first day of my life

morr.

Kategori: funderingar

Konstig dag. Fick sån ångest efter lunch, stack till stallet och red i skogen med Landola och sen iväg till nautilus och cyklade 45min.. En svettboll men det hjälpte lite mot vad det nu är som trycker inombords.. Ibland vet jag inte riktigt hur min hjärna funkar, men det är väl inte meningen, man behöver kanske inte förstå allt.. Vissa saker får vara mysterium. Punkt slut.

Kommentarer

  • Lii säger:

    Åh. Insidorna hos människor är snurriga. Det är nog så vi är byggda. Jag tror bara att en del av oss förstår det bättre än andra. Vi förstår att vi inte förstår liksom. O så undrar vi varför. Fast vi antagligen aldrig kommer förstå varför vi inte förstår?

    De andra, som inte förstår att de inte förstår. De är de där tråkiga, gråa människorna som aldrig är lyckliga. Så tror jag!

    2011-01-31 | 20:11:56
    Bloggadress: http://twohundredtearsaway.wordpress.com/
  • Joanna säger:

    Tack Lii, det var väldigt fint, och sant, det tror jag också. Jag är bara rädd för mig själv när det blir såna här dagar varför jag känner ångest fast jag inte har en vettig anledning. . .



    Du är så fin och hjälper mig mycket! Puss

    2011-02-01 | 11:08:07
    Bloggadress: http://joannagullberg.blogg.se/
  • Lii säger:

    Ja usch jag vet hur det är, man blir så rädd för sig själv när man mår sådär. Men du ska veta att jag finns, o du hjälper mig mycket också. Bara i o veta att man inte är ensam att må sådär ibland..

    Bamsekram!! <3

    2011-02-01 | 16:31:05
    Bloggadress: http://twohundredtearsaway.wordpress.com/

Kommentera inlägget här: