first day of my life

Rosslig

Kategori:

Ligger och lyssnar på en rosslig Maja som sover med Oskar i sin säng. Kan inte riktigt slappna av och somna när jag hör att hon andas sådär och hostar av och till. Det är såklart inget farligt, många blir ju förskylda och hostiga men usch jag tycker det är himla obehagligt iallafall. Annars är hon som vanligt, haft lite lite feber idag men mest sådär lite seg, så vi har lekt mellan tv-pauser och bokläsande 😊. Mamma var här några timmar på morgonen så jag och Saga kunde gå på mamma-dejt som vi tycker så mycket om. Hoppas jag kommer kunna ses när jag börjar jobba också, lite beroende på schema som jag ännu inte fått. Bara några veckor kvar innan Oskar ska ta över ansvaret av våra barn 3dagar i veckan, ojojoj kan sluta hur som helst, haha. Skämt och sido kommer de nog ha världens mysigare vår tillsammans lilla gänget och jag är tacksam över att barnen har en pappa som vill vara pappaledig och spendera tid med sina barn. Jag hade mer än gärna varit hemma till augusti men det går ju inte att vara självisk i frågor som rör sina barn, och jag är väldigt glad att jag kommer kunna vara med en hel del iallafall.

Fredag igen imorgon och jag och Saga ska kurera vår lilla hostis hemma med massa mys och lek och gos i väntan på att Oskar tar helg och hoppas på att vi får spendera helgen friska tillsammans. 

Får se om jag tar mig ur sängen imorgon efter ett kul med ååååh så jobbigt efit-pass på korpen. Kan bli smärtsamt, men urkul att ha börjat träna!

Plötsligt händer det. Saga satt still, i Majas knä, flera minuter och som storasyster njöt ♥️. Mina älskade älskade tjejer, ni är min största lycka och glädje. Tänk att ni växt i mig till de individer som ni är, helt magiskt att tänka på. Att ni bodde i min mage i 9månader var och sen kom ut till oss, så oförklarligt hur naturen fungerar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: