first day of my life

hoho.

Kategori: funderingar

Nu har jag lämnat in min tenta, i fredags eftermiddag efter en mysig pluggvecka som jag spenderat i Linns soffa . Sen har jag inte gjort så mycket i helgen. Jag har legat i soffan och degat både i fredags och igår. Himla skönt faktiskt även om det sprang i benen lite på mig igår kväll, men man behöver såna där "ensamma-helger" ibland oxå.. Var ju faktiskt typ 2 månader sen jag var nykter en hel helg senast så det var kanske på tiden.. Tråkigt men sant, haha.

Idag skulle jag o tompa ut och gå, åkte med bilen upp till galgberget först, men där var det snökladd överallt. Då drog vi till östra stranden och hoppades på att blasket blåst bort där, men icke... Hmm.. Så vi fick åka hem och laga lunch istället och sen följde tompa med mig till stallet och myste med Landola istället. Tänk vad lyckligt lottad han är som får tillbringa sina dagar med 3 underbara tjejer :) Mig, taggtråd och Landola. MINSANN!!

Har legat och kollat på världscupen i hoppning idag från göteborg horse show.. Ahh hade verkligen velat åka dit någon av dagarna iallfall, menmen, finns det inga pengar så finns det inte.. Så är det. Fick se det på tvn istället och det var riktigt spännande. Alla hästar är ju så fantastiskt vackra och duktiga, så när jag åkte till stallet förrut så hade jag värsta motivationen att rida.. Och hon skötte sig riktigt bra, vi busade runt lite och bockade och hade oss, men allt behöver ju inte vara allvar jämt, eller hur :)



Taggad Landola :)



Mörkt, kallt men mysigt :) Oj som jag älskar denna varelse, hon är det vackraste på HELA jorden.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: