first day of my life

brrr.

Kategori: funderingar

kallt.kallt. in i själen.

Landola å jag har varit ute i skogen och galopperat i snön, alldeles underbart men mina öron är nu förfrusna, men skönt att få klart stallet tidigt och slippa åka dit ikväll iallafall. Jag har tagit en varm dusch, sitter med ett glas vin och ska nu fortsätta skriva om Lpo94, funny.. är dundertrött så borde ta en powernap, men nej då sover jag säkert resten av kvällen :).

Ville bara säga hej, inget nytt har hänt. Fick G på muntliga delen på vetenskaplig teori och metod-kursen, yay.

good night.

Kategori: funderingar



dröm sött.

tankar.

Kategori: funderingar

Sitter i soffan med katter på varsin sida och en brasa som sprakar jämte mig. Tvn är avstängd, total tystnad, bara ljudet av tangenterna som hörs. Och jag kan inte låta bli att le. Varför blir jag så lugn när jag kommer hit, varje gång. Jag sover gott, jag är glad och sprallig, energisk och lycklig. Jag gör saker, vill laga mat, pyssla och gå promenader. Magen är frisk och gör inte så ont längre.
Ångestfri, men ändå med så mycket saker som jag ska ordna.

Men jag har andrum just nu. Här i min frizon ♥
Jag tror det har att göra med all kärlek som finns i dessa väggar.
Ingenting är vackrare och starkare än kärleken till min familj.

..men alltid är det ju någonting som gror därinuti. den där ensamheten man känner som ingen familj eller vänner kan hjälpa en med, som man tampas med själv. Att smsa nån och säga godnatt. Att dagdrömma om pirr i magen och att tappa fokus och bara fastna i ögonen med nån, som man tycker om lite extra. Jag drömde om nån inatt som jag inte tänkt på på ett tag och så hörde han av sig idag, hur konstigt som helst. Livet kallas det väl.

måndag.

Kategori: funderingar

Så var det måndag, dag 1 på helvetesveckan att skriva 20 sidor uppsats innan söndag. Men det har gått ganska bra idag, skrivit två sidor och läst massa. Har ingen bil idag så är strandsatt här ute, men det gör inget, tog en promenad bort till stallet och fixade lite, ska tillbaka å rida om en stund. Mycket kläder ska på underställ, termobyxor, vinterjacka, halsduk, mössa, vantar, snowjoggers innan man vågar sig ut :).. Men jag tycker faktiskt det är mysigt, även om huden är dundertorr och håret elektriskt.. Solen har lyst hela dagen dessutom, riktigt härligt!

Håller på att försöker tända brasan, hmm, det funkar sådär.. Får nog vänta på assistans.. Borde ju kunna..


hemma.

Kategori: funderingar

Så, då var jag hemma i Motala for a while sen igår kväll. Håller sakta men säkert på att packa upp, fattar inte hur mycket saker jag har, hur ska det få plats i lilla rummet.. menmen, det löser sig, mamma får vara organisatör så kan vi nog trycka in allting :)! Riktigt trött och seg idag, det är snöstoooorm och hållt på hela dagen, var uppe i stallet i morse och hästarna var galna i snön, härligt. Fast kallt. Fast mysigt ändå. Fast lite för tidigt. Fast bättre än regnig höstvinter...

Imorgon är det iallafall dags att ta tag i C-uppsatsen, härligt värre. Måste träffa vännerna också och lilla Hugo som jag ju inte träffat sen han föddes, längtar ♥.

Har noll hjärna just nu, återkommer när jag börjat fungera igen. Ska sticka iväg och rida en stund nu.

rutin.

Kategori: funderingar

Nu tänker ni, vad är det för idiotbrud som ligger uppe halv3 på natten när hennes alarm står på 7.50?!...

... jag tänker exakt samma. Som jag önskar jag låg och sov nu, men tankarna vill annat. Just nu oroar jag mig för att lasta och köra Landola när det är såhär halt. Innan under nattens gång har jag gått igenom sånt som, jag måste tvätta fönstrena, kommer jag vara singel resten av livet, vart i Motala ska jag placera mig under december och skriva c-uppsatsen (ströget eller bibblan är jag nere på), och varför klippte jag av håret.. Sånt där som inte betyder någonting egentligen och som jag hade kunnat tänka på imorgon, men nej, hjärnan går på högvarv. Kommer antaligen bli en zombie väl i Motala och sova som en bäbis. Håller tummarna för det iallafall..

Nu släcker vi ner och gör ett nytt försök..

2. Din första kärlek.

Kategori: funderingar

Oj kärlek. Vi hoppar rakt in i det. Det finaste man kan uppleva, men också den värsta smärtan man kan uppleva om det inte går som det var planerat, eller som man vill. Kärleken är oändig, den är vacker och förlåtande och bubblig. Och alldeles underbar. Jag är kär i livet, i min familj, i mina vänner, och jag hoppas jag får vara kär i någon alldeles speciell snart igen. För kärlek är det man lever för, det där därför vi finns på denna jord. För att dela livet med andra genom kärlek.

Min första kärlek hette Markus Jonsson och vi gick i samma klass 1-9an. Jag tror vi var ihop i några år här och där när vi var små, och han var den första kille jag kysste, på en klassfest utanför Röda stugan i Motala för läängesen. Jag minns att vi sa nångång att om vi fortfarande var singlar när vi var 25 år så skulle vi gifta oss och skaffa barn. Tänk så vuxna man trodde man skulle vara när man var 25, och nu står man här och känner sig samma som alltid, nästan. Markus är fortfarande en vän som jag alltid kommer hålla nära hjärtat.

kommer alltid komma ihåg när vi satt i Rickard säng Markus, jag och Pernilla (om jag minns rätt) och vi sjöng "ska vi gå hem till dig" med Magnus Uggla högt till honom och han höll på att ramla ur sängen av skämmighet :).

minnen.

Kategori: funderingar

Camilla kom hit och drack lite te och pratade en sväng efter jag förfrusit mina knäskålar i stallet. Ingen bra ide att rida i skogen en timme utan underställ under ridbyxorna, brrrrr. Men det var lite mysigt ändå, hästarna var pigga och busiga :). Jag fick pluggsug (what?) efter hon gått och har legat och läst och skrivit i 3 timmar nu, duktig. Känns helt okej inför tentan imorgon, den är inte förän 15 så jag hinner läsa lite till imörrn.

Nu ska jag försöka sova, har druckit lite mer te, lyssnat på julmusik och lugnat ner hjärtat. Ingen ångest inatt, det har jag bestämt! Jag längtar efter familjen som visst kommer ner/upp fredag redan, glad! Och förhoppningsvis går det ännu fortfarande på lördag då = ingen stress = en glad sams familj! Påminn mig dock om att köpa mat och fika, vi har en förmåga att bli en aning irriterade utan mat i magen.. hmm.. konstig gen det där, blodsockerfall.

En julfavorit, jag älskar våra svenska julsånger, det känns nostalgiskt. När vi var små hade vi vinylskivor med julvisor hemma hos mormor och morfar som vi spelade hela julhelgerna. Åhh tänk om man kunde resa tillbaka dit, bara för en stund. Men minnena finns alltid kvar ♥.

insomnia.

Kategori: funderingar

Jag har total insomnia just nu, somnade 4 inatt, klockan ringde 8. TRÖTT! Försöker inte få panik och tänka att det kommer bli bättre efter flytten och jag är på ruta ett igen, inte massa fix, bara c-uppsatsen! Men man blir lätt galen efter några nätter när man bara vrider och vänder på sig och vet att timmarna bara går.. Suck!

Jag stack iväg till skolan på möte men sen orkade jag inte plugga så jag åkte hem och gick på köket istället. Alla skåp är urplockade och spisen och bakom är fixad. Fy fan vad äckligt, ett under att det inte börjat brinna.. Dammdamm.. Jag vet, skittråkigt att läsa men mitt liv är sååå ointressant just nu, plugga eller städa eller packa, thats it. Och så måste jag ju till Landola förstås också, tur att man får lite luft.

Lyssnar på julmusik och längtar hem till Motala, till ljusstakar, julbelysning i granarna och en varm brasa ♥

läsa.

Kategori: funderingar

Jag skulle ha åkt till biblioteket och läst där, men jag går inte utanför dörren, vädret har gått bananas. Blåst, regnsnö, blask, kallt.. Nej tack! Jag får hålla mig i soffan. Tenta torsdag så nu fokuserar jag på den och alla begrepp, gaah, svårt, hur ska man kunna förklara allting på ett enkelt sätt. Nervös! Tror jag tar en kopp kaffe till.


Tjoo.

natt.

Kategori: funderingar

Jag är pigg. Inte ett dugg sugen på att sova. Eller jag vill sova men vet ju att jag inte kommer kunna, snurra runt orkar jag inte inatt. Så jag ligger här i sängen med datorn på magen. Har sett Easy A. En vanlig film om tonåringar på highschool, helt ok tidsfördriv. Såg RED igår, också bra, rolig och lättsam. Se dem om ni inte har nåt bättre för er.

Jag har kollat på bilder på katterna och saknar ihjäl mig nu. Vill ha en fluffig, eller flera att pussa på, men snart finns det 5 som antaligen kommer sova i samma säng som jag, mysigt :) Tur man är immun mot katthår.

Vet inte vad jag ska hitta på nu, inte direkt läge att sätta igång musik och fortsätta packa, men jag är rastlös. Fast jag till och med både ridit och sprungit idag. Hmm. Idiotkropp, jag är trött på dig och ditt analyserande och ångestbajs. Låt mig bara vara normal och vanlig snart igen. Tack.

För ett år sen exakt var vi i Australien. Vi var uppe i Port Douglas vid Cairns tror jag just nu, fast då. Regnskog, 35grader varmt, fuktigt, fresh seafood varje kväll, stort hus, vin, vin, vin, grill, pool, skratt, kärlek, lugn, musik, mat, lycka, solbränd hud, bikini, rufsigt hår, flipflops, livsfilosofier, kortspel och eufori. Total njutning!

...och här regnar det, det ska bli snökaos imorgon och jaa, situationen är lite annorlunda. Men jag klagar inte. Jag njuter av minnena bara.











..och konstaterar hur jävla mycket snyggare man är med lite färg på kroppen.

saknad.

Kategori: funderingar

THE LOVES OF MY LIFE ♥














orkar inte.

Kategori: funderingar

Idag orkar jag inte skriva uppsats så jag packar, städar ur skåp och kastar en massa skit för att ha en effektiv dag. Skönt. Cleansing! Har rensat klart förrådet så allt där ligger i soporna nu, ingen ide att ha det kvar om man inte använt det på 4 år. Lampskärmar kan man alltid köpa nya, right?!.. Så nu lever jag tillsammans med flyttlådor överallt. Ohh kan det bara bli helg nu, tack!.

Jag köper ingen ny mat heller utan rensar frys, kyl och skafferi så jag hittar på spexiga maträtter.. Har ingen ketchup, inget salt, inget smör, inga mackor, jaa knappt nåt, men det är bara 4 dagar kvar. No worries. Det löser sig! I värsta fall får jag börja äta papper för kollegieblock har jag ungefär 100st.. Lönt..




just nu, dricker kaffe och suckar lite smått.

Obamas fotograf.

Kategori: funderingar

Såg precis den här, hur fin och härlig. Se! (det vita är länken, fattar inte hur man ändrar färg)


1 Introducera dig själv.

Kategori: funderingar

Hej!
Jag heter Joanna och fyllde 25 jordsnurr i oktober. Jag är 160,5 cm lång (0,5 cm är myyycket viktigt i alla sammanhang) och är en småstadstjej och känner mig ganska vanlig men ändå ganska unik och speciell.

Jag har en mamma och pappa som är lyckligt gifta sen 26år och så har jag en lillasyster, Martina 22år som läser molekylärbiologi i Lund och en storebror, Rickard, 28år, som läser till civilingengör i Lund men bor just nu i Malmö.

Jag avgudar min familj och är äckligt stolt över mina syskon och hur bra vi alla är :).

Jag skrattar ofta, och gärna och ler när jag ser gamla par hålla handen.

Jag blir ett monster när jag är hungrig. Och jag älskar mackor. Och choklad.

Jag är besatt av film och musik och kan få euforiska uppenbarelser när jag hör en fin låt. Jag ser gärna ledsamma dokumentärer och gråter hysteriskt till ledsamma livsöden, men får en kick av dem på samma gång, och inser att man ska ta tillvara på varje dag, alla dagar!

Jag har bott i Halmstad i 4 år och läst pedagogik + lärarutbildning så i Januari är jag färdig lärare, förskolan-åk5.

Jag ÄLSKAR djur. Har katter och häst som har personligheter som reflekteras tillbaka på mig på många sätt. Hysteriska, roliga, lata, matvrak, halvkorkade ibland och kramgalna.

Jag ältar aldrig saker, och är så långt ifrån långsint som man kan vara. Jag är alltid den som ber om ursäkt först, även om jag inte gjort fel. Jag gillar att kramas istället för att bråka, men jag tar gärna en diskussion om du har nåt bra att komma med. Är det i kombination med att jag inte ätit på ett tag är det bäst att passa dig.

Jag gråter ofta och mycket, till alla känslor som går att uppleva. Detta fenomen delar jag med hela min familj som inte riktigt kan hantera våra tårkanaler, vilket ofta leder till skratt (och tårar då).

Jag är vegetarian sen 11 år och har aldrig ätit kebab.

Jag får gåshud av att bli pillad i håret och kliad på ryggen, det kan vara det mest fantastiska en person kan göra på mig.

Jag har aldrig supit mig för full, jag är alltid den som har koll och har nog aldrig ballat ur och gjort bort mig på fyllan.. vad jag minns.. :)

Jag trivs som allra bäst osminkad i mysbyxor och stor t-shirt. Jag är inte så piffig av mig, men kan när jag vill.

Jag är en nattmänniska och har svårt att somna många nätter när hjärnan överhettas. Jag har utredd magkatarr och äter medicin för det och tackar mamma och mormor för denna fantastiska gen (pust).

Jag är twilight-nörd, fast i smyg och har läst och sett alla filmer ett par gånger för mycket.

Jag älskar vin och att prata, gärna i kombination.

Jag älskar rosa men är ingen tjejtjej egentligen, en lagom blandning av fin flicka och townboy som gör att jag funkar med de flesta människor. Jag gillar alla människor till de visar motsatsen, vilket är en bra, men ibland blåögd egenskap.

Jag tror på att allt i livet har en mening, och försöker alltid tänka positivt och framåt, och att allt löser sig är något av en livsfilosofi.

to be continued..

 

allvarligt..

Kategori: funderingar

alltså, allvarligt talat så har ni dator börjat funka igen.. hur fan gick det till när datasnubben säger att moderkortet eller processorn är trasig.. haha. testade att trycka igång den, och nu går den som vanligt. Skumt! Jaja får väl se hur länge det håller. Går ju lite snabbare än den jag lånat så jag håller tummarna att den håller en vecka till tills jag är i Motala och får tillgång till mamma å pappas nya :).

Kommit hem från kväll tillsammans med Linn och Camilla. Vi lagade klyftpotatis, champinjoner, sallad, lax och kall sås och de drack vin (galet sugen men jag hade bilen så höll mig). Efter middagen lyssnade vi på go musik och drog sen till en annan förfest där det var lite folk, men vid 23 kände jag mig klar för att åka hemåt och nu har jag lagt mig i soffan i pyjamas.. dock glömt tvätta av sminket.. suck, dagens jobbigaste moment...

Ska se en film och somna sött, kl ringer o8.oo imorgon, iväg och skriva c-uppsats. heja joanna :)!

lördag.

Kategori: funderingar

Oj jag har faktiskt! varit vaken sen kl 6.oo och suttit i soffan sen 9 med plugg och faktiskt hållt mig vaken :) har nog aldrig hänt förut. Kan hända att det har att göra med mina 6 koppar kaffe och chokladen jag stoppat i mig. Nu är transkriberingen klar och jag har läst på kring alla begrepp till tentan, känner mig sjuukt effektiv. Ska iväg till stallet igen snart, fodra kväll och sen till Camilla för att laga middag med henne och Linn. De ska fortsätta ut sen men jag håller mig nykter och somnar tidigt för att jag ska iväg till skolan och skriva uppsats imorgon på dagen. Men det blir nog mysigt ändå, får supa vännerna fulla och skratta åt dem istället, kan vara minst lika underhållande :).
Tar den här listan från Lii och tänkte att den får hjälpa mig på traven med blogginlägg lite då och då.
Min introduktion kanske kommer inatt eller imorgon om jag finner inspiration att skriva. Sen får de andra komma lite när jag känner för att utlämna mig själv lite!

1
Introducera dig själv. 
2 Din första kärlek. 
3 Dina föräldrar. 
4 Vad åt du idag? 
5 Din definition av kärlek. 
6 Din dag. 
7 Din bästa vän. 
8 Ett ögonblick. 
9 Dina övertygelser. 
10 Vad hade du på dig idag. 
11 Dina syskon. 
12 Vad har du in din väska? 
13 Den här veckan. 
14 Vad hade du på dig idag? 
15 Dina drömmar. 
16 Din första kyss. 
17 Ditt favoritminne. 
18 Din favoritfödelsedag. 
19 Något jag ångrar. 
20 Den här månaden. 
21 Ett annat ögonblick. 
22 Något som upprör dig. 
23 Något som får dig att må bättre. 
24 Något som får dig att gråta. 
25 Först. 
26 Dina rädslor. 
27 Din favoritplats. 
28 Något som du saknar. 
29 Dina förväntningar. 
30 Ett sista ögonblick.

nytt.

Kategori: funderingar

Mitt nya mantra, va fan ska man vara så rädd för allting för.
Man lever bara en gång, och det är NU!
Ut i livet, våga misslyckas, våga göra bort dig, våga bli lycklig och stark.
Våga utmana dig själv, och vad är det värsta som kan hända egentligen?.
Oftast, ingenting!



och nu börjar starwars på tv, påtal om att ge sig iväg.. :P dags att pysa mot sängen.
GODNATT ÄLSKLINGAR!

herremin..

Kategori: funderingar

Det var fan det sjukaste jag varit med om, huuuur lång tid tar det egentligen att översätta tal till text. Har nu gått igenom 30min av 45 och skrivit aktivt i ca 3 timmar.. fan vad de babblade på, och fort också så man får ju stanna upp varannan sekund för att hinna med att skriva. Ojoj barn, börja inte på högskola, not worth it :). Min fredagkväll gick himla fort iallafall. Satte på ljudet på tvn när Jay och Olle sjöng och fick helkroppsgåshud till "Like a prayer".. och jag gillar inte ens Madonna, men helvete vad jag gillade hans version, rå och grym helt enkelt.
Klockan ringer innan tuppen imorgon (6.oo) för jag ska ge pållarna i stallet mat och släppa ut dem. det man inte gör för dessa djur.. ojoj, ovillkorlig kärlek ♥. Och helt underbart med en lugn helg med skolfokus, tål att sägas fler gånger, nu känner jag mig lite mer hoppfull kring allt :).
haha bild från första sidan i bildarkivet.. hemma i stugan, ca 4 år sen?!.. jag längtar hem ♥

kattfnatt.

Kategori: funderingar





Jag saknar Taggtråd och Bou så mycket att jag får ont i varenda kroppsdel. Älskade hårbollar, bara en vecka kvar sen ska jag krama ihjäl er. Mina bäbisar :).

Jag har gjort 2 intervjuer idag, och ska nu till min andra hårboll i stallet och rida och sen blir det transkribering resten av kvällen. Skoj. Får nog unna mig en pizza för mina sista slantar för att orka med!..

Återkommer,

husarrest.

Kategori: funderingar

Jag sätter mig själv på husarrest i helgen för jag har inte skött mig. Inte skött mitt plugg ordentligt för jag har varit oorganiserad och disträ. Jag skulle åkt till Helsingborg med underbara Linn å Milla men det går bara inte. Alldeles för mycket som jag ligger efter med så nu får det bli såhär. Tenta nästa vecka som jag knappt läst till, råmanus som ska skrivas klart, intervjuer och en flytt mitt i allt detta. Hur svårt kan det vara, nu kör vi bara.

FAST ikväll ska jag åka till Milla och ha glöggmys och kramas och ventilera lite. Men först måste lilla hästen tas hand om, ett ordentligt ridpass i mangegen är vad vi behöver. Och massa pussar på mulen förstås.

en vecka.

Kategori: funderingar

Nästan en vecka sen jag skrev, men min dator gick sönder i torsdags så jag har inte kunnat. Höll mig i Göteborg lördag-måndag också och sen har jag pluggat, så gott det går. Jag är lite labil just nu, efter en otroligt rolig, men intensiv festhöst har jag börjat inse vad som hänt sen sommaren, och vad som ska hända och kroppen börjar reagera. Jag gråter lätt, för allting, jag vill helst sova mig igenom dagarna och jag har ångest och dubbelslag på hjärtat.

Men jag accepterar att det kommer nu, för om en vecka behöver jag inte vara ensam utan då finns mamma å pappa nära i Motala, och jag längtar så mycket dit nu, till lugnet och till katterna ♥. Om en vecka tömmer jag lägenheten, min första lägenhet jag bott i tillsammans med någon som jag älskat. Vi tyckte egentligen aldrig om den här lägenheten, vi hade aldrig pengar att fixa ordentligt, men den var liksom vår. Och nu är den bara ett skal jag levt i sen september själv, utan själ och kärlek. Bara massa väggar å tak. Det ska bli skönt att lämna den, även om jag börjar känna sorg inför det jag förlorat, som jag tryckt undan länge nu med hjälp av vänner, skola och baginbox-vin.. Jag ångrar ingenting, jag vet att vi var tvungna att göra såhär, för bådas skull för att inte drunkna i varandras olika viljor, men jag måste nog sörja nu, för allt vi planerat som inte fick hända, och för alla minnen vi har tillsammans.

Jag tycker det känns skönt på något sätt att gå in i väggen, försöka hålla huvudet över ytan, inse att livet inte kan fortsätta som det gjort ett tag nu, att tvingas känna och få panik och ångest. Jag är bara mänsklig.


feel.

städa städa varje torsdag.

Kategori: funderingar

Vaknade och insåg att jag verkligen inte ville åka till biblioteket idag. Så sprang ner med massa tvätt istället och började pyssla så nu är jag i städmode. Fast jag har redan tröttnat lite, men har bara köket och dammsugning kvar, får sätta på en grym spotifylista så ska det nog gå det också :). Jag hatar att diska, kanske mer än något annat. Och ändå är jag expert på att skapa diskberg, och jag är SJÄLV. Hur jävla svårt ska det vara att diska sin ensamma tallrik när man ätit egentligen.. gaah. puckonöt är jag.


och såhär ser ett städnötpucko ut idag med tofsar å inget smink. Glamour..

inte så pass.

Kategori: funderingar

Man är inte så spexig på kvällarna just nu. Hjärnan tar semester då :) Kom hem nu från en mysig kväll hos Linn med henne och Camilla. Usch veckorna bara går så fort så man hinner knappt ses och sen har alla saker för sig om helgerna så nu bara känns det inte alls kul att flytta om bara några veckor och åka ifrån mina änglar.
Fast det känns inte så kul ändå, eller jag vet inte, jag måste ju mellanlanda nånstans förstås. Innan nästa livsfas :). Oj vad jag längtar, det ska bli fantastiskt att inte ha en aning om vad som kommer hända, tappa kontrollen lite.

Nu ska jag SOVA i min sköna underbara säng och vakna pigg, måstemåste. Fan måste tvätta av sminket.. ohh..


Sov så gott ♥

once again.

Kategori: funderingar

Ännu en dag i böckerna. Mina påsar under ögonen är nu permanenta, sitta å läsa och glo in i en dataskärm gör inte under för en redan sliten kropp. Klockan är 14.50 och det är mörkt ute.. Jag har glömt hur vintern är. Inte för jag lider så mycket av det i sig, men dagarna känns så mycket kortare och livet känns lite mer stressigt för efter kl6 går jag in i tröttkoma :). En duktig dag till iallafall, nu börjar jag känna att det är pågång, litegrann. Men jag är rätt bitter, men imorgon är det torsdag och då är det ju närsom helst helg = lycka!


såhär kul har jag. ser ni hur jag riktigt njuter av livet va.

slut.

Kategori: funderingar

Herregud så trött jag varit idag. Värre än vanligt. Men jag har ju faktiskt varit effektiv iallafall, tuuur det. Och Landola gick hur bra som helst idag efter lite bråk om några kor som stod utanför ridhusdörren som tydligen var scary stuff.

För övrigt vill jag sååå gärna åka utomlands just nu, eller inte nu men i januari eller nåt, men hur jag ska lösa det vet jag inte. Mycket jag vill, men inte mycket jag kan, pengabrist å tidsbrist. Tråkigt.

Jag vill leva livet, ta vara på varje dag ♥ Le, skratta och njuta av stunden. Just nu njuter jag bara av vetskapen att jag får sova snart. Och att det snart är helg igen och inflyttningsfest hos Mathilda å Malin väntar. Tur att det finns så många fina människor som får mig att njuta. Vad vore livet utan vänner?!.. INGENTING.



hur skaa det gåå.

Kategori: funderingar

.. sjunger Melissa Horn i mina ögon och jaa, inte fan vet ja :). Jag sitter på biblioteket och försöker skriva metoddel och intervjufrågorna klart. Vilket de faktiskt är nu. Jag har rast nu, lite lunch å lite kexchoklad så kanske jag orkar till 16. Kanske. Jag längtar ut till stallet, andas lite Landolaluft. Det verkar snöa överallt annars men inte här, bara blåst här, precis som vanligt alltså!

Kunde absolut inte somna igår kväll så var vaken till 2. Hade lagt fram träningskläder men jag oooorkade inte dra mig ur sängen så jag tar det ikväll istället. Dessutom glömde??!! jag köpa lunchkaffe men jag orkar inte gå över till kafeterian så det får fan vara. Så är det. Hur fan kunde jag glömma kaffet, det var ju därför jag gick dit från början.. Disträ.

Mycket konstigt folk hinner man se efter en dag här, haha. Flummon.

we heart it.

Kategori: funderingar

Jag älskar weheartit.com. Fina bilder, vackra ord. Inspiration.

ler.

Kategori: funderingar

Jag ler fortfarande från helgen, kan ha varit den bästa på ganska så länge faktiskt, utan att överdriva ett dugg :). MEN nu är det måndag och jag har pluggat, skrivit intervjufrågor och mejlat intervjuoffer. Åkte till stallet redan vid 2 och drog med Landola ut på en skogsrunda. KALLT men soligt och härligt. Sen att hon var helt hysterisk är ju en annan sak. Älskade Landola, varför är du så fläpp :).

Ligger nu och läser vetenskapliga begreppboken inför tentan men ska nog ta kväll snart, laga nån mat (skittrist att laga själv, tröttnat totalt) och se på tv. Kl 22 ska jag ligga i sängen för nu ska klockan börja ringa 7 varje morgon för att få lite rutin över livet. Det blir nog bra, kanske. Att gå från nattmänniska till morgonpigg, inte så enkelt.



:) bara så jag kan så le lite till.

bildregn

Kategori: funderingar


laddar för att köra skiten ur småpojkarna :)


brudarna på gokart


karro å jag blir hysteriskt glada över Malins hästdrinkar till oss med morötter i :)

¨
lii, kvällens värd andreas å issa


puss på Dans huvud


issa gillar serpentiner


är det födelsedagsfest så ska det synas


jag å karroo


glada köksfolket


lilla myyyy


städade till en början


kan ha varit backstreet boys som sattes igång


kökshäng


hipp hurra Dan. It was a pleasure :)

sunday.

Kategori: funderingar

Oj söndag redan och jag har spenderat helgen i Göteborg och haft det helt fantastiskt mysigt och roligt :). Tågresa och pajfixande med Karro på fredageftermiddagen, Tapas å vinkväll med Karro, Lii å Andreas på kvällen, promenad runt fiskebäck?, Gokart med 14 underbara själar (jag var sämst av alla, men fyyy fan va kul), fix, vin med Issa, Thilda och Malin och sen festfestfest med 30årsfirande för underbara Dan. Kvällen var såå kul att jag "råkade" somna några timmar i soffan mitt under festen men sen taggade jag till, vi lyssnade på fina låtar, kröp upp i soffan och kramades och somnade sen i Andreas säng jag, karro å lii efter mycket! skratt. Oj va jag skrattat denna helg, vänner är lycka ♥. Soffhäng, uppätning av matresterna och Fight Club idag innan det begav sig hemåt Halmstad med tåget..

... och nu ligger jag här ensam och undrar varför det redan måste vara måndag imorgon bitti. Imorgon är det dags, på allvar att börja skriva, på allvar på C-uppsatsen. Inget mer fjantande :). Bilder kommer imorgon när de hamnat på facebook.

Roligaste under kvällen. Lii till en kille vart kavaj doppas i ett ljus:

-ursäkta. du brinner upp!
-nää.
-nähä.
...

haha.. som vi ältat detta idag :).

Jag älskar er. tacktacktack.

...

Kategori: funderingar

Kan det bli fredag å helg nu så jag får ha roligt, kramas å dricka vin?... Jag ska sova nu och drömma fina drömmar. Skola imorgon, ahh, ångest. Men allt löser sig :). Gooodnatt.

pluggludd.

Kategori: funderingar

Åhh håret blev brabra. Och kort. Inte haft såhär kort sen jag var liten :). Roligt, känner mig busig. Inte riktigt lika busigt är att jag glömt en uppgift till seminariet imorgon så jag sitter med det nu, olika vetenskapsteoretiska begrepp som jag ska analyera in i mitt eget arbete... gaaah.
Ni fattar ju, induktion, validitet, generalisering, operationalisering, fenomenologi, blaaaaaaaaaaaaaablaaa.

såhär ser jag ut nu.




bad idea?..

Kategori: funderingar

...åhh jag är ett vrak. Kanske inte så jättesmart att springa i regn och blåst?.. Nu ligger jag i en driva i soffan och kommer inte upp.. Godissugen men jag ooooorkar inte gå ner för trapporna.. Det är illa nu :). Annars en ganska meningslös dag, helt klart. Imorgon = bättre dag. Nytt hår, kortare och utan utväxt är planen, åhh hoppashoppas det blir bra! Och sen ta bilen mot Värnamo för att möta upp mamma å lämna Tagg. Blä. Ledsamt. Får kramp i hjärtat bara jag tänker på det. Underbara älskade totalknäppa Taggtråd ♥




Nu ska jag se dokumentär på svtplay. Blood calls you. Om kvinnomisshandel.

gomorgon.

Kategori: funderingar

Frukost och te i soffan i morgonrock å tofflor. Helt ok sätt att vakna till liv. Men somnade 3 inatt så är kalastrött, men allt går. Idag är det föreläsning i kvalitativ metod, mycketmycket viktigt att kunna eftersom det är det hela mitt arbete ska kretsa kring. Alert!! Sen ska jag rida å springa. Jag gillar dessa nya rutiner, det ger mig ett lugn.


idag vaknar jag till den här. svenska ballader är just nu min grej :)

visdom.

Kategori: funderingar


dagens ord.

1 nov

Kategori: funderingar

Så var måndag 1 november snart slut. Hej november, hoppas du ger mig en rolig månad :). Jag har varit i skolan, lunchat hästar, lunchat själv med vännerna, tvättat massa underkläder och handdukar, dammsugit, pussat på taggtråd, ridit Landola, sprungit ljusslingan 2 gånger på galgberget, vikt tvätten, duschat, ätit mat och skrivit på uppsatsen. Galet effektiv dag. Hoppas på samma energi imorgon :). Var sjukt irriterad när jag åkte från stallet men oj vad det försvann med svetten ;). Nu ska jag se svenska hollywoodfruar och sen bädda rent och somna gott.


först var jag arg och irriterad.

 men sen blev jag sådär joanna-glad igen. skönt.