first day of my life

recap.

Kategori: funderingar

Det verkar som jag glömmer bort bloggen mer och mer. Hmm. Oj. Jag har iallafall haft en så jävla härlig helg tillsammans med Oskar. Bara så himla bra på alla sätt :). Och i lördags fick jag för första gången uppleva hur tre killar kan spela hockey på xboxet i ca 8 timmar och kalla det förfest, haha... Jag var road iallafall. Men utgång blev det ingen, så det tar vi igen på fredag jag och mina vänner. Påskvecka och jag ska njuta varenda sekund. Rickard kommer hem på torsdag och stannar till måndag och det ska bli himla härligt, det också :).

Idag oljar jag altanen till hög musik i bikini. Har paus just nu, ryggen gör ont, redan efter 20 plankor... Men det är sol och fåglarna kvittrar och allt är fint. Jag har till och med varit duktig och smörjt in mig i solskyddsfaktor, vuxenpoäng på den :)

Njut av livet ♥


helg.

Kategori: funderingar

Nu har det varit helg och jag åkte ner till Halmstad när vi vaknat i lördags morse och fixat oss. O skulle till Stockholm så det blev en mycket snabb frukost och puss hej då. Åkte hem till Linn väl nere och ställde av bilen och sen kom Marco och hämtade upp oss och så begav vi oss till stan för att sätta oss på Bull's uteservering. Vegetarisk hamburgare med mozarella och pestodressing. Fuck me så gott. Är det någonting jag saknar med Halmstad så är det våren och uteserveringarnas glada dagar med vin och prat och mat. Vi strosade runt bland affärerna ett tag och in på systemet för att köpa vin och cider till kvällen. Hem till Linn igen, hon klippte Marcos hår medan jag tog mig bort till Camilla och så låg vi i deras säng några timmar och pratade livet.

Till Linn igen, dusch och fix och massa snack med dem och så kom Kajsa tillslut och då tog vi våra ben mot Marcos place. Där satt han och några av hans vänner så vi drack, lyssnade på musik, kollade klipp och njöt av livet. Iväg till Mårtenssons vid halv1 och efter 2 nångång tappade jag bort vännerna, ringde O, gick förbi nudelbaren, och somnade gott i Linns säng jämte hennes katt Jeantelle.

Vaknade vid 10 på morgonen av ett mms från Stefan med en nyfödd Mio ♥. Varm i kroppen och glad över hur fantastiskt fint livet är blev jag upphämtad av Linn, Milla och Robban så drog vi till Scandic för brunch. Mums mums mums :). Bakisflamsiga satt vi och skrattade åt allt och inget innan vi kramades hej då och jag tog bilen hemåt Motala igen.

Åkte till Landola och pussade på henne och sen hem till O ♥. Lyckliga lyckliga jag för alla runt omkring mig som gör mig så glad varje dag!




bägare.

Kategori: funderingar

Ibland rinner bägaren över och allt känns lite tyngre än innan fast allt egentligen är som det är hela tiden. Saknad, sorg, vilsen, känsla av otillräcklighet, beslut, och annat som jag försöker att tänka på så lite som möjligt kommer tillslut upp till ytan och då är det bara att andas djupa andetag och hoppas att det snart går över igen. Ingen är ju mer än människa och hur lycklig man än känner sig så finns det alltid saker som får en att tveka över sig själv på ett sätt eller annat. När det här händer, nästan alltid på kvällar/nätter kommer dubbelslagen på hjärtat samtidigt vilket är otäckt i sig (genetiskt) och det blir inte bättre när det redan är fullt med känslor och tankar i huvudet.. .

Det otäcka är att när jag kom hem imorse hade Martina skrivit på skype att hon haft svårt att sova och att hennes dubbelslag också kommit tillbaka?.. Syskontelepati. Som om jag visste att hon inte mådde bra och därför mår jag inte heller bra. Så nu är jag ledsen att inte kunna vara där för henne, samtidigt som allt annat världslig skit som jag tänker på... Jag behöver dig min själsfriende ♥

Baaah, hatar såna här dagar. Hatar! Men imorgon kommer säkert allt kännas bra som vanligt igen och då är ju den här dagen inte så viktig.


lördag.

Kategori: funderingar

Lördag. Lördagmorgon. Bästa stunden. Kärlek. Och igår kväll lagade han smarrig tacopaj åt oss (jag har hittat mig den bästa kocken) och vi drack vin och jag åt godis. Mmmmmm.

Efter mysig frukost och True Grit åkte jag hem från O och väntade på Jossan som skulle komma. Vi sminkade mig, jag fick på mig en drömlik långklänning med massa färg och tyg och så drog vi ut till ett öde hus i skogen och fotade. Många fina bilder, tror jag, men jag kände mig rätt fånig. Hoppas det inte syns allt för mycket på slutresultatet :). Åkte till stallet efter det och tog kort med Landola på ett fält. Landola var halvroad och stressade upp sig, men Jossan fick ihop 700 bilder tillslut så hon borde kunna jobba med några iallafall!

Jag är heeeelt slut nu i kroppen. En powernap och en dusch får hjälpa.

ägd.

Kategori: funderingar

Vem bestämmer över vem.. egentligen? Ligger och kollar bloggar på datorn, och så kommer kolossen och hoppar upp rakt på ryggen och lägger sig tillrätta och somnar snarkandes. Taggtråd, 10kilogram kärlek. Mina lungor mår sådär just nu. Men mysigt är det ♥.

fredag.

Kategori: funderingar

Thank good it's friday. Mötte upp Sanna och Elsa på biblioteket och spenderade en stund där så Elsa fick plocka bland böckerna och Sanna hitta böcker till sin elever. Sen åt vi lunch på sjöbris och tog ett varv runt stan. Det är ett heltidsarbete att ha med en 15månaders Elsa bland buktikerna. Pilla och vara nyfiken på allt. Men härligt :). Sist besökte vi lekparken för några åk i rutchebanan innan vi sa hej då. TACK älskade ni för idag. Har inga planer mer för dagen, åka och rida och fodra hästarna ikväll bara.

Imorgon kommer Jossan hit och vi ska fixa till mig och sen ska jag och Landola stå modell för henne till hennes fotoarbetsprover hon håller på att fixa med just nu. Ska bli så jävla kul :).