first day of my life

Hosta

Kategori:

Ligger i sängen jämte en hostande Saga. Maja hade feber och förskylning förra veckan och Saga har bara varit snorig och hostig för evigt känns det som just nu. Hon är pigg Och glad och inte alls sjuk för övrigt längre men den här himla hostan vägrar ju ge med sig, så här ligger jag, nära, jämte för att ge vatten och trösta när hon hostar så hon nästan kräks. Hinner med en hel del Girls-avsnitt iallafall, världens bästa serie.

Jag och Oskar har också varit krassliga i veckan, inte jättesjuka men hängiga liksom, men nu har jag bara lite snuva kvar.

Idag har vi roat oss att heja på pappa Oskar när han spelat innebandy-cup i sporthallen. Inte ett optimalt ställe att ta en vild 1åring till kan jag känna i efterhand men vad gör man inte, haha. Imorgon ska vi hjälpa mamma och pappa med hönsstaket och åka till en trädgårdshandel och vädret håller sig fint, idag haglade det en liten stund, utknasigt!

Våren är här, ljuset stannar kvar på kvällarna och energin är högre än på längre trots att jag inte fått sova en bra natt på många veckor. Förskylningar, nya tänder, utvecklingsfas, ja alltid finns det något att skylla på för att bebisen sover illa. Men man vänjer sig vid lite sömn också tillslut men visst längtar jag efter några timmars ostörd sömn, för att vara piggare både på jobbet och hemma. Jobbet går bra, dags för samtals-period framöver med föräldrarna, något jag tycker mycket om. Har lite nya idéer jag ska ta med mig in på samtalen så det känns kul. En fördel att inte jobba så mycket är ju att man ständigt känner sig exalterad över att jobba, man hinner inte tröttna på "vardagen" på samma sätt.

Nu ska jag se ett avsnitt till innan sovdags!

Dessa två, det bästa som finns 💜
Min stora lilla tjej som just nu har det lite tufft men livet, och många inre konflikter. 
Pyssel och kreativitet vid bordet. Många gånger varje dag. Älskar det, och Maja är så påhittig just nu!
En bästamysstund på morgonen ☺️




Ljuvligt

Kategori:

Åh du ljuvliga onsdagskväll. Jobbat mina dagar klart för denna vecka och nu är det Maja och Saga i centrum fram till måndag igen, det bästabästa i hela världen 💕. Imorgon är det förskolan en stund för Majsan och jag får hem mammagänget på fm-häng, yay. Älskar så mycket att kunna både äta kakan och ha den kvar denna vår. Jobba med det jag tycker mest om, vara mammaledig med mina älsklingar OCH inte missa mammaträffarna som helt klart är en av veckornas höjdpunkter! Alltid alldeles för mycket att prata om och tiden rinner iväg varje gång men så himla himla mysigt vi har det jämt.

Saga ligger här jämte mig i storsängen och sussar sött, Maja sover i sin säng (vilket hon har gjort hela nätter typ i en vecka nu) känns sååå tomt att hon inte kommer in och gosar ner sig på nätterna näranära längre... Hmmf, men antar att hon gillar sitt eget space i 1,20-sängen.. Tur jag har en bebis som inte sviker iallafall och ligger på mig. Minns inte när Maja började sova i egen säng men äsch, vem jämför. Alla trivs och är nöjda och får oftast sova alldeles utmärkt.

Till helgen blir det taco-kväll med vänner, maskeradkalas för Mio som fyller 5år och hela familjen är bjuden, och så gympa på söndag. Vissa helger är alldeles tomma, och andra alldeles knökade, men en bra blandning är alltid bäst. Både jag och Oskar har tagit tag i vår träning nu så det gäller att ge och ta när det kommer till att ge varandra en spark i baken och iväg till gymmet. Ikväll var det hans tur, och imorgon min. Heja heja oss!

Totalkär i denna goding som börjat gå lite smått nu, världsbäst!
Maja och Lilia hittade ett klätterträd på trädgården 👏🏼
Morgontroll
den här lilla damen alltså 😍
"Du är så himla söt Saga, puss"

Nu ska jag krypa ner och lyssna på en podd innan det är dags att sova. Oskar är på O'learys med vänner och kollar fotboll så det är alldeles tyst här hemma, halvläskigt men lite skönt också!

Ha det fint,