first day of my life

ohhhh

Kategori: livet

ikväll blir mys. Lii och jag, empan och kanske martina.. Titta idol, käka godis och prata om massa. Ohh vad roligt det ska bli!! Innan det ska jag hinna med några kapitel till i boken och så ska jag skritta ut en sväng, det blir mysigt det bara det inte regnar, men det verkar som vädret står på min sida.

snart 2 dagar, fan vad jag är bra :).

slutade bita på naglarna veckan efter att jag varit i halmstad m grabbarna, det var i slutet av juli, och nu sitter jag här med fina långa naglar och är så stolt över mig själv.. ett helt liv, tommie har sagt att om man biter på naglarna får man i sig 1dl var om året, blääää, det är ju äckligt som fan, så då var jag tvungen att sluta.

vill jag verkligen bli lärare längre ? psykologi, det kasnke är det jag vill, men vet inte om mitt psyke klarar det, det är ju inget vanligt 8-16 jobb, det finns ju med en i vardagen alltid, tror inte man kan koppla bort det helt. Men så intressant, tål att tänkas på, man får inte fastna , utan måste ju vidga sina vyer, se itt liv från nya vinkar, bara för jag viljat bli lärare hela mitt liv, betyder det ju inte att jag måste bli det, det finns ju så många andra roliga jobb oxå ju.. fast jag vill ju jobba med barn o ungdomar, men det finns ju flera sätt.

fan vad jag får e-mail hela tiden, var en jävla tjat på dom.

ny ringsignal, ain't no mountain high enough, riktig glädjelåt från remember the titans, klart bästa filmen gjord någonsin ....
tack för mig ,

Kommentarer


Kommentera inlägget här: