first day of my life

morgon.

Kategori: funderingar

Godmorgon Måndag ♥ Frukost och kaffe i magen och nu ska jag åka iväg och jobba.
Ville bara hoppa in och säga glad dag till er, ni är underbara!

ja.

Kategori: funderingar

Jag såg en ful kille idag
han gick hand i hand med en ful tjej,
och tillsammans var de vackrare än skönheten själv.

Kärlek är fint. Närhet som får kroppen att rysa och skratt åt allt och ingenting. Hur livet på kort tid kan kännas enklare och mer självklart på något sätt, att det finns någon som tänker på dig och ler, precis som du tänker på honom. Då behövs inga definitioner eller stämplar. Att tycka om räcker, att inte vilja lämna, och att vara nöjd så länge han är i närheten. Att lära känna en främling och frågor som inte tar slut. Det är ett äventyr.

gäsp.

Kategori: funderingar

 

Gick in i väggen (läs:soffan) nu. Hur trött som helst, hjärnan är tom och som tuggummi, skönt iofs, ingen söndagsångest så långt ögat når. Ska äta och sen somna till en film. Annars kommer det vara ett helvete att gå upp imorgon bitti. Jag hatar mornar. . . Fast jag gillar morgonkaffe. Väldigt mycket.

Vilket givande inlägg känner jag, riktigt imponerande. Jag tar en godisbit till och är tyst istället. Ryan Adams i hörlurarna, hur har jag kunnat missa honom, såååå bra, tur jag umgås med nån som har lite smak :).


söndag.

Kategori: funderingar

Helt okej kväll igår, rolig förfest, och Harrys var som det var (hade skrivit en massa här som jag suddade ut, det är nog läge att börja cencurera vissa skrivna tankar, för min egen skull). . .Iallafall, idag har vi har degat i soffan till massa musik och youtube tills nu och haft det härligt, och jag ska iväg till Landola om en stund och sen till stan för att köpa tacos och godis till mig själv. Mumma, söndagskväll.

Och nu börjar en arbetsvecka från imorgon, vilket innebär organisation för att hinna med allting man vill. Men det ordnar sig ju också :) Jag är bara glad att få jobba, exalterad.

... och jag är väldigt glad i dig :).

fest.

Kategori: funderingar






Ha en awesome lördag ♥

ikea.

Kategori: funderingar

Hade en bästa fredagen på länge känsla igår :) Och en mysig lördagmorgon. Det här är så härligt, och gör mig så glad allting. Ojoj. Och mamma hämtade upp mig så åkte vi till Ikea och köpte en himla massa saker så nu ska det byggas en giantass garderob som täcker hela ena väggen i mitt sovrum. YAY. Fick två kavajer också, mina första, jag är egentligen ingen kavajtjej men det var riktigt fint. Tack Mamma ♥.

Äsch bäst att ta tag i skruvandet, jag tar nu formen av byggare bob. Och ikväll blir det fest tillsammans med Lii och ett gäng. Bra helg!

ARG.

Kategori: funderingar

Något som gör mig så jävla förbannad är att se någon röka i bilen med barn i baksätet. Fattar ni hur DUMMA I HUVUDET ni är, och vad ni gör med era barns kroppar och lungor? Jag skiter fullständigt i om ni blir sjuka eller om ni röker när ni är ensamma men era barn är oskyldiga och förtjänar inte risken att få cancer på grund av passiv rökning. . . Ni äcklar mig! Ni borde få en stor smäll på käften! Såå avventilerad. Puh.

thoughts.

Kategori: funderingar






I wish I had a mango tree
In my backyard
With you standin next to me
Take the picture
From her lips I heard her say
Can I have you
Caught up on what to say
I said you do

dagen.

Kategori: funderingar

Torsdagen gick fortfort och jag ville inte att den skulle ta slut. Men jag somnade till tunga andetag och händer som höll om och nu är det glad fredag. Jag ska skriva klart på uppsatsen, rida och sen träffa Lii och Jimmy ikväll för prat och ett glas vin eller två kanske :). Härligt! Imorgon ska jag och mamma in till Ikea för att köpa garderobsinnanmäte till mitt rum, jag får inte plats med mina kläder längre. Så nu blir det lådor och korgar hela väggen från golv till tak. Hurra!

Lyssnar på Angus & Julia Stone och njuter av mitt smarriga morgonkaffe.



Ha en fin fredag ♥

kväll.

Kategori: funderingar

Varit ambitiös med uppsatsen idag fast tankarna varit någon annanstans... Ska bli skönt när den är inskickad på fredag, och förhoppningsvis godkänd. Ska iväg till stallet och fördriva lite tid och sen hem och äta. Imorgon ska jag mysa med Sanna och Elsa och på fredag kommer Lii hem till Motala för helgen så nu har jag saker att se fram emot. Annars är dagarna ganska lika, och det känns lite meningslöst allt. Men målet är ju med denna vår och sommar att försöka spara ihop pengar att resa för i höst. . . Så då får det väl kännas lite meningslöst då. Usch vad deppig jag låter, lägger ifrån mig datorn nu innan jag skriver nåt annat dumt.



Jag minns den känslan jag hade den här kvällen när bilden tog med vänner i Varamon.
Det är längesen nu, 2007 tror jag, men det var en fin kväll med fina människor. Ett minne att spara ♥.

fint.

Kategori: funderingar

Två saker som redan gjort mig glad idag och fått mig att glömma bort att jag är bitter och hur härligt allt faktiskt är, fast det är kallt :)

1. Rektor från skolan jag var på förra veckan ringde och gav mig jobb hela nästa vecka i en f-2. HURRA.

2. Jag fick ett mms föreställande det finaste som någon kan uppleva, en bäbis i magen på ultraljud. Camilla skrev och berättade könet på h♥n (vet inte om jag får berätta här) och jag fick se och började gråta, av massa glädjekänslor såklart. Det är så fint allting det här och jag är så lycklig att jag får vara en del av resan. I slutet av Juli kommer h♥n och jag längtar ihjäl mig, redan. Livet är fantastiskt.




Camilla, tänk att du ska bli mamma, den första av oss fyra som jag håller närmast mitt hjärta. Att du och Robert ska bli föräldrar och få en liten miniperson som är delar av er två och att Ludde ska få bli storebror :).
Livet är en gåva, vilken resa ni har framför er. Jag älskar dig så!

freezing.

Kategori: funderingar

Jag är så jävla trött på att frysa. Konstant kall i själen. Fryser när jag vaknar, får ångest att tänka på att gå ut, fryser när jag somnar. Solen lyser och det är så fint ute men jag går i ide lite, för det här är tröttsamt nu. Ständigt kall gör inte det bästa för mitt humör.

Jag vill använda tunna jackor, converse, kunna gå i shorts och t-shirt. Slippa extratröja, extra strumpor, tjock fuljacka, varma skor, vantar, mössa som får mitt huvud att se ut som en svamp, halsduk... Suck. Lite bitter såhär på morgonen helt enkelt. Kall.

Och så sitter älskade syster på andra sidan jorden och "klagar" på värmen. Och så tänker jag, vad gör jag här?!.

Godmorgon förresten.

känna.

Kategori: funderingar

Jag insåg igår när jag låg och log nära någon annan att det kändes som jag var 14 år igen och att tiden stått stilla. Det spelar ingen roll hur gammal man blir eller hur många killar man dejtar och är tillsammans med för den här känslorna är samma som de alltid varit. Den där känslan av upprymdhet,pirr och oro över allt det nya. Över att svamla fram nervösa meningar och försöka spela oberörd när man blir glad över ett sms. Att skratta åt saker man egentligen inte tycker är så roligt och att stå i timmar framför spegeln innan för att bestämma vad man ska ha på sig. Den där nervösa känslan av att inte vara bra nog, snygg nog, att inte duga, den kommer nog kanske aldrig försvinna. Man är så rädd att göra fel på nåt sätt, att säga någonting dumt eller göra något som han inte tycker om. . .

Och jag trodde att känslan av otillräcklighet skulle försvinna nu när man är vuxen och en självsäker, självständig och stark individ. Den där känslan av att inte räcka upp till hans krav. Egentligen ska man ju tänka att det inte är mig det är fel på isåfall, utan honom, men det gör man inte, eller inte så mycket som man borde. Det är som när man var 14år igen och väntar på ett leende i skolkorridoren, och känslan i kroppen när han faktiskt ler tillbaka.

Just så känns det nu.

kropp

Kategori: funderingar

Trött och hungrig kropp efter träning och ridning. Pust Landola var på sitt hetsigaste humör också så det blev mycket giganternas kamp, oklart vem som vann tillslut, hon tror jag... fan.. :) Nu agerar jag underbar dotter och lagar potatis/purjolökssoppa till mamma som ligger i soffan med feber. Suck, gör mig inte sjuk! Dagen har gått galet fort fast jag varit uppe sen 6.3o.. Så jag ska unna mig godis och film i soffan för jag varit grym.

Tangled

Kategori: funderingar

Jag såg filmen Tangled i söndags. Riktigt bra. Lite mer som Disney var förr. En prins, en prinsessa, en ond tant och "one opon a time". Inget krångel, bara en riktigt fairytale. Skulle ha den att somna till med den var så bra så jag blev fast. Se den! Dessutom är hästen Maximum och kamelonten Pascal helt hysteriskt roliga. Disneyfilmer får mig alltid att känna mig som ett barn igen :)

puuuup.

Kategori: funderingar

Godmorgon små fjärilar ♥. Jag sitter och ser mörker bli till ljus dag. The voice är på i bakgrunden och jag har proppat i mig en jättefrukost. Jag älskar frukost. Och jag tycker mycket om såna kvällar som igår. Det känns så enkelt på ett bra sätt. Men jag tror jag håller det för mig själv, inget bloggprat om detta, vad detta nu är.. Det får vara nåt att skriva om i min vanliga dagbok istället.

Det är tisdag vilket innebär nytt Gossip Girl så det ska jag krypa upp i soffan och se nu först innan jag tar tag i uppsatsen. På fredag ska den skickas in, pratade med min handledare på telefon igår och tydligen lät det värre än vad det är, så nu känns det bra. Bara massa småpill här och där! Men ändå, så jävla trist.


måndag.

Kategori: funderingar

Måndagmorgon. Uppe vid 7.oo. Nu börjar dygnet ordna upp sig och jag vaknar som jag ska. Skönt att slippa sova bort sitt liv bara för jag är trött. Tror dock (eller placebo) att blutsaften jag dricker hjälper till. Har försökt få igång brasan här i en timme nu, funkar sådär... frustrerad. Det är -15grader och jag fryser in till skelettet. Brr. Mycket att göra, tjing!

jag saknar

Kategori: funderingar

ER ♥. Hur kunde jag ha sån tur! ♥







butch walker.

Kategori: funderingar

Grym musiker. Sjukt bra liveuppträdanden. Gåshud.



isbit.

Kategori: funderingar

Värm mig, jag fryser. Kom precis från stallet med frostskadade kinder och ilande knän. Landola och jag red tufft pass i ridhuset och det gick riktigt bra i slutet, härliga häst :). Har hunnit med att promenera på varamonisen och tränat dessutom, skön dag. Behövde komma utanför huset! Nu är jag hungrig, och trött. Ska sätta på filmen jag hyrde i fredags som jag fortfarande inte hunnit se, "Tusen gånger starkare"... Återkommer om den var värd några timmar av den heliga söndagen!

just nu.

Kategori: funderingar

Visste ni;

att jag vill - resa och upptäcka världens alla hörn.
att jag har - gråtit många tårar ikväll och tänkt på hur viktigt livet är.
att min senaste kyss - var en hejdå puss som fick det att pirra i magen.
att jag lyssnar mycket på - "sad music makes me happy". Mycket låtar med betydelsefulla texter.
att jag funderar på - att sova så det kan bli härlig söndag snart.
att jag pratar – mycket, och om ovettiga saker oftast.
att jag inte gillar – att jag måste komplettera min c-uppsats.
att min första riktiga kyss – skedde på en klassfest i röda stugan.
att jag avskyr när folk snackar - illa om människor de inte känner.
att kärlek är – den härligaste känslan av alla känslor som finns.
att jag gillar – pussar i nacken.
att jag alltid kommer att – vara snäll mot andra och tro på karma.
att jag är förälskad i – livet.
att sist jag grät var – nyss. nu.
att min mobiltelefon är – nödvändig.
att när jag vaknar på morgonen – längtar jag efter frukost och kaffe.
att innan jag går och lägger mig – lyssnar jag på spotify och återblickar på dagen.
att idag har jag – kramats i en soffa hela dagen.
att jag just nu tänker på - att jag nog måste gå och dricka ett glas vatten.
att i kväll ska jag – somna efter denna lista är skriven.
att i morgon kommer jag – njuta av en obakissöndag i friska luften, flanera runt stan.
att jag verkligen vill- gå på festival i sommar.

le.

Kategori: funderingar

Har precis sett klart "Seven Pounds" och gråtit floder. Varför utsätter jag mig för att se såna filmer när jag vet hur ledsam jag blir. . . Fast jag tycker det är viktigt att se såna här berättelser, att få perspektiv på sitt eget liv för att inse hur lite man borde klaga, på skitsaker. Tror jag ska fortsätta på det temat ikväll, känner för att släppa lös alla känslor som ligger inombords och bubblar. Kan vara världens slappaste dag, så imorgon blir det promenad, träning och ridning för att kompensera!

Hoppas ni också har en härlig lördag, vad ni än hittar på ♥.



jag vet inte. . .

Kategori: funderingar

Jag vet inte men just nu känns livet väldigt enkelt och lyckligt. Jag ler åt det mesta, skrattar åt saker som kanske egentligen inte är så roliga och njuter av alla små detaljer av vardagen. Jag känner mig så nöjd. Haft en väldigt härlig sofflördag med fint sällskap. Inga krav, inga måsten, bara vara. Precis då mår jag som bäst. Att ligga och bara andas, njuta. Kom hem med kurrande mage till thai takeaway och nu ska jag till min kärlek i stallet. Och sen är det lördagkväll!


men hade du varit här hade jag mått lite bättre. Jag saknar dig så min älskade andra hälft ♥

extraordinary

Kategori: funderingar





Live, Love, Laugh.

dag.

Kategori: funderingar

Landola och jag galoppbusade i skogen idag, hon höll på att kasta av mig under en sekund när en gran råkade ligga lite för nära spåret, men eftersom min balans är awesome så undkom jag det :P. Riktigt härlig dag i stallet, ingen stress, fredagsstämning bland folket och glada hästar. Var och tränade förrut också, så nu ligger jag, med gott samvete, och äter lite godis. Proppmätt efter maten dock, gjorde grön ärtsoppa med bröd till lilla familjen, den uppskattades visst. En helt vanlig degig fredag, precis som jag gillar det!

Filmdags,

jeans.

Kategori: funderingar

Svarta jeans, vit t-shirt och jeansskjorta. Jag vill bara att det ska bli VÅÅÅÅÅR nu! Tack!


sun.

Kategori: funderingar

Godmorgon, fredag och snart helg. Njuter av känslan i kroppen efter att fått somna och vakna jämte någon jag tycker mycket om. Dagen kan inte bli så mycket annat är bra då. Sitter med hög musik i högtalarna och skriver på uppsatsen, men tankarna försvinner bort mot annat. . . Men det går framåt iallafall, hur trött jag än är så skiten. Det är svårt att fokusera ♥

Äsch, dåsar iväg här så ska ta en kopp kaffe, fixa till mig, och ta bilen till stan för att fixa ärenden.


oj.

Kategori: funderingar

Sagt och gjort, somnade 2o i soffan med migränhuvudvärk, vaknade av en dröm vid 22 och bytte till sängen, sen har jag sovit enda till 6.oo när klockan började skrika hysteriskt. Hur skönt som helst, behövde nog sömnen. Full av energi nu :) Dags att åka iväg och få energi av massa underbara barn, blir nog en bra dag. Längtar tills ikväll dock ♥. Och att kramas med vännerna hemma hos Sanna och Elsa i eftermiddag.

GODMORGON TORSDAG!

sova.

Kategori: funderingar

Helt fantastiskt trött idag. Somnade på soffan i eftermiddags men jag tror jag kommer gå och lägga mig redan nu igen, helt slut. Är jag påväg att bli sjuk?. . . Imorgon ringer klockan redan 6.oo, ska till Fågelsta och vikariera på skolan, roligt :) Jag har absolut inget vettigt att skriva egentligen, mamma vill knappt vara i samma rum som mig, jag är ett monster ikväll, suck. Tur jag är medveten om mig själv och håller tyst ;).


happy face.

dusch.

Kategori: funderingar

Långdusch för att vakna till liv imorse, gick sådär. Varmvatten kanske inte är det främsta wakeupcallet?!. . . Men nu är jag igång, kaffe, frukost och uppsats. Bruuuup, trist. Och idag bara måste jag sticka till gymmet, varit lat måndag och tisdag. Men det får bli senare i eftermiddag efter jag varit sjukt ambitiös med skrivandet. Nu kör vi.

Hoppas er onsdag kick ass ♥

Landola.

Kategori: funderingar

Det har gått lite drygt 6 år sen vi köpte Landola och hon är det finaste jag har och någonsin har haft. Hon är den ärligaste, roligaste och konstigaste individ jag någonsin träffat, och jag älskar henne så att det ibland känns som mitt hjärta ska sprängas av kärlek. Den lilla bubbla hon och jag har skapat tillsammans känns speciell och unik, och hon är utan tvekan min absolut bästa vän. Ikväll vällde det över av känslor och jag är så tacksam och tänker att det var meningen att det skulle vara hon och jag mot världen. Vad som än händer runt omkring i livet så finns hon där och litar på att jag finns där för henne.

Ovillkorlig kärlek ♥
För alltid du och jag min vän!



true.

Kategori: funderingar

Lately I, I've been heading for a breakdown
Every time I leave my house
It feels just like a shake down
Between street sweepers and a .. of the lawyers
Who may as well be butchered
Between the small timing hustlers who all, seem to feed upon each other

Oh God where have you been
Hanging out a little violin
While I've been waiting for you, to pull me through

Lately I, every time I try to lie down
My mind just gets away
I can't even close my eyes now
Between the big fish ambition, and the lovers
Using words as ammunition
Between war plan I've been pacing endlessness
Impossible dream that I've been chasing

(Amos Lee - Violin)




brr.

Kategori: funderingar

Kalltkalltkallt. Hade nog gärna legat i en varm famn idag också, men det får bli datorn på magen som får värma mig. Ska iväg och rida om en stund när ridhuset blir ledigt vid 19 så blir en sen stallkväll idag, mysigt, och tyst. Sen ska jag fortsätta skriva. Så är det alltid, skriver bäst om kvällar och nätter. En nattfjäril.



Idag.

Kategori: funderingar

Mat, vin, prat,kramar och pussar gjorde min ♥-dag igår himla bra :) Idag är det lite segare, jag sitter med min uppsats och försöker skriva till på metoddelen det lärarna tyckte fattades, mer hermenutik, fan. Jag fattar ju inte, det är så svårt. Ska till biblioteket och låna en bok till i eftermiddag så kanske det klarnar, jag är ett frågetecken :).

...Och fika med Emmy. Jag måste passa på att få min dos av henne medan hon är hemma, finafina vän. Denna vecka kommer bli så bra med massa planer och mys, kommer aldrig sluta vara tacksam för mina vänner, de är fantastiska var och en av dem ♥

Men nu tillbaka till verkligheten, pust. Och en kaffe.


inget plugg utan myskläder.

lunch.

Kategori: funderingar

Iväg på äventyr. Hoppas ni njuter av solen och snön.





stor blöt puss till er ♥

14e februari.

Kategori: funderingar

Ha en härligt underbar alla hjärtans dag. Min familj och vänner ♥, jag är lyckligt lottad att ha er i mitt liv och ni får mig att le varje dag. Att skapa minnen tillsammans med er är det mitt liv är skapat för. Jag älskar er av hela mitt hjärta.





godnatt,

Kategori: funderingar

Har precis sett klart It's kind of a funny story, urbra, se den! Kvällen har spenderats med mamma och pappa. Mat, glass å hallon, solsidan, världcuphoppning och sen la jag mig med datorn på magen och såg filmen. Ska sova nu, upp tidigt imorgon, fixa stallet och träna för sen ska jag träffa Emmy och ha långlunchmys ♥.

Det är ju alla hjärtans dag imorgon. Även om det är en kommersiell dag så ska den ändå användas till det den är till för, att visa de du älskar hur mycket de betyder för dig. That's it. Inga presenter, inga storstilade överraskningar, bara ord och känslor. Så enkelt! Egentligen är ju varje dag en hjärtans dag, för mig iallafall.


Godnatt änglar,


en busschaufför. . .

Kategori: funderingar

Haft "en busschaufför"-låten på huvudet halva dagen och gick (tydligen) högt och sjöng i stallet förut, konstig ja, men jag har ju aldrig påstått att jag är helt normal heller. Det vore trist. Var och tränade tidigt imorse, sjukt svettig men körde 45min crosstrainer och sen överkropp på maskiner. Det känns att jag börjar bli starkare nu, och att jag återhämtar mig fortare. Kroppsligt har det inte hänt så mycket än, men jag har ju bara hållt på drygt 3 veckor så kan ju inte förvänta mig mirakel, och jag vill ju inte gå ner i vikt utan bara tighta till allting, inte vara smaldegig längre :). . .

Solen har lyst hela dagen och jag har varit ute och njutit. Om det ska vara snö får det mer än gärna vara såhär kallt också, jag tycker det är mysigt och vackert så man inte kan göra annat än le. . .

. . . men jag kollade i bildarkivet och hittade denna, sommaren känns långt borta nu och jag längtar dit.

aj.

Kategori: funderingar

Jag blev stannad hemma i soffan ikväll. Ont i huvud, mage och illamående, en krasslig gnälljoanna, inte jättekul. Hoppas det är en kortis för imorgon ska jag träna och rida ordentligt, saknade Landola idag när Malin hade henne, min medryttare som har henne två dagar i veckan nu. Det är skönt med lite avlastning, både för mig och Landola tror jag, men jag längtar alltid ändå :) Dessa djur som får mitt hjärta att le.

Nu ska jag fortsätta se Rain Man, så fin film. Varm.


Be the best you can.


jag längtar lite, lagom :).


life is beautiful.


en alla hjärtans dag, varje vecka kanske?

gilla.

Kategori: funderingar

Nu kan ni, om ni vill, gilla mina inlägg. Oj jag känner mig hipp när jag fixar med sånt här och det faktiskt funkar. . . Eller nåt :) Sååååå, gilla på sötbollar.

update. nej det blev alldeles för rörigt. bortbort med det. Fin tanke dock kanske.

detaljer.

Kategori: funderingar

Flätade håret igår på varje sida och struntade i att plocka ur dem igår kväll och idag är de trassliga och fina, jag gillar när håret har lite knullrufsvarning istället för att de ska se perfekt ut. Fint med flätor som detaljer. . .



Och med kroniskt kalla fötter sitter det alltid tofflor på, dessa är fina och fluffiga ;)



moorning.

Kategori: funderingar

-12 grader. Helveteskallt. Jag hade villat bort mitt täcke imorse också så är såååå frusen. Taggtråd ligger jämte och värmer upp mig nu, vi ser på Nyhetsmorgon jag och pappa och äter frukost. Jag är ett trasselsudd i håret så ska väl hoppa in i duschen, brrrr. Solen lyser och det är vackert iallafall, man får vara glad åt det lilla även om man fryser ihjäl av att stoppa tån utanför dörren. Nu ska jag ta tag i lördagsplanerna.



den nyvakna trassliga sanningen.

kärlek.

Kategori: funderingar

Hemma efter en kväll i Vadstena hos Alix och Cornelis som firades. Han somnade dock innan 7 så jag, jossan, jossan och alix hade riktig tjejkväll med allt det innebär. Lagade (jag satt på bänken och tittade på) grön ärtsoppa med vitlöksbröd, och sen blev det kaffe, godis, chokladbollar och pratpratprat :) Jag älskar er underbara vänner.

Jag ska se Rain Man nu och somna gott, galet trött efter både träning och ridning idag. Hurtbullen ;). . . Jag blev gladare efter träningen men klumpen försvann inte förän ikväll, men nu är jag nöjd igen, det blir nog bra det här!





fredag.

Kategori: funderingar

Fredag. Det är ny istid utanför fönstret och jag är inte på mitt soligaste humör. . . Men ska iväg och träna och ventilera bort det som tynger. Sen ska jag in till Vadstena, träffa vännerna och fira Cornelis 1år (han fyller år på alla hjärtans dag, hur fint?). Jag måste fixa med det som måste fixas i uppsatsen eftersom jag måste komplettera vissa delar innan jag kan bli godkänt. Jävla skituppsats. . .

men. . .

Kategori: funderingar

Censurerar. Fan.




tyst.

Kategori: funderingar

Det är väldigt tyst förutom spotify och riset som puttrar i kastrullen. Jag har varit själv hemma för första gången på typ en månad och njutit av ensamheten. Fått massa saker gjorda och druckit en himla massa kaffe. Efter stallet satte jag igång en brasa och tände ljus, harmoni. Ikväll ska jag se film och inte tänka på annat, försöka att inte tänka iallafall. Mamma är i Linköping och jag är orolig att hon ska köra hem när det är sånt här väder.. suck. Denna nya rädsla att förlora får mig knäpp ibland, ångesten över att nåt skulle hända.. Andas!





tyyyyrsdag.

Kategori: funderingar

Oj vad jag sovit inatt. Och drömt. Och min väckarklocka skrämde livet av mig imorse, hjälp mitt hjärta. Var inte alls redo att gå upp vid 8 så jag sov lite till -gäsp-. Latmask. Sitter och fixar med jobbansökningar, lyssnar på hög musik och dricker kaffe. Mumma. Och den där våren vi pratade om igår på vägen hem från Arlanda är long gone, pruttsnö. . .

Martina ringde och är i HongKong nu iallafall, mer än halva resan till Brisbane avklarad. Hallelujah.

Ha en härligt sprallig torsdag ♥



natt.

Kategori: funderingar

Kvällen slutade mycket väldigt bra och nu kommer jag somna glad :). Och en t-shirt rikare, minsann, thaaank you very much!. . . Jag kommer somna som en stock såfort huvudet träffar kudden, ska bara köra lilla internetrundan först, och äta. Fast jag är inte så hungrig, mest nöjd. Och trött. Och pirrig, sådär som det blir :).

Imorgon ska jag skriva och fixa klart cv och personligt brev och söka lite jobb. Och plugga. Och rida. Och träna.

Men godnatt för nu,






hejdå.

Kategori: funderingar

Såå nu sitter hon på flyget till London. Incheckning, kramkramkram Hejdå och in i bilen så hon inte behövde se att jag blev ledsen och att hålet i magen blev stooooort. . . Gick galet fort att köra hem sen som det bilkörargeni man är ;)

Fastnade i soffan nu, måste in i duschen annars kommer jag somna. Iväg på en promenad lockar, en sväng runt "kvarteret" iallafall för att röra på sig, heldag i bil kanske inte är det bästa för kroppen.. .


tumme ner för hejdå och separationsångest.

som jag.

Kategori: funderingar

Man (läs: jag) glömmer ibland att det faktiskt är ganska många som läser den här bloggen (hej realitycheck) och jag har ju ingen aning om vilka ni är, främlingar eller vänner (eller vissa vet jag ju såklart). . . Min blogg är väldigt ärlig ibland och jag skriver rakt ur hjärtat (och mycket konstigt flum om nätterna) men jag kanske ska börja inse att jag kanske ska tänka till först innan jag vräker ur mig hela jag. Men det är väl charmen lite också. . . Jag är ju sån i verkliga livet också, pratar innan jag tänker, och jag har ju inget att dölja. . . Sååååå nej jag fortsätter nog som jag alltid gjort och är mig själv, på gott och ont. För det är det viktigaste. Öppna kort :)








Goodnight, you princes of Maine. You kings of New England ♥

pre flying.

Kategori: funderingar

Såhär somnade Martina i soffan efter vårt thai takeaway-svullande ikväll ;) Hon tränar tydligen på hur hon ska sova på flyget med sin nackkudde :) Very superdupercute. . . Hon har ju några (17) cm extra än mig och kan ju inte bara kura ihop sig i sätet som pygmejag kan göra, men är det någon som kan sova i konstiga positioner så är det hon :) 

Just i detta nu springer hon dock runt iförd endast trosor och denna blå sexiga kudde runt nacken påväg ner i sängen. Det är tur vi är väldigt liberala i vår familj för annars hade man kanske tagit illa upp bland allt nakenhet, haha. No words. . .

platt.

Kategori: funderingar

Ganska ledsam tisdag om man tänker efter. Fast jag försöker att inte göra det, känna efter alltså, och bara ta det som det kommer, detta hejdå som komma skall imorgon, blä. Jag trodde det skulle kännas lättare än det just nu känns, det känns ganska förjävligt faktiskt. Och oroligt! Tänk om nåt händer, om hon känner sig ledsen och behöver mig eller om nån beter sig illa mot henne? Inte nånting kan jag göra åt det då, bara vara kvar här och vara handlingsförlamad. . .

Martina, du är allt för mig, och vad jag än skriver för fina ord här kommer det ändå aldrig kunna beskriva det som känns i hjärtat, men jag tror du vet ♥.

Vi ska ut och äta lite ikväll så jag gjorde mig till för att ge henne något annat än ett mysmongo till syster att minnas och plattade håret. . . Längtar dock till sommaren när huden är  solbränd och mascara är ett minne blott, just nu ser jag ut som ett spöke utan, men ni får ta det för jag orkar inte, ni får tänka er ;)



hmm...

Kategori: funderingar

Haa det där om att jag skulle somna tidigt igår gick ju sådär. . . Fastnade i tankarna (som vanligt) och låg nog uppe till 3? eller nåt. Vet inte riktigt hur jag ska hantera situationen, vill inte ha det bara på nån annans villkor, men jag antar att det är så det blir?. . . Jag tror jag är ganska bra på att känna efter vad människor tänker och tycker men just nu känner jag mig ganska lost. Men det löser sig väl, det gör det ju alltid.

Klockan ringde vid 7, kände mig halvt medvetslös men gick upp, väckte Martina, åt frukost och drack kaffe och så drog vi till affären och fortsatte måla. Ni kan kalla mig Ms Painter nu, för det blev riktigt bra och fint för att vara första gången någon av oss målar inomhus. Målat huset några gånger innan men det är ju skillnad, inga jävla lister och tak att tejpa ihjäl sig på :) Klapp på axeln till oss iallafall. Vi hade Beatles som sällskap och hade jamsession, tror dock inte Martina uppskattade min inlevelse. . .

Nu ska jag äta lunch, fixa stallet och sen ut och springa hade jag tänkt, solen lyser och det är jättehärligt ute, man ser gräset nu :) yay.


en trött tänkare.

pööööh.

Kategori: funderingar

Lååång dag. Biblioteket, stan, nautilus 1½timme, ridning, och sen målat i pappas affär hela kvällen. HEEEELT SLUT. Nu ska jag se Californication och sen sova, upp tidigt och iväg och fortsätta måla, yaay. . . Och sen är det onsdag snart och iväg med bilen till Arlanda för att vinka hejdå till underbaraste systern i världen. Pust, hjärtat kommer kännas tomt. Men det är då och NU ska jag sova!

Godnatt, sleep tight.

choose life.

Kategori: funderingar

Jag somnade på soffan till "Gullivers travels" så nu är jag pigg.. tusan. . . Ligger och tänker på det som vi pratat om idag och hur orättvist livet är och hur lite makt man egentligen har över det och hur arg och frustrerad man kan bli över maktlösheten och rädslan att förlora... Det enda jag vet är man ska vara rädd om varje dag man får uppleva tillsammans ♥.





kram.

Kategori: funderingar

En söndag, en väldigt mysig söndag :) Att kramas i soffan är bra, att prata om livet och skratta är bra, min syster är bra, utgången igår var bra, vin är bra, söndagsdegig är bra. Njuter av nu och känslan!

party.

Kategori: funderingar

Preparty-mode :) Nu ska vi bara ha en plan för kvällen, hmm. . . Kanske blir det en favorit i repris sen Lund i höstas, vem vet ;). We are wrong in all the right way!




huh?

Kategori: funderingar

Vaknade av att det ösregnar utanför.. skönt, hej då snö :) Riktigt inneväder idag men vi ska iväg på lite ärenden i stan och ikväll blir det någon slags joanna&martina-fest. Sista tills Juli. . . pust bara 4 dagar kvar nu innan hon åker, LEDSEN!

Jag har godis kvar sen igår, det händer aldrig men jag äter det till frukost nu istället, men bäst att åka och träna nu då för att kompensera.. pust jag har träningsvärk sen igår och orkar egentligen inte, men det känns nog bra efter!



GODMORGON ♥

greggan.

Kategori: funderingar

Just nu går Gregory Alan Isakovs senaste album "This Empty Nothern Hemisphere" på repeat i mina öron och min hjärna tar paus från livet och tankarna och jag njuter av musiken. Spotify räddar mig från många dåliga tankar och deppiga dagar, musik gör mig lycklig.

life.. .

Kategori: funderingar

Full av energi och skratt efter en heldag. Barn ger så mycket kärlek så jag blir tossig. Underbara tokElsa ♥. Och Sanna å Mli också förstås. Nu ska jag rida och sen åka och träna, livet är härligt, njut!


FRIDAY

Kategori: funderingar

Vaknar av Rickard som väcker oss? Ehh känns som något lurt är pågång, han har aldrig någonsin varit uppe innan oss :) Gav oss ett gott skratt såhär på morgonen iallafall! Ska hoppa i duschen och ta mig mot stan efter frukosten. Sovit som en prinsessa hela natten men vaknade med en halv axel fattigare, sjukt kallt utanför täcket, brr.

Jag tror på en världens bästa fredag idag ♥ Le åt människorna runt dig, skratta åt dumheter och var så glad du bara kan :)!


igår kväll. kärlek!

laugh.

Kategori: funderingar

dagen.

Kategori: funderingar

En energisk dag. Varit överpepp och sprallig hela dagen :) Efter mormorduty mötte jag upp O för en "liten" promenad som slutade på två timmar men sällskapet var bra mysigt så det gjorde inte så mycket att benen domnade av ;). Kanske vi inte ska ta i så vi spricker nästa gång, men det härliga med att lära känna någon ny är ju att samtalen aldrig tar slut!

Kom hem efter en sväng förbi stallet och gav Landola en glad puss och sen lagade ricky, martina och jag egengjord sushi. Ingen av oss hade gjort det innan och det blev sååå himla gott. Jag gillar inte ens sushi, eller rå fisk, men åt bara sjögräsrullarna och då känner man knappt laxen så det gick bra, åt dock aaaaalldeles för många. . . Tänk att ris, advokado, morot, gurka, lax med soya och wasabi kan bli så gudomligt, who knew :).

Nu däckar vi i sofforna och njuter av sista kvällen med gänget, åhh jag som njutit av att ha oss hemma allihopa, finaste familjen ♥. Imorgon är det lekdejt med Sanna, Elsa, Jossan och Mli på dagen och sen är det helg, väldigt öppen för alla förslag, lite fest på lördag kan man kanske tänka sig :)


mormor.

Kategori: funderingar

Vi ska åka upp till mormor nu och hjälpa henne tvätta och bli bjudna på fika förstås :P. Jag somnade vid 5 inatt så är sliten i huvudet, men det är sol ute och det känns som vår så det gör inget, jag kan sova inatt!.. Rickard åker upp till Stockholm idag för på måndag börjar han sitt nya jobb så vi ska säga hej då och kramas lite också. Alltid hej då, inte bra för mig med separationsångest! Men en bra anledning att ta sig till huvudstaden i vår iallafall :)

blabla ville bara säga hej,

förändringar.

Kategori: funderingar

Det är konstigt hur livet förändras, för att en person lämnar ditt liv och hur samboliv blir singelliv. Hur dina planer och drömmar på nåt sätt förändras och blir till andra för du behöver inte längre anpassa dig och hur saker och personer du innan inte tänkt betytt så mycket betyder nu istället mer än någonting annat på jorden. Att vara singel kan vara underbart, att kunna göra vad som helst, när som helst utan att behöva fråga någon om "lov". Men att behöva fråga någon om lov kan också vara det finaste och det som ger mest fjärilar i magen.

Jag är väldigt bra på att vara ensam, jag tycker om det, tystnaden, men jag är en förhållandeperson för jag tycker livet när man har någon vid sin sida känns mer meningfullt än något annat. Men när man är singel är det andra personer som finns vid din sida som blir de du anförtror dig till, men den närhet och kärlek man känner tillsammans med en kille man tycker om, att bli hållen om, pussad på, morgonmyst med, den känslan finns bara när ni är tillsammans.

Det har gått ett halvår nu sen jag valde att bli singel. Och det känns som man glömt bort hur man gör allting. Hur man visar kärlek, hur man pussas i soffan och hur man håller handen, hur man skriver kärleksfulla sms och hur man säger vi istället för jag. Jag hoppas jag lär mig snart igen ♥.

. . .

Kategori: funderingar

Mauro och Plura får mig glad och varm i själen och varje gång jag hör Lars Winnerbäck undrar jag varför jag inte lyssnar mer på honom. Nu la jag mig tillrätta framför datorn i soffan och så kommer taggen, såklart och tar befälet. Inser att hon är lika stor som hela min överkropp. Sjukt. Men alla får ju vara som dem vill sålänge dem är snälla :).

Filmtips, se Due Date. Hysteriskt rolig.


mmm..

Kategori: funderingar

Jag är konstaterat idag av övriga familjen en tjockis i en liten kropp. Gör tydligen konstiga hummande ljud när det kommer efterrätter på tv :P Det är ju tur att min fetish för efterrätter endast finns i huvudet mestadels och att jag inte släpper för för mina lustar, för då hade jag varit en tjockis med tjockiskropp istället :). . .

. . . men nu ska jag iallafall ta en bit morotskaka som "vi" bakat ihop i eftermiddag. MUMS.

wednesday.

Kategori: funderingar

Kom precis hem från en promenad för mig själv. Tyst och skönt och så himla fint. Sol och knakande is. Jag orkar inte åka in och träna idag så då fick det bli så, ibland får man vara latmask också :P


hittade en övergiven flotte och satte mig för att sola, enkelt att få mig glad :)

så ju.

Kategori: funderingar

Det är som att gå Memory Lane när jag kollar igenom taggade bilder på mig själv på facebook. Fäller några tårar och inser hur mycket jag skrattat och vad lycklig jag varit under mina 4år i Halmstad och vilken tur jag hade som fann så underbaraunderbara vänner, för alltid :)

Nu till saken, det är ju såhär jag vill att mitt hår ska vara, jag behöver ju lite lugg inser jag ju nu. . . Måste fixa! (fyllebild, don't mind) :P

b öö ö

Kategori: funderingar

Nyduschad och blivit serverad tacopaj och sallad av syster. Vi har fastnat i varsin soffa nu och ser "den hemliga miljonären", skönt att rensa tårkanalerna lite efter en ganska deppig dag. Mysigt?! att ha någon att sucka och deppa med under dagen, Martina har känt exakt samma, meningslös ångestdag. . . Men Landola var underbar att rida idag så jag kunde inte annat än få lite kärlek i hjärtat igen. Och Taggtråd ligger och håller om mig nu, tror hon känner att jag är ledsen och behöver kramar :).

Onsdag imorgon, hästledig och jag hoppas att solen lyser och att jag får vakna sprallig ♥.

lite spontant.

Kategori: funderingar

Suck. Känns som ett tåg har kört över mig och kastat av mig tillsammans med ångest och magont. Inte alls roligt att vakna idag, hade gärna sovit bort några timmar till. Fan. Det var längesen jag var sjuk i magen nu, men jag kan ju inte förvänta mig att jag ska vara frisk när jag inte är det. . . Och jag vet, egentligen, vad ångesten kommer ifrån, men vill inte inse, för det är så dumt, allting.

MEN, inget mer gnäll. Ingen dag blir ju bättre för du suckar dig igenom den. Nu ska jag ta min vackra underbara syster ♥ på äventyr och skratta!