first day of my life

orättvis värld.

Kategori: funderingar

Tompa fick ett samtal ikväll av en nära vän... Och jag har ingen rätt att skriva någonting om det här egentligen då det är oerhört personligt men jag lider verkligen med henne och hoppas att allt på något sätt kommer att lösa sig.
Världen är såå orättvis och jag får ont i hjärtat när jag tänker på vad hon måste gå igenom.. Hade jag varit i hennes situation hade jag nog somnat och hoppats att allt bara var en hemsk dröm.. Tyvärr ser ju verkligheten annorlunda ut :(


into the wild

Kategori: funderingar

När jag, mamma & tompa var hos martina i London för ett år sen drog Martina med oss på bio någon av dagarna, för det var en film som gick som vi bara var tvungna att se. Martina och Andrea hade redan sett den 2 gånger nu och det måste ju vara ett bra betyg. Vi gick på "Into the wild" som handlar om en ung killes stora resa bort från "the society" som han kallar det. Han har precis tagit examen och hans föräldrar vill att han ska läsa vidare medan Christopher som han heter vill bort från pengar, makt och allt fel i samhället och leva på det naturen har att ge. Han ger sig ut på ett stort äventyr och träffar på vägen en massa människor som inspirerar och blir hans vänner.

      

Igår laddade jag ner filmen igen och såg den innan vi somnade... Och det slog mig vilken helt fantastisk film det här är. Det är en film baserad på en riktig historia vilket gör filmen ännu mer inpirerande :). Jag hoppas verkligen att ni får möjlighet att se den för den är sååå vacker. Naturen, musiken, känslan, vänskaperna, allt är så vackert och fantastiskt.
Jag satt med gåshud och tårar mest hela tiden, och man har en så fin känsla i kroppen. Självporträttet är så konkret och vackert beskrivet, och med musik och bilder så blir allt komplett.

mitt charmtroll

Kategori: funderingar

Tog med mig kameran till stallet idag och fotade lite. Landola och jag hamnade mitt i en regnskur på vägen när vi var ute och red och min lilla stumpa gillade inte att bli blöt minsann, därav sura miner :)
Imorgon är det iallafall dressyrträning och då håller vi oss inomhus och coachas utav Bissan, vår tränare.

     
   
   

middag och idol

Kategori: funderingar

Nu har vi precis lagat pastasallad med lax och creme fraise med tomat/basilikasmak. Det var riktigt gott även om tompa inte riktigt tycker sallad är ordentlig mat. Men jag behöver börja tänka på vad jag äter lite mer för det börjar sitta åt på mina jeans så då går det inte an att äta godis varje kväll och så vidare längre [tyvärr] haha. Men det är ju inte bra för mig iallfall, utan jag ska faktiskt gå ner och köpa ngra frukter istället :)

Imorgon har jag skola kl8 men jag har fortfarande ont i magen så vi får se om jag går, det känns lite sådär i kroppen just nu..

Nu är det iallafall Idol snart, ska bli roligt att se alla på scenen, se vad dem går för, haha.

måndag

Kategori: funderingar

Nu är det måndag igen och just nu sitter jag och laddar ner massa ny musik för att uppdatera min kära ipod som mest legat och skräpat sista tiden. Ska göra nya listor i iTunes med pluggmusik, mysmusik, partymusik, kärleksmusik, och jaa ni fattar :) Så nu håller jag på att fixa lite med det, har ni några förslag på bra musik jag måste lyssna på??

Ska snart till stallet och rida, ska bli riktigt mysigt för det är så himla fint väder ute idag :) Tompa har tentainlämning på fredag så jag får nog vara själv i stallet den här veckan oxå, de är nog rätt stressade !

Igår kväll somnade jag som en liten bäbis i tompas famn ♥ några minuter efter att vi satt på en film vi varit och hyrt.. Jag känner mig hängig trött och förskyld, men vem gör inte det just nu å andra sidan.. Ingenting att gnälla över :) Det var iallafall välbehövlig sömn.

storhandling

Kategori: funderingar

Nu är iallafall kyl, frys och skafferi fullt igen med massor av god mat och det känns gött :).
Handlade inte för allt för mycket pengar heller, bra det.
Ska nu fira med två knäckemackor med kaviar innan jag driver bortåt stallet till min prinsessa.

Imorgon börjar en ny delkurs, kemi & fysik. Känns sådär om jag ska vara ärlig men det är bara att kämpa på :) Snart är det v45 och då börjar praktiken i 6 veckor, ska bli såå roligt och givande.

Ikväll blir det medeapizza iallafall,

kräftskiva

Kategori: funderingar

Festen igår var jättelyckad och jag tror de flesta hade skoj :). Det hade jag iallafall, vi åt massa god mat som Emma och Thilda fixat med och en hel del räkor och kräftor, dock är det ju så sjukt jobbigt att skala skiten =), men det är det ju värt.
Tack för en roooolig kväll!

Nu ligger vi i sängen, tompa sover fortfarande men jag vaknade och var jättehungrig så ska nog dra mig mot köket snart och koka två ägg att ha på mackorna, mums. Idag ska vi ha en mysdag bara vi två eftersom han varit borta sen torsdag. Det blir storhandla, stallet, kramas, laga mat och promenera. Det blir hur bra som helst, joanna ♥ tompa :)

Har glömt om jag har lunchen i stallet idag så får bli en liten vända dit snart vid 12tiden för att kolla läget.

taggtråd och jag...

Kategori: funderingar

... vi är goda vänner fast vi är väldigt olika :)

Hon ligger på min vänstra arm nu så det är en aning svårt att skriva men det funkar. Kom nyss hem från Camilla där Emelie oxå var, vi mös och pratade strunt ett par timmar. Skönt att se mina underbara tjejer igen ♥ och imorgon blir det minsann heeela tjejgänget [förutom madde] som samlas. Och dessutom en hel del folk jag inte känner sen förr, och det ska faktiskt bli väldigt roligt.

Laddade hem Whitney Houstons "Greatest Hits"-cd igår så jag ska nog lyssna lite på den.. Sjukt bra sångerska med såå fina och bra låtar. Så tragiskt att det gått som det gått för henne i livet... tänk så vacker hon var i "The bodyguard", breathtaking :)

Hade velat ladda hem någon skojig film att somna till eftersom jag är så mörkrädd men jag hittar ingen, så får nog krama om tagg och säga godnatt nu istället.

en ny dag

Kategori: funderingar

Nu är det fredag och jag har hunnit skiva tenta [som gick åt helvete], varit i stallet i två omgångar och kollat på det nya avsnittet av Grey's anatomy. Nu har jag kokat lite ärtor som jag äter till vita bönor i tomatsås, jag är galet slapp idag. Blev ett äpple och några ostbollar till lunch.. Jättebra matdag idag, haha.

Ska snart gå [tompa har ställt min cykel ngnstans, hittar den inte] iväg förbi hemköp och sen hem till Milla där hon, hennes vovve ludde, emme, hennes vovve ceasar och jag ska mysa ikväll. Det var allt för länge sen som vi bara umgicks så det ska bli såå skoj. Hoppas thilda kommer över en stund oxå ♥

Imorgon ska jag upp skapligt och diska och städa lite innan tompa kommer hem.. Sen blir det stan för att hitta ngt att ha på mig på kräftskivan. Blir en mysig dag i stallet också såklart och kl 19:oo ska man vara hemma hos Emma. Ohh jag längtar. Får inte glömma systemet heller, haha.

Bäst jag traskar iväg nu i mina rosa mysbyxor, galet slö idag, orkar inte ens klä på mig normala kläder.

Beställde för övrigt 2 söta nattlinnen från Ellos i onsdag som kom idag.. Hur fina som helst och jätteskönt material. Har velat ha fina, korta, tunna nattlinnen att sova i länge men inte hittat några som passar, vill helst inte ha med hello kitty på som finns överallt, man vill ju vara fin för sin pojke även när man sover ju :).

hemma

Kategori: funderingar

Hemma från stallet, red och rensade tankarna ett tag.
Nu lagar jag mat, chiliconcarne (med qournfärs) och ärtor och mackaroner till det.

Sen ska jag plugga eftersom mitt läsande idag har varit helt galet sugigt... Hur orkar jag med mig själv..

jag saknar mina vänner... ♥

oups

Kategori: funderingar

Jaa, jag vet, jag skulle plugga men var tvungen att fixa med bloggsidan lite då jag råkade förstöra den :).. Så nu får den se ut såhär ett tag, inte så somrig längre iallafall kanske..

Segt, ge mig fredag eftermiddag nu då.

hmm

Kategori: funderingar

Imorgon är det som sagt dags för tenta nr1 den här terminen och jag är galet ofokuserad. Nu borde jag ha suttit vid alla papper men istället så sitter jag här, ringer runt till hästfoderhandlare eftersom Landola gått ner i vikt på sistone.. Och så bloggar jag litegrann. Men jag ska nog ta tag i det nu, äta lite frukost och sen kör vi :).

Igår var jag vaken till 2 och såg på film, och så väckte tompa mig vid halv9 så nu är jag lite trött.. Men då somnar jag nog okej inatt förhoppningsvis.. Är ju galet mörkrädd så vi får se hur det går att sova ensam, inte alls något jag ser fram emot.. Menmen så får det vara :)

Måste iväg till kåren oxå och betala himla kåravgiften... Suck, hade glömt bort det och den måste vara betald för att få göra tentan och så.. Nu rinner pengarna iväg redan, känns inte alls skoj...

Taggtråds födelsedag

Kategori: funderingar

Idag är det Taggtråds födelsedag

Nu har hon blivit ett helt år gammal, undrar hur det gick till. Det är ju igår nästan känns det som när vi fick hem henne :).

Grattis finaste Tagg, tack för att du finns!

ekologistrunt.

Kategori: funderingar

Helt tom i huvudet [värre än vanligt alltså]... Suttit framför en dator på bibblan och letat information till tentan [glömde ju köpa bok] och det har faktiskt gått riktigt bra, men shit vad huvudet är trött... Nu ska jag snart åka till underbara Landola i stallet och bara ta det lugnt ett par timmar, sen hem och sätta sig igen med himla ekologistrunt... Vissa saker är faktiskt intressanta men resten kan faktiskt kvitta, så seg delkurs..

Jag längtar galet till fest och fylla på lördag :) haha. Kanske ska jag be Martina komma med upp när tompa och alis åker hem på lördag, vore skojigt värre att festa med henne oxå.

Faktiskt rätt ledsen över att missa försoningsgasquen ikväll.. menmen, skolan går alltid först, som mamsen säger :). Men det finns ju ett fint ordspråk bland studenterna som lyder, det finns alltid omtentor, men inga omfester... Så sant.. haha.

en veckas vila :)

Kategori: funderingar

Hoppsan det gick visst en vecka utan ett enda blogginlägg. Dåligt av mig. Fr skylla på att jag varit så förbannat trött och att ångesten inför fredagens tenta börjar göra kännas. Började plugga igår, vilket är alldeles försent men jag har verkligen ingen motivation över huvudtaget, tror den där beryktrade höstdepressionen är påväg mot mitt håll. Inte för att jag är deppig eller mår dåligt, men jag är bara så trött och omotiverad till allt just nu, hur tråkigt som helst.

Fredag och lördag var vi ute på kollo med klassen och hade massa utflykter och lektioner, och sen sov vi över där, jättemysigt :). När jag kom hem på lördagen efter att knappt ha sovit på typ 3dygn efter stockholmsresan och allt var jag helt galet trött så det slutade med att både tompa och jag och taggtråd somnade i en hög soffan kl22... Sen sov vi till halv1 på söndagmorgonen, helt sjukt, men skönt var det.

Söndagen spenderades både uppe på galgberget och i stallet såklart, Landola är så härlig just nu och vädret är perfekt, inte för varmt och inte för kallt. På kvällen käkade vi soppa och äpplepaj till efterrätt :) mumma.

Resten av veckan har bara handlat om plugg och skola.. och stallet förstås. Men så är det ju vissa veckor och tentan ska nog lösa sig tillslut oxå tror jag. Idag blir det bibblan igen, kan inte plugga ordentligt hemma när man har så mkt annat som man kan göra istället... Ikväll är det försoningsgasque på kåren men jag känner inte att jag har ro eller tid att gå dit så jag får tyvärr missa det, menmen, det kommer ju fler fester antar jag.

Jag ser sååå fram emot fredag eftermiddag och lördagkväll :) På fredag när jag gjort tentan ska jag bara fira att jag slipper plugga på några dagar och på lördag är det kräftskiva som Emma och Thilda har fixat med :). Hur duktiga som helst är dem och det ska bli så jävla skoj. Kommer rätt mycket folk och jag känner inte så många så det ska bli roligt. Äntligen någon ordentlig ordnad fest :) Sen blir det antaligen utgång efter mat och så vidare.

Tompa ska ner till Lund imorgon med sina kompisar och kommer hem på lördag så jag ska få klara mig ensam här hemma, jag som är så jävla mörkrädd.. Usch.. Menmen det är väl bara att ha lamporna tända och sova i soffan antar jag, har ju taggtråd som stöttar mig, haha :)

Lovar att skriva lite bättre om livet, vill ju kunna titta tillbaka på det här sen.. :)

arlanda..

Kategori: funderingar

... Nu sitter jag vid en dator på Arlanda.. Martina har somnat på en smal liten soffa här bakom mig men jag kunde inte sova, fötterna sticker sen alla timmar vi gått på stan idag. Flög från Malmö vid 8:40 imorse och var inne på stockholm city vid 11-tiden sen efter flyg och arlanda express till centralstationen. Allt har gått hur smidigt som helst och nu är det bara flyg hem kl o7:oo imorgon bitti, så därför vi "övernattar" här, sjukt onödigt att lägga pengar på ett hotellrum vi behövt i typ 5 timmar.

Dagen och kvällen har varit hur mysig som helst iallafall. Vi har traskat igenom de flesta affärerna på drottninggatan och kring plattan där i väntan på konserten som vi varit på. Coldplay var magiska och helt galet bra :) Sjukt duktiga live-artister och de spelade ALLA bra låtar man någonsin hört med dem. När de kom in en sista gång och spelade Yellow som extranummer reste sig varenda hår på kroppen, mäktigt med ett fullsatt globen som sjöng med och var helt galna :). Man kom ut lycklig och nu kommer man nog vara coldplayfrälst ett tag framöver. Haha.

Jag borde väl sova om jag ska orka köra hem direkt imorgon bitti när jag skjutsat hem martina.. Eventuellt stannar jag kvar och sover ett par timmar innan jag kör, otäckt om man är allt för trött. Men ska snart försöka lägga mig igen och få några timmars sömn så det ska nog lösa sig. Vi är ett gäng ungdomar vid sky city som har slagit sig till ro så det känns rätt okej ändå och inte jättehemskt. Men det är första gången vi gör något sånt här minsann, tycker det är lite mysigt faktiskt...

...förresten är maten på flygplatserna galet dyra, de har ju ingen konkurrans vilket gjorde att jag fick betala 80:- för en jävla macka inatt när vi kom hit.. KNÄPPT!

Nu ska jag kolla till min underbart fina syster som faktiskt fyller 20år idag (18e). HIPP HIPP HURRA! Tack för idag, hoppas du sover gott :)

Godnatt och godmorgon gott folk,

Tisdagar = seriedag

Kategori: funderingar

Tisdagar är bra dagar för mig som är en serienörd. Då kommer alltid nya avsnitt av One tree hill, Gossip Girl, Prison Break och The Hills att ladda ner :) Grymt!!

Så nu kan jag sova gott och vakna med ett GG-avsnitt. Just nu hejar jag på Blair & Chuck =P.

irritation

Kategori: funderingar

Igår när jag satt i bilen och lyssnade på Lugna favoriter så hade dem en sån där önskelunch där man kan ringa in, säga någonting sött om någon som man tycker om och sen önska en låt.. Visst, iden är fin att man kan få uttrycka sin kärlek till någon genom radion, men när programledaren läste upp ett mail från en tjej som sa något ungefär såhär så blev jag rädd:

"jag vill hälsa till min pojkvän blabla för han är det underbaraste som finns, han är mitt allt och utan honom är jag ingenting"...

Det som skrämmer mig med detta är det sista hon skriver ...utan honom är jag ingenting.. Det jag undrar är hur man kan nedvärdera sig själv så mycket? Som om hon inte fanns innan de blev ihop, och som hon inte skulle finnas eller vara betydelsefull om de någongång gör slut. Att bli så beroende av någon att man glömmer bort att man är en egen individ känns väldigt konstigt. Det är väl alltid så att man ska sätta sig själv först, det viktigaste i livet är relationen man har med sig själv [som emelie så många gånger påpekat :)]. Man ska aldrig vara bäst bara när man är ihop med någon, utan man ska vara bäst, själv, i alla lägen i livet.

Det jag vill säga med detta är att jag tror på kärlek men jag tror också det är otroligt viktigt att inte se sig själv som någon bipart i förhållandet, man är två i kärlek, och man lever tillsammans i en relation, och man lever också två stycken tillsammans med två egna relationer till sig själva.. Det är viktigt att se sig själv!

Nu blev det lite flummigt men ville bara få ur mig detta :) haha.

update..

Kategori: funderingar

Sååå nu har jag lite tid att skriva blogg igen :) Kom hem från Lund igår vid lunch, åkte efter vi vaknat typ. Helgen var mysig och Martina och Andrea's lägenhet var jättefin, behövs bara lite mattor och lampor, men det kommer ju eftersom. På fredagen gick vi på stan i Lund hela dagen, traskade omkring och njöt av det fina men kalla vädret.. På kvällen lagade vi först mat och sen gick vi på bio på kvällen.

På lördagen åt vi frukost på ett mysigt fik i Lund och sen åkte vi in till Malmö. Vi skulle ha mött upp Rickard och Sarah men han var alldeles för bakis så det blev inget med det utan vi gick på stan själva och jag höll mig faktiskt från att köpa någonting på hela dagen. På fredagen köpte jag bara en mössa på indiska och en höstjacka på h&m för jag frös så mycket :).

Igår när jag kommit hem åkte jag till stallet och mös med Landola i det fina vädret. Red ut i skogen och hade det allmänt härligt. Sen åt vi lite havregrynsgröt och macka till kvällsmat innan vi somnade :) Idag försov jag mig från den enda lektionen så jag sov lite till, gick upp, åkte upp till stan, skulle köpa lite långärmade vanliga tröjor från h&m att ha till stallet men insåg i kassan att jag glömt mitt bankomatkort hemma.. Så det får bli en annan dag.
På eftermiddagen idag var jag med Landola hos tandläkaren och hon fick 3 sprutor med lugnande innan hon kunde slappna av. Hon var helt lelös stackarn men jag fick iallafall hem henne tillslut efter en långsam promenad. Nu är hon jättefin i munnen igen och de vassa tänderna som hon hade är borta, känns riktigt skönt, min skatt ♥

Imorgon är jag ledig och jag ska umgås med tompa lite för sen på kvällen åker jag till Lund igen, sen sover vi och åker ut till Malmö Flygplats tidigt på onsdag morgon -gäsp-. Eftersom vi ska gå på stan hela dagen och sen gå på konserten så kan vi ju inte ha med något handbagage, utan det får bli en liten vanlig väska med det viktigaste som sminket och en extra tröja typ... Det ska bli mysigt att åka upp till storstaden lite.. Jag har knappt några pengar att shoppa för men det är alltid kul att kolla runt, och ännu roligare att umgås med syster!!

hej då.

Kategori: funderingar

Nu har vi ätit lite "lunch" och ska åka förbi stallet innan vi drar mot Lund. Ska bli skojskoj ♥ :)

Hörs på söndag!

egendag

Kategori: funderingar

Har en liten egendag idag. Ledig från alla måsten så idag tar jag det bara lugnt, har städat lite och kollat runt på internet.. Ska strax iväg och sola och sen blir det någon god lunch såklart. Vi har ingen frukost hemma så blev bara en tråkig knäckemacka förut för att dämpa hungern litegrann. Tompa har skola och sen skulle han och Alis spela tvspel så jag har lägenheten för mig själv, lyxigt, haha.

Var hemma hos Linn igår med henne, Emme och Ahmed, men var helt galet trött så när Linn & Emme gick till Kåren åkte jag hem och däckade som ett barn i sängen :) Sov till halv 11 idag, skööönt och sen har jag mest pysslat runt.

Imorgon när vi vaknat åker vi till Lund, ska nog förbi Malmö oxå och hälsa på bror och Sarah, vore skoj.

Nu ska jag springa iväg,

vaken.

Kategori: funderingar

Nu är jag vaken [knappt] och ska strax dra på mig kläder och skor och bege mig mot bilen.. Ska svänga förbi tjejerna och hämta upp dem på vägen till Östra stranden.. Det regnar idag så hoppas verkligen inte vi ska vara ute allt för mycket.. Ska kolla upp hemsidan oxå så att de inte ställt in det eller så.. Inte jätteroligt att spendera en hel dag ute om det öser ner som det gör just nu.

Glömde nämna igår att bilen gick sönder när tompa åkte över nissanbron. Hela ljuddämparsystemet gick av, men han hade bråttom till en lektion så jag fick springa in på bilverkstaden vid skolan i min fina klänning och be om hjälp :) Och snälla som de är där så skjutsade de mig till bilen, skar bort det som släpade på marken så jag kunde köra bort den till deras verkstad. Sen fixade de en ny makapär där bak bara under dagen så nu är bilen hel och fin igen :) Tack!! Mycket saker som kostar mycket pengar den här månaden.. men en olycka kommer ju aldrig sällan så det är väl bara att lämna in, betala och se glad ut... Förhoppningsvis håller sig allt helt i oktober månad sen, haha.

Neeh bäst jag letar fram mina regnbyxor nu vart fasen jag nu kan ha lagt dem.. Inte mitt mest frekventa använda byxpar direkt.

Ha en underbar tisdag ♥

dålig tv

Kategori: funderingar

Vi ligger och kollar på Kristallen.. Galet dåliga skämt.. Och dåliga vinnare oxå minsann. Nu får det bli "Från koja till slott" istället, roligare än såhär verkar det inte bli.

Lagade för övrigt världens godaste mat nyss, hokifile i ugn med dillsås, dill, spenat och ärtor och ris till det :) Det bästa är att det blev lite över som jag ska äta till lunch imorgon, gottgottgott.

Ska på utflykter med skolan hela dagen imorgon, kan bli mysigt, ska ha varma kläder på mig iallfall, förra gången frös jag nästan ihjäl.

Godnatt,

Brunhårig

Kategori:

MMS

såhär ser jag alltså ut nu, efter att tompa hjälpt mig med ny toning. Det är lite mörkt, men höstigt.. Jag vänjer mig nog! Puss

systertid

Kategori: funderingar

Nu ska jag och Martina ha syskontid :) Nästa onsdag flyger vi Malmö-Stockholm arlanda på morgonen och spenderar dagen i fina huvudstaden. På kvällen ska vi till globen och se Coldplay som är ett av Martinas favoritband. Sen flyger vi tillbaka till Malmö på torsdag morgon vilket innebär att vi får spendera en natt på Arlanda flygplats, haha, kan bli intressant :) Men det är ju sånt som man sen kommer ihåg. Någon soffa borde ju finnas till oss någonstans tycker man ju :). Sen är det skola för båda martina och mig på torsdag dag. SEGT! Men roligt!

Hon fyller ju år den 18e så det här är min och mammas present till henne. Och eftersom jag fyller i oktober blir det lite min födelsedagspresent oxå :) Ska bli riktigt skojigt och jag ser verkligen fram emot att mysa med min syster lite extra mycket. Dessutom åker vi ner till Lund på fredag och stannar några dagar, längtar ♥



 ♥ LOVE U ♥

kärlek

Kategori: funderingar

Att ha bakissöndagar i stallet kan var det bästa som finns :) Ingen stress, och bara kärlek och mys ♥

Nu ska vi se ensam mamma söker och sen kolla på filmen hitch, har sett den massa gånger men den är grym!

Ha en mysig söndag kväll.

b a k i s

Kategori: funderingar

Har ont i huvudet idag, men man överlever. Sov som en bäbis till klockan var nästan 12 så nu borde vi ta tag i dagen.. Men det blir väldigt lugnt idag, slappa i soffan och sen stallet lite senare ikväll. Imorgon är det skola igen, men går bara måndag & tisdag och sen är vi lediga resten av veckan så det känns rätt ok :).

Ska åka och hälsa på Martina på fredag oxå, får se hur många dagar vi stannar, kanske tar en tripp till Rickard och Sarah oxå, är ju bara 2 mil emellan eller nåt så det är nästan ett måste. Ska fixa hästvakt och sånt oxå, dessa praktiska ting som måste lösas :) Taggtråd kan vi ju ta med oss men Landola är lite för stor.

Nehh nu ska jag ta en ipren och sen krypa upp jämte tompa i soffan och mysa en stund.

kul på fest

Kategori: funderingar

Mathilda och jag hade photosession på en fest för ett tag sen :) Enjoy!

   

  

Gotta love it ♥

jag på nollningen

Kategori: funderingar

Hittade några facebookbilder ni kunde få se, det är några från nollningen och två från bad taste-festen. Inte mina bästa, hetaste moment i livet kanske, men sjukt kul har jag haft iallafall :)



 

Bad taste, ni ser ju själva, ful som f a n. Men galet kul hade vi :)

   

     

Nollningen, grön overall [lärarna], svart peruk, solglasögon, läppstift och sur min [man får inte skratta eller le]. Hur roligt som helst hade vi. Kärlek till er alla.

Utkast: Sååå grym ...

Kategori: funderingar



Sååå grym låt, jag älskar tompa tusen gånger om när jag hör denna låt.
Tänk så många gånger man tänkt dessa rader :)
Tacka gud för Linn som tipsade mig om denna låt, så fin ♥

senaste

Kategori: funderingar

Vet ni vad, jag saknar att skriva mina inlägg på bloggen och att tjöta om mina dagar.. Min dator har gått sönder när jag försökte formatera om den så har bara tompas att sitta vid och det är så segt.. Jag vill berätta om mina dagar, men jag kan inte just nu. Ska lämna in datorn på måndag någonstans, har ingen koll på Halmstad dataliv men nånstans borde väl en datafixaraffär finnas, får kolla eniro imorgon.

Annars har inte överdrivet mycket hänt på en vecka, vi sover sjukt skönt i vår nya säng, tompa var galet gullig för några dagar sen när han sa "kolla joanna, nu får det plats en liten bäbis mellan oss". Inte för det ska bli några bebisar gjorda hos oss på några år, men jag älskar ändå tanken på att han sa så :) Taggtråd har iallafall lite mer sovplats och jag kan bre ut mig som jag vill. Imorgon ska vi dessutom till Katthemmet här i Halmstad och hälsa på vår nya kisse som bara är 6 veckor gammal. Hennes mamma blev skjuten och nu ska vi ta hand om henne :) Men vi får henne först när hon är 10 veckor, men vi ska bara dit och hälsa på, gosa lite.

Skolan är ok, haft 3 dagar i skolan i veckan, festade på onsdagen så torsdag var lite seg, men helt okej, var ute och hade skogsvandring och letadade växter och hovade sjöliv hela dagen, bättre det är föreläsningar iallafall. Igår hade jag skola, sen på kvällen myste jag och tompa med mat och Iron man, riktigt bra film faktiskt.

Idag har jag varit hos thilda och haft tjejfest, vi har sjungit och haft det allmänt tjejigt och roligt, precis som bara vi kan ha det. Hade tänkt att gå ut men blev helt galet trött mitt i och gick hem istället. Får bli annan gång med lite mer partyhumör..

Landola mår bra, vi rider och gosar och jag älskar mitt stallfolk, alla är helt fantastiska ♥ Det är så roligt att åka till stallet varje dag när man får prata och umgås med så fina människor.

Nästa vecka ska vi ner till Lund jag och tompa, hälsa på i martinas nya crib. Vi hade tänkt åkt i helgen men hon hade fullt upp med en massa olika så vi åker nästa fredag istället. Saknar min lilla bäbis och ska bli så skoj att se hur hon har det i deras nya lägenhet!!!

Jag är rätt berusad och nu sitter jag bara och väntar på att älskling ska komma hem. Imorgon ska vi till galgberget och gå en promenad. Kanske tar vi med oss Ackes familjs hund Levis oxå om vi får :) Sen blir det stallet och bara slappa. Egentigen måste vi storhandla men orka... Vi lever på mat på stan just nu och lite mackor.. Man orkar liksom inte diska, det är galet tråkigt!

Jag är så tacksam för allt omkring mig just nu, jag mår så bra, och lever så gott. Allt är helt underbart. Tänk hur underbart lyckligt lottad jag är med en fin familj, världens bästa pojkvän, underbara vänner, taggtråd, landola, syster och bror.. Allt är så vackert runt omkring mig.

Jag lovar att uppdatera oftare, lusten har nog kommit igång lite igen.

Förresten så är jag mörkbrun i håret nu, la 1.600:- på ett hår jag inte blev nöjd med, gick tillbaka men nekades pengar eller hjälp så idag köpte jag toning som tompa hjälpte mig lägga i. Blev faktiskt ganska nöjd. Det är lite mörkt nu med med är ju toning så det försvinner nog det mörkaste om några tvättar. Skoj att förändra sig iallafall.

Längtar till Coldplay 17 september, martina och jag ♥