first day of my life

min bästa vän

Kategori: funderingar

Idag har jag haft en riktigt mysig dag i stallet. Kom dit när solen fortfarande sken och det var riktigt varmt, relativt mot vad det brukar vara iallafall. Sen tog jag med Landola♥ ut på en tur i skogen :) Galopp i snön upp för massa backar, både hon och jag var trötta sen :) haha. Det var härligt att komma ut i skogen eftersom det varit så halt och kallt och snöigt så man har inte kunnat vara ute i skogen alls på ett par veckor.. Jävligt segt!! Men nu är det snart vår, äntligen. Oj vad mysigt vi ska ha det då !

Nu ska jag se en film och käka mackaroner , ärtor och chili con carne, gottgott :). Är sugen på godis (som alltid)... men ska försöka hålla mig idag tro det eller ej.. :)

Tänkte se "den rätte för rosing" men njaa ska nog bojkotta den där skiten tror jag faktiskt..

Väntar dock, precis som emme på the city-avsnittet.. Gaaah det är alldeles för korta avsnitt varje gång, drygt 20 min bara, idiotiskt :) haha.

ledig tisdag.

Kategori: funderingar

Idag är jag ledig och sov länge... Fortfarande samma tröttkänsla hela tiden, jag börjar undra om jag inte får i mig nog med vitaminer och mineraler eftersom jag är vegetarian.. Tycker jag äter bra men eftersom jag tagit bort köttet så blir det ju lite konstigt i kroppen kanske.. Den borde ju ha vant sig vid detta efter 10 år men kanske inte.. Ska börja ta mina tabletter igen som står i kylskåpet och hoppas det kommer kännas bättre om några veckor..

Solen lyser idag också, det är så himla härligt och man blir glad i kroppen =) Jag skulle till skolan och skriva ut mitt personliga brev + cv och sen gått på stan och lämnat in det, men tompa tog med min dator i morse så det blev inget med det. Är ledig på fredag så ska göra det då istället. Börjar väl bli i sista stund nu men man kan ju alltid hoppas ändå!!

Igår låg vi på varandra och gluttade på tvn. Hamnade framför "advokaterna" på tv4 som är en dokumentärserie typ om försvarsadvokaterna uppe i stockholm. Jätteintressant och cool serie. Vår nya favorit :)! Sen såg jag dokumentären om size zero, konstig dokumentär, men intressant... Förstår fortfarande inte hetsen. Visst det är jättefint att vara smal, men det finns ju en gräns för det oxå... Jaja..

Nu ska jag försöka gräva fram lite lunch, oj det är verkligen tomt i skåpen hemma men tyckte jag såg lite kikärtor i ett hörn, får koka lite pasta till det!


hmmm...

Kategori: funderingar

Idag är det sooool, blå himmel och inte så kallt :) Och det gör mig lycklig!! Jag ska bara njuta av dagen idag känner jag.. Är seg eftersom jag var vaken hela galan igår, till typ 6 på morgonen.. GÄSP!

Jag ser fram emot helgen när Martina ska komma hit, kommer bli mysmys.

min bror.

Kategori: funderingar

Den 9 mars åker min bror till Australien för att bo tillsammans med sin Sarah i Sidney. GUUUUD. Jag har liksom vetat att han ska åka, men shit, det är ju bara några veckor kvar och sen är han på andra sidan jorden :(.... Nästa helg ska vi åka ner hela familjen och umgås hela dagarna och verkligen trötta ut varandra så vi klarar oss ett tag. Vi vet ju inte alls när vi ses nästa gång.. Kan vara vinter2009, eller i sommar, eller hmm, vi har ingen aning. Känns dock rätt tungt just nu och jag längtar verkligen efter honom, men vi ses ju snart. Jag är ju så glad för han och Sarahs skull, de är världens finaste tillsammans och att dem ska få leva livet tillsammans i Aussie är ju hur roligt som helst. Vi har ju någonstans att åka iallafall vi känner för att ta en liten tripp. HAHA. Bara ett dygns flygtur ifrån varandra ... Jaja det kommer lösa sig som jag säger till mamma.. Undrar hur hon tar det här egentligen.. Hon låter rätt sansad när jag pratar med henne men usch det måste vara så jobbigt för henne att inte ha sin enda son nära... Men vi ska lära henne o pappa Skype och göra en facebook-profil till dem så kan dem prata så mkt de vill!!







JAG ÄLSKAR DIG BROR :).

uppesittarkväll.

Kategori: funderingar

Jag sitter uppe idag för kändisspaning. Jag är faktiskt vaken för att se Oscarsgalan live från USA.. Än så länge har det faktiskt inte varit så spännande, mest lite töntkändisar :) haha. Zac Efron o Vanessa Hudgens är ju dock sjukt heta tillsammans, och var för sig också iofs.. Det unga hollywood som de kallas.

Får se hur länge jag orkar vara vaken, har skola 10.30 imorgon, men en dag kan man ju faktiskt palla missa några timmars sömn.. Imorgon börjar en ny kurs. Estetiska lärprocesser. Jag är mäkta imponerad, och inte så laddad för de 5 veckorna som komma skall. Men man ska väl överleva dem oxå, som alla de andra tråkkurser som man läst!!

kattnatt.

Kategori: funderingar

Taggtråd är inne i en mysfas just nu. Alltid gosa, hela tiden. Ligga näranära och på huvudet nästan. Det är himla mysigt att hon verkligen visar hur mycket hon tycker om oss :)

hoho.

Kategori: funderingar

Nu har jag lämnat in min tenta, i fredags eftermiddag efter en mysig pluggvecka som jag spenderat i Linns soffa . Sen har jag inte gjort så mycket i helgen. Jag har legat i soffan och degat både i fredags och igår. Himla skönt faktiskt även om det sprang i benen lite på mig igår kväll, men man behöver såna där "ensamma-helger" ibland oxå.. Var ju faktiskt typ 2 månader sen jag var nykter en hel helg senast så det var kanske på tiden.. Tråkigt men sant, haha.

Idag skulle jag o tompa ut och gå, åkte med bilen upp till galgberget först, men där var det snökladd överallt. Då drog vi till östra stranden och hoppades på att blasket blåst bort där, men icke... Hmm.. Så vi fick åka hem och laga lunch istället och sen följde tompa med mig till stallet och myste med Landola istället. Tänk vad lyckligt lottad han är som får tillbringa sina dagar med 3 underbara tjejer :) Mig, taggtråd och Landola. MINSANN!!

Har legat och kollat på världscupen i hoppning idag från göteborg horse show.. Ahh hade verkligen velat åka dit någon av dagarna iallfall, menmen, finns det inga pengar så finns det inte.. Så är det. Fick se det på tvn istället och det var riktigt spännande. Alla hästar är ju så fantastiskt vackra och duktiga, så när jag åkte till stallet förrut så hade jag värsta motivationen att rida.. Och hon skötte sig riktigt bra, vi busade runt lite och bockade och hade oss, men allt behöver ju inte vara allvar jämt, eller hur :)



Taggad Landola :)



Mörkt, kallt men mysigt :) Oj som jag älskar denna varelse, hon är det vackraste på HELA jorden.

snart klart :)

Kategori: funderingar

Haha inte riktigt men har iallafall 2½ fråga klara, lika många kvar alltså :) Men det fixar vi på 3 dagar. Linn o jag var sjukt duktiga idag och pluggade på jättebra, hoppas på samma entusiasm imorgon, även om jag känner mig hur trött som helst just nu, himla tur jag ligger i sängen och ska sova strax.. Tompa sover redan, han har varit trötttrött ikväll, men så är det ibland, man är ju inte jämt världens roligaste att umgås med direkt :) haha..

Imorgon tror jag syster ♥ (hoho, lever du ;D) skriver sista tentan för denna period, hon har pluggat ihjäl sig nästan, så nu hoppas jag hon tar sig tid att vara lite ledig och umgås med sina nära och kära ett tag. Eller jag hoppas inte, jag beordrar :) haha. Love u, lycka till imorgon massa, du är grym, men har alldeles för mycket prestationsångest, lugna ner dig lite mörten, man dör inte av att få ett G ibland, haha, eller hur!!

Upp och in i duschen imorgon bitti, så man känner sig lite pluggfresh. Ska köpa frukt och gott på vägen oxå så vi har att tugga på när vi sitter och skriver. Hoppas också att solen lyser lika fint imorgon också, oj så mycket bättre humöret blir då.

Nu ska jag irritera tompa lite så han vaknar och kan säga godnatt på riktigt, han har glömt det två dagar nu, inte ok alls ju, haha.

Natti alla mina älsklingar,


sängen är bäst :)

Kategori: funderingar

haha just nu är sängen min bästa vän. Oj så skönt jag sovit inatt.. Ville inte alls rulla ur täcket när klockan ringde förut.. Vilket jag inte heller gjorde utan gick upp vid kvart i 10 istället :) Nu känner jag mig pigg och redo inför dagen. Solen lyser utanför och det är verkligen hur fint väder som helst ute, menmen en hemtenta ska skrivas, och så är det när man sätter igång i sista stund...

Ska sminka till mig lite och dra på mjukiskläder, och så käka lite frukost förstås. Så himla gött att vakna hungrig på morgonen.. Det gjorde jag aldrig förut när jag gick på gymnasiet och så, ,men nu har man liksom vant sin lilla magge vid yogurt och flingor på morgonen, och då måste den får det :) haha. Ska köpa med lite frukt till Linn oxå, måste ha något att tugga på!

Efter plugget blir det stallet vid 4 och sen när jag kommer hem ska jag hänga på tompa på promenad. Han är så duktig nu, går varje dag minst en timme och äter nyttigt och inget godis eller nåt, tror man kommer se skillnad fort.. Det är ju tyvärr lättare för killar än tjejer att gå ner i vikt... Gaah.. En annan får kämpa :).

Jaja bäst jag hoppar iväg nu,

mina kärlekar.

Kategori: funderingar

Såhär mysigt har jag det vid mina fötter just nu :) Så jag ska nog stänga igen datorn för ikväll och mysa med dem nu istället, det är mer lockande än lärandeteorier, eller hur!! Imorgon vid 11 ska jag till Linn och plugga, få lite hjälp med tankar och sånt :) Eller mest för jag suger på att plugga hemma...





nuuuu...

Kategori: funderingar

kör vi.. Jag som skulle vara så effektiv idag.. Hmm det gick sådär :) Var i skolan på morgonen och fick massa inspiration att skriva då hon tog upp iallafall lite vettiga saker, även om jag var trött som en bäver, men när jag ätit lunch gick luften ur mig totalt :). Jag låg i soffan en stund med datorn på magen och sen drog jag mig själv till stallet, Landola fick dock vila idag eftersom jag kände mig som en usel studerande och åkte hem illakvickt för att slå mig ner vid datorn på köksbordet :) haha. Har iallafall fått lite skrivet på en fråga, så det ska nog gå bra.. Nu är problemet att jag hittat för mycket teori så jag inte riktigt vet hur jag ska få ihop det utan att det ska bli massa snurrigt.... Ska klura på detta oerhörda problem under natten och hoppas jag kommer på något bra!!

Ikväll blir det lite matlagning på slappnivå, typ mackaroner och ärtor, och sen ska jag läsa lite mer bok tror jag, innan jag antagligen somnar till en film.. Oj så jag längtar efter en tv i sovrummet.. Suck vi behöver ett tvillingkort, men en till boxer är ju dyr, typ 1500:-... Och vem har råd med det efter den jävla elräkningen.. Ännu en fattig månad.. Tänk att det är mars snart, helt galet.. Nu är det verkligen vår snart och jag längtar såå mycket.

Nu ska jag hoppa lite hopprep, sjukt jobbigt för vaderna, och eftersom jag har NOLL kondition (hur det nu kan komma sig när jag ridit i miljoner år) så flåsar jag ihjäl mig rätt fort :). Men sakta men säkert..

Ska kolla sommarkurser ikväll oxå, kanske ska jag läsa juridik 15hp, kan vara kul kanske.. Eller fysisk träning/kost blabla vad den nu hette.. Vi får se... Ska söka jobb oxå.. Det verkar bli Halmstad i sommar iallafall och det känns faktiskt riktigt bra, ska bli mysigt :) Dock får nog taggtråd bo hemma i Motala då så hon får lite riktig sommar... Eller vi får se om vi kan lämna bort henne, haha.

hmm.

Kategori: funderingar

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött heeela tiden.. Jag är trött jämtjämt.. Eller hmm, när jag är ute och rör på mig, i stallet och på stan så går jag ju inte runt och sover, men jag har så svårt att ta mig för saker just nu, för jag vill bara ligga som en deg i soffan om dagarna. Har väl med årstiden att göra.. Börjar bli bättre nu när det är ljusare längre, meeeen fortfarande sjukt svårt att ta sig upp på morgonen och sådär.

