first day of my life

a "the gun" production

Kategori: livet

the gun holmertz tar över maintinence över joannagullberg.blogg.se tillsvidare då gullberg själv tvingas sitta bredvid och titta på.. ojoj vad vi har utfört mycket idag.. och vi kunde bara inte hålla oss utan kände oss nästan tvugna att delge det med er, resten av världen som vi har en känsla av bara sitter och väntar på nästa inlägg efter drygt 24 timmars uppehåll.

håll i er för här kommer skiten. världens bästa start med världen bästa joanna till höger. med fruktansvärd orutin lovade jag under gårdagen att skjutsa lillasyster till skolan för en alldra sista dag innan ett underbart jullov (as i know it). stannade på ubbes bageri (joanna: därav brödet) för att släng i en påse ciabatta och fralle i bilen. somnade om så skönt igen och vaknade med världen bästa joanna igen.. denna gång till vänster.. (noooot) och vi kämpade oss upp ur sängen och brottades lite för att komma först till frukostbordet. sköööna brööön.. 

vi åker till stan där stefan "fresh" lindqvist står och mjukar upp sin 15 år äldre co-worker samtidigt som han viker tröjor i fullt sjåå till galet stressade julstrulmänniskor. köpte annandagsbalenbiljetter och hälsade på kerst och jen med bihang. inhandlade lite klirr-i-påsen på systemet men också det viktigaste - två påsar saffran till ulla h som firar 51 stadiga denna dag. 

väl hemma hos familjen holmertz firar vi denna underbara människa med släkt och vänner men oups.. joanna glömmer sin jourtid i stallet och bööörn spår syns på garageuppfarten när bilen dragit iväg med joanna, tompa, patrik, simon och söte david i den. 

efter ett quick-stop hos martin abrahamsson där årets tråkigaste förfest håller på att genomföras åker vi vidare för mys och hemlisar på joanna rum.. och nu sitter vi här och väntar på snorungen som drog upp mig i morse för lite våldsamt terror innan hon ska få sova..

en bra dah och vi trivs ju faktiskt med varandra, nästan lite för bra. farsan snarkar och morsan virrar runt med alla katter.. crazycrazy.. nu ska en förklaring av vad en blogg ske och resten uppföljs imorrn.. håll ut, må bra och ha en förbannat god och härlig jul.. houhou fucking hou..kram kram.

//// tompa (a.k.a  "the gun") holmertz. co-scriper joanna gullberg (men det var faan inte mycket =D.)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: