first day of my life

dagen.

Kategori: funderingar

En energisk dag. Varit överpepp och sprallig hela dagen :) Efter mormorduty mötte jag upp O för en "liten" promenad som slutade på två timmar men sällskapet var bra mysigt så det gjorde inte så mycket att benen domnade av ;). Kanske vi inte ska ta i så vi spricker nästa gång, men det härliga med att lära känna någon ny är ju att samtalen aldrig tar slut!

Kom hem efter en sväng förbi stallet och gav Landola en glad puss och sen lagade ricky, martina och jag egengjord sushi. Ingen av oss hade gjort det innan och det blev sååå himla gott. Jag gillar inte ens sushi, eller rå fisk, men åt bara sjögräsrullarna och då känner man knappt laxen så det gick bra, åt dock aaaaalldeles för många. . . Tänk att ris, advokado, morot, gurka, lax med soya och wasabi kan bli så gudomligt, who knew :).

Nu däckar vi i sofforna och njuter av sista kvällen med gänget, åhh jag som njutit av att ha oss hemma allihopa, finaste familjen ♥. Imorgon är det lekdejt med Sanna, Elsa, Jossan och Mli på dagen och sen är det helg, väldigt öppen för alla förslag, lite fest på lördag kan man kanske tänka sig :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här: