first day of my life

pirrig.

Kategori: livet

Idag är det pirrigt i magen. Mamma, pappa och Martina är påväg ner med Landola nu... Nervös och ivrig :) Tusan att det måste regna och vara dåligt väder precis idag, så onödigt. Menmen får hoppas att det är finare imorgon!

Igår hade vi en mysig kväll hemma hos oss tillsammans med Mathilda, Emme, Hanna, Linn och hennes två kompisar från Helsingborg. Efter pizza, godis och Letsdancefinal drog några av dem vidare mot stan en stund sen men jag stannade hemma, så trött och seg, och dessutom ville jag mysa med tompa, har inte hunnit med det så mycket (den här veckan heller). Man har så mycket annat att göra hela tiden.. Tråkigt! Fast vi hinner ju ses en massa egentligen, men det känns ändå att tiden går åt till massa annat oxå nu för tiden, Skolan mest. Ska bli skönt med sommarlov, bara två månader kvar.

Ikväll när Landola ♥ bott in sig i boxen och vi packat in alla saker så ska vi hem hit och fixa oss lite innan vi går till Gastons för att äta lite mat och mysa. Kanskekanske blir det dock att laga mat hemma, beror helt på hur trötta de är, blir ju en del timmar i bilen och nervöst och sådär. Ungefär 2 timmar tills de kommer nu iallafall, gaaaah. Vi har redan varit i stallet och fixat till boxen med nytt spån och likande, blir mysigt. Hon har ett fint fönster där hon kan stå och titta på de andra hästarna :).

Håller fortfarande på med att försöka få bort msn-viruset, får jättebra hjälp, men den tar som himla tid :). Fan hur svårt kan det vara.. Så jag kämpar på, bara så ni vet :) I värsta fall får jag väl fixa en ny msnadress, men palla det..

Sjukt vilket skitväder det är idag.. Regnregnregn.. Taggtråd ligger här jämte och sover och tompa sitter vid datorn och pluggar, en väldigt lugn lördagseftermiddag. Ska laga lite middag nu så man är lagom hungrig tills ikväll sen. Hinna med att städa till lite oxå så mamma inte behöver gå att granska dammet =P.

äntligen tillbaka,

Kategori: livet

Nu är internet äntligen tillbaka. Saknat det :)

Just nu håller jag på att försöka få bort mitt msn-virus eftersom det verkar störa sjukt mycket människor, själv märker jag ju inte av det men kan förstå frustrationen hos mina vänner. Inte mindre än 5st skällde på mig på Harrys i lördags av virusanledningen. Så kan jag ju inte ha det, jag tycker om att vara omtyckt, inte blockat från msn för de inte pallar mina länkar, haha.

Jag är såå sjukt trött idag
, var i skolan bara några timmar, hade en slapp dag då vi skulle hitta på ett fantasidjur som vi sen ska bygga på måndag :) haha, rätt slappt. Nu har jag städat och diskat och haft mig lite, får kanske lite besök ikväll av tjejerna. Annars ska vi vara hos Linn och ta det lugnt, mysa och umgås. Mysigt när vi träffas allihopa!

Ska sova en stund, dricka lite vatten (mitt huvud värker) och sen hoppa i duschen om jag orkar.

Undrar om Landola kommer imorgon eller på söndag :)... Snart som tusan är det iallafall.
Köpte massa stallsaker på Ullared igår, och lite koftor och sånt till mig, mamma och martina. Alltid bra att ha, skitsamma om det är billigt. Bara köpa nytt när det går sönder ju.

Nu ska jag se om jag fått svar från min virushjälp på en hemsida :). Tacka gud för datanördar!

ullared.

Kategori: livet

Internet hemma har stängt av för jag (vi) glömde betala en räkning så nu sitter jag på skolan och ska snart åka hemåt. Idag drar vi mot Ullared och köper lite hästgrejor och saker till mig. Behövs absolut!!
Ska förbi Gina och lämna igen ett par byxor jag köpt oxå, har verkligen inte råd med det nu, och dessutom var de för stora när jag väl kom hem.. fan.. tänk om jag kunde få vinna lite på lotto eller nåt. Behöver pengarna.

Idag är det Mammas födelsedag så skickar ett grattis härifrån också. Älskar dig bästa mamma ♥!

Hoppas att ni har det bra!

Taggtråds halvårsdag.

Kategori: livet

Idag är det Taggtråds halvårsdag. Kom på det precis nyss av någon anledning när vi låg och gosade.. Hon föddes den 25 september 2007. Världens finaste! Så nu har vi haft extra mysigt och pussat extra mycket på henne! Tänk var mycket roligt vi haft tillsammans och vad vi myst, det är hon världsbäst på. Lägger sig alltid längst upp på bröstet när jag ligger med datorn i knät. Och allt annat underbart hon gör som får oss att skratta!


Vi älskar dig finaste kisse ♥

Hurrahurra!

sommarplanen.

Kategori: livet

image455Jag har ingen direkt sommarplan. Jag följer med strömmen så att säga. Jag har ju antagligen iallafall fixat sommarjobb nu i Motala vilket känns rätt gött! Men han skulle ju mejla i veckan så ska inte ta ut någonting i förväg. Så det blir nog att flytta upp häst och oss i början av Juni och sen bosätta oss där under 2-3 månader beroende på hur allt känns. Vill ju helt klart vara i Halmstad också, absolut om vännerna ska vara här!!

Men majoriteten av sommaren ska spenderas i Motala, i varamon, ute i stugan på altanen, inne i stan på uteservering, käkandes glass i hamnen och så vidare. Det känns som det bästa. Halmstad i all ära, här har vi Tylösand, sjukt mycket folk, Cafeet, Bolmenshäng och måndagsklubben. Så en mix av detta skulle kunna leda till en sjukt bra sommar. Sen vill jag bjuda upp vännerna till mig, så dem får höra kossorna rooma på morgonen utanför fönstret :).


Tompa frågade mig vad vi skulle göra med pengarna som vi tjänar.

Min plan:
* En sistaminuten kärleksresa innan nollningen 21 augusti (detta är ett måste)
* En sängstomme
* En platt-tv (mest tompas önskan)
* Ett tvspel så jag kan köra Supermario :)
* Spara resten så vi kan leva gott under hösten.

Känns som jag tar mig vatten över huvudet .. Haha. Men dessutom ska vi hyra ut vår lägenhet genom turistbyrån och få in goa cash därifrån. Få hyran "betald" när vi ändå inte är här. Känns helt ok.

Vad ska ni göra i sommar egentligen???

grymt!

Kategori: livet

image454För övrigt. Så kammade jag hem ett VG på matematiktentan. Haha Joanna Gullberg, VG på en mattetenta. Kors i taket kallas det. Så jäkla stolt över mig själv, fan vad bra det går i skolan. Gått i 1½ år snart och inte kuggat på någonting. Det måste innebära att jag är jäkla bra :). Känns så himla skönt att ha matten gjord nu, haft ångest över den och så gick det så himla lätt och bra. Hurra!

Grattis till mig!



snö..

Kategori: livet

Ligger fortfarande snö på marken men hoppas att den försvinner snart. Varit okej varmt ute idag iallafall och lite sol så nu går det nog åt rätt håll :).

image453Upp halv 9 imorse, sjukt segt då jag låg och kollade på både "L word" & "Juno" innan jag somnade. Riktigt bra film om en 16åring som blir gravid och så vidare. Jävligt rolig och allvarlig på samma gång. Se den minsann. Och "L word är alltid bra. Så sorgligt igår på slutet att jag till och med grät en skvätt..usch sviken vänskap...
Ikväll ska vi se "Premonition" med Sandra Bullock, verkar cool. Till det ska jag laga en pastagratäng i ugnen, hur gott som helst med vegetarisk färs och spenat och annat gott. Tompa och jag var och handlade mat för över 1000:- idag så nu har vi så vi kan äta i flera veckor, riktigt skönt.


Nu ska jag sova en liten stund, sen skriva klart min VFU-rapport och så mysa resten av kvällen.
Imorgon vill jag träffa tjejerna, saknat dem såå mycket. Kan vi ses sötnosar??

Betalade boxhyran i stallet idag, 5 dagar kvar ♥

ett år sen.

Kategori: livet

Tryckte på Mars 2007 i mitt bloggarkiv och upp kom texter om sol, bikini, bolmensplan, wolleyboll och så vidare.. What?? Nu får bannemig våren komma snart så vi kan få uppleva en tidig vår ännu ett år, vore helt fantastiskt!

Så gud eller vem du är, ryck upp dig nu för fan.

hej vinterland.

Kategori: livet

Hemma i Halmstad igen. Gick relativt fort ner även om det snöade och vägen var sådär. Taggtråd la sig i Kajs knä rätt snart efter Gränna och sen sov hon hela vägen hem :) Hon är så fin.

Har precis hoppat ur badet, satt på mig pyjamas och tänt lite ljus. Nu ska jag se ett avsnitt av L word och sen vänta på att tompa kommer hem så ska vi laga mat. Imorgon blir det storhandling, skönt att fylla kylskåpet igen, ekar tomt där inne !

Det snöar hur mycket som helst här nu, jag som var inställd på vår.. Men det får nog vänta ett tag till. Snö kan vara mysigt det oxå såklart. Inte lika kul när jag ska till skolan halv 9 imorgon kanske. Ska sova tidigt idag så jag är pigg första dagen på nya delkursen. Får reda på om jag klarade mattetentan oxå -nervös-. Det var 1 som fick underkänt, med min otur är det säkert jag.. men håller tummarna.

tänk vad livet är annorlunda nu än för några år sen... på gott och ont.

snöstorm.

Kategori: livet

Nu ska vi ta oss ner till Halmstad igen, i snökaos. Känns sådär, men tompa måste ner på grund av skolan så har ju inte så mycket val. Ska hämta upp Kaj och Maria i Gränna också. Får hoppas att det inte är allt för skitväder, lär ju ta sin tid iallafall.

Helgen har varit jättemysig, och festen i lördags var över förväntan :). Träffade alla flickor som jag inte sett på länge, men som betyder så mycket, tack för allt! Sen iväg till Kim där köket var överfullt med folk, riktigt skoj. På harrys var det sådär, inte jättebra musik och jag störde mig på mina kläder.. Fan.. Menmen. Träffade mycket folk och dansade en del, så kvällen var rätt okej iallafall :)! Tompa somnade på toan under natten och kom in till sängen vid 7. Haha, kan inte påstå att han var helt pigg igår! Inte jag heller för den delen, men efter ett par timmar i stallet kändes det bättre. Käkade kinmat med familjen och kollade på "Resque Dawn", riktigt bra film.

Såna här helger behövs, utan att tänka på skolan eller annat, bara bli ompysslad av mamma och mysa med familj och vänner som man inte träffar allt för ofta längre. Men nu ska vi åka ner mot vårt andra hem, och om inte ens en vecka har jag Landola hos mig. Fy fan vad bra det kommer att bli.

Bäst jag packar ihop och borstar tänderna nu, hörs när vi är tillbaka på västkusten.

morgonstund,

Kategori: livet

Ligger och tar det lugnt :). ska iväg till stallet vid 1 och sen åka och sola och eventuellt köpa en blond toning, tycker håret blev en aning mörkt.. hmm, men vi får se.. Ikväll kommer Elise och Emmy hit tillsammans med Elise mamma o pojkvän så vi ska ha riktig påskmiddag med våra familjer :). Ska bli hur mysigt som helst ♥

Annars tar vi det chill, tompa åkte hem nyss och vi har ätit frukost. Ibland får man ha såna här sega dagar. Iallafall när man haft det för jävligt i skolan och behöver återhämtning, haha. På tisdag börjar skiten igen. Hurra..

Jag måste verkligen soooola, herregud vad blek jag är. I need to tan my skin.

Flitig dag.

Kategori: livet

Idag har jag hunnit göra en hel massa saker :)

Gick upp 9, var uppe i Medevi på anställningsintervju vid 10. Kändes bra så nu får vi vänta och se :). Hämtade upp Martina hemma, åkte till Sven Gustavssons och fixa håret, nu är det snyggt igen, skapligt iallafall. Gjorde lite ljusbruna slingor som jag inte vet om jag gillar, men det blir nog bra :)! När vi var klara gick vi till Hugos och åt lunch, vegetagiskt chilipasta as always, riktigt gott!  Åkte ut till stugan igen, hämtade upp mamma, åkte till maxi och handlade till middagen imorgon som nog kommer bli riktigt mysigt. Hoppas Emmy, Elise och Parner oxå kan komma!

Sen till Ubbes, köpte tårta. Släppte av martina på körskolan, till systemet, köpte vin och cider för en massa pengar. Till lindex och hittade ngra fina bh:ar utan byglar.. Gillar't. Tack mamma ♥.
Tillbaka till körskolan, åkte hem till stugan, på med stallkläder och sen bege sig mot Landola. Ut i skogen på en mysig tur, men fy fan vad kallt det var. Martina kom och hjälpte mig mocka och sen åkte vi hem. Mamma gjorde plättar, åt en hel del. Fortfarande inte ätit något godis, inne på dag 2 nu, hurra, detta kan vara rekord :) haha.

Nu ska jag bara ta det lugnt, prata m familjen om Landolas hemkomst till Halmstad nästa lördag :). Vi ska packa lite och fixa sånt där praktiskt. Herregud, jag kommer få ner Landola nästa helg, helt GALET KUL. Sen ska jag vänta på älsklingen som ska sova här inatt, mys, saknar dig redan!

Så, nu har ni update om mig... kanske återkommer :)

Hem ljuva hem.

Kategori: livet

Igår när jag klev in i vår lilla stuga här hemma i Motala kom den där "hem"-doften som inte finns någonstans mot mig. Den här gången hade jag verkligen längtar hem, det var så mysigt att komma hem. Katterna låg i var sin soffa, mamma och Martina likaså :) Allting känns bara som man fortfarande är 15 år. Ibland är det den bästa känsla som finns :) Jag älskar Motala och alla minnen och allt jag någonsin älskar finns här. Den känslan kommer nog aldrig försvinna, jag hoppas inte det iallafall. Kalla mig nostalgisk, men hem är alltid hem. Hur mycket man än försöker kommer hem alltid vara hos mamma & pappa. Så det så :). Så nu vet du tompa ♥, haha.


Syns ju inte direkt bra, tog med kameran på datorn :) Men det här är det bästa hemmet i världen iallafall :)
Litet, mysigt och somrigt! Kan inte bli mycket bättre. Vår lilla idyll som morfar byggt från grunden upp!

Kontrakt.

Kategori: livet

image448Nu har jag skrivit på kontrakt tillsammans med Emelie och Camilla.
INGET godis i veckorna och högst 5 hg godis på helgerna.
Istället ska vi äta fruktfrukt och grönsaker.

Nu får det vara slut, jag vill vara het och smal till sommarens bikinisäsong :)
Inget mer slarvade. Den som inte håller sitt ord hamnar i Nissan, inget kul alls!
Det här kommer gå bra tror jag, jag känner på mig att jag kommer klara det, man måste bara ha någon som pushar och hjälper en. Tack tjejer ♥!

Så nu mamma får du väga godiset innan du lägger det i påskägget, haha.

heela dagen.

Kategori: livet

Började tvätta vid halv 11, fortfarande inte klart. Sista handdukarna ligger i tumlarna nu, hur gott som helst luktar det :). Nytvättat är det bästa som finns. Allt känns så fräsh och rent...Såklart!

Idag under tiden det tvättades tog jag & tompa alla våra gamla brödrester och gick till strandkanten vid nissan och gav änderna mat. De fick dock inte vara ensamma så länge med brödsmulorna för det kom en massa måsar och hälsade på. Såklart de också är hungriga.. Man ska ju inte fravorisera.. Men änderna är MYCKET sötare ♥.

Måste packa och börja skriva på VFU-rapporten. Sen iväg till Camilla på myskväll med henne och Emelie, och hoppas Linn också. Ska köpa godis på vägen också, mums.

Det är en himla fin dag idag, solen skiner och snart ska jag ner och hämta mitt paket från h&m, skoj! Och gå till Mårtenssons och kolla om tompas bortsupna jacka möjligtvis kan vara där. Men inte fören 5.

städdag.

Kategori: livet

Imorgon är det städdag. Vi ska tvätta sjukt mycket, alla handdukar och en himla massa kläder och strunt. Sen måste det städas och dammsugas och dammas och så vidare, you know the drill.... Ska packa och fixa inför onsdag också, gud vad jag längtar hem ♥.

image447

Men först av allt, innan allt plock så ska vi ha en helmorgon i sängen. Slippa gå upp när klockan ringer eller pågrund av taggtråds busande :) Imorgon gör vi tisdagen till vilodagen. Vill träffa flickorna på kvällen också, så länge sen nu, usch och fy, behöver deras energi. Vi ses imorgon va sötnosar??.

rock on.

