first day of my life

minnen.

Kategori: funderingar

Camilla kom hit och drack lite te och pratade en sväng efter jag förfrusit mina knäskålar i stallet. Ingen bra ide att rida i skogen en timme utan underställ under ridbyxorna, brrrrr. Men det var lite mysigt ändå, hästarna var pigga och busiga :). Jag fick pluggsug (what?) efter hon gått och har legat och läst och skrivit i 3 timmar nu, duktig. Känns helt okej inför tentan imorgon, den är inte förän 15 så jag hinner läsa lite till imörrn.

Nu ska jag försöka sova, har druckit lite mer te, lyssnat på julmusik och lugnat ner hjärtat. Ingen ångest inatt, det har jag bestämt! Jag längtar efter familjen som visst kommer ner/upp fredag redan, glad! Och förhoppningsvis går det ännu fortfarande på lördag då = ingen stress = en glad sams familj! Påminn mig dock om att köpa mat och fika, vi har en förmåga att bli en aning irriterade utan mat i magen.. hmm.. konstig gen det där, blodsockerfall.

En julfavorit, jag älskar våra svenska julsånger, det känns nostalgiskt. När vi var små hade vi vinylskivor med julvisor hemma hos mormor och morfar som vi spelade hela julhelgerna. Åhh tänk om man kunde resa tillbaka dit, bara för en stund. Men minnena finns alltid kvar ♥.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: