first day of my life

morr.

Kategori: funderingar

Konstig dag. Fick sån ångest efter lunch, stack till stallet och red i skogen med Landola och sen iväg till nautilus och cyklade 45min.. En svettboll men det hjälpte lite mot vad det nu är som trycker inombords.. Ibland vet jag inte riktigt hur min hjärna funkar, men det är väl inte meningen, man behöver kanske inte förstå allt.. Vissa saker får vara mysterium. Punkt slut.

heartbreak.

Kategori: funderingar

Lider med Martina och Sam idag som måste säga hej då på flygplatsen och inte ses förän Juli när Martina kommer hem från Brisbane. Man kan inte förstå, hur ont det måste göra och hur hjälplöst det måste kännas att lämna den man älskar och veta att man ska vara på varsin sida om jorden i sex månader utan möjligheten att hålla om och kramas... Det är ångest och ledsamhet som cirkulerar i luften och jag känner mig sorgsen för deras skull :(. Men det är så viktigt att förverkliga sina egna drömmar och inte känna att någon står i vägen för sin egen utveckling. De är så töntigt jätteförälskade så de kommer klara av det här också, det vet jag ♥.

tänker på er

ny.

Kategori: funderingar

Måndag, igen. Alltid måndag känns det som. Sitter med kaffet och mitt worddokument uppe. Segtrött fast jag somnade tiiidigt igår med datorn på magen. . . Det är kallt ute och jag har dubbla sockar och filt på mig, frusen själ.

På to do-listan för sista dagen i Januari (finally) står skriva, rida och träna. Jag har sån fruktansvärd träningsvärk i armar och mellan? revbenen sen träningen i lördags så det får bli bara kondition idag på löpbandet, pust. Men jag är glad i kroppen ändå :)


barbwire.

Kategori: funderingar

Det har varit väldigt låg nivå på humorn idag i familjen Gullberg, trötta, bakis och flamsiga har vi legat i sofforna och skrattat åt ingenting hela dagen, hur härligt mysigt som helst . Vi fick skrattattack på Taggtråd förut, hon är mer bäbis än katt, aldrig träffat en katt med mer karaktär. . . Just nu gillar hon denna stil väldigt mycket när hon ska vila sig,



att gosa.

Kategori: funderingar


Man ska mysa och kramas med de man tycker om ♥

suundag.

Kategori: funderingar

Solen har lyst hela dagen och jag har mått som en prinsessa. Somnade i soffan några timmar men nu är jag vaken och rastlös efter stallet. Det är seeegt här hemma idag bland de andra som tydligen var på efterfest till 5 , orutin från deras sida :). Kul kväll igår iallafall som började hos Madde med henne och Elise och sen mötte vi upp syskonen, Sam och Mats på Brygget. Brabra och sen somnade jag med ett leende på läpparna :).

Äsch nu måste jag göra nåt,

joo..

Kategori: funderingar

. . . man får sova på eftermiddagen en sväng om man varit snäll :) Jättejättejättetrötttttt...

svett.

Kategori: funderingar

Oj jag var en pöl svett efter träningen idag, phew.. :) Men vad skönt det var, nästan inget folk, tyst och rofyllt. Prickade in Teen moms på mtv lagom där också, perfekt tidsfördriv. Vaknade vid 8 jättepigg men resten av huset sover fortfarande, kul sällskap :).. Solen skiner och det är jättefint ute så jag ska gå ut och gå, ta en sväng till stan kanske, tanka energi! Men först ska jag duscha.



Inte så taggad för fest, än men det kommer, blir nog en bra kväll!

Musik.

Kategori: funderingar

Oj vad jag blir lycklig av livemusik. Jag, Martina och Sam åkte in till Brygget efter mat och frågesport och lyssnade på Your Wednesday, mycketmycket bra! Mamma hämtade hem oss och nu ligger jag i sängen och ska sova. Glad dag :)! Gymmet tidigt imorgon bitti och sen är jag hästledig så hela dagen fri, får se vad vi hittar på. Fest på kvällen iallfall med Elise och co, roligt!

Nu ska jag släcka mina trötta ögon och stänga av Rickard och Mats prat, de sitter och spelar poker i soffan och lär nog göra det några timmar till, jag hade aldrig haft tålamodet, man vinner ju aldrig iallafall. . . :)

Godnatt kära ni ♥, bjuder på en gammal bild, min nuna fastnar inte i webkameran idag.

familj.

Kategori: funderingar

Så är hela familjen hemma igen och samlade, och Martina hämtade Sam på Skavsta igår så det är fullt hus. Eller just nu är jag själv. Turturduvorna stack till stan, föräldrarna jobbar och Rickard är hos Mats. Njuter av tystnaden ;). Jag har hunnit fixa stallet och varit och tränat så nu ska jag bara slappa, ikväll blir det nog lite fest, handboll och en sväng till stan. Härligt!

Ser fram emot helgen, vi har alltid så roligt när vi är tillsammans och nu har vi ju mycket att fira och vara glada över dessutom, examen och Rickard som fått fint jobb i Stockholm så han flyttar dit om en vecka.. Så i vår blir det storstadshäng i både huvudstaden, hos Issa och Karro i Malmö hos Lii och Emmy i Göteborg. Och så hos flickorna i Halmstad förstås. Smidigt att känna folk lite här och där :)

Nej nu ska jag duscha, äta och sjunga till hög musik.



umgås.

Kategori: funderingar

Efter frisörbesöket igår (därav det fönade håret) ;) var vi jättehungriga, stresskokade nudlar båda två och så satte vi oss såhär.. Och mamma höll på att skratta ihjäl sig. Hon undrade om det är såhär man umgås nu för tiden :) Alltid online och tillgänglig. Sorgligt?!...

promenad.

Kategori: funderingar

Jag, Martina och mamma tog en promenad till stallet och sen vidare ut på vätterns is. Solen lyser, -6 grader och krispig snö. Hur vackert som helst. Låter bilderna tala ♥



















ny dag.

Kategori: funderingar

Bröt ihop lite smått igår kväll så jag la mig på rummet och såg film och somnade istället. Men nu mår jag nog bra igen. Man får vara lite depp också ibland. Det blir ju lite intensivt att bo hemma också efter att vara van vid att bo själv, så det är klart att man blir lite tokig ibland. Nu har vi vaknat, druckit kaffe och jag sitter med markeringspennan och läser bok. Solen lyser så vi ska ut och gå om en stund, ska vara lite effektiv först.



bortskämd.

Kategori: funderingar

Sitter vid köksbänken och glor på när Martina lagar paj med rostade paprikor, vitlök och lite annat smaskigt, nu ser jag i ögonvrån hur brödbitar blir insmorda i vitlökssmör, oh lord :) Vi blir bortskämda här, hon är mycket duktig på att laga mat. Vi skålar för livet med varsin Mojito (fejk från tyskland), det är ju ändå tisdag.

Vi var och fikade hos mormor innan och stack och simmade och sen åkte jag och red direkt efter, väldigtväldigt trött nu. Vi skulle gått på bio ikväll och sett Svinalängorna men hon bangade.. Jag gillar inte när folk lovar saker som de inte håller, man kan väl strunta i att lova då. Dålig stil syrran, tur jag måste älska dig ändå :).

Handboll ikväll, nu börjar det bli spännande och viktiga matcher, love it.



memorylane.

Kategori: funderingar

Jag rensar ur lite kläder och påsar som står och dräller och hittar dessa gamla godingar. Haha, gick man på allvar runt med dessa på armarna i skolan och trodde man var cool? Mina var ganska billiga så jag var väl inte så cool egentligen, men det var ju ett bra försök iallafall. Rosa förstås! Ahh the memories :)

..

Kategori: funderingar

Awake. Kaffe  och "John, Kate plus 8" på tv. Vi ska sticka och simma om en stund, handla mat åt mormor och boka tid till frisören. Lite av varje. Men så är det ju skittisdag också.

Later,

var snäll.

Kategori: funderingar

Jag tror jag är bra uppfostrad på det sättet att jag bryr mig om andra, kanske lite för mycket ibland, men jag har lätt för att lyssna, relatera, ge råd och hjälp när det behövs, eller att bara vara ett bollplank att skrika mot. Att känna empati för andra människors öden kan både vara positivt och negativt, för ibland kan man bli så ledsen över andras livstrauman att man tappar tron på sig själv till viss del. Att man inte vet nog om livet för man har inte känt den sorgen eller paniken eller ångesten som kommer ur hemska situationer... Men jag tror kanske inte heller man behöver ha upplevt all smärta för att kunna förstå eller kunna lyssna, ofta är det viktigast att bara vara där och stötta och lyssna tills orden tar slut.

Jag kom och tänka på det idag, hur viktigt det är att visa andra att man bryr sig. Att le åt den tjocka tonårskillen på gymmet som kanske blir mobbad i skolan kan hjälpa hans dag, man vet aldrig, eller att tacka när personer stannar vid övergångsställen, skratta med den bittra tanten i kassan, eller ge en uppmuntrande blick åt mamman i affären när barnen ligger skrikande på golvet. Jag tror man kommer långt genom att le och tacka sig igenom vardagen. Vi är väldigt bra i Sverige på att blunda och gå  vidare och bara bry oss om oss själva.

Men jag tror på karma och om du gör gott kommer du också få gott tillbaka så jag fortsätter nog le och ser vad som händer :)

svett

Kategori: funderingar


peace, love and understanding.

ja jag är lika trött , svettig och rufsig som jag ser ut, men jag åkte å tränade iallafall och
nu måste jag åka till stallet och rida eftersom jag var för upprörd förut.. Fan.

Have a nice night.

arg.

Kategori: funderingar

Jag är en ganska stillsam person, men en av sakerna som gör mig galet förbannad och arg är människor som ger sig på djur och plågar dem för egen njutning skull... Jag skakar av ilska just nu efter att jag sett en duva bli skjuten i stallet "för att den stör hästarna". Det kunde inte vara längre ifrån sanningen, det är inga hästar som blir skrämda av duvor, de är ju en del av naturen.

Den hoppar in skadeskjuten i stallet och plågas sen till döds för att du vill testa ditt "coola" nya vapen och inte kan skjuta så att han iallafall dör direkt. Det kallas djurplågeri. Ta bort ditt äckliga vapen och din äckliga inställning från stallet och från djuren. De har lika mycket rätt att leva som dig. Fy fan. Människor som gör sånt här skrämmer livet ur mig, vad är det som stör nästa gång du bestämmer dig för att skjuta på nåt?..

mad world.

Kategori: funderingar

Så jävla coolt gjord reklam, så himla fin låt. Ida Long heter hon som sjunger, hoppas kunna hitta versionen på spotify snart.

24e.

Kategori: funderingar

Först och främst. GRATTIS FINASTE EMMY på din 26årsdag. Hoppas den blir underbar ♥

Vaknade upp i soffan imorse, råkade visst somna till "The Village" igår och sen sov jag hela natten. Träningen gör gott för min sömn, hurrahurra! Ikea var crowded igår, vi tog med mormor och hämtade upp Martina i Ryd sen bar det av till restaurangdelen direkt, pappa ville ha köttbullar, jag och Martina riktade direkt in oss på efterrätterna istället :). Hade en snabbsväng i stallet på kvällen och sen intog vi sofforna och såg handbollen. Fan vad det är kul att se när dem är så jävla grymma. Martina fick massage och somnade

Jag pluggar läs och skrivutveckling idag, och ska försöka skriva några sidor i eftermiddag. Sen iväg och rida.

Men nu, kaffe och lunch.

det är mysigt att ha syster hemma ♥

fluff.

Kategori: funderingar

Jag satt med hörlurar och spotify igång hela eftermiddagen och scrapbookade :) Första gången jag testar och pysslar så och det är riktigt roligt, faktiskt. Nu har ju det ett syfte iofs men det ska jag nog göra lite mer ofta, mysigt tidsfördriv. Jag skulle åkt in till Linköping och festat i Jossans ära som ju fyllde år i veckan men det ställdes in så jag hamnade i soffan istället.. oups :).. Vi beställde hem pizza (gudomligt efter 6 månader utan), såg handbollen som var sjukt bra och spännande och sen har jag sett "Bröderna Karlsson", helt ok. Nu är jag trött.

Eftersom två av tre syskon Gullberg tagit examen nu precis (jag är nu världens stoltaste syster till en civilingenjör) och Martinas resa till Brisbane närmar sig så blir det nog fest i helgen för oss här hemma :) Ska planera mer när Martina kommer hem imorgon. Vi ska åka och hämta henne i Linköping och passa på att gå på Ikea och köpa lite tjafs.. Ska upp och träna och hinna stallet innan tänkte jag så klockan ringer tidigt.

Rutiner, hej och välkomna!

Må ni nu ha en god natt gott folk,


totihoo

Kategori: funderingar

Lördag. Här ligger föräldrarna bakis och jag har varit och tränat. Somnade innan 22 igår så jag vaknade som en pigglärka vid 8 imorse med rastlös hjärna så jag stack iväg från spritångorna. Ska hoppa i duschen, göra mig fin och sen se vad dagen har att erbjuda. Jag är Landolaledig dessutom, mycket lyxigt.

livet.

Kategori: funderingar

För mig handlar livet om att spendera så mycket tid som möjligt med de människor som du älskar och som älskar dig tillbaka. Ju äldre man blir desto mer inser man hur äkta vänskap ser ut. Jag väljer att umgås med de vänner som ger mig energi och kärlek utan att kräva någonting tillbaka. Jag hoppas och tror att jag ger något till de i gengäld också såklart, det kan vara skratt, tröstande ord, att hålla med om en pojkvän som beter sig illa eller att diskutera saker man tycker olika om. Att bara visa att man finns där, i alla lägen, oberoende hur olika man är och hur olika man tycker. Att kramas och le åt varandra och skratta åt fjantiga saker, det är det som gör livet värt att leva, det kan inga prylar eller pengar ge dig.

Det materiella är inte viktigt för mig, alls. Att jobba för att tjäna pengar för att sen köpa massa dyra saker är ingenting för mig. Att spara pengar för att uppleva världen tillsammans med vänner eller kärleken är det jag kommer sträva efter i mitt liv, både före och efter jag har fått barn och vardagen har slagit till för det är inte sakerna du hade som du kommer minnas när du är 80år utan de resor som fått dig att växa som människa och de människor som gett dig lyckliga stunder.

Filosofisk fredag och jag tänker att jag är så lyckligt lottad och att jag ska försöka sluta klaga på oväsentliga saker,. Jag har ett så fint liv med så fina människor runt omkring mig så jag får ont i hjärtat. Tänk de människor som inte får uppleva att känna sån kärlek, vad tomt och meningslöst livet måste kännas.




 

friday.

Kategori: funderingar

Oj fredagen gick hur fort som helst. Pluggat, ridit Landola som gick så jävla bra att jag tappade andan, det händer ibland och jag ville aldrig sluta, hon gjorde precis som jag sa hela tiden, underbara fantastiska landefluff ♥ Sen stack jag till sporthallen och cyklade 40min + några ryggövningar. Oj svag rygg.

Mamma å pappa har årligt party med deras "schatullvänner" så det är tävlingar, mat, vin och grappa. hmm. Jag har tagit mig ett glas vin också men ska nog smita in på rummet snart, dra på pyjamasbyxor och se film och lyssna på musik, de får leka för sig själva, jag är trött, men så himla myssugen också. Åhh.



kväll.

Kategori: funderingar

Ligger i sängen, måste vara något slags rekord 22.oo. Ska sätta på filmen "Frankie and Alice" och sen somna. Simmade 45minuter så nu är jag mör i kroppen, men gud vad skönt det var och är att träna och bli svettig och känna sig stark i kroppen. Tänkte sätta mig i bastun efter men då hade jag nog somnat så det får bli en annan dag. Så glad jag är över att jag tagit tag i det här.

Landola och jag tog en väldigt halkig skrittrunda idag när solen gick ner och jag var tvungen och stanna och bara njuta ett tag för det var så himla fint nere vid stranden. Orangeblå himmel och helt vindstilla. Jag vet jag snackar om väder och solen och stjärnor och snö och blabla en massa men det får mig att le, känna ro och jag njuter av stunder som dessa så ofta jag bara kan för imorgon kan det regna och vara grått men då kan jag blunda och se något fint istället :)

Imorgon är det fredag och hej helg ♥. Helt öppen utan större planer med alla möjligheter för att bli toppenhärlig :).


träna.

Kategori: funderingar

Nästa val för en behaglig vardag i Motala blir träningskort. Nautilus blir bäst för där kan man signa sig för 4 månader och dessutom får jag tillgång till bassäng, jag älskar att simma. Jag är inte så mycket för pass och det är ju det man betalar för på feelgood så det känns lite onödigt... Ska dit ikväll efter stallet och fixa, och simma en stund, det blir kalaaas.

Hittade dessutom cdn med alla arbeten bland kartongerna och de böcker jag behövde. Skönt. Så imorgon ska jag sätta mig och skriva och förhoppningsvis komma en bit på väg. Åhh livet, jag tycker om dig just nu :).


en gladlus.

livelaughsmile

Kategori: funderingar

Det är SOL och -4 grader = en jättevacker idag. Vet inte om ni såg månen igår kväll, men den var så vacker, helt rund och lös som en lampa i rymden. Det blev liksom aldrig mörk, en såndär natt man ska gå ut och gå och bara njuta av känslan av magi. Det fashinerar mig så mycket, rymden. Jag tror jag ska börja läsa mer böcker om det, för jag kan inte så mycket egentligen, men vill veta.

Jag ska ner på lagret hos pappa och försöka leta rätt på en skiva med mina gamla skolarbeten på som jag la över från tompas dator.. en liten skiva någonstans på 3 pallar i en låda som är inplastade med noggrann hand (jag). Men det är väl bara att ta kniven och börja riva upp allt.. fan.

Mamma och pappa ska ha fest för sina vänner här imorgon så jag måste snabbast möjligt hitta en fredagsvän att leka med, för jag orkar INTE vara här. Dagens to do :)






Att sitta i London på Starbucks med mina vänner, det minns jag idag.
Det var 4 härliga dagar ♥

energi.

Kategori: funderingar

Ska somna tidigt idag, eller gå och lägga mig nu iallafall, ikväll borde jag vara trött och tom på tankar efter ventilationsdag :) Sätta på min sleep-spotifylista och njuta av täcke kuddar och värme. Det är ju alldeles fantastiskt skönt att sova!


Godnatt änglar ♥

adjö.

Kategori: funderingar

Haft en härlig kväll i Lkpg med Steiny och systrarna Swärm. Kaffe, cupcakes och chokkladbollar bjöds det av födelsedagsbarnet som fyllde 25+ igår. Vår första i gänget, haha du är en oldie nu my love :).

Körde hem Alix till Vadstena och pratade vänskap med syster på telefon resten av vägen hem. Jag har inte riktigt förstått att hon faktiskt ska åka iväg, till andra sidan jorden, jag förstår inte hur jag ska klara av att inte ha henne ett telefonsamtal iväg eller en tågresa bort :(. Min allra bästa vän i hela världen, jag kommer sakna dig mer än du någonsin kommer att förstå. Men tänk vad du kommer uppleva, kanske din livs resa. Och du kommer komma hem till sommaren och det får mig att längta tills då, redan. Fast först ska vi ha några underbara veckor tillsammans här hemma! Du och jag, för alltid ♥




Plan A

Kategori: funderingar

Låg vaken många timmar inatt och tänkte, skrev för-nackdelslistor och försöka bestämma mig för en vårplan. Vaknade och ventilerade med mamma och bestämde att jag stannar här i vår, i några månader framöver iallafall. Jag vill göra allt i rätt ordning. Skriva klart de två tentor jag missade i Australien, vilket jag kan göra på LiU, komplettera c-uppsatsen om det behövs, vikariera och jobba extra på mixum och tjäna pengar att lägga undan för att sen kunna åka på en mer planerad resa i höst. Destination ännu okänd, antligen Thailand, Mexico eller roadtrip genom USA. Beroende på hur mycket pengar som är sparade.

Vad jag missar är en underbar vår i Malmö tillsammans med Issa och Karro men jag tror det här blir det bästa i slutänden, för det är en resa jag vill göra, och då måste jag ha så lite utgifter som möjligt och eftersom jag har en massa lärarkontakter i stan är det enkelt att få vikariera vilket dessutom känns bra eftersom jag är så sugen på att undervisa.

Jag går på min magkänsla som oftast har rätt och hoppas jag inte kommer ångra mig. Och gör jag det finns det miljoner andra lösningar och möjligheter.

Så, there you have it. Plan A.



02.09

Kategori: funderingar

Vaken. Ett återkommande mönster som ni vet. Jag önskar mina tankar och mitt huvud tog semester från min själ ett tag. För jag behöver, verkligen behöver sova. Jag behöver hjälp..






jag frågade dig om du kunde hålla om mig nån natt för att ge mig ro, och du sa att jag inte kunde vara säker på vad svaret var. skulle du vill du hålla om mig nu?

handboll.

Kategori: funderingar

Så spelar vi handboll igen då. Hejaheja, fullt fokus på första parkett, soffan.
Sverige-Argentina.

le.

Kategori: funderingar

Nu ler vi åt dagen istället för att irritera runt har jag bestämt mig för. Och vem är det bäst att le med om inte Sanna och Elsaskrutt. Så dit ska jag sticka nu.

hår.

Kategori: funderingar

Jag saknar mitt hår, mitt långa, blonda (slitna) fina hår. Fan väx ut nu tråklängd.. Typiskt mig, spontana klipp har aldrig funkat.. Det känns roligt några dagar och sen vill man bara ångra och gå tillbaka till det gamla.
















Fan. Och så saknar jag er Halmstad (och en fin solbränna) ♥

tuesday.

Kategori: funderingar

Frustrationday. Kliar i fingrarna på mig men ska inte skriva vad jag egentligen tänker... Mitt längsta försök till umgänge någonsin och jag går lite crazy för jag fattar inte.. Blyg eller ointresserad, jag kan hantera det, bara ge mig en slags riktig reaktion eller svar så tar jag det, inget tjafs, I'm a simple girl. Frustrerad var det.

trasig.

Kategori: funderingar

Kokade makaroner och tappade tidklockan i stenkolvet = trasig. Till saken hör att denna klocka funnits i familjen sen för alltid, den är kanske 30år.. Och så tappar jag den. Och nu har jag ångest. Förlåt mamma :P.


ps. jag var ute och powerwalkade/halkade innan, därav the träningsoutfit.

häng.

Kategori: funderingar

I like your style Bou, sådan mamma, sådan katt ♥

adiction.

Kategori: funderingar

Jag har ett pyjamasbyxberoende. Jag går alltid i mysbyxor/pyjamasbyxor hemma, ge mig 2 min efter jag gått innanför dörren så har jag hunnit byta om. Bekväm minst sagt, och det kanske inte alltid är det bästa, definitivt inte i ett förhållande när jag hellre går i för stora pyjmasarbyxor och killens t-shirt än genomskinliga små nattlinnen.. Men sån är jag, och så är det med det, helt enkelt :).

Till saken råkade jag gå in på kappahl idag och hittade två nya byxor för 50kr styck.. Kunde inte låta bli. MEN. Jag får inte plats med fler i lådan så nu måste jag rensa.. pust, I-landsproblem.


forgive me father for I have sinned.

drömmar.

Kategori: funderingar

Drömmer så konstigt, blir lite fundersam över vad som äger rum i mitt huvud när jag inte har kontroll.. men det får mig att le om morgonen iallafall. Om man ändå kunde tolka drömmar.... Mycket blonda män ;)

Njuter av kaffe nu och ska ta mig mot stan och göra vuxenärenden. Sen ska jag mejla och ringa runt resten av dagen för att ordna upp tillvaron. Lyssnar på Os spottylista och hittar massa bra ny musik hela tiden, tur jag känner nån som har lite koll = jag får koll, hehe. Jag vill såså gärna åka till peaceandlove i sommar, ska höra mig för om några av mina vänner ska dit, jag behöver festivala, aldrig gjort det innan och tror jag har gått miste om något! Band of horses spelar ju i stockholm i februari och dit vill jag också!

Dags att ta tag i måndagen ♥.


fluffigt hår o flanellskjorta, allt är som vanligt alltså :).

in love.

Kategori: funderingar

Taggtråd Peggy Gullberg. I adore you. Knäppa underliga naggen ♥







Såhär har vi legat hela kvällen och sett på filmer. The kids are all right och happythankyoumorepleace. Båda var bra så se om ni inte har nåt bättre för er helt enkelt. Nu ska jag somna, stannar nog i nya soffan som är galet skön, fluffig :). Godnatt, dröm vackra drömmar om magiska platser och människor.

kram.

Kategori: funderingar



men om man är kramsugen då, får man leta då :)?

helg.

Kategori: funderingar

Och så har det varit examen och helg. Torsdagen hade jag opponering hela dagen som jag tror gick okej. Sen stack jag iväg till JC och kramades med Issa en stund, fikade med Linn  och sen gick vi två och köpte sallad och en vinflaska att dela på hemma hos henne. Träffade upp Josefine och Marco på Mårtenssons där det var musikquiz och karaokekväll. Väldigt härlig dag och sen somnade jag gott i Linns säng ♥ 

Examensdagen var väldigt mysig, frukost hos Thilda med henne, Mia, Madde och Fia. Sen åkte vi till plåtkyrkan och gick på mingel och cermoni. Fick gå fram och ta emot diplom och en ros. Det kändes bra när vi stod där framme, som om man lyckats med nåt speciellt i livet. Sen fick jag säga hej då till de underbara och köra hemåt igen med mycket blandade känslor. Slutet på en helt fantastiskt tid i mitt liv, Halmstadsåren som jag aldrig någonsin kommer att glömma. Ni vänner, jag älskar er av hela mitt hjärta!

Somnade tiiidigt fredag och vaknade av sms av Elise som bjöd in till fest i Linköping med henne, Madde, Erica, Martina, Gean, Martina, och sen några av Elise Linköpingskompisar. Så jag körde in vid 5tiden, vi åt tacos, pratade, skrattade åt Elises berättelser, sjöng singstar och hamnade tillslut på Harrys där vi dansade till schlager hela natten.. Har så svårt för schlager, jag vet inte hur man dansar till det, inte min grej :) Men jag gjorde mitt bästa och sen slutade kvällen lite mindre glatt, men allt löste sig tillslut och vi somnade vid 5. Vaknade imorse av att värdinnan fixade smarrig frukost och sen låg vi på madrasser några timmar och pratade livet. Härligahärliga människor som jag hoppas får umgås mer med!

Nu börjar ny vecka med nya möjligheter, yay ♥

sovdags.

Kategori: funderingar

Oj måste sova, klockan ringer o5.oo imorgon. Sen köra 30 mil och förhoppningsvis vara nere vid 9. Har bränt skivor som får hålla mig sällskap och ska göra frukostmatsäck att ha med mig. Lite mysigt, men det ska visst vara halt, hmm.. Har tränat idag också, sprang 20 och cyklade 20, duktig. Har sjuklig träningsvärk i armar och ben så blev inga maskiner, vill helst komma ur sängen imorgon. Insåg att gymkillar absolut inte är för mig, hur fan ser dem ut, stora biffar, ser ut som monster, gillar tjejer sånt eller är det nåt killar fått för sig?.. Alla har ju olika smak såklart, men njaa, hellre lite lönfeta isåfall än att sova på en betongaxel :O... Just saying..

Nej godnatt då,

energi.

Kategori: funderingar

Åkte iväg till feelgood och tränade förut, behövde komma ur huset, rensa hjärnan och få energi att fortsätta plugga. Hade dock glömt hur trist det är. Och luktar illa. Och trängsel. Och kom på varför jag gillar att springa ute i naturen istället.. Men sprang 20 min och 10 min crosstrainer och så lite armar, axlar, rygg och mage. Svaaag :) Får nog ta mig dit imorgon också, tror det kanske kan hjälpa mig sova?.. Känner mig rätt dåsig nu, kan ha varit för jag hetsåt massa mat nyss också.. återkommer om det.

Imorgon ska jag läsa på förmiddagen och sen ska jag vara ledig resten av dagen och så kör jag till Halmstad tidigt torsdag morgon. Det blir bra det. Opponering, dejt med Linn resten av dagen, sova, examenfrukost med madde, thilda å mia och sen cermoni i kyrkan. Fan måste man ha klänning å hela grejen, inte ens tänkt så långt.. hmm, måste kolla upp. Sen kör jag hemåt Motala igen.


Goodnight loved ones ♥

att klökas.

Kategori: funderingar

Har huklat mig igenom morgonen med rensning av avlopp och en upptorkad kattspya.. Varför sker sånt här när jag är själv hemma? Phew.. Dessutom tog kattjäveln en fågel precis :(..

Jag opponerar idag, all day. Skolan har snurrat till allting så nu måste jag göra extrajobb..
Jag är iallafall hästledig, inte så ofta så ska passa på att njuta av det också.
Har inget vettigt att säga alls, back to the studies helt enkelt..


fundersam över hånglet på tv tro?..

filmtips.

Kategori: funderingar

Welcome to the Rileys. Grymt bra film med Kristen Stewart och James Gandolfini. Handlar om att våga släppa in nya människor i sitt liv och låta dem göra ett avtryck på resten av ditt liv. Om olika personer som flätas samman för en stund i en speciell situation för att sedan stärkas och gå vidare.




Never let me go. Ett drama om livsöden, kärleken, avundsjuka och svek. Med Carey Mulligan, Andrew Garfield och Keira Knightley. Har fortfarande inte kunnat släppa den här filmen från huvudet, ledsam och oväntad men väldigt bra på samma gång. Vackra miljöer och ett fint soundtrack.

long time..

Kategori: funderingar

Har inte haft lust med bloggen på sista tiden. För mycket i huvudet. Försökt få rätsida på allt. Går sådär. Försökte lösa mina sömnproblem förra veckan med tabletter men tog dem två dagar och sen blev det helg och hela familjen var hemma och då vill man inte bara somna ifrån dem och nu är det ny vecka och jag tycker det är så otäckt med tabletter, vill inte känna att jag behöver dem, vill bara kunna somna normalt. Som alla andra.

Det är närheten som saknas, att någon håller om mig bara, att somna jämte någon som andas tungt eller bara ligga på varsin sida sängen med musik i bakgrunden.. Att hålla handen till en film... Jag har svårt att slappna av och bara andas när jag är själv, jag ligger med datorn på magen, ser filmer, lyssnar på musik i höglurar, läser bloggar, gör allt för att inte bara ligga still för då kommer alla tankar som jag trycker undan.

Om 4 dagar tar jag examen, och jag är inte ens exalterad. Känns ingenting. Vill inte fira, vill knappt åka dit och vara med, känns inte som jag gjort något speciellt för att förtjäna det.. Och efter fredag är det så klart liksom, då måste jag bara bestämma mig för nästa steg.. Vad händer sen, vad vill jag ska hända?... Jag har INGEN ANING!









själ och hjärta...huvud och förnuft..

snö.

Kategori: funderingar

Snösnösnö. Massa vit snö. Mysigt men lurigt. Och inte så kul att köra 30mil fram å tillbaka i. Men syster måste ju komma hem så bara att köra försiktigt.

Fick reda på genom facebook att Rickard åkt till Phuket nu på morgonen med sin australienske vän Ben.. Fyllebokning inatt tydligen... Vi skulle ju åkt tillsammans i slutet av Januari men nu är jag on my own.. Ingen ide att bli besviken eller ledsen heller, bara göra nåt bra av situationen.. Såhär är Rickard i ett nötskal så jag är inte ett dugg förvånad.. Men jag kommer ju inte våga åka ensam så hoppas jag får med en vän. Annars får jag ändra planerna och hitta på nåt annat... Ahh livets vändningar..

Bäst att ta på mig vintermunderingen och dra till stallet. tjipp.

oh happy day.

Kategori: funderingar

Sov fyra timmar inatt sen tror jag innan jag kände att det var dags att ta tag i dagen, så jag ligger i soffan som ett kolli nu, ska somna här till en film alldeles strax, ska bara säga hej först. Precis sett victoria secret fashion show på tv3 för andra gången, och wow det är helt sjukt hur heta tjejerna är. Deras ben är lika långa som hela jag tillsammans, facinerande, haha.

Imorgon ska jag som den fantastiska syster jag är hämta martina på Skavsta mitt i natten när hon kommer med flyget från London. Ska bli härligt att hon kommer hem igen ♥

Läste precis hos en bloggare som sett Svinalängorna att den var hur bra som helst, måstemåste gå på bio snarast och se den helt enkelt!

Äsch osammanhängande tröttnöttext. Natti ♥

firar.

Kategori: funderingar

Jag firar tyst, inte ens trött, bara glad och lättad. Har tryckt på sändknappen.
Nu har jag gjort det jag kunnat, och faaan vad skönt det känns.
I did it!
Nu får jag vänta 1½ vecka på domen, men det tar vi då. Jag är KLAR.



tummen upp för mig :)

ok.

Kategori: funderingar

Söndag.

Kategori: funderingar

Somnade sent och vaknade sent av att mamma åkte till jobbet och fick lite lätt söndagsångest eftersom det här är sista dagen att sitta med uppsatsen. Imorgon bitti 9.oo ska arbetet mejlas in och sen är jag bara en opponering (och två småkurser som jag gör i efterhand) ifrån examen. Nästa fredag, den 14e är det dags. Gaaah. Råångest och överlättad på samma gång. mixed emotions kan man säga, om det mesta i mitt liv just nu. Kaos i kropp och själ, behöver terapi, säg till om ni är öppna för samtal :)

Ska sitta några timmar till och pilla med meningar och upplägget så det iallafall ser snyggt ut, mycketmycket viktigt, oftast kan man lura några läsare på det sättet iallafall :) För innehållet är väl inte direkt att skryta över..

Tänkte se "Never let me go" men det får nog vänta tills imorgon kväll istället, tror det ska vara riktigt bra, äntligen en ny film att vara lite exalterad över, gillar Carey Mulligan som spelar huvudrollen.

Hoppas ni sover gott, det var rosa himmel idag när solen gick ner så imorgon kommer bli en fantastisk dag, lita på mig ♥

gäsp

Kategori: funderingar

Lasagnen blev en succe. Nytt årslöfte får alltså bli att börja laga mer, och mer rolig mat. Jag somnade 10 minuter in i den första filmen å vaknade av ett sms som nästan gav mig en hjärnifarkt, inte innehållet i sig men smssignalen, höll på att skita på mig (jaa även fina flickor bajsar visst). Ska väl försöka mig på att fortsätta min ensamma filmkväll nu då, ögonen känns tuuunga :) Glass och kolasås hade varit kalasgott, men vi har varken glass eller kolasås så det kan bli lite problematiskt kanske,


rosig och nyvaken.

2011.

Kategori: funderingar

1a Januari. vi somnade vid 5 och vaknade halv 12 idag. Har mått toppenbra dock, ny energi i kroppen och pirrig i magen efter mysiga drömmar :). Kvällen var underbar och rolig här hemma. 3rätters-middag, musikquiz, dans, sällskapsspel och jaquzzibad, helt fantastiskt!

Nu lagar jag en vegetarisk pestolasagne och ska lägga mig och se Änglagård 1 och 2. Försökte få filmmyssällskap men det gick inte alls som jag ville, menmen jag försökte iallafall, inget fel i det...kramsugen..