Kategori: livet

image446

Haha man måste ha den rätta rockkänslan när man spelar Guitarhero. Helt klart. Vet inte om den passar min vanliga image men visst, vi kan låtsas iallafall. Jag bjuder på det!
Ligger här och totalslappar, det är jag värd efter tenta + plugg på eftermiddagen.. Sen var älskling och jag i badhuset och bubblade och simmade några längder. Hoppade från 1ans trampling oxå, kunde absolut inte dyka därifrån så fick bli bomben. Fan vad trist man har blivit, när jag var liten var jag cool och modig, nu har jag blivit kärring. Tur folk gillar mig ändå =P.

miniräknare.

Kategori: livet

image445Gick upp när klockan ringde imorse och insåg att jag ställt den en timme för tidigt. Tyckte det kändes tidigt, var så himla trött :) så gick och lade mig jämte tompa igen och gosade en stund innan jag gick upp, igen, och stoppade två mackor i rosten. Kollade ut och det är snööstorm. Tog självklart bilen till skolan eftersom jag var lite sen, och för att det snöade. Jaa jag vet Dan, jag lovar att tänka på miljön, haha =).

Summa av kardemumma, tentan gick faktiskt rätt okej. Jag borde ha klarat godkäntgränsen. Får iallafall hoppas det. Nu är det väntan i 3 veckor innan resultatet kommer :).. Segt! Men jag är stolt över min prestation och jag gjorde så gott jag kunde. Tack Becca för lånet av räknaren, hade inte klarat det utan den =).

Taggtråd går runt och bär på ett par av mina knästrumpor som sin lilla bäbis.. Hmm dags för sterilisering snart kanske.

preg.

Kategori: livet

image444Så fick jag för mig, ännu en gång att jag var gravid. Gått och tänkt på det ett par dagar, kollat mig i spegeln, känt efter morgonillamående, och jaa ni vet, man blir ju lite smått tokig när man går runt och tänker på det... Så traskade iväg i snöblasket idag mot apoteket, köpte ett test och småsprang hem. Väl hemma gjorde jag som det stod.. Och väntade... Först ett streck, braa det funkar, och nada mas. PHEW!  Det är sjukt vad man stressar upp sig i onödan.. Gick förbi två gravida tjejer på vägen hem och såg det som ett tecken, haha. Galen, jag vet.

Så nu kan jag sluta oroa mig. Man kan ändå inte låta bli att tänka på vad jag skulle göra om det visade 2 streck på testet.. Hur gör man.. Herregud, får ångest bara genom att tänka på det. Inte för att jag inte vill ha barn, gud jag längtar, men inte än, inte på några år fören man har det där stabila livet som alla snackar om..

Jaja nu vet ni iallafall att jag inte är med barn, det kan ju vara skönt för er =).

ps, gick förbi h&m och tröstköpte en tröja på vägen hem, ifallatt bara, men säg inget till tompa..

mätt!

Kategori: livet

image443Jesus, vad mätt jag är. Vi gick och köpte maxhamburgebröd och lite grönsaker och gjorde "hemmagjorda" hamburgare. Hur gott som helst. Fick i mig två st, undra hur stor magsäcken är egentligen?! Men det var den perfekta bakissöndagsmaten. Tur jag hade vegetariska burgare kvar i frysen, alltid bra att titta en extra gång :). Så hamburgaren på bilden är lite missvisande mot vad jag åt, men tompas var ganska lik =P.

Nu ligger vi två turturduvor♥ och myser i soffan, har kollat igenom mattetalen en gång till men kan alla nu så orkar inte bråka med det mera, det löser sig när jag väl sitter där. Vi ska nog se "Hide and Seek" snart, men usch den är så himla otäck... Får se om jag vågar, annars kan jag ju somna i tompas famnar och vakna upp kl8 imorogn, äta ordentlig frukost och sen glida mot P-huset och tentasalen.. Gaaah!

Önska mig lycka till!

lördagkväll.

Kategori: livet

Igår tog jag och madde gröna faran till Laholm för att ha pluggdejt :). Gick över förväntan och när klockan började närma sig halv 2 bestämde vi oss för att dra till systemet ifallatt vi skulle bli sugna på fest. Och visst blev vi det. Madde och Mathilda kom hit vid halv 8 så kollade vi på Melodifestivalen innan vi drog ett kvarter bort mot mathildas kompisar. Väl där spelade vi guitarhero ett par timmar innan vi drog mot Mårtenssons. Riktigt mycket folk och bra musik på rnbgolvet. Hittade Stefan och Rebecka med bihang oxå så vi stod och dansade en stund innan mina fötter började verka och ha sig... Vi drog förbi pastahuset innan vi gick hemåt och la oss. Sjukt trött idag!!

Har suttit och räknat en del nu och det känns hur lugnt som helst :). Kommer nog faktiskt klara av den här himla matten tro det eller ej. Men man ska väl inte ropa hej innan man är över bäcken iochförsig. Allt kan hända. Men får hoppas Joj är snäll när det gäller tentauppgifterna och att han inte krånglar till det en massa. Jag är stolt över mig själv att jag faktiskt förstår en hel del =). Fick ringa martina ett par gånger så hon hjälpte oss med lite formler och strunt. Älskar dig mörten, ses på onsdag! HURRA!

Nu ska jag ta med taggtråd ut på ballen ett tag, vi har ju eftermiddagsol så ska mysa där lite. Sen blir det lunch/middag när tompa kommer hem från skolan!. Ikväll ska vi ta det lugnt och ladda inför imorgon. Måste åka till maxi och köpa blyertspennor och sudd. Suck! Och gå förbi stefan och becca och låna hennes miniräknare..

GLAD SÖNDAG!

kärlek!

Kategori: livet

Idag när tompa kom från jobbet tjatade jag mig till middag på staden :) Så jag tog på min min fina kjol från h&m och t-shirt från gina och vi traskade inåt stan. Stängt, fullt eller köket stängt gick vi förbi restaurang efter restaurang. Gav upp, gick upp till lägenheten, hämtade bilnycklarna och åkte till en annan restaurang lite längre bort.. Urgott och jättemysigt. Jag åt skaldjursallad och tompa åt kyckling och potatisgratäng. Vi pratade om ditten och datten. Behövdes verkligen en kväll tillsammans efter veckan, haft så mycket på våra egna håll.

Pratat med emmy i telefon en timme nu, saknar henne. Hoppas att hon kommer hem till påsk :) Älskar dig vännen ♥.

Nu ska jag tvätta av sminket, fläta håret, borsta tänderna och sen busa med tompa under täcket en stund innan vi somnar :). Imorgon ringer klockan kl10.. Och efter några snooze är det dags att dra sig ur sängen och på med image344myskläderna för en mattedag. Skickade övningstentan till Martina hemma förrut, så mamma sa att hon suttit med den hela kvällen, så ska ringa henne imorgon så får hon hjälpa mig med det jag inte kan. Du är bäst Martina!!

Idag är jag tacksam för allt vackert i mitt liv, för tompa, för vännerna, för den finaste familj man kan önska sig, för mina vackra katter, och för Landola. Det finns så mycket skit runt omkring oss i livet som kan dra ner en, men med rätt människor som finns nära så orkar man vad som helst. Jag är lycklig och tacksam för allt jag har.

avund.

Kategori: livet

Avundsjuk på Emelie som ska åka och se John Mayer när han kommer till London i Juni. Ska helt klart följa med om jag kan, men vill inte beställa biljetter och sen få jobb som jag måste ta ledigt ifrån. Känns inte okej eftersom jag verkligen vill få jobb och då måste man ju vara tillgänglig. Ohh han är ju såå sjukt bra. Och säkert helt magisk live. Får verkligen hålla tummarna att jag kan åka. Tänk om Martina bor där också, då kan vi gå tillsammans allihopa :) Hurra!

Menmen det blir som det blir, allting löser sig :). Egentligen borde jag beställa biljetter jag med redan nu, men vågar inte riktigt. Dessutom har jag inte råd. Jaja... Det örnar sig.

Undrar vad vi ska äta ikväll?.. Igår lagade jag så sjukt god mat. Godaste på väldigt länge! Hade vitlök, sharlottenlök, paprika, spenat och chili i en wok med räkor och creme fraise med smak av franska örter. Sen vände jag bara i kokad spagetti. Blev perfekt!! Bara så ni vet, om ni känner för att laga enkel, nyttig och good mat :). Haha nu låter jag som Emelie... Lovar att inte copy you babe.

Jag längtar till måndag efter kl 13 när tentan är gjord. Ohh ska bli så skönt. Imorgon ska jag och Madde åka till Laholm och till Thilda för att plugga tillsammans. Behöver all hjälp jag kan få :)!!

tvätta fönstrena.

Kategori: livet

Har gått och irriterat mig på våra skitiga vardagsrumsfönster i säkert en vecka. Så efter min powernap i eftermiddags så tog jag fönsterspray och papper och tvättade helt enkelt fönstrerna in och utsidigt. Så nu blev det jättefint. Så ville jag springa ner till vår blomsteraffär på hörnet och handla nya blommor och kanske lite tulpaner till bordet när jag insåg att tompa har mitt bankomatkort och han kommer inte hem förren ikväll. Så det blev inget med det. Kanske lite bra eftersom vi ska hem till Motala över hela påsken, de hade väl hunnit dö ut då. Bättre de gamla får torka ut mer än de redan är.

Så då vet ni vad jag gör.

sorry,

Kategori: livet

Har varken haft tid eller lust att skriva blogg i veckan.. Är som sagt på vfu vilket innebär att jag går upp kl 7 varje morgon, inte någonting jag är direkt van vid så har legat däckad i soffan mesta delen av veckans eftermiddagar och kvällar. Har därför inte heller fått NÅGON matte gjord till tentan på måndag men har faktiskt inte ångest över det. De kan inte tro att vi ska orka med allting kaka på kaka. Så jag ska plugga hela helgen och förhoppningsvis går det vägen iallafall när vi får tentan framför oss. Annars är det ju bara att göra om. Som någon så fyndigt sa någongång så "finns det massa omtentor, men inga omfester". Så lever efter den strategin just nu.

Har hur roligt som helst i min 1a som jag är i. Barnen är helt underbara och jag trivs som tusan. Längtar redan tillbaka till hösten då jag ska vara där en hel månad i sträck.

På onsdag ska vi äntligen åka hem, jag längtar hem till Motala något fruktansvärt just nu. Till mamma och pappa, och Martina och Landola förstås :) Var förövrigt i vårt nya stall igår och skrev kontakt oxå så nu är det klart på riktigt. Kan inte riktigt fatta det än, men det kommer bli huuuur bra som helst. Landola och jag föralltid :).

Ska till frisören på torsdagen oxå, ser heeelt förjävlig ut i huvudet just nu. Grått/blond utväxt och slitna toppar.. Så ska få en liten påskuppfräshning, gött. Vet inte riktigt hur jag ska göra men vill iallafall ha lite ljusljusbruna slingor i så det inte bara är blond som tusan, är rätt trött på det nu. Eftersom det är så långt så vill jag att det ska se fräsh och snyggt ut, inte som en blond mössa bara som det såg ut förra gången jag slingade det..

Väntar på Tompa, saknar honom massa, vi har knappt hunnit umgås på riktigt i veckan för jag gått och lagt mig så tidigt och han har varit borta på kvällarna och idag jobbar han på ett nytt ställe, så duktig :) Hörde rykten om att det blir ett Xbox för lönen, och det tackar man ju inte ner till! Ska bli skoj om det kommer ett sådant. Haha.

Nu blev det massa på en gång, men pallar inte sätta det i olika inlägg... Har fräshat till mig till han kommer och så ska vi nog åka till maxi och handla lite kvällsmat och frukost och sånt där trist.. Blir spagetti,räkor, vitlök, spenat och paprikawok idag. Inte fy skam det inte. Han ska vara glad att han har en sån hemmafru, haha. Hur ska det bli när vi får barn egentligen, kommer nog bli en hönsmamma =P.

tack för mig,

yes.

Kategori: livet

Jaa mer och mer känner jag att jag valt rätt yrke iallafall. När jag var på skolan idag med alla ungar och Lisa som är min VFUlärare (kanonduktig dessutom) så bara kände jag suget efter att planera egna lektioner och ha mina egna "barn"., eget klassrum, eget ansvar över någras kunskap.Ska bli så sjukt coolt! Men än är det ett tag kvar, tur det kanske, känner mig inte ett dugg klar än, och det borde jag ju inte göra heller för den delen.

Tänk när vi sitter där sen jag, linn emelie och millan när vi är 50år och gnäller om alla elever och "det var bättre förr"..Haha det kommer bli underbart.

Gick upp 7 imorse och slutade skolan kl halv 5. Sen ett kort nollemöte på skolan så nu är jag förtjänt av ett avsnitt av L word och sömn. Ska somna innan 22 och se hur mycket piggare jag är imorgon =) En hel del antagligen.

GODNATT babes.

bortskämd ikväll :)

Kategori: livet

Gjorde om soffbordet till ett slags massagebord :) Så nu är jag insmord och nymasserad, mysigt!
Söndagen är snart slut och nu är det 5 dagar till nästa helg, segt. Men hoppas på att det blir en rolig
vecka tillsammans med barnen på VFUn.

image442image441 HÄRLIGT ♥

Landola

Kategori: livet

image440Då var det iallafall klart att Landola kommer bli hallänning från 1a april. Och jag är heelt galet glad :) Det kommer bli såå roligt, och stallet jag hittat är toppen med många hästar, mycket folk och duktiga hästmänniskor. Precis så som jag vill ha det !! Det ska bli så skönt att ha ett måste varje dag, någonting att göra när det känns som dagarna flyter samman. Det kommer säkert komma stunder då jag kommer tycka det är jobbigt, men när man älskar någonting så mycket som jag älskar Landola så finns det ingenting som är jobbigt, kanske bara mindre bra. Men hon är min bästa vän och vi kommer ha det sjuukt mysigt tillsammans varje dag måånga år framöver. Tänk att jag ett tag trodde jag skulle förlora henne, men nu är hon min så länge som jag vill!!

Tänk att jag kan sniffa på hennes näsa varje dag snart ♥


recap.

Kategori: livet

Kvällen igår var relativt lugnt. Iallafall för min del. Efter ett antal glas vin och några jag har aldrig-frågor bestämde jag mig för att cykla vidare hemåt när de andra drog mot stan. Var trött inte sugen helt enkelt. Visste ju att jag hade Tompa som väntade på mig här hemma, det kan man ju inte motstå. Somnade sent inatt sen, älskar att ligga och prata, du är det vackraste jag har ♥

Är helseg idag och ska nog ta på mig pyjamas snart och borra ner mig i soffan med täcket över mig. Kolla på ett par filmer och bara ta det hur lugnt som helst. Inget mer pluggande nu, det hinns med i veckan. Imorgon ringer klockan 7:00, ska vara på skolan kvart i 8. Kommer bli en trött vecka, haha. Inte van vid att behöva gå upp så tidigt. Men det ska bli toppenskoj iallafall.

koncentration på hög nivå när håret ska plattas, men tillslut gav jag upp.

 


JAG ÄLSKAR ER ♥

kjol

Kategori: livet

Igår köpte jag en blommig kjol på HMdivided, säkert en sådan som alla andra också har men det struntar jag i. Den är himla fin iallafall :) Så ikväll ska jag inviga den med svarta strumpbyxor och kanske vitt linne eller någon annan färg, inte bestämt mig än riktigt. Till det blir det mina svarta pumps m rosetter, tror jag :) Vi får se om jag går ut ikväll, kanske..

Haft en härlig dag på stan m tompa :) Vi gick i affärer och åt lunch på Plaka. Vegetariskt pastasallad, hur god som helst ! Sen åt vi glass i solskenet på torget och njöt av en ledig dag.

Sitter och räknar matte nu, alldeles för svårt för mig, jag förstår verkligen ingenting. Usch =/. Känner mig helt handlingsförlamad, jag behöver så mycket mer hjälp än vad som finns att tillgå. Det kommer nog att gå åt helvete nästa måndag.. Men försöka kan man ju alltid göra. Då har jag gjort mitt bästa iallafall.

image436Emelie är bra att ha, när jag läser hennes glada inlägg så kan jag inget annat än att le jag också. Det är en av anledningarna till att jag tycker om henne så mycket, hon njuter verkligen av livet! Skulle vilja ha lite av hennes poetiska sida!

Nu ska jag dra med tompa på en promenad annars kommer jag nog inte i kjolen ikväll, haha sjukt tajt :).

Puss finafina ni, tänk på att ta tillvara på varje sekund, vi får aldrig uppleva dem igen.

mörrrn.

Kategori: livet

Vaknade vid 11 av att tompas mamma ringde, öppnade datorn och kollade mejlen och sådär. Låg och tittade på Alvin and the chipmunks innan jag somnade igår, sjukt rolig film :) Kommer ihåg när det gick som barnprogram när man var mindre, mysigt.

Hittade ett klipp på youtube som är klockrent. Nu kommer jag vara på bra humör hela dagen efter det :)



Ha en bra dag, tompa och jag ska mysa och ikväll ska jag till Linn för lite snack och vin, och lite fest.

ÄNTLIGEN!

Kategori: livet

Nu är det äntligen helg. Slippa gå upp till skolan iallafall två dagar. Guld värt. Iofs ska både lördag och söndag gå åt till att plugga matte men jag slipper iallafall gå upp på morgonen :) Trött som jag är, jag gillar kvällarna bättre, helt klart :)

Skrivit klart vårt lilla projektarbete idag iallafall, och det känns väl okej. Orkar inte lägga ner någon direkt möda på det så det blir som det blir. Nu är det mattetentan som jag har ångest över, men snart är det slut och jag ska hem till mamma hela påsken. Ska bli underbart, jag längtar verkligen hem just nu, älskade familj ♥

Det är tur att jag har mina vänner & tompa just nu för är nog inne i en slags svacka. Men så fort jag är med dem så glömmer jag allt jobbigt och bara njuter av att ha så vackra människor omkring mig. Tänk att de har valt att umgås med mig, att jag är värd deras tid. Det är kärlek, och jag är tacksam varje dag för allt de ger mig!

Ikväll ska jag bjuda min heta hunk på en vegetarisk korvgryta som Emelie gett mig receptet till. Är hur sugen som helst så vill att han ska sluta jobbet nunu :) Men ska nog ta en macka sålänge medan jag väntar. Jag ska bara njuta och mysa hela kvällen och inte tänka på skolan alls. Det tar jag imorgon istället,

först ska jag dock rensa kattlådan och ge taggtråd godismat,

ny dag.

Kategori: livet

God morrn,

Jag försov mig.. F A N! Hur kan jag missa den sista mattelektionen, jag är ju skadad. Vaknade av att tompa gick vid 9 samtidigt som min klocka ringde. Stängde av den, skulle bara "sträcka på mig lite" och sen gå ut... Tjena, vaknade kl 11... Jaja har ju en lektion i eftermiddag oxå så vi får hoppas att det räcker. HEJ ÅNGEST!

Det är klart att jag är trött om dagarna eftersom det händer så mycket i skolan nu, men jag får ju faktiskt ta och skärpa mig och inte somna 00-02 varje kväll, då fungerar det ju inte... Gaah.

Nu ska jag upp och fixa iordning mig, äta lunch och sen dra till skolan. Hoppas på medvind på Laholmsvägen idag!

Ikväll blir det mys hemma hos em, vi ska laga mat och ha det gosigt.

bloggvärlden,

Kategori: livet

Mobbningen i bloggvärlden har ju för övrigt blivit helt galen...
Tycker synd om de stackarna som får ta obefogad skit efter skit efter skit!!

Någonting borde ju göras mot de som bara vill andra illa, ta tag i era egna liv istället för att smutskasta andras...

rakt upp i krysset,

Kategori: livet

Nu är jag nyduschad, nyflätad, nyinsmord och nyrakad :) Helt fantastiskt fräsh helt enkelt lagom till godnatt.
Jag lovade mig själv att gå och lägga mig kl 23 senast idag för att inte vara så trött imorgon, men tji fick jag, hittade på annat att göra och dessutom tog matteuppgiften lite längre tid är jag tänkt mig.. så är det ibland.
Ännu en sak klar iallafall. Nu jag har en läslogg, projektarbetet,vfurapporten och mattetentan kvar, sen är vi klara för den här gången :) Hur skönt som helst känns det, 10 veckors helvete är snart över, hurra !!!

image435Leker m taggtråd lite samtidigt, hon har varit seg idag, sovit en massa :) men så är hon ju bäbis fortfarande så det är ju egentligen inte så konstigt. Ibland är jag orolig att hon är uttråkad eftersom hon bara kan vara ute på balkongen som mest men annars inne... tycker lite synd om henne. Vi har ju alltid haft utekatter hemma så det är lite skillnad, man vill ju inte att de ska lida bara för man ska ha ngt mysigt att gosa med om dagarna. Hoppas hon mår bra iallafall :) Nu somnade hon i fönstet, haha. Det regnar utanför så ljudet kanske har en sövande effekt,

nu ska jag dra med mig tompa till sängen för mys och Jurassic Park 2, sen soooova.

godnatt från oss ♥


jobb pågång?!

Kategori: livet

Fick ett majl från ett jobb som jag sökt. Ska iallafall på anställningsintervju i påsk, får vi se hur det går, ska göra mitt bästa!!. Har ju sökt lite olika så vi får se hur det går :) Håller tummarna iallafall!

Varit i skolan idag, heelt meningslös tid, man är bara såå trött hela tiden, måste somna tidigt ikväll, för imorgon är det matte på schemat hela dagen. Sista lektionen innan tentan. Nästa vecka har vi ju VFU så nu blir det inget mer pluggande med hjälp. I'm left alone.. haha hur ska det gå :) herregud...

Ikväll ska jag och tompa äta tacos, hur gott som helst :) Kan vara en av mina favoriträtter. Ska ringa mamma också och höra hur hennes kickoff med jobbet varit, de har varit och lekt någonstans i två dagar. Skojigt för henne!
Nu ska jag dra tompa från datorn, jag är toppenhungrig!

Ska göra en uppgift ikväll, otippat någon att jag sitter och pluggar på kvällarna? Suck såå trist!

feeest :)

Kategori: livet

114 kort blev det från festen i lördags :) Riktigt bra kort oxå för den delen... Ni får glida in på facebook för att se!

Nu ska jag iväg för att mysa m flickorna lite, måste dra på mig några kläder först bara.. Taggtråd ligger i mitt knä och är så himla varm & mysig ! Kärlek ♥

schemaidioti

Kategori: livet

image432Är förbannad just nu på vårt nya schema som börjar gälla efter påsk. Helt sjukt mycket skola så jag spyr! 5 dagar i veckan 10-15... Det är helt galet. Vem orkar med så mycket skola och dessutom behöva sitta hemma efter och plugga. Jag kommer inte ha något liv... Men förhoppningsvis kan vi klaga lite så de tar bort några timmar iallafall, för annars kommer jag vara ett ångesttroll hela våren :) Det kommer säkert lösa sig men nu känns det bara så himla tråkigt att skolan ska ta all energi. Om Landola kommer ner kommer jag iallafall ha någonting att se fram emot varje dag :)

nyheter..

Kategori: livet

Nu börjar det hända saker. Det började med att jag pratade med Martina när jag var hemma senast om att jag vill behålla Landola♥ och inte sälja henne. Sen tog jag mod till mig igår och berättade för mamma hur jag kände och hon sa till mig att prata med pappa men att det nog skulle kunna lösa sig :)

Så idag har jag och tompa varit och tittat på ett jättefint stall utanför Halmstad som jag nog ska flytta henne till om allt går som jag vill. Antingen blir det till april eller efter sommaren beroende på var syster säger och såvidare. Ska ju vara hemma i Motala i sommar så blir ju lite flängande med henne och sådär men det får bli som det blir :)
Jag är bara lycklig över att få han henne här varje dag, för mig själv!! HURRA!! Och stallet var verkligen toppen med mycket folk i alla åldrar, tävlingshästar och tränare i stallet, hur bra som helst. Då kan jag få hjälp med min egen ridutveckling vilket är toppenskoj. Och Landola får förhoppningsvis någon duktig som jag hoppa henne någongång i veckan..

bilder.

Kategori: livet

Tog en himla massa bilder igår , ska lägga upp dem. Men orkar helt enkelt inte, tar det imorgon istället, söndagen är ju vilodagen :) Sjukt seg i kroppen idag.
Ikväll bjuder tompa mig på klyftpotatis, hur gott som helst!

Annars är allting lugnt, var lite ledsen ett tag, men det gick över. Det kommer lösa sig, måste bara prata med mamma o pappa, då blir allt bra.

Tvkväll med myys och glass, det är vi bra på.

tompa, jag ♥ dig

tårar..

Kategori: livet

Idag är det bara inte så bra... Känner mig sorgsen och ledsen...
Pratar om Landola och känner mig bara tom.
Jag måste kämpa för henne!!
Man måste kämpa för det man älskar.

För mamma och pappa är hon bara pengar, för mig är hon mitt liv.

Nu ska jag ta en promenad och försöka tänka på någonting annat ett tag.

glöggen,

Kategori: livet

Haha klockrent :) Det blir bara bättre för varje gång. Sjukt skön! Tacka gud för Björn Gustavsson.

gåshud.

Kategori: livet

Sitter och lyssnar på fina låtar. Har en sån där härligt lycklig känsla i kroppen så då vill jag bara lyssna på låtar som får mig att minnas och som ger mig gåshud. Feels like home hörde jag första gången när vi fortfarande bodde i huset i stan hemma i Motala. Det är säkert 4-5 år sedan. Den har alltså varit med ett tag. Varje gång jag varit lyckligt kär, olyckligt kär, dumpad, dumpat någon eller haft hjärtesorg så har den låten spelats :) Den är heeelt fantastisk och jag älskar texten. Hoppas jag någongång kommer kommer kunna spela den på mitt bröllop. Det vore drömmen. The notebook är den vackraste film jag någonsin sett så den passar bra till låten!

pysslardag

Kategori: livet

image431Idag har jag och tompa pysslat. Städat, diskat och tvättat en massa. Vi har varit på systemet och köpt en ny sjal till mig som jag ska ha på mig ikväll :) Får se om jag ska ha samma klänning som i onsdags, den är ganska så fin. Vi får se.

Fast nu har tompa lämnat mig för att åka till alis och spela xbox innan de ska iväg på fest så jag är fast med tvätten. Otippat? Inte ett dugg. Men det gör inte så mycket. Jag har taggtråd i knät och vi myser massa.

Hopp iväg,

say what you need.

Kategori: livet

Lyssnar på John Mayers nya låt från Emelies blogg. Riktigt riktigt fin :). Han är ju så sjukt bra att man får gåshud. Hoppas på att få se honom live en vacker dag. Då kommer jag nog gråta en skvätt.

Ikväll mina vänner är det fest på G. Emma bjuder in till kalas i hennes lya och jag garanterar att det inte kommer bli ett dugg lugnt :) Kameran ska iallafall med idag, måste ladda batteriet. Vi festar, snackar, skrattar och myser tillsammans. VÄNNER ♥