first day of my life

däven,

Kategori: livet

image334Idag har jag varit heelt död i huvudet och i kroppen. Känt mig allmänt seg och däven. Kanske bara en endagsgrej, kanske en förkylning pågång, men man ska ju ha sådana dagar oxå såklart. Fått ganska mycket gjort iallafall vilket resulterat i en mycket sömnig kväll, men det var det värt. Fick se Stefan o Rebeckas nya lägenhet, hjälpte dem flytta en stund, det kommer bli skitsnyggt tror jag minsann. Vi blir ju grannar om en månad.

Bäst jag hoppar i sängen o myser m Tompa nu, imorgon ska jag upp 07:20 och åka till bilprovningen för att besiktiga Eda, hoppas hon går igenom.

Godnatt alla älskade

stallplats

Kategori: livet

Jag ska åka och titta på ett stall idag 1 mil utanför halmstad. Hoppas och håller tummarna att det är fint och att det passar mig och Landola, om det nu blir så att hon får komma hit i januari, ingenting bestämt ännu dock, många parter som man ska prata med. Men för min del känns det toppen att få ner henne, då får jag äntligen min hobby och min bästa vän tillbaka, livet skulle kännas mycket mer givande.

Vi har köpt en kattunge oxå, den är klar att hämta lagom tills vi flyttar, hur roligt som helst. Den är svart/grårandig och lite långhårig med vita tassar. Som en dröm =D, den ska heta Taggtråd.

men ohh

Kategori: livet

image332Jag är så trötttrött men kan ändå inte sova. Tankarna bara svävar omkring just nu om våren och Landola och allt annat krafs man måste reda ut eftersom ingen annan gör det... Ohh. Det känns som jag är ensam i det här, att jag måste fixa allting, och jag vill lösa det, men det är inte det lättaste jämt.

tack gode gud för tompa, min prins. Du bara fyller mina dagar med kärlek ♥.

en söt unge

Kategori: livet

Ville bara visa en bild eller två på en riktig bäbisdröm. Och hon är precis lika snäll och glad som hon ser ut. Ses snart igen familjen.♥

           

skapande

Kategori: livet

image326Idag har jag köpt en ny sak som ska hålla mig sysselsatt när jag har tråkigt, "painting by numbers". Hittade 2 tavlor på brio, en på en häst och den andra på en katt, kanske inte jätteroligt men de kostade bara 20kr så kan ju vara roligt att börja med. Får uppgradera mig efterhand sen ju duktigare jag blir. Så det ska bli min nya hobby eftersom jag inte har råd med någonting vettigare.

jeff thomas,

Kategori: livet

Jag börjar alltid att skratta och bli kär när jag ser hans bilder, gubbarna är ganska fula men det gör liksom ingenting =P
image325

smiles

Kategori: livet

image324Sett på "Mona Lisas leende" precis, och tycker faktiskt den var fantastisk. Tänk om man kunde få ha en sådan lärare som ingenting hellre önskar att man ska leva efter sina drömmar och verkligen bryr sig om hur det går för dig. På högskolan är man bara en i mängden, och det är inget som är personligt i utbildningen. Jag kan sakna en stödjande hand av lärarna, som man fick under högstadiet och gymnasiet också för den delen. Nu är man bara en del i statistiken helt enkelt... En av dem 50 av 130 som klarade första tentan, men jag kommer ju aldrig ha ett namn inför dem. Vet inte om det är positivt eller negativt dock, det är bara att vänta och se. Tack och lov för alla underbara klasskamrater, utan dem hade jag inte klarat en vecka.

Nu ska jag filosofera en stund, är på det humöret just nu, och sen bädda ner mig i sängen,

GODNATT världen ♥

onlineshopping,

Kategori: livet

Jag tog mig i kragen och köpte 2 t-shirtar idag som jag tror blir snygga. Lagom slappa och sådär, min stil.
Dem var väl ganska heta va? 44euro, vad det nu blir.. 400 svenska kanske. Kom precis på att jag räknat i dollar istället, så nu var det ju inte så billigt rätt som det var. Fuck. Jag har inte råd med massa kläder ju. Jaja basvaror funkar ju alltid, får skylla på det.

image322  image323

suck

Kategori: livet

Drar hem imorgon istället, vi är båda rätt bakis idag så ingen ide att sitta och köra bil massa mil då. Detta innebär en skön dag framför tvn. Kvällen igår var riktigt rolig, förrutom att vi aldrig kom ut sen eftersom köerna till alla ställen var hur långa som helst. Men underbart att träffa alla gamla vänner igen, memorytripp helt klart,

image321Det är så mycket skitsnack just nu om min blogg, och jag blir så trött på det, låt mig ha den till vad fan jag vill, om ni inte är intresserade så skit i att klicka er in här, för det gör mig densamma. Jag har alltid haft bloggen till att skriva en slags dagbok, inte för att visa upp mig eller skriva om ett speciellt ämne, jag bara babblar på, mest för min egen skull, och som tidsfördriv. Så sluta klaga. Jävla stolpskott.

Halloween närmar sig med stormsteg, och november likaså.

fest.

Kategori: livet

Nu är jag sugen på fest, vi har lite "ta oss dit"-dilemman, men det löser sig alltid.

Tompa och jag har köpt soffa nu =P. Urcool i svart/vit material och med en såndär divan så man ska ligga raklång, lyx. Men det är ju en månad kvar innan man ser röken av den igen.

Bäst jag löser alla problem nu,

kisses

gul t-shirt

Kategori: livet

Är helt lullig nu efter ett hett dopp i jaquzzin, fast blev ganska fort uttråkad eftersom ingen ville hoppa i efter mig i det 39 gradiga vattnet. Desto mer bubblor till mig helt enkelt.

Använt min kamera ganska flitit idag och Emmie♥, tompas systerdotter fick vara modell mest hela tiden, vi var uppe hos dem och åt lunch och myste, tråkigt att man inte hinner ses mer, hon växer så mycket mest hela tiden. Ska lägga upp lite bilder när vi kommit ner till Halmstad igen, kommer nog bli fler bilder i helgen. Imorgon ska vi in till Linköping och på Oktoberfest hos Pillan & Markus. Ser fram emot det riktigt mycket, ska bli kalaskul att träffa alla gamla vänner igen, nu när alla är på sina olika håll i Sverige.

Det är kalltkallt här uppe i norr, känns som det nästan ligger snö i luften, man vet aldrig, det skulle inte göra mig någonting, snö är ganska mys, och precis som Lii fick jag till och med lite julkänslor igår när vi traskade på stan.

Morgondagen bjuder på en tripp till Mantorp med Tompa och mamma för att leta soffa, jihoo. Ska sola en gång till så man känner sig lite fräsh inför kvällen oxå,

nu ska jag bara chokladbollar tror jag,

öppet till 22

Kategori: livet

Idag var stan fylld av folk, och klockan var över 7.. Tydligen var det kvällsöppet till 22, mysigt. Tända ljus på torget och mysig i gallerian. En mysig kväll och jag fick träffa Lii som jag inte sett sen April tydligen, helt sjukt. Så skönt att se henne, följer ju hennes blogg och vet ju rätt mycket om hennes vardag där igenom men skönt att se med egna ögon att hon mår bra. Emmy flumma runt och pratade som vanligt med tusen olika som hon träffade på längs vägen =P Men det var ingen ko på isen.

Fått min digitalkamera nu, tack pappa lasse och mamma mu, nu ska jag fota mitt liv och min vardag för mig själv och för er. Om ni skulle uppskatta det ?! Annars gör jag det bara för jag tycker det är roligt.

Doften av värmen ifrån den öppna spisen är hemma, då känner jag mig trygg. Imorgon ska jag och mamma gå på stan och leta en jacka,

motala

Kategori: livet

Nu är jag hemma, sköntskönt. Men ingen rast, ingen ro, dagen ska spenderas med besök på möbelaffärer och sen på lagret och kolla saker...

Men nu ska jag bara mysa med mamma o pappa och katterna,

Linn, Emelie, och Camilla, tack för ni gör min dag.

bortskämd.

Kategori: livet

image320Vi hade en intressant diskussion på fyllan i lördags. Det handlade om ifall det är en positiv sak att ha föräldrar som bidrar med pengar under studietiden, eller om det är till ens nackdel. Jag hade en åsikt om att man självklart inte ska utnyttja sina föräldrar, men om man har kommit överrens om att det är okej att få lite extra pengar då csn-bidraget är slut och det är 10 dagar kvar tills nästa insättning. Jag tycker inte att det är någon nackdel att föräldrarna hjälper till. Alla som studerar vet hur svårt det är att få pengarna att räcka en hel månad, det är en himla massa saker som ska handlas och investeras i under veckornas gång. Jag tycker inte heller att det gör att jag vet mindre om pengars värde och att jag kommer ha svårare att klara mig i framtiden, då jag kommer vara en "slösa". Det är ju inte riktigt så heller, jag försöker så gott jag kan klara mig på mina 7000:- i månaden, men vissa månader är det dödskört att klara sig ensam, och då är jag glad att ha föräldrar som förstår hur svårt det är och hjälper mig med pengar och annat som behövs.

De andra hade en åsikt om att man aldrig kunde lära sig om pengars värde om man hela tiden hade föräldrar som man visste backade upp en, att man skulle klara sig helt själv eftersom man har en egen inkomst..(om du csn kan kallas full inkomst). De har ju en bra poäng med det också, och det är det här jag tycker är så underbart. Alla har vi olika åsikter om saker i livet, men med rätt folk i diskussionen kan man få en ny syn, eller kanske kan man iallafall få en tankeställare, precis som jag fick i lördags.

Emelie och jag brukar ha väldigt intressanta saker att prata om, och det är underbart, hon är riktigt smart den där tösen, och vi är faktiskt väldigt lika i saker och ting, även om våra åsikter är olika så har vi vuxit upp under samma förhållanden, och det är intressant att se.

moving

Kategori: livet

Vi ska iväg till vår nya lägenhet ikväll och kolla på några möbler som de gamla hyresgästerna vill sälja. Får se om det är någonting som passar oss. Satt tillsammans på ikeas hemsida igår och försöka leta upp någon soffa, men det är svårt att veta hur man vill att det ska se ut innan man mätt alla väggar och sett färger på tapeter och så vidare, så vi får väl kolla grundligt när vi är där sen. Mycket småpyssel som ska fixas när vi väl flyttar in, men det ska bara bli roligt, få ett ordentligt hem och inte bara ett litet rum som man går och trängs i.

Kommer nog gå åt några tusen på inredning och möbler, men man får ta en sak i taget eftersom csn inte är så generösa. Mamma & pappa kanske har lite strunt nere på lagret som kan vara användbart för oss, man får inte vara allt för kräsen till en början.

Varit ute och gått en timme på östra stranden nyss, blev inspirerad av Emelie och Camilla som tagit en tur i morse tydligen. Tompa hade annat för sig så tog min ipod och började traska själv. Det är så underbart väder just nu, sol och lagom kallt, satte mig lutad mot en sten en stund och njöt av livet samtidigt som "om du lämnade mig nu" hördes i öronen.

missing U

Kategori: livet

image319

Ville bara säga att jag saknar dig Martina, söta, finaste syster.
Vi ses om exakt 19 dagar, då ska jag krama ihjäl dig.
Älskar dig och hoppas du lever livet där borta i London. Puss ♥

ligga kvar,

Kategori: livet

För första gången på över 2 veckor kunde jag ligga kvar i sängen när tompa gick till skolan, hur skönt som helst. Nu njuter jag av min lediga måndagsmorgon men ska snart glida mot skolan och lämna in omdömen från vfun. Sen ska jag nog umgås lite med alla vänner man inte träffat på hur länge som helst, skvallra sig egenom vad som hänt sen sist.

Gårdagen var mysig och trött. Vi gjorde mest ingenting, jag låg och sov nästan hela eftermiddagen och så gick vi till videomix vid linehed där rebecka jobbar för att snacka lite, skönt med en promenad när man slappat hela dagen, tog till och med bilen till pizzerian som ligger kanske 300 meter här ifrån.. ojojoj.

Glider hemåt Motala på torsdag och hoppas på lite uppvakning och att en digitalkamera följer med mig ner till Halmstad igen oxå. Jag ska fixa lite praktiska saker runt Landola, men annars ska jag bara ta det lugnt, umgås med vänner o familj..

image318

















lägger ut en bild på mina nya skor, simon är en jävel på att måla helt enkelt, så kul att ha någonting orginellt som ingen annan har alls.

hipp hipp hurra

Kategori: livet

image317Skulle bara säga att det är min födelsedag idag. Fått jättefina presenter av tompa, han är bra han :D. Frukost på sängen och sånt där oxå. En bra morgon!

Jag är rätt så bakis idag, magen är inte som det brukar vara direkt... oups.

Nu ska vi dra och äta födelsedags/bakis-pizza med Stefan och Rebecka.


later,

guetta,

Kategori: livet


Fan vad vi ska röja ikväll,

måste dra, Dan och Emelie väntar, och mitt vin oxå.

Om 4 timmar är det min födelsedag, det ni :D

Lördag,

Kategori: livet

Idag är det lördag och lördagar brukar vara en bra dag. Man får sova hur länge som man vill, fast jag vaknade vid halv 10 av ett sms från 3. Låg och tittade på nyhetsmorgon en stund innan jag gled ur sängen. Sen har jag kokat ägg och vi har ätit frukost, duschat och lagat min fina cykel som låtit konstigt de senaste dagarna, men nu är det fixat.

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck, ibland är han ett geni.

Ska till systemet strax och möta upp Emelie, vi ska köpa lite alkohol tills ikväll, sen iväg till sturehallen för att underhålla oss under eftermiddagen tillsammans med en massa lärare. Blivit tvingad till att vara med i 1ornas lag, kan bli kul, jag är ju ganska kass på såna där bollsporter. Men det är ju bara på skoj.

bäst jag sticker iväg,

men vet ja,

Kategori: livet

image316Jag sitter jämt och glor igenom massa andra bloggar, men glömmer bort att jag har en egen själv att uppdatera i. Så får väl ta mig i kragen och bli lite bättre på det här nu, jag har ju ändå rätt många läsare så bäst jag inte slutar upp totalt även om tanken slagit mig ibland, men så har man något speciellt att berätta och så blir det som det blir att man måste berätta om det för hela världen :D.

Som till exempel så var jag på skolan igår kväll för att kolla om mitt resultat på tentan kommit upp på anslagstavlan men mitt personnummer var nowhere to be find, så jag mejlade vår älskade expeditions-pia och frågasatte var min tenta tagit vägen. Fick svar tillbaka idag att jag KLARAT tentan, men att min komplettering inte kommit in så det var därför mitt betyg inte fanns. Fan vad gött det känns. Ringde mamma direkt som blev jättestolt över mig, vem hade kunnat tro att jag skulle klara av högskolan, 4 tentor gjorde i pedagogiken och den här nu och klarat alla, tom VG på två stycken. Känner mig faktiskt stolt över mig själv, och peppad över resten av terminen, tror det kommer gå kalas, har ju de bästa pluggvännerna oxå, alla har klarat den.

knäckt,

Kategori: livet

det hände något med ryggen ikväll när jag gjorde nån konstig rörelse så nu har jag jätteont. Tror jag sträckte en muskel eller något sånt. Aooooo. Ska få massage av tompa så det blir lite bättre, får hoppas att jag kan gå imorgon. Stannade hemma, orkade inte göra iordning mig för fotbollens skull. Får vara social efter den här himla vfun.

För övrigt har både Camilla o Linn fått reda på sina tentaresultat, men inte jag. När kommer det egentligen? Imorgon hoppas jag verkligen. Jag är nervös, hoppashoppas.

Nu ska jag tända lite ljus ♥

mat.

Kategori: livet

image315Nu är jag hungrig, men dilemmat är att jag inte orkar laga någonting. kanske ska jag ta lite fil och macka också, det kan ju vara en ide. Eller så struntar jag i att jag är hungrig bara en liten stund till. Kl är 15 och jag har hela dagen kvar att bara ta det lugnt och göra precis vad jag vill. Jag ska nog ta en promenad så att jag känner mig lite hurtig, jag måste verkligen köpa lite nya träningskläder, eller gågläder, ett par mysbyxor och nån väst så man slipper ha en stor jacka på sig. Galgberget är en vacker plats, så här sen det ut där uppe där man går, hur harmoniskt som helst men bokskog runt omkring stigarna.

Min nya musiklista är toppen, har hur många bra låtar som helst nu som man kan sitta och filosofera till, mysigt! Behöver bara några hundra till och sen är ipoden full med saker. Det påminner mig om att jag måste kolla efter en digitalkamera som jag ska önska mig i födelsedagspresent, fyller ju på söndag :D. På lördag blir det heldag med alla lärare, vollyboll på dagen och fest  på kvällen, kommer nog bli en toppendag tror jag,

tjipp,

17 oktober,

Kategori: livet

Imorgon firar jag och tompa att vi varit offentligt ihop i 9 månader. Känns rätt bra faktiskt =). Annars leker livet, vfun är toppen, och både barnen och min lärare är kanon, skitskoj. Fick gå tidigare idag iallafall, så nu hinner jag städa och fixa lite här hemma innan tompa kommer hem, kul att ha det lite fint och iordninggjort. Det ligger snus överallt i hela lägenheten, verkligen överallt, under soffan, under sängen, vid datorn, i diskhon, på byrån, på tvbänken... sjukt äckligt. En vacker jag ska jag samla in alla himla snus så han får se hur många det är.

Fikade på stan m flickorna igår, Linn, Emelie och Camilla. Mysigt ♥. Hittade världens minsta cafe där man fick en godis till den varma chokladen, mums :D. Ikväll är det fotboll så vi har dragit ihop ett gäng som ska titta, kan vara kul att umgås lite utan att ha sprit med i bilden, brukar ju lätt bli så.

Går upp 7 varje morgon nu och det tär verkligen på en, man är hur trött som helst, inte van vid dem här tiderna, så har somnat innan 22 både i måndags och igår. Dagarna blir så korta då, inte alls kul. Men vi hann med att gå och äta sushi på en restaurang igår iallfall, eller tompa åt kyckling o nudlar men det har blivit så mycket sånt senaste tiden så ville förändra mig lite.

Får reda på om jag klarade tentan den här veckan också, skitnervös men det gick nog bra får vi hoppas :D.

Landola kommer hem i mitten av December, känns hur bra som helst!

Nu ska jag städa klart,

snark

Kategori: livet

Godmorgon världen,

Sitter ordningfixad och klar, var inte så jobbigt som jag trodde att gå upp i morse, men ungefär 3 snooze blev det iallafall, men det är ju skönt =D. Somnade som en bäbis igår efter att ha sett "om en pojke". Rätt bra söndagsfilm. Tompa ligger och sover hur skönt som helst, skulle nog kunna ge en lilltå för att få hoppa dit istället för att gå ut i kylan och sätta sig i bilen och så glida mot Wallbergsskolan. Sitter med musik i hörlurarna så att han inte vaknar, "om du lämnade mig nu" m Lars Winnerbäck, så himla vacker.

jag skulle vakna mitt i natten
och gå ut och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

dammråtta

Kategori: livet

Har kommit på en sak, hur mycket vi än städar här hemma så ser det likt förbannat likadant ut efter bara några timmar. Det är som om dammråttorna gömmer sig medan dammsugaren är igång. Eller så är jag bara kass på att städa, men så kan ju inte vara fallet eftersom jag ju jobbat som städerska i ett halvår... Ett av mina bättre jobb, haha. Så sjukt tråkigt. Upp kl 05.00 och sen sov jag hela dagen när jag slutat för jag var så jävla trött. Inte alls vettigt! Ett av mina favoritställen jag städade på var på hycop i motala där jag gick runtruntrunt i fabriken och städade toaletter mest hela tiden. Äckliga bajsränder och skit i handfaten, killarna var ju inte direkt renliga av sig.

Känner mig deppig över landola nu, vill bara att det ska lösa sig. Hatar när livet vänds upp och ner, vem hade kunnat ana det här? Allt var ju toppen. F A N

och så platt..

Kategori: livet

image274... pannkaka. Fick precis ett majl ifrån tjejen som har Landola att hon vill lämna tillbaka henne på grund av vissa problem som hon tydligen har med henne. Så nu måste allt sånt lösas, känns hur jobbigt som helst, hur ska det här bli egentligen? Självklart vill jag ju ha ner henne hit, men om martina ska vara hemma i motala kanske hon vill ha henne där ett halvår? Har iallafall börjat leta stallplatser, men det är ju inte det allra lättaste tyvärr.

Ohh nu känns allt skitjobbigt. Stackars Landola, vara där uppe när hon inte ens är önskad, känns hur tråkigt som helst, vill bara gråta. Det måste lösa sig på något sätt, det kommer verkligen som en chock, hur tusan ska jag kunna sova inatt nu?!

Måste ringa mamma o pappa o martina...

suck

Älskar dig Landola ♥

update,

Kategori: livet

Helgen har varit skitroligt
. Jag kan skatta mig lycklig som omger mig med underbara vänner. I fredags var jag, dan, emelie o jimmi hemma hos Linn och hade idol/singstarkväll. Vi drack lite vin och tjattrade mest, riktigt lyckad. Uppdaterade varandra om praktiken och annat som vi missat under veckan. Sen sjängs det, hur mycket som helst, mer högt än bra men vi hade roligt iallafall, det som är viktigast.

Igår var vi hos Dan och drack vin, igen, pratade livet och dansade till Olindas playboy bunny, haha vilken förskräcklig låt. De andra försvann mot stan och jag gick hem, nu börjar det verkligen sina i kassan =/.

Min Ipod är uppdaterad som tusan nu, massa nya fina, härliga låtar, är bara någon slags partymix som måste fixas, och en promenadlista. Kan få bli mitt söndagsbestyr. Inte så att jag har någonting bättre för mig direkt iallafall.

Den 10 november flyger jag, tompa och mamma till London och hälsar på Martina i ett par dagar. Ska bli hur mysigt som helst. Så ska hon få visa oss allt fint och all shopping =D.

Livet är fantastiskt just nu, och jag känner mig lycklig och tillfreds. Alla bitar verkar hamna på rätt plats, och det finns ingenting som kan få mig att må dåligt! När det händer saker i världen som är så ofattbara och så hemska så får man perspektiv på sitt eget liv, och kan uppskatta allt vackert som finns.

image314

den här tavlan har simon målat till mig & tompa, hur fin som helst.

ny apartment

Kategori: livet

Skulle bara säga att vi fått en lägenhet. På Brogatan. Mitt i stan. En 2a på 60kvm, helt fantastiskt. Jag är toppenglad, var och skrev på kontraktet nyss. 1 december blir det flytt. Känns gött. Nu ska jag leta kattunge, gå till kattfoten kanske och ta en övergiven kisse. Det skulle kännas allra bäst. Kanske 2st till och med =D.

Nu ska vi titta på hostel 2, somnade till den igår kväll så måste titta om nu. Inatt kommer ett nytt avsnitt av Greys anatomy från usa, yeah.

tacospaj

Kategori: livet

Nu har vi käkat tacopaj. Eftersom tompa äter vanlig köttfärs och jag vegetarisk så har vi kommit på en lösning genom att lägga en majsbarriär mittemellan, hur smart som helst, och gott som fan. Älskar paj och sallad, kan vara en av mina favoritmåltider tror jag. Tillsammans med en himla massa annat förstås, mattokig tös =D.

Dagen har varit toppen, upp kl 7.50 (7.59 efter snooze), snabbsminkning, ungarna struntar ju i hur jag ser ut iallafall, tur det. Var på dagiset halv 9 och sen var det fullt upp, planeringsmöte med de anställda, sen ut och putta på gungor i 1½ timme, haha, fattar inte hur roligt de kan tycka att det är. Fiskgratäng till middag och en sagostund med några av barnen, helt underbara är dem alltihopa, man känner sig så uppskattad. Ska bli intressant att se skillnaderna mellan dagis vs skola.

image313Börjar känna mig antisocial, inte träffat någon på hela veckan nästan, känns trist, men man har ingen ork, jag är ju inte van vid att gå upp tidigt och verkligen göra saker hela tiden. Ljudnivån gör ju sitt till också förstås, dem är ju riktiga djävular när det gäller att skrika ibland. Får bli ändring på det i helgen, hoppas på singstar-kväll hemma hos Linn, vi ska ju fira hennes födelsedag. Miss u allihopa, Emelie, Camilla o Linn. Och 2orna oxå för den delen, man träffas ju ingenting nu när alla är ute på VFU, tråkigt. Får ta igen det ordentligt sen.

Håller på att ladda hem hostel 2, har inte sett ettan men skräckfilm som skräckfilm, ska bara försöka somna någongång oxå, är sjukt seg på morgonen.

Imorgon:
07.30 dagis
13.25 be att få gå 5 min tidigare
13.30 vara på brogatan och titta på en lägenhet
14.00 vara på wallbergsskolan och träffa min vfu-lärare för nästa vecka
and then, quite time =P

Nu är det bäst att jag fixar i köket efter vi rört till, ta på pyjamas och hoppa ner i sängen,

Just tusan, var på Galgberget och gick 1 TIMME idag, hur mysigt som helst i bokskogen, fantastiskt vackert, imorgon ska jag tvinga dit tompa och gå med mig oxå. Ska försöka att inte gå vilse då, haha

Nog för idag,
tjopp

kvällskvist

Kategori: livet

ojojoj trött som bara den, varit på dagiset från 10-halv 6 och hjärnan är helt hjärndöd :D. Mycket nya intryck och barnen höll ju inte direkt snattran, helt underbara allihopa, var över förväntan och jag kände mig hemma direkt. Ska bli kul att spendera 3 dagar till där, hoppas på en mysig vecka.

Nu lagar vi mat var för sig, så blir det när man är sugen på olika saker, jag ska göra bulgur tänkte jag, om jag pallar vänta 20 min =D, annars blir det väl mackaroner as always, börjar bli van nu.

Gått en kort stund, så kallt och skönt ute nu, och vädret är så mysigt. Blir häng framför tvn tills man däckar, imorgon börjar jag 8.30 och ska var med på planering, jätteskoj. Får inte glömma att skriva i min dagbok oxå, gör jag efter maten,

Nu ska jag pussa lite på tompa -smack-

Min födelsedag börjar närma sig, 12dagar kvar nu, hoppas jag får massa fina presenter och grattis, och tårta förstås.

klyftpotät

Kategori: livet

Mår lite illa, inte lite heller, rätt så mycket. Har ätit alldeles för mycket lax o potatis, fast ganska mycket grönsaker oxå så inte allt för onyttigt.

image311För mig blir imorgon första vfu-dagen eftersom min lärare jag ska ha hade annat för sig idag. Har varit o köpt en vfu-dagbok på maxi i 10kr-hyllan, himla fin :D. Så kan jag skriva ner alla mina funderingar och tankar, kan vara roligt att ha under dem här åren nu.

Suttit och tittat på discovery nu hela kvällen, ormar,ormar,ormar. FY fan vilka jävla äckliga djur, får gåshud bara att titta på dem, skulle nog lätt svimma om jag mötte en i skogen, har bara sett ngra små på marken när jag varit ute m Landola och ridit under åren, men då är det ingen fara alls. Dem är bara slemmiga och onödiga.

Nu ska vi ta på oss och ta en kvällspromenad för att inte svullna upp totalt, uäck, jag börjar känna mig lite fluffig, fast det är nog bara något jag fått för mig, mamma är lite orolig för mig att jag blivit smal, men det passar ju mig i helhet, varit knubbig alldeles för länge förr i tiden, känns skönt att slippa tänka på min dubbelhaka som syntes på varenda himla kort förr, usch. Ska försöka leta fram något skojigt kort så får ni se =P.

Det känns skönt att vara tillbaka,

tjii fick ni

Kategori: livet

Dumma idioter som trodde ni kunde radera min blogg. Hur fan tänker man då? Nu är den iallafall uppe igen, men alla inlägg kvar, tack o lov. Mycket som blivit skrivet under det här året som jag inte vill glömma.

Nog om det, jag är bara glad att det är löst.

Helgen har varit fantastisk, umgåtts med hela familjen mest hela tiden och det var varit hur skönt som helst.
Nu är jag hemma i Halmstad igen och det är vfu som gäller i 2 veckor nu framåt, sen 2 veckor ledigt och då hade jag tänkt åka ner och hälsa på Rickard & Sarah i Malmö och hälsa på lite, tar mig ju aldrig tid.

Nu ska jag vila hela dagen lång, mysa med min hunk, såå skönt att somna jämte honom igår natt, Mm, mår man som bäst.

Kisses

motala

Kategori: livet

Nu har jag varit hemma ett dygn och gjort massa saker mest hela tiden. Fikat, hälsat på mormor o farmor, handlat, varit hos frisören, hälsat på hästarna i stallet, och så vidare. Vid 9 ikväll kommer Rickard och Sarah, han har önskat köttfärslimpa, så för mig och martina blir det väl vegbiffar antar jag.. Så skönt att ha henne hemma, jag är hur glad som helst, känns som tiden stått stilla lite helt enkelt. Sov gott på en madrass inne på hennes rum inatt, men saknade förstås tompa, första gången på 9månader som vi varit borta ifrån varandra såhär länge, och det är ju ändå bara 4 dagar... Men det är ju så.. Älskar dig T ♥.

Ska iväg och fika med emmy en snabbis om en kvart, sen hem och ha riktig familjekväll, titta på Idol och snacka massor utav skit. Känns lite tråkigt att inte hinna med vännerna, men den här helgen är en riktigt familjehelg, man måste ju offra sig =P. Kommer säkert hem snart igen så det kommer ju fler tillfällen, höra med mli och jossan om det inte blir utgång i Motala imorgon istället, så jag inte allafall kan få hälsa på dem.

Nu ska jag dammsuga,

image310


gasque

Kategori: livet


Nu är jag iordningfixad och fin och tänkte dra mot kåren för fest. Middag, spex och lagom fylla är väl planen.

Sen sömn och så buss/tåg hemåt, tidigttidigt. Palla. Får iallafall bärhjälp av tompa, min prins o min luft.

Förövrigt tycker jag om min klassvänner, helt underbara tjejer och killar.. Fantastiska, och oj vad roligt vi har det tillsammans! Hoppas på att bilda många minnen med er !

Bäst jag glider bortåt på min fina cykel nu, får sällis av Emelie och Dan.

tjoi

en tå i sjön

Kategori: livet

Nu har jag varit uppe, inte så länge iofs och hunnit plockat lite kläder, ringa frisören till mig och min syrra, så klockan 14.30 på torsdag blir vi snygga och heta igen på mammas bekostnad, har jag sagt hur underbar min mamma är?!.. Kalas. Har gingt gyn o fixat nya p-piller, mycket viktigt, och så ska vi ringa en snubbe om lägenhet när tompa slutat skolan sen. Det luktar ruttet här inne, men pallar inte diska, ska iväg till bibblan där Emelie och Camilla sitter och lämna en bok som de behöver låna, frivilligt på min lediga dag :D
 
Imorgon är det försoningsgasque pågång, tydligen 97anmälda och det ska bli SKITskoj. Undrar dock om de kan slå lördags tentafest hemma hos Dan. Fy fan vilket röj, folk var som tokiga och hur fulla som helst :D. Bildbevis finns på facebook, såklart. Kl 07:00 ringer klockan sen på torsdagsmorgonen eftersom mitt tåg går 08:00 -gäsp-. Det kommer bli en lååång tågtur, jag känner det på mig =P.

Bäst jag klär mig nu så flickorna slipper vänta, jag ska städa, sen, jag lovar.

tjoop