first day of my life

hemma i motala.

Kategori: funderingar

Jag håller hus i soffan hemma i Motala :) Har varit här sen torsdagkväll och bara njutit! Vi har gjort så lite som möjligt, men njutit av solen ute i trädgården, krattat och gått promenader och lekt med katterna. Sovit länge och ätit massa mat och godis. Blir detox när jag kommer hem igen för att ta sig i bikinin om några veckor, suck. Tompa åkte ner till Halmstad/Lund idag för de börjar jobba och gå i skolan imorgon men jag väntar lite till innan jag åker hem, ska njuta av ledigheten medan jag kan, för sista månaderna nu innan sommaren är det så mycket i skolan så det är bara att ladda energi och köra, men jag är rätt sugen på att skriva b-uppsats faktiskt, tro det eller ej, det är ju inte så farligt.

Legat och plöjt igenom "16 and pregnant" season 2 hela kvällen, älskar det. Fast det är svårt att veta om man ska skratta eller gråta över deras livssituationer, shit, kan inte ens tänka tanken att bli gravid så ung, man var ju ett ovetande barn själv då ju...

Vi pratade med Rickard och Sarah♥ på skype i 2 timmar idag på morgonen. Så härligt att se dem, jag saknar dem så mycket att hjärtat går sönder ibland, men de såg glada och lyckliga ut och vi fick uppdatering på livet :). Bara att ladda för en ny resa efter min examen är klar, GALET, snart är jag klar :)!

Kom 2a i vår äggmålartävling, helt okej resultat då jag suger på att måla. Martina vann, som vanligt med ett konstverk. Får lägga upp bilder imorgon, orkar inte nu!

Hoppas ni haft en grym långhelg!