first day of my life

Fredag 14/6

Kategori:

Nu har halva juni snart gått. Helt galet vad fort tiden går.. Inte alls kul, jag vill att sommaren varar lääänge. Solen lös när jag gick upp klockan 9 men nu har den gått i moln och det har till och med regnat litegrann. Inte kul för allt folk som ska cykla inatt/imorgon, men vi får hoppas det blir uppehåll för dem iallafall. Galna människor som cyklar runt en sjö 30 mil bara för att. Min mosters man ska cykla för 24 året i rad så de kommer upp idag. Imorgon när han gått i mål blir det kalas här ute i stugan med massa av mamma & pappas kompisar och sådär. Hoppas några av mina söta kusinbarn kommer oxå :).

Ikväll blir det en sväng på området kring starten där dem satt upp en massa stånd med skit :), och sen får det kanske bli en cider på Hugo.. Får se vad de andra är sugna på. Varit så trött i flera dagar nu, är väl för att man inte har ett skit att göra.. Menmen. så fort solen kommer tillbaka och man kan ligga i varamon igen så känns det ju gött :).

Löst sig med Landola över midsommarhelgen iallafall så åker ner torsdag kväll och hem söndag morgon.. Blir nog en skojig helg. Inga planer alls men det löser sig alltid!! Bara mysigt att åka ner några dagar, träffa vännerna och hämta upp all himla post som antagligen ligger och väntar i lägenheten..

Nu ska jag läsa Marian Keyes nyaste bok som jag köpte på Maxi för några dagar sen.. Krypa ner under filten och ha det gott tills mamma kommer hem så jag får någon att prata med :) Tompa är med Robban i Lkpg så honom har man ju ingen nytta av ;) haha.

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Det är ju fredagen den 13 idag, inte den 14 ;)

    2008-06-13 | 16:05:06
  • joanna säger:

    haha tur att du sa det :) datajäveln visade fel!

    2008-06-13 | 16:08:35
    Bloggadress: http://joannagullberg.blogg.se/
  • emelie säger:

    bäst för dej att du är me oss på midsommar!

    2008-06-14 | 01:02:59
    Bloggadress: http://laady.blogg.se/

Kommentera inlägget här: