first day of my life

fuck it

Kategori: livet

Snart ska vi äta mat!... Lax, mumma.

solnedgång

Kategori: livet

Ohh varit en underbar dag idag.. Solen har lyst hela dagen lång, bara blåsten som höll mig borta från varamon!.. Har varit och handlat åt mamma och hälsat på Tompa, annars har dagen varit lugn. Ska iväg till sjövik sen och mysa till solnedgången tror jag.. Första gången i sommar, katastrof ju. Imorgon bär det iväg upp till Örebro med martina som ska skriva teoriprovet där, en bra början iallafall, resten får hon ta i vår när hon kommit hem från England.

Nu ska jag ringa T och höra läget,

en mysig kväll

Kategori: livet

image211Tompa &jag har haft en myskväll, ätit paj med hans familj och varit på promenad för att leta upp hans toffla han tappade bort på fyllan i lördags, haha, hur tusan man nu kan tappa bort en sko =P. Åkte till godishuset för att köpa godis till hans mamma, 85 spänn gick det på, ojojoj, får nog åka och hälsa på där mycket nu! Sen drog vi hemåt djurkälla för att titta på min, pernilla, jossan och Idas gamla engelskafilm som vi gjorde, haha, vad söta vi var...! Hunken står i duschen nu och sen ska vi krypa ner i sängen och kramas massa. Gud vad skönt det ska bli när det bara är han & jag igen, bara två veckor till, sen behöver vi bara bry oss om varandra, Mmmmm.

Hoppas på fint väder imorgon igen, fast jag ska städa o. handla och fixa till här hemma..

Ohh vad jag saknar dig landola, till himlen och tillbaka.. Tårarna vägrar ta slut, fast jag vet att du har det bra!

john blund

Kategori: livet

Oj då, somnade visst till på duntäcket ute på altanen. Mm, vaknade av en fluga som vandrade på min mage. Skönt väder, ohh hoppas det håller i sig några dagar nu, det vore underbart!.. Kanske man kan få några soltimmar innan skolan börjar iallafall.

Nu ska jag äta en liten macka..

annars då?!

Kategori: livet

Annars var förfesten hos TH och utekvällen på harrys riktigt rolig igår, bara jobbigt att vara så liten så att alla bara hoppar och stampar och slår på mig på dansgolvet, men jag antar att det är smällar man får ta. Aldrig mer skor utan tå iallafall, fan mina fötter är skadade!..

Nästa helg är det partyparty igen, jihoo!

Jag längtar hem till Halmstad nu, nu har jag ingen mening här hemma när inte Landola finns här.. Mer än alla vänner iofs! Och det är en mycket viktig del!

hej dåå

Kategori: livet

image177En lång dag, en sorglig dag, världens värsta dag kanske till och med?... Åkte iväg mot Enköping med Landola bak i transporten vid kl 12, och nu, mååånga timmar senare är vi hemma igen, men utan någon häst.. Nu har hon åkt iväg på nya äventyr och det är med ett tomt hjärta jag sitter här.. Känns helt förjävligt och tomt, fast på samma gång skönt och lättande att jag vet hur bra hon kommer att få det. Men man är ju egoistisk, jag vill ju ha henne hos mig så nära som det bara går, men det går ju inte. Om nåt år eller två kanske jag vill ha henne tillbaka och då finns hon där, pigg och glad som alltid. Då ska hon få en bäbis som hon kan ta hand om, och jag kommer pyssla om henne precis som jag alltid gjort.

ÄLSKAR DIG LANDOLA

fiesta

Kategori: livet

Nu är det snart fest, jag sitter här och väntar på tompa som ska hämta mig... Men det går segt, han är värre än en tjej när det gäller att göra iordning sig.. Så jag förbereder mig på att det kan ta tid, lååång tid. Menmen, klockan är ju bara barnet och det ska nog hinnas hälla ner några cider i stupen iallafall tror jag.

Klädångest, tror jag ska byta linne, igen.. hmm, eller inte.. vi får se.

a bigger mee

Kategori: livet

Haha jaa, det funkade. Hur vet jag inte riktigt, men nu finns en bigger size joanna iallafall på vänstersidan om detta inlägg. Spännande med teknikens under!!

Nu ska jag till staden,

piss

Kategori: livet

Det regnar igen.. Onödigt!!

martha

Kategori: livet

image230Vi tittade på "Martha" förrut och hon gjorde alla hjärtans dagptvålar tillsammans med George i "Greys anatomy" som hon skulle ge bort sen. Då sa jag till tompa att jag inte ville ha några tråkiga tvålar på alla hjärtans dag och visade istället fingret och antydde att jag ville ha en fin ring istället. Och ingen förlovningsring, utan bara en ring, helt oskyldigt. Då kom det mothugg från både martina och tompa att man minsann inte ger sin flickvän någon ring om man inte vill förlova sig.., Vad är det för struntprat?? Klart som fasen att han skulle kunna ge mig en ring..
Konstiga!!  Eller vad tycker ni??


kyligt

Kategori: livet

image229Inatt var det kyligt i friggen, hade glömt sätta elementet på värme, tur jag hade tompa näranära och ett tjockt duntäcke, då går det inte att frysa. Vaknade till vid halv 11 och låg och glodde en halvtimme innan jag väckte honom, han sov ju så sött =P. Han har åkt hemåt nu och jag ska snart till stallet och packa ihop alla Landolas saker och göra det fint. Imorgon åker vi uppåt Nyköping med henne för att lämna av henne i sitt nya hem. Hoppas att hon får det bra.. Det får hon nog, bara jag som är ledsen, känns förjävligt att lämna bort henne, fast skönt på samma gång, svårt att förklara.. Men det kommer bli bra allting, kommer bara ta lite tid att vänja sig vid att inte ha henne nära till hands varje dag.

Ikväll blir det feeest, wohoo, laddad. Vi vet dock inte vart vi ska på förfest ännu, alldeles för många förslag att välja mellan, men det kommer lösa sig det med, i sinom tid, haha. Martina ska ha fest här hemma, så vi blir utslängda..

love

Kategori: livet

Klumpen i magen vägrar försvinna, men det känns bättre och bättre. Ni är säkert trötta på mitt hästsnack, men det är ju min bäbis, ni vet... Kanske åker vi upp med henne redan i helgen? -pust-.

Sovit som en kratta inatt, och imorse var det livat hus hos tompa, ringde och pratades och radion var på, suck, inte en lugn stund.. Men nu är jag hemma iallafall och snart ska jag till stallet och snacka med veterinären som ska kolla igenom Landola så hon är frisk och kry :D

Men nu ska jag fixa min blogg lite tror jag, göra den höstvänlig  =P!

äntligen

Kategori: livet

Efter en lång dag i stallet har vi nu äntligen hittat någon som vill ta hand om vår älskade häst. Jag är lycklig och ledsen på samma gång, det känns tungt att behöva lämna ifrån mig henne, men lättad ändå eftersom tjejen var jätteduktig och seriös :D!!.. Det här kommer bli toppen tror jag.

Men det är med en klump i halsen och tårar i ögonen som jag sitter här. Men det är ju livets gång!!..

sol ? moln?

Kategori: livet

Kan inte tyda vädret. Ifrån soffan såg det ut som sommar, men nu när jag sitter vid datorn breder en massa fula moln upp sig på himlen. Antar att detta betyder inget varamon idag heller. Men jag fortsätter hoppas, en dag till i varamon innan jag byter ut Motala mot Halmstad.. Bara en dag till..

Ska istället åka och sola, käka min goda tråkiga havregrynsgröt och börja läsa på en ny bok. Sen är det hoppning i stallet ikväll, och lite kärlek förstås ♥.

inte lätt att förstå

Kategori: livet

"jag är helt knäckt",

martina och jag ligger och tittar på Idol gives back.. Är ett American Idolprogram som vanligt men de försöker få in pengar till barn i hela världen. Och jag känner mig helt urpumpad på känslor efter att ha tittat på inslag eller inslag från Afrika och fattiga områden i Usa där människor lever i total misär. Har gråten i halsen precis hela tiden.. Det är så svårt att ta till sig hur jävligt livet är för vissa, att man inte kan ge dessa ett bättre liv, det behövs så lite...


Var 3e SEKUND dör ett barn på grund av extrem fattigdom.

Det är helt förjävligt, och här sitter vi i våra varma hus med filtar runt oss och mat i kylen när det finns barn där ute som svälter ihjäl.

tjipp

Kategori: livet

Tompa drog snabbt iväg hem mot datorn efter maten och jag sitter här själv nu och slappar. Har en kladdkaka i ugnen som jag ska tröstäta av medan jag väntar på att någon tv/dvd blir ledig, idag är det trångt mellan apparaterna. Menmen, mer bloggtid.. Det är american Idol idag på tv, och lite annat skoj att roa sig med...

Börjar suga i shoppingfingrarna nu, lääänge sen jag köpte något.. pust, inte min favorit, jag behöver nya småsaker, tröjor och koftor.. Får bli lite eftersom, mycket som ska handlas nu tyvärr.

tjooo

ris o. wook

Kategori: livet

Idag blir det ris och wok med räkor, mums =P. Pappa skulle grilla räkorna men han orkade visst inte, bara köttet som får grillas, orättvisa. Idag hade faktiskt jag tänkt, som en del av sommaren, att titta på "Allsång på skansen".. Vet inte om jag tycker så värst bra om det egentligen, men va fan, det är ju sommarsverigegrej, så man får ju offra sig.

Idag ska jag o. Tompa (han vet det inte än) planera köp inför hösten, lägenheten måste fixas ordning så att jag oxå känner mig hemma där.. Får hoppas att vi kan komma överrens om någonting mellanting mellan våra två smaker. Kommer säkert att gå bra.

Nu börjar maten bli klar,

lock i örat

Kategori: livet

image288Jag har sånt fruktansvärt lock för örat, och hur jag än gör så försvinner det inte. Och det gör helt förfärligt ont. När jag blåser ut och trumhinnan eller vad det nu är som sitter fel ändrar position så känns det som om ett helt kärnkraftverk exploderar 1 meter jämte mig.. Mamma säger att det inte finns någonting att göra.. Så jag får gå såhär nu, halft handikappad, hör knappt msnpipet längre heller.. vilket problem.

Igår var det full fart, hann knappt med att tänka =P. Men innan vi somnade fick jag en såndär underbar kärkänsla som sköljer över mig, jag är så lycklig och kär just nu, och det känns helt underbart. Längtar till hösten nu när vi ska bo tillsammans på "riktigt", fixa i den trånga lägenheten och synkronisera våra liv!.. Love u T ♥

Tillbaka från de rosa molnen så blir det lugnt idag, ska till stallet lite senare, men just nu, vila! Försökte bada i poolen men det var skållhet så det får lufta lite först.. Ska läsa nya glamour istället,

Xxx

sjukt bakis

Kategori: livet

Fast inte kräkbakis, utan tröttbakis. Huvudet går liksom några sekunder efter allt, som i slow motion.. Konstig känsla det där =P. Nu är iallafall jourhelgen klar, och imorgon tar vi nya tag. Bara några veckor kvar, sen är det dags, nollningen. Börjar bli smått exalterad över en ny höst, tillsammans med tompa och tillsammans med förhoppningsvis mina älskade "basgrupp"-vänner och nya vänner. Jag och Josefin ska ju till o med gå i samma klass, känns så skönt att ha en grund att luta sig tillbaka mot! Hoppas jag kan få med henne under nollningen oxå, hihi, om hon inte ska jobba och vara duktig.

Nu ska vi äta löksås, grillat, wokgrönsaker och potatis. Yummy.





last night

Kategori: livet

Förfesten hos Tompa var riktigt lyckad, massa folk, och ännu mer mygg som bet allt de kom åt. Men vad gör det i trevliga människors lag =P. Framåt 24 åkte vi taxi mot Harrys, vi 14 som orkat förfesten längst, och sprang iväg åt var sitt håll, som alltid. Men det var roligt, och vi dansade till en massa konstiga låtar. Vid halv2 kunde inte jag stå upp o. dansa längre, var så jävla trött. Så jag drog förbi med eller utan, köpte 2 skagenbaguetter, förbi utsiktsvägen och hämtade martina och sen hemåt djurkälla. Det var visst Tompas pappas bror som körde hem oss, haha, insåg jag när jag klev ut ur bilen sen.. Där ser man.

Nu har jag varit uppe kl8 och varit i stallet, tillbaka igen nu om en halvtimme och sen ska jag till varamon en stund, fast det verkar bli dåligt väder.. hmm... Segsegseg, blir det mycket lugn dag idag.

party on

Kategori: livet

Det är fest ikväll och jag är laddad till tusen =P. Förfesten äger rum hemma hos my cutiepie tompa, och det kommer visst en himla massa folk, jihoo. Får hoppas att det inte regnar eller blir dåligt väder iallafall, för vi får nog hålla oss utomhus för städandets skull.

Vi hade en död snigel i poolen idag, så nu måste vi tömma den igen, suck, tar det 2 dagar, igen, för att värma upp den. Jävla snigeljävel.

Det enda jobbiga med denna kväll är jag jag måste hasa mig upp ur sängen 07:50 imorgon och åka till stallet. Vattenvattenvatten innan man somnar helt enkelt.

wo fucking hoo

Kategori: livet

image287Har hunnit med en massa idag känns det som =P.

* jouren i stallet kl.8 -gäsp-
* somna om till kl 11
* iväg till stan och äta frukost m jossan & mli på ströget
* till stallet och plocka in hästarna
* hem o. hämta bikini
* ner till varamon där gänget hängde, dock inte vidare varmt
* till solariet m Tompa♥

Nutid, sitter och pillar på datorn, skriver lite mejl och slappar. Ska snart skjutsa upp mamma o pappa till Nykyrka på fest, till stallet igen, fodra och sen hem fort som faan och fixa till mig. Idag blir det svartvitrandig klänning o skor av något slag :D.. Om någon bryr sig, hehe.

Bäst jag tar en powernap några minuter, trött i ögat.



jag käkar en tallrik gröt

Kategori: livet

Japp, eller snart ska jag äta frukost, min vanliga, havregrynsgröt, massa socker och mjölk. Jag vet, onyttigt, men det är så himla gott. Till det en liten macka med makrill på, sen är min dag räddad.

Dagens mission är att hitta några nya låtar/band att lyssna på. Jag fastnar och sen lyssnar jag bara på en viss låt/några under en period, men nu har det stått still ett tag. Kanske för vi har så himla dåliga högtalare till den här datorn, då kan det lika gärna kvitta.

I helgen har vi jouren i stallet, ji fucking hooo.

monkey buisness

Kategori: livet

Tittat på animal planet nu, Monkey Buisness, fasen apor är det mest underbara djur som finns. Jag skulle bara vilja sitta och titta på dem hela dagen lång. Så lika oss att det är otäckt i vissa situationer. Det ska bli mitt nya favoritprogram, tror faktiskt nästan att det går varje dag någongång, ska kolla upp det där :D

image284  image285

image286

ett dilemma

Kategori: livet

image283Jag är trött som ett jävla as, men det finns ingenting att titta på (läs: somna till) på tv, vilket innebär att jag blir fast vid datorn och gör absolut ingenting, kollar bloggar och hästannonser, vilket gör att jag blir ännu segare och degigare. Dessutom ska tompa ringa och somnar jag nu kommer jag bli tjurig när han ringer och väcker mig, och ringer jag tycker han jag säkert är tjatig.. Haha, livet är inte enkelt ibland, utan istället svåååårt.

Kanske skulle hoppa i poolen mellan mamma, pappa, martina o erik?.. Eller så struntar jag i det eftersom jag fryser..

Fuck.

maat

Kategori: livet

Ska få jättegod mat snart, knyten med massa gott i och grillad fisk, Mm. Hoppas det får mitt humör åt rätt håll, helt död idag, båda kropp o huvud. Varit i stallet massa timmar, skööönt, det behövdes. Ska titta på "Du blir vad du äter" nu, den engelska versionen. haha hon är så rolig, ska hålla koll på deras bajs och allt. Aldrig att jag skulle låta någon gegga runt i mitt bajs, det är ju fan privat... Tycker inte om programmet egentligen, för att ändra sin kost så mycket och gå ner massa på 8 veckor kan aldrig hålla, såfort  de 8 veckorna gått så börjar man ju äta normalt igen, och vips så väger man dubbelt så mycket igen. Inte bra, sakta men säkert ska det gå!

trött

Kategori: livet

Jag är trött, trött, trött.

cleaning lady

Kategori: livet

image282Idag firar jag och tompa 6månader officiellt. Och detta firar jag med att städa huset. Jihoo! I och för sig behövdes det, och han jobbar ju ändå, men det är trist. I mitt framtida liv när Tompa blivit rik och berömd (eller jag för den delen) så ska jag anställa en städerska att göra jobbet åt mig, bara för att jag kan. Så ska jag kunna slänga mina kläder och skor överallt utan att någon gnäller. Denna någon är just nu mamma som är helt otrolig, så fort man råkar ta av sig för att byta om till stallkläder eller ska duscha så är hon där, BLABLABLA, herregud som om inte mormor fick plocka upp efter henne när hon var ung. "Nejnej, jag har alltid varit så ordningsam och duktig, mormor tyckte jag var sååå duktig så". Haha pyttsan, jag vet nog att hon vill. Stöka ner lite någongång, utan att någon ser, man ser det på henne.

Jaja tillbaka till vår dag, fast det är ju bara en helt vanlig dag egentligen, bara lite mer speciell. Inga presenter eller liknande, bara världens finaste sms att vakna till ♥. Jag är så lättflörtad, hihi, he had me att hello.


i brist på annat...

Kategori: livet

.... så lägger jag ut några förfestbilder från i Lördags, vi hade väldigt skoj och tiden gick alldeles för fort som vanligt. Stalltjejerna är de bästa och Elise & Maddes kompisar var himla mysiga och trevliga, fast det visste vi ju sen innan iofs.

Victoria coming to america

Kategori: livet

Haha det var det roligaste jag sett. Vackrare människa får man nog leta efter, goooosh. Det är ju väldigt "tv-underhållningsanpassat" men jävligt underhållande iallafall. Detta får bli nya serien att följa hedan efter eftersom Greys anatomy har semester. Har också börjat älska engelska nu eftersom pratar så mysigt... "nickers" =P. Jag vet att alla människor har en mening på denna jord och blablabla, fy faaan vad orättvist att hon har allt, snygg kropp, snygga bröst. snygga ben, snygg MAN, snygga barn och dessutom har hon ork att dag ut och dag in ha HÖGKLACKAT på sig, hur fan orkar människan? Hennes fötter måste ju vara helt mosade?!.. All heder till henne! Tänk om.. -drömmer mig bort-.. Ge mig några miljoner och 2 biljetter till L.A så drar jag o. Tompa oxå dit!

image267

bridzillas

Kategori: livet

image266
Haha, tittar på tv400, bridezillas är på. Mamma, jag och Martina sitter och skrattar ömsom gråter. Vilken jävla brud... Kommer jag vara sådär inför och på mitt bröllop så tänker jag strunta i det, så tompa, bäst du passar dig, hihi. Nu ska hon tydligen köra på sin svärmor!..

Nu ska jag glida in på Catyas blogg och kolla in Victoria Beckhams serie, "coming to america". Sen ska vi bada pool och ha det mysigt.

För övrigt åt jag friskbullar i hummerssås som jag inte ätit på kanske 8 år, kan väl inte påstå att det var det godaste jag ätit, men såsen var iallafall god. Satt bara och tänkte på allt snusk som finns inuti bullarna, mosad skit. Men va fan, fisk som fisk.

one moment in time

Kategori: livet

Sitter och glor runt på hh.se, högskolans websida, försöker komma underfull med vad jag gjort egentligen. Ringde en tjej precis som börjar 2a på samma program som jag, och hon sa att matten var svår, och då hade hon ändå läst matte C, har lite ångest nu vad jag gett mig in på, jag är urkass på matte, hur ska jag då kunna lära ut någonting till alla stackars barn?!.. haha, det här kommer gå åt helvete... Men första terminen är iallafall allmän grund, så det är ju skönt, haha. Nollning 16-25 augusti, fyllefest 10 dagar- pust-. Känner lite ångest men det kommer säkert bli toppenroligt och bra allting, nervöst dock!

monday morning

Kategori: livet

Idag är det iallafall riktigt fint väder ute =P, blåser knappt till och med, detta måste vara ett skämt. Har dock hållt mig inne första timmarna av dagen och städat, eftersom mamma mu bad om det. Tompa ringde och ville ha med mig på släktträff, hans mormor fyller visst år. Suck, jag hatar släkt, man blir ju bara uttittad och granskad, ahaa, är det häääär tompas nya tjej.. ny och ny iofs. På onsdag är det ett halvår sen vi blev ihop, efter en festkväll på kåren. Inte så värst romantiskt kanske, men det kändes iallafall bra som tusan, och det gör det fortfarande ♥.

Bäst jag hoppar ut i solen igen, iväg till stallet sen, och sen kanske in till Vadstena, vi får se. Får ta ett prat med de andra pinglorna.

aftermatch

Kategori: livet

Sitter i soffan, sliten, trött, och dessutom har jag fått myggbett på armarna.. suck. Det var riktigt roligt igår, en massa folk och alla var glada och fulla =P. Dansade mest hela kvällen, har enorm ont i fötterna idag under trampdynorna, inte de bästa dansskorna kanske, men jag tyckte jag var het i shorts o pumps, alla hade tydligen inte samma uppfattning, tydligen vill man hångla o ha sex med folk bara för man tar på sig ett par korta shorts. Sorry boys, det finns bara en♥ för mig! Dessutom var shortsen snygga!

Idag blir det soffläge, lääääänge. Sen ska jag till stallet och rida ut i skogen på min underbara pingla. Sen ska jag toffla hela kvällen och det ska bli helt underbart =)!

run forest RUN

Kategori: livet

Och så försvann solen in i molnen igen, otippat. Fick ett till från en blogg om smultronvin, så nu har jag varit på systemet och köpt det, drog förbi maxi, puss på tompa och köpte fruktsoda att blanda med.

Ska titta klart på forest gump, har bara sett den en gång innan för jättelänge sen, så när vi satte på den igår satt jag som klistrad.. Bubba som bara pratar om sina räkor hela tiden, haha, så underbart. Och eftersom det kom moln kan jag med gott samvete titta klart på den nu.

Med Elise till Madde ikväll på feeest, blir toppen,

two days in a row

Kategori: livet

Idag är det fint väder, I G E N. Så nu åker bikinin på och ut i solen =P. Kom hem från tommie the gun för ett tag sen, hans mamma o. pappa är borta så vi ockupera det deras säng, fy fasen vad skönt med dubbelsäng, Mmmm. Vi försöka få tag på en pizzeria som var öppen efter 22 igår, men icke. Till sist kom jag på att "Champs" alltid är öppet, så vi drog dit, och genast blev jag istället sugen på thai, eftersom det oxå fortfarande var öppet. Menmen, pizza blev det, dock utan ost, vilket gör den mycket godare o. nyttigare.

Förbi Brage och lånade "Forrest Gump", och tittade sen på ungefär halva innan tompa slocknade.

Det sista jag hörde inatt innan vi somnade sen var "Du är det bästa som hänt mig". Inte konstigt att jag sov bra.

glass o jordgubbar

Kategori: livet

image265
Idag ska jag & Tompa frossa jordgubbar och glass :D. Han har jobbat 8-21 så han förtjänar lite sånt. Han ville ha hollänska men de såg otäcka ut, helt röda och felfria = besprutat med miljoner gifter.. Tacka vet jag våra svenska, goda som tusan, Mm. Köpte glass till oxå, så nu är kvällen räddad. Jag är sugen på nudlar från take away wok vid Mcdonalds, vi får se. Kanske drar förbi Datapata där robban och han höll hus, Ankan oxå!.

Nu är jag sugen på imorgon, Fest =P


glädje?!

Kategori: livet

Hittade ett "eftersändningsbrev" i brevlådan adresserat till mig. Jihoo tänkte jag, nya glamour kanske, eller Cosmopolitan?!.. Med i resten av posten fanns en Hööks-katalog till Martina (hästsaker). Så öpnnar jag mitt brev, och så ligger en likadan jävla höökskatalog där i.. Fuck! Jag som hade hoppats på en överraskning, gick ju sådär... Så nu har vi två höökskataloger och en häst som är till salu, klingar inte riktigt rätt.

lovely

Kategori: livet

Nu är det sol på riktigt ute, och det är riktigt varmt. Var tvungen att ta tillflykt in en stund. Hoppas vädret fortsätter såhär hela helgen, vore underbart. Tompa jobbade visst över till 9 ikväll, sen ska vi nog umgås, och imorgon blir det fest hos Madde tror jag, måste till systemet sen oxå.

Vi skulle åkt ner till bror i Malmö idag, men fick ingen hästvakt, och biljetterna var hutlöst dyra iallafall.. Rickard blev väl inte så glad, men vi får åka ner själva någon annan helg.

Fortfarande ont i magen, och dessutom har jag hittat en liten knöl under höftbenet, vid ljumsken... Den gör lite ont, hoppas den försvinner, annars måste jag till doktorn, usch.. Lite oroväckande!

aouch

Kategori: livet

Ont i magen. =O Ska iväg till Jossan snart, bara vila en liten stund till, kramp, ajaj.

Köpt en jättefin klänning idag -glad-. På rea och allt, 149:-, helt underbart.

Återkommer när mitt tillstånd är bättre,

onsdagshugo

Kategori: livet

Igår var livat värre :D, dock körde jag och drack endast Cola light, lite tråkigt såhär i efterhand, eftersom kvällen blev rätt så lyckad. Drog till Stoffe där grabbarna höll hus, bara bara en timme eller så, sen gick jag & martina till Hugo för att roa oss, medan tompa, mli och ankan drog hemåt igen. Emsan kom ganska snart och höll oss sällskap. Vid vårt bord hängde snart oxå bröderna Christensen, erik, batte, patrik, robban och David. Vi hade det väldigt roligt och snackade på som aldrig förr, Jesper får stå för "högast ljudnivå för kvällen". Träffade på båda ex:n Freddan och Jimmy, som var i olika stadier. Jimmy var full som vanligt, och var väl inte gentlemannen på stället direkt, får väl skylla på att det var hans födelsedag, men Freddan var trevlig och såg ut att må bra!..

Idag blir det nog Linköping med Martina, strosa lite i brist på annat. Det regnar ju iallafall inte idag, men inte fan är det sol heller.. Eller, jag ser en liten bit blå himmel härifrån, hmm.

Havregryn Nu.

häst

Kategori: livet


Mot stallet igen nu. Till Landola ♥

image264

kär =P

Kategori: livet

Jag sov på golvet inatt, och tompa i soffan, vi orkade aldrig gå ut till friggen. Sov som en kratta, vaknade varannan timme och vred och vände på mig... Vaknade av hans himla alarm som han ska snooza 20ggr innan han orkar upp -suck- irriterad, "jag behöver sova, gå upp nu så jag kan ta soffan"..

Vaknar till igen av pussar och ett "Jag älskar dig, vi hörs sen".. Mm då är dagen räddad. Det är då man att dagen kommer bli bra =P. Nu har jag iofs jävligt tråkigt, men ändå.. Ikväll ska vi hitta på någonting iallafall, tompa, mli, jag, robban o ankan.. förhoppningsvis!

Feeling in love

helvete

Kategori: livet

image260Det lurar någonting surt i säven.. Låg på ett täcke och läste veckans NU ute på verandan, råkade somna och så rätt som det är så spööööregnar det när jag vaknar till... Det är ju någonting fel med allt det här. Nu är det 11juli och det har inte varit "sommar" på typ en månad. Stor SUCK!

Jag ska laga någonting onyttigt och skitgott till lunch bara för det är pissväder, ännu en dag. och nästa dag, och nästa dag..

gröt

Kategori: livet

Vi skulle leka med vännerna igår, men det blev ingenting, maten blev försenad, vi åt grillad tonfisk med potatisknyten, hur gott som helst. Sen hade vi ingen inspiration så vi drog till Okq8 där ankan jobbade för fullt och köpte glass till vår kladdkaka och snurrgodisar.. Mli roade sig själv med fest på en tisdag, det unnar jag henne när hon varit så duktig och kommit in i Stockholm på universitet. Jossan roade sig nog med att installera sin digitalbox så hon kan titta på fler kanaler är 1,2 & 4an..

Ska unna mig lite havregrynsgröt nu, gammal favorit från i höstas som blivit ny igen. Socker, sylt och mjölk, säkert jättenyttig frukost, haha.. Men det är iallafall gott.

Idag är det soool så blir bikini idag, fixa i trädgården lite :D





godiskrav

Kategori: livet

Nu har jag, mamma och martina fuskat och varit och solat. Himla skönt med det var alldeles för varmt i ansiktet. Men ju mer det bränner desto bättre måste det ju ta =P haha.. eller inte... Skönt att få lite färg, jag är vitvit nu!

Läser "Hemma hos Martina" men den är lite konstig. Men väldigt rolig, helt enkelt bra tidsfördriv för en dagdrivare som jag! image259

Igår blev jag och emmy förresten utkastade från Hugo, tydligen är deras öppetider beroende på vädret, så kan man väl ändå inte göra. Där satt vi i godan ro med varsin kaffe/te och kaka, och så stressar dem iväg oss, vilka jävlar!

Måste shoppa, har en enormt ha-begär just nu på massa olika saker. Kläder, skor, väskor, smycken, och GODIS. Dessa godisar är de bästa i hela världen just nu, mmmmmmm. Prova om ni inte gjort det innan, det är som att få en orgasm, nästan..

sol

Kategori: livet

borde gå ut nu när det är lite sol. men sitter här och letar lägenheter istället. Verkar fan helt jävla omöjligt.. Suck. Någonting väldigt positivt är att jag kommit in på lärarprogrammet =P. Fan vad gött! Kommer bli någonting bra av mig oxå tillslut ska nu se!

Allt bara verkar lösa sig så bra..

Städat friggen oxå, vikt alla kläder och fixat till.. Rastlös, ska nog ut i solen nu, det är ju värd.

för i helvete gud

Kategori: livet

image258Jag dör av uttråkning. Blir inte vädret bättre snart så rymmer jag fan utomlands eller nåt. Det är ju helt sjukt, fan början av juli och det känns redan som höst. Man fryser in i märgen och filten man har runt sig hjälper inte ett skit. Dessutom är jag skittrött mest hela tiden och går runt och gäspar, detta är döden!

Gud måste ha varit på jävligt dåligt humör när han bestämde hur vädret skulle vara i Sverige sommaren 2007... Menmen, det är ju bara att lägga sig i soffan, dra på sig en extra filt, läsa sin 4e bok för veckan och samtidigt glo på en dålig programledare för Momento som tycker att man ska ringa in innan "ballongbenny" har sprängt sin ballong, ja jag säger då det. 500.000 :- på bankkonton idag skulle ju inte alls vara fel, men jag tänker inte ringa, det gör alla andra så bra ändå, och det enda dom gör att att gissa fel, over and over again, neeh ni...


Ge maaaaj fest och koffeintabletter.

07-07-07

Kategori: livet

image257Såg på "Live earth" igår natt innan vi somnade på svt2. Massa bra band och 7 kontinenter som deltog med konserter i olika städer runt om i hela världen. Helt fantastiskt att så många går ihop och försöker göra någonting bra för miljön, försöker göra en skillad. Hörde på nyheterna idag att över 2 miljarder! människor på något sätt hade haft kontakt med galan som hade till syfte att få allvaret med miljöproblemen så synliga som möjligt, och ge människor tips på vad i ens vardag som kan göra skillnad. Jag blev tagen och tycker det var ett underbart intiativ av Al Gore, som gjort mycket för miljön under några år, t. ex med sin dokumentär!! Att han har kunnat genomföra detta, och skapat "Live earth"-galan tyder starkt på hur engagerad han är! UNDERBART!
Nu gäller det att göra skillnad själv, ändra små saker som inte alls är jobbigt eller krävande.

Förlovad?

Kategori: livet


Så  var man hemma efter en underbar helg i Göteborg :D. Tompa slog på stort och bjöd inte på mat en enda gång, medan jag pungade ut 400spänn på sushi. Skämt åt sidan så har vi haft det väldigt skönt, inte gjort någonting alls i princip, bara hängt. Vad vi gjort under dagarna är ju rätt ointressant, men vi har besökt avenyn, nordstan, Pizza Hut och en ketchupnerkladdad staty.. VI bangade Liseberg, pissväder och åkte till A6 och käkade tacobuffe istället. Nu ska jag gå på diet ett par veckor, phuuw vad man kan äta mycket... VI konstaterade oxå att statyn längst upp på avenyn av han killen som skapade Göteborg eller nåt har en väldigt liten snopp, stackarn, inte konstigt han ser tjurig ut!

Vi hade högläsning av Magdalena Graafs bok på nervägen och även innan sängtime, fotmassage har vi gett varandra, och NEJ inga ringar eller förlovning, tack gode gud för det, men dock firande av att det var ett halvår sen som jag flyttade till Halmstad, den där offentliga datumet den 18 är ju rätt korkat egentligen, vi blev ju ihop direkt när jag kom ner i princip.. Men nog om sånt ointressant nonsens. Nu är jag så trött att jag ser stjärnor och ska glida ner i Martinas säng och se "Alpha Dog" med Justin Timberlake, yummi =P.

Några pics, om nån är intresserad
.



underbara

Kategori: livet

Underbara. Älskade. Sol. Äntligen!

Vid 5 drar vi mot Götet för en helg i romantikens tecken, mys.

Ville bara säga det, återkommer söndag.

olydig

Kategori: livet

Jag gör någonting som man inte får göra, klippa i håret själv :D Är inte helt nöjd med hur luggen ligger och dessutom är/var den olika lång på båda sidorna, så nu har jag fixat till det =P Vet inte om det blev så mycket bättre, men iallafall inte värre... Mamma var gullig och köpte oss en plattång idag, äntligen, så nu kan jag vara fin i håret.

Boken är utläst, tack och lov nästan. Haft en klump i magen hela tiden, men nu är den utläst, och den var väldigt bra, skitsorglig men på samma gång upplyftande, hur nu detta gick till!!..

Dags att dammsuga och äta lite lunch/middag.

Ikväll ska vi till jossans nya crib och slappa, jihoo!

Puss

uttråkad = lista

Kategori: livet

image236Nämn något som gjorde dig glad igår: Pappa beställde hotell till Göteborg i helgen, tacktack!
Vad gjorde du kl 08 imorse? Somna om efter morgonmys med tompa.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Tittade efter hästtävlingar på internet
Det sista du sa högt? "Mm det klart, han är ju väldigt social, vad roligt"
Det senaste någon sa till dig: "Johan gratulerade dig till att skaffat en så social och trevlig pojkvän"
Vad har du druckit idag? Mjölk... hmm.. vatten
Vad var det senaste du åt? Kinamat i min ensamhet, stekta räkor med grönsaker, Mmm.
Vad var det senaste du köpte? Ett par remsandaler, eller kinamat iofs.
Vad är det för färg på din ytterdörr? Vit
Vad är det för väder hos dig nu? Mörkt och grått och regnigt.. för jävligt!
Godaste glassmaken? Daim och vanilj
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja till en viss del kanske
Sover du tungt? Ganska, drömmer mycket men vaknar relativt lätt, om någon hoppar på mig
Drömmer du mardrömmar? Det var rätt så länge sen nu, tur det
Trivs du med ditt jobb? Jobb? inga kommentarer
Favoritklädsel? Baggyjeans och t-shirs
Favoritlåt just nu? Release me
Vad ser du om du tittar till höger? Mamma som äter soppa
Vad gör dig glad just nu? Tompa, Landola, utomlandsplaner, sommaren..
Vad ska du göra härnäst? Skriva klart den här tråkiga och dumma listan
Höger eller vänsterhänt? Högarhänt
Humör just nu? Deppig och seeeg 
Favoritgodis? Dem där nya snurrade skumgodisarna med 30% mindre socker, hur goda som helst
Kläder just nu? pyjamasbyxor och gammal "fruit of the loom" t-shirt
Sommarplaner? Göteborg i helgen, Halmstad snart, utomlands i augusti
Hur många kuddar sover du med? 4
Spelar du något instrument? Noap, spelade blockflöjt när jag var mindre, men var inte så duktig :D
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska, jag hatar att gå upp på morgonen, en omöjlighet nästan
Vad är viktigast för dig? Att alla runt mig mår bra och trivs
Är du kittlig? Fruktansvärt
Snarkar du? Ibland kanske om jag är förskyld
Stjärntecken? Våg
Äckligaste insekten? Tycker väl inte om spindlar så värst
Stökigt eller välstädat? Något mellanting, jag försöker så gott jag kan
Längtar du mest efter just nu? Sängen :D Och tompa, inte sett honom sen morgonen nu, suck!

tråkig ?!

Kategori: livet

image234Alla är på bio, Tompa är på bio, Martina är på bio, alla vänner är på bio. Transformers har premiär idag och alla fick se den utan jag.. Det var "grabbkväll", så jag fick inte följa med. Men jag är inte bitter för det, bara lite deppig, nu måste jag vänta tills den kommer på dvd.. suck.

Kommit upp från poolen precis, ren och fräsh, har snart läst ut Pigge Wekelins bok, och tittar samtidigt på Project Runway.. Var nog tur för mig att få lite ensamtid idag, det behövde jag... Tog en lååång promenad förrut mellan regnskurarna och tänkte, och tänkte, så nu är hjärnan tom. Ska bli sååå skönt att åka iväg i helgen, slippa Motala ett tag och bara pussas och mysa, sånt där som vi är bäst på ♥

.

sorgligt

Kategori: livet

Sitter och läser "Klockan 10:31 på morgonen i Khao Lak", gråter minst varannan sida. Men den så bra samtidigt, och värd att läsa. Inte minst för att uppskatta allt det som man själv har. Det blir en tankeställare, en nyttig sådan!

