljus och så fick han de andra två presenterna. Sen vid 9 skjutsade jag honom till skolan och åkte hem för att sova en stund till...
drog hit igen vid 12 och födelsedagspuss innan han gick hem och jag satte mig här.. -gäsp-.

blev en räksallad till lunch, nu är det ingen mer skräpmat som gäller. den 23:e när pengarna kommer ska jag till sats och köpa gymkort, måste komma igång igen nu ju... Mmm... usch känner sig som en säck potatis och tycker inte alls om min kropp just nu, kanske är det p.g.a. årstiden och blekheten.. ska åka och köpa brun utan sol innan ajg drar hem idag.. imorgon är det födelsedagsfest och inflyttningsfest hos Tomp eller Alis, fast vet inte om jag ska gå ut, pengarna börjar verkligen sina och det känns som om man kanske borde plugga istäkket. Men en förfest hinner jag ju alltid  med såklart, om jag är bjuden, hihi.

inte längtat hem så fruktansvärt på ngra dagar nu, men saknar martina och landola mkt. Och emsan såklart, måste ringa henne, höra livet i motown. man känner sig inte riktigt som sig själv när man inte har sina kära nära sig, det är ett tomrum som finns konstant i en liksom.. en känsla av att inte riktigt höra hemma på samma sätt som man gör hemma, men det är en erfarenhet och det är ju bara att lära sig leva med det!!

annars, not much. ska nog ta mig an min andra bok nu då efter den här lilla rasten. är jag glad är jag klar till 20 när biblioteket stänger.. hoppas. Kan inte sitta hemma och plugga , det är alldeles för tyst och dött... blää. och nu ligger det massa tårttallrikar som behöver diskas.. jag orkar inte, hihi :D får bli imorgon efter 14. städa och göra fint.

om 2 veckor är det göteborg som hägrar, jihoo, det ska bli skojskoj. massa fina hästar och allt stallfolk tillsammans, längtar massa.

utvecklingspsykologi, here I come,
Puss, och kyss till Tommie, grattis älskling :D hipphipp hurra på din 22-årsdag.

textfärg??

Kategori: livet


hur ändrar jag textfärgen ??? hmmm.

HELP.

söndagsplugg

Kategori: livet


Eller nu har jag iofs varit vaken i drygt 3 timmar.. inte gjort så mycket än, håller på att plugga och ge svar på den fråga jag ställt till imorgon på seminariet.. tror det kommer att gå bra, den här boken känns inte så svår, utan mer logisk och självklart... men visst finns det saker som man kan ifrågasätta..

Det är grått utanför fönstret och tompa har gått iväg med stefan o patrik för att träna.. bra för mig, får jag lite ensamtid :D det är skönt det oxå, även om jag mer och mer känner att jag inte trivs att bo ensam. Efter 21 år med katter och familj och hög musik och alltid liv och rörelse så känns skrubben mest som en hak när ajg inte har någonting för mig, man känner sig ensam, och det är alldeles för tyst för min smak. Men det är ju så det är, man måste ju klara av det oxå såklart, jag är ju ingen mes, hihi, även om det ultimata boendet för mig skulle vara ett kollektiv med både människor och djur, renliga och skötsamma förstås, annars är det inte s rooligt..

nu gick stefans kompis david förbi fönstret, hihi. han är rolig.. =)

top model-maraton på 3an, gluttar lite ibland och blir avundsjuk på sabinas hår.. ohh det är så stort och rött och mysigt :D mitt svenneblonda hår är inte så mycket att hänga i granen om man jämför...!

Nepp nu ska jag lägga mig under filten och fortsätta mitt pluggande så jag låter smart och kunnig imorgon, kanske för första gången i mitt liv =P haha.

trevlig söndag,

P U S S

godmorgon lördag

Kategori: livet


vaknar av tomps mobil -morr-. vi som skulle slappa i sängen halva dagen ju :D menmen, hoppa upp pigg och glad, drog upp persiennerna och JÄTTEfint väder ute. sooool, mys. nästan lite vårkänsla.

så jag tror det blir en promenad innan jag ska sätta mig med böckerna, måste ju ta vara på de bra dagarna, här nere är dem ju inte allt för ofta.

Men först, brunch och pussas :D

PUsss

bibblan dag2

Kategori: livet


så sitter jag här igen då. precis kommit ut från en föreläsning om symbolisk interaktionism. Himla spännande. Handlar mycket om hur vi interagerar med andra människor och hur vi fungerar i de olika instutionerna i samhället. ojojoj ni hör hur seriöst det låter :D hihi. skrämmer nästan mig själv. Nu ska jag sätta mig i ett lugnt hörn och ställa en fråga soom jag ska ah som underlag till seminariet på måndag... gäsp, hur ska detta gå när jag inte ens har fått boken än.. hmm, skojigt värre. Men fattar rätt mycket så får försöka göra så gott som det går. Ska hit imorgon på dagen och hoppas på att boken inte är utlånad då..

Nu ska jag dricka upp min Yoggi miniyogurt och sen hoppa iväg, här kan jag inte spilla tid.

Ikväll ska jag mysa med min sexiga tiger framför Let's dance. Ska laga wok och pasta åt honom idag tänkte jag om jag får lov. hihi jag är ju grym på det. lite räkor och cussysås så är det kirrat, mumma. kanske vi tar en sväng förbi Alis också som har inflyttningsfest, men ingen utgång här inte, jag ska ha plugghelg och vara duktig :D bra där joanna. Vuxenpoäng.

det är ganska roligt hur man börjar tänka på saker som man lär sig. som det här med att man bildar sig en självbild beroende på hur man tror att den man pratar med ser än. Om jag tror att denne ser mig som en självsäker och smart tjej så känner jag mig ju oxå sådan, istället för om interagerar med någon som anser sig själv vara bättre än mig så får jag genast en känsla av att jag inte är så bra som jag kanske från början riktigt trodde...

mycket flum och mycket att filosofera över. det är skoj, men fatta mig rätt, svårt som faaaaan. Alla dessa teorier och perspektiv och teoretiker om varannat som säger än det ena än det andra. Hur i bubblan ska jag kunna komma ihåg allt.. tur jag har böckerna så jag kan läsa mig till svaren.. eller nåt =P

Nepp nu glider jag iväg. kanske skriver ett inlägg till innan det är hemdags.

Pusspuss

nattvaken

Kategori: livet


så ligger jag här, trött som tusan men kan ändå inte sova.varit en konstig kväll bara, kanske därför.. prinsen ligger i sängen och sover, tyst som en mus, hihi, saknar nästan hans snarkningar lite, då visste man ju iallafall att man levde =P

suck vad jobbigt det är, ska upp tidigt imorgon och gå på föreläsning, orkar inte med att inte kunna sova, inte idag iallafall.. och på nätterna kommer alla tankar, allt dumt. jag orkar inte med det heller..

Martina skickade en film på landola idag, så då började jag ju förstås gråta.. saknar dem så mycket, hjärtat är liksom inte helt utan dem.. men så är det ju. De finns ju kvar, och martina ska snart komma ner och hälsa på, det ska bli mysigt, ska jag visa henne halmstad vinterstad.. inte mycket att hänga i granen, menmen vad gör det...

Nu ska jag titta på det senaste prison break-avsnittet, hoppas jag kan somna sen.. annars blir det att hitta på något annat..

Puss och godnatt

skolbibliotek

Kategori: livet


Nu har jag suttit och pluggat ett par timmar här på skolbibblan. jättemysigt, och har nu fixat en fråga iallafall, ett litet steg på vägen, alltid något. Ska ta mig ut på en promenad strax när jag kommit hem. är lite rastlös, och lite bakis, hihi :D det är ju så... i helgen ska jag ta det lugnt iallafall och bara plugga och slappa, det ska bli skönt, man är inte van vid allt detta festande, inte alls bra för kropp och själ. och för skolarbetena =P.

hade tydligen fyllebloggat inatt, haha.. alltid roligt... så konstig jag är. men om jag var full så var tompa och patrik miljoner gånger värre, många minnesluckor där minsann, illailla.

annars då ? nja jag är hungrig och ska åka hem och äta lite couscous och tonfisk. det är jag värd efter min pluggdag, hihi. om nu 3 timmar kan räknas som pluggdag, menmen. ska fortsätta när jag kommer hem oxå, men det går inte att läsa massa på tom mage, inte för mig iallafall.

ikväll blir det nog tydligen film m grabbarna.. om jag orkar. isåfall ska jag ha godis och filt så jag kan mysa ordentligt, hihi. inte haft filmkväll på länge nu ju, dååålig stil.

man börjar undra hur det här ska sluta ?... jag är rädd och glad och förvånad och lycklig på en och samma gång, vet inte vad som händer och sker.. men allt löser sig ju säkert, det hoppas jag iallafall.

Nu ska jag ta min eda och bege mig hemåt till min lilla städskrubb till lägenhet.. hade velat flytta och bo lite större och mysigare.. menmen det är som det är. det är billigt  och det duger sålänge, man kan ju inte få allt ju, tyvärr. tänk om jag bara kunde vinna en lyxvåning som de gör på radio just nu.. man blir ju lite förbannad minsann :D

h e j d å.

carpe diem.

puss

hunger

Kategori: livet


det är ett mysterium varför man jämt blir så hungrig när man är full... gott, men irriterande...
det är som om man tror att kroppen inte tar till sig det.. jag käkade en pastagrej på vägen hem och det var gott som tusan, nyttigt NEJ men gott JA. det får jag sona för imorgon. då blir det att äta sallad :D eller nåt.. vem orkar tänka på det hela tiden.. inte jag iallafall minsann. man måste ju orka tänka, och för att tänka behöver man maaat.

som ida berzelius alltid sa :
äta bör man, annars dör man..

jajamen så enkelt är det.

nu ska jag snacka på msn en stund och sen invänta min sexiga karl. måste ju trycka på lås uppknappen till ytterporten så det är lika bra att hålla sig vaken.. om jag orkar.. hmm..

puss

fyllehund

Kategori: livet


jag är full... gick hem tidigare från kåren, behöver sooooova :D
imorgon är det föreläsning kl 12:15 -gäsp-

tompan behandlar mig som en prinsessa och jag är sååå kär i honom, helt tossigt, hihi.

nu ska jag glida av mig kläderna och sova, lika bra det. snart kommer han nog och vill in..

tjofaderittan lambo..sätt nu glaset till din mun.. lalalala

Puss o. godnatt

miss u