first day of my life

lördagkväll.

Kategori: livet

Igår tog jag och madde gröna faran till Laholm för att ha pluggdejt :). Gick över förväntan och när klockan började närma sig halv 2 bestämde vi oss för att dra till systemet ifallatt vi skulle bli sugna på fest. Och visst blev vi det. Madde och Mathilda kom hit vid halv 8 så kollade vi på Melodifestivalen innan vi drog ett kvarter bort mot mathildas kompisar. Väl där spelade vi guitarhero ett par timmar innan vi drog mot Mårtenssons. Riktigt mycket folk och bra musik på rnbgolvet. Hittade Stefan och Rebecka med bihang oxå så vi stod och dansade en stund innan mina fötter började verka och ha sig... Vi drog förbi pastahuset innan vi gick hemåt och la oss. Sjukt trött idag!!

Har suttit och räknat en del nu och det känns hur lugnt som helst :). Kommer nog faktiskt klara av den här himla matten tro det eller ej. Men man ska väl inte ropa hej innan man är över bäcken iochförsig. Allt kan hända. Men får hoppas Joj är snäll när det gäller tentauppgifterna och att han inte krånglar till det en massa. Jag är stolt över mig själv att jag faktiskt förstår en hel del =). Fick ringa martina ett par gånger så hon hjälpte oss med lite formler och strunt. Älskar dig mörten, ses på onsdag! HURRA!

Nu ska jag ta med taggtråd ut på ballen ett tag, vi har ju eftermiddagsol så ska mysa där lite. Sen blir det lunch/middag när tompa kommer hem från skolan!. Ikväll ska vi ta det lugnt och ladda inför imorgon. Måste åka till maxi och köpa blyertspennor och sudd. Suck! Och gå förbi stefan och becca och låna hennes miniräknare..

GLAD SÖNDAG!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: