first day of my life

hej då 2006

Kategori: livet


sådär. det här blir nog sista inlägget för det här året.

Nu har jag äntligen kommit hem efter massa timmar i stallet. Det har varit mysigt, men ganska så kallt, så nu sitter jag här och fryser. Ska snart hälla upp en varmt bad med bubblor och nya veckorevyn. Njuta en stund. Sen är det dags att göra iordning sig. Ska vara hos Mli vid 7 och ska fodra hela stallet vid halv 7. hihi, hur ska jag hinna? det ordnar sig alltid. Får sminka klart mig och fixa håret och sen sätta på en mössa, har jag bara kläderna att ta på mig sen, det går ju fort.

Nu mår jag lite bättre, och kvällen kommer nog att bli lyckad. det känns bra. önskar bara han vore här också, men så är det inte nu, ingenting att göra åt. Bara 5 dagar tills jag får träffa honom igen, det blir bra!!
Men jag får fira in nya året med gamla vänner och det ska bli roligt :D.
Klockrike är inte fy skam det heller. Det har ju varit lyckat förrut, hihi
Ska prova klänningar nu, se vilken jag ska ha.. hmm.

Gott Slut och Gott Nytt År till er alla.

Vi hörs imorgon, bakis och med nya äventyr pågång.
puss

same shit..

Kategori: livet


different day.. Så var det som vanligt igen då...
jag orkar inte ens bry mig längre.


dagen D

Kategori: livet



Efter 2½ timmes sömn så har man varit uppe och fixat i stallet, hästarna mådde bra, men rätt som det är började det att regna, vilken toppenstart på dagen. jaja, lite regn har ingen dött av. halvt sovande sopade och krattade och gjort jag nyårsfint.
Nu ska jag göra mig lite frukost, sen lägga mig och sova några timmar till innan insläppet vid 1. Blir en sväng i skogen idag tror jag.
Kanske skulle jag fira ikväll hos Landola, hon kommer ju säkert vara rädd vid 12-slaget när alla fyrverkerier sätter igång, vill vara där och ta hand om henne då.

Kändisarna i Hollywood har nog inte NewYears-eveångest och problem med att dem inte vet vart de ska ta vägen. Idag skulle jag vilja vara där :D eller det vill jag alla dagar, men idag mer än vanligt kanske, hihi.

jaja, det är som det är.
ska ringa och väcka honom snart, hihi :D

Glad Nyårsafton.
puss

ingen ro.

Kategori: livet


Jag kan inte sova..
upp om 5½ timme, jag kommer inte orka
-gäsp-

det är för tyst, det skrämmer mig.

kanske.

Kategori: livet


ska jag åka ner till Halmstad iallafall ?...
jag vill ju.. men orkar jag.. är det värt massa timmar i bilen.. Mm kanske :D
jag bestämmer mig imorgon.

jag börjar bli trött, gråtit massa och huvudet gör ont, tur det är ny dag snart.
jag är hungrig med.

godnatt alla,

puss

Tack T

Kategori: livet

det handlar om fingertoppar
och om händer som vill bo i varandra
om att springa skrattande genom ösregn
att göra fruktsallad och fläta ord
och att dricka te tillsammans när nätterna förvandlas till morgon

det handlar om tankeläsning
och om smujpaj och bubbelskum
om att gå i mörker och titta på stjärnorna
att inte behöva blunda för att våga ta plats
och att blåsa luft i varandras lungor tills bara skrattet finns

det handlar om ögonskimmer
och om glitter och såpbubblor
om att ligga stilla och lyssna till varandras hjärtslag
att tala samma språk och samma tystnad
och att vara tryggt inlindade i stora luddiga närhetsfiltar

det handlar om tvåsamhet som inte river sönder
och om att minnas hur man andas
om varmfamnar och enkelhet
att gömma sig i tält av mjukhet tillsammans
och att veta, att &-tecknet mellan du & jag egentligen är ett bindestreck ♥

jag tycker det sammanfattar oss rätt bra :D

året 2006

Kategori: livet

Det finns så mycket som hänt det här året. mycket dåligt, mycket bra. Många nya vänner, nya ansikten, nya minnen att le åt.
Året började med ett avslut, som bröt ner mig totalt, men jag tog mig upp igen, och under tiden hittade jag Adam som nu kommit att bli en av mina närmaste vänner vilket jag är väldigt glad för.
Jag har pluggat och pluggat på komvux, och varit duktigare än jag trodde, och jag klarade av mina mål, vilket nu lett till att jag kommer flytta om en vecka och börja plugga.

Men det jag minns mest med det här året är ändå sommaren och våra 3 roadtrips till Halmstad.
Det hela började med roliga dagar i varamon och midsommarafton, och slutade med ett nytt kapitel tillsammans med några av världens bästa vänner kanske, hihi.
Undrar om jag någonsin kommer kunna mår så bra och känna en sån gemenskap igen, det kommer nog bli svårt!.. Det finns miljoner uttryck och låtar som får min att minnas, och himla massa fina kort, som får mig att le när jag tittar på dem.

Vårat sommargäng var det bästa, och min o Ts sommarromans var underbar och spännande, och även om det ledde till mycket ledsamhet och tårar i höst så ångrar jag det inte för en sekund, det var bästa tiden i mitt liv.
Jag började träna och äta lite bättre, som gjorde att jag mår lite bättre nu, även om himla mycket godis slunkit ner oxå under årets gång, men det har jag varit värd.

Häståret har varit jättemysigt. Landola har blivit min bästa vän,och hon hittar på nya bussaker varje dag. Vi har varit på tävlingar och haft mysiga familjedagar tillsammans.
Jag och mamma har kommit varandra väldigt nära det här året, hon har hjälpt mig genom allt jobbigt, men också sett till att jag kommit över saker och ting och hon har berättat för mig, och fått mig att förstå att jag är en bättre människa än vad jag själv tror. Hon har fått mig att tro på mig själv och tro på att jag kan klara av allt. Och nu när jag tittar tillbaka så står jag på exakt det ställe som jag ville, och jag är stark i migsjälv, och i att jag är bra jag med, vad än folk säger.

Pappa fyllde 50år den 21 maj,och det firades med pompa och ståt på kryssning med alla vänner man kan tänka sig. Det var en lyckad tillställning och det var mycket skratt, upptåg och festande, precis som det ska vara.
Jag och Lii har kommit varandra väldigt nära under året, och vi har hjälp varandra genom våra relationsproblem och livskriser "humörsvängningarna" har gått upp och ner och vi har kunnat skratta åt det tillsammans samtidigt som vi pratat om allt mellan himmel och jord.
Hon åkte iväg runt jorden och lämnade ett tomt hål bakom sig.
Emmy och jag har haft en bra år, och vi har kommit varandra närmare än någonsin. Vi har haft våra fajter och tjafs, men allt redde alltid ut sig och nu står vi här starkast tillsammans. Hon flyttade till Söderköping, vilket jag trodde skulle leda till mycket saknad, men hon har varit hemma mycket och jag har klarat av det bra :D.

Det har varit en himla massa festande i år, i höst kanske lite mer än vad som varit nyttigt.
Men vi har haft roligt, och träffade Erik, Mats och deras vänner som en följd av det. Det har varit skoj som tusan, och det har lett till ännu fler nya vänner att prata med och ha roligt tillsammans det.
Vi har fikat och festat och haft en hel del konstiga efterfester :D.
Sommarfesterna var dock roligast och kvällarna och dagarna i Halmstad är det inte mycket som slår. Cafeet blev invaderat av motalabor, och även så gatan utanför, hihi. Så mycket konstigt som vi gjort.

Hösten var jobbig till en början. Det som började så bra i somras med Tommie vid min sida slutade den dagen han flyttade till Halmstad. Jag var arg och ledsen och besviken. Jag slutade aldrig försöka men när jag väl gav upp att tro att det skulle kunna bli någonting så hände någonting.
T kom hem efter helgen vi varit där nere, och sen dess har det flugit runt fjärilar i magen och nu är jag kär. och kanske kommer "vi" leda till någonting himla bra, jag hoppas det för han är så fin, och så bra för mig.
Ett nytt år som vi börjar tillsammans förhoppningsvis, det känns bra att inte riktigt veta vad som kommer hända. Man kan bara hänga med och se vad allt leder till.

Jag kan bara hoppas att 2007 blir minst lika bra som 2006, om inte bättre.

mörkret

Kategori: livet


Att vara mörkrädd är ingenting man önskar någon. Jag tänker inte på det så ofta, för oftast har jag någon runt mig, är det inte familjen finns T där eller någon vän.
Men nu sitter jag här ensam, i mörkret, och är rädd,och lyssnar på alla ljud soim låter runt omkring mig. Sätter på musiken på så högt det går, och hoppas att jag får vara ifred från allt otäckt de här dagarna jag är för mig själv.
Alla bara lämnade mig och tror att jag klarar mig, och visst gör jag det, men det gör inte att jag inte är rädd... eller att jag tycker det är okej att ni bara stack...

Hur ska det gå med en egen lägenhet, där jag inte har någon mamma eller syster att prata med om jag blir orolig... Det klart att man vänjer sig, men att vara rädd för mörkret och vad som finns där har alltid funnits med, och jag tror inte det kommer försvinna heller.. Minnen från barndomen som finns där...

Jag låser dörren om mig, och hoppas jag somnar tidigt, imorgon ska jag upp kl 7.30 för att ha jouren i stallet. imorgon ger mig ångest, dumma nyår.

överskattat

Kategori: livet


Mm det är det minsann. det har jag kommit fram till nu.
och det är mycket som är frågetecken, men orkar jag ens ??

ska strax iväg till stallet igen, var bara tvungen att åka hem och äta, magen gnällde så pass.
 fodra alla 33 hästarna kvällsmat, och sen hem och hopp i duschen.
Vi ska nog iväg och titta på fotboll en stund i sporthallen sen, vet inte hur länge det håller på idag iofs.. men några matcher hinns nog med, roligt att träffa lite gamla ansikten och sådär iallafall.

skriver flytta hemifrån-lista.. himla massa småsaker jag måste köpa. det får bli ikea i veckan när tommie varit och tittat hur lägenheten ser ut. En fin rosa diskborste har jag ju iallafall som jag fått av emsan i julkapp, hihi, hon är bäst :D

puss

tanke

Kategori: livet


nu har jag sovit, en massa. Skulle nog kunna sova ett par timmar till, jag känner mig helt färdig. Vaknade av telefonen -morr-. Inte alls kul att vara sjuk, man känner sig bara så trött hela tiden, som om man aldrig riktigt vaknar till. Menmen, det går nog över snart, man ska inte klaga på struntsaker.

legat och tänkt, och jag vet verkligen inte hur jag ska göra imorgon.
Helst av allt vill jag bara teleportera mig till Hstd, men att sitta ensam och åka 30 mil, jag vet inte, och det blir ju himla dyrt oxå. Men om jag är kvar här hemma kommer jag vara ledsen över att jag inte är där ju. Ingenting kommer bli bra. hmm.

nu ska jag ta en ipren, lägga mig i sängen och sen åka till stallet vid 3 och fodra, sen rida och fixa, och så kvällsfodringen vid 7.

för övrigt regnar det som tusan, vad är det som håller på att hända med världen, en lång evig höst har det varit, kommer vintern komma och förskjuta vår och sommar för oss, då blir jag fan förbannad.
kom nu snö!

hej då-proffs

Kategori: livet


Jag börjar bli duktig på att säga hej då till honom nu. Fast klumpen i magen kom idag oxå, och ligger där nu och gror, även fast jag vet att vi ses om en vecka.
Men det är ju så med kärleken ♥. man vill ju vara nära mest hela tiden.
Dagarna han varit här hemma har varit mysiga till tusen, och det är så roligt att han kommer så bra överrens med familjen, det är ju jätteviktigt.
I magen flyger fjärilarna runt mest hela tiden, och det är en härlig känsla, man mår liksom så bra..!
Tiden går bara alldeles för fort, och nu är det snart dags för mig att packa ihop alla mina saker här hemma och bege mig mot nya äventyr. Känslan är förväntansfullt-kräkfärdig-ångestglädje, av något slag, ni fattar.

Nyårsafton imorgon, och det är ett dåligt tecken att vi inte firar tillsammans... vet inte riktigt hur jag ska göra. Det är ju bara en dum vanlig dag egentligen men det känns ledsamt ändå. Jag har ju ingenstans att ta vägen här hemma heller egentligen... Kunde du inte bara varit kvar några dagar till, hmm..

nu ska jag lägga mig i sängen igen, dra täcket över huvudet, och inte vakna förren jag måste till stallet och rida. kramas :D

Puss

sömn

Kategori: livet


Nu har jag sovit bort hela eftermiddagen, och inte känner jag mig ett dugg piggare för det. Jag har nog fått en förskylning minsann. suck.
ätit en bit mat och nu ska jag duscha läääänge, och sen kommer T så vi ska mysa.
det är nog ungefär vad jag orkar med idag, blää.

puss

sorgligt

Kategori: livet

Nästa fredag kommer min hjärta gå i tusen bitar. Då måste jag säga hej då till Landola och inte veta om jag någonsin kommer få se henne igen.. det skär i hjärtat, det gör fysiskt ont.
Vi kramades länge idag och jag gömde mig i hennes hals när tårarna kom. Hon är min bäbis och min allra bästa och närmaste vän, och nu ska jag bara lämna henne.
Jag känner mig dum, hon litar ju på att jag kommer och tar hand om henne.
Vad ska hon tro när jag rätt som det är inte finns där längre?!.. Kommer hon tro att jag glömt henne ?..

jag älskar henne ♥ hon är den vackraste i världen.

fredag

Kategori: livet

idag är det fredag och jag känner mig sjuk och hängig och ledsen.
familjen åker till Vemdalen om en timme och Tommie åker tillbaka till halmstad imorgon bitti, sen är jag helt ensam här hemma. usch känns inte alls roligt, jag tycker inte om att sova ensam, det är otäckt.

slipper åka ner till halmstad imorgon iallafall, T skulle åka och titta på lägenheten åt mig och ta bilder och nycklarna.
Nyår är fortfarande öppet. kanske blir det videoetts hyrfilmer och en påse chips framför tvn. det känns lite överskattat och inget roligt när jag inte vet vart jag vill iallafall. men vi får se, det kanske ändrar sig under morgondagen.

nu ska jag åka iväg till stallet snart och skritta en sväng i det fina vädret, man får passa på.
sen ska jag krypa under täcket och sova ett tag, himla trött och snorig, blää.

puss

örebrotripp

Kategori: livet


Nu ska vi åka iväg till örebro för att byta något på den himla bilen. Suck, bättre saker har man ju för sig en torsdag såhär. Menmen, tompa och martina hänger med som sällskap så det går väl an.

gårdagen var segseg, tittade hos en film hos brage, sen hem och bytte julklappar, jag är mycket nöjd och luktar nu himla mkt godare  =P hihi.

Nepp, bäst att borsta tänderna,

puss

bakisdag

Kategori: livet

Idag är en seg dag. var bakis när jag vaknade men nu har det gått över litegrann iallafall.
kvällen var himla lyckad igår, blev lite segt i slutet bara.
Förfesten var kanon med alla gamla tjejvänner och John, underbara människor man har runt sig.
Iväg till Harrys vid 22, en jävla massa folk och massa prat och hej och hur mår du, himla trevligt men det blev lite segt till slut, hihi.
Vi fick skjuts hem vid 2snåret och somnade gott efter att ha pratat med mamma och martina en stund.

idag känner jag mig lite vilsen och ledsen, så dumt.
och nu måste jag åka ner till Halmstad i helgen iallafall för att titta på min lägenhet och ta nycklarna och betala första hyran, hihi, coolt. kanske jag åker fram och tillbaka på lördagen, eller så kanske tommie kan åka och titta på den åt mig om jag vill vara kvar i stan,hmm. vet inte riktigt hur jag ska göra. måste ju fixa hjälp med landola isåfall och sådär oxå, krångel.

jaja,nu ska jag lägga mig att sova en stund, seg till tusen! Ikväll ska vi nog mysa och gå på bio i linköping hoppas jag.. :D

puss

kläder.

Kategori: livet


alltid denna ångest när man ska gå ut, I-landsproblem, jag vet =/.. Kläder kastas hit och dit, på och av med olika jeans och linnen till tusen, pust.
Nu blev det iallafall bestämt att jag ska ha en svart klänning på mig och mina bruna stövlar till, lite guldsmycken och lockat hår. Korsetten var lite kort och jag tycker inte om att visa magen.. får köpa ett par lite högre jeans till ändamålet!
Jag tror att det får bli den till nyår istället, blir lite festligare.

Fortfarande noll koll på förfest och emsan har inte ringt än, hihi, hon är nog fast i örebro. Men klockan är ju bara barnet, och det ordnar säkert till sig, hihi.

nu ska jag äta middag, och sen hoppa in i duschen håret lär nog ta ett tag, men det är mest roligt.

ha en toppenkväll, det ska jag :D

Puss

annandag

Kategori: livet


snart är det annadagsbal pågång och förfest-bestyren är i full gång. Vet fortfarande inte riktigt vart jag ska ta vägen men det ordnar sig säkert till slut, jag lägger mig inte i :D!
Jag kommer ju bli lite sen iallafall eftersom vi ska öppna klappar och sådär när rickard kommit från växjö... Julen blev lång för oss iår,ganska mysigt. men jag är trött på julmat nu..

Jag är himla partysugen och det ska bli skojskoj att festa med alla gamla töser igen, länge sen. Dricka en flaska vin och snacka skit. sen vid 22 drar vi oss mot harrys för att slippa stå i kö i miljontals år. Köunderhållningen brukar bli lyckad varje år dock, hoppas på det även ikväll.

Igår var det mys och varm brasa m. T och lite senare på kvällen kom Mli och robban så spelade vi lite kort och pratade. Det var mysigt. Hem till mig för att sova sen.
Hade tydligen snott täcket inatt -oups-, hihi, stackarn.
Varit på stan och bytt lite julklapp nu, och så träffade jag på adam så vi gick och åt lunch, räksallad, den var ganska god, men jag fick inget bröd, morr.

Nu ska jag kolla om jag kan ladda hem ngn serie att underhålla mig med under e-middagen.
kanske en film.. hmm.

Puss

springa ett maraton

Kategori: livet


ja jag säger då det, han är tokig :D
jag är trött som en gnu, tagit en tablett mot mitt kli och så blir man sömnig.
men klockan är ju bara 20 så det är bäst jag håller mig vaken en stund till.

imorgon är det feeest, förfest EJ fixad än, hos mli hoppas jag, det vore roligt. ska ringa till henne imorgon.

nu ska jag åka iväg och busa o. kramas massa, bästa sorten

nya tider, julen är över, och nu är färgerna vit och rosa istället, finare.

good bye
pöss

hemma igen.

Kategori: livet


sådär ja, då var man hemma efter några intensiva dygn med släkten... det är inte annat än att man uppskattar tystnaden nu, hihi :D.
varit i stallet och ridit och pussat på henne massa, jag tror hon hade saknat mig litegrann.
kvällen blir nog väldigt lugn, ska iväg och hyra en film och så hoppas jag på sällskap om en stund oxå av tompan, mysa lite.

Imorgon när min bror kommit från växjö han oxå är det julklappsöppning för oss oxå. klapparna ligger under  granen och väntar på att få en ägare :D fast först ska jag åka och byta en av Ts julkapppar, jag har ångrat mig och ska ge honom en annan sak istället, så får det bli. man vill ju att det ska bli bra!

nu ska jag blåsa till håret och ta på mig lite, sen skjutsa martina iväg ngnstans, hon ska på fest.

God fortsättning

hälsning från växjö.

Kategori: livet


GOD JUL.
snart dags för läggdags, ljudnivån har varit sjukt hög med 24 personer i samma hus, därav 7st kusinbarn i ålder 1-5, alla tjejer.. gode tid. hihi fast dem är söta som få och man får verkligen leka av sig :D

imorgon ska vi gå på stan, köpa svarta jeans till mig som passar till linnet jag ska ha på annandagsbalen. ska jag vara fin!! sen är det lutfisk vid 14:00 och kalle kl 15 och paketöppning kl 16. och sen ska det supas igen, hihi, släkten är värst =P

min bror är världens underbaraste, så glad att han är här, inte träffat honom sen juni =/ usch och fy, tur det bara blir en timme mellan oss när jag flyttar till halmstad, malmö är precis lagom långt, ska jag åka dit jämt :D hihi. nu får han gott vara hemma några dagar iallafall, det ska bli mysigt.

nepp, nu ska jag fläta håret och säga godnatt.
frukost med alla kl 9:00, gäsp, hur ska jag orka.
och det ska bli ensamt att sova själv inatt, önskar du var här med mig!! ♥

puss

julstress

Kategori: livet


joanna tar över igen, nu när tompa lämnat byggnaden och åkt iväg till maxi för att tjäna lite pengar, och le åt alla julstressade människor.

nu är iallafall alla julklappar inhandlade, och vi ska snart åka mot Växjö. Först stallet en snabbis, sen frukost, packning, duschning och ordningfixande. Så vid 2 hoppas jag vi är klara.. lalallaa. julmusiken står på!!

God jul alla, massa pussar

a "the gun" production

Kategori: livet

the gun holmertz tar över maintinence över joannagullberg.blogg.se tillsvidare då gullberg själv tvingas sitta bredvid och titta på.. ojoj vad vi har utfört mycket idag.. och vi kunde bara inte hålla oss utan kände oss nästan tvugna att delge det med er, resten av världen som vi har en känsla av bara sitter och väntar på nästa inlägg efter drygt 24 timmars uppehåll.

håll i er för här kommer skiten. världens bästa start med världen bästa joanna till höger. med fruktansvärd orutin lovade jag under gårdagen att skjutsa lillasyster till skolan för en alldra sista dag innan ett underbart jullov (as i know it). stannade på ubbes bageri (joanna: därav brödet) för att släng i en påse ciabatta och fralle i bilen. somnade om så skönt igen och vaknade med världen bästa joanna igen.. denna gång till vänster.. (noooot) och vi kämpade oss upp ur sängen och brottades lite för att komma först till frukostbordet. sköööna brööön.. 

vi åker till stan där stefan "fresh" lindqvist står och mjukar upp sin 15 år äldre co-worker samtidigt som han viker tröjor i fullt sjåå till galet stressade julstrulmänniskor. köpte annandagsbalenbiljetter och hälsade på kerst och jen med bihang. inhandlade lite klirr-i-påsen på systemet men också det viktigaste - två påsar saffran till ulla h som firar 51 stadiga denna dag. 

väl hemma hos familjen holmertz firar vi denna underbara människa med släkt och vänner men oups.. joanna glömmer sin jourtid i stallet och bööörn spår syns på garageuppfarten när bilen dragit iväg med joanna, tompa, patrik, simon och söte david i den. 

efter ett quick-stop hos martin abrahamsson där årets tråkigaste förfest håller på att genomföras åker vi vidare för mys och hemlisar på joanna rum.. och nu sitter vi här och väntar på snorungen som drog upp mig i morse för lite våldsamt terror innan hon ska få sova..

en bra dah och vi trivs ju faktiskt med varandra, nästan lite för bra. farsan snarkar och morsan virrar runt med alla katter.. crazycrazy.. nu ska en förklaring av vad en blogg ske och resten uppföljs imorrn.. håll ut, må bra och ha en förbannat god och härlig jul.. houhou fucking hou..kram kram.

//// tompa (a.k.a  "the gun") holmertz. co-scriper joanna gullberg (men det var faan inte mycket =D.)

heldag

Kategori: livet


heldag utanför huset har det varit idag.
först var det Landola som fick lite kärlek utav mig, och vi tog en galopp i varamon, himla mysigt, men tårarna rann för det blåste så mycket, men vad gör det minsann, hihi.
Hopp in i duschen och kammade till mig, iväg m mamma o. syster till stan, köpte julklappar till pappa.
Fika m. emsan på hugo och sen hem till henne för att titta på Sällskapsresan.. mkt underhållande.

och nu sitter jag här.. faktiskt ganska trött.ska hoppa i pyjamasbyxorna och sätta på ngn film tänkte jag.
det blir bra det.
titta klart på " Landet för längesen" kanske, gud vad jag älskar den filmen. Mmm.

puss på rumpan

märkligt

Kategori: livet


jag har två rekommenderade brev att hämta ut på Maxi.. undra vad det kan vara ??..
lite fundersam.
kanske är det en bomb eller liknande?.. usch och fy.
kanske är det koden till min internetdosa.. Mm..
fast den skickar dem ju på posten stod det.
jaja,
får åka och hämta dem sen då.

nu ska jag åka och pussa på Landola.
puss

nysning

Kategori: livet


nu blev jag rätt som det var nysig -atchoo-
så var det en ny dag och jag ska åka iväg och rida om bara en liten stund. Sen ska flickorna Gullberg åka iväg till stan och hitta lite julklappar åt pappa. Vi är lite sent ute, men vad gör det.. :D
till kvällen blir det nog mys med empan kanske,

man blir helt tossig och varm i kroppen,
älskar den här känslan. :D
du är omtyckt. ♥

jag o. landola

Kategori: livet

107588-39

hittade den här bilden, ohh så grönt och fint och somrigt allt var.
och Landola ser så glad ut.
längtar till sommaren, hihi.

kaviar

Kategori: livet


mamma köpte mina favoritknäckemackor igår, de ser ut som hjärtan och är jättefina :D
knäckemacka och kaviar kan vara bland det godaste som finns. mums.

för övrigt är han hemma nu =)

och så ringde det en tjej som behövde bli av med sin lägenhet. men det var en annan som skulle titta på den imorgon så vi får se... hoppashoppas, har jag den efter 1 januari, vore kanon.

usch jag fryser som tusan om mina händer, dom är som isflak, borde lägga mig i badet, men har ju redan duschat idag, inte bra att duscha för mycket, kan man torka ut huden.

ett tecken?

Kategori: livet


när man gäspar, är det ett tecken på att man är trött eller handlar det om att man inte får tillräckligt med syre till lungorna. Min mamma säger att det är syrebrist, men varför gäspar man då alltid så himla mycket på kvällen, och när man börjar känna sig trött?!... hmm märkligt. är det någon som har svar ??

jag luktar gott nu, smörjt in mig med body+ VanillaBlueberry-bodylotion. den är en dröm, hihi. :D jag som tycker så himla mycket om blåbär oxå, det kan inte bli bättre.

måste hitta på något nu så jag inte somnar av tristess, åker nog iväg till stallet en stund, får lite luft.. det är ju så himla kallt iofs, orkar jag ta på mig massa lager kläder ??.. tveksamt.

puss

vackert

Kategori: livet

107588-38

tycker den här bilden är så vacker. den skulle jag vilja ha som tavla i mitt rum. :D
kanske går det att ordna på något sätt, jag ska undesöka.

lyssnar på amos lee och tar det skönt. ska ringa emmy och se om hon är sugen på fika.

puss

solsken

Kategori: livet


idag när jag vaknade var solen framme, och jag beslöt mig för en långpromenad ;D. Tog på min lagom mkt kläder, sådär så man fryser i början men som gör att man inte svettas ihjäl när man kommit igång. Gick neråt vattnet, och det var så himla fint, och innan jag svängde ner på vår stig efter 45min så hoppade jag upp på gungan vid åvik, och mös en stund =)

så nu är jag rödrosig runt kinderna och precis sådär lagom glad och nöjd.
ska hoppa in i duschen snart, men först frukost.

tablett

Kategori: livet

mamma gav mig en tablett mot mina kli på magen och armarna, och tydligen blev man skittrött av dem, så nu sitter jag här och gäspar som tusan. ska gå och lägga mig i min nybäddade säng strax. titta på 45 minuter.

på något sätt är det ändå mysigt att prata i telefon, iallafall när man vet att man snart får träffas.. det är så mycket man kan prata om, lära känna varandra och se nya sidor.. det gör mig glad, DU gör mig glad :D

ska göra mig ett glas varm o'boy =)

godnatt alla vackra.
puss

borta

Kategori: livet


idag har jag varit borta hela dagen.. riktig stalldag tillsammans med emsan. det har varit roligt, men fy faaan vad kallt det har varit. och jag som hade på mig 4 tröjor+jacka, frös som en gris iallafall. brr.

nu sitter jag här i mysbyxor och håller på att städa rummet. unnade mig själv en bloggpaus.
Har iofs inte alls något att skriva om. vill att det ska bli imorgon nu så jag får kramas :D
idag är det Ugly Betty och Grey's, en riktig tv-kväll alltså. vill se 45minuter oxå, handlade om en tjej som hade hiv fast aldrig berättade det för någon.. vilken idiot.. -morr-

nu ska jag fortsätta med mina bestyr, fixa fint och tända ljus och bädda rent.

puss

aj!

Kategori: livet


att hacka chili och sen klia sig på näsan är ingenting att rekommendera. fy faaan vad ont det gör. sticker i hela näsan, kommer jag överleva natten ?.. snyft.

jag letar lägenhet, det verkar omöjligt, suck.

mys tack

Kategori: livet


jag är kärlekskrank idag, som tusan =/ vill bara kramas och pussas och somna nära.. ohh suck, enda tills på onsdag oxå. hatar såna här dagar, då saknar man och längtar så mycket, jag vill bara lukta på honom, hihi. jag är tokstolle.

det är jobbigt att sola på vintern för solariet är så kallt, och det hinner knappt värmas upp ju innan man ska hoppa ur igen, dumt som tusan, får man ligga där och frysa rumpan av sig.

ska nog med ems och hennes mamma till veterinären m ems häst imorgon, kan vara intressant någongång sådär ju. har inte så mycket annat för mig imorgon. ska bara städa och rida och det hinner jag ju det oxå. dagen är lång.

puss

syskonen Gullberg

Kategori: livet

107588-37

den här bilden på syskonen gullberg är så fin tycker jag.
jag saknar Rickard. snart kommer han hem, bara tills på lördag innan vi får kramas. :D
vad somrig och fräsh man var, nu måste jag verkligen åka och lägga mig i solariet.
ångest, hihi

juligt

Kategori: livet


nu har bloggen på något vänster (vet inte riktigt hur jag gjorde) blivit grön och röd och mer julig :D ganska fint om jag får säga det själv. hihi. Lii hade varit stolt över mig nu!! Saknar henne!

ska åka och sola nu. skönt.

puss

telefonkööö

Kategori: livet


"det är samtal före, men snart är det din tur"
det har jag hört i 20 minuter nu, börjar bli tråkigt.
och så har jag inte högtalarknapp på denhär phonen heller så jag får nackspärr.
dumma 3

håller på att pynta granen oxå, den blir jättefin :D
fast nu har jag ju paus då..

ett herrans liv ikväll.. brabra.

pöss

var ärlig.

Kategori: livet


vi pratade om mycket idag. Bl.a hur svårt det är att tackla människor som inte är lika öppna och ärliga som vi är. Och det är klart, alla har inte så lätt att bara vräka ur sig hur man tänker och känner som vi gör.
Det finns ju både för- och nackdelar med det också såklart, ibland kan jag känna att jag skräms när jag alltid säger allt jag känner på en gång utan att tänka, men sen tänker jag alltid att man inte ska hålla saker inne, för tänk om jag dör nästa minut och jag inte förklarat hur allt känns o.s.v. ..

Man vill ju vara säker på att de man håller nära vet om det,och vet att man älskar dem, det är viktigt. För en dag kanske vi inte finns längre och då fick man aldrig chansen att säga det man egentligen ville.
Så tänk på det gott folk, håll inte saker inne till "en annan gång", den dagen kanske inte kommer.

ohh, så filosofisk jag blev... men det är ju sant.
därför ska man alltid pussa mamma hejdå innan man åker iväg, hihi.

puss

fikafikafika :D

Kategori: livet


hihi jag och empan är grymma på hugo-fika. och alltid finns det någonting att prata om, hihi.det är mysigt :D idag var det kallt som tusan,och jag frös om benen i min klänning, brr

fick hem papprena från högskolan nu, och rätt som det var blev jag jättenervös. tänk om ingen tycker om mig och vill säga hej, hur ska det då gå ?!.. fast det blir nog bra, hihi, en släng av panik bara. jag som är så himla rolig, klart alla vill bli vän m. mig =P.

världen är liten ibland. tydligen har Tommie en tjejkompis i sin klass som är kompis med Malin som har häst i samma stall som jag :D. ganska så coolt... eller nåt, hihi. Sverige är verkligen inte så stort.
Jag som missade Malins julkonsert i lördags och allt -dumt-.
för övrigt får det gärna bli onsdag nu..! så det så!

jag är fattig som en kyrkråtta. usch.

puss

surtant

Kategori: livet


pappa sa precis ifrån sig den lägenheten jag skulle haft. Tanten var tjurig och otrevlig, och jag fick absolut inte ta bort några möbler, då kan det minsann kvitta. Kan ju inte ha det som det ser ut nu med röda plastsstolar, man vill ju ha det fint ju.. Så nu är jag bostadslös igen, hihi. jaja det ordnar sig alltid.

somnade väl till vid 5 sen igår, och vaknade att pappa n -gäsp-. jag är en sömntuta.
ska hoppa in i duschen och sen iväg till stan och fika en sväng.

kanske börjar jag bli förskyld, det kliar i näsan.
snörvel, jag vill inte bli sjuk nu, usch.

rykten

Kategori: livet


analyserar saker till döds, aldrig skulle väl jag =P hehe. oftast skojar jag ju bara.. det är ju en sådan som jag är, en skojare. hihi, eller nåt.

och för övrigt har jag faktiskt aldrig sagt eller påstått att vi är tillsammans, så alla vet det nu. det var nog bara ett missförstånd. förhoppningsvis. du är ju bara mitt bootycall :D

magen har börjat göra ont, har det att göra med Burger Kings fiskburgare kanske?
löpsedel i Motala Tidning tisdag :
"ung kvinna matförgiftad på nyöppnade Burger King. Tvingas slå igen"
det vore väl coolt.
fast dem bjöd ju på plusmeny och allt idag, inte dåligt. tack.

"and the rest is silence"

hihi, smekmånad på skogsborg, det vore någonting. titta ut mot sandön och njuta, haha, bättre kan vi nog :D jag drar till mauritsius. sköööönt.

borde sova, men så är det ju många andra saker jag borde oxå.
puss

pigg

Kategori: livet


ingen ro i kroppen, fortfarande pigg och har ingenting att göra.
får väl sätta på en film eller något att försöka somna till kanske, om det går.
usch så jobbigt att inte kunna sova, värsta som finns.. -suck-

ska fika med emsan imorgon lunch innan hon åker iväg till söderköping. hälsa på Stefan på jack&jones oxå såklart. världens bästa :D kanske jag kan hitta någon tröja till pappa där inne, han behöver nya kläder, det behöver han alltid, hihi.

nepp, nu ska jag göra varm o'boy, mums.

jag tycker för övrigt att det är skönt att prata i telefon, det är rogivande..

ohh så dumt

Kategori: livet


nu fick jag filmbekymmer.
Notting Hill på 3an
John Q på 4an
och High Fidelity på 6an

undra vilken som är bäst ?...
annars är det aldrig någon bra film på söndagar, och nu har jag 3... ohh -morr-

söndagslista

Kategori: livet

1. Vad lyssnar du på just nu?
Keith Urban- Tonight I wanna cry

2. Namn?
Joanna Gullberg

3. Smeknamn?
jojan, joi.. gullan

4. Piercings?
hål i öronen om det räknas

5. Ögonfärg?
blåaa

6. Födelseplats?
Motala Lasarett

7. Favoritmat?
currygrytor och thai-mat

8. Någonsin varit I Kalifornien?
noop, men jag åker gärna dit någongång.

9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper?
hihi, njaa, det har jag faktiskt inte, tråkigt av mig.

10. Älskat någon så mycket att du börjat gråta?
Yup, det har väl hänt, haha

11. Vart med i en bilolycka?
Hmm, neeh det har jag inte, -ta i trä-

12. Krutonger eller Bacon Bitar?
äter ju inte kött så det får bli krutonger

13. Favoritdag på veckan?
hmm, lördagar är bra dagar oftast :D söndagar är sköna med.

14. Favoritmöbel i hemmet?
min säng är himla skön, och soffan i vardagsrummet

16. Favoritsport att titta på?
hästhoppning såklart. och fotboll när sverige spelar.

17. Favoritdryck?
mjölk, juice och cola light.

18. Favoritglass?
hmm, vanilj m. chokladbitar i

19. Kändis du är lik?

hmm, en tant på medevi sa att jag var lik prinsessan Madeleine en gång, annars har jag ingen aning :D

20. Snabbmatsrestaurang?
Max, godaste fiskbrugaren, mumma

21. Vilken färg har din sovrumstapet?
naturvit och en brun fondvägg

22. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet?
jag klarade det första gången såklart.

23. Vem fick du ditt senaste e-mail ifrån?
det var hfab, mycket intressant, haha

24. På vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort?
hihi köpa upp hela H&M kanske :D

25. Vad gör du oftast när du är uttråkad?
skriver såna här listor eller åker till stallet.

26. När går du och lägger dig?
kanske vid 01 eller sådär, beror ju på hur trött jag är

27. Favorit alkoholbaserad dryck?
hmm, xider är det enda jag kan dricka mycket av =)

28. Vilken var den senaste spelningen du har varit på?
hmm, när mats spelade inne i vadstena, det räknas väl ?!

29. TV-program?
one tree hill är en favorit.

30. Senaste person du gick ut och åt middag med?
hmm, det vet jag inte. erik o mats i tisdag förresten.. lunch.. laxpastasallad, hihi

31. Ford eller Chevrolet?
ingen bilfantast så jag har ingen aning, den dyraste :D

32. Det första du lägger märke till hos det motsatta könet?
helheten tror jag, klädstilen..

33. Vilken är din favoritfärg?
har många, rosa, vitt, brun, svart..

34. Sjö, hav eller flod?
jag tycker om alla slags vattentyper, hihi

35. Hur många tatueringar har du?
ingen alls, men jag skulle vilja ha!

36. Hemlig talang?
jag är inte så bra på någonting särskilt. skriva kanske..

37. Förhållande eller one-night stands?
jag är förhållande-typen :D tycker om att ha någon nära mig.

38. Katter eller hundar.
eftersom jag har 5 katter så får det väl bli det =)

39. Skola eller praktik?
praktik, fast skola kan vara roligt oxå, ibland, inte ofta dock :D

finbesök

Kategori: livet


mormor är här och hälsar på. mysigt :D mamma och dem lagar kyckling, och så skulle dem göra bakad potatis m skagenröra åt oss, men varken jag eller martina är så pass hungriga, hihi, undra varför. får bli en annan dag istället :D tycker ju inte ens om bakad potatis ju, blää. potatis är överskattat.

seg och rätt så uttråkad. hoppas jag somnar tidigt ikväll. tänkte titta på notting hill vid 9.

nu ska jag fortsätta mina intressanta msn-samtal.

puss

burger king

Kategori: livet


jag och martina tog bilen iväg till Burger King, man var ju tvungen att testa. en fiskburgare med pommes blev det, och så snodde jag några lökringar av syster oxå, hihi. Det var faktiskt riktigt gott, fyllemat. fast nu mår jag illa för jag är så mätt.

tittar på "loser" på 3an och slappar mest. så himla trött.
ska bada om en stund tänkte jag, sätta på amos lee i ipoden och bara mysa.

måste ringa 3 oxå, suck. gör det imorgon. och säga upp mitt feelgoodkort.. tomorrow,tomorrow.

puss

hästar

Kategori: livet


jag och jonas tog våra små pållar på en skrittur i regnet. prat om ditt och datt medan vi blev dyngsura.
Fast det var mysigt regn då, men nu ösregnar det utanför och jag ska ta på min mysbyxorna och krypa ner i soffan och titta på vår enorma tv, inte göra någonting alls, ska bli precis så skönt som det låter, inte tänka på någonting.

ringa adam sen, se om vi ska slappa ikväll kanske. får ju passa på, snart är jag 30mil bort och då blir det lite krångligt med filmkväll, hihi :D

regina spektor-fidelity, dagens låtval.
bra låt när man är lite nere, blir man glad.

slog i huvudet i martinas glas igår och nu har jag en bula som gör jätteont =/, ajaj. så dumt.
skönt att inte vara bakis alls, ibland är det bra att gå hem tidigt.

tredje advent

Kategori: livet

Nu är det tredje advent, och om en vecka är det julafton. det ska bli mysigt. :D

Har en deppdag idag, vet inte ens riktigt varför men ni vet hur man blir ibland, allt bara blir snurrigt och man tänker massa dumt. Men det känns iallafall lite bättre nu när jag fått prata lite, och så kanske han kommer hem redan på tisdag =) hoppas, saknar!
Imorgon ska jag köpa julklappar, och titta efter lite till mig själv oxå tills jag ska flytta. behöver några tavlor. och en miljon andra saker. men det får vi ta på Ikea när jag väl kommit ner, hihi, mormors 8000:- som jag fått kommer nog gå åt fort som tusan, mycket som ska handlas.

martina och jag ska nog äta på burger king ikväll, man måste ju inviga den nya restaurangen, se om det är något att ha. inredningen ska tydligen vara speciell stod det i tidningen, vi får väl se.

nu ska jag och min fyrbenta bundsförvant ut i skogen och mysa en stund, det ska bli skönt, få lite frisk luft.

puss

ny design

Kategori: livet


ny design, cool :D
jag är trött, ledsen och irriterad.. himla toppen eller hur.. suck.

orkar inte med

Kategori: livet


nu orkar jag inte med längre, vad är det för himla skit?!...
tycker inte jag förtjänar det här.

sovit jättedåligt inatt och harrys var en flopp, pappa fick komma och hämta mig vid halv 1.
Jag har skavsår på tårna, ajaj.

nu ska jag njuta av söndagsmys.
puss

röda pumps

Kategori: livet


nu sitter jag här  ordningfixad och klar. idag blir det röda pumps till min outfit såhär när julen står för dörren. haha, aldrig haft dem på mig, och känner mig lite obekväm i dem, men va tusan, någongång ska ju vara den första, dem är ju fina egentligen, bara inte riktigt jag :D

nu ska jag kolla om jag kanske ska byta linne, hmm. som om någon bryr sig ändå liksom, hihi

puss

julgos

Kategori: livet

empan o jag.

Kategori: livet


Empan och Jag är bäst i världen.
Jag kommer sakna henne till döds när jag flyttar, gör ont i hjärtat redan =/
fikat och strosat på stan en stund nu.
hon hittade en fin grön t-shirt hon ska ha på sig ikväll. jag vet fortfarande inte vad jag ska ha.. ska kasta mina fornarina-byxor i tumlaren iallafall, så de blir lite tajta igen..dumt när de blir stora efter 1 sekund.

dags att äta någonting nu,

puss

sommarmys

Kategori: livet

107588-36

titta vilka tjockisar :D
sådär härlig är hästsommaren, gud vad jag kommer sakna det nästa sommar.
ingen Landola att rida barbacka på i skogen. usch, vill inte.

flätor

Kategori: livet

fläta

sådär fint har jag gjort det idag, inte så svårt. bara att göra två inbakade flätor och sen sätta upp dem med lite hårnålar. tips från veckoreyn, hihi. tackar :D

ny tv

Kategori: livet


nu kom pappa med vår nya tv. 42" lcd-plasmatv. ganska coolt om jag får säga det själv :D
hihi precis lagom tills jag ska flytta och allt. men det är ju bra iofs, för då får jag ju vår gamla tv och den är bra den med.

empan har inte ringt än, hon har nog en seeeg dag idag tror jag, hihi =)
tur stan inte stänger förren 4.

fina flätor i håret har jag idag, kanske jag kan ta en bild.

puss

tjena sooolen

Kategori: livet


vaknar av att martina löper amok i huset och städar och har sig.. Eva cassidy sitter i cd-spelaren och vi njuter av att det är lördag och snart så är det fest.
Ska med empan på stan först tror jag, hon skulle göra något. sen ska jag och sola och efter det beger jag mig till stallet för lite mys.

inte hunnit kolla hur det ligger till med vinet än, bäst jag gör det nu, brb.
yup det fanns till mitt förfogande, mums. tur man har en vingalen mamma ibland minsann. hihi

nu ska jag beställa en kod från csn, och sen hoppa i duschen.
ha en bra dag 107588-30

puss

pigga mörtar

Kategori: livet


både jag och martina är jättepigga.. himla dumt.
fast nu ska vi titta på "borat" igen, missade ju slutet.
hihi "wawawiwa"

martina ska följa med oss och festa imorgon, roligt :D
måste kolla vinförrådet oxå, annars blir det systemet.

Keith Urban- Tonight I Wanna Cry.
favoritlåt idag.

lalala

Kategori: livet


det var ju en halvlyckad kväll på hugo, lika intressant  som vanligt ungefär :D hihi.

citat:
"jag har fan inte stoppat in någon jäkla tunga i hans mun"
okänd efter ett påstående att hon hånglat upp någon för 2 veckor sen.

"det drog väl lite i kärlekstrumpeten kanske?"
Bolle efter att vi känt en märklig kisslukt utanför toaletten. blää.

nu laddar vi inför morgondagen, jag är pigg, suck

hunk

Kategori: livet

hunk

han är ju faktiskt en riktig hunk minsann :D och himla rolig oxå.

jag borde göra iordning mig, empan slutar nog strax, men det finns tid, ingen stress minsann.
tar nog en tripp till adam där han och bolle sitter och filurar innan vi sätter oss och häckar på hugo en stund.
har ett lugn i kroppen nu, allt bara ordnar sig just nu, det känns så skönt.
bara tompan skulle vara hemma oxå så vore allt perfekt. snart så!
puss

lägenhet.

Kategori: livet


ohh nu har jag fått en lägenhet :D
vad allt ordnar sig bra, det är ödet, hihi.
det är väl inte skönhet till lägenhet, och köket har gula! luckor,haha, övriga kommentarer är nog överflödiga. men fa fan, det går ju alltid att flytta ut om man hittar någonting bättre, men det här är ju jättebra just nu, slipper tompan trängas med alla mina saker -phuw-, jag är faktiskt lättad hur dumt det än låter. Hur mycket jag än tycker om honom är det katastrof att bo tillsammans på en sån liten yta.
De andra som bott där innan hade blivit utkastade för deras pojkvänner hade flyttat in, haha, och det är nog ingen risk. får bli mitt eget lilla myshem.
ohh vad jag ska göra det fint =) nu längtar jag massor.
Den var tydligen möblerad men pappa fixar och tar med de sakerna hem, jag vill ha min egen säng och sådär ju. det är viktigt, så det känns som hemma liksom.

-glad-  107588-29

nu ska jag åka och köpa mat åt mig o. mamma.
puss

julfint i stallet

Kategori: livet


åhh så fint det blev i stallet. rött och guld och röda fina kulor :D
nu är det jul i stallet oxå, bara vita snön som fattas och en galopp genom vita snölandskap. det kommer nog det med.
nu fryser jag och ska lägga mig i badet.
sen blir det nog "eragon" med min syster och hennes gäng. invänta empan som jobbar till 22. och så blir det fest.

nu ska jag laga lite mat.
puss

tanke

Kategori: livet


det kliar på hela kroppen.. aaaah.
och jag är lätt irriterad över saker och ting. hur kan människor bli så förändrade hela tiden?

empan och jag hade en mysig stund på stan, en fika på hugo, mats, erik och abbe kom förbi och sa hej oxå, trevligt det, snacka lite skit ett tag. hittade present oxå, så nu är jag klar där!!

nu har jag varit på maxi och köpt julpynt till stallet. bara på med ridbyxorna och åka iväg...blir en lång dag i stallet idag, det är mysigt :D ikväll blir det utgång, och imorgon likaså. hejdå-fest hos Erik som snart drar till Norge.

citat:
"jag är inte dum, jag har bara otur i tankar"
haha.

knäckemacka

Kategori: livet


dagen till ära åt jag en knäckemacka med kaviar. och jag fick världens finaste snits på kaviaren, så den såg ut som en not på knäckemackan. nästan så jag skulle ha tagit ett kort, men jag glufsade i mig den istället samtidigt som emmy var i andra änden av telefonen.
Vi ska upp och fika på stan och göra lite ärenden.

bäst jag tar på mig nu, stress.
det kliar på magen, -scrach,scrach-

tjoop

morgon

Kategori: livet


vaknade upp av mammas underbara stämma för en stund sen... planen för dagen är att leta upp stalljulpyntet och sedan åka till stallet och pynta. rida ska jag göra med, och tvätta hela henne med det där medlet.
ska åka till stan och kolla på annandagsbalenbiljetterna vad de kostar och fixa en internetdosa. en fika m. empan ska hinnas med och ikväll skulle vi nog hitta på något skoj. kanske fest minsann ?!...

att det aldrig kan sluta blåsa, det är helt tokigt..vart är snön egentligen =/ snyft... nu är jag trött på "hösten".

jag måste åka och sola idag oxå...

tjipp,

jag blir tokig.

Kategori: livet


det är ju inte så att det blir lättare att sova när samtalen blir sådär. intetsägande liksom.
ohh..prat om regn och hjärntumörer, man blir lätt trött på det efter ett tag, när det aldrig går framåt. 
Det är tråkigt, men det är väl bara så vissa människor är... och jag som behöver verkligen tycker om att gräva i folks hjärnor, prata om allt man tänker och känner, alltid, hur ska man annars lära känna varandra? det är en dum taktik att bara prata allmänt hela tiden.. fast det är ju enklaste sättet att hålla någon på avstånd såklart.. kanske är det så det ska vara.. inte vet jag, och jag vågar knappt fråga heller..

kl är 00:15 och jag är pigg... har ju varit uppe sen 8 så jag borde vara tröttare... menmen, får sätta på en film och krypa ner under täcket så blir jag nog sömnig.

ska fortsätta skriva på min lista oxå,
och imorgon ska jag köpa julkort och fixa internetdosa så jag kan ha koll på mina pengar från datorn.. låter mycket enklare...

åhh jag blir arg.
pusskram o. godnatt

julkort

Kategori: livet

julkort

stackars Bert :D

åhh vad vacker

Kategori: livet

107588-26107588-27

råkade stöta på den här klänningen nu när jag var inne och letade efter balklänning till martina. Såhär ska min bröllopsklänning se ut, hihi. iallafall om jag skulle gifta mig idag.
Herregud vad vacker, med rosorna och knapparna där bak och draperingen.. vilken drömklänning.. Mmm. hihi.
Nu är det bara prinsen på den vita hingsten som väntar =P. kanske jag kan låna hunken i cowboyhatt. hihi.

rastlöst

Kategori: livet


sådär ja, nu har jag sett klart oc-avsnitten, spännande värre. hihi. och summer har skaffat en kanin som hon döpt till pancakes, ohh så söt. jag vill oxå ha en kanin. kanske jag ska investera i en hårig krabat när jag flyttar.. jag tror nästan det, hihi.

lite mer planer till jullkappar men det kan jag ju inte skriva här tyvärr... avslöja det, vore tråkigt.
men jag tror att det kommer bli bra minsann =)

undra vad jag ska göra nu i väntan på att mamma ska ringa och bli hämtad.. kanske läsa i min bok lite och sätta på amos lee i i-poden. det blir bra det. känner mig trött, kommer nog somna gott inatt sen. ska titta klart på Mr&Mrs Smith oxå, så himla rolig.

yeahyeah.. I'm off.

bajs

Kategori: livet


varför blir jag jämt så otrevlig och tillbakadragen när jag är ledsen?! varför tvingar jag inte istället folk att lyssna på varför jag känner som jag gör.. kanske är det för att jag känner att det är lönlöst, vem bryr sig om mina dumma problem. fast grejer är ju att dem inte är dumma för mig, då skulle jag ju inte bli ledsen eller hur?!.. ohh allt ska vara så dumt jämt.
vill bara att det ska bli nästa torsdag så jag kan få en kärlekskram igen..

ska titta på två ocavsnitt nu tänkte jag.. jihoo.

kisses

torsdagslista

Kategori: livet

1. var bor du?¨
motala town
2. ålder:
på mitt 22a år efter nyår. en het tös i sina bästa år alltså =P
3. är du kräsen?
Mm, det är jag, bara det bästa är gott nog ju.
4. fobier?
nja, inga speciella.. kan inte ha fötterna utanför kanter, är det en fobi ?
5. föredrar du ärlighet?
vet inte, inte om man mår bättre av att inte veta.. fast ärlighet varar alltid längst iofs..
6. säker eller osäker?
självförtroende är sexigt.
7. skulle du kunna förlåta otrohet?
nop. det tror jag verkligen inte... värsta man kan göra mot någon man älskar.
8. är stora bröst viktigt?
det tycker jag väl inte, men frågar ni killar så är ju svaret annorlunda. annars vore ju silikonbröst onödigt.
9. värsta känslan?
ångest, och total saknad... det gör liksom fysiskt ont ju.. slå i tån i soffbenet gör ju sjukt ont oxå.
10. om du gör dig säker på att klara av alla problem som kan uppstå med en uppgift du håller på med, går allt vägen då?
ibland för det det, ibland inte :D men om jag ger mig faan på det så brukar det går bra. oftast.
11. är nakenhet fint?
Mm, det klart ;) kläder är överskattat.
12. vad är sötast med människor?
underbara människor har en underbar personlighet och en speciell charm.
13. köper du rosor på alla hjärtans dag?
hihi, ja det klart :D jag är en kärlekssucker.
14. har du någonsin knarkat?
skulle aldrig få för mig, why ?!..
15. är du ofta på msn?
hihi det har väl hänt =P
16. är du romantisk?
det tror jag, jag hoppas det. jo men det är jag nog.
17. saknar du någon just nu?
yup, som tusan :( kom heeem.
18. är du nöjd med ditt liv än så länge?
ja det är jag verkligen, förrutom mina dumma betyg som gjorde att jag varit kvar i motala ett år för mkt..
19. har du gjort något du ångrar det här året?
tveksamt, gjorde någonting i januari jag ångrade länge, men när jag ser tillbaka på det så ångrar jag det inte, hade det inte hänt hade jag ju inte haft en sån underbar sommar... allt händer av en mening..
20. vad var det för något?
jag gjorde slut m. min förra pojkvän.
21. är du spontan?
ja det är jag.. oftast, det fungerar ju inte i alla lägen heller..
22.. plågade du små söta djur som katter, sälar och marsvin före 15 års
ålder?

räknas maneter då? haha jag o pillan på kornö, vi har manetmördare, stackars. men shit vad kul vi hade :D
23. ser du spöken både lite här och där?
nej, och vill aldrig se någon heller. livrädd.
24. tycker du att alla andra är rätt puckade och att du själv är fantastisk?
haha, neeh det kan jag väl inte påstå. men det finns idioter överallt runt omkring en ju.
25. vem är snyggast i världen?
det ändras från dag till dag. hihi
26. kan en tjej ha killkompisar och tvärtom?
ja då, det går väl. men det kan vara känsligt oxå, det beror helt på..
27. föredrar du att vara singel?
neeh, inte direkt.. längtar efter tvåsamhet, det är mysigt.
28. hur många gånger har du varit otrogen?
aldrig varit..
29. hur vill du att din partner ska vara?
söt, rolig, underbar, charmig, busig, ha mål i livet...
30. vad lyssnar du mest på just nu?
amos lee, och all american rejects
31. tre saker du vill ha i ett förhållande:
trygghet, roligt, och en massa sex, haha. ärlighet och att kunna lita på varandra.
32. jag älskar dig eller jag tycker om dig?
jag älskar dig används för lätt, det är starka ord.
33. vem fick du senast sms ifrån?
erik
34. har du bra gener?
hihi, mina båda syskon är skitsmarta men jag fick inget av det.
35. är det taskigt att inte låta barnen äta kött om föräldrarna är
vegetarianer?
hmm, det måste jag nog tänka på lite, eftersom jag själv är veg. dem borde nog få bestämma själva tror jag.
36. sms eller msn-mess?
msn-mess
37. hur många har du varit olyckligt kär i?
hihi, det har väl varit ett par under åren :D
38. hur många har varit olyckligt kär i dig?
inte en aning.. ingen får vi hoppas. det är ju hemskt.
39. vem är den vackraste människan du vet?
finns många vackra människor, alla mina vänner och min familj.
40. vilken bok har du läst flest gånger?
stjärnor utan svindel, sååå bra.
41. vilken dagbok återvänder du alltid till?
bloggen, här kan man skriva jämt ju.
42. vad ska man göra för att ett förhållande ska fungera?
prata med varandra, hela tiden.. inte gå och irritera sig på saker..
43. vad vill du att man ska tycka om dig för?
dem ska tycka om joanna, det räcker.
44. stavar du alltid rätt på internet?
ehh, nej, det tror jag inte
45. uttryck du missbrukar:
typ, och liksom.. typiskt östergötland
46. vad vill du helst göra inatt:
hihi, sova gott :D
47. sover du på mage eller på rygg?
på mage oftast tror jag.. vrider och vänder mig..
48. vad drömmer du mest om?
massa karlar jämt.. drömmer väldigt verklighetstroget, otäckt..
49. inga fler frågor. är det här slutet?
thank you and goodbye.

tvetydigt..

Kategori: livet


signalerna är tvetydiga, och jag vet inte riktigt vad jag ska tro och känna. Mmm..

jag har akut kli på min högra armbåge, kanske har Landola smittat mig med sina utslag, det är frågan det, stackars Landola, helt prickig på rumpan. Så nu ska jag strax åka och köpa medecin att tvätta henne med för 600:-. hutlösa priser för 3 dl grej. menmen, allt för henne såklart :D hon kan ju inte se ut som en prickekorn hela livet ju, hihi..

dagen har varit intetsägande..
eller jag hittade lite fina presenter på stan. en brun väska till mig, och en present till T.. jag är nöjd med köpet, tror det blir bra =P hihi. gud vad jag älskar att köpa saker att ge bort, det är nästan bättre än att få, men bara nästan.

suttit och kört mamma till vadstena nu, hon skulle på någonting m. jobbet.. inte alls kul, bara masa fartkameror överallt. men vi kom på att de antaligen inte kan sätta dit en när det är mörkt eftersom de inte får någon bild på ansiktet då ju... eller hur fungerar det??...

ledsen fortfarande, eller inte ledsen, mest nedstämd och sorgsen.. om nu det är något bättre.
jag ska roa mig med att göra en kladdkaka till mig och martina, det var länge sen vi gjorde nu, mums. ju kladdigare desto godare!!

äntligen..

Kategori: livet

bloggen har varit cp i några dagar, det stööööör. när jag för en gång skull =P, har massa saker i hjärnan som behöver skrivas ut så funkar inte bloggjäveln. Men nu verkar den vara på g igen så nu kan jag irritera er igen med alla mina tankar och depressioner, hihi.

just nu har jag en liten deppsvacka.. vet inte hur allt känns längre. det ska bli såååå kul att börja plugga, det här har jag längtar efter sen jag slutade skolan, och ju mer jag läser om kursen ju mer vill jag börjar. jag tror verkligen det kommer passa mig. mycket filosofier och tankeverksamhet och grubbleri, hihi. precis sådant som jag är bäst på. analys-joanna.
men jag vill inte flytta ner och stå utan lägenhet. det känns hur jobbigt som helst.. =/. vill inte vara ivägen och känna mig dum, och jag vet att det kommer bli precis så. det är ju inte så att han valt att efter 1 månad få en liten ettrig, klädgalen vegetarian med svajande humör som inte är grym på att hålla ordning att ta hand om.. hmm.. det här är verkligen ett problem.. och ju mer jag tänker på det desto jobbigare blir det.

jag vet ju att allt kommer ordna sig men det är ändå jobbigt, bläää.
att vi dessutom måste sälja Landola känns ännu värre, jag kommer inte klara mig utan henne
men nu ska vi inte tänka mer på det.

mamma, jag och martina ska på julklappsjakt snart, lika bra att man får följa med och peka ut det man vill ha själv, annars blir det ju bara fel. men jag ska inte köpa så mycket utan ju mindre jag köper desto mer pengar får jag av mamma att göra av med i Cannes i sommar när vi ska åka dit m familjen Nörgaard. ohh det ska bli så mysigt, leva lyxliv i två veckor och bara skämma bort oss. det behöver vi =)

jag ska köpa julklappar imorgon tror jag, kanske jag skulle ta en tripp till linköping, finns inte så mkt killsaker här i stan ju.. hmm.. det ska ju vara lite annorlunda med, mina tankeknölar får jobba lite..

jag återkommer, nu mysdags.

såg "borat" igår när jag kommit hem, den var ju jätterolig.
Adam och jag såg "bandidas" lite tidigare på kvällen , den var faktiskt riktigt bra.
fick mina mysbyxor oxå, hihi. jättefina var dem. ska önska mig ett par till, ska bara komma på vad det ska stå på rumpan, adams är ju itne det optimala, haha. jag och mathilda som fått såna, bästa vännerna såklart,

tjoop, 

fuck

Kategori: livet

fuck

fin bild. no call. fucking littlesister.

jahaa..

Kategori: livet

mamma snarkar
martina har inte ringt
det ösregnar ute
jag fryser om fötterna
jag är såååå trött.

ohhh, ring då.

internet har förlorat sin charm, haha.
puss

natten

Kategori: livet


här sitter jag och gäspar som en tok.. väntar på att min syster ska ringa o. bli hämtad. Lussevakafest ikväll på magget tydligen, man får ju ställa upp o. vara chafför, snart är det slut med den lyxen för henne, hehe :D

tittat på film, "She's the man", den var riktigt bra faktiskt, occh karln var snygg, precis som det ska vara när man tittar på film i sin ensamhet, hihi!! åkte till maxi och köpte mig lite godis och sådär oxå, passade bra idag. en steg närmare godisnarkoman, mums så gott. och varje gång hittar man en ny favorit, det är mycket märkligt det där. hittade en brun platta att ha mina ljus på oxå, så nu är det jättefint i mitt rum.

saknat honom massa idag, känts helt tomt och konstigt =/.. blää... dumt som tusan, vill ha dig nära igen.

imorgon kommer emsan hem, inte träffat henne på mååånga dagar nu, ska vi ta en fika och mysa, snacka om livet och sånt där ni vet =) faan vad jag kommer sakna henne i vår, det kommer bli tooomt. tur det finns telefon och att vägen hem inte är så lång. min älskling..

nehee, vad ska jag nu hitta på?... ladda hem ett O.C-avsnitt kanske, om det kommit något nytt..

puss och godnatt.

ny vecka.

Kategori: livet


nu är en snart måndagkväll och dagen har gått fort. fast först sov jag till 12 :D hihi. hade lite problem med att somna igår, blev att jag låg och tänkte en massa istället. Letat massa lägenheter, hämtat csnblankett och varit i stallet.. mycket mer har jag inte hunnit med idag. tänkt på T några gånger oxå, hihi =P 
ikväll blir det kanske fest, kanske film m. adam eller kanske hemmakväll. inte riktigt bestämt mig än.. först ska jag iallafall duscha, jag luktar landola.

ohh vad skönt det vore om lägenhetsgrejen kunde ordna sig.. fast det är väl för mycket begärt.. men man vill ju liksom kunna flytta och ha det precis som man själv vill, inte känna att en själv och ens saker är i vägen liksom.. men det ordnar sig ju alltid. har satt pappa och adam på mission, dem får fixa :D hihi. jag håller koll på datorn.

ohh det känns så skönt att veta att man har någonting nytt framför sig... ni fattar inte, som jag längtat efter att komma härifrån!!

nepp, nu ska jag fylla i blanketten så jag får pengar :D
puss

i chock

Kategori: livet


haha jag kom in :D så nu blir det pedagogik 20 poäng i Halmstad i vår.. shiit..
jag är glad och nervös på samma gång. ska jag verkligen våga =) hihi, klart att jag gör.
Men jag har lite panik över boendet. tur man har en pappa som känner halva sverige, ska ringa honom såfort jag vaknar imorgon så får vi se.!

gud, jag kom in. *lycklig*

ja ni, nu kan jag nog sova gott om nätterna iallafall. slippa tänka så mycket.

helt uppe i varv, och mamma har separationsångest redan, haha.stackars mamsen.

godnatt

halmstadsmys!

Kategori: livet


5 dagar senare är jag hemma igen efter världens mysigaste helg i Halmstad. Massa pussar o kramar och skratt o prat och bus o. mys. Ja ni vet, sånt där som gör att man går runt o fånler om dagarna. men det får man ju göra :D
Ikea är avverkat oxå och T hittade massa fint.
Vi hade pysseldag i lördags och jag satte faktiskt ihop en hel ikea-pall *stolt*.
Hänt massa saker men orkar inte skriva allt. det har varit underbart iallafall, och jag hatar att tiden går så fort... ville vara där mera... men man har ju en verklighet här hemma oxå med familj o. häst o. vänner, det går ju inte bara att strunta i allt heller, även om det lockade att stanna ett par dagar till :D

nu går tiden sakta när man väl kommit hem och jag väntar på antagningsbeskedet..
inget brev idag och studera.nu har hakat upp sig.. en evig väntan.. suck.

blir tomt att sova ensam inatt igen :( man vänjer sig ju så lätt liksom att ha någon runt sig.
Tur att han kommer hem snart!!

nu är det myskväll med mamma och martina, mysa lite, titta på tv och ta det lugnt.

Puss till dig T

ajaj

Kategori: livet


fick något fruktansvärt ont i magen... =( går nog inte att äta frukost vid 3-4 på dagarna, inte konstigt magen blir konstig. mycket jag måste ändra på, normala sovtider och mattider.
jag behöver skalmans mat- och sovklocka kanske, ska fråga om jag får låna :D

nu ska jag packa, alldeles för mycket säkert som alltid, att man aldrig lär sig.

pöss

simning

Kategori: livet


nu har jag och bjelling varit och simmat, nästan en timme orkade vi, himla hurtigt :D sen blev det en snabbis på stan, gjorde av m 600:- på EN foundation, haha, jag måtte vara tokig. men funkar det så är det ju värt det såklart.. men gode tid, haha. man får inte vara snål.

måste packa litegranna, och sen är det stallet, idag är det hoppning.
så är det ju final i bonde söker fru och.. så roligt :D

så åkte jag då snart, tiden går så fort, hinner ju knappt tänka..
somnade inte förren 6 imorse ändå fast jag tog mina sömntablettsgrejor.. man får ju nästan panik...
hoppas jag kan somna skapligt ikväll iallafall, måste ju orka köra imorgon ju.

nu ska jag äta gröt. mums

ja ni

Kategori: livet


det är ganska roligt det här med var för slags stil man har...
ena dagen kan jag kjol och vara jättesöt, och sen nästa ha baggybyxor och vara osminkad o härligt sunkig =) det är ju ganska skönt ändå att man slipper se likadan ut varje dag.. det skulle ju vara himla tråkigt!! det är en av de bra sakerna med att ha en syster som har ungefär samma storlek på kläderna,och eftersom vi har ganska olika stilar så går det ju att låna hej vilt..

så här ser jag ut idag.. trött och lagom fixad.



nu ska jag börja läsa min nya bok "djävulen bär prada". sen hämta martina på körskolan och åka och sola!

vinkvink

David Letterman

Kategori: livet


eller heter han Dave Letterman ? iallafall så hörde jag på radion nyss att han kommer fortsätta med sitt program till 2010, och att han varje år kommer tjäna 200 MILJONER kr. vilka jävla pengar för att sitta på kvällen och snacka i tv, och intervjua kändisar, värre jobb finns ju faktiskt.... jag säger då det, 200 miljoner kr till EN kille när halva världens befolkning svälter. brist på prioriteringar ? vad faaan ska han med alla de pengarna till, finns ju inte en chans att man kan göra av med så mycket pengar på ett år liksom.

man blir lite upprörd.. hoppas han donerar lite till någon bra sak. annars är han dum
ätit fullkornspaj nu med grönsaker i, den var sådär god..
köpte söta vitrandiga tofflor på maxi för 50:-, som hittat, jag som alltid är kall om tassarna.
och Valerina Natt, här ska det sovas :D

juljul

Kategori: livet


julafton är på en söndag iår.. vad mysigt :D
nu är det bara 19dagar kvar, och jag längtar..
men är 4:e advent på julafton då?... det är ju lite konstigt!

ikväll ska nog mamma, jag o martina bara lussebullar. det är så gott. när dem är sådär mjuka och varma, och så ska man lyssna på julmusik och komma i stämning..
inte så lätt när det är 10 grader varmt ute, det är helkonstigt! jag vill ha snö.

nu ringde mamma, nu åker jag till stan.
ska köpa ny foundation oxå, I.d bare minerals, den ska tydligen vara himla bra. måste man ju testa.

puss,

händer..

Kategori: livet


låg och tänkte på en sak inatt, i brist på annat..
undrar om det är någon skillnad på människor som är vänster- eller högerhänta?!.. Om t.ex vi högerhänta är med teoretiska och vänsterhänta är mer konstnärliga..
Eminem är iallafall vänsterhänt ,det såg jag igår i 8mile. Vänterhänta killar är sexiga, av någon mycket konstig anledning.. det är något speciellt med dem, hihi :D

tjoflöjt

Kategori: livet


goddag.. en spännande natt minst sagt. somnade efter att mammas väckarklocka ringt imorse någongång, vid 06:10 typ.. hörde 2 snoozningar och sen däckade jag nog... måste bli ändring på det här, vänt på dygnet totalt.. irriterande. han se många givande tv-prgram inatt, haha.. ellen degeneres var sist ut vid 05:15... jag är konstig!

varit i stallet nu ridit i blåsten, brr, ska till stan strax och möta upp mamma o martina, gå till frisören och be henne ge mig någon mirakelkur för håret, det är så torrt.. sen ska vi till maxi och handla på oss maaaat.
-mums-

jag är tröööött. kommer somna gott inatt, hoppas jag. gälller bara att hålla sig vaken hela dagen nu och INTE slänga sig i soffan, hihi då somnar jag nog som en stock..

6 dagar kvar, sen vet jag. nervös och förväntansfull. och livrädd, tänk om jag inte kommer in.. usch.

prison break m adam o tilda ikväll, mys!! fast adam är sjuk och jag vill inte bli smittad lagom till att jag ska åka bort. jag får hålla mig på lååångt avstånd, hihi.

you and me

Kategori: livet


hann med en kort fika förrut, men tydligen har hugo bytt tider och stängde 9.. skäms.
var meningen att jag skulle slappat m mats o erik o gänget men där satt tilda o hennes rumsvän så det blev fika m dem istället, hihi. tjejer är bättre.

pratar m T, ohh nu vill jag att det ska bli torsdag :D
ska vi göra massa roligt! baka lussebullar och gå på ikea,det blir bra det. hihi.



nu är det "ett herrans liv", med ernst kirchblaha.. nåt. vad han nu heter. sveriges gullefixarkille.
bäst jag tar på mina myxbyxor och myser mig ner hos mamma.
hon tycker han är fjantig, hihi. mammor.

puss

arg.

Kategori: livet


ohh jag vill bara bortbortbort från den här sjuka staden.
fortast möjligt.
kanske jag kan länsa mamma o pappas konton och resa jorden runt för mig själv ett tag :D hihi.
det vore något det.

imorgon är det tisdag, handla, träna, rida,sola, och film måhända.
det blir bra det.

måndagen

Kategori: livet


vaknade vid 11.30 eller nåt när emsan ringde och väckte mig. hade inte somnat förren vid 6 på morgonen, som vanligt så jag var trött som tusan.. pratade med T innan jag skulle somna igår och efter det blev jag helt uppe i varv.. usch så jag låg där och var svintrött och vred och vände på mig, men det gick bara inte att somna.. jag behöver hjälp, hihi.
en borste genom håret och lite mascara, sen åkte jag upp till stan, träffade ems o martina, tog en hugofika, hihi, det var faktiskt ett bra tag sen. snackade lite skit och sen åkte jag hem igen.

varit i stallet nu, mysigt som vanligt, blåste lite kallt bara.
ska ringa adam strax, se hur karln mår, kanske en filmkväll?..om han inte är sjuk.
fast först ska jag äta gröt och så måste jag åka och sola oxå minsann.

hej hopp...

herrejävlar..

Kategori: livet


länge sen som jag var såhär dålig. ojojoj. har spenderat majoriteten av dagen under täcket i sängen, druckit 40 glas saft och önskat till gud att sluta må illa :D... var hos mormor en stund, dock ej långvarit eftersom jag inte var så social och ville bara sova.
nu har jag duschat och druckit 1l mjölk, hihi. så nu mår jag lite bättre igen.
förstår inte hur jag kunde bli så full, drack ju inte ens en hel flska vin och inget därinne.. mkt märkligt.
blev jag kanske drogad ;P oups.

ska fixa till mig lite, och sen ska jag iväg och mysa m emmy o bjelling som kommit hem från Thailand idag. så nu blir det stora utfrågningen, hihi. ska bli skönt att se henne, saknats!!

halmstad på torsdag. ohh låt veckan gå fortfort :D

tjingtjong

psykbryt.

Kategori: livet


jag fick det totala psykbrytet igår.. och grät och grät, och grät lite till, hihi..
idag känner jag mig bara himla tom i kroppen, vilse liksom.
och så är jag bakis som faaan, men jag hade jävligt kul igår innan depressionen slog till,även om det blev onödigt tjafs som jag inte orkade med. tack J för du tog hand om mig, det betyder mycket.

nu ska jag ta panodilzapp och lägga mig i sängen igen, annars spyr jag nog.

puss

för övrigt

Kategori: livet


så var det ju jävla dumt att markus vann :D.. hihi
Erik gjorde ju vinnarlåten MKT bättre än Markus. menmen vi vet ju alla att 2:orna alltid blir bäst tillslut iallafall. se på darin o. sebastian. så jag är inte orolig!! =P
och det är ju faktiskt inte hela världen, han fick ju säkert sova ut imorse iallafall medan Markus var på intervjuer och strunt..

jaja, nu är det festplanering m emsan.

hej douu

första advent..

Kategori: livet


imorgon är det första advent, himla mysigt :D men vi har inte fixat någon adventljusstake att ha på bordet än, så det måste vi fixa imorgon så man kan tända ljus till frukosten, hihi.

klockan är snart 20 och kvällen är inte riktigt ordnad än... jag sitter iallafall här iordningfixad och väntar på ett samtal bara =) idag är jag sugen på harrys, eller sugen på fest iallafall.
kanske jag skulle ta mig ett glas vin sålänge ? Mm det ska jag, hihi.

cashewnötter är jättegott, mums.
bäst jag flätar ihop håret nu, så det blir lite fint.
och titta efter något att ha på mig...

undra när mamma o. pappa kommer hem ? hmm..

puss

bloggjäkel..

Kategori: livet


bloggen har varit störd idag, därav att det finns 4 likadana inlägg..menmen sånt är livet.
varit i stallet precis och myst lite, och nu sitter jag här.
ska åka och hälsa på mormor snart, hjälpa till m flytten, hihi, roligt att ha henne så nära.

fest ikväll kanhända, tror jag iallafall, det ordnar sig alltid.
var ju ett tag sen man var på harrys nu, dags att skaka sina lurviga som jossan skulle sagt, hihi.

nu ska jag laga lite mat, kanske vi måste åka o handla, det finns ingen mjölk.. konstigt hus det här!
jaja, inga tillägg..

hjärnan är full av tankar, sjukt hur mycket tid man lägger ner på att tänka, måste sluta upp med det tror jag!
somnade vid 7 imorse, så jag är trött nu.. vill bara ha dem där papprena så jag kan få sluta tänka på det.. 9 dagar kvar, det går fort, hoppas jag!

puss

"blir det något hångel i jul?"

Kategori: livet

Vågen


Vill du ha mer romantik i ditt liv så ge kärleken utrymme i början av december. Ge komplimanger, se till att ha tid över för din partner om du har en, våga ge nya idéer en chans. Unna också din kropp lite extra njutning, massage, god mat och skön vila gör att du får ut mer även av ditt sexliv. Romantik i början av december ger också färre kärleksbekymmer under resten av månaden. Du kommer att vara mycket upptagen då och ditt kärleksliv kommer att bli rätt försummat.
Bästa chansen: Skytt, Stenbock
Bästa stället: På en kort resa
Bästa datumen: 4-5/12

det tycker jag väl bådar gott??! eller..

"blir det något hångel i jul?"

Kategori: livet

Vågen


Vill du ha mer romantik i ditt liv så ge kärleken utrymme i början av december. Ge komplimanger, se till att ha tid över för din partner om du har en, våga ge nya idéer en chans. Unna också din kropp lite extra njutning, massage, god mat och skön vila gör att du får ut mer även av ditt sexliv. Romantik i början av december ger också färre kärleksbekymmer under resten av månaden. Du kommer att vara mycket upptagen då och ditt kärleksliv kommer att bli rätt försummat.
Bästa chansen: Skytt, Stenbock
Bästa stället: På en kort resa
Bästa datumen: 4-5/12

det tycker jag väl bådar gott??! eller..

"blir det något hångel i jul?"

Kategori: livet

Vågen


Vill du ha mer romantik i ditt liv så ge kärleken utrymme i början av december. Ge komplimanger, se till att ha tid över för din partner om du har en, våga ge nya idéer en chans. Unna också din kropp lite extra njutning, massage, god mat och skön vila gör att du får ut mer även av ditt sexliv. Romantik i början av december ger också färre kärleksbekymmer under resten av månaden. Du kommer att vara mycket upptagen då och ditt kärleksliv kommer att bli rätt försummat.
Bästa chansen: Skytt, Stenbock
Bästa stället: På en kort resa
Bästa datumen: 4-5/12

det tycker jag väl bådar gott??! eller..

mjölkinfo..

Kategori: livet


hällde lite mjölk i gröten och vad tusan står på baksidan av mjölkpaketet?
ost som har smak av glögg?
nu hatar jag ost i ren allmänhet, men vet faan vill äta ost som smakar glögg? vill man ha glögg dricker man det väl?.. ojoj nu har julmänniskorna gått överstyr...

hihi ska köpa en till mamma och se vad hon säger, kanske är det jättegott, betvivlar det dock..
då måste ju oxå osten vara full med sprit eftersom glögg är vin ?... då kan man ju inte äta det på frukostmackan om man ska köra sen..
det där var ett dumt påfund minsann, hihi.
utvecklingen går ju framåt iallafall!

update idol

Kategori: livet


fy fasen vad grym sebastian är.
och snygg som faan är han ju oxå, vart han har varit hela mitt liv :D
bra där med kort hår.
iofs har alla låtar idag gett mig ståpäls och lätt tår i ögat..
hihi, men det är väl så det ska vara tror jag,

mamma är helt såld på sebastian, haha, en ny husgud kanske ;P

men nu hoppas vi på erik, heeeja.
ska koka lite gröt nu.
puss

hejaheja

Kategori: livet


ojojoj, erik är min drömprins :D hihi. gud vad snygg han är. -phew-
helt grym låt han sjöng först.
nu håller vi tummarna, hihi.

"The show must go on"

pusspuss

landola.

Kategori: livet


nu har jag haft jättemysigt i stallet ett par timmar. så skönt att komma dit och bara vara, pussas och bara mysa. mitt absoluta favoritställe i världen. hon är min största kärlek minsann :D

ska duscha nu, sen vara social m familjen.

byee

blir mer och mer irriterad och ledsen när jag tänker på det, vem säger så till någon ?!.. usch. elakt!!
men det är väl så... i ett nötskal...

helghelg.

Kategori: livet


glad helg, sup och svälj.
sitter och pratar m rickard på msn, lite syskontid, haha..kanske jag kan åka vidare till honom efter halmstad nästa vecka, det vore mysigt :D ska fråga honom. när jag ändå är ute och åker liksom.hihi

städat nu så pappa inte får allegichock när han kommer hem. bra att ha en pappa som är allergisk mot katter när vi har 5st.. -oups-
ska åka till stallet strax och rida oxå, det blir roligt, min lilla pålle.

på bra humör idag, vill att familjen ska komma hem nu, saknar dem. kanske vi kan laga middag tillsammans ikväll..!! det vore mysigt.och titta på idol och sådär.

nepp, nu ska jag snacka vidare, mycket viktiga saker vi talar om :D

puss

hjälp tack

Kategori: livet


varför ska ansiktet bli som en torrboll såfort det blir kallt och höst ute ?
jag behöver hjälp, hihi. vad ska jag använda för att ansiktet inte ska förvandlas till en torrkaka ??
och håret likaså?.. det är bara torrt och hängigt.. kanske har min kropp en höstdepression utan mig?...
dumt isåfall.
någon som har botemedel mot mina ytliga problem ??

puss

fortfarande pigg som tusan, det är galet..

1 december

Kategori: livet


grattis på 1 december.
23 dagar kvar till julafton! ohh vad jag längtar.. nu kan man börja julmyset på riktigt!!
ska genast sätta på lite julmusik.
och så måste jag titta på julkalendern 07:15 imorgon/dag bitti.. en tradition ju.. -gäsp-
fast jag ska ju vara vaken ju iofs..

nu ska jag titta på ett grey's anatomy avsnitt, strax klarladdat..
hoppas det är bra :D

på söndag är det marknad i hamnen.. ohh så mysigt.
jag älskar december och julen. hoppas snön kommer snart oxå

komplimanger..

Kategori: livet


varför har killar så himla svårt att ge ärliga, snälla och fina komplimanger till oss tjejer ?
jag öser ut snälla ord om människor titt som tätt, för jag vet hur glad man blir utan dem!...
Tjejer i allmänhet har nog lättare att ge komplimanger än vad killar har, det är lite konstigt egentligen,och man ska ju inte dra alla killar över en kant. varför skulle det vara någon skillnad,kanske är killar mer rädda för att vi bara ska ta det som om de vill ligga med oss ? och kanske är det så oxå.. hihi

En snäll kille gav mig massa fina komplimanger idag, och han frågade sen om jag inte var van vid att folk sa snälla saker om mig,och det är jag verkligen inte. Jag har alltid varit en såndär som stått i bakgrunden av folk, inte tagit så mycket plats och inte hörts så mycket.. det är ju hemskt egentligen.

mer komplimanger killar, skärpning :D

attans..

Kategori: livet


mamma blev måttligt glad över mina kryssningsplaner, mormor behöver tydligen mig hjälp.. =/
jaja, det går ju fler båtar som sagt, hihi.

mina nya planer är nu att vara vaken hela natten, för nu har jag vänt för mycket på dygnet att jag sitter klarvaken såhär dags.. så himla dumt. och att lägga sig i sängen nu är ju bara dumt, då ligger jag bara och vrider och vänder på mig. bättre att sitta här och blogga om onödiga saker, och slappa lite..
sen sover jag gott imorgon kväll istället.
låter som en bra plan tills imorgon vid 10 då jag är svintrött.
tror jag ska åka och simma imorgon, har jag inte gjort på länge!!

jaja..

kryssning ?!..

Kategori: livet


kanske drar jag på kryssning imorgon. om allt funkar som det ska :D
det vore roligt, skönt att komma bort en liten stund...

bäst jag sover nu då, ifall att jag måste gå upp tidigt, gäsp..

godnatt.
puss