first day of my life

pure lovetalk

Kategori: livet

I want everything with you ♥

image517  image518  image519
image520  image521  image522

nya tag

Kategori: livet

image516Vet ni vad, nu när jag legat här så har jag funderat över mitt liv. Ni vet ju att jag mår riktigt bra, de flesta dagar. Precis som de flesta människor... Man har good days, och bad days. Men nu har jag bestämt mig över att ändra på mig, till en viss del. Vissa vanor som jag inte gillar att jag har ska förändras. Sen hur det går det har jag ingen aning om, det blir säkert bra. Men jag vill bara försöka iallafall, och vill ha en dag där jag är nöjd över allt jag gjort just den dagen, inte bara vissa saker...

jag vill
sluta vara sugen på godis så himla ofta, jag vill försöka ta med lunch till skolan istället för att göra av med pengar på maximat, jag vill vara mer romantisk med tompa, jag vill uppskatta de små sakerna lite mera, jag vill kunna vara nöjd med min kropp varje dag på kvällen innan jag somnar, jag vill ta mer underbara promenader i vår, jag vill bli mer ekonomisk och försöka klara mig själv en enda månad, jag vill bli mer ambitiös i skolan...

Jaa och säkert tusen saker till. Men en sak i taget, godiset måste jag faktiskt göra någonting åt, inte så mycket för jag tror jag kommer gå upp i vikt, mer för att det absolut inte är nyttigt... Jag rör på mig och rider varje dag så det går nog jämt upp..

Gladgladglad ska man vara, varje dag.

gnällspik

Kategori: livet

I miss you too Jossan :) Snart kommer jag ju hem i 3 månader, hurra!

Det här SUGER! Ligger i soffan i pyjamas och täcke med datorn i knät. Mår som att någon kört på mig ungefär.. Ligger och kollar på "Barnmorskorna" genom svts webtv.. Hur coolt som helst med alla bäbisar, sjukt söta.
Alla andra är iväg och har roligt och jag orkar verkligen inte, har ingen energi.. Blää vad tråkigt, jag vill oxå umgås.. Dessutom har tompa lämnat mig för att spela/titta på fotboll, så här ligger jag i min ensamhet på Valborg, hur hemskt är inte det? Inte så farligt kanske, men igår var jag så peppad och idag, not so much..

Fast taggtråd är himla bra sällskap, legat på bröstkorgen i 1 timme nu och purrat gott i örat på mig :) Tack gode gud för honom..

Nu ska jag glida ner till "filmkväll" och hyra film tror jag, pallar inte ladda hem någonting..Måste bara klä om mig och borsta igenom håret, ser ut som sju svåra år, haha.. Gud vad synd det är om mig idag.. Är sugen på chailatte från Expresso House med, undra om det är öppet fortfarande.. jaja ska ta en lite promme nu iallafall.. Tur man är ledig imorgon!

He på're

motala...

Kategori: livet

image363Nu längtar jag hem till Motala, till mitt hus, mina katter och mamma & pappa. Är förkyld, trött, hängig och har ont i kroppen och kommer nog stanna hemma med taggtråd tillsammans med några hyrfilmer och godis ikväll. Därför hade det varit mysigast att vara hemmahemma, i Motala.. Så hade mamma tyckt lite synd om mig och lagat någonting extra gott bara till mig :) För övrigt så saknar jag Martina så himla mycket.. Usch så långt bort hon är.. Puss till dig finaste syster ♥!!


Men det är ju faktiskt bara Valborg så det gör inget, det kommer ju fler :)

Håller på att laga lite sen lunch nu, varit i stallet sen 12 så inte hunnit med att äta. Ikväll ska jag nog unna mig någonting extra gott, lax kanske?!.. Eller sushi.. Hmm..

Hoppas ni har en toppen Valborgsmässoafton vad ni än gör!

atchooo

Kategori: livet

Håller på att fixa med bloggen lite i brist på annan sysselsättning :) Hittade en massa gamla bilder och sånt som jag hade i bildarkivet så nu kommer dem nog användas en del, var ju en hel del. Och så ändrade jag på bakgrunden och teckensnittet oxå.. Vet inte om det blev så bra, menmen..

När riktigt slut i huvudet nu efter maten så ska faktiskt lägga mig i sängen, kolla lite youtube-klipp och sen sova.. Kemi imorgon bitti och sen lunchen i stallet. Får komma tidigt därifrån så att vi hinner grilla och sånt på eftermiddagen/kvällen.. Beror ju på vädret iofs, men håller tummarna :) Det kan ju inte vända totalt på bara några timmar.

pollen??

Kategori: livet

Hmm blivit akut snorig och nyser hela tiden.. Kan det ha med pollen att göra tro??.. Har aldrig reagerat på det förut, men både pappa o rickard är allergiska så vore ju inte konstigt.. Men jag hoppas på att jag är pågång att bli lite förskyld, för ngn allergi vill jag bannemig inte ha :) Så det så.

Ikväll blir det laga mat och mysa med tompa bara tror jag, är lite matt i kroppen. Inte riktigt van vid att det är så himla varmt :) Men det är helt klart välkommet! Så kanske får bli lite godishandlande, kanske.. Måste ändå springa ner o lämna filmerna vi hyrde i söndags så kan ju ta det på vägen.. Haha, borde ju inte men va fan.. Man lever ju bara en gång.. Jag är ju snygg ändå.. =P

Nu ska jag dra in taggtråd från balkongen...

nytvättad

Kategori: livet

Ohh har precis tvättat håret över badkaret och det luktar så himla gott nu :) Nytt schampoo o balsam som jag köpte igår. Helnöjd, rosa grejer från Gliss.. Mmmm. Så viktigt att ha bra hårsaker eftersom mitt hår är så långt.. och slitet [jaa jag vet, borde klippa det, men det är ju så tråkigt].

Idag har jag och Emme legat hemma hos Linn på hennes altan hela dagen i bara bikini, hur gött som helst. Fick lite märken till o med :) Får se hur jag gör imorgon, ska till skolan på morgonen iallafall, sen får vi se hur intessant det är om jag går efter lunch oxå.. Är sååå trött på skolan nu att jag bara ser det negativa.. tråkigt nog. Hade jag gått och haft en bättre inställning hade nog allt känts mycket bättre, men kan bara inte se något annat än att det är T R I S T! Har väl att göra med att vädret är så fint, man vill bara vara ute och ha det gött hela tiden..

Fortfarande inga planer på Valborg.. Får se vad som händer..

Nu måste jag betala räkningarna som jag glömde igår.. Suck!

måndag morgon

Kategori: livet

image410Måndag morgon och jag vaknar till att Tompa pussar hej då. Mysig väckning. Inser att magen är ur funktion så idag struntar jag i skolan. Borde plugga litegrann men vi får se hur det blir med den saken. Det utlovas riktigt fint väder så ska nog ta cykeln till Linn sen för att steka på hennes uteplats :) Lagom jobbigt, haha.

Taggtråd ligger och myser med min haka precis ¨så ser inte hela skärmen ... Menmen.. Inatt drömde jag att jag var gravid.. Det vad jättemysigt men njaa, inte än va :). Undrar hur man kan tolka det dock... Är det någonting mitt undermedvetna vill säga mig?!..

Nu ska jag se nya Brothers and sisters och sen blir det god frukost :) Har tacopaj kvar sen igår men den ska jag nog spara som matlåda imorgon tror jag.

Ha en toppensolig dag.!


bilder från igår

Kategori: livet

Nu har Mathilda varit duktig och lagt upp bilderna från igår på facebook så tänkte lägga in några här oxå :) Shit vad kul vi hade! Jag ligger i sängen nu och har precis badat. Eftersom tompa och jag handlade mat för 1700:- idag så lyxade vi till det med tacopaj, mmmm. Och godiset kostade bara 3.90kr/hg så vi handlade rätt mycket sånt oxå, godis kan vara min värsta drog :) haha.

Imorgon ska det bli 18 grader och sol och jag funderar på att skippa skolan för en gång skull.. Behöver plugga lite hemma och styra upp med lite saker. Gå till turistbyrån och lite annat. Menmen det är morgondagen. Nu ska jag vänta på att tompa badat klart och sen kolla på en film.

Jaja här kommer lite bilder, håll till godo. [Förresten älskar jag min nya klänning jag hade på mig igår oxå]

                   

Jag älskar er tjejer! Hoppas Valborg blir lika skoj ♥

tjejerna.

Kategori: livet

Igår var det fest hemma hos Emma. Det var jag, Emma, Thilda, Linn, Emelie och Madde. Alltså de tjejerna som jag känner bäst här nere i Halmstad och som betyder hur mycket som helst :). Vi har alltid så himla roligt tillsammans och igår var inget undantag. Skönsång, guitarhero, kortspel och bara en massa konstiga saker som vi hade för oss, haha. Det är underbart att kunna festa och vara precis som man vill utan att folk ska tycka och tänka en massa saker. Tillsammans med dem så är det bara att köra =).

Vid 00 drog vi iallafall mot stan och mårtenssons. Helt okej men så jävla mycket folk så fick lite smått panik. Efter 2 drog jag och tompa förbi nudelbaren och sen hem och däckade rätt fort i sängen :). idag är jag seeg men tagit en huvudvärkstablett och druckit massa vatten så känner mig rätt okej iallafall. Vi har städat lite och ska snart dra mot Maxi Flygstaden för att storhandla en massa :) Jihooo äntligen få fylla kyl och frys igen! Sen kan vi äta lyxigt i ett par veckor iallafall. Sen ska vi betala räkningar och slappa ikväll!!!

Sen ska jag till stallet och idag har både jag och Landola vilodag. Första sen hon kom hit som jag inte gjort någonting med henne, tror hon behöver det. Hon ska bara få gå i hagen och ha det gött idag :) Min finafina prinsessa! Igår när jag och Tompa kom till stallet hade det kommit ett hingstföl oxå, huuur söt som helst.  Tompa filmade ett par stapliga steg ute på gräsmattan så tänkte försöka lägga in det här om det fungerar sen. Helt underbara är dem när de är småå.

Nu ska jag ta lite concealer på mina påsar under ögonen. Väntar spännande på den där roll-on grejen som John snackade om i sin blogg för ett tag sen :) Så slipper man se ut som ett monster på morgonen, haha. Undrar om den kommit ut än??

Haaa de'

100%

Kategori: livet



GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

film

Kategori: livet

Vi ska se Paris Hiltons film "The Hottie and the Nottie" nu innan vi sover :) Humöret har varit sådär även idag, jag tror det har att göra med att jag bytt p-piller, jävla skitpiller minst sagt.. Ska byta tillbaka så fort pengarna kommer in på kontot (som de gör om 1 timme).

Nu kommer tompa och ska mysa så  säger godnatt nu!

blev visst utmanad.

Kategori: livet

Emelie utmanade mig i sin blogg så likabra att lyda :)

tre namn som jag går under (som jag vet):

Joanna
Jooi
Nunni

tre saker som skrämmer mig:

Mörkret
Världen idag och de sjuka människorna i den
Att förlora någon som jag älskar

tre saker jag har på mig:

Taggtråd
Datorn
Trosor

tre sanningar:

Jag är helt klart en hästjej från topp till tå (som om ni inte visste det iofs) =)
Jag är helt klart sockerberoende
Jag är helt klart sjukt trött på skolan och vill hem och njuta av sommaren i Motala nu,
hur konstigt det än kan låta när man bor i världens sommarstad.

tre saker jag verkligen vill ha:

En snällare och tryggare värld att leva i.
En större säng ;)
En massa pengar så jag kan leva liiite lyxigare.

tre personer jag utmanar:

Gör det om ni känner er träffade vetja, i brist på annan sysselsättning!

fungerar minsann

Kategori: livet

Tompa är borta idag igen med sina kompisar och här sitter jag, men tårar i ögonen och tänker på en massa saker.. Har en heldålig dag idag och så bara känns allt så himla.. prutt liksom... Ni fattar.. När man försöker vara glad men så funkar det inte vad än folk säger.. Så är jag ledsen över en sak som hände igår som känns konstig.. Människor visar nya sidor.. :-/

Det är sånahär dagar som man bara vill glömma, när allt gått snett och det är alltid då jag behöver tompa som mest.. Och så kan jag inte ens vara ärlig mot honom och säga det, utan jag låter mig själv vara ensam.. Hur knäppt är inte det?!. Jag har ju känt honom i 2 år nu och jag borde kunna säga åt honom när jag har en sånhär dag.. Men inte jag, då ska jag vara stolt och låtsas som ingenting.. Idiot!

Så har Linn&Emelie haft en mysig dag tillsammans och då blir jag så avundsjuk.. snyft.. Gaaah döda mig någon :)

Nu ska jag ta min nya veckans Nu och slänga mig i sängen. Imorgon är det fysik 9-16.. Tror ni jag längtar eller?? Helvetes jävla piss fysik bajs..

Godnatt!

soligt

Kategori: livet

Hur bra är det inte att vakna upp till tompas hejdåpuss och en blå himmel, ännu en dag :) Jag mer eller mindre stutsar upp ur sängen på morgonen nu. Har hunnit duscha, fixa mig och plocka här hemma och jag har ändå 10 minuter på mig innan jag måste cykla iväg :). Bra planering kallas det.

Idag är det skola, och i eftermiddag ska vi se Al Gores klimatfilm, har redan sett den men den är ju så himla bra så ska vara med och se den igen, kanske lär jag mig någonting nytt :) Sen ut i solen i några timmar innan stallet då Isabelle ska hoppa Landola på lektion. Ska bli toppenskoj. Sen blir det pizzakväll! Mmmm. Länge sen vi åt pizza nu.

Har min nya klänning från Ellos idag.. Den var dock mycket längre än på bilden så jag har fått trixa lite.. Fattar inte hur de kan få lura kunderna genom att ändra på klänningarna på bilderna... Även om jag är kort så kan det inte vara över 2dm skillnad ju... Menmen nu är det fixat och den är fin och toppensomrig :) Passa mitt humör idag.

Solglasögonen på och sen drar vi,

GODMORGON PÅ ER!

älskar dig mamma

Kategori: livet

Min mamma är det finaste och bästa mamman i världen [förstås]. Jag ringde till henne idag när jag åkte från stallet, bara för att säga hej och sådär.. och det slutar iallafall med en halvtimme senare att jag inte behöver vara helt luspank till på fredag. Hur ska jag någonsin kunna visa uppskattning för allt som mamma&pappa ger mig?!.. Tänk bara att de låter mig ha kvar Landola, vill inte veta hur mycket pengar det kostar i månaden, de gör det bara för de vet att det gör mig lycklig, hur lycklig som helst om jag ska vara ärlig. Fattar inte vad jag gjorde med tiden innan hon kom, min fina ängel :).. Känner mig bara så himla tacksam och vet inte hur jag någonsin ska kunna ge tillbaka allt.. Men det ska jag :) En vacker dag.

Har varit ännu en underbar dag idag, vi gick bara på förmiddagen på fysiken och sen drog jag, Mathilda och Madde ner till stan och satte oss på en uteservering och åt lunch. Hur mysigt som helst. Emelie kom och gjorde oss sällskap oxå, mysigt. Sen har jag varit i stallet och nu varit och hämtat mina klänningar från Ellos på hemköp så passa jag på att köpa middag.. Vi har bara fiskpinnar kvar här hemma, och det åt vi igår :) Får rensa frysen nu sista dagarna. På fredag blir det att fylla upp kyl och frys igen, hur skönt som helst. Sen klarar man sig ett par veckor, brabra! Klänningarna var förövrigt fina och jag är nöjd :)

I helgen blir det tjejfest hemma hos Emma, ser verkligen fram emot det. Ska bli toppenkul, vi har alltid så roligt tillsammans. Och extra plus för att Emma har både guitarhero och singstar hemma hos sig... och en 50tums plattv.. äckligt =P.. Så det kommer nog inte vara lätt att dra oss till stan sen :)

Tompa är hos en killkompis och kollar ngn fotboll [?] och jag sitter här och fördriver tiden med att spana in bloggar och läsa lite nyheter på aftonbladet. Borde ta tag i pluggandet men har NOLL motivation.. som varje dag. Ville åka hem till Motala nästa helg men det kommer inte funka, tompa har mycket med sitt projektarbete som ska in snart och jag har examination i didaktik.. Seegt! Vore skönt med några lediga dagar hemma i älskade Motown. Men får ta det veckan efter förhoppningsvis... Längtar hem nu!

Vet inte om jag skrivit det innan men vi har iallafall bestämt att inte sterilisera Taggtråd till sommaren utan hon ska få ungar.. Om hon nu hittar en fästman under hennes semester i Motala.. Hoppas det :) Sen ska vi behålla en av ungarna som vi ska döpa till Tandtråd.. haha :) Hur roligt som helst.. Fina söta små lurviga kattungar !

Saknar lillsyster massa, men hon har det toppen i London och vi ska åka och hälsa på henne i juni !! Älskar dig Mörten iallafall om du läser det här. Och jag tror att Landola saknar dig lite iallafall =P.

rosa jag.

Kategori: livet

Visst, jag gillar rosa, det passar mig :) I måttliga mängder förstås, som med allt annat. På dessa bilder är jag rosa från topp till tå dock, vilken inte riktigt var min grej men eftersom jag klätt ut mig till LegallyBlonde-Elle Woods på vår kändisgasque, så tänkte jag köra hela vägen.. Så tro inte att detta är min normala stil när jag går ut, riktigt så illa är det nog inte :).

 

lugg vs no lugg

Kategori: livet

Så börjar snart en ny vecka.. Bara en go film och en skön natts sömn iväg.. Känns rätt surt faktiskt, inte ett dugg sugen på skola, jag är galet skoltrött just nu.! Tycker jag gjord mer än jag behöver den här våren :)... Men jag räknar ner och veckorna går faktiskt rätt fort.. Gött med nya pengar på fredag med, hurra!

Tycker ni att jag ska klippa av luggen eller låta den ha sitt eget liv minsann??.. Jag har lite beslutsångest...

image497

Nu blir det Pretty Woman [härlig underbar gammal goding], chips, dipp, filt och en massa kärlek och pussar.
Hoppas ni har en underbar kväll, imorgon ska det bli helfint väder och då ska jag ha mina ballerinaskor och en söt klänning.. Känna mig vårig! Börjar bli bortskämd av solen nu, varit så himla fint i massa dagar nu. Man får ångest om man inte är ute, och det kan inte vara underbarare än att åka till Landola då och njuta av solen tillsammans med henne.

natte.

Kategori: livet

image495Sett på "Helens små underverk" ikväll, en skön feelgoodfilm. Så har vi precis varit ute och gått samma sväng som igår, riktigt skönt med luft innan sovtajm. Ikväll åt vi hamburgare och till efterrätt ananas på burk, väldigt glamoröst :). Sov mellan halv 7-9, helt utslagen och har svårt att hålla ögonen öppna nu oxå. Tompa hittade precis ett korsord i en tidning vi inte gjort så det ska vi göra innan vi sover, mysigt. Mår så bra tillsammans med honom, att ha honom som sambo, som pojkvän, och som en kompis! Det är underbart att ha någon som står en så nära och som älskar en så högt.

Imorgon blir det stallet som vanligt, blir heldag igen då hästkillen är där imorgon oxå. Så himla intressant och nu har jag och Landola massor att träna på i veckan. 10 minuter i rundkorallen varje dag och sen kommer hon tillslut lära sig att jag är ledaren.. haha, låter lite konstigt, men i hästarnas värld är det otroligt viktigt! Därför hon är lite osäker och sådär! Min prinsessa, så mycket som jag älskar henne, gränslöst ♥

image496

vännerna.

Kategori: livet

Gårkvällen spenderades hos Camilla med henne och Emelie där vi åt godis och kollade på en skräckfilm som var rätt okej.. Inte den bästa jag sett men ändå rätt spännande, vet dock inte vad den hette.. Tompa fick komma och möta mig efter och sen tog vi en promenad längs Nissan i nästan en timme vid midnatt. Behövdes efter allt jag smällt i mig :). När Emelie gått hem och pluggat det sista inför tentan som hon har gjort idag så kom vi på något sätt in på hur länge jag skrivit blogg, och att jag har massor av inlägg från Lunarstorm som fortfarande finns kvar. HUR ROLIGT SOM HELST. Så när jag kom hem inatt sen så satt jag och läste om mina tankar sen 2001..Helt sjukt hur många år jag har nedskrivna på datorn. Nästa gång jag är hemma ska jag skriva ut alla inlägg genom Word och häfta ihop det i en liten bok. Tänk så underbart roligt att ha det om några år, det är så kul att läsa om allt man gjorde och alla problem som man hade :).. Så viktigt att ha någonting att se tillbaka på och se hur mycket som man faktiskt utvecklats..

Detta inlägg kommer från Maj 2003, då gick jag på gymnasiet fortfarande :)

SEX =/

Tis 6 maj 2003 10:27

Övrigt, 17 läsare totalt

"sex laxar i en laxask, sex laxar i en laxask, sex laxar i en laxask"

skolan, börjar kl 12:30 men sitter ändå här redan o fördriver min tid.
Eftersom det är strejk o vi inte får någon mat i skolan så har jag idag tagit mig friheten att ta med mig en minipizza att mumsa på. En halvtimme kvar, sen ska den slukas och upptas av min kropp.
pga av strejken kan man inte heller gå på toa eftersomn toalettpappret är slut så därför får man hålla sig till blåsan spricker.......
skolan luktar sopor och kräks och mat o toalett, men jag klagar abslout inte, så mcyket lärorikt man får ta del av o lära sig här på platen så måste man ju stå ut o gå på sina lektioner iallafall.

regnar ute, kallt o blött o eländigt!!

helgen ska joanna jobba på ica =(, trist men nödvändigt. Ska även försöka få tag i min chef föratt snacka schemat i sommar. Hon tror tydligen att5 jag ska jobba ALLA veckor på mitt sommarlov, men schi fick hon, jag ska absolut vara ledig minst 4 veckor... måste ju hinna vara social o ligga i varamon.

något mer som trycker mitt hjärta.... nee tror inte det!!

ska sälja hässen o käpa en större hässe, ska både bli kul o sorgligt.... men sånt e livet!!

bangladesh ligger risigt till, fattigdom o elände, o medan dom är där, sitter jag här i skolan som jag atr för givet vid en dator som alltid kan användas o jag ahr ett hus som inte läcker in eller går sönder när det blåser........ Livet kan avra bra otättvist ibland =(.

gotta run to class..... eller ska gå o käka förresten!

friday happy

Kategori: livet

Nu är det äntligen helg, känns hur skönt som helst.. Varit lite seg med bloggandet senaste dagarna men har inte haft någonting vettigt att skriva om, mest varit skola och stallet nu i veckan. Kommer bli likadant i helgen oxå då det kommer en indiankille som tydligen är jätteduktig på hästars tankar och deras beteende så jag ska ta hjälp av honom med lite problem jag har med Landola.. Han pratar dock engelska så jag måste lära mig lite stallord innan imorgon, annars kan det bli lite snurrigt. Ska iallafall bli hur intressant som helst att se vad han säger om alla hästar som ska vara med :) Går nog därifrån med nya tankar och lite hästsmartare.

Gårdagen spenderades efter skolan i soffan sovandes ett par timmar, var verkligen hur trött som helst, förstår inte varför... Känner mig helt lullig idag oxå, gick upp vid halv9 men somnade faktiskt vid 24 igår så borde ju inte känna mig så seg. Har väl bara lite dåliga dagar just nu, även om mitt humör är hur bra som helst :).

Snart är det Valborg och jag har ingen aning om vad vi ska göra.. Tror iallafall det blir att stanna i Halmstad det här året, festa med tjejerna i klassen och bara ha det mysigt.. Ska försöka åka hem en helg snart dock, men eftersom mamma & pappa var nere förra helgen och helgen innan det så känns det inte jättebråttom.. Vill åka till Göteborg och träffa Emmy också, måste taima in allt litegrann :).

Tompa och jag har precis varit och ätit Thaibuffe på Blue Thai.. Någonting jag aldrig tröttnar på, det är verkligen hur gott som helst.. De vegetariska vårrullarna skulle jag nog kunna leva på i flera dagar, sjukt vad goda dem är! Han ska iväg och jobba snart och jag ska till stallet och rida ut så hon är en aning lugnare imorgon :). Sen blir det nog en lugn kväll, ska kanske hänga med Stefan & Rebecka till Morfars och dricka lite vin eller så, beror på hur sega vi är, vore roligt att umgås lite.

Imorgon ska Emelie och Linn skriva engelskatenta [lycka till sötnosar] så blir nog att hitta på någonting med dem efter det, kanske lite fest på kvällen också, ingenting bestämt än!

Ska kolla på Oprah nu, handlar om homosexuella människor som fått fly sitt land p.g.a sin sexuella läggning.. Är inte världen bra sjuk ibland? Hur kan man behöva flytta från sitt land för att man blir kär i människor av samma kön.. Kommer aldrig förstå folk som ser det som någonting onaturligt, alla är vi ju lika... Okunskap kallas det nog!

sweet home

Kategori: livet

Gasquen var inte ett dugg rolig, tyvärr och även om min "LegallyBlonde-outfit" var ganska okej så blev det inte ett dugg roligare för det.. Det verkar bara blir mindre och mindre folk för varje gasque, tråkigt nog. Ska inte säga att jag är så himla engagerad jag heller, men ändå..

Jag ska gå och sova strax, upp kl8 imorgon bitti och jag är så himla trött, varit en lång och stressig dag.. Imorgon ska jag och Landola rida lektion på kvällen och innan dess är det fysik heeeela dagen, sååå tråkigt. Bara 5 veckor kvar nu tills sommaren börjar för min del, ohh vad jag längtar.

Inte träffat tompa knappt på hela dagen, vi har gått om varandra.. Var förbi när jag åkte från kåren bara och sa puss.. Gud vad jag älskar honom, mest av allt ♥.

Vännerna är de bästa iallafall!

kändis..

Kategori: livet

Så imorgon ska jag vara kändis för en dag. Ska på kändisgasque med lärarna minsann, blev bestämt alldeles nyss, fuck.. har ingen aning om vem jag kan klä ut mig till, hur svårt som helst ju.. Ska googla runt lite nu, är ju inte lik ngn överhuvudtaget så får gå på att vara någon som är blond och liten.. Det ska jag väl kunna hitta ngn.. Dessutom måste det passa min garderob ;) haha...

Har ni ngra tips??

Vila i fred!

Kategori: livet

Måndagen 14 april kl. 21:00 tänder vi ett ljus i vårt fönster för Engla och hennes familj. Sprid detta vidare så att så många fönster som möjligt får lysa för Engla ikväll som ett manifest mot att vi inte tolererar våld mot barn, unga och medmänniskor i överlag i vårt samhälle!

Vilket fruktansvärt samhälle vi lever i, det finns liksom inga ord för vad som hänt och hur det nog påverkar de flesta i Sverige just nu. Att man som mamma/pappa, syster, bror osv inte ska vara trygg när ens barn eller syskon är i skolan eller på en helt vanlig cykeltur mitt på ljusa dagen, utan att ha en oro i kroppen över att något som detta ska kunna hända.. Vilket öde för stackars Engla och hennes familj, 10år gammal och hade hela livet framför sig. Något som detta får absolut inte hända och jag hoppas bara att gärningsmannen får de värsta straffet någon kan få.. Hemska, äckliga människa, hur kan man göra så mot ett barn?!... Idag fäller jag en tår över hur för jävligt livet kan vara, och hur fruktansvärda människor kan vara..

Vila i fred!

måndag

Kategori: livet

Nu var nya veckan igång och det var sjuukt segt att gå upp imorse. Tompa fick gå upp en timme tidigare än mig så jag kunde fläka ut mig i sängen innan det var min tur att traska upp. Efter lunch kom jag igång en aning men är fortfarande seg. Ska strax ut till stallet o Landola, vi ska ut i skogen och galoppera idag, får se om vi får något sällskap, vore trevligt. I veckan ska tompa rida för första gången oxå, dock inte på Landola utan en annan häst i stallet som är hur snäll som helst :) Ska bli roligt.

Helgen gick så himla fort så nu känns det knappt som man varit borta. Lördagen spenderades i Malmö som sagt. Vi var nere vid hamnen och fikade på expressohouse först på morgonen, hur fint väder som helst. Sen tog vi en promenad runt omkring där innan vi drog mot stan.. Mamma och jag gick på stan och hittade 2 par skor till mig medan de andra gick till en uteservering på torget. Där satt vi sen till kl.5 och drack vin och öl och hade mysigt. Tog en avstickare in på en irlänsk pub på vägen mot hotellet och sen hem till Rickard & Sarah och drack vin och myste innan vi gick till den karibiska restaurangen där vi var hela kvällen sen. Riktigt cool och mysig restaurang med go musik och härlig atmosfär. Mat och drinkar blandades med snack och skratt i sofforna! En riktigt lyckad dag och jag hoppas jag och tompa kan åka ner snart igen, var hur mysigt som helst att träffa dem.
Tack för helgen allihopa ♥

       

       

kinamat

Kategori: livet

Har kinamat i magen nu, seg, trött och nöjd efter en mysig helg tillsammans med min familj. Berättar mer om vad vi gjorde imorgon, idag är vi alla bara bakis, haha. Det blir en lugn kväll framför tvn med "Beautiful mind" och pyjamas. Imorgon är jag igång igen! Kemi hela dagen och sen rida ut med Landola :) Blir mysigt.

Taggtråd är trött efter ett dygn med Kaj och Maria så hon ligger och sover i sängen nu :) Så mysigt att ha henne hemma igen, det var tomt när vi kom vid lunch förrut.

Ligger bilder uppe på facebook, men kanske lägger in några imorgon eller så..

mina hjärtan.

Kategori: livet

image481Sen jag flyttade ner hit så har närmaste vänner helt klart varit Emelie, Milla, och Linn ♥.. Ni vet hur det är när man träffar dem där vännerna som man skulle kunna dö för. De man kan festa och ha sjuuukt kul med, dem som lyssnar när man behöver hjälp, dem som berättar om sina problem och vill ha ens råd. De där vännerna som älskar en no matter what... Jag har haft sån tur och ibland är det svårt att visa hur mycket människor betyder, jag har så svårt att visa det.. Ibland tycker jag det är dumt, jag vill bara skrika ut hur lyckligt lottad jag är med alla fina vänner jag har runt omkring mig, även Mathilda och Madde som jag kommit jättenära under vår Bmanotid.


image483

Känns som jag missat mycket roligt den senaste tiden och det kan jag liksom inte ta tillbaka.. Så mycket saker som händer som jag missat pågrund av nya rutiner i mitt liv.. Vet att jag överdriver men missar man en bra dag så känns det som man missar så mycket, så mycket som de berättar för varandra som jag inte får veta.. och jaa ni vet.. Äsch nu svamlar jag bara. Haha!

image482


Ville bara säga att jag ska ändra mig och försöka hinna med allt bättre!
Älskar er!

päron på besök

Kategori: livet

Stressig dag, skola, stallet och så hinna hem till 7 när mamma & pappa skulle komma. Hann faktiskt rätt bra, var till och med klar med sminkningen när dem kom.. Minsann :) Nu har vi haft det lugnt och mysigt på en italiensk restaurang, mamma och jag delade på en flaska vitt vin så är lite gosig i kroppen nu... Bruchetta till förätt och vegetarisk pasta till varmrätt, helt otroligt gott. Pappa och Tompa tog speciale, 3 st olika köttbitar med sås och potatisgratäng, haha.. Deras magar står rätt ut nu :)

Nu ligger dem i vardagsrummet och sover, ville bara glida in och säga hej innan jag oxå ska sova. Vi ska upp 8 imorgon och äta frukost innan vi drar först mot Nyhem för att lämna Taggtråd till Maria och Kaj, och sen motorvägen till Malmö :) Det regnar där just nu sa Rickard, får hoppas det blir bättre till imorgon!!

Jag är nyduschad och insmord i brun utan sol, känner mig som ett vitt lakan just nu så var tvungen att göra någonting åt det.. Gjorde det lite slarvigt, men inte så mkt av kroppen som syns än så länge eftersom det inte är varmt nog att ta av sig kläderna än :) Det ska nog bli bra!!

Så imorgon bär det av mot Malmö, på dagen ska vi nog gå i lite affärer och sådär, mamma skulle köpa lite vårskor åt mig sa hon :).. Sen hade Rickard beställt bord på en caribisk restaurang på kvällen. Låter riktigt roligt, hoppas dem spelar lite mysig musik och sådär :) Sen bo på hotell, äta hotellfrukost på söndagsmorgonen (mmmmm) och så hemåt Halmstad på eftermiddagen.. Kommer nog bli en bra helg!

wonderful world.

Kategori: livet

Idag har varit en helt fantastisk dag. Jag har bara tagit det lugnt, solat lite, gått på stan och köpt en tröja jag ska ha till min kjol när vi äter middag på lördag. Köpte lite håraccessoarer oxå som jag har dåligt om. Men mest av allt så har jag och Landola haft en toppendag tillsammans. Vi red ut i skogen på en lugn tur och vi hade det underbart, ibland var allt såå mysigt.. Lägger ut lite bilder på min dag.

     

     

   

den största kärleken ♥

korsordskonst

Kategori: livet

Tompa och jag hittade ett skojigt korsord i Veckans Nu tidningen som jag köpte idag.. Fick nästan ut alla utan 3-4 ord, otroligt irriterande... Men när man inte kan mer så är det ju bara så... Får hoppas mamma kan hjälpa oss med de sista orden på fredag när dem kommer. Ohh vad det ska bli mysigt. Hoppas på vårväder så vi kan strosa i Malmö med solglasögon och ballerinaskor :). Vore mysigt!

Imorgon är jag som sagt ledig, och det ska bli såå skönt, ska sova ut ordentligt, kolla på en film eller nåt till frukosten, plugga några tentafrågor och så stallet.. Idag var Landola underbar och vi hade en toppendag i stallet tillsammans. Fina härliga Landola. Ska ta med kameran någon dag och ta lite kort så ni får se vilket fint stall vi bor i nu.

Ska ta med den till Malmö också så får det bli ett litet våralbum på facebook sen.

Nu ska vi se Step Up och sen soova.

ha så roligt ikväll töser, synd att jag var tråkig och inte orkade. älskar er.

creapy

Kategori: livet

Sitter på Aftonbladet.se och läser lite nyheter så kommer denna artikel upp.
Är det inte lite väl kusligt..?! Och så säger folk att hjärtat bara är en muskel.. Tror den är mycket mer än så.
Det är ju hjärtat som lider när vi sörjer.

head pain worry

Kategori: livet

Ont i huvudet idag.. Sitter hemma och tar tag i fysikhemtentan. Ska försöka hitta lite svar på frågorna genom internet, allt finns inte i boken vilket gör det hela lite mer komplicerat. Ska skriva några frågor iallafall, så kommer det kännas bättre. Det är ju så långt kvar innan det ska in (15/5) så har ju ingen press på sig över huvudtaget, men mycket annat som ska vara klart då oxå så ju mer framförhållning jag har desto bättre.

Vi får vårt betyg i matematikkursen idag.. Nervöst.. Vill ju ha det där VGt eftersom matteprovet gick så bra. Men är nöjd med ett G oxå såklart, det gör ju ingen skillnad mer än att det höjer min egen motivation litegrann.

Nu ska jag lyssna på Lars Winnerbäck och skriva lite, stallet blir det inte fören ikväll, ska ta det lugnt idag och äta ordentligt så får vi hoppas att det onda försvinner, varit lite slarvig med både mat och vatten de senaste dagarna. Är ledig hela dagen imorgon så kommer hinna plugga en del oxå :) brabrabra!!

down for now.

Kategori: livet

Herregud mitt huvud, somnar snart skrivandes.. Haft en sjuk dag i stallet, 5 timmar... Först bråk med Landola i hagen i en timme innan hon gav upp, sen schamponera hela henne eftersom hon var helt dyngsvett, sen mocka, fixa höpåsarna och så vidare.. Vid halv 7 var det stallmöte fram till halv9 och sen hem.. Äntligen! Mamma ringde och höll mig sällskap på vägen hem iallafall. Bästa mamma! Vi pratar i telefon näst intill varje dag och har alltid massor att prata om, det är så härligt att ha sin mamma så nära, hon lever verkligen för oss, det känner man med varje ben i kroppen :). Tänk när man på tonåring och skrek och betedde sig såå illa mot sina föräldrar, usch vad jag skäms när jag tänker tillbaka på det...

Simon och Markus är här och glor film med tompa så jag är förvisad till sovrummet, orkar absolut inte vara social ikväll, vill bara sooova. Imorgon är det kemi hela dagen sen stallet och rida ordentligt för en gång skull :) Haft det bråkigt i några dagar nu så hoppas att hon sköter sig bättre imorgon. Som dem säger i stallet, det är för alla deras fel som man älskar dem mest :) Och så är det ju faktiskt...

Jag borde duscha men jag orkar verkligen inte, äcklig som jag är.. Haha.. Gör det imorgon bitti istället så vaknar jag till liv lite.

Nu ska jag däcka!

funderingar.

Kategori: livet

image469Drömde himla konstigt inatt, kan inte riktig förklara vad jag drömde men det var iallafall skumt som tusan med en massa folk från det förflutna. Fick mig att tänka på hur mycket människor som jag träffat sen man föddes som var och en påverkat eller på något sätt haft ett inflytande på den personen som jag är idag. Det är ganska häftigt om man tänker efter, hur alla dessa människor som kommit och gått i allas liv har påverkat den individ som man vald att vara just nu, just idag. Alla småval i livet om vilka värderingar man har, om kunskap och om kärlek har man ju inte gjort själv, utan med hjälp av de vänner man haft och fortfarande har.. Tänk vad mycket det gör, att ha människor runt oss som älskar och bryr sig om, jag hade helt klart inte varit den jag är idag utan de erfarenheter jag fått genom vänner, den kärlek jag fått vara en del av och mot- och medgångar som jag har upplevt.

Livet är bra fantastiskt och varje dag lär man sig någonting nytt om sig själv!

borde sova.

Kategori: livet

image468Skulle lagt mig vid 23 sa jag.. Men det blir alltid att jag hamnar på Youtube och lyssnar fina låtar och klipp, det är en bra avslutning på dagen. Imorgon ska jag upp klockan 9 och gå till skolan, måttligt sugen på det men måste ta tag i mitt pluggande nu.

Godnatt alla vänner, glöm inte bort att du är värdefull för mig :)







feels like tonight.

Kategori: livet

Hittade av en slump en fin låt med Chris Daughtry på Youtube. Han är riktigt grym!
Men en sak har jag tänkt på ett antal gånger, varför är de allra vackraste låtarna skrivna i hjärtesorg och handlar om uppbrott och brustna hjärtan? Är det för att man är som mest poetisk då när hjärtat är som mest skadat. Det kan nog kanske stämma, jag skriver mycket mer när jag är ledsen, för när man är lycklig kan man bara skriva det, sorg har så många mer uttryck kan jag tycka.. Men det finns otroligt många fina låtar om lycklig kärlek också såklart, men ofta handlar det om "what could have been" och så vidare..




hittade en till som jag vet att jag hört förrut, fiin.

död i kroppen.

Kategori: livet

Ohh hade skrivit ett långt inlägg och så försvann det... Så orkar absolut inte skriva om allt, för trött för det :). Men skrev iallafall typ att jag är trött efter en låång dag i skola och stallet då Landola bråkade och inte ville komma in från hagen. Var hemma vid 20 och nu har jag bara lagat mat och tagit det lugnt, jätteseeg. Tompa är iväg och spelar fotboll så han har lämnat mig och taggtråd ensamma. Hon ligger och gosar i mitt knä!

Många måsten nu som måste betalas.. Parkeringsböter (oups), nya p-piller, mat, böcker, dressyrlektion och massa andra saker så fick ringa hem till Mamma och be om allmosor :).. Tur jag har världens bästa mamma som alltid hjälper till när man behöver. Hur hade jag klarat mig utan henne och pappa. tacktacktacktack!

nya klänningar påväg

Kategori: livet

Gled in på Ellos.se och tänkte beställa hem lite klänningar eftersom jag fått bra rabatt där som går ut om några dagar. Sagt och gjort, hittade faktiskt fyra stycken som kommer vara jättefina i sommar, tror jag. Ellos brukar ju vara där stora i storlekarna så ibland är 34 alldeles för stort för mig, men får hålla tummarna att det inte är så den här gången.

image464  image465  
image466  image467

inge kul.

Kategori: livet

Luften gick ur mig totalt och nu känner jag mig nere och tjurig. Därför ligger jag ensam i soffan och bloggar istället för att mysa och vara kärleksfull med tompa, ibland orkar man bara inte och behöver ensamtid. Har precis lagat mat till oss två, pasta och wok med panangcurry, riktigt gott. Fick över så jag fick med mig matlåda till skolan imorgon oxå, brabra. Pengarna börjar tryta redan så finns inte så mycket val, egentligen vill man ju käka köpmat varje lunch men det är varken bra för kropp eller kontot.

Imorgon är det heldag i skolan.. Som alla dagar.. Gud vad jag längtar tills den här skiten är slut och sommaren börjar. Bara 7 veckor kvar nu eller nåt, det är ju ingenting. Det är bara att kämpa.. Så tråkigt när man har noll motivation och 4 tentor framför sig. Känns ju rätt surt. Men när jag väl är klar med dem så kommer dem kännas så himla bra, det vet jag :).

söndagsstäd.

Kategori: livet

Vaknade av en grå himmel och kollade på klockan, 12:37. Så länge har jag inte sovit på huuur länge som helst, var faktiskt riktigt skönt, och fick inte ett dugg ångest eftersom det är söndag och de enda planerna vi hade idag var att städa och tvätta. Så upp och iväg till affären för att köpa frukost, fil och hönökaka, hur gott som helst. Sen har vi städat tills nu och tvätten håller på att bli klar i tumlaren. Riktigt skönt att ha rent och fräsht igen.. Det är det absolut tråkigaste som finns att göra hushållssysslor men det är skönt när det väl är klart.

Ska snart iväg till stallet där vi ska rida dressyr idag :). Roligt, passar bra idag när det är trist väder oxå. Sen blir det en lugn kväll framför tvn och ladda inför en ny vecka. På fredag kommer som sagt mamma&pappa så längtar till dess. Måste hitta någon som tar hand om Taggtråd lördag/söndag oxå när vi är hos Rickard & Sarah.

galopp

Kategori: livet

Varit i stallet i nästan 4 timmar idag :) Härligt är bara förnamnet. I stallet kan jag vara precis hur jag vill, Landola gillar mig alla dagar. Solen sken och det var perfekt varmt. Tompa och jag pysslade och mockade en stund innan vi började borsta på Landola. Jag tog en ensam tur i skogen och hittade travslingan där Landola verkligen fick galoppera av sig, så glad har jag inte sett henne på hur länge som helst, och hon är alltid glad :) haha. Det var riktigt mysigt att bara släppa taget och galoppera tills varken hon eller jag orkade mera. Sen skrittade vi lugnt (så lugnt det går när allt är läskigt =P) hemåt stallet igen och myste en stund innan det var dags för kvällsmat.

Ikväll ska vi ha tommie&joannakväll ♥. Tompa står och gör klyftpotatisen klar för ugnen just nu medan jag tar det lugnt i sängen. Blir lax och ärtor och kantarellsås till, mmmmm.. Sen blir det filmkväll, eftersom vi har 10-kronorfilmen-affär precis här nedanför så fick det bli tre filmer idag. Får se om vi orkar se alla. Idag blir det glass istället för godis och imorgon börjar jag banta till nästa fredag igen, haha. Jag och min självdiciplin...

Ha en underbar kväll.

Berg och Berghagen

Kategori: livet

image463Såg på premiären av "Berg flyttar in" igår på tv4. Har alltid gillat Carina Berg så antog att även detta program skulle vara en succe. Och som sagt, hur bra som helst. Hon är bara en såndär mysig och snäll person som blir älskad av alla.. Inte nog med att hon är en sjukt bra tv-människa, men hon är ju galet snygg oxå, spelar ingen roll om hon är sminkad eller sitter nyvaken i pyjamas.. Tänk om man ändå kunde fått dem egenskaperna.

Helt klart ett program jag ska fortsätta se iallafall.





hudvård.

Kategori: livet

Vi var ju som sagt hos Emelie igårkväll och träffade en hudvårdskonsult från Mary Kay.. Jag stressade dit direkt från stallet, skitig, osminkad och sjukt hungrig.. Så jag var väl inte den gladaste "kunden".. Men det gick bra och jag fick iallafall mina läppar peelade så de är mjuka som fasen även idag. Skönt, dem är alltid torra och spruckna annars. Åkte förbi Medea på vägen hem och köpte en pizza, gled förbi godiskiosken precis under oss och hade en svullarkväll i min ensamhet :). Tompa kom hem vid nio och vid halv 23 låg vi båda däckade i soffan... Sov till halv 12 idag så nu är jag iallfall utvilad.
image462
Idag har mannen och jag gått på stan, köpte en tygpåse att ha som väska, ett par billiga solglasögon och en concealer. Precis lagom för min ansträngda budjet. Tog en tacobuffe på Ålens oxå, riktigt gott och skönt med lite "ordentlig" mat. Ska slappa ett tag sen ska vi till stallet och mysa med Landola. Idag blir det galopp på travslingan, om jag hittar dit.




dreams.

Kategori: livet

Ser på ett yuotubeklipp på Emelies blogg och njuter. Vilken underbar film om livet och om hur bra man kan ha det och hur mycket möjligheter som det finns om man bara orkar ta chansen att uppleva livet till max! Så vackert!

Whatever your dreams are, GO FOR IT!

Begin with one small step, Don't let others stand in your way. Walk your own path.

Be positive, What you think is who you become.

Tankar som man behöver höra ibland när allt känns omöjligt och svårt!


Club4

Kategori: livet

Gårdagen var såå sjukt lyckad! Bara en sån himla bra dag. Skola heela dagen till 16, sen följde tompa med mig till stallet så jag skulle hinna med allt. Red läänge i ridhuset, hur mysigt som helst. Landola är den bästa helt klart. Ångrar att jag inte tog ner henne innan, det är det bästa jag gjort!

Vi drog hem och gjorde iordning oss och kvällen började hos Emelie med en flaska vin och några töser :). Sen gick vi vidare till Stefan där det var en himla massa folk för att vara torsdag och förfest. Drog mot Lilla helwetet vid 24 eller något.. Heeelt galet kul, vi dansade konstant till stället stängde vid 3 och mina fötter lider idag. Men det var det värt. Såå jäkla roligt, och så mycket folk. Får hoppas dem fortsätter med club4 en gång i månaden eller vad planen är. Housemusik heela kvällen som gav gåshud ett antal gånger! Härligt!

Idag är jag seeeg som fan, ska skjutsa tompa till jobbet vid 3 och sen åka till stallet, sen direkt till Emelie där ngn brud kommer och snackar om hudvårdprodukter... Hmm, har absolut inga pengar att handla något för men kan vara skoj att höra vad hon säger.. Hett med bakishud också, rödflammig och inte allt för vacker :) Haha.


kärlek.

Kategori: livet

Ohh Emelie hade lagt upp det här fina kortet på sin blogg, tyvärr är hon inte med själv men ville bara visa hur fint och mysigt vi hade det i vårsolen igår. Det var verkligen hur skönt som helst, och vindstilla. Det är det absolut inte allt för ofta här nere på Västkusten.. Och den där laxpajen var heelt ok!! :)

image460

Haft en riktigt mysig dag i stallet, var där i över 3 timmar minsann. Tog det lugnt och pussade en massa på Landola.. Äntligen får hon en ny sko imorgon, då ska vi rida ett ordentligt dressyrpass så vi båda har träningsverk på fredag, haha. Sen blir det hem fort och göra ordning sig inför kvällen. Inte riktigt bestämt vad vi ska göra innan men som sagt fyller Stefan år och ska ha förfest så antar att vi går dit, kan blir skojigt!! :)

fest.

Kategori: livet

Imorgon är det fest, Club4 har premiär på Lilla Helwetet, fast både Emelie och Camilla ska vara nyktra så vet inte riktigt hur mycket jag ska dricka :). Måste visa gott omdöme, haha. Stefan fyller dessutom år på fredag så det blir att fira honom imorgon, hurrahurra. Patrik skulle komma ner från Motala också, kan bli roligt. Jag ska ha min nya fina kjol från h&m och ett vitt linne bara, blir nog fint! Linn och hennes prins firar 3 år imorgon så henne får vi klara oss utan, det klarar vi nog !

Kul med någonting nytt och inte bara samma kåren och mårtenssons varje vecka, man kan lätt bli trött på det! Så en torsdagsklubb passar helt perfekt nu, hoppas det blir lyckat och att det kommer mycket folk.

hat..

Kategori: livet

du är ju så äckligt falsk så att det är synd om dig! Undrar verkligen vad dina "fina älskade underbara gulligull vänner" skulle säga och tycka om dig om de bara hörde all skit du spyr ur dig om dem! Falskare än så blir det nog fan inte...


Oj fick en arg kommentar i förra inlägget.. Men så farligt är det nog inte, de vänner jag har vet vem jag är och så vidare, och att snacka skit gör jag nog inte allt för ofta (vad jag vet iallafall).. Och jag säger nog inte saker om andra längre som jag inte skulle kunna säga till dem. det har jag gjort så det räcker i "yngre" dagar.. Eller vad vet jag, vet inte vem som skrivit detta men hoppas att mina vänner tycker om mig iallafall!

Ska iväg till stallet nu och mysa med min bästa vän iallafall, och henne har jag aldrig någonsin snackat skit om ;) haha.

Vårdag

Kategori: livet

Det har varit en helt underbar ledig dag :). Vaknade vid 10 och låg och kollade klart på en film vi började se igårkväll. Gick ur sängen vid halv 12 och åt lite frukost tillsammans vid köksbordet, inte ofta det händer ! haha. Sen åkte tompa till skolan och jag satte mig och glodde internet och fixade med virusskiten lite. Vid 2 mötte jag upp Emelie, Camilla och Linn i stan så gick vi till ett cafe och fikade.. Satte oss utmed Nissans kant och drack cola och pratade. Hur underbart väder som helst har det varit. Gick in på h&m och köpte en kjol och lite smink som jag var tvungen att ha, vidare till en bokhandel och köpte ett skolblock, in på Stadium och köpte läderchaps jag ska ha när jag rider och ett nytt grimskaft till landola :). Vilka underbara vänner jag har, jag är så tacksam varje dag för att jag fått träffa så fina och roliga människor. Allt är så lätt och mysigt tillsammans med dem. Hoppas vi kommer vara vänner föralltid ♥

Iväg till skolan för att hämta tompa, sen åka ut till stallet där Landola stod och väntade på oss. Hur fantastiskt är det inte att hon äntligen är här, och att jag får åka ut och ta hand om henne varje dag... Jag kan inte vara lyckligare just nu! Vi borstade och hon fick gå i skrittmaskinen medan jag och tompa smörjde grejorna lite. På torsdag får hon äntligen en ny sko på den fot hon tappat en så då ska jag ut och rida ut i skogen med en tjej i stallet!! Mysigt ska det bli. Folket i stallet är hur snälla och trevliga som helst, och det är många som är i samma ålder som jag, det är skoj. Nästa vecka ska vi rida dressyr för en tränare, komma igång lite, det behövs!

Resten av veckan består av skolan, stallet, mys, premiär för Club4 på torsdag, dejt med tjejerna på fredag, fest eller lugnt i helgen är inte bestämt ännu... Hoppas mina böcker hinner komma också så jag kan började med fysikhemtentan.. Många veckor kvar tills den ska vara inne men alltid bra att börja i tid. Mycket som kommer komma på en gång i mitten av maj sen så likabra att vara ute i god tid...

Har suttit precis hela kvällen på ett forum och fått hjälp med mitt virus.. Antaligen är det på tompas dator det varit hela tiden och så har jag varit arg på min dator.. Men eftersom jag har trådlöst har det smittat av sig... Så nu är det förhoppningvist löst så ni slipper mina himla meddelanden.. Förstår att det börjat bli irriterande, haha.. Känns skönt att jag fixat till det själv eftersom det antaligen är jag som tagit hit det från första början så... Nu känner jag mig duktig!!

Imorgon åker lillasyster till London igen, det unnar jag henne verkligen. Hoppas du får det helmysigt där borta nu och att du hittar ett bra jobb! Kommer sakna dig såå mycket men vi ses i Maj och sen kommer du ju snaart hem och börjar plugga du med!! Håller tummarna för Lund eller Malmö så jag får ha dig ganska nära :). Älskar dig Martina, du är den bästa systern man kan tänka sig ha ♥. Var försiktig och gå inte ensam hem, haha!

Nästa helg ska vi åka till Malmö och hälsa på Rickard och Sarah, kommer bli hur bra som helst. På fredag kommer mamma och pappa först hit så vi ska gå på restaurang och mysa och på lördagmorgonen åker vi neråt landet och hälsar på skåningarna. Sen tillbaka hit på söndagen! Mysigt att bo på hotell också, det var ett tag sen. Får hålla tummarna för en resa med tompa i sommar så jag får sova på hotell en hel vecka, eller två ;).

Blev sjukt långt inlägg nu men väntar på att ett program ska bli klart på datorn.
Ska iallafall sova nu, upp 9:oo imorgon och ha Kemi till 15:oo.. Inte alls sugen.. Men inget att göra åt, vår lärare är rätt bra iallafall så får väl tacka för det!

Godnatt alla vänner! Puss

duntäcke

Kategori: livet

Ligger precis nyvaken i sängen, hur skönt som helst :) Idag är en ledig dag så jag ska ta det sjukt lugnt.

Att ha Landola här nere är helt underbart och alla i stallet är hur snälla som helst, känns så himla bra :)

Ska se en film nu men skriver mer sen, kul att man kan blogga nu igen iallafall !

GODMORGON