first day of my life

Återkomsten

Kategori:

På sistone har jag haft ett riktigt sug efter att få skriva och blogga igen. Gick igenom arkivet och så mycket fina minnen finns i denna blogg att jag vill fortsätta att spara tankar och minnen för framtiden.


Drygt ett år sen jag skrev sist tror jag. Saga var drygt 1år och Maja 4år. Nu har jag ingen bebis längre och nästa år  börja Maja förskoleklass. Finns så mycket fint i livet just nu att det är svårt att veta vart jag ska börja.

Jag tänker att jag börjar med barnen. Med min älskade underbara kloka lillgamla känsliga coola Maja. 5år och i världens bästa fas. Trygg, glad, nyfiken och busig. Hon som alltid vill att alla runt henne ska må bra, både hemma och på förskolan. Hon rider och går på kulturskolan och hemma leker hon och Saga rollekar dygnet runt om de fick. Eller läser böcker. Hon är en väldig fröjd att umgås med. Aldrig tyst, alltid en fråga eller en tanke om livet nära. Hon verkar nöjd med den hon är. På förskolan hänger hon med alla, både de yngre och de i hennes ålder. Hon tar sin plats mer och mer och vågar stå för sig själv. Så stolt över henne. Vet rätt från fel, tycker inte om orättvisa och har stor empati. Och väldigt smart. Såklart, som sin mamma 😂.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: