first day of my life

morgonsol.

Kategori: funderingar

IMORGON = 11grader och sol. Låter som en bra onsdag det. Lunch på stan flickor :)?!

stress.

Kategori: funderingar

Nya delkursen ger mig stress, och nu ska jag sätta mig och läsa bok + skriva läslogg till seminariet på torsdag. Hur mycket småuppgifter som helst så det är bara att hänga på... Segt när man knappt börjat kursen så ska man kunna en massa på direkten, vet inte riktigt hur de tänker..

Måste skriva mitt förhållningssätt till skolan/Specialpedagogik oxå, glömde ju det till igår.. Får se om jag pallar :)...

Taggtråd attackerade mig inatt när jag sov så nu har jag ett rivsår precis under ögat, gör himla ont, dumkatt.

ny vecka.

Kategori: funderingar

Festen hemma hos Stefan & Rebecka i lördags var skoj, kom en himla massa folk iallafall, och vi stannade kvar till sist.. Var himla väldigt full och tompa o jag gled in på Morfars för att skaka loss lite. Men med mina 12cm-klackar, full och ett trångt "ickedansgolv" bestämde vi oss för att gå vidare. Kom ut och rätt som det är var ju klockan 3 eftersom vi ställde om klockan en timme..

Så det blev nudelbaren och sen stapplade vi hemåt för att ligga och gny i sängen över att hela världen snurrade.. Tompa somnade innan han la huvudet på kudden så honom hade jag inte tröst av... Men somnade tillslut och vaknade vid halv 1 igår och mådde så sjuuukt dåligt. Låg still i sängen till 4 då jag tvingade mig själv att åka till stallet... Mådde illa hela himla dagen och däckade PÅ tompas mage vid 22-tiden... Vaknade dock vid 9 idag och var pigg så nu är jag laddad för veckan :) haha.

Varit i skolan på förmiddagen coh nu ska jag till Landola strax, en tur i skogen blir det idag och stallmöte oxå.. Sen hem och göra en uppgift till skolan.. Har börjat en ny delkurs idag, jävligt luddig (som vanligt).. men det ska nog bli roligt.. Specialpedagogik och sånt där intressant.. :)

lörda.

Kategori: funderingar

Så var det helg och lördag igen. Jag ska strax bege mig till stallet för att ge hästarna lunch, och sen förbi Hemköp och hämta mitt paket. Antar att det kanske blir fest ikväll, ska be tompa handla en flaska vin på systemet iallafall, antligen ska jag med dem på fest eller till Camilla för att kolla fotbollen. Dessutom ska Thilda och dem festa så kanske glider jag med dem.... Får helt enkelt se vad jag känner för lite senare!

Ha en underbar dag.

mammas födelsedag :)

Kategori: funderingar

Igår var det mammas födelsedag men jag var inte inne på bloggen på hela dagen så det får bli ett grattis-inlägg nu istället :). HIPP HIPP HURRA VÄRLDENS BÄSTA MAMMA ♥.


mamma, jag och Martina i London


Dessutom fyllde Sarah år i torsdag så massamassa miljoner grattis till dig också såklart. Hoppas Rickard skämde bort dig :) Miss u guys alot.


Martina, Sarah & Rickard i Tyskland

Saknar hela familjen samlad, det är den bästa känslan som finns. Mycket förändras när man blir äldre och detta är väl en av nackdelarna, att vi vill så mycket olika saker att vi hamnar på så olika ställen i världen. Men kärleken finns alltid där ♥

färdig.

Kategori: funderingar

Äsch det var väl ingen match. Gjorde klart hemtentan på 1½ timme, är man grym eller inte :) Har dock inte gjort som det står i uppgiften riktigt men hoppas hon kanske ser genom fingrarna på det, haha. En komplettering är ju inte hela världen heller! Nu har jag iallafall gjort grovjobbet, så det är bara att lämna in skiten och vänta på domen.

Dessutom gick gruppredovisningen riktigt bra idag, så skönt att ha det gjort. Nu ska jag bara skriva en sista läslogg på en bok och sen åka till skolan imorgon bitti och lämna in skiten. Sen hade det visst gått 5 veckor till och ännu en kurs är förbi..  Galet hur fort tiden går, blir lite rädd för att tiden bara skriver iväg för mig...