Känner mig lite nedstämd idag, bara trött och uttråkad. I helgen ska jag och tompa till göteborg och mysa. Bo på hotell och strosa runt, det ska bli skönt, bara han & jag.

fetma

Kategori: livet

image233Haha eller hur Jesper, visst är dem hungriga.. Men va fan, någon måtta får det ju ändå vara på det, väger man som de gjorde på tv så kanske det är dags att göra någonting åt sitt problem. Det var till exempel en tjej, som dessutom var mamma som gömde mat i alla hennes fettveck på kroppen bara för att hon inte ville bli påkommen, och även efter att hon gjort en magsäcksoperation så fortsatte hon fuska och smuggla in massa skit.. Kanske vore det bättre om hon fått psykologisk hjälp med sitt beroende än att de knipsade av  2/3 av hennes mage, det hjälpte ju inte iallafall..



en ny sko

Kategori: livet

image232Tompa har tjatat flera veckor nu på att jag ska köpa mig ett par remsandaler som jag sedan knyter över mina stuprörsjeans, det är tydligen "jättesnyggt" =P. Så sagt och gjort.. Drog till din sko och köpte mig ett par billiga saker, riktigt snygga och väldigt sköna.. Får hoppas han blir nöjd nu... Iväg till stallet och rida och sen ska jag med emsan och hennes mamma till veterinären och kolla om Minitza har någon bäbis i magen, hoppashoppas.

500kg

Kategori: livet

Snart är det en dokumentär på tv3 om extremt överviktiga människor, "Sista chansen".. Även om jag blir äcklad av att titta på det så kan jag inte låta bli, jag blir facinerad över hur faan man kan göra så mot sig själv, och hur man kan, och samhället för den delen kan tillåta att en människa äter sig över 500kg.


sorg

Kategori: livet

Letade efter min assnygga, jätteanvändbara gröna adidas vct-jacka nu för att ha på mig över linnet, bara skönt liksom, krypa ner i soffan med en filt och njuta av tystnaden. Men mitt i letandet kommer jag ihåg, Martina tappade ju bort den när vi var i Halmstad i midsommar på "Cafeet", det jävla aset. I fyllan och villan hade hon och tompa delat ansvaret att bära på den och rätt som det var så POFF, gone för alltid =/. Tröjan var skitdyr (för min plånbok), och min absolut favorittröja, och nu är den borta. Har förjäves letat som en tok överallt på internet efter en liknande, men inget napp.. Det här kommer hon få sota för läääääänge. Jag vet, det är bara en tröja, men den var så bra!!...

Martina, jag hatar dig för detta =P

utmanad

Kategori: livet

image211Tompa har varit gullig nog att skriva ut vad han skulle vilja ha i halvårs-present.. Tycker det är lite tråkigt, och dessutom ska det ju vara en överraskning OM jag nu skulle få för mig att vara snäll och ge honom en present... Kommer själv inte på ett jävla skit att önska mig, nya kläder, ja såklart, men ganska trist.. Smycken kanske, alltid roligt, och det går jag ju nästan aldrig och köper själv... Fast presenter är inte så viktigt, jag är bara lycklig över att vi varit tillsammans och haft det toppen i 6 månader som par nu, fast sen räknar jag ju med dejten som påbörjades för exakt ett år sen ungefär =P

Älskar dig babe,

effektiv städning

Kategori: livet

image231Fick ett ryck mitt i bokläsningen och beslutade mig för att göra fint i badrummet. Tog med mig disktrasa och vim och började pyssla. Öppnade martinas och mina sminklådor, -oups-, där var det inte städat på länge.
Så nu har jag tvättat varenda borste och svamp och sminkväska som vi har och lådorna är sorterade och fina igen, skönt. Det hinner bli äckligt på några månader!.. Känner mig nöjd över mitt verk, och nu kan jag gå tillbaka till min bok!..

fortfarande död

Kategori: livet

Den här dagen kommer inte jag komma ihåg om några år. En helt värdelös dag. Men alla dagar kan ju inte vara minnesvärda.. Har iallafall pallrat mig till maxi (knappt) och handlat skit till mamma, varit hemma hos tompa och pussat massa på bäbisen Emmie, söt som socker. Nu tittar vi på Face Off, men ska snart gläppa över till FInal Destination, länge sen jag såg den nu.

I veckan ska jag och martina åka och titta på en kattunge, grå hane :D Jihoo!... Hoppas bara mamma säger ja, vi får lura henne.

Ska nog åka iväg i helgen, bara tompa och jag, kanske götet ??..

Puss

för bakis för att tänka

Kategori: livet

Pust, idag är jag B A K I S. Trodde inte jag var så full igår, men tydligen, där ser man... Skoj hade vi iallafall, både på förfesterna och på Harrys..Träffade på Frida som jag inte sett på länge, alltid lika söt. Annars var det same as always men det gör  inget, jag tycker om det!.. Påväg mot taxin hemåt stötte jag på Jimbo och Dennis som jag inte heller sett på evigheter, vi lovade att vi skulle ta en sommarfest snart =D.

image230Mamma har varit snäll och gjort omelett till mig, var skapligt dålig när jag kom hem från Tompa och skakade som ett asplöv i hela kroppen, så blir det när man har noll blodsocker.. Fortfarande lite darrig men nu mår jag iallafall inte illa längre.

Ska nog glida mot hammocken och läsa en bok, somna till lite kanske, sen iväg och handla lite till mamma. Blir middag hos Holmertz ikväll, bäbisen är där :D!


häng löst,