Denna vecka måste jag dock vara effektiv som tusan med tanke på min himla hemtenta. Men när jag väl har något jag MÅSTE göra så brukar jag få tummen ur röven... Och jag är ju som bekant sjukt duktig på ordbajs, vilket passar alla 5 frågor vi fått utdelade, så det ska nog bli bra, även om jag har lite ångest, haha :) Alltid ska jag vara sist ute med saker.

Nu ska jag dra kära tomp från datorn så han kan killa mig på ryggen när vi ser på film. Eftersom han somnade ifrån mig igår på vår hjärtans dag när vi kollade på en film vi bränt så tänker jag göra tvärt om idag :) haha.

good night darlings,

PS. Jag älskar mina vänner, mina fina världens bästa vänner som finns runt omkring mig. Så mycket kärlek och energi ni ger mig.!

en vecka senare.

Kategori: funderingar

Så gick det ännu en vecka utan att jag loggade mig in på bloggen.... Vet inte varför eftersom jag spenderar mycket tid framför datorn.. Hade väl ingenting vettigt att skriva om kanske.. Men nu har det iallafall varit helg och den har varit lång och mysig. I fredags var vi hemma hos Linn, jag, camilla och hennes 2 kompisar, och pratade, drack lite vin och så gick vi vidare till Morfars för lite prat och dans :). Kom hem vid 2tiden och somnade gott efter lite mat.

Igår vaknade jag av att tompa kom hem med en stor ros till mig efter att han varit och dömt en volleyboll-match tillsammans med stefan. Världens finaste ♥. Vi drog ut till stallet och myste tillsammans med Landola och sen drog vi hem, fixade oss lite och åkte till Maxi för att handla mat. Skaldjurmacka till förrätt, tacopaj till middag och chips och godis till efterrätt :) Hur gott som helst. Vi tog bort vardagsrumsbordet och la vår madrass och massa kuddar och täcken på golvet som en liten kuddgrotta, och så låg vi och tittade på film där, även om tompa somnade rätt fort :) Jättemysig dag tillsammans med världens bästa pojkvän :).

Idag har tompa, jag och stefan gått runt hela nissan. Tror det tog ungefär 1 timme, men sen var vi så igång så tompa och jag fortsatte en halvtimme till :) Så himla skönt att promenera. Idag känns det lite som vår i luften oxå. Ska snart ut i skogen med Landola och ha det gott, sen hem och dega i soffan. Imorgon början tentavecka, ska lämna in tentan på fredag så nu blir det bibblan varje dag för plugg och skrivande. Men det ska nog gå bra, måste bara komma igång, alltid det som är det segaste. Men har läst lite bok så det ska nog inte vara allt för svårt..

Nästa helg åker antingen vi ner till Lund/Malmö för att träffa syster och bror, eller så kanske dem skulle komma upp, vet inte riktigt... Men eftersom Rickard snart sticker mot Sidney på oviss framtid så vill jag passa på att träffa honom så mycket det bara går. Och det är ju faktiskt bara en timmes bilfärd iväg ju!!.. Dock lite irriterad på dem både eftersom de vägrar höra av sig just nu.. Ringt martina 2 gånger senaste två dagarna utan svar, men inte ens ett sms tillbaka kan man få.. Så behandlar man faktiskt inte de människor man älskar mest, även om man har annat viktigare saker för sig.. SUCK!

söndag i sängen.

Kategori: funderingar

Nu ligger jag i sängen hemma i motala och slappar järnet :). Igår var jag hemma hos Emelie och Daniel som flyttat till ny lägenhet för ett tag sen. Jättefint och det var riktigt roligt. Vi drack och hade skoj och drog till Harrys.. Ingen succe direkt, men det var roligt nån timme, sen drog vi och käkade på Drottning... Men det var jättekul att träffa Jossan o Mli som jag ser alldeles för sällan :).

Mamma kom och hämtade mig och så åkte vi hem och sov :) Fick tompasällskap i sängen oxå, den bästa sorten såklart, haha.

Varit en skön helg hemma men tråkigt att det går så fort, nu är det ny vecka och massa skola att fixa med, hemtenta och skit.. Suck, är inte sugen på att sätta mig och skriva en massa mer just nu.

 Vi åker hem i eftermiddag vid 4tiden, hämta upp Stefan o Rebecka på vägen oxå.

Äsch, orkar inte skriva just nu,

home sweet home.

Kategori: funderingar

Det är alltid lika skönt att åka hem några dagar och komma innanför dörren till sitt barndomshem :). Allt är nästan som vanligt, förrutom att tessa inte ligger och degar i soffan.. Hon är ju faktiskt i himlen nu, men jag sa hej till graven och grät litegrann, och nu känns det faktiskt bättre. Det var dags för henne att försvinna nu, hon var gammal och hade haft en jättelyckligt liv, bortskämd som få.!

Vi hade sällskap av Stefan och Rebecka i bilen upp idag, och eftersom rebecka är utbildad tränare eller nåt, så började vi prata mat, träning och sånt där som hela hennes liv kretsar runt :) Jag och tompa lever mer för stunden, utan att tänka så mycket på vad vi stoppar i oss. Men eftersom tompa vill gå ner lite i vikt, och även jag vill känna mig lite mindre degig och till största del piggare och sådär, så ska hon hjälpa oss med vad vi ska äta och vad vi ska undvika och sådär. Ska bli skojigt. Så på vägen hem på söndag ska vi berätta vad vi gillar att äta och vad vi äter mycket av så ska hon försöka fixa någon lista på do's and don't. Vi blev himla sporrade, hoppas bara det kan hålla i sig nu :) haha.

Nu har vi precis ätit här, mormor och mamma o pappas bästa kompisar är här och spelar kort, men jag ligger i soffan framför Let's Dance just nu.. Sov inget inatt på grund av magvärk så är väldigt trött, kommer nog slockna här snart :) Imorgon ska mamma o jag hänga på stan lite, och på kvällen kanske det blir utgång, vi har inte riktigt bestämt oss än vad som händer.

Eftersom tompa fyller år idag [hipp hipp hurra looove] så ska vi iallafall äta middag här hemma med mamma o pappa först innan vi hittar på något annat!. Han var iallafall väldigt glad för sina presenter, allihopa minsann. Han fick linne och cardigan från Carlings, pyjamasbyxor från h&m, en idebok från bokia, och några pennor att skriva med :) Roligt att äntligen träffa rätt eftersom han är galet kräsen :). Men nu vet jag iallafall vad som går hem, haha.

Back to tv,

SEG

Kategori: funderingar

Jag vet, jag är seg. Men har liksom inget vettigt att skriva om :) Dagarna uppfylls av ungefär detsamma just nu, sova, äta, festa, plugga (extremt lite), leka med vännerna, mysa med tompa, vara i stallet, och jaa så går dagarna i ungefär samma tempo... Längtar till våren och att vara lite mer spontan. Just nu är det lite jobbigt att vara mig :) haha. Jag känner mig trött mest hela tiden och kunde nog sova heeela tiden om jag bara fick.. MEN jag har ju ett liv att leva och då kan man inte bo i sängen minsann.

fredag morgon åker vi till Motala och hälsar på under helgen, tompa fyller år också på fredag så först får det bli frukost, sång och paket på sängen såklart :). Hoppas taggtråd kan hjälpa mig att sjunga lite, låter ju inte allt för bra på morgonen (aldrig för den delen, haha).

Tonade håret lite och nu är det lite blond/oranget.. Helt okej faktiskt ändå och en bit på vägen mot mitt blonda fina hår :) Imorgon innan skolan ska jag till frisören och köpa dunderinpackning, sjukt behov av det nu när jag använder silverschampoo och sådär... Som jag exprimenterat med mitt hår senaste halvåret, stackars hår. Skulle hållt mig blont hela tiden, haha.

Sjukt nöjd med tompas födelsedagspresenter förresten, tror han kommer bli gladglad :). Ni får veta på fredag när han fått dem. Tror det blir en present till imorgon som jag kom på ikväll att jag vill köpa. Oj så bortskämd han är.. Om det ändå vore ömsesidigt.. hmm.. Har fortfarande inte fått min julklapp vilket jag är sjukt besviken över. Men den kommer väl hoppas jag.. Den som väntar på något gott...

Nu ska jag hoppa i säng, världens bästa säng =) haha. På lördag ska jag nog dra med mamma och köpa några fler kuddar, vi har bara 4st just nu och det är ALLDELES för lite! Inga dun blir det förstås, usch denna djurhållning vi har i världen, vad finns det för grymma människor överallt som tror de kan spela gud?... Finns så mycket vi kan göra för att protestera, min lilla gest är att vara vegetarian... Går på mitt 11e år som det nu, och visst, inte gör det någon stor skillnad, men alla kan ju göra nåt så kanske vi får slut på all grym djurplågning som finns runt om oss...