first day of my life

måndag.

Kategori: funderingar

Oj, jättedundertrött. Fast det var jag redan vid 20.. Har hållt mig vaken och sett ett liv på landet på svt.. En rolig dag på jobbet, barnen är underbara, både mot oss och mot varandra och det gör mig glad, då gör man på nåt sätt rätt :). Ska bli ledsamt att inte vara där under hösten men jobbet finns alltid kvar sen, den här resan är ju så värdefull på så många andra sätt!

Längtar till helgen 24 feb när vi ska ha Gullberg-helg uppe i Sthlm. Hela helgen med familjen (och så Oskar och Sam förstås). Fina fina familjen ♥.
Nu ska jag släcka mina blå små ögon, imorgon är det jobb till stängning och så landola efter det så behöver få lite energi. Gäsp.

Godnatt fina ni, det är kul att skriva blogg igen.

söndag.

Kategori: funderingar

Ja det har varit en jättevanlig söndag. Seg seg seg. Men nu för tiden är det inte pga av bakfylla eller fest utan bara för att kroppen är väl i chock fortfarande över allt som sker ;). I 3 månader har jag mått illa precis varenda dag och varit så trött att jag nästan kollapsat men nu börjar det bli bättre och man kan njuta på ett nytt sätt. Men om jag förstår vad som ska hända, nej inte riktigt. Vi ska på ultaljud igen 1 mars när grodan är 20 veckor och kanske då kommer jag förstå. Vi har ju sett honom/henne två gånger innan, både i v.9 och v.13 men ändå känns det väldigt overkligt.

Det var varit fotboll på tv hela eftermiddagen, som det brukar alltså på söndag (och tisdag, onsdag och lördag också iofs) så jag har haft datorn på magen och gluttat runt bland bloggar och annat skoj. Tog en sväng till Landola också och pussade på näsan lite, såklart.

Nu ska vi göra hamburgare här och sen blir det film och sova. Klockan ringer 6.oo och jag längtar till jobbet och barnen.

fantastiska du ♥

en groda

Kategori: funderingar

....nånstans runt min och Oskars födelsedagar i Oktober hände det största av allt, en lite groda blev till som nu växer i magen och tar mer och mer plats. På måndag går vi in i v.17 och snart har det gått halva tiden och i slutet av Juli kommer det en liten bebis till oss som är så efterlängtad och välkommen. Livet är fantastiskt!

Det är magiskt, härligt, häftigt, spännande, läskigt och alldeles alldeles underbart.

hej lilla grodan, jag undrar vem du är ♥