first day of my life

grymt dålig.

Kategori: funderingar

Har varit grymt dålig på att uppdatera på några veckor.. Får väl skylla på vädret, min praktik, och att jag haft annat skoj för mig så som att mysa med vänner, dricka vin, tjattra, plugga och kärleksgosa med tompa.. Såna där vardagssysslor som man gillar för det mesta :)

Helgen har varit underbar, i fredags mötte jag upp Linn, Fredde och deras kompisar och så satt vi på Bolmens ett tag innan vi gick in till en uteservering och mös med skratt och prat.. På lördagen låg vi och solade tillsammans hela dagen och på kvällen hade jag och tompa mys själva, somnade båda två i soffan innan 23, haha, solen gör en trött :). Igår slappade vi på dagen då det var moln och sen var vi hos Stefan och Becka och grillade och kollade på film "Nothing but the truth", riktigt bra film, hade sett den innan men den är ändå brabra!

Idag vaknade jag vid 9 och sen har jag bara kollat mail och datorn lite, ska strax sticka iväg till stan en stund, ska köpa på mig några underbara over-sizetröjor på Gina som bara är hur sköna som helst :) Och passar dessutom till det mesta, sånt gillar vi. Sen ska jag plugga resten av dagen, har tenta som ska in på fredag kväll så det är bara plugg som gäller, alltså inget valborgsfirande för mig, men det gör inget, tror jag sticker ner till Martina på fredag eller lördag och hänger där i helgen, på söndag kommer mamma o pappa för då ska vi flytta ur alla deras saker då de inte ska ha någon lägenhet i sommar, de ska till Spanien och leka istället :) Gött för dem, haha.

Återkommer förhoppningsvis snart igen, nu vet ni att jag lever iallafall.. Funderar dock på att skaffa Twitter istället, verkar coolt :)

update.

Kategori: funderingar

Nu är påsken förbi, mysigt som tusan har det varit men det är skönt att vara hemma i Halmstad också såklart. Har pluggat lite, ridit Landola såklart och njutit av det underbara vädret :).

Var hos farbror doktor idag för min mage, antagligen tjocktarmsinflammation eller något annat smaskigt, har fått medicin jag ska äta i minst 1 månad nu så får vi se hur det går.. Låg i kramper hela natten så nu får det faktiskt bli ordning på detta. Dem tog blodprov på mig oxå, händerna började svettas och jag kände mig snurrig, men sjuksyster var jättesnäll och förstod min fobi mot sprutor, men nu är den fobin borta, det gjorde ju inte ens ont, som ett baby-geting-stick typ.. Hur lugnt som helst.. Nu funderar jag på att börja lämna blod för att göra en god gärning här i världen, ska tänka på det :).

Mina Pink-biljetter slank ner i brevlådan idag från Danmark också så nu har de vip-plats på kylskåpet fram till november..Haha, lååångt kvar men det är alltid härligt att ha något att se fram emot.. Och efter november så är det bara ett stenkast tills vi åker till Sydney ju och hälsar på Sarah och Rickard.. COOLT!

Äsch nu ska jag bädda rent, suck, I'm a fucking housewife.. Hjälper inte era män er heller med ett skit.. Antar att man får skylla sig själv som nångång började bete sig som en jävla morsa.. Men det är ju irriterande för det.. =) Men "all you need is love".. right :)!

långfredag.

Kategori: funderingar

Idag har det varit fint väder och vi har degat på altanen hela dagen.. Eller jag har faktiskt oljat stolar och rensat gamla kläder som legat och skräpat. Nu hoppas pappa på att göra knyten som vi ska grilla, så grymt gott, min absoluta favorit :). Skulle iväg till tompa och hans familj först men jag ville bara ta det lugnt istället, långfredag är lika med NOLL stress och bara njuta av det jävla liv som fåglarna håller på med... Haha... Nu börjar det bli lite kallt dock så ska jag utmana mamma o martina i Uno eller nåt.. Först drar vi till solariet och brunar på oss lite..

Älska våren !

snark? Kärleksförklaring.

Kategori: funderingar

Har en insomnia-kväll antar jag.. Somnade till vid 00 typ nån timme men sen vakna jag och har inte kunnat somna om.. Så har glidit runt på internet nu ett tag, eller ganska långt tag förresten.. Gud måste verkligen sova minsann. Tompa ligger jämte mig och snarkar [otippat]. Vad konstigt det är det där, hade det varit någon annan hade man blivit tokig men eftersom det är han, mitt hjärta, så gör det inte så mycket. Han är dock ganska lätt att tysta, bara hålla för näsan så vänder han på sig :) haha.. Och så sätter det igång igen.. Nu ligger vi ju i 1.20-säng oxå så blir lite varmare och mysigare, saknar när man låg på varandra och sov, nu har man en stor säng att bre ut sig i, inte alls lika mys. Dock ligger jag alltid på tompas sida iallafall, vill känna hans närhet...

Vet inte vad som hänt men just nu känns det som vi är kärare än på länge.. Jag känner mig fånig och vill bara pussa och ta på honom hela tiden.. Det har varit lite skakit ett tag då vi har så olika tider och liv just nu, jag seg skola, han praktik och det har varit en del tjafs, men nu känns det som attityden börjar ändras och att vi kan se det fina i vår vardag igen.. Finns inga ord att beskriva hur mycket han betyder, som till universums slut och tillbaka, minst. Så sjukt häftigt det här med kärlek, skulle kunna skriva en hel uppsats om vad konstigt det egentligen är, men shit, det måste vara den bästa känslan i världen :).

Nu är det vår och kroppen bubblar, kanske bubblar kärlekshormonerna till lite extra då oxå :).



insnöad.

Kategori: funderingar

Just nu är jag väldigt insnöad på pink och hittade denna duett med henne tillsammans med Butch Walker, som för övrigt också är grym... Dålig kvalle jag vet, men låten är sjukt bra! Blunda, lyssna och njut av vackra meningar...



Förövrigt ska mamma ge mig biljetter till Pinks konsert i Köpenhamn som födelsedagspresent, har jag sagt att jag har väldigt bästa mamma eller vaaad.. Kommer bli galet coolt!!

påsk i motala.

Kategori: funderingar

Så nu är vi hemma i Motala, lycklig :). Kom hem vid 9-tiden igår kväll och då hade mamma gjort pannkakor, mums. Martina är ju oxå hemma, glad över det. Satte på en film och däckade rätt tidigt i sängen, man får alltid en sån lugn och harmonisk känsla när man kommer hit... Lukten, stämningen, känslan av hemma som inte finns någonannastans.

Idag gick jag o Martina upp vid 10.30, duschade och fixade oss och sen drog vi in till stan. Mycket på mammas lista som hon gjort till oss. Först köpte vi tårta till pappa och hans anställda och åkte ner till deras lager.. Sen åkte vi till tandläkaren för att göra en undersökning. Hade som vanligt inte ett enda hål och jättefina tänder -stolt-. Efter det drog vi till stan för att handla påskpresenter till mig och martina. Blev ett par skor till oss var, som mamma ska gömma i trädgården och vi ska gå på snitslad bana som vi alltid gör på påsk, dumt att rucka på fungerande traditioner :). Vi hamnade på Hugo och käkade lunch, gled in hos Jossan och fixade förlängning på mitt abonnemang = ny telefon till Martina som var jättefin. En musiktelefon från sony ericsson. Jossan kan konsten att sälja minsann :) haha. Love u.. Vi gick förbi systemet men där var det en timmes kö eller nåt, de bygger om lagom till påskhysterin, inte så bra kankse.. Även Hugo byggde om, känns som folk vill förnya sig nu, roligt :)... Sen drog vi till Maxi för att inhandla mat till kvällen.

Nu är mormor och päronens bästa kompisar här och spelar kortturnering som vanligt :). Vi har ätit wok med gös och ris, så jävla grymt gott, älska fisk och thai! Tompa kom förbi och åt med oss och sen spelade jag, martina och tompa lite kort innan han åkte iväg till Brage igen, mys. Vi ligger i varsin soffa och lyssnar på Smokie nu och knapprar på våra datorer, riktig nostalgi. Smokie är en av mamma o pappas favoritgrupper, deras covers är så mysiga.. Mycket minnen från gamla fester som vi fick följa med på när vi var gamla.. Folket sitter på innealtanen och spelar och dricker lite och sjunger med, riktigt familjär känsla och det får mig att må bra i själen :).

Imorgon har vi inga direkta planer än, det blir lite som det blir tror jag. Hade velat ta en tripp till Linkan, men det är väl kanske stängt imorgon allting, så antagligen bli det lite trädgårdpyssel och mys här hemma istället. På lördag blir det som sagt grym fest med massa gamla kära vänner och jag längtar, kommer nog bli en toppenkväll hoppas jag!!!

musiktips.

Kategori: funderingar

Pink - I don't believe you



Grym artist, grym låt.. Får rysningar varenda gång jag lyssnar på den, så mycket känslor..

Älskade djur :)

Kategori: funderingar

Bästa bästisarna, älskar er Landola och Taggtråd ♥







goes blond

Kategori: funderingar

Nu har jag varit hos frillan och slingar håret ännu en gång :) Och nu blev det ju riktigt bra, blond ! HURRA! Nu låter jag solen göra resten helt enkelt!



home?!

Kategori: funderingar

Vad är hemma egentligen.. Jag har ju ett hem här såklart, tillsammans med Tompa, Taggtråd och Landola. Jag har mina flesta kompisar här och en vardag. Men ändå är det inte hemma. Hemma är i Motala, på Notvarpsstigen, där lugnet finns, där mamma & pappa finns, och där alla gamla minnen finns.. Undrar när man kommer säga sitt hem till en plats som inte är Motala?!.. Ibland saknar jag enormt att vara liten, att kivas med Rickard och Martina, att bo i huset i stan, att bo i stugan på sommaren.. Att ha en vardag tillsammans hela familjen.. Nu är vi splittrade och det skär lite i hjärtat ibland av saknad, av den där sammanhörigheten som man hade då... 

Den där känslan när man träffar sina gamla kompisar från grundskolan och gymnasiet.. Pernilla och Jossan som varit en stor del av hela min uppväxt sen jag var 7 år... Det är galet att vi fortfarande är nära vänner, inte på samma sätt såklart, men ändå nära.. Vi känner varandra utan och innan även om vi bara ses några gånger om året.. Dem är trygghet för mig, mer än någonting annat. Motalavännerna har varit en sån stor del av min utveckling till den jag är idag, och ibland saknar jag det mycket. Men dem finns ju där, alltid, iallafall :)!

Vet inte vad jag ville komma fram till, såg att Martina skrivit "hem imorgon", och då får jag bara en sån känsla, jag vill också åka hem, vara nästan hela familjen en vecka eller så.. Men på onsdag åker vi iallafall hem och jag längtar sååå. Älskade familj.. Vi ska mysa, skämmas bort, måla påskägg, festa, leka i trädgården, bara ha det underbart lugnt och njuta av stunden!!

Suck, nu fick jag en klump i hjärtat, behöver en tompakram helt enkelt..


Rickard & jag


Mamma & Rickard kramas


Sarah och pappa


Mamma


Martina, mamma och pappa



Pappa gör fisken :)


Bästa kompisarna :) Vackra syster och tompa midsommar -07


fredagskväll.

Kategori: funderingar

Var på stan på eftermiddagen och fikade med töserna, mysigt. Satt på uteserveringen på espresso house och njöt av solen. Imorgon ska vi festa tillsammans och det känns skojigt :). Hela gänget samlat minsann. Åkte till Landola som stod och njöt i solen så jag tog det lugnt och stressade av totalt, njöt av vännerna och småsnack och bara stall-lukten (ja, jag vet, det är bara idiotiska hästtjejer som kan njuta av stallukt, haha). Åkte hem till Tompa och Alis som satt vid datorn och fixade C-uppsatsen, så nu är det ivägskickad och klar förhoppningsvis. Vi åkte och käkade och sen förbi hemmakväll för att hyra en film. Alis försvann till nån för att spela x-box och tompa och jag skulle ha myskväll i soffan.. Tror det tog 12 minuter in i filmen innan han däckade.. Kul kille.. haha... Men filmen var iallafall helt okej (Passengers), lite skum men godkänd... Nu glor jag bara på internet och ska väl "bära" tompa till sängen snart :).

Imorgon blir det lite stros på stan för att hitta en present till Emma och ska kika in Bikboks jeansrea.. Får se om jag pallar prova jeans, inte mitt största intresse på jorden, alldeles för omständigt :).. Men iallafall.. Sen blir det Bolmens för att njuta av solen med kompisar och så stallet förstås. På kvällen vankas som sagt födelsedagsfest, men jag ska försöka ta det relativt lugnt, vägrar må som jag gjorde förra söndagen, absolut inte värt det!

I friday, I'm in love!

Kategori: funderingar

Så var det underbar fredag igen och solen lyser gott idag oxå. Jag har hunnit äta frukost, fixa lite och kolla på efter tio men nu ska jag ta tag i dagens projekt "fixa datorn". Min bärbara har ballat ur totalt så jag ska formatera om den nu så den kan bli normal igen förhoppningsvis. Har lagd över alla bilder och skolarbeten på D:/ så hoppas dem finns kvar där sen oxå :)... Orkar inte lägga över allt på tompas dator så jag håller tummarna istället.

Vi hade skola idag egentligen men jag var uberseriös inatt mellan 00-03 och läste om åtgärdsprogram på skolverket och kollade hur det åtgärdprogrammet vi ska göra i ett grupparbete ska vara uppbyggt. Jätteintressant, och skönt att jag tog tag i det så jag slapp sitta på tråkig föreläsning :) Kunde inte sova så då kan man ju lika gärna vara lite ambitiös minsann!

Nepp bäst jag tar tag i dagens to dos, annars fastnar jag nog här :)

HAPPY FRIDAY ♥

fyllon

Kategori: funderingar



haha, vem når snabeln? =).... Detta var i slutet på förfesten, vet inte riktigt vad vi håller på med. Mina bästa killar iallafall, Tompa och Alis. Ser ni att jag börjar bli lite blond igen, ÄNTLIGEN, blev så glad när jag såg den här bilden, ska slinga det snart igen en gång till sen är det nog tillbaka till sitt vanliga jag!

underbara vår.

Kategori: funderingar

Vår är absolut den bästa våren. Jag bara lyser upp och blir några stepp lyckligare, bara för solen lyser och luften känns ny, ren och luktar gott :). Hästarna är lyckliga över solen och slippa massa täcken och folk slår sig ner i solen på uteserveringar och bara njuter av dagen. Det är så härligt. Har alltid uppskattat sommaren mest, det gör jag nog egentligen fortfarande, men oj vad jag ska njuta av denna vår. Har lite roligt att se fram emot oxå, som födelsedags/vårfest hos Emma o Simon på lördag, och sen på torsdagen åker vi hem för att fira påsk. Martina kommer vara hemma och på lördag har jag och tompa fixat påskfest med våra gamla underbara vänner. Alltså många underbara stunder tillsammans med dem jag älskar mest i världen.

Idag är det första april och april kunde ju inte börjat bättre än såhär :). Helt underbart. Peo säger att det kommer snöa snart, men jag tror det kommer vara sol varje dag ända till september nu, vore hur grymt som helst! haha.


Hipp hurra för våren ♥