first day of my life

full som en kastrull

Kategori: livet


jag håller med lii och tillägger bara
FAN VAD SKÖNT DET SKA BLI OCH VARA FULL.
bland de bästa känslor som finns, juhh!

sådääääär, haha, sommaren bästa ord :D

jag har lite klädbekymmer, hihi, men det blir nog bra!
locka håret med, tar ju fan en mindre evighet. -phu-

byee.


bruna converse

Kategori: livet


Nu har jag köpt mina allra första converseskor.. bruna och fina.. Lite små dock, men dom töjer nog ut sig, fan 300:- , går ju inte att inte köpa då!

Horoskopet idag, vågen:
En fest kan bli hur rolig som helst, men det är viktigt
att du släpper loss och också låter dina vänner visa upp sig.
Någon flirtar med dig...

hohoho, kvällen kommer bli en succe, ni ser ju.

Till stallet och titta hopplektion nu

you belong to me, always!
puss

morgonstund..

Kategori: livet

fick ett litet bakslag igår... men efter jag pratat med lii så kändes det genast mycket bättre, som alltid, hihi :D.
Har precis vaknat -skäms-. Men ojj vad skönt jag sovit inatt, inte vaknat en endaste gång, det var lääänge sen det hände. Nu ska jag koka lite gröt och sen ska jag bege mig till stan för att kolla skor, hämta locktången och sola. sen ska jag hem och titta på när martina hoppar , tror vi ska mocka ur bädden i hennes box oxå, det var ett tag sen. luktar man godis sen, hihi, tur det finns dusch :)

vänner, dom är VIKTIGA. det är dom som alltid finns kvar där, i vått och i torrt. att flytta och bo någonstans innebär inte att vänskapen försvinner och glöms bort.. nästan tvärt om kanske, då hinner man sakna sina vänner och tänka på vad de tillför en =) du sa till mig att jag åkte ner bara för din skull, och att jag borde ta vara på de FÅ vänner som jag har, men hey, vad gör du själv? vänd på det och titta hur mycket du tillför..
En sak om du inte vill ha mig som vän, då ska vi ju inte höras alls... men om du nu säger att du vill det? varför försöker du inte då. Bara för man flyttar och får nya vänner och nya saker att göra innebär inte att man får rätt till att strunta i det, om det nu inte är så att man vill det.

Ja ni vet, vännerna är det viktigaste jag har i livet. det är dom som ens gör att jag inte lagt min framför tåget vid det här laget. tacka gode gud för er :D NI vet vilka. separationsångesten är total, hur ska jag klara mig lii ? usch o fy.

men nu är det partydag och inga fler funderingar.. brabra dag tror jag :) tror ni ?

dags att kissa,

gruppsex

Kategori: livet

haha, nu har jag och lii, emmy och martina gruppsamtalat på msn.. det var det rörigaste jag varit med om :D.
gode tid.. fast nu är vi tre kvar och samtalet går lite saktare, hihi! så nu har jag full koll.

Imorgon blir det tajta jeans, linne, fina smycken och lockar i håret.. fintfint. Måste ju göra mig till för hunkarna som finns :)

aj, det gjorde ont som faaan, i hjärtat o. magen.. men jag måste visa mig tuff, inte visa att man bryr sig, då kanske han börjar bry sig tillbaka.. om jag nu vill det... Mmmm...

fest imorgon, jihooo.. Innan det, sola, köpa skor kanske, stallet kl.2, hopplektion, och sen välja partydressen, haha!

godnatt gott folk :D
        joi is out,



hell NO

Kategori: livet


trodde du att jag bara skulle ta all skit du sagt till mig och sen bara låtsas som det regnar ?
hell NO, du är blockad, och jag har slutat tycka om dig, vem fan tror du att du är ? gud eller ... ?
det är konstigt vad annan syn man kan få av människor.. jag trodde denne var världens gulligaste och snällaste, men det har denne verkligen bevisat motsatsen nu, elak och självgod.

oj vad mina byxor är fina, hihi :D

systemet nu,

systemet

Kategori: livet


bäst att åka och inhandla på systemet idag, det kan bli stressigt imorgon ;) haha.. skönt och sippa hinna upp innan 1 oxå, man får inte vara dum, det är dumt, som martina så klokt sa ! hihi

varit i stallet och mockat och fixat maten, så jag har det gjort iallafall, ska jag bara rida sen, skönt och slippa göra allt sen.
humöret på topp :D jihooo, nu är det helg.

inget mer att tillägga just nu,
stalkern tackar för sig för denna gång.



gåskor..

Kategori: livet

Nu när jag har ju köpt nya gympaskor, så då är det ju lika bra att jag använder dom. Därför beger jag mig till stan och solar, och sen tränar massa.. Det ska bli skönt, jätte. sen hem till mig gröt, jummi!

återkommer, för övrigt så var det katterna som väckte mig av sitt bråk, så jag är inte vaken frivilligt :D haha.
alldeles för tidigt för mig smak -gäsp-. men nu får jag ju ut någonting av mig dag, det är ju bra!

GODMORGON VÄRLDEN. det här ska bli bästa helgen på länge, det har jag bestämt.

mys.

kvällskvisten

Kategori: livet


såhär på kvällskvisten ska man ju skriva något  skoj och inspirerande.. men idag orkar jag inte...

mli, jag var ju rätt ironisk när jag skrev  "ett bra sexliv som följd", bara så du vet, sådär tänker jag ju inte riktigt, äkta kärlek hittar man som fattig oxå i tomelilla :D. tyckte bara det var lite roligt! hihi..

hängt vid historiaböckerna en del av kvällen, hängt här lite, lyssnat på härlig sommarmusik, skrattat åt mig själv att jag tycker min cam är så rolig :D och så har jag glott film med adam. han hade tydligen ont i ryggen, hmm, så jag som inte kan säga nej masserar förstås bort det onda med mina magiska händer, vad har man inte vänner till!! kanske jag ska satsa på en karriär som massör.. hmm, det får tiden utse.

Imorgon har jag inte så mycket planer.. jag ska sola på morgonen när jag vaknat, skriva på arbetet ,leta ämne till muntligt föredrag i svenskan (har ni något bra förslag så skriv gärna).. sen ska jag till min älskling i stallet och så kommer emmys söderköpingvänner ner, jihoo, äntligen får vi ansikten till namnen.. Vi ska gå och äta någonstans och mysa och prata massa hoppas jag. Lii och martina följer förstås med oxå! hoppas vi hinner med idol oxå, måste ju se första ju!

stalkern lämnar efter sig några vänner på msn som vill prata :D men jag behöver min skönhetssömn, så är det bara, hihi.. webcamen stängs ner och jag vinkar adjö. -vink,vink-

en underbar dag med underbara vänner, bara lii som fattades =/, henne får jag träffa imorgon, jihoo.

påminn mig att jag måste köpa cider till lördag med, bäst att göra imorgon!!
7.0:or som på gamla goda halmstadtiden, hihi! passar min ypperligt. 3 st räcker nog :D

GODNATT ÄLSKADE FOLK, imorgon är det äntligen heeelg. feeeeeest, vad jag längtat. hoppas på bättre lördagsavslutning än förra , stackars mickis, aldrig mera akuten, hell NO.

Kisses, gullan




shoppingnoja..

Kategori: livet


hihi, nu är jag glad :D. hittat mina partyjeans jag letat så länge efter. tajta, skapligt ljusa fornarinabyxor, som t.o.m. får min minimala rumpa att existera :) jihooo.. att dom sen kostade mer än jag har råd med, sånt är livet.. right ?!..
2 baslinnen från hm & ett lila o ett grönt, en grå myströja, svarta leggings och två t-shirtklänningar från gina, rosa o grå, hihi,så gulligt som det kan bli. .. Det får summera en bra dag i linköping.. Och dessutom så fick jag en god couscoussallad på steves med brabra sällskap!!

Nu till allvar, installation av word som jag tydligen raderat utan att jag visste om det.. Sen en kväll att skriva om israel o palestina, tror jag äntligen fattar hur det står till det där.. hmm, vi får väl hoppas det. Ett mvg i historia skulle sitta väldigt fint, i de andra ämnena med iofs. får kämpa och hålla tummarna att mina älskade lärare tycker jag är duktig och utvecklas.

tack lii för dina ord, du vet vad jag behöver höra, det kommer nog som du säga en ny hunk att tråna efter någonstans snart, någon som tycker om mig tillbaka oxå.. vem vill lägga energi på någon som inte bryr sig.. tråkigt är det, och man vill ju kunna ändra folks sätt att tänka, men det går ju inte..

hihi min webcamera är cool, man kan ju ta kort och allt, woow.

väntan

Kategori: livet


väntar på folket som ska åka till  linköping, emmy martina o henens syster.. att det alltid ska vara minst en kvarts väntan.. säger man kvart över är det väl så ?.. fast nu hann jag ju med blogg och godmorgon till lii, så jag ska inte klaga :D
kanske shoppa mig ett fint linne till lördag, vill hitta mörka levis twisted med, men det finns ju ingenstans..
leta.leta. en vacker dag så ska dom uppenbara sig.

grät i duschen förrut, där är det skönt att gråta, bara sätta sig på golvet, då märks nästan inte tårarna.. det var skönt men idag kommer inte bli en lika bra dag som igår... jag saknar... ni förstår inte hur det känns... sommaren var underbar, men det finns något som jag saknar mer än det finns ord att beskriva ibland.. hur fel det än är, var... och det är ingen någonsin som kommer förstå mig, varför...ni bara dömer mig, och skrattar åt hur dum jag är, men vänta ni, tills den dagen ni förlorar halva ert hjärta, då vet ni.
ledsen igen :(

så, nu är det 25min sen, lätt irriterad, hade jag kunnat sova en halvtimme extra, hoho vart är niiii?!
later,




kiss my skinny asssss

Kategori: livet


godnattblogg.
har varit en bra och mycket givande dag. Glad och rofylld.
imorgon åker vi kl 11 till linköping och shoppar linnen till lördag :D wihoo.
LII , FÖLJ MEEEED!

stalkern tackar för sig, tur man kan skratta åt det,ingen förstår någonting.. kanske tur det.

kisses

webcameran fungerar utmärkt, dock ingen strippshow än. haha



Natur vann minsann

Kategori: livet

nu är min syster en hjälte som hjälpte natur att vinna draget, i år igen :D. Duktig!!!!
hihi värsta stämning och nu spritter jag av energi och glädje i kroppen.

Fika med lii o martina på stan nu, först en snabbis till stallet för att pussa på landola och säga hej till emmy bara.

köpt webkamera som jag ska installera ikväll, ösnak mig lycka till, haha, hur ska det gå =)
sen ska vi ha cyberdisco ikväll :) haha

PUSS

yeahyeah

Kategori: livet

nu har den nya dagen grytt... Sovit sådär inatt, drömde inte som jag ville :D. men man ska inte klaga, det finns dom som har det värre minsann. Orkade inte gå upp imorse, för tusan, somnade ju inte förren 4 så jag var trötttrött.

Ska åka till stallet och mocka alldeles strax, ska äta min portion gröt först bara. sen ska jag och mamma och martina o lii ner till stan och titta på draget.. motalatradition, såklart! annars ska jag bara mysa i stallet idag och installera en webkamera om jag hittar någon bra.

förbannad och I don't give afuck anymore.. stalker?... det får man för man hör av dig... märkligt.
men det är väl antagligen sant det med. vad hände med dig? du säger att jag är annorlunda, titta på dig själv.. bara för att jag är kvar här behöver man inte trycka ner och säga dumma saker.

nu ska jag ta vara på dagen, mysa m sotan först,han står här jämte och jamar en massa.. bara 5st ju som man ska hinna med att pussa på.. fast i sängen på natten ska det vara tomt så jag kan fara utan att vara rädd för att lägga mig på någon av dom. så det så.

hihi, man har det rätt bra :D

sail away with me honey :)

Kategori: livet


nu ska jag segla iväg i mina drömmar och mysa i min säng, alldeles ensam, oj vad mysigt det ska bli, haha.


jag är jätteglad, haha, övertrött kanske, sitter och sjunger för mig själv.
Imorgon blir det inköp av webkamera och mick, sen kan jag och lii sitter här hela nätterna och mysa på vårt älskade msn :D hihi. kanske ni andra får er en titt ni med!

godnatt gott folk, sov gott.

hmm, tror inte det där med den KANSKE halmstadflytten roade så mycket? haha, va fan, du behöver väl inte vara med mig då, jag klarar mig själv. tycker om staden och folket, varför inte satsa på ett säkert bra kort där jag vet att jag skulle trivas, har ju redan testat!? bättre än umeå iallafall. jaja, du får väl tycka vad du vill, det är ett fritt land :D

sova,
upp tidigt , kl 7 och säga godmorgon till landola och sätta på ett varmt täcke på ryggen. titta på martina o andrea när dom klär ut sig och skjutsa dom till skolan. Sen skriva historia, sola, stan, draget, rida.. titta ridlektionerna.. sen är det natt igen.

hångel och kel,

en jävligt bra sexliv som följd.

Kategori: livet

folk pratar om att pengar inte betyder så mycket i längden,att det är kärlek, familj och närhet som betyder någonting..,
Men va fan, det klart att det gör, vem vill inte vara rik och ha massa pengar??? Säger någon det till dig så ljuger han definitivt, promise.! tro mig!

Har man pengar kan man göra sig snygg och är man snygg och fräsch får man bra självförtroende, är man snygg och tror på sig själv kan man få en bra och jävligt snygg kille (utseendet har betydelse, som fan, det som säger att det inte har det ljuget oxå, tro mig) :D
Får man sig en bra kille blir man lycklig, man får självförtroende och vågar mera. Detta innebär att kärlekslivet, och sexlivet blir jävligt mycket bättre än om du vore fattig och halvnöjd med dig själv..

Tänk dig själv skillnaden mellan att ha sex med dyra sexiga underkläder på dig, mellan dyra egyptiska lakan i en dyr, jävligt snyggt inredd lägenhet på manhattan, NY, och att ha det i en hård 90säng men din mormors gamla flanellpyjamas från 70-talet i en möglig stuga i tomelilla.
Ni ser ju själv, har man pengar, har man bra sex, och är man jävligt kass, kan man betala ju någon som lär upp en.
Har man ett bra kärleksliv, ett jävligt bra sexliv och massa pengar strålar man av lycka och av självkänsla, detta leder till att chefer vill anställa dig för du känns modig och utåtriktad.
Då får du brabra jobb och detta leder ju till att du får massa mera pengar, och ännu bättre sex.

Ja gode tid, jag behöver börja spela på lotto, på direkten!!

får man mörda idioter ?

Kategori: livet


detta blir ett irriterat blogginlägg... avslutat ett samtal för ett tag sen och nu är jag arrrg. Lyssnar på switchfoot, perfekt argmusik såhär dags på kvällen.

"jag trodde inte du ville vara kompisar, du betedde dig inte så",
vem fan är dum ens och frågasätta, varför skulle jag inte vilja??
Jag är inte en sån person som bara för mannen i fråga inte vill ha en så skiter jag i det, att vara vänner är väl alltid bättre än att inte ha någon relation alls? ohh vilken idiot (läser du det här så ber jag om ursäkt, fast jag tycker det egentligen, men, jaja)... Ni fattar.

Killar är ofta så att när dom får nobben så låtsas dom som om dom inte bryr sig och då passar det inte att vara vänner heller, men va fan... jag fattar ingenting, varför behövde du ens fråga, du kan inte känna mig ett dugg ??! fast det var ju du som sa att jag kastar bort alla mina vänskaper med... you don't know me at all, och ärligt talat verkar du inte så sugen heller,. och din enda anledning är att vi lever två olika liv nu, eller hur är det du säger ?...
Jag är väl samma människa och du är väl samma oxå ? det är väl det enda som behövs. vart man bor spelar väl ingen roll, kärlek och omtanke är väl samma vart man än är i världen för dom som betyder någonting?? och bryr du dig inte, så säg det, då ska jag inte störa, gode tid!

"kan du inte vara lika rolig o glad som du var i somras?"
hmm, kan det vara så att jag är jätteglad nästan alltid, men att du aldrig får en chans att höra eller se det för att du egentligen inte bryr dig längre..
Fråga lii, eller adam eller emmy eller de jag umgås med att jag visst skrattar och säger roliga saker massa, men du ser ju det inte, och frågar inte heller...
klart man blir ledsen och inte upåttjackad när hjärtat har brustit en liten bit, och dessutom får man inte så mycket som en phonecall, vem har inte tid med det, till och med påven har nog tid att ringa till de som han bryr sig om, tror du inte ?!

oj, vad argt det blev, så arg är jag inte, jag tycker ju bara det är mycket märkligt allting.. egentligen slutar jag bry mig mer och mer, som ja sa till lii, varför ska jag vilja prata och lägga energi på någon som inte vill prata och lägga energi på mig? det är ju bara dumt, det gjorde jag i ett  halvår innan, jag borde ju fattat vinken, eller?! kanske är jag dömd att vara dum och blåögd och tro gott om folk, och på det viset också alltid bli illa behandlad av människor som jag litar och tycker om, just för jag är för snäll och folk tror dom kan göra vad de vill med mig...

LIFE

Kategori: livet


läste en intervju med någon...
bra svar, tänk om man kunde leva så, utan att få skit för det.

" Do it, don't dream it "
Det handlar om att inte sitta som gammal och ångra att man inte tagit vara på sitt liv som man velat.. Just nu känns det som jag vill göra massa,massa saker men har ingen energi till det.. kommer jag ångra det när jag blir gammal? antagligen... sorgligt, men sant. jag vill berätta så mycket för de jag  tycker om, göra saker jag aldrig trodde jag skulle våga, men var finns motivationen.. inte här i motala iallafall. i princip allt här i motala gör mig deprimerad, förrut vännerna, SÅKLART. men dom finns ju kvar vart man än i världen bor, såklart!

en lång promenad nu i det toppenfina vädret, tacka gud för det, tänk om det hade regnat, hihi, hade vi kanske övervägt suicide då Lii? hihi, icke :D då hade vi ju missat filmen.
Puss

wha' ?

Kategori: livet


nu har jag varit och ätit god lunch med lii, och sen varit på historialektion och så hunnit med shopping på maxi, hihi, vilken underbar dag :D. Min lärare förklarade israel-palestinaskiten och nu förstår jag lite bättre, så imorgon ska jag ägna dagen åt att skriva ner mina tankar och synpunker på det! Jippie.

slappa ett tag nu, jag är lite pömsig minsann,-gäsp-.

kl 18 utanför bion.mysmys.

kan inte sluta tänka på det, kan inte, hur mycket jag än försöker, jag måste vara dum i huvudet, jag blir galen,vill bara stänga av huvudet och bara gå runt som en zombie och le, fan vad bra det vore.. orkar liksom inte med att undra och vara ledsen över vad som sker som jag inte har en aning om, och dessutom inte ett skit med att göra... tyvärr, jag vill kunna bry mig utan att känna mig jobbig... ni förstår inte... det är sååå jobbigt, just wanna cry it all away..
Just keep moving on I guess...

hihi

Kategori: livet


vaken igen :D dumtdumt och somna om, för nu är jag jättetrött. Får bli en kalldusch så jag vaknar till liv.
Smakar illa i munnen, tandborste nästa.

pusspusspusspsuspusspsuspusosusodufdisfosufiosuiofs

FUCK IT

noll inloggade

Kategori: livet

måste bara berätta att det är NOLL inloggade på min msn.. vad gör folk ?? sussar sött antagligen.. otrevligt, när jag behöver sällskap :D hihi.
fan när vi gick i skolan var det massa folk inne såhär dags, tidsrytmen har ändrats, folk sover längre, eller så har msn förlorat sin charm. kanske...
jag älskar msn, det är smidigt, vem orkar ringa...

mot kuddarna,

vad hände ?

Kategori: livet

såhär tidigt har jag inte varit uppe på väldigt länge, inte frivilligt iallafall. Det började med att martina och mamma förde ett jävla liv utanför dörren. Kattjäveln jamade som faaaan, och såklart var jag ju jättekissnödig.. så det var bara att ta t-shirt på, på mot toaletten, försöka hitta med ögonen igengrodda eftersom jag är förskyld...martina var utkläd till pensionär idag, dragetveckan, imorgon ska hon vara med och dra.. stor och stark som hon är ;) haha. kl 15 för er som är intresserade..
lade mig och tittade på nyhetsmorgon, trista ämnen så jag satte mig här, men jag ska fasen gå och lägga mig igen nu tills klockan ringer 10.30! eller till 10 iallafall...

även fast man vet att det inte komma ett sms eller telefonsamtal mellan kl 00-07,det är sovtimmar, så ligger jag likt fan och tittar på mobilen och kan liksom inte slappna av, så jag har nog sovit ganska kasst inatt.. det är förjävligt, skärp dig NU joanna.
jag är lite hungrig, men det får vänta, för idag ska jag njuta av mat på hugo.
sen skola och sen storhandla på maxi, idag hade mamma mamma krångligt på listan, hmm, hur ska detta gå.
bio ikväll, "på andra sidan häcken" :D
fan vad näsan kliar... -skratch,skratch-

fått något slags bett på foten , som kliiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaar. grrrr

sex laxar..

Kategori: livet



mamma har varit på cloetta, kan berätta att det är INGET bra!! imorgon blir det feelgood :D hihi
jag försöker hitta på saker att göra hela tiden så jag slipper läsa den där skiten...
bläääääääääääää

keep moving

Kategori: livet

oj vilken fin låt, savage garden- keep moving on.
sitter här och kommer mig på mig själv att gråta, igen o. igen..
just nu trivs jag så bra hemma, jag vet inte varför.
pluggar historia, så svårt att hitta fakta om den där sketna mellanöstern.. ger upp snart.
svenskan var rolig idag, vår lilla svenska-familj, eller hur robin :) hihi.
bio imorgon m. lii. lunch oxå, jag ska äta vegetarisk pasta. MYSDAG. BRA!!
ett råd, läs inte gamla dagböcker.. oj vad jag grät, vill bara tillbaka, till ett år sen, jag kan inte hjälpa det, och döm mig inte. det kommer i perioder.
försökte ringa, men inget svar, inte idag heller.. vad har jag gjort ?...
vill bara att det ska bli januari och jag ska få besked och ett tjockt brev från någon skola där det står att jag är välkommen till en kurs. gud vad jag längtar, det är det enda som gör att jag ens bryr mig om något just nu. tror på att jag ska klara det här nu och komma in någonstans. jag vill flytta.

Ni måste tro att jag är världens deppigaste o tråkigaste person, så är INTE fallet, promise.
jag är oftast jätteglad men kvällarna är jobbiga, det är dom, det vet ni alla som är ensamma... ensamheten kryper sig på. jag tänker bara på det ibland.
Men man härdar ju och försöker göra saker varje dag som håller humöret uppe :D.
den här veckan är det till exempel bio o. lunch imorgon, draget på onsdag, heja natur, min syster ska dra. Jag ska rida massa i fina vädret. stefan åker hem och kanske får jag se honom lite i helgen, lördag är det tjejfest som tusan.
sen är det iofs inte så mycket mer planerat, men det kommer nog.
hmm, rasten slut, tillbaka till israel.

 

måndag morgon

Kategori: livet

vaknar med näsa full av snor och ont i halsen.. i mild form dock än så länge.. ska detta leda till en förkylning ? fuck no, ingen jävla förkylning till helgen iallafall, så det så! och är jag sjuk festar jag iallafalL! man ska inte vara pipplig,det har jag varit alldeles för mycket i livet "pippellisa". Titta, nu sitter jag och drömmer mig tillbaka igen, jag är helt otrolig, ohhhhhhh.

standejt med martina halv3, innan det är det skola och efter det är det skola igen :D.
trodde lii skulle vara vaken nu så vi kunde äta lunch, men hon sover nog som en stock efter en intensiv stockholshelg.

varför svarar du inte ?... bullshit att det där med vänner är viktigt, you don't give a fuck.
koka havregrynsgröt och titta på tv en stund, sen läsa lite geografi innan lektionen.

kisskiss, BANGBANG

kuddar, mumma

Kategori: livet


kuddar är bra, dom är sköna och mjuka och fyller en viktig del i sängen, om inte den viktigaste kanske..
täcke, det är bra det med, men bara man har pyjamas klarar mig sig ju utan.. kuddar är viktigast , så är det bara. Om man inte har en varm, mysigt härlig karl som ligger jämte en som man kan ligga på, då väljer jag honom i första hand.. Så nu får jag ju ända mig, det viktigaste tillbehöret i sängen är en hunk, sen kommer kuddarna, och sist täcket.. är ni med ? så om någon vill ställa upp som mänslig kudde och ligga jämte mig på nätterna så hojta till, just nu är det vääääldigt ensamt där.. :(

nu ska jag iallafall gå dit och sooova, jag är såååå trött.
imorgon är det måndag, ny vecka, nya äventyr.. geografi och svenska står på schemat, jihooo.

havregrynsgröt är GOTT, har nu ändrat mig och är min nya favoritkvällsmat. jup, så är det.
fick bilderna från jossan när vi hade myskvällen i varamon, ojjj vilka fina bilder, lägger upp dom här imorgon kanske, så ni får njuta med mig. Så vill jag ha det varjevarje dag.
godnatt gott folk,

gny :D miss it.

trallalala

Kategori: livet


varit och ridit, oj vad mysigt det är att rida barbacka när solen håller på att gå ner på en grusväg så man hör varje steg hon tar. Brukar sjunga barnlåtar till takten, tror att hon tycker om mig när jag sjunger, haha. malin var jättesnäll och mockade åt mig, tacktack. Någon kväll i veckan ska jag ta en senkväll och rida och smörja och bara mysa i ensamheten, det är så tyst och skönt när ingen är där, bara hästarnas frustande och tuggande på hö't. Det är en harmonisk miljö som alltid gör mig lika lycklig och lugn.

lii, du har rätt, jag skulle vilja att han ville säga vad han tänker om det, då skulle allt kännas väldigt mycket bättre. Men det var skönt att få ut sig allt, det var det faktiskt.

håller jag på att bli allergisk mot hästar eller något, kliar som tusan i näsan, nyser och nyser -atshoo-
jag är partyfixare till nästa lördag, så har ni någon kul fest pågång, hör av er, vi är 4 snygga, jävligt roliga töser som ska ha en heeeelgalen kväll på harrys dansgolv :D. "rock this party", du vet.

knöggel

Kategori: livet

herregud, sitter här och nästan sooooover, jag är trött. Men ska inte sova förren det är natt-tid ikväll. Lyssnar på bra musik och njuter av dagen helt enkelt. borde plugga, jajaja, men jag orkar inte, dessutom måste jag fixa tillbaka wordprogrammet på datorn innan jag kan skriva.. det får gå iallafall helt enkelt. yup.
coolt , det är nästan oktober och det är sommar ute, 22 grader eller nåt.. nästan så att man kan lägga sig nere i varamon :D fast nja, nu är det hösttider, men det är lite för varmt för jacka, mössa och tjockskor än, det är det faktiskt.

mätt, makaroner o. qournnuggets, gott,gott.
martina håller på med massa dragetgrejer, ohhh vad jag längtar tillbaka till den tiden, när skolan fanns som trygghet, o alla vänner fanns på säkert avstånd.. det var bra tider det!! haha, har kommit på att jag alltid längtar tillbaka, jag ser inte framåt och längtar till framtiden, fast det gör jag ju oxå, bara att den är så oviss, jag vet ju ingenting, men det är ju lite charmen med livet oxå, man vet inte vad som kan hända härnäst... så poetiskt det blev :D.
ska beställa tid för ansiktsbehandling i veckan, lyxa till det lite, det är jag värd. sen blir det norrköping och köpa kläder, ohh så kul.
och bio med lii på tisdag, på andra sidan häcken, ska tydligen vara skitrolig, en ny ice age kanske :)

saknar dig, o. tänker en massa.. hoppas och tror.
daooooo

bakis

Kategori: livet

fan jag är visst ganska bakis.. blää illamående. Och nu måste jag dammsuga, fuck.
rida,plugga, och sova, söndagsnöje :D.
akuten inatt, mickis var lite fuller och fick sy 4stygn i örat, jag o. blod är för övrigt INGEN bra kombination, svimfärdig. men allt ordnade sig och jag fick åka ambulans för första gången, coolt.
sov hos adam, snäll som tog soffan så jag fick ligga skönt i sängen. vaknade av mickis samtal imorse, fick nybakade frallor med kaviar och sen mission impossible3, den var brabra,fast jag somnade till 100ggr.
skjuts hem och nu ska jag till stallet, jajamen, går inte så fort för mig idag.

längtar redan till nästa lördag, då är det storfest :D, sen åker ju martina till utlandet!!
slog mig nog igår, ont på låret, hmm.

kattjäkel

Kategori: livet


katten har varit borta i en vecka till nu, och så kom han och jamade utanför dörren idag, undrar vad han gör på sina äventyr, tok :D. skönt att ha honom hemma, nu ligger han i martinas knä och sover. fick åka och köpa sån där äcklig kattmat på burk som luktar skit, han var så smal och hungrig så tyckte han behöver det.

hunnit med israel-palestinaproblematiken idag, men nu har tydligen word försvunnit från vår dator så jag inte kan skriva, får installera om det imorgon, hinns inte idag.. har varit på en långpromenad, och varit i stallet och mockat. tvättat mina jeans och slängt dom i tumlaren, idag ska jag vara slapp, finast så tycker jag.

Fest ikväll, ja det klart, kunde ju inte tacka nej =). hoppas på att det är lite folk ute idag fast det är  helg innan löning, annars får vi ha kul iallafall, det ska väl inte vara så svårt :D.
äta lite fil nu.

kissnödig

Kategori: livet

vaknade först av adam som ringde 40ggr och ville ha med mig till linköping, sorry, jag måste plugga.. somnade om, vaknade av att jag var såååå kissnödig, men skittrött så jag orkade liksom inte ta mig till toan, låg och funderade 2 minuter sen blev det olidligt.. och resten är historia, pratat m stefan på msn lite, gjort it-rundan :D och snart ska jag nog äta frukost, det är jag värd... fan, somnade vid 4 eller nåt inatt, folk ringde  o störde o väckte mig, inte DU såklart, men alla andra..
äsch, sitta här när jag måste läsa, det går ju inte.

ångest,ångest, kunde det inte kommit bort på vägen, bajs..


tonight and the rest of my life

Kategori: livet

det är på kvällarna , som idag, när man är ensam, man funderar, och filosoferar, och gråter och blir arg, skrattar och humörsvängningarna är heltokiga... Men det är ju bra med såna här dagar också, för det får en att uppskatta dom bra dagarna. Dom dagarna som jag haft massor av hela sommaren när jag fått umgås med dom underbaraste vännerna och pojkarna i världen. Det är p.g.a. dåliga dagar jag uppskattat dom 3 halmstadresorna så mycket, att jag får vara en del av några, och känna mig värdefull.. Det är svårt att vara så liten och svag som jag är...
Att få hjärtat krossat som jag fick i början av året gör en svag, iallafall mig.. ibland undrar jag om jag kommit över förlusten än, jag har gått vidare, men har jag kommit över det?... jag hoppas det, men ibland stannar jag upp och undrar, det är väl så med äkta kärlek kanske, det är väl inte meningen att man ska glömma, man ska bara kunna gå vidare och le åt det tillslut...

Det är p.g.a. dom dåliga dagarna jag uppskattar varamondagarna med sol och skratt och musik.
Minns när vi var i varamon på kvällen, grillade på strandpromenaden, spelade boll i solnedgången, pratade och skrattade.. robert som sprang fram och tillbaka med en plastkasse för soptunnan började brinna. Vi åt glass från sjövik vid bänkarna med miljoner myror och tittade på film hemma hos brage.. Det var en bra dag, oj...
Dagen när vi gick på liseberg, alla var bakis men ändå hade vi så himla kul och tommie o. jag pussades och kramades massa, det var så mysigt, stefan och kim var tokiga och alla blev jätteblöta. Våra roadtrips har satt minnen för livet i hjärnan på mig.
Måndagsklubben när vi satt på en filt i hamnparken och myste...
tonfiskpastasallad och filt m. ljus runt i trädgården. promenader och gapskratt.
finns miljoner saker jag kan skriva, men jag tror ni förstår..
sommaren, kom tillbaka.. gemenskapen, kom tillbaka, kärleken, kom tillbaka... TACK.
 
tårarna rinner idag, men det är bra, imorgon är dom nog slut då.
nu ska jag ångduscha, och sen smörja in hela mig och krypa ner i en nytvättat pyjamas.

grrr

Kategori: livet


tur erik fick en chans till, vilken hunk :D
och snart är det "sin eater" med heath ledger, en tvkväll i min stil :)

ensam

Kategori: livet


länge sen jag var såhär ensam, det är mörkt, kallt och dött här ute. Det enda som håller mig sällskap är mina historiaböcker och tvn.heka familjen är borta.. Det är inte så bra jämt, men den svackan går nog över, det hoppas jag verkligen, för just nu mår jag skit och det jag vill göra är att ligga under en filt i soffan och bara vara... vill inte träffa någon, inte prata med någon, men det måste man ju .... utgången imorgon får nog stå över, fast jag har ju morgondagen på mig att bli på bättre humör.


cissi på idol nu, hon är cool. jävla bra låt också, vad heter den ?!...

bruna naglar

Kategori: livet

mamma målade mina naglar igår, jättefina, men efter ett par timmar i stallet så är dom inte lika fina längre, hihi :D... inte meningen att man ska ha långa naglar när man är hästtjej så är det bara.. får nog börja bita på dom igen, hihi, hell no!

Fått nyaste glamour nu som jag ska läsa :D sen ska jag vara duktig och plugga hela dagen lång, det ska faktiskt bli roligt. åka och handla oxå, finns ingen mat hemma och päronen ska bört.

usch,från och med idag ska jag aldrig mera bli kär, jag lovar!
mickis skrev och frågade om jag ville med ut imorgon, hmm, man kan ju knappt tacka nej :), fast det beror på hur långt jag hinner med alla mina läxor och så, det går före, jajamensan. Fast jag hinner nog med båda hoppas jag!!
shingeling,

sluta talla fucker

Kategori: livet

Det är ju helt underbart, vädret är ju helt underbart.. hur kan man inte älska livet ? Jo såklart för jag sen jag somnat drömt om honom hela natten, och det var INGEN rolig dröm, Ohh för fuck sake, jag måste bara släppa det nu, så enkelt är det. Jag vill också åka bort i ett halvår och när jag kommer hem finns inga känslor kvar, bara vara vänner och allt är topp... men det ordnar sig, jamenvisst..

för övrigt är jag 100%säker på att jag somnade med t-shirt igår natt, men idag vaknade jag mer naken om man säger så, någon har varit o. tallat utan lov under natten alltså, -morr-. hihi eller så har jag väl blivit för varm och slitit av mig den i sömnen, vad vet jag, jag hoppas nästan mer på första förslaget, låter mer inbjudande :D bara lite läskigt, hihi.
2 hästar idag, det ska bli myyys, lång stalldag minsann.
min mobil är idiot, trist,trist... det örnar sig det med.
Mr.T, saknar dig, kan inte hjälpa det. Och förlåt, du vet.
äggkokartime

money

Kategori: livet


för övrigt får jag 5000:- pengar på måndag av csn, ibland är det bra att skicka in blanketter försent :D jag är nöjd. då blir det en tripp med mamma och martina till norrköping för inköp av finfina kläder.. ohh vad jag ska handla, shoppingberoende, minsann. Gött!

som en parantes bara,
natt

hoy

Kategori: livet

hemma nu från en mysig kväll hemma hos fröken bjelling med emmy o martina. Tittat på idol och pratat strunt, ätit martina hemmabakade blåbärspaj och godis, så nu är magen i uppror, aj =/.. hoppas mamma har lagat någon mat, får smyga mig ut i kylskåpet strax, annars får det bli knäckemackor med kaviar, en ny favorit som jag hittade nere i halmstad, kaviar är fasen gott, har jag aldrig tänkt på förrut... så nu ska koka ägg imorgon bitti och äta kaviar till, mums, vilken bra plan :) tack emmy

imorgon blir det seriös ridning på plan, hårdarbete, måste få bort hennes tjockismage nu, hihi.. Sen vet jag inte alls vad jag ska göra, blir nog en lugn held med plugg och film, det behövs nog tror jag!
Får ladda till nästa helg, då ska alla töser gå ut och ha roligt :D. -längtar-

lifehouse, en drog, you and me..
GODNATT

tackar gud

Kategori: livet


jag tackar gud för landola.. vet inte vad jag skulle göra utan henne, min fina ängel. Varit ute i skogen nu och galopperat, så himla skönt, enda gången jag kopplar bort allting och bara är... Det är skönt.. Det är bra!!
Var och hämtade historiaböcker på skolan förrut, så nu ska jag plugga och vara duktig, måste ha dom där betygen nu, känner mig positiv, klart jag klarar det här, det är ju bara att läsa,och läsa, och läsa.. hur svårt kan det vara?!!... så kommer jag snart härifrån dit jag vill!

skickat iväg det nu, hmm, nu har jag en liten klump i magen som säger att det kanske inte var så smart... men det lär jag ju märka, bättre att ha skickat det, än att inte ha gjort det..

hittade en t-shirt som tillhör jimmy idag, haha, han hade letat efter den :D rätt åt honom. får åka o lämna den och hans filmer någon dag.. fast 8 mile vet jag inte om jag vill lämna ifrån mig, hmm, ska tänka på saken, kanske tar den som pank, för sveda och värk, hihi.

idol med emmy idag, kanske adam, kanske martina ? vem vet...
blir en ensam helg, mamma o pappa är borta, emmy jobbar, martina och lii är i stockholm... ska passa på att läsa historia och skriva mina svenskagrejor.. jup, vara duktig minsann.
nästa hållplats, MAT.

universitet...

Kategori: livet


nu har jag sökt till utbildningar i vår... och genast blev jag på brabra humör, kanske för jag har hopp om att komma in nu, det här gången.. ohh vad jag hoppas. Blev en salig blandning av olika utbildningar, lärarprogram, pedagogikkurs, sociologikurs, psykologikurs, etnicitet... och i massa olika städer, göteborg, kalmar, halmstad, haha, såklart, man måste ju hjälpa ödet på vägen :D.. umeå o linköping, och hmm, ja det var väl det.. Men 12 olika kurser eller program fick jag ihop iallafall, någonstans måste jag väl komma in... på en 20p kurs iallafall, oj vad skönt det vore, yup...

Nu är jag jätteladdad och ska plugga och göra jättebra ifrån mig så jag får mvg i alla ämnen nu =) hihi, good luck. Första steg blir att åka till skolan och låna historiaböcker av lennart så jag kan göra de första uppgifterna...

fasen, stockholm blev inget av, martina sa nej.. =/ fast förstår henne, hemma här hela helgen ensam, går ju inte att ta sig någonstans... får ta det en annan gång innan 30e oktober :)

ett hjärta i kras....

Kategori: livet

nu är det bara så, att jag vaknade och det gjorde ONT. jag vet inte ens varför, som jag skrev igår, jag har ju inga alternativ, det finns ju inga bra sätt i den här situationen iallafall... Men en klump i hjärtat har jag, man vill så mycket, men det går ju inte..

sitter och letar utbildningar, fanns ju några i vhskatalogen, men absolut inte alla... så nu får jag sitta vid datorn och ta en hödskola åt gången och titta... Ohh vad jag önskar att jag kommer in, det vore så underbart... egen lägenhet, eget ansvar, nya människor, ny stad, ja ni vet.. jag längtar tills jag spricker!

Lii frågade om jag vill följa med till stockholm i helgen, faaan vad mysigt det vore, men det går nog inte, mamma o pappa åker till mormor och martina klarar nog inte både dragetförberedelserna o landola själv... det blir lite dumt, men jag hade så gärna... Ohhh.. jag får ringa o fråga iallafall, det skadar aldrig, hihi, som lii sa, hon kanske har en toppendag :D. you never know.

frukost, motalatidningen och tvätta, dagens första things to do. låter som en bra plan, yup

skulle vilja ringa, flera gånger, jämt, men det ska jag inte, ska vara stark.
  i allt det här kanske man kan lära sig någonting, kanske...
saknar dig redan, tomt att vakna idag.
tack för din existens!

närverkskabel

Kategori: livet


va fan, om man bara har en nätverkskabel kan vi ju ha internet här och att jag tar mammas bärbara som hon aldrig använder och har på mitt rum med internet oxå, så slipper vi bråka om msntiden, hihi... att vi inte kommit på det tidigare, hmm, nu ska vi bara klura ut hur det funkar allt det där m. sladdar och strunt, får ringa rickard och be honom hjälpa =)

top model på tv, kuuuul. dom är flintskalliga :)

ska skriva ett brev nu, till vem är hemligt... brev är bra, det är personligt o. ärligt och kommer från hjärtat.

home sweet home

Kategori: livet

sen i söndags kväll har jag längtat hem, hur kan det komma sig? så mycket som man klagar på det här stället så har jag saknat det som tusan...
Men halmstad är alltid halmstad och kommer alltid vara speciellt för det var där jag o. tommie började vår lilla sommar-resa om man bortser från midsommar... men det var också halmstad som förstörde chanserna att det skulle kunna utvecklas någonstans.. hade han bott här hemma nu hade vi säkert varit tillsammans och haft jättemysigt, precis som det varit hela sommaren. Men man ska inte vara bitter, man ska se positivt i saker även om jag sitter här och gråter just nu..
Det är klart att jag hade velat annorlunda, och det är klart att jag är ledsen som faaaan över att inte ha honom som min,men vad har jag att välja på, att vara nykär och ha ett distansförhållande ?.. är det så roligt då?... är det inte bättre att ha tron o hopp om att om det ska vara vi någongång så kommer det nog bli så, och annars så var det ju inte ment to be ändå..

lii och jag pratar på msn och hon lyssnar på mina problem.. och kommer på mig själv att sitta och skriva något väldigt sant:
"hihi tack  .. tänk om killar kunde se det ens bästa tjejkompisar gör och älskar en för, varför är man inte samma när man är med dom ?... tycker jag inte är så annorlunda men det måste ju vara något, för hur kan misslyckas hela tiden m killar men vännerna består och fortsätter älska en ?...."
Det är ju sant, även om man tror att man är densamma jämt så måste det ju vara något som man ändrar på som gör att killarna inte tycker om en tillslut... det är konstigt..

tack för dom här dagarna, hoppas jag får komma ner igen, tycker om er så mycket, man känner sig hemma tillsammans med er!!
idol nu,

halmstad

Kategori: livet


Nu åker jag till halmstad och träffar mina gamla vänner o. hunken :). Det ska bli roligt!!
slapp jag sova ensam inatt, positiv överraskning, varit flera sådana i helgen nu, hihi

Hej då, åter i veckan någongång, sakna mig inte för mycket.
puss o. kyss och smek och snusk.

det tar hårt

Kategori: livet


det tar hårt på en när en vän mår dåligt, det gör liksom ont!
Sötnos, det kommer att ordna sig, det gör det alltid till slut, blir nog bra som du säger av att komma bort ett tag och bara tänka på någonting annat...
Tänker på dig!!

en trött dag, men mysmusik och filt... skönt, vill att dagen ska gå fort så jag får åka sen.. längtar... 

festen är slut.

Kategori: livet


nu är festen slut, kvällen igår spenderades hos lii med henne och mickis, vi hade det mysigt och roligt och pratade strunt och om ingenting till kl var 22.30 då vi tyckte det var dags att dra oss till stan.
harrys nästa, jihoo jag kom dit :)
Dans,dans,dans enda tills det stängde. lite träningsvärk men inte något konstigt, som vi rockade =) haha.
tog oss var sin baguette på stan och satte oss sen vid taxirutan o. väntade... träffade på dino som ville skjutsa hem oss på sin cykel för 20spänn, men vi tackade vänligt nej tack :)
Liis stalker var ute, han var ju en riktig hunk, att hon inte kom ihåg det, gode tid ... Detta måste du styra upp nu stumpa, du kan inte ge bort snygga killar till andra tjejer, vet du hur få det finns ? haha
lätt över förväntan iallafall, det är alltid kul att bli överraskad..
annars var det inte så mycket spännande folk ute dock, men vad gör det, vi hade ju skoj iallafall minsann.

vaknade hos lii vid halv 11, åkte förbi stallet, men där var det tomt, åkte hem och åt lite, och nu sitter jag här.. dagen kommer innehålla mycket sängliggande, filmtittande, och kanske ska jag orka ta mig och träna en stund... Ikväll ska familjen på restaurang för martina fyller 18år imorgon... banken var stängt så vet inte riktigt vart vi ska äta då... det ordnar sig!

bye,

sätta ner foten..

Kategori: livet


man, jag! måste lära mig att sätta ner foten och bara säga ifrån någongång, eller hur. Jag vet att jag är för snäll och att jag ofta får ge vika till andra, starkare människor, men hur ska jag då kunna bli starkare själv?? Det är ett dilemma, man vill vara alla till lags men någongång så går det ju inte och det tar stopp..

Fest med lii och mickis ikväll at Lii's place, hoppas emmy med!! Gick på musiken, hihi...
Somnade till och nu blev jag helt virrig i bollen, -gäsp-... Lii skickar en partylåt nu så att jag laddar till lite.
Måste åka förbi och köpa sprite sen oxå, påminn mig!

Fan vad den låten är bra , bob sinclair- rock this party.. ladda ner :)

KISS

hmm

Kategori: livet


beslutsångesten är total.. hur ofta händer det i den här staden? haha
Jag lägger mig och sover på saken tror jag.
idag får man sova mitt på dagen för att orka med kvällen o natten, det har jag bestämt.
fan grannarna håller på att lasta av massa ved, ett jävla liv dom för -grr-
 

stallfest

Kategori: livet

så kom meddelande om att vi ska ha stallfest ikväll =) det blir ju jätteroligt, måste bara höra m Elise om lii o. mickis får hänga på om dom känner för det, hade ju faktiskt bestämt med dom innan, rätt ska vara rätt.
Men en helkväll m. stallvännerna, det är inte fy skam, roligt :).

nu ska jag ta en långpromenad till stallet och titta på när emmy hoppar.
,,,

pust

Kategori: livet

hemma igen efter ett besök på det älskade? gymmet. tror jag börjar få benhinneinflammation eller något igen för aj vad ont det gjorde efter ett tag när jag sprungit. Det var bara o. bita ihop och låtsas som det inte gjorde ont alls det, hihi, man får inte vara en gnällspik.

vad trött jag är på alla dessa lyckochansen, o. spelprogram som lurar av mig en massa pengar (hmm, mamma o. pappas mest kanske eftersom jag ringer hemifrån). Det känns som man måste ringa, för en vacker dag kan man ju faktiskt komma fram, men varje gång är det samma sak, inte en jävel ringer.. jag som verkligen ville vinna dom är 14.000:-... det är taskigt, vem är dom att bestämma vet som förtjänar dom mest, jag som är totalpank jämt, jag skulle uppskatta dom till tusen, tänk på det till näata gång jag är dum nog och ringa, tack.
borsta tänderna efter maten nu, sen filt på och se slutet på the terminal, måste ju ta mig igenom den.

vill att tiden ska gå fortare så jag kan få börja dricka vin snart,

melodikrysset

Kategori: livet

vaknade av melodikrysset, mamma sitter och löser det, en grej hon har varje lördag, lite mysigt är det minsann... ont i nacken, kan det vara nackspärr?
ska väcka min syster nu och tvinga med henne till fellgood, lite motion är precis vad hon behöver tror jag, fyllekajan :).
godmorgon grusar sig i hela ögon, inte alls så skönt, måste nog tvätta av mig,men jag är trött -gäsp-.
Lyssnar på bra musik och njuter av den nya dagen =), romantiskt, hihi...
va fan, det har ju regnat, löven är blöta utanför, hmm, stackars landola kanske fryser då =/, får gå och kolla till henne sen, stumpa.
haha volym på högsta volym, nu ska jag få upp henne.

tack och hej,

skratt

Kategori: livet

idag har jag skrattat en massa, lii, du är världens bästa, tur vi har varandra. TACK för att du genomled 2 timmar med idol med mig, I owe you =) hihi.
Ätit en tallrik fil nu, och det var ju inte mycket att hänga i granen, men magen verkar må lite bättre nu, men man ska inte ropa hej innan man är över ån, eller hur man nu säger.
idag har varit en brabra dag, det är många dagar som har varit det nu, det är så himla skönt, jag känner mig glad och lycklig fast det är jobbigt på samma gång liksom, men med rätt sällskap så glöms problemen bort.
man måste sluta klaga och bara göra det bästa av situationen man lever i.
Imorgon ska jag rida i skogen, träna och bara mysa. Sen ska vi festa på kvällen, skoooooj, jag är taggad, ja det är jag, hoppas dom andra känner the same.

"petri, det är många saker som inte kan flyga, stenar, träd, tagg" haha adam, you remember :)
kanske jag skulle titta på landet för länge sen, undrar vart den tagit vägen, hmms..

 Ska åka till Halmstad på måndag när jag vaknat, det är bra för då hinner vi fira Martina på söndag med restaurang och bio, och så kan jag sjunga för henne på måndagmorgonen, viktigt!!! 18 år, hur gick det till? gode tid, när jag var 18 tyckte jag att jag var jättegammal och vis, men när jag tittar på henne nu så ser jag fortfarande min oskuldsfulla lillasyster -snörvel-... liten blir stor.

godnatt gott folk,
sova gott ska jag göra i min nybäddade säng, Mmmmm.

Lista 2 :)

Kategori: livet


Namn: Joanna Maria Margareta Gullberg
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: rödrosigt lycklig och lagom trött
Favoritgodis: stora nappar och choklad
Är det nåt du absolut inte äter: hmm, är vegitarian så kött är ju inte gött.
Kläder just nu: stallbyxor, rosa tröja.
Musik just nu: lifehouse, simple plan, switchfoot, romantiskt dravel :)
Vad sa du senast: "jag tänker visst sitta här", till min syster som ville sno datorn.
Favorit-hangout: just nu är det lii's soffa, gode tid vad skön den är.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: då skulle jag vilja leva på Dr Quinns tid, hon var cool.
Sommarplaner: Sommaren slutar nu, men planen är att ha lika kul som jag haft denna somamr
Är du bra på matte: HELL NO.
Fisk eller badkruka: en stor gädda
Saft eller alkohol: saft är gott, men alkohol är roligare :)
Hur många kuddar sover du med: 4 + 4 prydnadskuddar
Favoritväder: heta sommardagar, och vackra höstdagar

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: en båt så jag kunde ro hem, hur trist är det inte att vara där ensam ?
Spelar du nåt instrument: blockflöjt när jag var liten, right girls ? ;) haha
Morgon- eller nattmänniska: NATTmänniska, morgonen är hemsk.
Sparare eller slösare: slösare ut i fingertopparna fast jag inte har några pengar.
Vem är viktigast för dig: min familj förstås, i vått och torrt.
Bästa film: finns massor, remember the titans är en favorit.
Tror på liv på andra planeter: nja, jag är lite rädd för såna där så jag hoppas att om dom finns så gör dom inte en "independent day".. läskiga.
Älskar du henne/honom fortfarande: vet inte vem du syftar på riktigt, men ja.
Har du några homosexuella vänner: ja det klart, dom är mysigast.
Tror du på mirakel: hoppas dom finns, men tror inte förren jag upplevt det.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, för min del iallafall, killar verkar ha vissa problem dock.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Mm kanske för mycket ibland
Ser du på kärleken som ett misstag: jag ÄLSKAR kärlek, så no.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2-3 st kanske-
Bio eller promenad: Promenad = gratis.
Är du kittlig: fruktansvärt, dumt att avslöja, använd det inte emot mig.
Snarkar du? bara när jag är förskyld, och det är jag i princip aldrig.
Stjärntecken? Våg.
Rädd för insekter? inte rädd, men jag tycker dom är skabbiga.
Äckligaste insekten: ja de flesta va?!
Största svaghet: många svagheter, blåögdhet kanske..
Det här är jag bra på: kärlek.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? läsa tankar vore coolt.
Chips, morötter eller godis? godis, men som det hästtjej jag är slinker det ner morötter ofta med.
Pizza eller hamburgare? pizza, äter ju inte kött..
Skriver du dagbok? Ja både som blogg och en vanlig hemlig.
Har du nån flickvän/pojkvän? nej, inte vad jag är medveten om iallafall.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? ajjjj, skulle vilja men jag är feg.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) lagom är bäst är mitt motto, ingen pedant men vill ha det fint runt mig oftast.
Gungar du på stolen? hmm, knepig fråga, det gör jag nog omedvetet
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nej,nej, neeeeeeej, man dör när man gör sånt.
Vilken hand håller du gaffeln i? höger, ätger aldrig m kniv så då blir det så, går fortast :)
Vad hänger på väggarna i ditt rum? tavlor, bilder på emmy o mig, hyllor.
Hur är din drömtjej/kille? slapp livsnjutare, precis som jag.
Vad är du mest rädd för? att vara ensam resten av livet..
Är du rädd för blod? inte mitt eget, men andras är otäckt...
Saltar du på maten? salt på ALLT, även mackroner.
Gillar du och sjunga? gillar att sjunga,men är grymt dålig på det.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Samhäll-kultur, och alla andra valde det så... grupptrycket antar jag, jag är en svag människa, hihi
Anser du att du är stark? hmm, har du sett mig? inte en muskel så långt ögat når :)
Brukar du sola? solar kanske 2-3ggr i veckan, dumt jag vet, men då slipper man sminka sig så mycket.
Vad gör du om du får hicka? dricker vatten upp och ner eller slutar andras.
Har du komplex och för vad? jag är ju tjej, så såklart, men inget sådär överdrivet... jag är ju bara 1.60cm så det får väl vara det isåfall då.
Röker du? feströker ytterst sällen, men det händer.. sorry mommy.
Snusar du? hell no
Använder du knark? nej,nej,nej, jag är väl inte dum heller?!
Kaffe, te eller inget? te är gott,men oboy är godare.
Har du en besatthet? nej. jag är ganska enkel sådär, jag hade det för ett tag sen men det gick över.



tack för mig,

ont

Kategori: livet

magen är i uppror, och jag har jätteont.. Gick över lite efter jag varit ute och gått nu, men nu kom det tillbaka igen... ajj, undrar vad det är =(. jag är ledsen, hatar att ha ont, Mm det gör jag, hoppas det går över snart.. skippar godiset idag iallafall, kan ju vara det som är boven i dramat, kanske.. kanske inte!

bye,

desperate for changing..

Kategori: livet

då var det avklarat. träning, staden, och städning. Fast tvätten har jag kvar, fan det är så himla trist.. och stallet har jag oxå kvar, men där ska jag vara läääänge idag, och bara mysa, det är en sån dag idag minsann.
Mamma och jag har haft jättemysigt idag, skrattat och busat. jag tycker om henne himla mycket. ibland kan jag inte förstå folk som hatar eller inte tycker om sina mammor.. hmm, det är ju dom som fött oss, dom som gjort oss till dom vi är, till stor del iallafall. Jag tycker jag har blivit en bra människa, och det är nog mammas förtjänst mest, hon är en förebild, varit i princip ensamtående m. 3 barn hela sitt liv när pappa jobbat borta hela veckorna... Det har nog varit tufft men det är inte ofta jag hör henne klaga... Nu äntligen har pappa startat eget iallafall, och nu är han hemma nästan varje dag, det är mysigt, men det är en förändring det med, fast mest positiv.

det ser gråmulet ut på himlen, sådär ruggigt... fast då kan jag ta på mig polon till stallet sen så blir det precis lagom varmt.
haha och lii, du och jag och våra humörsvängningar, här går det fram och tillbaka varannan minut, och jag ändrar åsikt om saker åt höger och vänster, när ska man bli normal och stå fast vid saker man säger.. haha, en vacker dag blir nog du och jag också vuxna, tror du inte?!..man kan ju skratta åt eländet sålänge, japp, det gör vi!
out,

fredag morgon

Kategori: livet

och oj vad trött jag är, vet inte om jag sovit något särskilt inatt, det känns inte så, jobbigt. Men lika bra att gå upp nu så somnar jag skönt inatt sen istället, det gäller att inte vara dum :)
vaknar till kattpurret och en jätteknuff i ansiktet "klappa mig". hihi, dom är så himla goa, och någotn fruktansvärt sällskapssjuka. Så det var ju bara att sätta på myslistan på media player och mysa en stund. Jga kan inte förstå hur folk utan djur klarar sig... fast det är väl en vanegrej kan jag tänka..

mamma och joannadag idag, och städdag, det blir bra det.ska åka och träna nu med, skönt att träna såhär på morgonen så man vaknar till liv. Sen ska jag longera landola och mysa i stallet med emmy. sen blir det nog mys hemma hos ms.bohlin, trist o. sitta hemma alone ikväll.
later,

no nattinatt

Kategori: livet

ligger bara och glor i taket, kan inte sova, min mage gör jätteont och jag är rastlös i själen. Tankar far och flyger och jag vet inte alls vad jag tänker, en jävla massa strunt kl. 01.21 iallafall på natten. Antar att jag börjar vända på dygnet nu, inte alls bra, bättre att jag somnar och går upp skapligt så jag hinner ta vara på dagarna istället.
imorgon ska jag ta tjuren vid hornen, sen får han säga vad han vill, jag behöver svar , kan inte gå såhär längre, usch, även om det är förbi är jag förvirrad, jag behöver veta.
när vi tittade på ice age förrut kom jag på att jag INTE vill ha vinter. lyckost lii som är utomlands i thailand o austrailen hela vintern, slipper alla varma kläder och jackor och skor, -pust-. Jag vill ha sommar igen, linnen o bikini, det är min grej det, inte tjocka kläder, det är trist och varmt.
fast när man ligger framför brasan o. pappa har tänt en brasa så det sprakar sådär härligt, då kan man inte klaga, nop. Och att galoppera över vita fält i en oändlighet är inte tråkigt det heller. Så visst finns det ljusglimtar. Man slipper ju getingar och fästingar och flugor. Men man får istället frusna fötter och broddning , det är inte kul det... men hästar är livet, och landola är min finaste prinsessa , älskar henne..

måste nog ta en tallrik fil, med den där äckliga muslin jag köpte, blää, men det ska ju vara nyttigt som tusan står det iallafall, haha nyckelhålsmärkt och allt, jag är inte dum jag inte.
då gör vi ett nytt försök då, godnatt gott folk,
imorgon ska jag köpa födelsedagspresent på martina o inflyttingspresent åt tommie, gå på stan m. mamma, det är roligt :)
peace out,

vänskap

Kategori: livet

kl är 00.07, jag sitter här vid datorn, lyssnar på deppmusik och funderar på livet. empan var arg idag och jag förstod inte riktigt varför, men nu har vi pratat och jag förstår vad problemet var iallafall, honey, du måste prata med mig vet du, annars är det ingen riktig vänskap, och vi har ju den bästa av vänskaper! det kommer att ordna sig, jag fick ALLTID vid din sida, i vått och torrt vet du, tills döden skiljer oss åt :).

Kvällen har spenderats hos underbara lii, vilken tur det är att jag har dig, vi är ganska lika du och jag, hihi, och samma humor har vi ju iallafall =), slalom baby, haha... man är lyckligt lottad med de vänner jag har, dom ger mig den kraft som jag behöver för att klara av att bo här och allt med mitt onda hjärta... Ni vet ju hur det känns ni med, man hjälper varandra, det är ju därför man finns till. alla har vi problem, men tillsammans känns som inte lika stora...

jag tror min mage har sagt ifrån godis och chips för ett tag nu, har så ont så jag nästan kräks nu, ajaj, det är något som inte står rätt till..=( tusan...
blir nog en myskväll imorgon oxå tror jag, och sen på lördag ska jag försöka ta mig hela vägen till harrys, vilket mål :) blir lagom med vin och definitivt INGA äpplelikörshots, HELL NO!
stefan skickade halmstadfilmer idag, haha, den är så roligt när david snarkar, TYST SA JA :) martina höll på att skratta ihjäl sig, måste se den nu igen bara för det, så somnar jag med en bra känsla sen!
nu är det slutskrivet för idag, tusen tankar i huvudet!
det är GLASSIGT,
natti

nydsuchad

Kategori: livet

turban på huvudet och handuk runt kroppen, oj vad ren jag är nu.för mycket vatten i öronen så nu måste jag ha tops... fruktansvärt obekvämt..
   snart är det helg och emmy kommer hem, vi ska bli knaon på lördag, harrys, bered er =)!
jag tycker om helger av någon konstig anledning. Då är alltid hela familjen hemma, och så ibland åker vi på hästtävlingar, eller så är det mys i stallet och fest m. vännerna. alltid är det något som händer som känns mycket roligare än vad vardagarna gör... hmm, det är ett märkligt fenomen, definitivt eftersom jag pluggar lika mkt, eller lite beroende på hur man ser det vilken veckodag den än är..
Tränat och ridit idag, en hurtig dag, då känner man sig duktig.

nu ska jag borsta igenom håret och smörja in mig med naomicampbell-bodylotion så jag luktar gott inför min dejt m. lii ikväll =)

kisse

Kategori: livet

kissen är hemma -pust-. stod o. skrek utanför som om inget hade hänt, men oj vad hungig han var stackars.
Nu ska jag bädda ner honom i soffan så han får sova medan jag är i stallet.
skönt, nu slapp jag oroa mig för det mera, usch o fy, dumming.

klä dig för din rumpa

Kategori: livet

tydligen ska jag inte ha baggyjeans på mig för det får min redan non-existing att bli ännu mindre, va fan, ska inte kläder vara sköna? man kan väl inte tänka på hur rumpan ska se ut så fort man sak köpa byxor... kanske gör folk så, eller? köper kläder som är snygga men inte ett dugg bekväma?!..
jag tänker inte sluta ha min älsklingsbyxor för det, rumpan blir ju ändå inte större för jag trycker mig i ett par tajta jeans med tredimetionella fickor, va fan, man ska ju inte lura killarna, då blir det ju värsta besvikelsen när kläderna åker av och han inser att den rumpa som han trodde jag hade inte finns.. Det är ju taskigt... =)

Till stallet och mysa nu, det tycker jag om, Mmmm.

fugle

Kategori: livet

haha lii informerade mig precis om att fågel heter fugle på norska... fult, tur man är svensk :)
hemma från en tripp till feelgood, idag var jag jätteduktig, men fy vadjag svettas, bläää, fast det måste ju betyda att det tar någonting iallafall.

Nu börjar oprah, se vad det är för spännande idag
dauoooooo

listan

Kategori: livet

Hittade denna lista hos en bloggare, och snodde den helt enkelt :)

Sommarens positiva överraskning:
hur mycket nya vänner jag fått och hur glad jag varit.
Bakslag : allas flytt, medan jag fick stanna kvar här.
Plats: varamon och Halmstad
Uteservering: Cafeet utan tvekan, vad har jag annars att välja på ;) harrys, haha
Cafe: får väl bli gamla trogna hugo's
Barhäng: Cafeet, och mårtenssons, där hade vi skoj minsann.
Uteställe: de skriva här över, och så får vi väl inte glömma harrys då.
Plagg: Baggyjeans, sköna linnen och bikini.
Skor:
Flipflops och ballerinaskor, pumpsen har fått legat på hyllan.
Glass: glass-stället nere i hamnen, som nu brunnit ner, och smultronstället i söderköping.
Shopping: nya linnen och några klänningar, annars har det varit tomt på den fronten.
Snackis: fotbolls-Vm och vanligt sommarsnack :)
(för)sommarens snackis 2: en jävla massa har det pratats om,hur ska jag minnas ?!..
Sommarens fest: Sista helgen i Halmstad, fredagen när vi var på cafeet o. mårtenssons, och alla var med. det var skoj det, hihi. första kvällen första helgen där nere när jag o tommie pussades en massa var oxå en av de bästa :)
Sommarens bästa: tommie och jag,roadtrips x 3 till halmstad, härliga stranddagar i varamon m gänget, kvällsdopp, filmkvällarna, utekvällarna med alla, alla nya vänner!!
Sommarens uppbrott: Ja det får väl bli när alla flyttade och sommaren på riktigt var slut... sorgligt men sant. Men till nästa sommar är nog alla samlade igen och så är det fest på nytt =)
Sommarens avhopp: empan, vart var hon hela sommaren :(.
Mat: grillat, godis, pastasallad, gurka ;) haha

GODMORGON, nu ska jag åka och träna och sola, sen till stallet och mysa och rida ut en långsväng i skogen.

magsäck

Kategori: livet

när tar platsen i magen slut ? ibland så är jag sådär hungrig hela tiden och bara äter och äter, och blir liksom aldrig mätt, men jag förstår inte, jag är ju relativt liten och borde ju därför ha en ganska liten magsäck, vart lägger sig all mat, i fötterna?? för man bajsar ju inte ut allt förren efter typ 20 timmar... tål att fundera på... dagens tanke antar jag, i brist på annan sysselsättning...

godnatt, nu ska jag äta äpple minsann.

hopp med liten landola

Kategori: livet

tittat på hoppträning nu hela kvällen, det är mysigt med onsdagar. Då sitter alla i stallet och tittar på träning och så pratar man om livet och ibland får vi tårta som idag, MUMS!

Jag har tittat på halmstadfilmerna, men vart tusan har jag legat raklång mitt på marken och avgett konstiga ljud?!.. hmm, jag är mycket fundersam... Men det var ju en av fyllekvällarna så jag får väl skylla mig själv antar jag.
Läsa bok och skriva klart om revisionisterna nu, plugg plugg, hur kul kan det bli?

martina har en jävla massa smådjur på sitt rum som borde vara ute i naturen och roa sig istället, dom är äckliga. Vi pratade om det när vi lunchade förrut, äckliga djur som finns i världen.. ormar o spindlar och skit, vad är deras funktion? dom är ju bara till för att döda liksom, konstigt...
Tagit ledigt från skolan nästa vecka, det blir bra det. tack snälla lärare :).

msn psykar sig, men vad gör det , annat har man ju för sig ;) haha
kisses

sommarvärme

Kategori: livet

flipflops och linne, så har jag gått klädd idag :), det är ju verkligen sommar, gode tid vad jag längtar och tänker tillbaka på sommaren, det går nog inte en dag utan att jag tänker på allt konstigt och roligt vi gjort, vad kul vi haft det.

Vaarit på staden hela dagen, hämtade upp bjelling och sen gick vi som duktiga medborgare och röstade på biblioteket, och efter viss förvirring så gick det ju alldeles utmärkt, fast vi tog tydligen fel blanketter, men rätt parti var det ju iallafall, haha.. high five på den! Tog en räksallad på hugo, räkorna var alldeles för salta och så hade dom himla mycket olja i, så det var halvgott... tänkte på det, det är konstigt att man ALLTID blir jättesugen på någon sött efter att man ätit mat, det är som ett begär, men jag lyckades hålla mig ifårn både morotskaka och negerboll, duktig, hihi.. måste spara mina små korvören, bättre saker finns ju att göra för dom.
LÖRDAG, fest, lii, och emmy, nu får ni inte banga, jag måste ju få min festkväll PÅ harrys, hihi, ska ta det lagom, och vara prinsessa på dansgolvet istället för spyprinsessa!
För övrigt, vet ni att ordet lagom bara finns i svenska, det finns inget annat språk som använder sig av det.
märkligt, eller hur ?!
filmkväll m lii imorgon, adam fixar ice age åt oss, göött!

this is all I want to feel tonight..

Kategori: livet

soundtracket från "dagboken-jag sökte dig och fann mig hjärta". Vilken vacker film, jag har nog sett den kanske 20 gånger nu, och tröttnar inte, så vacker och dom är så söta så man dör. Tydligen är dom tillsammans i verkligheten oxå, det är ju inte dumt, men det kemin dom har. Det är jag vill ha det, en sån exploativ kärlek som bara smittar av sig på hela världen...

Legat och tittat på the terminal idag på morgonen, haha den är så rolig
- he shit?
- what? did he shit?
- She walked in on him when he shit!.
- Ohh, you mean he cheated?
- Yeah, that's what I said, he shit. You know, 1 man, 2 womanens, CROWDED.

haha, så jävla klockrent, skrattade där i min ensamhet så tårarna rann till óch med.

fan faxen håller på att skicka brev nu fast jag baraa skulle kopiera, märkligt, irriterande ljud iallafall, men inte vet jag hur ska få det att sluta...
Våra grannar håller på att elda och det luktar HÖST och bränt, bästa lukten som finns. Solen skiner och jag sitter här i bh o trosor, matchande ska tilläggas, jag har blivit så seriös sådär på sistone, men man ser ju faktiskt finare ut om man har det, right ?! jaja, bara en parantes

Dave matthews band med walking in memphis, bra version.
Halmstad på söndag? tror det, hoppas det!! :) jag måste köpa present, men det hinns, no hurry.

Tänkte att jag skulle gå och rösta idag oxå, så har jag det avklarat. Men det är hemligt :)
mackaroner till frukost får det bli, åt ju mackor till kvällsmat så det jämnar ju ut sig då borde man tycka.
over and out,
J

myyyyyys

Kategori: livet

gud vad skönt. Hoppade precis ur ett perfekt varmt bad och luktar gott av dove badskum och fruktis schampoo o balsam. Satt på mig mina fina blåa pyjamasbyxor,en stor fruit of the loom t-shirt som säkert tillhört min bror en gång i tiden. Tofflorna som föreställer vargar fick oxå åka på :) det enda som fattas nu är en varm filt, och mina historiaböcker, sen är kvällen räddad.. hihi... Ska bli skönt med myskväll hemma, titta på idol o desperate housewifes och njuta av att det är såååå himla fint väder ute. Gick på stan med linne idag, gjorde mig helt jätteglad =).

sotan är borta, det är inte alls bra, varit runt och letar efter honom runt hela området men han finns ingenstans -orolig-. fast han är en tuffing, hoppas han kommer hem innan det blir natt.
Feels like home- Chantal Kreviazuk, vackraste låt jag hört, får gåshud av att lyssna på den.
köpt en ny almenacka idag igen, den andra var för liten för mitt liv, så nu har jag skrivit i den, blir som en liten dagbok, kul att kunna komma ihåg vad man gjort i livet...
over and out for now,




för övrigt

Kategori: livet

för övrigt är ni kassa på att meddela att ni varit här och snokat, säg hej för guds skull, vad mycket roligare det blir dåå :)..

Hej daouuu, nu ska jag testa det nya sminket, se om jag blir något vacker minsann.

hurtbulle

Kategori: livet

kom nyss hem från 40 minuter på springbandet, lätt svettig.. men vad gör man inte för den perfekta kroppen right ?!... annars ? inte så mycket, spärrat mitt kort för jag hade glömt koden, då använder man inte sitt kort ofta inte :) katatrof.

resten av dagen ägnas åt att fixa tvätten, åka till stallet, leta katt och plugga.. en helt vanlig tisdag helt enkelt!
fan vad dyrt det är med smink förresten, faaan, jag har inga pengar, hoppas csngrejen kommer snart, helst imorgon. gav tillbaka 2000 till mamma med... poff så var dom pengarna borta..

gurgel, törstig. Puss


god ?? morgon

Kategori: livet

sovit som en kratta inatt, somnade nog vid 3 och sen  har jag nog vaknat 1 miljon gånger, så känner mig inte särskilt utvilad, men vad gör det, kan ju ligga o slappa o plugga hela dagen idag... skola vid 14 bara..
vaknade av sms idag, det var trevlig, och skivan är jättebra, precis som du sa :) men tror inte jag har alla låtar, ska kolla en gång till...

ska åka till maxi och handla nu, och så ska jag åka och sola oxå, och träna ska jag göra efter skolan, sen är det stallet och så vidare, hektiskt liv, haha, jag har det inte lätt jag :P
ohh, nu måste jag röra på mig annars somnar jag igen.

"we are beutiful letdowns.."

if you only knew...

Kategori: livet

hemma från herr eldh, ikväll roade vi oss med godis o chips, "fun with dick and jane", jag läste slitz och han lekte m datorn, och sen stannade jag kvar och så lite på alfie medan han somnade gott... haha...
fick samtal med, dom blir jag glad av :)

ska tydligen ladda hem switchfoot nu har tommie sagt, bäst jag gör som jag blir tillsagt, han brukar ju ha rätt när det gäller musik! han brukar ha rätt när det gäller rätt många saker iofs , fast jag skulle ju aldrig få för mig att erkänna det såklart, jag är ju inte dum, hihi!
det finns så mycket musiktexter som passar in på mig just nu, skulle vilja citera alla, men det går ju inte, det skulle ju ta upp hur mycket plats som helst..

klumpen är borta i hjärtat, och idag har jag ätit laxpytt, det var faktiskt himla gott, tack mamma.
fylle-joanna ska nu sova, och drömma om massa roligt hoppas jag.!
får väl hålla tummarna att det blir mys i helgen :)
godnatt gott folk,




vilka kommer inte in på systembolaget?

Kategori: livet

hunden, katten, glassen =) japp, så är det.

Nu mår jag ganska bra igen, hihi, han är så himla rolig :)
sitter här och käkar laxpytt samtlidigt som jag skriver, man måste vara effektiv.
Ska dra till adam och glo på Ice age o. äta godis nu, gött, tänka på något annat en stund.
usch jag tänker på dig stumpan, vet hur det känns när dom slutar vara kära, idioter är vad dom är!!
imorgon tisdag, lunch m lii!!

jag tror att du kommer pasas ypperligt som backpacker liiban, så det så!


skola

Kategori: livet

mot skolan, svenska o muntlig redovisning, det ska nog gå bra, jag känner mig laddad!
posta csnpapprena, bättre sent än aldrig... suck, så likt mig.
skakig i hela kroppen, och jag har ingen aning om varför.. nervös känsla liksom.. hmm, nu vill jag bli glad igen, det här är ju bara töntigt o dumt, skärpning.. -ler-

11 september

Kategori: livet

9/11 - 5 år sen. Tankarna går till alla anhöriga och alla offer idag. Vilken sjuk värld vi lever i.
Den 5 september var det 4 år sen som morfar dog, hur kommer det sig att det fortfarande känns som igår, det är jobbigt vad livet bara går vidare, utan att man egentligen tänker på det. Tänker på mormor som ligger ensam i sin sjukhussäng och säkert saknar honom till döds.. ibland kan jag tänka att jag tror att hon vill komma till honom i himlen... men jag vet inte...

Sitter här och gråter, vet egentligen inte varför, har bara ont i hjärtat och mår kasst, haft så många bra dagar nu att det är väl inte mer än rätt att det blir ett bakslag... Inte världens bästa ide att läsa pojken som överlevde då heller, även fast det finns mycket hopp o glädje i den boken...

you and me

Kategori: livet

det var ju så bra, och jag skrattade hela tiden när jag var med dig nästan ju. Så glad som jag varit den här sommaren har jag aldrig varit, ni är mina bästa vänner för ni vet vad som gör mig glad :). jag saknar DIG och jag saknar ER, massor. kanske är det bara för jag känner mig ensam, eller så är det för jag tycker om på riktigt, tror nog mer på påstående nr 2, för så ensam känner jag mig inte.

Vaknat nu, sovit nästan 12 timmar, kanske det behövdes efter helgens alla bravader, usch o fy... Men som adam brukar säga så klokt, man ska inte ångra saker man gör utan ångra heller saker du inte gör. nu blir det att läsa ut sista i boken och sen ha geografilektion kl 13 och svenska kl 16.

Lii jag vet hur den där klumpen känns, jag har den också, och den försvann inte under natten, kanske blev den nästan värre, aj.
martina har laddat hem massa låtar av bo kaspers orkester, kan inte bestämma om jag tycker dom är bra..

"I'm tripping on words, you got my head spinning, I dont know where to go from here"

5 katter o 1 häst

Kategori: livet

familjen gullberg har utökats med två katter idag. Mormor är sjuk och ligger på sjukhus och hennes 3 katter bodde kvar hemma utan någon kärlek, så hem till motala flyttade sotan och cissi, medan sune fick flytta till korsberga till min moster o familj. Så nu har vi 5 katter hemma och en häst i stallet, mycket djur är det, tur man älskar det. Det bästa som finns att somna till en katt som purrar i örat på en....

maten var god och nu känns det bra i kroppen, jag är bara väldigt trött. och så är jag deppig o. ledsen över saker och ting, det är jobbigt som fasen att sakna när man vet att det inte finns någon chans att man får träffa honom, kanske det gör att man saknar ännu mera. Man försöker vara stark och oftast går det jättebra och jag tänker inte på det alls så mycket, men som idag så har det varit jättejobbigt, och jag vill inte ringa och tjata för då känner jag mig bara dum, bättre han tror att jag inte bryr mig så mycket, så slipper han gå o veta att jag mår dåligt.. det är ett dilemma, men jag försöker hålla humöret uppe, det finns ju ingen anledning att bli deprimerad, jag får ju träffa honom när det går, även om det kanske är om jättelång tid -suck-.

nu ska jag titta på pretty woman o. vara leden resten av kvällen, sen är det nog bra imorgon igen, hoppas... usch, nu rinner det tårar, att jag ska vara så svag jämt, det är inte lätt att vara liten i den här världen, man låter folk beröra en alldeles för mycket. tänk om man slapp alla känslor, vad mycket lättare livet vore.

tack för idag,

minnen

Kategori: livet



Jag saknar halmstad, Mm det gör jag =)

what the fuck happened ?

Kategori: livet

Ja ni kära bloggvänner, så full som jag var igår har jag ALDRIG varit. det började alldeles utmärkt hemma hos anna frisk med 7 trevliga flickor. Började med min vinflaska vid 18 och den var nog slut vid 20 tror jag, sedan drack vi äpplelikörshots och skrattade åt livet, snackade skit och hade skoj.
Lii och jag sjöng grym kareoke, sittandes på golvet, videoklipp kommer inom snar framtid, haha. Tur jag aldrig påstått att jag är en grym sångerska, faaaan vad det lät ;).
Började snurraa sjukt, jag tänkte att jag tar till min väl beprövade " jag spyr nu så försvinner nog alkoholen o jag mår bra". Så var INTE fallet igår kan jag säga, lii o flickorna fick åka till stan själva medan jag gick o. gömde mig i en buske och fortsatte mina uppkastningar till kl 00:30 då jag vaknade i gräset och beslöt mig för att ta taxi hem. Somnade och resten är som man brukar säga, historia, haha... Aldrig varit så bakis, kan inte ens tänka klart.. usch o fy, och jag måste läsa bok nu oxå, gäsp, vem orkar.

Ja ni det var skoj, kom inte ens till stan, det har aldrig hänt mig innan, jag är ju en fin flicka, vet inte vad som hände, söp väl bort mina sorger antar jag.. Men han ringde ju iallafall igår =) ohh miss u.

thaimat, film, bok, sova, dricka och hoppas på bättre fylla nästa gång, jag som var så sugen på att dansa, det är kasst, jag var ju så laddad, suck.

haha blondinen var igång igen igår, joanna efter att ha druckit fösta äpplelikörshoten, tar sig på bröstet och säger "ajjjj, vad ont det gör i hjärnan". Ja ni, ibland är man ju inte smartast i stan,
Hörs sen, kanske jag måste spy nu, känns inte bra..
tur mamma tycker synd om mig iallafall!

Lii, din skitunge, att du inte ens märkte att jag följde med till stan, du är så rolig, var nog fler än jag som var fyllekajor igår. =)

plus i kanten

Kategori: livet

hemma, sova, fest, harrys :)

ha en bra lördag, det ska jag ha.
tävlingen gick toppen oxå, det var bra.
hungrig, mackaroner kanske ? slinker vinet ner bättre sen, mums.

fuck

Kategori: livet

olagligt tidigt,, har jag ens hunnit somnat ? känns inte så, nopp. Trött som fan, och det är inte ens ljust ute, landola kommer tycka vi är helt dumma i huvudet när vi kommer nu, haha.. jag är helt förstörd, måste sova... Hoppas vi kommer hem skapligt så jag kan sova några timmar i eftermiddag.

Irritation som fan, vad ska hon med honom att göra när han beter sig som ett stolpskott. jävla pucko.


nu ska jag skrika på martina att skynda sig, varför ska man hålla på o sminska sig när man ska på hästtävling, man blir ju bara skitig iallafall, hon är märklig hon , hmm.

update

Kategori: livet

oj vad vacker hon blev, Mm, verkligen.. =)

klädval inför kvällen ? vet ej, det blir en naggande god överrakning helt enkelt. sova kan man ju göra när man är död sen, ikväll ska jag ha roligt med flickorna små, det har jag minsann förtjänat.

Lii, imorgon är det du och jag som shakar loss på dansgolvet :) längtar redan, måste köpa vin, kanske mamma har kvar något i vinförrådet, ska ta mig en titt sen.
FILDAGS.
ensam hemma, det är läskigt, lyssnar på musik, måste ringa mamma o pappa, höra hur dom mår, japp, kvällens goda gärning får det bli

Ohh, jag saknar dig söta karl, vill se dig snart. puss puss puss på dig


vänner

Kategori: livet

dom här sista två dagarna har jag insett hur mycket mina vänner ger... Inte för att jag inte vetat det innan, men nu har jag haft så himla kul och mysigt m lii emmy och martina. dom gör allt så mycket lättare, dom lyssnar och förstår, skrattar och snackar skit :). allt blir så enkelt och man tänker inte på sina problem, det gör livet så simpelt. Man bara umgås, skrattar och skiter i problemen. ja ni, jag är lycklig just nu, trodde inte jag kunde säga det när jag har en kille som betyder mycket 30 mil från mig som jag inte får träffa... Men det är ju faktiskt så att det blir vad man gör det till, right ??. man får sakna och hoppas, mer kan jag ju inte göra, det ska ju gå both ways såklart, man kan ju inte tvinga någon till känslor.

Nu ska jag åka och knoppa min prinsessa och borsta henne fin så hon är vacker till imorgon. upp kl 5 imorgon bitti, åka från stallet kl6 -gäsp-. Dessutom ska jag köra själv så jag måste ju vara pigg. Ikväll blir det hugo m. flickorna och imorgon blir det harrys m lii och mickis o några till hoppas jag :) vad vi gör innan är ju inte riktigt bestämt än =) haha, vilka problem, barnsligast i världen, fy.

107588-2 vackrast :)

sova

Kategori: livet

sova

Nu ska jag lägga mig och sova, som ni ser behövs det, en ny dag imorgon :)
Puss och godnatt, tack för idag.
för övrigt har jag kommit underfunn med att livet är till för att levas, inte sitta och älta och tänka, what if ?!.
toppendag.

ohhhh

Kategori: livet

ikväll blir mys. Lii och jag, empan och kanske martina.. Titta idol, käka godis och prata om massa. Ohh vad roligt det ska bli!! Innan det ska jag hinna med några kapitel till i boken och så ska jag skritta ut en sväng, det blir mysigt det bara det inte regnar, men det verkar som vädret står på min sida.

snart 2 dagar, fan vad jag är bra :).

slutade bita på naglarna veckan efter att jag varit i halmstad m grabbarna, det var i slutet av juli, och nu sitter jag här med fina långa naglar och är så stolt över mig själv.. ett helt liv, tommie har sagt att om man biter på naglarna får man i sig 1dl var om året, blääää, det är ju äckligt som fan, så då var jag tvungen att sluta.

vill jag verkligen bli lärare längre ? psykologi, det kasnke är det jag vill, men vet inte om mitt psyke klarar det, det är ju inget vanligt 8-16 jobb, det finns ju med en i vardagen alltid, tror inte man kan koppla bort det helt. Men så intressant, tål att tänkas på, man får inte fastna , utan måste ju vidga sina vyer, se itt liv från nya vinkar, bara för jag viljat bli lärare hela mitt liv, betyder det ju inte att jag måste bli det, det finns ju så många andra roliga jobb oxå ju.. fast jag vill ju jobba med barn o ungdomar, men det finns ju flera sätt.

fan vad jag får e-mail hela tiden, var en jävla tjat på dom.

ny ringsignal, ain't no mountain high enough, riktig glädjelåt från remember the titans, klart bästa filmen gjord någonsin ....
tack för mig ,

bloom o jag kysstes :)

Kategori: knäppa saker

inatt drömde jag helt ärligt att jag var på släktfest med orlando bloom, hans flickvän kate bosworth var där oxå, men hon satt med släkten medan jag o bloom låg och myste under en filt i ett vardagsrum och pratade om allt i livet. Haha det var helt knäppt, men jag nöjd när jag vaknade, fick ju kyssa orlando, vem dagdrömmer inte om det :) detta kommer bli en bra dag, det känner jag, hihi

eva Cassidy, laddda hem, ALLA hennes låtar är bra.. herregud vilken röst, missa inte!!

funderingar, mitt hår ser nästan alltid sådär perfekt rufsigt ut på morgonen när jag vaknar, luggen ligger perfekt, men varför kan jag inte få det så när jag väl försöker på kvällen sen, måste man sova ett par timmar innan varje fest för att få till partyknullrufset, vem vill det när man försöker komma i stämning?!.. hmm, bara en tanke, dela gärna med er av egna erfarenheter ;) haha

frukost, pojken som inte fanns, landola, EMMY och sen sova inatt.

måste jag vara så snäll ?

Kategori: funderingar


Varför ska jag jämt vara så snäll och säga ja jämt och nicka medstämmande.. jag vill med kunna säga nej, jag vill inte... ibland blir jag trött på folks synsätt på mig, men det är ingenting vi pratar om inte..  

har så mycket kläder som jag vill köpa, nya levis engeenered , mörka helst.
fick min jacka från zoovillage idag, elvine, den var faktiskt riktigt snygg, plus

skjutsa mamma till tåget i mjölby nu, sen titta på hopplektion, o så idol såklart. snart börjar nog O.C oxå, längtar!

hörs sen.

tillbaka, idolreklam.
syskonen var ju coola, så där vill jag oxå vara, en vacker dag kanske,

Kossan Lina blev helt återställd efter förlossningsförlamningen, och tur var väl det , hur hade hennes bäbisar annars klarat sig. Jag är en sucker för djurprogram, det går inte att sticka under stol med.
 Nu kom Lii  in på msn, henne får jag prata med efter idol, hihi. ingen rast och ingen ro.

Jag har tänkt på dig exakt kanske 2000ggr idag, men vad gör det, det gör mig ju glad :)
lifehouse är bra som  tusan, lyssnar på you and me på repeat, fin som tusan.
så mycket tankar far runt i huvudet idag, vill bara skriva ner allt och låta er läsa, men det går ju inte, det skulle ta flera år säkert.
Behöver mina alfakassa-pengar nu så jag kan köpa upp mig på nya snygga kläder.. och en halsduk som matchar min frächa mössa jag köpt :)

Maxi är rogivande, det är min grej en gång i veckan, storhandla så mamma och pappa slipper. Jag tycker om det, det gör att jag känner mig  lite duktig.

Hoppas ni har roligt på kårkvällen, skulle vilja vara där jag med, Mm minsann.
Nu ska jag äta lightglass o. digestive och njuta av onsdagkvällen med min syster.
puss

måste man vara som alla andra jämt ?

Kategori: livet

Vad tusan, det är ju tråkigt att vara som alla andra ? tycker ni inte det?
Denna blogg är ny, och det ska bli skönt att skriva av sig lite på dagarna när tiden går segt.

Man måste ju inte alltid tänka på om man är bra, om man passar in.. jag tycker inte jag är som alla andra, men det verkar alla andra tycka. Men det är ju när man tittar innanför skalen man förstår, att allt står inte riktigt rätt till, och allt är inte alltid guld o gröna skogar. Men det vet ni inte, för jag visar det inte. Jag är joanna, hon som alltid ler och som alltid är så söt. vem vill vara det ? det är inget kul... jag vill komma bort från folks sätt att se mig, jag vill bli nollställd och få folk att se mig på ett annat sätt, det är det jag vill.

Havregrynsgröt är mitt nya godis, för att komma i form och orka med skolan o livet. feelgood är min nya soffa när jag är seg, då springer jag eller kör yoga

Idol är ikväll och adam är min idolkompis, det är tur det.

Man saknar inte hästarna förren dom lämnat stallet, eller hur ? det är nu man inser hur mycket saker och ting betyder, mer och mer för varje dag som går. Jag saknar ER, jag saknar DIG, jag saknar min bästa kompis, men det är ingen som vet vem!

puss