Nu ska jag skjuta tompa och alis på fest, sköönt, en kväll hemma själv, det var verkligen inte igår :) Jag ska krypa upp i sägen och kolla på en film tillsammans med en påse godis !

LOVE ♥

[och jaa, jag ska gå till vårdcentralen på måndag om det inte gått över till dess, lovar minsann]

morgonstund

Kategori: funderingar

Usch haft värsta natten.. Vaknade vid 4 av magen som levde rövare och fick sitta på toan tills nu i princip.. Känns som magen vänder sig därinne, ontont. Måste dock till skolan idag för att göra en gruppredovisning så det är bara att duscha av sig och dra på sig kläder. Ska direkt till stallet efter och sen hem och skriva hemtentan, DAGENS MÅSTE. Har inget val i och för sig eftersom jag ska lämna in den imorgon. Menmen, jag jobbar bäst under stress. Vet iallafall vad jag ska skriva nu, så det är nog lugnt.

Ska försöka få i mig något att äta också, om jag vågar.. Verkar åka rakt igenom...

Hmm, här utlämnar man sig, men så är det, ni får tåla det :).

kvällstanke.

Kategori: funderingar

Nu är klockan 2o.oo snart och jag ska nog kolla på lite tv. Har iallafall skrivit en sida på hemtentan, men jag tar det imorgon kväll, stressa ihop något bara, strunt samma.. Har fortfarande ontont i magen, går över när jag är i stallet och får frisk luft men sen när jag sätter mig eller sådär så börjar det igen.. Mycket konstigt! Men allt i livet ska inte vara enkelt och lätt, det får oss att njuta av de bra stunderna desto mera :)!

Tompa är ute och går med Stefan, de är duktiga, har gått minst en timme varje dag nu hela veckan.. Borde hänga på men jag är hängig och trött. Ska diska lite och försöka hitta någon mat att laga.. Vi ska nog åka och storhandla i helgen hoppas jag, rätt tomt i skåpen och kylskåpet just nu, men det blir det snart ordning på. Skönt med lite nya pengar :).

Det närmar sig verkligen april nu, och april är ju vår på riktigt och maj är ju faktiskt försommar. Vilket innebär att det bara kommer bli bättre och bättre från och med nu gällade väder, humör, färg på huden, mindre kläder och mysiga stunder på uteserveringar och i parker :). Allt sånt där som gör att man lever upp och ler åt stunden !

hemma.

Kategori: funderingar

När man går hemma och är sjuk är det lätt att hamna bland massa sidor att beställa hem kläder ifrån. Inte så lyckat då jag ständigt är fattig men när Linn visade denna t-shirt kunde jag inte stå emot :) Kostade ju faktiskt bara 161:-, hur bra som helst :). Hoppas den kommer innan helgen iallafall! Har beställt lite annat från Ellos oxå som nog kommer på fredag, två långa t-shirtar och en skortklänning. Det blir nog bra det.. Nu ska jag betala räkningar påtal om pengar..



 

sådär

Kategori: funderingar

I brist på motivation till plugg ändrade jag min bloggdesign istället.. Blev väl sådär, men nu orkar jag inte pilla runt mera :). Den blev ju lite vårig iallafall, var trött på allt rosa.

mage.

Kategori: funderingar

Magknip, magkatarr, ontont... Det är något skumt med detta.Försvinner det inte blir det vårdcentralen.. Konstigt är det iallafall. Och lite synd om mig också!

Solen skiner iallafall och tog en promenad till stan för att möta upp Linn och få en bok :) haha men den hade hon glömt, men det var skönt att komma ut i solen lite iallafall. Ska försöka skriva några rader på hemtentan nu och sen åka till stallet... Jag har ingen motivation att fixa hemtentan dock, känns lite jobbigt eftersom den ska vara inne fredag vid lunch.. Menmen, så är det, bara att kämpa på! Ska sitta ikväll och inatt och hoppas få klart det mesta!

Fixade event igår till påsk tillsammans med motala-vännerna =) Ska bli riktigt skoj och hoppas många kommer!  Bra intiativ där av oss tycker jag !

en lista

Kategori: funderingar

Den här listan glider ju runt bland bloggarna just nu, så tar och gör den jag oxå :)

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Joanna, Maria, Margareta.

Smeknamn:  hmm, har inte så många..

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Feels like home med Chantal Kreviazuk, den låten kan jag lyssna på i oöndlighet, lycklig, ledsen, spelar ingen roll..

Beroende av: Kärlek, Landola, godis, vänner, vin, solen och mysbyxor.

Vad tror folk om dig?: Antaligen att jag är en bortskämd blondin... Eller så var det kanske mer förr, nu bryr jag mig inte så mycket var folk tänker. Har även fått höra att jag är kaxig.. hmm.. haha.

Stämmer det?: Nja, bortskämd på ett bra sätt, blondin är jag ju inte riktigt längre, men snart så :). Smartheten har jag iallafall fått eftersom skolan går så himla bra för mig -stolt-. Jag hoppas jag är långt ifrån kaxig, vet inte riktigt om det är negativt eller postivt. Man ska vara ärlig mot sig själv och andra.

Vad får du oftast komplimanger för?: Mitt hår och mina ögon, och någon sa en gång att jag är en såndär som lyser upp rummet när jag kommer, och det var något av det finaste jag hört faktiskt. Tack :)!

Vad säger du för att imponera på någon?: Varför ska man imponera på folk? Jag vill nog bara ge ett bra intryck genom att vara öppen och mig själv.

Hur imponerar man på dig?: Genom att vara sig själv, att ha stora visioner om livet och att vara ödmjuk, rolig och snäll. Snälla, fina människor imponerar på mig, för det finns många i världen som har sig själv för första prioritet och inte att vara lycklig i ett sammanhang tillsammans med andra.
Brukar du skratta för dig själv?: Jaa det klart, youtube.com är sjukt bra när man vill skratta av sig lite :).

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Absolut, var ska du rida? :) Puss"

Var bor du?: I centrala Halmstad.

Trivs du där?: Nja, det funkar just nu,men om ett tag vill jag ha lite mer lantlig känsla där jag bor, kunna gå ut barfota och släppa ut taggtråd i vårvädret. Men stan funkar :)

Äger du några converse: Ja ett par..

Sprit, cider, vin eller öl: Allt funkar utan öl, det går bort... och whiskey och sån pappa-dryck ;)

Brukar du bli för full: Nej det händer väldigt sällan. Har svårt att släppa kontrollen, ett stort dilemma i mitt liv. Lagom full och lite till har väl hänt då och då :)

Vad har du för mobil operatör: Tre

Är du allergisk mot något: Nej jag har fått himla bra gener.

Har du haft sex idag: Noap, min man är på jobbet minsann :) haha.

Hur svarar du i mobilen: tjaa, hello, hej älskling.

Vem ringde du senast?: Tompa, måste gnälla över min sjukdom lite..

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att han känner sig stressad.. fast han inte behöver det.. haha.

Antal timmar sömn inatt: hmm från 1.oo-1o.oo =9 timmar

Sov du ensam: Nej tompa och taggtråd tog upp 2/3 av sängen som vanligt.. suck.. haha

Brukar du komma i tid: Ja oj jag är galet tidsmänniska. Hatar när folk kommer sent :) eller hatar är ett starkt ord, undrar varför man bestämmer tid när man ändå vet att man blir sen :)..

När mår du bra: När jag är med vännerna, tompa och i stallet. Och nu mår jag extra bra för solen och för att våren verkligen är här nu :).

När blev du fotad senast: hmm det var nog av mamma i helgen tror jag.

Hur känner du dig nu: Illamående, halvsjuk och sugen på att gå ut i solen.

Vanligaste färg på dina kläder: färgglatt tror jag..
Vad tycker du om fötter: Små fötter är söta, stora = not so much. Har ingen fotfetish direkt men har ingen fobi heller..

Vad saknar du: Nu saknar jag bror och sarah väldigt mycket.

Hade du en bra kväll igår: Nja, låg i tompas knä och mådde illa, men fick mysigt kli så den var helt okej.

Favorit dryck på morgonen: Vatten.. har inte råd med så mycket annat lyxigt.

Rakar du benen: Ja, det klart, inte varje dag dock, lite då och då.

När brukar du oftast gå och lägga dig: vid midnatt typ, eller lite senare.. Är en kvällsmänniska..

Är du blyg?: Jaa i vissa situationer. Har dock blivit sjukt mycket bättre sen jag flyttade hit, nu gillar jag nya människor.

Sysslar du med någon idrott: Jaa Landola är väl en idrott kan jag tycka!

Vill du hellre ha mail än brev: Brev är roligt för att bryta trenden att det bara kommer räkningar i brevlådan, men mail är ju sjukt smidigt!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jaa det gör jag nog, har dock inte upplevt det själv.

Har du spytt offentligt: Haha jaa det har jag, under en buske.. Rödvin och billiga shots.. Inte alls bra..

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ligga förstås..

Är du nöjd med ditt liv: Mycket nöjd :)

Är du bortskämd: Jaa bortskämd med härliga föräldrar, med fina vänner, med en underbar pojkvän, en go katt och världens bästa häst.

Vad gör du i morgon: Imorgon MÅSTE jag skriva min hemtenta, så det ska jag göra.

Vad är det värsta du vet?: Ovisshet hos människor, folk som gör djur illa, osäkerhet.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Haha, jag är student, så lite som möjligt alltså.

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Brad & Angelina gör mycket fint med sitt kändisskap.

Vad längtar du till?: Våren i Halmstad, Sommar, Australien i vinter..

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja har de finaste vännerna ♥

Vad använder du för shampoo?: hmm just nu herbal essensiess.

Vad är det finaste du fått?: Vår ponny trixie, världens bästa dag :) Sen har vi ju fått 3 hästar efter det som gett så mycket kärlek och glädje.

En speciell dag du minns: Sommaren 2006, inga speciella tidpunker, bara den sommar som var underbar.

Hur gammal är du: 23år än så länge :)

Tycker du om någon just nu: Jaa hur mycket som helst.

Du samlar på: Damm.

Gröna eller röda äppeln: röda

Vem ringer du när du är arg/ledsen: mamma

Gillar du golf: haha aldrig testat, minigolf är kul.

Vilken tid gick du upp idag: 10

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu: Mormors stickade strumpor,världens bästa.

Är det okej att gråta: jaa hur okej som helst.

När grät du senast: Igår när jag såg kalla fakta om arbogamorden.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara, RESA, och flytta tror jag.

Bär du glasögon eller linser: Ingen av det.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: absolut inte.

När går du upp ur sängen en helgmorgon: mellan 9-12, beror på vad som händer.

Har du piercing: Hål i öronen.

Vill du gifta dig: Jaa det klart, kyrkbröllop med vit klänning och hela kittet.

Vill du ha barn: Ohh ja, längtar som en galning efter den dagen :)

Solar du ofta: Nej, kanske 1 gång i månaden högst.

Är du bra på att laga mat: lagom, inte bra, inte dålig.

Är du flygrädd: Jaa lite grann, tycker det är lite konstigt att man kan flyga en järnklump..

Hur vig är du: Haha, inte så värst.

Är du musikalisk?: Nej, inte alls.

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten.

Vilken är din favoritglass: Vaniljglass med digistivekex.

Tror du på ett liv efter döden: Ja jag vill tro det.

Tycker du om sushi: Har älskat det, nu är jag lite sådär.

Vad äter du helst när du ser på film: Godis, godis, godis.

Bor dina föräldrar tillsammans: jaa det gör dem!

Har du tandläkarskräck: Nej jag älskar tandläkaren.

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: Blåa

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Jaa, det har jag nog nångång, inte som jag minns dock..
Biter du på naglarna: Jaa, sjukt störigt.

Röker du: Nej.. eller ibland när jag festar.

Hur ofta tränar/motionerar du: Varje dag när jag åker till stallet.

Senaste låt du hörde: Nåt band på ellen degeneres. Riktigt bra!

hemmahelg.

Kategori: funderingar

Är som sagt hemma i Motala över helgen för att ta igen mig lite. Vi kom hem igår eftermiddag och sen tog vi det bara lugnt, lagade gös med potatisgratäng och grönsaker, och jag bakade chokladmuffins till efterrätt. Sen kollade vi på Let's Dance och en film efter det.

Sov som en prinsessa i sängen hela natten och vaknade vid halv11 till frukost :) Sen var jag och mamma och solade inne i stan..

Har spenderat hela eftermiddagen i trädgården med mamma och pappa och klippt buskar och sånt där som ska växa upp nytt i vår och så har vi städat ur bilarna som vi ska byta. Tompa kom och hjälpte till ett tag också och käka lite lunch.. Vi ska få Rickards honda som han haft nere i Malmö tills han flyttade, så det är dags att säga adjö till gröna faran för ett tag iallafall :) haha. Mycket finare bil iallafall och med cd-spelare, mycket lyxigt ;).

Har inte hört av mig till vännerna, kände att jag bara ville ta det lugnt och inte ha något planerat, tyvärr. Men kommer ju hem till påsk igen så då ska jag försöka få ihop allihopa på fest tänkte jag :) Det ska väl gå bra hoppas jag!

Ikväll blir det nog hämtmat och robinson iallafall till en början. Sen kanske jag åker till mamma o pappa som är på fest på en restaurang, och tydligen ska Fuddie Duddies spela, ett coverband som spelar massa gamla goa låtar :). Blir nog skoj. Imorgon ska vi upp och fira Emmies 2-årsdag vid lunch och sen åker vi hemåt Halmstad igen framåt kvällen.. Helgerna går alltid så himla fort när man är hemma, bittersweet...

Nästa vecka blir det tentaskrivande och fix inför gruppredovisningen.. Mycket skola alltså och så mys med vännerna hoppas jag!

lycklig vår.

Kategori: funderingar

Genast när solen kom fram och det började lukta vår i luften så kommer ett lugn över mig, jag kände mig så himla lycklig. Under vintern är det lätt att slå in sig själv i en puppa, inte riktigt ha orken eller lusten till något, det är kallt, blåsigt och allmänt skitväder, vilket iallafall gör mitt humör sämre än vad det brukar och energin går på sparkraft.

Nu tittar solen fram och man får i sig D-vitamin och känner att sommar och underbara grillkvällar och mysiga stranddagar är nära.. Man kan se framåt åt någonting av det bästa som finns, svensk sommar (om man har tur med vädret). Känns lite vemodigt att inte vara i stugan hela sommaren, där vi spenderat alla mina somras under 23 års tid. Men nu är det dags för lite förändring och vad är bättre än en halmstadsommar?... Kommer såklart vara i Motala också när det finns sug för det, men mamma o pappa får allt dra sig ner hit och njuta sommar med oss istället :).

Det är bara 3 veckor kvar till påsk och det är ju verkligen VÅR då, såååå skönt att hösten och vintern är över för många månader framöver nu, nu njuter vi av stunden och av att kunna vara ute så mycket mer :). Jag längtar efter vår första vinpicknick vid bibblan i stan, det är lycka på hög nivå tillsammans med mina fina tjejer!

Nu ska jag åka till min andra energiskapare, och rida ut långtur i skogen, sträcka på benen litegrann. Sen hem och packa, städa och kolla på film med tompa.

vårsol

Kategori: funderingar

Nu har vi haft vårsol i Halmstad 2 dagar i rad och det är underbart. Tror nog den sista snön har fallit nu och snart kommer blommorna att hoppa upp ur marken :) Hoppas det iallafall. För två år sen låg vi ju faktiskt i bikini på bolmens i slutet av Mars så ska väl förhoppningvis bli en favorit i repris snart... Iallafall kan man plocka bort de tjockaste jackorna och skorna ..

Vaknade av solens strålar vid 9 idag och var jättepigg. Men sen dess har jag inte gjort så mycket. Försökt få igång högtalarna som tompa gjort något vajsing med, mycket störigt då jag vill lyssna på musik medan jag sitter här.

Igår kväll lagade vi broccolipaj och kollade på "hitta nemo", både somnade dock ganska fort, som vanligt.. Hade tänkt se klart den idag men tompa tog min bärbara till jobbet så det gick ju inte alls..

Väntar på att bror ska komma online på datorn, han och mamma ska ha sitt första videosamtal däröver idag :) haha. Satt i ca 1 timme igår och hjälpte mamma fixa mail och lärde henne hur msn fungerade. Och så testade vi att prata med hörlurarna och det gick ju alldeles utmärkt :) Haha, hon är duktig hon. Ganska häftigt ändå att vi kan sitta på varsin sida av jorden men ändå prata gratis med varandra hur länge, och hur mycket vi vill. Tur det annars hade avståndet nog känts betydligt längre än vad det redan gör.

Vid 14 ska jag ner på stan och möta upp Linn, Milla och Emme och ta en mysig fika ♥. Camilla och Emelie sitter och pluggar till sin tenta på fredag men de behövde en paus minsann! En annan bara går och driver här hemma då jag inte har någon motivation att sätta igång med hemtentan.. Den verkar lite för lätt så tar nog det efter helgen istället och försöker babbla ner någonting bra..

Borde kanske sminka till mitt bleka ansikte och sen äta upp gårdagens paj men tror nog jag lägger mig i soffan en liten stund först :). Måste gå ner med lite skit till förrådet oxå, men väntar nog på herrn istället :) haha.

måndag

Kategori: funderingar

Så var det måndag igen och jag känner på mig att det kommer bli en bra vecka. Efter en lyckad helg med bio och mys i fredags och tjejfest i lördags är jag laddad med energi för nya upptåg :). Har precis kommit hem från skolan där vi jobbat med ett grupparbete i estetiska lärprocesser. Skulle egentligen gått från 9-16 både idag och imorgon men vi var supereffektiva och duktiga så gjorde klart det idag, vilket innebär att resten av veckan är fri till vad som helst. Har dock tenta att lämna in till nästa fredag så kanske ska vara duktig och skriva den färdig. Kommer väl säkert inte ens börja om jag känner mig själv rätt men det är ju bra att ha visioner har jag hört :) haha.

Har inga alls planer för veckan förutom att vi åker hem till Motala i helgen. Tompas systers dotter fyller år vilket ska firas på söndag, och så ska jag hem och lämna lite kläder och sånt som inte jag orkar ha här längre och ta plats. Får se om det händer något skoj, vore kul att träffa tjejerna, ska höra av mig till dem i veckan och se om de har några planer. Annars blir det nog bara mys i soffan och god mat.

Nu ska jag iallafall åka iväg till stallet och världens bästa Landola. Vi hade ett härligt intervallträningspass på galoppslingan igår, och eftersom jag har träningsvärk överallt idag borde nog fröken häst också ha det, så det blir ett ganska lugnt pass idag för att mjuka upp musklerna.

ett radarpar

Kategori: funderingar

Haha så kommer taggsen upp på facebook och man drar sig till minnes vad man egentligen gjorde i lördags på festen :) Tydligen blev det tydligen både frierier, graviditeter, sex och kärlek.. Jaa när jag och thilda sätter igång kan vad som helst hända tydligen :) Men kul har vi iallafall, haha.



FRIERIET, jag grät, såklart.



NEEJ, LURAD.



JAG BLEV DOCK SUGEN OCH HADE EN KÄRLEKSAKT MED MIN PARTNER



SEDAN FICK JAG REDA PÅ ATT JAG SKULLE BLI FÖRÄLDER



DE LYCKLIGA TU :)

VÅR

Kategori: funderingar

Oj idag känns det riktigt som vår ute, hur gött som helst. Tror det är 10-12 grader ute, myyys. Tompa och jag tog en liten promenad och postade ett brev, ska snart sticka till stallet och rida ut i skogen en långis, blir skönt det :) Sen hem och däcka i soffan till en film eller två. Imorgon ska vi arbeta med grupparbete hela dagen i skolan, inte så sugen just nu men det blir nog skoj hoppas jag!


gäsp.

Kategori: funderingar

Har tagit oss från sängen till soffan och ligger och degar nu framför datorn :) Är rätt seg idag och har ont i mina fötter, man ska fan inte ha högklackat, längtar till sommar och flipflip och fina sandaler istället, haha.

TACK tjejer för igår, var en riktigt rolig fest ♥





(Bilder lånade från beeme.blogg.se)

På den undre bilden står thilda, emma, linn och jag och imiterar alcazars låt i finalen, grym låt :) Vi hade alternativa mickar och röjde loss såklart :) Gillar min fina turkosa kjol, ger lite färg till den så annars så bleka jag.

Nu ska jag ta med tompa på promenad runt nissan tror jag, behöver nog lite luft för att vakna till liv!!

söndag.

Kategori: funderingar

Jaa nu är det ju faktiskt söndag, 3.14 på natten minsann. Snubblade hem på mina ömma fötter för ungefär en halvtimme sen och har hunnit äta lite mackaroner med ketchup, gottgott, kommer jag nog somna lugnt och harmoniskt.

Mina vänner tyckte jag uppdaterat illa, så det är ju lite bra att göra dem glada och berätta att jag fortfarande lever :) Fast det vet ni ju redan eftersom vi sågs ikväll iofs, haha. Älskar er iallafall, hade en himla skoj kväll hemma hos Linn ikväll med massa härlig musik och dans.

På dagen var jag, milla och linn på stan och fikade lite och handlade på systemet, satt ute på espresso house och det kändes lite som vår faktiskt!! Imorgon hördes rykten på 10 grader och sol, man kan väl knappt tro det är sant, men det går ju att hoppas iallafall :)

Taggtråd ligger på min arm just nu så jag får visst inte skriva mer här nu. Ska lägga mig jämte min underbara tompa istället i sängen (han har redan däckat för kvällen, palla visst inte absint 80%, haha) och somna. Imorgon blir det bara jättelugnt och en skogstur med landola på eftermiddagen och mysmys såklart med love.

Ha en go natt!

Godmorgon.

Kategori: funderingar

Nu har jag varit uppe ett tag, tänkte att jag skulle tvättat på morgonen, men det var redan bokat.. Suck. Så bokade en tid på måndag, vi får överleva helgen helt enkelt med dem kläder vi har rena.. Mest strumpor som jag har dåligt med...

Fixat till mig lite nu och ska dra ner till frisören strax. Såg igår efter att jag ringt och beställt att de hade 1års-jubileum och att man fick en gratis inpackning när man klippte sig. Hur bra är inte det minsann :). Som en gåva från ovan. Har inte hittat några frisyrbilder, menmen dem får göra vad dem vill, bara det fortfarande är långt när jag kommer ut!.. I sommar vill jag ju ha vackert, långt, blont hår. Ohh som jag längtar efter denna sommar, Halmstadsommar.

Det är fint väder ute idag också och hoppas det kommer vara såhär hela helgen nere i skåne oxå, då skulle jag bli glad :)!

Nu ska jag glutta runt på bloggar i några minuter till.


ny hairdoo

Kategori: funderingar

Imorgon vid halv12 ska jag till frissan. Jag bara måste. Det är kris i mitt hår :). Ska inte färga eller slinga utan bara klippa lite och fixa till rufset. Just nu är det bara TRÅKTRÅKTRÅK. Och så är det så slitet att jag inte vill hålla på med att blondera det mer innan det mår lite bättre.. Så så får det bra, 400:- fattigare blir jag men kanske kan jag få ordning på det lite iallafall.

Har precis badat vaaarmt, och ska laga lite mat nu. Måste verkligen tvätta men får nog göra det imorgon bitti helt enkelt, innan vi åker neråt.

Längtar till helgen ♥

En hejdåhelg.

Kategori: funderingar

Imorgon eller fredag morgon åker jag och tompa ner till Malmö för att ha en familjhelg hos Rickard. Mamma o Pappa åker ner imorgon bitti och Martina kommer på fredag efter skolan. Vi ska ha en mysig helg tillsammans och säga hej då till vår honom... Jag har nog fortfarande inte riktigt fattat att han på tisdag kommer vara på andra sidan jorden och att han dessutom ska boo där, skapa en vardag och ett nytt liv. Men jag är så lycklig för hans skull, så fascinerad över hur stark han är som kan flytta så långt bort från allt som han förut kallat sitt hem och sitt land. Men såklart, Sarah finns där, och hur kan man motstå en sån människa, en sån personlighet. Hon är så stark, rolig och livsglad att man inte kan annat än le i hennes sällskap. Jag saknar henne verkligen och hoppas att allt kommer kännas likadant när vi ses nästa gång. Hon är ju faktiskt min nya "storasyster" som jag aldrig haft, och jag är så glad för att dem hittat varandra och att allt känns så enkelt och självklart när vi ses.

Jag längtar verkligen tills vi ska åka till Sidney i vinter. Se deras liv, se alla saker som Sarah berättat om men som man egentligen inte har en aning om hur det ser ut. Det kommer bli huuur roligt som helst, och vi har verkligen någonting stort att se fram emot.

Men det kommer först vara en känslosam helg, både lycklig och ledsam, men det är ju så livet fungerar, eller hur!!

tv..

Kategori: funderingar

Igår var Will Smith på Oprah, han är för övrigt min absoluta favoritskådespelare och han har så himla fina tankar om livet, vilket gör att man motiveras att ändra sina egna värderingar och bli en bättre medmänniska. Han sa igår att det viktigaste i livet är att ge andra människor lycka. Att vitsen med att leva är att låta människorna runt omkring oss känna sig speciella i våra ögon, och att de känner sig betydelsefulla. Då känner man sig själv också betydelsefull och man får en meningsfullhet i sitt liv. Jag grät när jag kollade på det, han är världens coolaste och pratar så vackert om livet.

Och nu saknar jag mina fina vänner som jag inte träffat på ett tag... Vill ses och ha kvalitetstid, prata om viktiga saker, och prata strunt och skratta. Underbara fina vänner som ger mig så mycket. Vi ses ju snart såklart, tänk så lätt det var första delkursen för 1½år sen när vi hade samma lektioner och sågs så mycket, vill ha det så igen, det var såå mysigt.

magkatarr!

Kategori: funderingar

Har haft magkatarr hela veckan, ontont och sådär konstig känsla bara. Mamma har skickat ner dunderpillar som jag hoppas hjälper lite, äter ordentligt och försöker ta det lugnt, vilket inte är så svårt iofs :) haha... Det är dock skönt att komma ut och röra på sig då man känner sig galet uppsvullen, rörelse är bra då !! Tur jag har Landola då, då måste man ut minst en gång om dagen, annars blir det lätt att man ligger still eftersom det gör ont annars, att ha tajta kläder på sig och så. Lever i tajts just nu!..

Idag har jag iallafall tagit mig till skolan och köpt böcker till delkursen plus läst ut en av böckerna på biblioteket som jag inte orkade beställa hem och betala för, bara 100sidor så det läste den på 2 timmar drygt. Har seminarie på 4 böcker nästa fredag och man måste ha läst alla och skrivit 1 a4 om varje bok om saker man tycker är viktigt att ta upp, så det känns skönt att kommit igång med det!! Segt dock, och mycket att läsa.

hej halloo

Kategori: funderingar

Nu är jag tillbaka igen, inte haft så mycket vettigt att skriva om, börjat en ny delkurs bara och sen har det inte hänt så mycket mer, folk verkar gå på lite sparlåga, iallafall jag, men idag är det helt underbart väder ute, tror det är 7grader ute eller nåt och solsolsol :). Vårkänsla vilket innebär att man är glad och känner sig hoppfull om dagen och livet oxå :) haha.

I helgen var såklart världens bästa syster här, hon kom i fredags lunch och åkte måndag morgon vid 6:oo. I fredags var vi i stallet, käkade pizza och kollade på tv/film på kvällen. Vi la madrassen och massa kuddar och täcken på golvet framför tvn och gosade ihop oss och så sov vi oxå hela natten alla 3 (4 med taggtråd), hur mys som helst :). Sov förövrigt så hela helgen, sängen fick lämnas ensam minsann. Man får ta tillvara på tiden man har tillsammans, alla minuter räknas!! I lördags gick vi på stan, var i stallet, käkade och sen fixade vi iordning oss för fest hemma hos Emma och Simon. Var riktigt roligt och vi träffade upp tompa på stan sen och gick till Morfars en stund, lite trångt med folk dock som vanligt så blev lite segt tillslut, men skojigt :). Drog hem och däckade i vardagsrummet. Var galet sega söndag, låg i soffan mest hela dagen, martina lagade mat åt oss medan jag o tompa var i stallet och sen kollade vi film på kvällen. I måndags skjutsade jag martina till tåget vid 6, sen hem och sov igen, såklart !!

En härlig och mysig och rolig helg som alltid när jag umgås med martina, tänk om vi kunde bo i samma stad, du är världens finaste ♥.