first day of my life

Sista

Kategori:

Sista dagen i januari och imorgon går vi in i februari. Månaden då Saga ska fylla 1år och jag ska börja jobba. Men först ska vi ha en hel månad tillsammans och bara mysa innan det händer. Sista helgen av januari har vi spenderat hemma, träffat våra vänner Jossan och Stefan, och hängt i Mjölby simhall. Och Oskar var på 30års-fest igår men då höll jag och barnen oss hemma.

Saga blev ju som sagt 11 månader i veckan. Hon har verkligen vuxit senaste tiden. Känns så himla klok, förstår det vi säger till henne. Har ett himla humör och är väldigt bestämd. Hon säger vissa ord, kryper vidare i världens fart men visar inga tendenser att vilja gå, även om hon står utan stöd ganska mycket. Hon äter vanlig mat, helst vår om hon får välja men oftast blir det burkmat än så länge men hon får alltid en egen tallrik med plockmat när vi andra äter middag. Hon slutade amma precis innan hon blev 10 månader och jag sörjer fortfarande att hon bara la av, utan förvarning liksom, valde bort på nätterna och ville inte på dagen heller. Det känns fortfarande lite ledsamt. Hon sover ok, väldigt olika beroende på natt. Håller på att få fler tänder nu så just nu är det lite oroligt, men helt ok. Hon sover en timme fm och en timme eftermiddag. Hon är väldigt social och orädd, och verkar ha en hel del humor, hon får oss alla att skratta en hel del.

Min älskade lilla unge, vi är så tacksamma för dig!

Maja är ju 3,5år nu och även hon bara exploderar mentalt just nu. Hon är så fin. Omtänksam, lugn, pysslig och smart. Vill lära sig skriva, göra konstverk. Hon leker massa rollekar och har en himla fantasi. Hon känns väldigt trygg även om hon behöver tid med nya människor och miljöer. Det är ju verkligen sant att kärleken till sina barn växer för varje dag, för det innerliga kärleken som jag känner för Maja är så speciell, helt magisk. Att få se en person man själv skapat växa upp och bli en egen individ.

Nu är jag så trött så ögonen går i kors.

Laddad för ny vecka!

Dagen snön försvann 😛
Kul ibland att leka tillsammans!
Bus och gos i sängen
Böcker och pyssel. Bästa som finns enligt Maja.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: