first day of my life

r.i.p

Kategori:

Snyft, sotan kom precis in med en liten harunge i munnen.. Och nu sitter jag här med tårar i ögonen, kan inte ens titta på den.. Vad grym han är, dumma gamla katt =/.



Tompa och jag

Kategori:

Igår kväll åkte jag iväg till Tompa och det var så mys att träffa honom :) Han var dock galet trött så vi åkte och köpte godis och hyrde en film och gled ner i deras soffa. Det bjöds på pizza oxå som vi dock fick vänta på i över 1½ timme från Napoli, galet länge, men shit vad gott det är med pizza ibland :) Kollade lite på fotbollen, heja spanien, och sen däckade vi vid 1 eller nåt. Vaknade av att han gick upp imorse kl 6 för att åka till jobbet stackarn, nu är sommarlovet slut för honom :) haha.

Nu ska jag ta mig en macka,

Helgen m bror

Kategori:

Bror var som sagt här i helgen så lite kort knäpptes, lika bra att jag lägger upp dem här så blir det inget gnäll :) Annars har hänt lite av varje idag, solen lyser nu och det ska visst bli gött väder i ett par dagar nu, får se om jobbet hör av sig annars blir det nog en liten varamonsväng kanske, vore hur gött som helst :). Pratade med Emmy förrut och hon skulle kanske skulle komma hem bara tisdag-onsdag, men vi får se om hon orkar åka..

 

 


 

 

sängliggandes

Kategori:

Ligger fortfarande i sängen, seg som ett härke och magen har sitt egna lilla liv :) Måste nog äta någonting nu för att komma igång. Det är varmt på rummet och mina fingrar sover typ... Usch jag gillar verkligen inte att vara bakis, det är inte min grej. Ska bara slappa ett par timmar innan stallet och sen ska nog jag och tompa bara mysa ikväll, blir en perfekt avslutning på en rolig helg med bror och gänget :). Tog lite kort igår så kommer nog några bilder lite senare, måste bara fiska fram kameran först och jag orkar inte röra mig riktigt ännu.

feeest

Kategori:

Kommit hem efter en kväll på harrys.. Hängde till slut med Rickard och hans kompisar in efter lite tjat. Vi satt här i ett antal timmar innan vi orkade dra oss inåt.. Jag älskar Rickards vänner, så öppna och ärliga och underbara mot varandra.. Tyvärr gillar jag harrys, man pratar med folk man knappt träffar längre och man dansar med bekanta.. Allt är bara så underbart :) Harrys kommer altid ha sin charm i mina ögon, kanske för jag slipper gå dit varje helg varje månad hela året.. Jag älskar att träffa alla människor som på sina egna sätt haft en del i mitt liv.

Nu äter jag pasta och ärtor/morötter. Sa precis godnatt till Tompa i telefonen. Han kommer imorgon eftermiddag och jag saknar honom så mycket att tårarna nästan rinner.. Usch jag vill aldrig vara ifrån honom, han är det bästa som finns :).

Martina skrev precis ett sms, jag saknar henne oändligt och jag får ont i hjärtat... Vill bara att hon ska komma hem och vara här, så roligt vi haft tillsammans de senaste åren... De bästa vännerna har vi varit och det känns tomt utan henne här... Som om någon alltid fattas om ni förstår...

Back to you

Kategori:

Lyssnar på EmeliesJohn Mayer klipp med Back to you samtidigt som jag skriver det här :) Sååå grym. Hon ska till London imorgon och se honom tillsammans med sin bror, sååå lyckliga henne, om jag hade kunnat hade jag följt med henne, men neej, det blev strul.. Ikväll har jag haft det underbart. När jag kom tillbaka från stallet så var Rickard, Mårten och Mats här så vi pratat, drack vin/öl och åt goood mat som mamma och pappa lagat. Sen kom David som för övrigt lever i Thailand och äger snart 3 båtar som han åker runt med i hela Indonesion med tusister på om någon är sugen. Har knappt träffat någon av dem på flera månader så var jätteroligt. De är så fina vänner fast de alla lever så olika liv och jag älskar att de har en stark samhörighet kvar som de nog alltid kommer ha.

Jag måste nog ha en av de coolaste mammorna ever. Hela gänget här ute är inga guldgossar på långa vägar och både jag och mamma fick reda på en hel del om olika droger och liknande under kvällens gång då vi var nyfikna och frågade en massa och det bästa med mamma är att hon inte förbjudet, utan hon är istället nyfiken och självklart jävligt frågande över varför man ska använda droger och liknanade, men samtidigt öppen för andras tyckande. Jag själv tycker droger är fruktansvärt otäckt och jag skulle aldrig låta mig själv bli så okontrollbar som man ofta bli, jag är för mycket kontrollfreak för det... Jag var ihop med en kille innan tompa som hållt på med droger och som hade kompisar som gjorde det och jag kunde inte riktigt acceptera det eftersom jag var rädd för det och vad det gör människor, kanske var det en anledning varför jag aldrig riktigt kunde förstå mig på honom ?... Alla fungerar vi olika bra med olika människor, kanske är det ofta så att leka barn leka bäst?..

Nu ska jag sooova och imorgon vill jag gå ut, sååå sugen. Får se om jag hänger på Rickard och dem, blir nog roligt iallafall :) Jossan snacka om festivalen, vi får se vad som händer.

Jag är så lycklig, jag har den bästa familjen och jag känner mig och lyckligt lottad!! Älskar er!

happy jojan

Kategori:

Jihoo, ikväll kommer Rickard =) BIG SMILE!

orutin

Kategori:

Mejlade jobbkillen igår igen, för 4e gången, bara för att höra vad som händer egentligen.. Och idag mejlade han tillbaka och sa att han trodde jag skulle vara i Halmstad och att jag skulle höra av mig om jag var hemma.. Gaaah missförstånd så det skriker om det, och så irriterande för nu skulle de sätta upp mig på schemat så jag skulle få jobba, men det har jag ju kunnat göra i flera veckor egentligen, bara han hade fattat rätt.. Suck!! Jaja nu blir det ju lite jobb i sommar iallafall och det känns riktigt skönt.

Tompa, nu drar vi utomlands innan nollningen i augusti, hurra :)

missing you

Kategori:

Ahh jag saknar tompa nu, massa miljoner. Han hängde visst runt med Petter och gänget igår [sveriges rappare alltså] och får se massa roliga band.. Och dessutom får han betalt för det, haha. Slappt minst sagt.

Miss u babe, kom hem snaaart ♥

hahaha

Kategori:



Haha bästa reklamen just nu, helt klart :)

sömnig

Kategori:

Börjar bli sömnig redan.. idag har jag hunnit med att ta en morgonpromenad innan frukost + mocka i stallet, sen tvingade mamma mig att tvätta ur jaquzzin eftersom Rickard och hans killkompisar ska vara här imorgon kväll och umgås. Efter det åkte vi med Taggtråd och Sotan till veterinären för vaccination, jätteduktiga var dem. Drog direkt när jag släppt av folket i stugan till stan för att försöka hitta lite reafynd, vilket jag oxå gjorde. Har nu 4 nya koftor och tröjor att ha i sommar/höst så att jag inte fryser, alltid bra, kan jag slänga några av mina gamla som varit med ett par år. Alla kostade kring 100:- styck så blev inte ett dugg fattig. Hittade en fin jeansjacka oxå att ha, jättefin faktiskt, och en vit t-shirt :). Åkte och handlade på maxi [fy fan vad folk, alla gick in i varandra och det var kaos, ska aldrig åka dit på en torsdag em igen]. Lämnade det hemma och drog till stallet till prinsessan.

Så tog jag Landola på en skogstur och precis i mitten av skogen så öppnar sig himlen och det började ösregna så när vi kom hem till stallet rann med om både mig och pållen, så fick torka med handduk för att hon skulle bli torr.. Nu har det slutat regna igen, skönt det. Jag har lagat soyakorv gryta med lök, purjo, paprika, kidneybönor, och majs och mackaroner till det, blev riktigt gott. Hade sån creme fraise shili/paprika som sås i grytan och det blev hur bra som helst, mamma blev lite chockad över mina kockskills :) haha. Får nog ta och fixa efter maten nu innan mamma börjar gnälla dock.

Kvällen blir det fotboll såklart, jag hejar nog på Ryssland eftersom de är så unga och såå duktiga, de vore värda en plats i finalen.

Filmtips

Kategori:

Har precis legat och tittat på filmen "The great debaters" med bland annat Denzel Washington i en av huvudrollerna. Den handlar i stort om fyra svarta skolungdomar som får chansen att gå med i ett debattlag som leds utan Denzels karaktär. Den utspelar sig i början 1900-talet och tar upp de svartas situation i Södern under den tiden. Detta går som en röd tråd genom hela filmen, orättvisan och okunnigheten, medan filmen handlar om dessa ungdomar som utvecklas som både människor och debattörer genom filmens gång. Filmen är baserad på en verklig händelse, vilket i vissa scener får mig att rysa av rädsla för mänskligheten och hur vi behandlat människor som inte är av den "vita rasen"...

Det gör mig så upprörd att hudfärg ska bestämma hur mycket man är värd som människa. Lika mycket som det gör mig så ledsen och förbannad att människor med handikapp eller beroende på vilken sexuell läggning dem har i vissa andras ögon fortfarande inte har samma rättigheter som den "normala" klicken människor som de då anser finns. Jag har fällt hur många tårar som helst under filmen, den är så ärlig och vacker och heemsk och den visar på hur grymma vi människor kan vara mot våra egna, det enda som skiljer är färgen på din hud.

Jag hoppas ni tar och tittar på den någon kväll, helt klart en av de bästa filmerna jag sett, finns vissa likheter mellan den här och Remember the titans som är min absoluta favoritfilm. Se den, njut av de enormt duktiga skådespelarna och tänk till på dina egna värderingar och vart ditt hjärta finns.

ordspråk

Kategori:

We do what we have to do so we can do what we want to do.

(
Från filmen "The great debaters")

rastlös

Kategori:

Jag är rastlös så nu tar jag en promenad med min Ipod och mina gympaskor. Idag ska Malin hoppa Landola så blir ingen ridträning så likabra att ta tag i det själv. I'm getting plufsy..




solen

Kategori:

Solen var här i ca 5 minuter, och oj vad jag njöt :) Nu är det moln igen och jag deppar. Ska läsa en bok nu tror jag under en filt, fryser.

pank

Kategori:

Håller på att betala mina och tompas räkningar vilket innebär att pengarna snart är slut för denna månad.. Fick elräkningen som bara den går på 1500:- så det är ju bara att punga ut en massa.. Sååå tråkigt, tänk vad mycket roligt man kunde ha för dem där pengarna..

Var ju i Linköping på bio igår kväll med tjejerna + tompa och emelies daniel och såg Sex and The City.. Ohh så underbar film, riktigt glädjespridare :) Satt och grät och skrattade om vartannat, tompa fick säga åt mig att sluta tjuta ibland till och med, haha.. Jag är av en känslig natur. Men någonting jag inte förstår är alla dessa hundratals tjejer (jaa alla var tjejer) i publiken som ooohhar och gullar och applåderar högt och ljudligt under vissa scener så hela biosalongen känns pinsam och det förstör liksom lite av känslan.. Håll tyst, kolla filmen och käka ert godis istället för att ställa till en scen för guds skull.

Idag har tompa ♥ åkt för att jobba på festival.. Han kommer inte hem fören på söndag.. Gaaah så länge har vi aldrig varit ifrån varandra.. Känns tomt redan nu =/. Fast på fredag kommer ju Rickard och Sarah så ska ju umgås med dem massor förstås!...

godmorgon idag,

Kategori:

Så var man uppe och har både ätit frukost och borstat tänderna.. Ahh jag älskar den där tungskrapan, den har gett min tunga ett nytt liv :). Håller på att försöka fixa och ansluta vårt trådlösa till min bärbara men det fungerar inte, har ju bredbandsbolaget hemma i Halmstad så något vaijsing med IP-adressen har det blivit..Störande, och eftersom jag är minst teknisk på den här planeten så pillar jag bara och förstör ännu mer antagligen :)

Igår var vi som sagt på Hugo och åt lite och snackade ihop oss om senaste månaderna som vi missat med varandra.. Angelica såg ut som vanligt och jobbar visst i Stockholms Skärgård nu hela sommaren, glassigt värre :) Gick upp till Mli en sväng efter för att spana in lägenheten och hennes hundar, hur fina och vilda som helst, haha. Jag vill oxå ha en hund.. Bara lite för mycket ansvar för att jag skulle kunna hinna med det, men oj vad mysigt det vore.. Det får bli en till kattkompis till Taggtråd i höst istället, lite mer lättskött :)

Ikväll ska vi in till Linköping tjejgänget (och tompa) för att se Sex and the City-filmen, Hurra :)!!! Har inte sett en dålig recension någonstans så hoppas den är hur bra som helst, det är den nog!

Nu ska jag till stallet och fixa och sen läsa i min bok, vädret är detsamma.. m o l n.

bittersweet

Kategori:

Ännu en dag med dåligt väder och jag börjar bli bitter.. Såhär ska inte den svenska sommaren vara alls ju... Va fan ska man ha en stor strand i närheten om man ändå inte kan utnyttja den?.. Man kan ju undra hur han/hon/dem/det där uppe tänker ibland...

Håller på att tvätta, sjukt tråkigt.. Packat upp väskan och fixar lite. Pratade med Jossan nyss som berättade att ankan är hemma från Lund några dagar så vi ska träffas allihopa ikväll och mysa. Inte sett henne på läääänge nu så ska bli toppenskoj, hon är underbar. Ska iväg till stallet också och rida om en sväng, stressar inte direkt idag :) Tog en promenad men då började det förstås regna så fick vända om igen..

bad och film

Kategori:

Nu har jag precis klivit upp ur badet och blivit lite fräshare.. Orkade dock inte tvätta håret så det får bli imorgon eller nåt :). Taggtråd har varit ute i regnet så hon ligger här jämte mig i sängen och tvättar sig galet, haha, klant.. Ska bara lalla runt på internet ett tag nu, uppdatera mig i bloggvärlden efter ett par dagars uppehåll och sen ska jag nog se en film och somna.. Funderar på att äta lite godis men vi har inget här och jag orkar absolut inte dra in till stan så det får nog bli två knäckemackor med makrill lite senare sen, nattamaten :)

Ohh nu vill jag ha tillbaka min kamera.. Tagit över 3 veckor nu, snyft, jag vill ju kunna ta massa kort och visa för er.. Jag kände mig så fin på midsommarafton och så har jag inte en enda bild som kan bevisa det.. Hade iallafall vita chinos, blåvitrandig skjorta, min nya blommiga skarf och mina rosa kilklackskor från h&m.. Jättefint och somrigt :). Fick faktiskt en del komplimanger oxå så får nog ha det någon mer gång i sommar, om solen behagar att komma tillbaka snart för nu börjar jag bli trött på det här... Ge oss lite värme iallafall så man slipper gå i kofta.. Köpte för övrigt en jättefin marinblå kofta på bikbok i fredags på rean.. 124:-, heeelt klart värt det :).

 .... nu ska jag nog poppa popcorn..

glad midsommar

Kategori:

Nu är vi hemma igen efter en underbar helg i Halmstad... Haft 2 riktigt roliga festkvällar och vädret har faktiskt varit över förväntan :) Skojigt som tusan och jag saknar mina tjejer redan.. Snyft. Ska åka ner snart igen, till Thildas födelsedag iallafall.

Alldeles för seg nu så berättar mer imorgon, nu ska jag bara mysa, äta och ha det gött hela kvällen med mamma o pappa. Nästa helg kommer Rickard och Sarah, jihoo :) Emmy kommer nog oxå hem så får bli fest på lördagen minsann.

Nu har Sex and the City-filmen haft premiär så jag hoppas på en tjejkväll med bio någon dag i veckan :)

Bjuder på en bild :) haha, hörs imorgon,

fotboooooolll

Kategori:

Ahh nervös inför fotbollen ikväll, hoppashoppas det blir en kvartfinal för vår del, vore hur bra som helst :) Får se om jag ser den med tompa och dem ute hos Brage eller med tjejerna, de var visst inte så sugna :).. Ikväll ska jag packa och fixa lite oxå, mamma o pappa åker till Gränna för att fira sin midsommar där så Taggtråd får följa med oss ner under helgen, vill inte att hon ska vara ensam så många dagar. De andra katterna är ju bara ute hela tiden iallafall så de märker ju inte när vi är borta :) Men hon ska nog klara sig, vi kommer ju iallafall sova hemma.

Jag känner mig ful just nu, sådär tråkig och grå.. Bläää, vill känna mig het igen :)...

tankar om det,

Kategori:


Förr i tiden var jag en riktig grubblare, och under vissa perioder mådde jag inte alls bra utan gick in helt i mig själv och bara satt på mitt rum och funderade.. Deppade, tyckte synd om mig själv, jaa ni vet, tonåren.. Ofta har mina tankar handlat om kärlek, om killar och om hur jag vill att mitt liv ska se ut. Varje kille som jag varit kär i har också varit en anledning till tårar, tankar, skratt och massa önskningar och förhoppningar, och måna dagboksinlägg :). Och varje avslut varesig man varit ihop eller känslorna bara försvunnit har varit väldigt känslosamma. Till viss del är ju detta bra då det bevisar att jag är mänsklig och att dessa personer betytt någonting för mig. Men ibland önskade jag att jag var lite tuffare, hade lite mer skinn på näsan, sket i vad alla andra tyckte och körde mig egen grej... Jag gråter för allt, för allt som gör mig lycklig, för allt som gör mig ledsen, för saker som gör mig arg.. Tårarna rinner förjämnan :), men jag älskar det för det bevisar att jag bryr mig om och att jag unnar andra människor lycka och att det i sin tur gör mig lyckligare.

Nu för tiden grubblar jag inte så mycket. Jag har liksom ingenting att grubbla över :) Innan jag fick ner Landola tänkte jag mycket på henne och hur svårt det skulle vara att förlora henne, men nu har jag henne hos mig varje dag så det är inte längre ett problem. Jag har världens finaste pojkvän ♥som ger mig fjärilar i magen titt som tätt och som älskar mig, jag har underbara vänner runt omkring mig som fulländar mitt lvi, min familj finns här, skolan går jättebra och jag klarar allt utan problem. Jag har liksom ett felfritt liv utan någonting att grubbla över.. Det är häftigt att för en gång skull bara kunna le och inte behöva ha några bekymmer i livet överhuvudtaget..

Man ska vara tacksam för tiden man får med alla människor som man älskar och som betyder någonting. Människor kommer och går i våra liv men de lämnar på något sätt alltid ett avtryck som vi sedan alltid har med oss. Livet är vackert och någonting man måste ta vara på, varje dag, hela tiden.

en dröm

Kategori:

Ahh jag har ju beställt en underbar klänning som jag väntar på.. Nu fick jag leveransbesked att den är påväg.. Vågar dock inte hoppas för mycket på att den hinner komma innan torsdag kväll så jag kan ha den på midsommar, men man kan ju hålla tummarna iallafall. Vore helt fantastiskt :).. Är lite orolig för storleken bara, tog en S och det stod att den var lite liten i storlekarna men vill ju att den ska sitta tajt, hoppas det blir bra :) Det är lite nackdelen med internetshopping, ibland blir det totalfel. Bara på h&m man har full koll på sina storlekar, haha.

låt mig vara en prinsessa på midsommar nu då posten,

nattemat

Kategori:

Inatt får jag och taggtråd sova ensamma i sängen, tompa ville sova hemma, haha förstår honom, var riktig seg natt inatt så han behöver nog stäcka ut i sin egna säng :). Skönt, desto mer plats till mig.

Jag kan nästan aldrig somna utan att äta "nattemat"... Mackor, middagsmat eller fil eller nåt, annars ligger jag bara och tänker på hur hungrig jag är och så blir jag ju det tillslut, haha. Tycker man sover mycket bättre med mat i magen.

Imorgon är det fotboll, mot Ryssland, vilken rysare :) Ska leta upp mitt sverigelinne som jag ska ha på mig dagen till ära. Får se vart tittandet äger rum, överlåter det till Jossan att styra upp, hon är bättre på det än jag, haha. Skulle ju dit idag och fika men tog en aning längre tid i stallet än planerat så blev inget med det. Fick en skogstur med Malin iallafall, alltid trevligt.

Lägenheten var inte bokad i helgen så vi får bo hemma iallafall, ska bli skönt. Hämta all post och kolla läget :) MYS!

effektiv

Kategori:

Både jag och tompa har sovit som krattor inatt, tompa sov 2 timmar och sen skulle han upp och jobba, stackars.. Alla dessa flugor och äckel som stör sömnen :). Mamma ringde och väckte mig vid halv 11 så sen har jag hunnit städa, handla mineraler till Landola, vara på systemet, handlat på maxi, plockat upp alla varor och ätit jordgubbar med mjölk till lunch. Hur gott som helst :)

Solen lyser så tror jag ska dra på bikinin och lägga mig med en bok ute på altanen en stund :) Härligt att det är fint väder igen, finns hopp för midsommar helt enkelt !

Hoppas ni också har en bra dag :)

morgondagen

Kategori:

Imorgon ska jag:

* Handla
* Städa mitt rum
* Åka till granngården
* Rida ut med Landola
* Äta jordgubbar med mjölk till frukost
* Gå en promenad runt alla stugorna
* Läsa klart min bok
* Ringa turistbyrån och höra om vår lght är uthyrd i helgen

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, såg att Jossan ringt så hon kanske är sugen på en fika??!!..
Vi får se :) Måste bestämma vad jag ska ha på mig under midsommar oxå... Packa lite och fixa.

no way jose

Kategori:

Tvkväll, vad ska man annars göra en regnig måndag mitt i juni??.. Tompa kommer hit snart och myser med mig, tur jag har honom iallafall :) Såg en vacker regnbåge när jag var påväg från stallet för en stund sen. Vilket underbart fenomen.. Jag vill tänka att det galopperar små my little ponnies och att det finns en liten prinsessvärld i regnbågen, hellre det är den tråkiga fysiska förklaring som jag fått lära mig under våren :)

Tänk om det är sånt här väder på midsommar, då gråter jag, fortfarande är planerna väldigt lösa, vi får se vad som händer helt enkelt.. Inte det roligaste att hänga i en lägenhet om det regnar, då försvinner ju hela känslan. På midsommar ska man vara ute och leka och äta midsommarmat och ha det somrigt.. Vi får helt enkelt hålla alla tummar!

Jag är så sugen på saker heeeela tiden.. Jobbigt som fan, tjocksmock kommer jag bli i den här takten.. Ångesten hägrar en bit ifrån men jag ska försöka vara duktig nu i veckan och äta rätt och sådär, som jag alltid säger på måndagar.. Jag kan ju iallafall testa och se :) haha.

Nu kom mamma upp ur badet så vi ska nog se en film,

cpväder

Kategori:

Suck regn och åska.. Hur tråkigt kan det bli.. Jag börjar bli orolig över att sommaren är över redan, det var exakt såhär förra året oxå.. Men man ska väl inte deppa ihop totalt riktigt än, än finns det hopp.

Vaknade idag av en Frida som stod och knackade på fönstret.. Galet rädd blev jag, hänger ju inte allt för mycket folk här ute på landet om dagarna, så vaknade till rätt fort :) Jag bjöd på morgonkaffe och så satt vi och pratade en stund, haha, hon är rolig :) Får nog ta och överraska henne någon morgon kl 10 när man som bäst ligger och sover :).

Ringde och väckte tompa och vid halv 12 drog vi först upp till mamma för att byta bil och sen tog vi en tripp in till Linköping och fönstershoppade lite :) Ångrar nu att jag inte köpte en t-shirt jag såg på Monki, het som fasen, får nog kanske ta en sväng in på onsdag oxå, vi får se.. Vi åt på Steve's en god GI-paj med broccoli [vad betyder GI?] och så gick vi förbi espresso house och tog en chailatte to go. Fick hem ett paket idag med det oxå så jag försöka mig på det ikväll efter stallet. Är egentligen hästledig idag men har kvällen så ska dit och ge hästarna lite mat om en stund. Sen ska jag se en film som jag somnade till igår, galet trött !

För övrigt är min kamera inlämnad för den var trasig.. Därför det inte kommer upp några bilder, ni får hålla er en vecka till eller så.. Tråkigt över midsommar och allt, men får hoppas några andra sköter korttagandet då :)

Nu ska jag pussas med taggtråd lite,

hej huvudvärk

Kategori:

Oj det var inte ett dugg kul att vakna i morse.. Fy fan, sovit skitdåligt och inte så länge vilket ledde till att huvudet sprängde och illamåendet var nära, tompas mamma lagade pannkakor som hjälpte lite grann iallafall, haha..

Hade iallafall en jätterolig kväll igår och pratade med massa gamla vänner, både på förfesten och inne på harrys :) Drack en hel del så den där promenaden hem kl 4 på natten efter falafel på drottningkebab var nog behövlig, gick över bondebacka och kyrkogården, tur solen hade börjat gå upp så det inte var mörkt, var faktiskt till och med lite mysigt :). Harrys förvånade igår och vi stod i kö över en halvtimme innan vi ens kom in. Bådade gott och det var faktiskt riktigt roligt att vara där :) Får bli snart igen hoppas jag. Har beställt en klänning som är helt underbar så den ska jag ha på mig då, som en sommardröm. Ville ha den på midsommar men den hinner nog inte komma till dess, man kan ju alltid hålla tummarna.

Idag har jag bara varit hur seg som helst. Tog Landola ut på en skogstur, ungefär det jag orkat göra idag. Beställde thaimat som jag tryckt i mig nu som en tjockis, får ta tag i det imorgon, haha. Det är ju inte så att man behöver visa sig i bikini nu iallafall, ska visst vara sånt här trist väder nästa vecka oxå. Vi får väl hålla tummarna att smhi har fel, det har ju hänt förut :).

I veckan blir det nog en tripp till Linköping och så ska jag hjälpa mamma med lite saker här hemma såklart.. På torsdag drar vi ju till Halmstad så de här dagarna kommer nog att gå fort. Det lutar åt Bolmens heldag på midsommarafton, [Emelie, du är på va???] För övrigt är det två år sen som tompa och jag pussade varandra för första gången då, romantiskt :) Om vi gifter oss någon dag vill jag nog gifta mig på midsommarafton, det blir ju lite symboliskt och fint, haha!.

Neeh nu ska jag se på tv, Prinsessans Dagbok 2 börjar om en stund, ska tvätta av mig och ta på pyjamas och krypa ner under täcket och bara njuta av att få sova massa hur länge jag vill imorgon !

lolli

Kategori:

Idag är det fest :) Och fotboll. Hoppas vi vinner för då kommer alla vara på toppenhumör!

Jag är galet sugen på fest så ska göra mig extra fin idag bara för det.. Får se hur det går, har ingen aning om vad jag ska ta på mig.. Hmmmm..

Ha en underbar lördag.

pizzagos

Kategori:

tompa är en brud när det kommer till att göra iordning sig.. haha, det tar sån tid jämt :)

Men nu är han iallafall klar och ser från min synpunkt ut precis som vanligt..

Nu drar vi,

just det,

Kategori:

Fick en pik om att det faktiskt är fredag den 13e idag och inte 14e.. Där ser man :)
Hoppas inte det händer någonting läskigt nu då de timmar som är kvar på dagen, men det gör det nog inte. Tror ju till viss del på sånt där dravel  men äsch, det ordnar sig nog iallafall.

Nu kom mamma hem så ska snacka lite ... Tompa har lovat mig pizza på Napoli sen, jihoo.

Fredag 14/6

Kategori:

Nu har halva juni snart gått. Helt galet vad fort tiden går.. Inte alls kul, jag vill att sommaren varar lääänge. Solen lös när jag gick upp klockan 9 men nu har den gått i moln och det har till och med regnat litegrann. Inte kul för allt folk som ska cykla inatt/imorgon, men vi får hoppas det blir uppehåll för dem iallafall. Galna människor som cyklar runt en sjö 30 mil bara för att. Min mosters man ska cykla för 24 året i rad så de kommer upp idag. Imorgon när han gått i mål blir det kalas här ute i stugan med massa av mamma & pappas kompisar och sådär. Hoppas några av mina söta kusinbarn kommer oxå :).

Ikväll blir det en sväng på området kring starten där dem satt upp en massa stånd med skit :), och sen får det kanske bli en cider på Hugo.. Får se vad de andra är sugna på. Varit så trött i flera dagar nu, är väl för att man inte har ett skit att göra.. Menmen. så fort solen kommer tillbaka och man kan ligga i varamon igen så känns det ju gött :).

Löst sig med Landola över midsommarhelgen iallafall så åker ner torsdag kväll och hem söndag morgon.. Blir nog en skojig helg. Inga planer alls men det löser sig alltid!! Bara mysigt att åka ner några dagar, träffa vännerna och hämta upp all himla post som antagligen ligger och väntar i lägenheten..

Nu ska jag läsa Marian Keyes nyaste bok som jag köpte på Maxi för några dagar sen.. Krypa ner under filten och ha det gott tills mamma kommer hem så jag får någon att prata med :) Tompa är med Robban i Lkpg så honom har man ju ingen nytta av ;) haha.

biltvätt

Kategori:

Tompa kom och hämtade mamma & pappas bil förut idag som han skulle låna för att köra Robin och kompis till hultfred. Så det var bara att hoppa ur sängen då :). Mamma vaknade samtidigt så vi tog på oss och borstade tänderna och drog mot Axen's lanthandel för att handla lite småsaker.. Blev rätt mycket tillslut, hittade ett chaite på lösvikt som jag testade, dock inte riktigt samma smak som det brukar.. Men gott iallafall.

Nu har jag precis tvättat mormors/min bil för hand med tvättsvamp och yes, den var galet skitig innan. Kommer pappa bli glad att han slipper göra det. Var faktiskt riktigt roligt till och med, blev lite skillnad sen innan. Får nog vara bättre på att tvätta stackars bilen eftersom jag mest använder den och åker till och från stallet = dammiga grusvägar.

Ikväll ska jag nog iväg på filmmys tror jag med tjejerna ♥.

Nu ska jag hjälpa en fluga ut i naturen igen,

kvällskvist

Kategori:

Taggtråd ligger jämte mig och sover, som vanligt. Hon är sjukt gosig :). Idag har det faktiskt regnat lite, kors i taket, fast det slutade efter ca 2 minuter så det gör nog inte så mycket nytta för gräset.. Det är så torrt och dammig överallt.

Har laddat ner 27 dresses som jag ska se nu, såg den för länge sen men ska se om den igen, i brist på annan underhållning.. Är så sjukt trött och seg om dagarna just nu. Imorgon ska jag nog gå en liten runda på stan och roa mig lite grann :).

Tompa ringde och berättade att han ska jobba på Love&Peacefestivalen den 25e.. Snyft, han ska vara borta i 5 dagar då.. Hur ska jag klara mig så länge månne?? Får nog passa på att ta en tripp till Halmstad eller något då så jag inte känner mig så ensam.. Det ger ju bra pengar så klart han ska åka men ändå... Haha, så patetisk jag låter, men det är ju inte lätt när man är så van att ha honom så himla nära jämt. Bäst för honom att han tar pengarna och betalar hyran med sen ;) haha.

Nu ska jag krypa under täcket och sätta på fimen, klockan blir ju så mycket jämt.

sommar??

Kategori:

Lite skumt väder idag, varmt men ändå kallt och lite sol och lite moln. Man vet helt enkelt inte riktigt om man ska vara ute eller inne. Jag har varit inne och fixat lite med sommarkursen och så har jag beställt hem Chailatte-pulver, både spicy och vanilj, så jag kan göra min egen chailatte.. Mmmm.

Är lite segt att bara gå hemma, måste åka ner till Halmstad måndag-tisdag nästa vecka för att gå på lektioner, måste bara fixa med Landola. Sen ska vi ju dit på midsommar så blir lite flängande... Men så är det :) Det gör inte så mycket.

Ska nog tvätta litegrann så mamma slipper göra det när hon kommer hem sen, fjäska lite.. Tompa ska skjutsa några kompisar till Hultsfred imorgon, vet inte om jag ska hänga på som sällskap.. Vi får se :) I helgen är det iallfall vätternrundan, alltid roligt, så det får bli att gå nere på området på fredag [mest för att köpa remmar och munkar] och så hoppas jag på utgång på lördag.. Är ni på tjejer??

Nu ska jag göra mig lite te och luncha knäckemackor.
 

fotboll minsann

Kategori:

Sverige - Grekland.. Såklart! Sitter och kollar runt lite på internet när det är paus.. Men nu börjar det igen så likabra att jag stänger igen här. Tompa, mamma och pappa är såklart oxå här. Det är mysigt :) Imorgon ska jag eventuellt ta med tompa till Linköping för jag är så sjukt sugen på Chailatte och vi har ju inget espresso house här i Motala, och inget fik som har det heller som jag vet om..  Så då får det bli en liten roadtrip till vår fina grannstad.

Jobbet har fortfarande inte hört av sig fast jag mejlat 2 gånger.. Dåligt tycker jag när man blir lovad jobb. Men vi får väl se vad som händer, håller fortfarande tummarna!

Köpte ju en gramantygel till Landola idag att ha när jag rider ut eftersom hon är så rädd av sig. Testade den på plan idag och det kändes faktiskt bra. Absolut ingenting man ska använda jämt men lite då och då när jag vill att hon ska slappna av lite extra och lyssna på mig. Red över 1 timme idag, roligt, älskar att rida henne :)

Seg match, idiotgreker som bara står och passar till sig själva hela tiden.. Puckon, vill de inte ens försöka göra mål eller?? Sverige är duktiga och försöker iallafall.. =)

tisdag 11/6

Kategori:

Somnade av tompas kli på ryggen igår medan han låg och tittade på 8 mile, hur underbart som helst :). Vaknade av mamma vid 11 då hade hon gjort stekt potatis och ägg åt oss som frukost. Inte illa alls. Fortsätter det i den här stilen kommer jag väga en hel del mera i slutet av sommaren, haha. Tur jag har Landola så jag får lite träning varje dag iallafall.

Drog med tompa till Sharpman för jag var tvungen att köpa lite hästsaker.. Har fick en glass som belöning! Resten av dagen har jag och taggtråd tillbringat i sängen med en filt och nyaste cosmopolitan. Var förbi stallet också och mockade, ska dit och fodra och rida vid 7 sen..

Blåser som en galning ute och imorgon ska det visst regna. Seg som tusan idag, har säkert med vädret att göra..

bröllopsdag

Kategori:


Idag firar mamma & pappa sin 24e bröllopsdag. Mormor ringde förrut och bad mig åka och köpa en bukett med rosor så ilade iväg till Mblommor som fick fixa en. Hur fin som helst med blodröda rosor och vitt och grönt :) Så ikväll blir det nog att laga lite extra fin mat, får kanske stå för maten medan de bara får ha det gött!

Nästa år firas 25 år tillsammans som gifta, det kommer nog firas med pompa och ståt!!

paket :)

Kategori:

Hade beställt lite baslinnen och ett par skor från h&m som kom i brevlådan idag :) Hurra! Allt var jättebra, två olika vita linnen, ett puderbeige't, ett rosa och ett turkost ribbat, fina!! Fick även mina kilklackskor i cericerosa, hur underbara som helst. Har dem i svart och de är såå jävla sköna, hade dem på första club4 då jag stod och dansade i över 3 timmar utan att få det minsta ont i fötterna, klart godkänt då!! Och eftersom jag älskar rosa fick det bli ett par såna också. Passar nog bäst till en svart klänning eller ett par jeansskorts och vitt linne.. Kommer bli toppenbra. De får nog invigas lagom till Vätternrundan i helgen.

Varit med tompa på hugo och ätit lunch, chockade mig själv och struntade i chilipastan för en gång skull och tog bulgursallad med räkor, hur god som helst :)!! Sen gick jag på stan en stund och hittade mig ett par billiga solglasögon. Måste lämna in mina andra som "pinnen" gått sönder på, borde ju ngn optikaffär kunna fixa säkert.. Hoppas det iallafall.
Har legat ute på verandan en stund och läst i en bok, skönt.. Plockat ner tvätten från linan och ska bädda om sängen.. Lagom för idag :)

gröna faran

Kategori:

Ska iväg och besiktiga bilen nu 10:10. Kollade på film till 2 inatt så är lite trött -gäsp-. Menmen, det får gå. Idag ska jag in till sharpman och köpa lite hästsaker och så kanske hitta på något med Tompa. Trodde jag skulle jobba men det blev nog ingenting, han har inte hört av sig... Får se om och när det blir jobb i veckan, är ju så beroende på väder.

Idag blåser det lite, varamonväder egentligen,men tror jag ska vila huden litegrann.. Kan inte vara nyttigt, vi får se vad som händer :)

Bäst jag tar gröna faran och drar mig på bilprovningen nu!

godisgris

Kategori:

Precis varit på Maxi och köpt godis...Mmmm. Träffade på Elin B så vi pratade en stund innan jag betalade. Underbar tjej :) Hoppas det går bra med dina juridikstudier!! Håller på att laga spagetti och qournfärssås nu, så himla gott med lite riktigt mat!

Trött som ett as är jag så får bli en film i sängen och sen sova. Tompa är hos Brage så han kommer nog och kryper ner lite senare. Gosigt!!

nada mas,

söndag 8/6

Kategori:

Ahh det var så mysigt igår. Vi var typ 10 vänner som drog oss ner mot Varamon och bara mös. Satt på en filt och pratade strunt och spelade lite kubb :) Var bara en sån där go kväll som Emelie hade sagt. Kollade på solen som gick ner vid horisonten. Det är verkligen en vacker plats på kvällarna.

Mli skrev precis så det får nog bli varamon idag oxå, ska hem och kolla till mamma & pappa först, de hade fest igår så de ligger säkert och sover fortfarande :) Hämta bikini och så vidare... Lite godis kanske man skulle köpa med ner, var såå sugen igår, Mmmm.

Laddat ner Gavin Degraws nyaste album, grymt. Han har en så sjukt härlig röst!!

Neeh nu måste jag kissa,

lördag 7/6

Kategori:

Pappa ringde precis och väckte oss så nu är vi uppe :) -gäsp-. Vi låg och tittade på Heartbreak Kid inatt tills vi somnade. Såg den för länge sen, men den är faktiskt riktigt rolig. Ska se slutet ikväll eller nåt. Sovit hos tompa inatt, mysigt, hans säng är dock hård som sten så man har lite värk i musklerna idag.

Mamma & pappa ska ha kalas ute i stugan med massa folk i eftermiddag/kväll så jag ska försöka hålla mig borta, haha. Brukar gå rätt vilt till på dem där festerna.. Roligt. Tror det kan bli fest för oss också faktiskt, vi får väl se vad som händer, blir nog en sväng till systemet innan varamon nu iallafall, det är ju tjejvättern idag så lite fler själar bor nog i Motala under den här helgen, så blir nog bra drag förhoppningsvis.. 

Det blåser lite ute men det gör inte så mycket, inte ett moln på himlen idag heller.. Börjar vänja sig vid det här nu, hur underbart som helst :) Får bli varamon en sväng, såklart.. Vad kan man annars göra på dagarna??

GODMORGON!

[jag saknar mitt halmstad och mina vänner. Det är tråkigt att inte få tillbringa hela sommaren nära er  ♥...]

ömma fötter

Kategori:

Så har jag precis kommit hem efter att ha varit och provjobbat på Vättershall sen 17:oo. Gick riktigt bra och jag hade faktiskt inte glömt så mycket sen Medevitiden. Var riktigt kul, mycket folk, underbar utsikt mot vättern och trevliga arbetskamrater. Nu ska jag jobba ungefär 3 dagar i veckan förhoppningsvis, har ju Landola och sommarkursen oxå så tänker inte ta på mig mera än så, vill ju ha lite sommar också. Roligt att de tyckte jag var duktig iallafall :) Skönt att få lite pengar som rullar in sen framåt juli, augusti.

Tompa och jag låg i Varamon i några timmar innan jag var tvungen att åka hem och fixa med Landola och äta mat och så vidare. Imorgon blir det nog en massa folk på stranden eftersom det är röd dag. Skojigt :) Ska nog dra förbi Maxi och köpa ett strandracket och lite annat så man inte blir så uttråkad.

Nu ska jag släcka ögonen för idag :)




dagen.

Kategori:

Ahh nu är allt mitt hår blont och fint igen, skulle göra lite ljusbruna slingor i men hon tyckte det var onödigt eftersom de ändå kommer att ljusas upp av solen bara på några dagar. Men håret blev jättebra och fick bort de slitna topparna, skööönt. Nu kan man gå utan att skämmas igen, haha :)

Åkte ner till Varamon efter frisören efter att ha hämtat upp tompa hemma hos sig. Låg där till 3, åkte till Landola och släppte ut dem och sen drog jag hem och la mig på altanen i mammas nyinköpta solstolar och njöt, låg inte så länge för började brännas rätt bra och med min svennehud är det inte ett bra tecken, mer röd än brun :).

Sitter under parasollet nu och har det hur gött som helst, lite bränd i ansiktet bara, ajaj. Pappa ska grilla åt oss ikväll så tompa kommer hit om en stund, jag måste bara till stallet och rida min prinsessa först. Hoppas det inte är allt för varmt. Var där på morgonen och mockade så kan ägna mig bara åt henne ikväll :) Sen blir det en eventuell tripp till hugo och onsdagsklubben, får se vilka som hänger på i så fall.

Här sitter jag och njuter järnet :) [haha solen lyser på så mkt att det knappt syns ngt dock]

splittring

Kategori:

Man är lite splittrad tycker jag när man har 2 hem. Mitt första hem är förstås Motala, här finns mamma & pappa, detta är alltså hemma. Det är här jag föds, gått i skolan, fått min första fylla, lärt mig cykla, träffat de finaste vännerna genom skola och gymnasium. Jag har haft pojkvänner och varit olyckligt kär, och jag har så mycket minnen i denna stad. Vart man än går finns det stunder man vill minnas.. Det är häftigt :) Därför är det så härligt att komma hit, allt är så tryggt, jag vet varenda sten och hus här, och alla människor vet vem jag är.


I Halmstad har jag upplevt den största kärleken, blivit sambo, blivit självständig och börjat studera till mitt drömyrke. Jag har träffat så underbart härliga vänner och upplevt känslan av att lika inte alltid är bäst. Jag har lärt känna mig själv och jag har utvecklats till en vuxen individ [med barnasinnet kvar]. Jag har en lägenhet och en katt som gör att jag även nu har ett riktigt hem i Halmstad. Därför är det härligt att vara där.

Sen ska man försöka kombinera alla dessa känslor, minnen och separationsångest. Jag och min separationsångest. Haha, jag är otrolig. Men jag ska vara lyckligt lottad att ha så fina människor runt mig vart jag än befinner mig, jag känner mig så trygg i mitt liv.

Motala vs Halmstad

tredje juni

Kategori: livet

Har varit i varamon idag oxå :) Mysigt, men låg bara till 3, vill inte bränna mig så tar det lite lugnt nu ett par dagar innan man fått lite färg. Imorgon blir det frisören kl halv 11 och sen ska jag träffa Mli, jossan, Eve och Sanna i varamon för lite stek och prat och mys. Vi har suttit på Sjövik en stund ikväll och uppdaterat varandra om livet lite, allt var som vanligt dock så vi snacka mest om allt möjligt ett tag innan vi drog oss hemåt allihopa.

 Nu väntar jag på att makaronerna ska bli klara, var och handlade förut åt mamma så jag passade på att köpa pesto då, Mmmm, ska ha på massor :). Blir nog lite qournbitar till bara, lätt och gott :). Tompa skulle nog komma hit snart också, saknar honom nu när vi inte bor tillsammans, vill ju vara med honom hela tiden..

Skriver efter maten sen, magen kurrar nu :)

hurra

Kategori:

Bikini, solstol, solkräm och några vänner = varamon = good day.

Imorgon ska jag fixa håret, äntligen. Men det är då.

Puss

v a r m t

Kategori:

ojojoj det är så varmt, och inte ett moln på himlen. Hur underbart är det inte? Tompa kom och hämtade mig i morse vid 11 så drog vi ner till varamon [måste fixa cyklar, bor ju för fan 5 minuter från stranden]. Patrik och Emmy hänkade på de också! Mysigt att träffa emmy, kommer inte ihåg när vi sågs sist. Men allt är ju som vanligt fast man varit ifrån varandra så länge. Tänk för 2 år sen, då umgicks vi vareviga dag och hade urmysigt.. Mycket har hänt :)

Jajja iallafalll, drog hemåt vid 3 och släppte ut Landola i hagen en stund, ska dit strax och rida, men det är ju så varmt fortfarande så väntar nog en stund till. Blir en fika på hugo ikväll sen också tror jag. Inviga terassen för i år. Kanske får bli en onsdagsklubb på onsdag för att känna på stämningen lite.

Ahh det är gött livet, men varmt, hoppas man vänjer sig snart :)

mamma mu

Kategori:

haha när jag kom hem förrut satt ett tidningsutklipp på kylskåpet på mammas invigning av nya dialysavdelningen. Gulligt tycker jag att hon är så stolt över sitt arbete fast sektionsledare låter lite töntigt tycker jag =). Imorgon ska jag gå upp dit och kolla deras nya place, säkert jättefint. Tyckte hon var så söt på kortet, precis kommit hem från Italien då så hon var lite brun och fräsh.



Pappa lagade makaroner och stuvad spenat och grillad file. Verkligen hur gott som helst :) Tacka gud för pappas matlagning, kommer bli tjockis om man ska äta såhär mycket varje dag, haha.

Nu ska jag kolla på Zlatanintervjun på 3an, sen Kod Mercury, hoppas den är bra.

Sommarlov-motala

Kategori:

Idag är det sommarlovsdagen nr1.. Ligger just i skrivande stund i hammocken hemma hos mamma & pappa i motala och njuter big time :) Solen skiner och jag är dödstrött. De ringde vid 8 imorse så det var bara att kasta sig upp och fixa det sista i lägenheten. Iväg och hämta Landola i stallet och så åkte vi hemåt. Gick riktigt fort idag och nu går Landola ute i hagen här hemma och har det gött. Ska iväg och rida en sväng ikväll sen, hon är nog lite stel efter resan.

Ahh det är så gött. Nu är det sommarlov minsann... Ska inte tänka ett skit på skola och allt vad det innebär på 3 månader. Bara njuta av livet och ha det så roligt som jag bara kan!

Nu ska jag kolla läget på internet ett tag och sen dra mot stallet igen, blir en tidig kväll för mig idag känns det som, galet trött.

Emmy kommer hem idag så vi ska nog ner och gassa i varamon imorgon på dagen tror jag. Hur skönt som helst. Har saknat henne, vi har inte träffats på hur många månader som helst nu känns det som.. och det är nog så oxå.



utekväll

Kategori:

Precis kommer hem efter en underbar dag. Tylösand med tompa och hans kompisar, landola, mys på bolmens, förfest hos Emme och fest på Västersol. Jag har packat ner mina stallkläder och fixat skit tills imorgon. Mamma & pappa kommer 9:oo... SEGT!! Men jag är lycklig ändå, såklart!!

Varit en underbar dag och nu gråter jag lite bara för jag inte vill lämna mina vänner här... Separationsångest är en av mina otroligt svaga sidor... Jag älskar er fina flickor!!

Nu ska jag äta mackaroner, invänta tompa och sen sova. Imorgon blir vi motalabor igen. Grillning på kvällen kanske, haha fy fan vad gött det är med sommaren!!