first day of my life

måndag

Kategori: funderingar

Så var det måndag igen och jag känner på mig att det kommer bli en bra vecka. Efter en lyckad helg med bio och mys i fredags och tjejfest i lördags är jag laddad med energi för nya upptåg :). Har precis kommit hem från skolan där vi jobbat med ett grupparbete i estetiska lärprocesser. Skulle egentligen gått från 9-16 både idag och imorgon men vi var supereffektiva och duktiga så gjorde klart det idag, vilket innebär att resten av veckan är fri till vad som helst. Har dock tenta att lämna in till nästa fredag så kanske ska vara duktig och skriva den färdig. Kommer väl säkert inte ens börja om jag känner mig själv rätt men det är ju bra att ha visioner har jag hört :) haha.

Har inga alls planer för veckan förutom att vi åker hem till Motala i helgen. Tompas systers dotter fyller år vilket ska firas på söndag, och så ska jag hem och lämna lite kläder och sånt som inte jag orkar ha här längre och ta plats. Får se om det händer något skoj, vore kul att träffa tjejerna, ska höra av mig till dem i veckan och se om de har några planer. Annars blir det nog bara mys i soffan och god mat.

Nu ska jag iallafall åka iväg till stallet och världens bästa Landola. Vi hade ett härligt intervallträningspass på galoppslingan igår, och eftersom jag har träningsvärk överallt idag borde nog fröken häst också ha det, så det blir ett ganska lugnt pass idag för att mjuka upp musklerna.

Kommentarer

  • Jossan Stein säger:

    JAAAAAAA!!!

    2009-03-19 | 21:46:01
  • Jossan Stein säger:

    JAAAAAAA!!!

    2009-03-19 | 21:46:48

Kommentera inlägget här: