first day of my life

Vårdag

Kategori: livet

Det har varit en helt underbar ledig dag :). Vaknade vid 10 och låg och kollade klart på en film vi började se igårkväll. Gick ur sängen vid halv 12 och åt lite frukost tillsammans vid köksbordet, inte ofta det händer ! haha. Sen åkte tompa till skolan och jag satte mig och glodde internet och fixade med virusskiten lite. Vid 2 mötte jag upp Emelie, Camilla och Linn i stan så gick vi till ett cafe och fikade.. Satte oss utmed Nissans kant och drack cola och pratade. Hur underbart väder som helst har det varit. Gick in på h&m och köpte en kjol och lite smink som jag var tvungen att ha, vidare till en bokhandel och köpte ett skolblock, in på Stadium och köpte läderchaps jag ska ha när jag rider och ett nytt grimskaft till landola :). Vilka underbara vänner jag har, jag är så tacksam varje dag för att jag fått träffa så fina och roliga människor. Allt är så lätt och mysigt tillsammans med dem. Hoppas vi kommer vara vänner föralltid ♥

Iväg till skolan för att hämta tompa, sen åka ut till stallet där Landola stod och väntade på oss. Hur fantastiskt är det inte att hon äntligen är här, och att jag får åka ut och ta hand om henne varje dag... Jag kan inte vara lyckligare just nu! Vi borstade och hon fick gå i skrittmaskinen medan jag och tompa smörjde grejorna lite. På torsdag får hon äntligen en ny sko på den fot hon tappat en så då ska jag ut och rida ut i skogen med en tjej i stallet!! Mysigt ska det bli. Folket i stallet är hur snälla och trevliga som helst, och det är många som är i samma ålder som jag, det är skoj. Nästa vecka ska vi rida dressyr för en tränare, komma igång lite, det behövs!

Resten av veckan består av skolan, stallet, mys, premiär för Club4 på torsdag, dejt med tjejerna på fredag, fest eller lugnt i helgen är inte bestämt ännu... Hoppas mina böcker hinner komma också så jag kan började med fysikhemtentan.. Många veckor kvar tills den ska vara inne men alltid bra att börja i tid. Mycket som kommer komma på en gång i mitten av maj sen så likabra att vara ute i god tid...

Har suttit precis hela kvällen på ett forum och fått hjälp med mitt virus.. Antaligen är det på tompas dator det varit hela tiden och så har jag varit arg på min dator.. Men eftersom jag har trådlöst har det smittat av sig... Så nu är det förhoppningvist löst så ni slipper mina himla meddelanden.. Förstår att det börjat bli irriterande, haha.. Känns skönt att jag fixat till det själv eftersom det antaligen är jag som tagit hit det från första början så... Nu känner jag mig duktig!!

Imorgon åker lillasyster till London igen, det unnar jag henne verkligen. Hoppas du får det helmysigt där borta nu och att du hittar ett bra jobb! Kommer sakna dig såå mycket men vi ses i Maj och sen kommer du ju snaart hem och börjar plugga du med!! Håller tummarna för Lund eller Malmö så jag får ha dig ganska nära :). Älskar dig Martina, du är den bästa systern man kan tänka sig ha ♥. Var försiktig och gå inte ensam hem, haha!

Nästa helg ska vi åka till Malmö och hälsa på Rickard och Sarah, kommer bli hur bra som helst. På fredag kommer mamma och pappa först hit så vi ska gå på restaurang och mysa och på lördagmorgonen åker vi neråt landet och hälsar på skåningarna. Sen tillbaka hit på söndagen! Mysigt att bo på hotell också, det var ett tag sen. Får hålla tummarna för en resa med tompa i sommar så jag får sova på hotell en hel vecka, eller två ;).

Blev sjukt långt inlägg nu men väntar på att ett program ska bli klart på datorn.
Ska iallafall sova nu, upp 9:oo imorgon och ha Kemi till 15:oo.. Inte alls sugen.. Men inget att göra åt, vår lärare är rätt bra iallafall så får väl tacka för det!

Godnatt alla vänner! Puss

Kommentarer

  • Anonym säger:

    du är ju så äckligt falsk så att det är synd om dig! Undrar verkligen vad dina "fina älskade underbara gulligull vänner" skulle säga och tycka om dig om de bara hörde all skit du spyr ur dig om dem! Falskare än så blir det nog fan inte...

    2008-04-02 | 13:16:07

Kommentera inlägget här: