first day of my life

thailand nästa.

Kategori: livet


Dagen har varit brabra. Städade tompas lägenhet medan han var i skolan.. Gick sedan hem till mig efter snabb puss och sådär. Fixade till mig lite och drog till stan vilket resulterade i en brun satinblus och 2 halsband. mkt nöjd. åkte hem och lade mig i soffan en stund tills T ringde och frågade om vi skulle åka och bada. yeaah såklart. packade min bikini o hårfönen och åkte o. hämtade honom, mycket mysigt och skönt, precis vad som behövdes efter en veckas sjukdom och tentaplugg.

19:34, 4 minuter försenad ur omklädningsrummet (oups) gick destinationen till maxi, pastasallad med tonfisk stod på menyn idag. och lite godis till efterrätt förstås, MMm, hihi. och vår nya favorit, blue keld, smaksatt vatten, persika, MUMS.

Nu ligger vi här utslagna och myser sådär mysigt ni vet, och har det brabra.
The beach går på tv, ohh jag vill åka utomlands, kanske aussie och hälsa på Lii, det vore såå roligt. men det går ju inte, pengarna är slut, hihi... eller snart iallafall.. vill vara brun och fräsh, imorgon blir det solarium, kanske en touch brun utan sol oxå, men det är ju så jobbigt att smörja, och så får jag jämt fläckar någonstans, hur noga jag än är, fattar inte.

Om en vecka är det göteborg och horse show, det ska bli jätteroligt. träffa emsan!
och om några dagar får jag träffa martina, ohh vad jag längtar, vi ska ha jättemys :D

jaja, slut på blogg för denna gång.. nu ska jag kura ihop med igen. skönt att vi är tillbaka till vanliga vi igen, då är vi bäst.

Puss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: