first day of my life

tacospaj

Kategori: livet

Nu har vi käkat tacopaj. Eftersom tompa äter vanlig köttfärs och jag vegetarisk så har vi kommit på en lösning genom att lägga en majsbarriär mittemellan, hur smart som helst, och gott som fan. Älskar paj och sallad, kan vara en av mina favoritmåltider tror jag. Tillsammans med en himla massa annat förstås, mattokig tös =D.

Dagen har varit toppen, upp kl 7.50 (7.59 efter snooze), snabbsminkning, ungarna struntar ju i hur jag ser ut iallafall, tur det. Var på dagiset halv 9 och sen var det fullt upp, planeringsmöte med de anställda, sen ut och putta på gungor i 1½ timme, haha, fattar inte hur roligt de kan tycka att det är. Fiskgratäng till middag och en sagostund med några av barnen, helt underbara är dem alltihopa, man känner sig så uppskattad. Ska bli intressant att se skillnaderna mellan dagis vs skola.

image313Börjar känna mig antisocial, inte träffat någon på hela veckan nästan, känns trist, men man har ingen ork, jag är ju inte van vid att gå upp tidigt och verkligen göra saker hela tiden. Ljudnivån gör ju sitt till också förstås, dem är ju riktiga djävular när det gäller att skrika ibland. Får bli ändring på det i helgen, hoppas på singstar-kväll hemma hos Linn, vi ska ju fira hennes födelsedag. Miss u allihopa, Emelie, Camilla o Linn. Och 2orna oxå för den delen, man träffas ju ingenting nu när alla är ute på VFU, tråkigt. Får ta igen det ordentligt sen.

Håller på att ladda hem hostel 2, har inte sett ettan men skräckfilm som skräckfilm, ska bara försöka somna någongång oxå, är sjukt seg på morgonen.

Imorgon:
07.30 dagis
13.25 be att få gå 5 min tidigare
13.30 vara på brogatan och titta på en lägenhet
14.00 vara på wallbergsskolan och träffa min vfu-lärare för nästa vecka
and then, quite time =P

Nu är det bäst att jag fixar i köket efter vi rört till, ta på pyjamas och hoppa ner i sängen,

Just tusan, var på Galgberget och gick 1 TIMME idag, hur mysigt som helst i bokskogen, fantastiskt vackert, imorgon ska jag tvinga dit tompa och gå med mig oxå. Ska försöka att inte gå vilse då, haha

Nog för idag,
tjopp

Kommentarer

  • emelie k säger:

    hej! det är jättemysigt här i mitt lilla rum! & margret, som jag bor hosm verkar jättesnäll! vi MÅSTE ses i helgen, om inte tidigare. MISS YOU! (:

    kram & pusss

    2007-10-10 | 23:34:29
    Bloggadress: http://www.laady.blogg.se

Kommentera inlägget här: