first day of my life

ikväll,

Kategori: livet

ikväll så ska jag till Linn, där tänkte jag sitta med och se på när de andra blir fulla. För jag ska vara nykter, för imorgon kommer mamma och då ska jag vara glad och pigg för det blir att bära en massa lådor och sängen och såvidare. Ska bli så himla skoj. Vi har redan burit dit 6 lådor och packat upp, men de stora sakerna är ju fortfarande kvar.

Fick tapetserat idag oxå i sovrummet av pappas vän, och det blev hur fint som helst, så jävla snyggt. Så tråkigt att vi inte kan få sängstommen nu eftersom den inte finns på lager.. menmen, så är det. Får ju soffan iallafall på fredag och det ska bli hur roligt som helst, den är så fin.

Bäst jag hoppar i duschen nu för sista gången i den här lägenheten.. ojojoj.

inte så säker,

Kategori: livet

Vet inte om jag tycker om min "nya" design... Den är ju ganska fin, men hmm, allt blandas ihop och ser inte allt fint ut.. Menmen, jag orkar bara inte göra om det så nu får det vara såhär.

Ska sätta mig och renskriva debattanteckningarna tills imorgon så man har dom uppskrivna på ngt litet papper. Sen ska jag sova, såå trött och hängig, kanske börjar jag bli sjuk?!... Får se om det blir någon utgång imorgon, är lite tvek.

Godnatt

vackert.

Kategori: livet

107588-354
Underbara älskade hästar. Utan er skulle livet vara lönlöst.

Jag längtar så mycket tills Landola kommer hem, jag tror jag kommer gråta hur mycket som helst, glädjetårar.

bloggen är..

Kategori: livet

...under juluppbyggnad.

Pallar inte ändra textfärgen nu så håll till godo, vet att det skär sig =P. Gör det efter maten.

Gravid?!

Kategori: livet

Ibland får jag för mig att jag är gravid, vet inte exakt varför, bara kommer en känsla och så går jag och tror det i ett par dagar, speglar mig och känner på magen... Sen går jag till apoteket och köper ett grav-test som visar sig vara negativt, som det varit de 20 gånger innan oxå. Den här gången fick jag för mig det bara för att min mage är svullen, men nu i efterhand förstår jag att det är maten jag lagar som lägger sig där, och inte en bäbis.. Tur det.. Kanske fick jag för mig det för jag drömde att jag och tompa fick en bebbe för några dagar sen, vi hade det jättemysigt, men när jag vaknade hade jag lite panik, inte än liksom. Jag ska ju bli mamma åt en kattbäbis, det räcker gott och väl.

jaja nu vet ni om tidningarna börjar skriva löpsedlar om det! No baby coming our way.

(om det hade varit en bäbis i magen hade den nog inte tyckt om att jag häller i mig 2 flaskor vin i genomsnitt i veckan,-oups-)

galen.

Kategori: livet

Jag antar att det kommer bli en festkväll på onsdag som slutar på kåren, jag är inte riktigt säker på det men det kan bli så, kanske =P. Mamma kommer ju på torsdag så man får ju vara någorlunda lugn för att palla bära möbler och lådor, men bara jag dricker några glas vatten innan jag somnar så ska det nog inte vara några problem.
Om jag går ut på onsdag ska jag vara såhär glad!

För övrigt lever vi i ett k a o s just nu. Men det gör inte så mycket, det kommer ju bli så bra. Hittade lite fint på DUKA idag oxå som jag kanske ska köpa, fast det finns ju såå mycket fina inredningsbutiker att gå och njuta i, man ska inte stressa köp. Ska iallafall köpa nya handdukar, ny toalettmatta och duschdraperi så snart som möjligt.

Idag är det 26 november och det har fortfarande inte snöat här i Halmstad, jag är besviken. I Motala har det till och med hunnit vara snöstorm. Här bara blåser det, och regnar om man har otur.

debatt,

Kategori: livet

Ska iväg och plugga med debattgruppen. Göra inledning och avslutning, ska väl inte ta allt för lång tid får vi hoppas. Sen ska vi nog och fika, jag emelie och Linn. Prata ut efter helgen =P.

Suck packar och står i, får lägenheten redan imorgon men ska inte flytta in förren torsdag. Mycket skit som man ska packa ner, så ska man hinna göra annat emellan oxå, den där tentan nästa vecka skrämmer mig en aning, men det blir nog bra.

Svacka, kan man kanske kalla det?.... I don't know.. Seg i huvud och själ, trivs inte i mig själv och min kropp just nu, allt är bubbligt... Det går nog över..

klänning,

Kategori: livet

Nu har jag köpt en julklapp till mig själv, en vinröd coctailklänning i vinrött, jättefin :D. Tänkte ha den på annandagsbalen och på nyår. Kommer bli toppen.

En fin dag idag och ikväll ska vi till Dan och fira hans födelsedag. Han bjuder på mat, muums.

citat

Kategori: livet

Vi var på fest hos Linn för några veckor sen när Emelie rätt som det är i någon slags diskussion klämmer ut sig frasen "då kanske man vaknar upp och är död". Ingen av oss kan komma på i vilket sammanhang det är sagt, men roligt är det iallafall.

bara som en parantes sådär,

klart köp,

Kategori: livet

image348Nu har vi besämt oss för tapeter. Det blir en horisontellt randig fondvägg bakom sängstommen och bruna väggar runt om, fondväggen syns på bilden här jämte. Tror det kommer bli skitsnyggt. Hoppas det iallafall. 6 dagar kvar tills mamma kommer ner och flyttningen sätter igång.

Nya pengar har kommit nu oxå så nu blir det katttillbehörsshoppning, inredningsshopping och betalning av massa räkningar.

Ska åka och äta buffe på Mårtenssons med tompa och hans kompisar snart, hungrig. 20kr för maten och 25kr för en öl, absolut värt priset.

Oprah,

Kategori: livet

image347Fan jag gråter jämt till Oprah, nästan varenda gång jag ser det.. Jag gråter till Extreme Home Makeover, jag gråter till animal cops, och jag gråter till töntiga romantiska komedier. Jag gråter när jag hör "Simple the best" eftersom det påminner mig om stallet, och jag gråter när det händer tråkiga saker på Greys anatomy. Det här innebär att jag under en vecka hinner gråta rätt så mycket, mest medlidande-tårar men några sorgsentårar oxå.
Jag tror jag fått gråtgenen att mamma & pappa för båda två är sjukt blödiga.

Men jag ser det som en bra egenskap, att kunna gråta över andras lycka.

tapetjakt.

Kategori: livet

ojoj liv i luckan. Vi drog iväg och hoppades på att hitta en snygg tapet/fondvägg till nya sovrummet... Vi hittade lite skit men kom ganska fort fram till hur olika stil vi har. Inte bra när det kommer till såna här val, man vill ju tapetsera så att man själv trivs, de ska ju ändå sitta på väggen i ett par år framåt. Vi tog hem ett par förslag men nu har vi hittat några andra som vi ska åka tillbaka och titta på imorgon. Jag är bestämd när det kommer till att jag inte vill ha vita väggar i sovrummet alls, men jag kanske får ändra mig... Vi får se.

Tror förövrigt det blir en lugnlugn helg för mig, Idoltittande imorgon, annars vet jag inte alls vad som händer. Vi skulle ju åkt hem men det blir inte så nu, mamma och pappa kommer ju om en vecka så känns onödigt. Flytten känns lite snurrig just nu och till råga på allt har jag ju tenta den 8 dec.. Så det blir att flytta klart så mycket som möjligt under helgen och sen plugga järnet. Ska försöka läsa lite i helgen oxå.

Nu ska jag tjata på tompa och se ett till prisonbreak-avsnitt =P.

prison break

Kategori: livet

image346Råkade bli besatt av att se klart alla prison break-avsnitt som vi hade kvar, så när tompa somnat tittade jag klart på de fyra som fanns kvar. Somnade någongång vid 4-tiden, men jag kunde bara inte sluta. Jävla serie att vara så bra. Nu har vi 9 avsnitt av säsong 3, sen är vi ikapp.

Mitt hår är skitigt och jag måste duscha. Ska ta en promenad sen och så ska vi iväg till Anderbergsskolan och göra en fältstudie. Ska träffa Madde vid kvart i 2, så ska hinna läsa lite i böckerna innan det.

Bäst jag kollar schemat nu,

Vi kan fortfarande inte bestämma om vi ska åka hem i helgen, finns för och nackdelar med det :D.

onsdag,

Kategori: livet

Det blir en nykter onsdag på onsdag. Vi ska ha pluggkväll/fotbollskväll. Det kommer nog bli jätteroligt.
Vi har gett varandra läxa att läsa. Men jag kommer inte ihåg vad min läxa var. Emelie, kommer du ihåg?
image345
Vi ska nog kolla några prisonbreak-avsnitt ikväll, vi är fortfarande på säsong 2, illa.

"Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself. Makes me wanna lose myself, in your arms. There's somethin' in your voice, makes my heart beat fast. Hope this feeling lasts, the rest of my life"

 

oups.

Kategori: livet

Det var segt igår, lite lagom segt sådär, bakissegt :D. Vaknade framåt 12 och hängde mest framför tvn. Träffade Josefin, Sabina och Monica (pedagogikvännerna) på eftermiddagen så vi uppdaterade varandra om livet litegrann, blev bara en snabbis för dem skulle iväg och jobba visst. Får ta en längre kväll snart igen. Lagade pastagratäng i ugnen med qournfärs på kvällen, blev hur gott som helst och tompa var nöjd :D

1½ vecka kvar innan vi flyttar bara=) Ohh vad jag ser fram emot det. Mamma och pappa kommer ner med nya soffan, alla ikeamöbler och ett köksbord. De ska hjälpa oss få lite ordning, ska bli skönt att få lite hjälp. Har ju tentavecka veckan efter så vill itne behöva pyssla och plocka allt för mycket då.

Suttit några timmar på skolbibblan idag och försökt läsa, gått sådär, hade ingen större inpiration. Ska sätta mig en stund ikväll istället och kolla igenom stensmo-boken tänkte jag.. Inte så mycket annat skoj på tv iallafall. Blir potatismos och ungsbakad pestolax till kvällsmat, fasen vad gott.

Vi har varit ute och gått en timme oxå nu, duktiga, ska ta tag i våra dagliga promenader nu igen.

tjoop.

wonderwall

Kategori: livet

Today is gonna be the day
That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now

Backbeat the word was on the street
That the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before
But you never really had a doubt
I don't believe that anybody feels
The way I do about you now

And all the roads we have to walk along are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
I don't know how

Because maybe
You're gonna be the one who saves me?
And after all
You're my wonderwall

Today was gonna be the day
But they'll never throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you're not to do
I don't believe that anybody
Feels the way I do
About you now

And all the roads that lead to you were winding
And all the lights that light the way are blinding
There are many things that I would like to say to you
I don't know how

I said maybe
You're gonna be the one who saves me?
And after all
You're my wonderwall

I said maybe
You're gonna be the one who saves me?
And after an
You're my wonderwall

Said maybe
You're gonna be the one that saves me
You're gonna be the one that saves me
You're gonna be the one that saves me

Igår, ni vet tjejer ♥ :D

f u c k

Kategori: livet

när fyllehickan kommer, då är det dags att bege sig hemåt.

Nu är jag hemma, och det har slagit lock för mitt öra dessutom..

jaja,

sov gott

halleluja-moment.

Kategori: livet

Fy fan vad grym Amanda var igår i Idol, vet inte ens om någon någonsin i idol varit så jävla grym och annorlunda som hon är. Bara så stencool och kör sitt race så gott det går i ett sånt evangemang. Vet inte ens om jag hoppas att hon kommer vinna idol för då blir det en massa turneer och skivor som inte alls känns som henne, men lätt att jag kommer lyssna på saker som hon gör i framtiden.

haha, här sitter jag och låter som en fjortis, jag bjuder på det.

Drömde förövrigt om Landola♥ inatt igen.. Ohh jag saknar min älskade pålle. Den dagen hon kommer hem kommer vara den bästa ever, kommer antagligen gråta som en gris, som jag alltid gör när det handlar om henne.

en blå mössa

Kategori: livet

image343Jag känner mig så tillfreds idag, lycklig rakt igenom kroppen. Det är en skön känsla, det finns ingenting som oroar mig. Jag har ett flow just nu i livet, saker går vägen för mig :D.

Idag är det exakt 2 veckor kvar tills mina & tompas saker står i den nya lägenheten, jag ser så mycket fram emot det. Ett nytt kapitel, en ny katt, ett nytt sovrum :D. Fantastiskt.

Underbara vänner, tompa, familjen och kylan, tack.

min nya blå mössa är oxå rätt så fin,

underbart vackert.

Kategori: livet

Blev väckt av Emmy som ringde från bussen idag vid 12, pinsamt att vakna så sent, halva dagen har ju faktiskt gått. Tompa skyller på jetlagen, men det tror jag inte riktigt på, jag tror bara vi var trötta och sega. Pratade på ett tag och ditt och datt, så skönt att prata med henne, man är så dålig på att ringa och höra av sig, det händer alltid en massa annat som tar upp tid. Men det är inget som man kan skylla på, det gäller ju att ta sig tid.

Idag är en underbar fredag, lite molnligt, men annars ser det fint ut ute, har inte vart utanför dörren än, men ska iväg och fika med Emelie o Linn om en timme, mysa. Ikväll blir det Idol och slappa, hoppas på att se det med lite folk, blir så mycket roligare då.

För övrigt köpte jag mat för 800:- igår, så nu går vi inte hungriga den sista veckan, skönt att ha massa mat att kunna välja mellan utan att behöva åka och köpa till massa saker, blir mycket dyrare på det sättet.

bäst jag äter lunch nu innan jag traskar iväg mot stan,

när livet stannar,

Kategori: livet

image342Jag har precis läst ut Malin Sävstams bok "När livet stannar". Jag vet inte varför jag dras till böcker som handlar så mycket om misär och elände och katastrofer, kanske handlar det om att jag för det första är en rätt känslig person, och för det andra att det ger mig en anledning att sluta klaga på omgivningen för ett tag. Boken är ofattbar och man förstår inte att någonting så hemskt kan få hända en människa. Hon skriver mycket bildligt om sin döda man och sina två döda barn. Hon förklarar om hennes oförmåga som mamma till den son som överlevde och på ett mycket detaljrikt sätt delger hon alla läsare om de första åren efter tsunami-katastrofen och hur hon genomled det. Jag grät på varannan sida, men jag fortsatte läsa ändå, på något sätt blir man fångad i historian som man ibland inte ens kan uppfatta som sann, så hemskt är det. Efter en sån här bok är man rätt sorgsen, och det har man all rätt att vara. Men jag försöker också använda det som jag läst och bli en något bättre människa. Kanske ringer jag min mamma en gång extra bara för att höra så att hon mår bra. Man börjar uppskatta dem små sakerna i livet som man annars bara klagar på.

Läs den.

bakistorsdag

Kategori: livet

Igår var det fest hemma hos Camilla, vi körde fyllelekar och singstar och hade det allmänt mysigt som vi alltid har det. Camilla och hennes rumskompis bjöd på middag, hur gott som helst. Någon slags tacoköttfärsblandning i philadelfiaost och creme fraise och tacokrydda. Sallad och nachos till oxå. Tack Camilla, var skitgott. Vinet flödade och tiden gick hur fort som helst. Drog mot kåren vid 23 och stod i kö en liten sväng. Lagom mycket folk där inne och vi dansade mest hela tiden. Träffade på lite 2or som man inte sett på år och dar, hoppas det blir ändring på det snart, vill ju träffa alla sköna människor.

Sjukt trött idag även om jag fick sova hur länge jag ville. Vaknade vid 10 och sen kunde jag inte somna om. Har lagat lite lunch och ska på mentorsträff snart med Bmanogruppen.

Tompa och jag åt inte någon fyllemat alls igår, första gången det inträffar :D. Kändes bra.

image341 
mina fina flickor

tillbaka i sverige

Kategori: livet

Nu är vi tillbaka till verkligheten, eller vi kom igårkväll med då orkade man inte göra någonting alls, var heldöd efter mååånga timmar på buss,buss, flyg och bil hem. Men London-resan har varit heeelt fantastisk och vi har haft det så himla roligt. Gjort massa turistiskt och även hållt oss lite mer i Bayswater och Paddington eftersom Martina bor omkring där. 

Skriver mer när jag har tid, ska snart iväg till skolan och måste hinna med massa saker innan först... Äta blandannat, för sen blir det ingen mat innan ikväll när vi ska iväg till Camilla på tjej-kväll/fest och så blir det nog kåren. Jag är förskyld och snorig och har ont i halsen så kan väl inte påstå jag är skitladdad. Men det finns ju tid för förändring, blir säkert bättre framåt natten :D. Nu är det några intensiva veckor innan uppgifter och tentan är klar, vi ska flytta oxå och kanske hinna hem en gång emellan till. Mycket som ska göras, men rätt så lite tid.

Finns en massa bilder på facebook för intresserade, Madame Tussauds var klart höjdpunkten på resan, vi skrattade och fulade oss mest hela tiden =P.

bäst jag duschar nu, skriver i eftermiddag,

hej daoo

Kategori: livet

"Cause I'm leaving on a jetplane, don't know when I'll get back again"

Checklista:
* packat klart
* duschat
* käkat frukost
* har kläder på kroppen och håret är blåst.
* kamera, pass, plånbok och väska är med

Ha en underbar helg, hörs när vi kommer tillbaka ♥.

kärlek

Kategori: livet

Tompa och jag har haft en lugn och skön dag. Vi är båda snoriga och förkylda så orkade inte med någonting alls egentligen. Traskade med väskorna på ryggen till sannarpsbadet iallafall och simmade och bubblade lite, riktigt skönt. Medvind hem, tack för det :D

image340Vi har bakat broccolipaj oxå (jag har bakat), den blev väl sådär, men var iallafall ätbar. Chips och dipp väntar när han kommer hem från Alis sen, kanske fuskar jag och tjuväter lite :)

Packat klart och pratat med mamma 3 gånger redan, haha, mycket pyssel har hon för sig lilla mamsen. Ska bli så roligt och ser fram emot 3 härliga dagar i London. Kommer bli toppen. Vi kom på att man inte får ha med sig flaskor med över 100ml i, så det får bli engångsförpackningar. Det är bra att dem har regler och sådär, jag har lite flygskräck :D. Kameran är iallafall nedpackad så hoppas på många fina foton på mina favoriter.

För övrigt har visst pappa en överraskning till mig imorgon, han ska skjutsa ner mamma till göteborg, och så ska han ta med min bil hem.. Jag har en viss känsla av att det kan vara en ny bil, fast bara kanske :). Han har pratat om det några dagar. Jihoo, vad roligt det skulle vara! Min pappa är den bästa. Ni får inte glömma farsdag på söndag heller, viktigt det där att uppvakta de människor som faktiskt satt oss här på jorden. Älskar er mamma & pappa ♥

sovasäng

Kategori: livet

image339Har varit en sjukt seg dag. Hade en skitrolig kväll tillsammans med Emelie, Linn Camilla, Emelies bror, Anders o Fredrik igår. Vi drack vin, snackade skit och tog massa kort. Kön till Kåren var sjukt lång och det tog en timme för oss att glida inåt dansgolvet. Roligt som fan, och för en gång skull hade jag inte ont i magen en dugg, en lättnad.

Skolan kl 10 idag, jag var väl inte fräshast i stan men jag pallade iallafall nästan hela dagen, skippade sista föreläsningen, för annars hade jag nog somnat en en av bänkarna. Sovit här hemma en massa nu, och känner mig redo för ännu en kväll på kåren. Blir nog mysigt, men jag ska hålla mig till mat och vatten tror jag. Stefan, Rebecka, Alis, Martin och Maria ska med oxå, så vi får nog en skojig stund.

Glada vi i kön :)

dags att hoppa i duschen nu,

en länk

Kategori: livet

Fick tips om en startsida som kunde vara lite rolig kanske. Vet inte om den är skitskoj men finns lite spel o liknande man kan lägga till så har man att göra en tråkig dag. Gå in på www.superstart.se vetja och flaxa runt lite.

Det där facebookberoendet som folk pratar om känner jag inte riktigt igen mig i, jag är nog mer bloggberoende. Vet inte varför det är så roligt att läsa om andras liv, men någonting är det med det =P.

tråkig fakta.

Kategori: livet

Varit på långfika med flickorna, hur underbara som helst, det är dem alltid :D. Sen traskade vi på stan en stund, fick en gratis ansiktscreme från Indiska genom "glamour"-tidningen, och så köpte jag ett vårdande nagelkit som jag ska fixa med snart när jag är klar här :D. Var i skolan igår o hade introduktion, blir nog en ganska intressant delkurs, hoppas jag iallafall. Imorgon har vi en retorikföreläsning med en Hans som Tompa precis haft i samma ämne, så kan nog få mycket hjälp från honom hoppas jag. Om han orkar hjälpa till =P.

Hade en slappkväll hemma, lagade spagetti o färssås, hur gott som helst. Håller på att ladda hem 2 yogafilmer som jag tänkte börja med, testa och se om det är min grej iallafall, man vet aldrig.

image338Ikväll ska vi hem till en klasskompis för filmkväll o godis. Blir mysigt, inte ofta man träffas utanför skolan eller när man är full så det är verkligen på tiden, skratta och snacka skit lite. Imorgon blir det kåren, Emelies bror från herrljunga kommer hit o hälsar på så då får man ju ställa upp som lekledare förstås. Torsdag blir oxå fest, vår hyresvärd bjuder både bolmens o gladan på middag o fest på kåren, skojskoj. Hoppas det är många som kommer med.

Just nu leker livet med mig och jag känner mig tillro och fridfull, sådär underbar känsla mitt bland höstdepressioner och allt. Det är flytt snart, och London ännu närmare. Vännerna är fantastiska och tompa är det bästa som hänt mig. Finns inte mycket att klaga på helt enkelt.

Bäst jag börjar leka med mina naglar nu,

skola.

Kategori: livet

Sitter på skolbibblan och väntar på bättre tider. Ont i magen, igen. jag åt nog för fort, och för mycket, som alltid när jag är hungrig. Menmen, får ta en långpromenad efter skolan sen. Mina naglar ser ut som skit så jag måste köpa aceton oxå, suck.

Bara några dagar kvar tills vi åker, ska bli så skoj.

Det kommer bli toppen att börja plugga igen nu. Hur sugen som helst. Den här delkursen handlar om läraren och att vara en ledare. Vi ska läsa om mobbning o krishantering också. Ser jag fram emot.

Bäst jag drar mot malcussalen nu,

gårkväll,

Kategori: livet

Emelies kompis Anna var en kopia av Emelie och precis lika härlig. Jätteroligt att träffa henne, vi pratade på om saker mellan himmel o jord och skrattade på. Sen begav vi oss till tobbe2an där singstar fanns, vad är roligare på en förfest än singstar kan man fråga sig, inte alls mycket. Sjöng o galade till kl 00 då gled vi vidare till moon, aldrig varit där förrut men det var riktigt skoj. Fick magkatarr någonstans på vägen så vid halv 2 var det hemåt för min del =/. Magen har inte varit sig lik ett par dagar nu, hoppas det löser sig (haha, löser sig, got it?). spexigt

Vi glömde tvättiden kl 11. F U C K. Klädhögen är lite för hög nu, måste vidtaga åtgärder.

Jag mår toppen idag, bra att dricka vatten innan man somnar, istället för det där tråkiga "varannan vatten". Då späder man ju ut spriten, not a good ide.
image337
Solen skiner och en pizza ska ner i magen under dagen, är inte livet underbart?

inte öppet?

Kategori: livet

image336Hade inte köpt någonting att dricka eftersom jag antog att systemet var öppet idag, precis som alla andra lördagar. Men icke, så nu får det bli att köpa lite vin från en kompis, går väl an det oxå, men är lite trött på vin nu, hade varit gött med lite cider idag. Men så går det när man inte har ett dugg koll på veckodagarna, och ännu sämre helgdagar och liknande =P

Idag är en bra dag, vi har varit på galgberget, och sen varit hos stefan o rebecka o hämta lite saker vi glömde igår. Kvällen där var mysig igår, lagade mat, drack vin, kolla på idol och snackade strunt, kommer bli toppen att vara grannar, en månad kvar nu bara :D. Glömde förstås att ta med kameran, får bli lite bättre på det nu när jag äntligen fått en. Annars har vi bara lagat mat, glott på en film och slappat under dagen, varit blåsit men fint väder. Var och kollade ännu en boxplats idag men det var ingenting att ha direkt, behöver lite folk omkring mig om jag ska tycka stallivet ska vara roligt. Men jag fortsätter leta, sen får vi se vad som händer.

Nu ska jag ta en långdusch o sen bestämma vad jag ska ha på mig ikväll..

yo flow

Kategori: livet

Varit segt idag, jävligt segt. Varken tompa eller jag har haft någon ork att göra någonting alls. Vi tog en promenad (en väldigt kort) när vi vaknade, sen har vi mest suttit hemma o slappat. Hjälpte Stefan o Rebecka med att transportera deras nya platt-tv, 40 tums, äckligt snygg, i svart pianolack. Vi ska tillbringa kvällen hemma hos paret och titta på idol, snacka, och äta någonting gott. Blir himla bra. Imorgon kör vi på fest!

Ska bli såå skönt när skolan börjar igen på måndag, ta tag i livet igen. Sen på lördag om en vecka blir det ryanair mot London och träffa Martina, jihoo, saknat henne stjärnstopp. Jag, mamma o Tompa. Blir skönt med 3 dagar i England.

Nu ska vi dra och köpa godis o qournfärs åt mig,

ha en härlig fredag.

skräckfilm

Kategori: livet

image335Fy fan ryser fortfarande. Varit på bio med tompa, 1408.. Bland de värsta filmerna jag sett tror jag. Hade handen för ansiktet kanske 90% av tiden. Riktigt läskig och man hoppade till en jävla massa gånger. Usch, det är verkligen inte min genre på filmer, jag tycker det är kul att skrämd, men nu sitter jag här vettskrämd och kommer säkert drömma en massa otäckt inatt till råga på allt. Hade ett fjortisgäng som tog upp en hel jävla rad, kommer inte ihåg att man var så jobbig själv, men kanhända att det tyvärr var så. De satt och skickade sms till varandra och tog kort med digitalkameran, irriterande jävlar.

Tog en pizza på Gastons innan, ganska gott, men inte värt pengarna direkt. Men de har en riktigt härlig atmosfär, får gå och ta en fika där någondag tjejer.

Nu ska vi se en tecknad för att komma över den värsta chocken innan vi sover.

Godnatt sen.

morgonstund,

Kategori: livet

Gick faktiskt relativt bra att gå upp imorse, bättre än förväntat. Jag är ju som ni vet ingen morgonperson direkt -gäsp-. Somnade efter 10 min då vi kommit hem och sov till halv 12.. Nu känner jag mig seg och uttråkad, måste ut och röra på mig idag, även om vädret suger.

Kanske ska göra bloggen höst/julfin snart.. om jag orkar. Ska ta lite fina bilder först och lägga in, annars blir det ju inget skoj.

nu är det lunch,