first day of my life

be you.

Kategori: funderingar

Det viktigaste i livet är relationerna du har till de personer du älskar och 
upplevelserna och de minnen ni gör och skapar tillsammans tillsammans.

Men det allraallra viktigaste är att alltid vara dig själv.
Och vara ärlig mot dig och den du är.
Du är värdefull och du är hur fantastisk, vacker och magisk som helst.
Glöm aldrig bort det ♥

pack up.

Kategori: funderingar

Det går ju inte att fortsätta vara depppepp när denna låt sätts på iallafall :)
Nu när min favoritspottylista inte uppdateras längre får man ju leta runt själv.
Och den som söker han finner visst. Har jag hört.

lycka på burk?!

Kategori: funderingar

Lyckopiller, finns det receptfritt på apoteket eller?.. Allt är som en berg- och dalbana just nu. Glad, ledsen, ensam, skratt, tårar, mys, fjärilar, kramp, frusen, kramas. Ja, det är inte bara bra just nu, men det är väl meningen att det ska vara såhär så jag kan njuta sen när allt blir bra, för det blir det ju tillslut?! Right?!... Jag vill det, för jag vill nog inte må såhär sålänge till, det stör mitt vanliga glada spralliga jag.. Detta är en dålig kopia av mig själv som skriver dessa rader just nu, ska hitta henne där inne nånstans, den riktiga Joanna.

lalalalaa

Kategori: funderingar

for-ever is only the beginning står det på min t-shirt idag. Kanske stämmer det!

Gnuggar ur gomorron ur ögonen och försöker njuta av att det är mitten av veckan och helgen snaart är här! Jag hatar alarm just nu, vill bara kunna sova hur länge jag vill, jag är så trött när det ringer. Uppe nu iallafall och ska ta mig mot skolan, idag är det mycket som ska göras med eleverna så hoppas de är på bra humör. De brukar ju liva upp mig isåfall :) Solen lyser på husväggen och det är 3 grader ute.. Vinterjacka och uggs på alltså!

men åååhh.

Kategori: funderingar

prutt...vill aldrig mer gå in på facebook.. aj.. blä..måste jag bli så ledsen tro.. nu ska jag ut i luften och andas.

kall.

Kategori: funderingar

Jag fryser så pass. Nu börjar det bli svårare. Klockan ringer på morgonen och sticker man ut handen utanför täcket fryser man nästan ihjäl. Tog mig 40min att ta mig ur sängen idag. Tröttnöt! Kalla tår på kallt golv och idag är det jag som sätter igång elementen igen.. Jag måste plocka upp mina uggs ur förrådet nu, det är bara 5 grader ute..

Känner mig ledsam inombords just nu, men kan inte gråta..
som om jag bara är helt tom..


använder min nya fina tröja från monki idag :)
myströjor och jeans är det enda som funkar just nu!

oups..

Kategori: funderingar

...det blir lite lite bloggning just nu.. händer ju inte så mycket mer än att jag är på praktiken hela dagarna och sen landola och sen ska ju vanliga livet skötas också, så hinner inte riktigt med, och inte så kul när jag inte tar så myckt kort heller..

Försov mig imorse, glömde att jag hade ny mobil och inte satt den på flera alarm... så somnade om efter första ringningen och vaknade 8.05 och fick panik, skulle ju ha ansvar för klassen själv.. oups.. men var på skolan 5 i halv 9 och fick applåder när jag kom in i klassrummet så det var ju kul :) oj vad jag tycker om dessa ungar, det är verkligen ett givande arbete ♥!!

Nu har jag plockat undan lite här hemma men dammsugaren står fortfarande framme, får ta det imorgon för nu är jag trött. Har tagit en dusch och glidit i morgonrocken. Ska sätta på en film och somna till! Hoppas ni haft en bra första dag på v.39 :) fick kontraktet på lägenheten i Motala idag också, gaah, fick lite smått ångest, nu går det foooort..

sunday.

Kategori: funderingar



sunday night.. going to sleep now and dream about happy stuff..

...

Kategori: funderingar

... idag är jag inte kaxig. Hade en helrolig kväll igår först hos Thilda och sen vidare till en Dan och sen Mårtenssons. Som vanligt när Linn är med blir det dock alldeles för mycket dricka ute, och jag pallar inte trycket :) haha. Så idag mår jag som jag förtjänar helt enkelt.. Har legat i sängen hela dagen med datorn på magen men nu ska jag ta mig ut i stallet och försöka bota baksmällan med luft och hästpussar! Imorgon kör vi praktik igen, vecka 3.. fan vad tiden går fort, jag behöver stanna den!

.. nu ska jag köpa en fanta...

puss

fest.

Kategori: funderingar

Nu sticker jag iväg till Thilda och umgås och har kul :) ♥ Hoppas ni också får en skojig lördag!


laugh and drink.

Kategori: funderingar



att vara full, skratta och dansa med vänner gör att alla problem känns så mycket mer avlägsna

lördag

Kategori: funderingar

Man njuter verkligen av helgen när den kommer när man jobbat hela veckan (och varit sjuk) :). Jag sov länge, åt en god lång frukost och läste en tidning. Duschade, fixade till mig och gled ner till stan för att köpa jeans. Jag hatar att köpa jeans. Svettigt, tajt, kroppsnojor och jaa ni vet, dessa provrum.. fy. Men issa hjälpte mig hitta två par riktigt fina iallafall, och 20% på priset för jc är nyöppnat. BRABRA!....

...Sen gick jag förbi monki och köpte några tröjor som passar de nya jeansen ;) och ett nytt serum till mitt stackars hår. Ska gå till frisören snart, och då får det bli att klippa av 2 dm eller nåt, och ha axellångt hår ett tag så håret får bli friskt! Kan nog bli fint! Stack till stallet och fodrade lunch och sen förbi systemet och köpte en box vin att ha ikväll. Vet ingen plan än men det blir nog bra vilket som!

thank god for sleep

Kategori: funderingar

10 timmar orubbad sömn :) aaaaah. Jag älskar att sova! Somnade som ett litet barn såfort jag stängde mina blå små ögon under duntäcke och dubbelfiltar. Det är så jävla kallt utanför täcket nu på morgonen, jag fryser och händer och fötter. värm mig. Höst-Sverige jag tycker om dig ändå, landskapet är så vackert av alla färger och luften är krispig att andas! Jag njuter faktiskt. Helgen är öppen och rätt oplanerad och vi får se vad som händer :)!

Happy FRIDAY!

en annan dag.

Kategori: funderingar

Torsdag. Jag sov två timmar inatt mellan 5-7 tror jag. Låg och snurrade från 00... Ångestdämpande tack. De frågade om jag var stressad, men jag känner mig inte som så. Men kanske ändå när man börjar räkna upp saker som faktiskt hänt och ska hända närmsta tiden.. Nybliven singel och allt som det innebär, slutpraktik, C-uppsats, en färdig utbildning, en flytt som närmar sig, framtida mål, planer och ja livet helt enkelt. Kanske är jag lite stressad ändå :)...

...iallafall, praktik mellan 8-halv4, stallet en snabbis och sen föräldramöte 6-8. Och nu ligger jag utslagen i sängen och ska sova NU! Jag fattar inte hur jag kan se så pigg ut på bilderna, för min kropp och själ är slut nu. Jag behöver verkligen en helg, en rolig helg med massa vin tror jag :). Nu ska jag tvätta av sminket och däcka bland kuddarna, det är jag värd!






Godnatt gullefrön ♥

glad, gladare, gladast.

Kategori: funderingar

Åhh vilken fantastisk film :) Bara söt och rolig och speciell. Bara en film om människor. Inga specialeffekter, ingen maffig filmmusik, inga dyra skådespelare. Bara en historia om kärlek av olika slag.

"Jag gillar rymden. I rymden finns inga problem, inga missförstånd och inget kaos...
...I rymden finns inga känslor".

Det är kanske därför jag tycker om stjärnorna så mycket jag också... Det är så enkelt, ja eller nej.

Jag somnar med ett leende på läpparna inatt, och tänker att allt nog löser sig tillslut ändå ♥

vänner och bio

Kategori: funderingar

Nu ska jag iväg med dessa två underbara och se bio. I rymden finns inga känslor. Hoppashoppashoppas den är bra :) En espressofika först dock!
Tog en powernap nyss för att orka med efter en intensiv dag.
Jag älskar powernaps, kan vara guds? bästa gåva till folket!


Starbucks rules ;)

lalallaaa.

Kategori: funderingar

Sjunger med till Celine Dion för att vakna till liv. Somnade inte förän 1, låg och vred och vände, men solen lyser utanför och det är krispigt kallt så jag vaknar nog till i liv snart. Fick bli havregrynsgröt och mjölk och en kopp kaffe till frukost för att försöka väcka kroppen.

HA EN UNDERBAR DAG!

dröm sött.

Kategori: funderingar

Nu ska jag ta en kvällsdusch och sen gå och lägga mig. Har tända ljus runt omkring mig och har lyssnat på amos lee hela kvällen. Imorgon efter praktik+stallet ska jag, issa, milla och linn på bio och fika innan. Längtar :) På hösten är många biobesök ett måste tycker jag. Det och många vinkvällar så är många tråkiga stunder räddade.

GODNATT mina fina vänner, hade varit kul att veta vilka ni är som läser här ♥

tagg

Kategori: funderingar



Taggtråd tar igen sig på sitt eget lilla vis. På lördag fyller hon 3år. Underbara fantastiska varelse.

måne.

Kategori: funderingar

På torsdag är det fullmåne. Jag älskar månen, planeter och stjärnor. Jag vill äga en egen stjärna nångång. Det finaste som finns är att ligga på gräset under en filt och kolla på stjärnorna. Det finns ingenting mer magnifikt eller vackert än det. Att se upp i det oändliga och fundera, tänka och le. Men eftersom jag är så mörkrädd vill jag ju inte göra det själv, kanske jag hittar någon snart och vill ligga och titta på stjärnor med mig :).



just nu utanför mitt fönster

tisdag.

Kategori: funderingar

Jag har sovit, sovit men nu börjar jag känna mig bättre iallafall, tung i huvudet men nu är jag redo att möta underbara barnen igen imorgon, jag längtar :). Jag har planerat hela dagen och hoppas det blir bra. Lite nervöst att vara helt själv men nyttigt också att ta fullt ansvar.

Kollat på Oprah och gråtit över dokumentären "the cove" som handlar om jakten på delfiner i Japan, för köttet o för att sälja dem till djurparker. Har försökt se den flera gånger men jag kan inte förmå mig att se den, det gör för ont, det går bara inte. Jag vill kräkas och göra någon riktigt illa när jag ser hur jägare behandlar dessa magnifika djur för deras kött... Rent djurplågeri. Det finns bara pengar i tanken, all värdighet har försvunnit. Jag önskar jag kunde vara rik och kunde jobba som voluntär istället för att behöva jobba för att tjäna pengar. Tänk vad rikt livet hade känts. Kanske senare i livet, det får fortsätta att vara ett mål och en dröm att arbeta och kämpa emot.

goodbye

Kategori: funderingar



need to make them go away, cause it's to late anyway now..

inne..

Kategori: funderingar

Regn inne, regn ute. Världens kanske tråkigaste dag. Fick feber inatt så jag har legat i sängen hela dagen, sovit, vaknat, ipren, vatten, sovit, film.. Var i stallet en halvtimme och pussade snabbt på Landola och mockade och nu ligger jag ihopkurad i soffan.. blä, det suger att vara sjuk. Blir nog inget Varbergs fästning imorgon heller :(.. ohh dessa praktikdagar är ju så viktiga, har inte TID att vara sjuk nu.

Kollar på Ullared just nu, det får mig att le. härliga speciella människor :)! Var och köpte diet-mat till taggtråd igår och en laserpenna så nu är det fit-camp för henne här med mat och jagande efter en röd prick.. haha, hon är mycket underhållande.

Måste ha en plan för helgen, rastrastrastlös redan.


sliten

...

Kategori: funderingar

mojmoj :)

Jag cyklade vilse efter fikan när jag skulle hitta min röstningslokal.. hade mamma som kollade eniro.se i telefonen men var visst på helt fel sida stan. Hittade tillslut dit men gick in i fel ände av skolan där andra skulle rösta så jag fick ta mina valkuvert och gå över skolgården till rätt vallokal.. haha.. så kan det gå :) känner mig lite extra duktig nu bara för det. Känns som om nån kört över hela mig så borde sova bort sjukdomen men ska pallra mig bort till Linn som tvingat mig o milla att se valvakan med henne.. gaaah, tråktråk ;) men mysig söndag ändå ♥. Hoppas det bjuds nåt mumsigt!

Min dator stänger av sig själv och visar bluesceen lite då och då, vad kan det bero på??
Om jag har nån datanörd till läsare får du gärna hojta till!

Seees senare,



today.

Kategori: funderingar

snor.

Kategori: funderingar



jag sticker och äter frukostfika med Milla nu och sen röstar. Jag är sjuuuk och gnällig idag :)

terapi.

Kategori: funderingar

12timmars sömnterapi har just ägt rum och såhär gott har jag nog inte sovit på 1000 år eller så. Det behövdes verkligen. Somnade 2 minuter in i Toy Story 3 så jag ska sätta på den nu igen och ha morgonmysigt. Idag är det röstdags också, det ska bli grymt skönt när detta är över och folk slutar tjata hål i huvudet på mig.. Vi lever i ett fint land, jag tror det löser sig :).

Praktikvecka 2 inleds imorgon, och på tisdag ska vi ha utflykt till Varbergs fästning, kulkul! Onsdag ska jag ha klassen helt själv och sen är det snart helg igen.. Mamma o pappa har nog hittat mig en lägenhet också så nu känns det ganska verkligt.. Motala igen.. det blir nog bra det här. Det går ju att ångra sig också. Måste leta rätt på ett jobb också.

Nu somnar jag nästan om av mitt eget helt meningslösa inlägg.. återkommer.


födelsedag.

Kategori: funderingar

Martina, du är mitt allt. Jag älskar dig till universums slut och tillbaka ♥ Ha en helt underbar 22årsdag!



så glad.

Kategori: funderingar



Såhär glad blev jag nu när jag hittade glass i frysen :).
Att äta bort sina sorger måste vara det mest effektiva sättet av de alla. Ha.

hmm.

Kategori: funderingar

TråkLund som måste ha mig där innan 13 imorgon med leg för att kunna skaffa gästpass för att komma in nånstans imorgon kväll. Så kanske blir det inget kramkalas med syster ändå, hoppas hon kan lösa det. Men känner mig så rastlös så funderar på att åka till Motala istället.. Eller så tar jag bara en lugn och vit helg här i Halmstad.. Vi får se... Haft en härlig dag iallafall på skolan, och hunnit säga upp lägenhet och bredband, bra där. Effektivt.

Hjärnan strejkar. Har egentligen ingenting att säga. Så skiter i det helt enkelt.

important things.

Kategori: funderingar


godmorgon.

Kategori: funderingar

Godmorgon torsdag. Sovit gott inatt men dröm så verkligt.. igen.. Det ösrgnar och blåser ute och jag är så trött och fryser men äter frukost nu och dricker lite kaffe. Det börjar bli mörkt nu när man går upp, inte alls mysigt..
Ha en härlig dag!

tåg.

Kategori: funderingar

I familjen Gullberg har vi så kallade sömntåg. Om kroppens sömntåg har gått innan man hunnit somna är det kört, då kan man ligga uppe hur länge som helst. Nu har mitt sömntåg anlänt för kvällen och jag skaskaska somna nu och inte ligga och vrida mig halva natten inatt. Jag behöver sova.

Sov gott, dröm vackert och vakna till ännu en dag.
Livet är fantastiskt, varje morgon får vi en ny chans och nya möjligheter ♥

bara människa.

Kategori: funderingar

Även om jag får så mycket kärlek av mina vänner, vill jag kramas på det där andra sättet. Med någon som inte känner mig, där jag är en främling för någon och varje rörelse är speciell och pirrig. Att utforska. Jag längtar efter kärleken, när den än kommer nästa gång. Kärlek är anledningen till varför vi existerar och jag är förväntansfull över vad som ska komma, nu, sen, senare. nuet-framtid. En ständig kamp att inte längta för mycket men ändå hoppas!

mitt i prick.

Kategori: funderingar

Onsdag mitt i veckan. Hög musik och en burn och kanske orkar jag med resten av dagen :). Haft en toppendag på skolan. Eleverna + lärare sprang skoljoggen, vi har haft valstugor på skolgården och eleverna har fått fiska röster till sina egna partier som de bildat. Oj vilken entusiasm, de var helt galna. ROLIGT! Ikväll var bio planen men vi får skjuta på det till nästa vecka, livet kommer i vägen.. Planering av lektioner, jobbintervjuer, jobb och hundkurser.. menmen vi hinner ses snart ändå! På fredag åker jag nog till Lund och firar Martina som fyller 22år.. Älskade lillasyster, hur blev du så gammal? :)




fånig, trött, frusen och uttråkad ♦

ironi.

Kategori: funderingar

Ironi i ett fyllesms..

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Get it now?

för alltid.

Kategori: funderingar



För alltid du & jag. Jag saknar dig ♥

personalrum.

Kategori: funderingar

hade en stund ledigt och satte mig och läste montessoripedagogik.
det är härligt. att läsa och lära.


huvud. mage. hjärta

Kategori: funderingar

 

Jag känns som ett levande frågetecken och humörsvängningarna är totala.
Antar att det är så det måste vara.. får att börja förstå och hitta sig själv..
Jag vill resa iväg nu, rymma till nån annanstans och starta det där nya jag längtar efter.



...

Kategori: funderingar

...dagen har gått bra, och jag var i skogen med landola när solen gick ner och njöt. Nu ska jag se nyaste Entourage, äta soyakorvsgryta, duscha, läsa veckans nu och sen släcka ner mina blå ögon för idag. Jag lyssnar på Tegan and Sara-where does the good go just nu. Mycketmycketmycket bra!

update.. Sjukligt bra avsnitt. bästa på länge, fällde till och med några tårar.. Ari Gold, vilken karaktär..

daydream.

Kategori: funderingar



fucking daydreams. come true.

bild. weheartit.com

cold one.

Kategori: funderingar

Brr. Fryser. Sitter och äter frukost och kollar på nyhetsmorgon. Kan inte vänta tillls valet är över nu och allt tjaaat om det kan sluta. gäsp. lättirriterad. Laddad för dagen efter en natt skedandes med taggtråd. Hon har inte lämnat min sida på hela natten. Jag tror hon kände av igår att jag var ledsen och blir orolig. Sålänge jag har dig taggtråd behöver jag aldrig känna mig ensam ♥.


lugn.

Kategori: funderingar

Jag blir alltid lika fascinerad över hur mycket mat som ryms i min lilla kropp :) inte för att jag klagar, jag älskar mat.. Jag har ätit thai ikväll och druckit fanta. Första gången på lääänge jag äter skräpmat till middag (om man inte räknar med några falafelrullar som slunkit ner på fyllan) så jag unnade mig goood mat, såhär kvällen innan.. Nervös inför imorgon, fast mest bra nervös.

förresten.. imorse när jag vaknade mindes jag att jag hade diskat och plockat iordning innan jag gick och la mig, kl ungefär o3.oo nattid.. vad händer?... hoppas den här nya fantastiska vanan håller i sig ;).


höst.

söndag.

Kategori: funderingar

Nu öser regnet ner. Jag lagar mat, ris qournbitar och spenat, och sen ska jag ta tag i och planera lektioner.. Imorgon kör vi. 5 veckors heltidspraktik. 7.45-16 varje dag. Jag ser fram emot det som tusan, rutiner och ett mål med varje dag. Hoppas tiden går lagom fort och att jag hinner lära mig så mycket jag bara kan. Sista chansen nu, nästa gång jag är i en skola har jag ett jobb och förväntas kunna göra själv. Nu kan jag fortfarande fråga varje gång jag är osäker :). Trött och seg och tuffar runt idag.. Vill verkligen gå på bio också, längesen nu. I veckan får det bli



oups..

Kategori: funderingar

...nyvaken, kollade till mobilen (som jag förövrigt ska slänga i en soptunna nånstans)... och undrar vad det var jag tyckte jag skulle ge upp.. haha, jag har ju inte ens försökt.. inte på riktigt iallafall.. jaja.. smart sagt joanna.. very clever..

Mår bra efter ett glas resorb, men kände på boxen som nästan är slut.. vi satt ju bara och prata, hur fick vi i oss så mycket.. duktigt.. Nu blir det jättefrukost och repriser på tv..

liv.

Kategori: funderingar

GLAD ♥ Så enkelt och så lätt. Vänskap! Issa hittade en sladd som hon kopplade in i datorn och nu har jag musik som låter från rickards högtalare och förstärkare :). Damien Rice sjunger och jag blundar och tänker på livet. Allt är så öppet och så fritt, ärligt på nåt sätt. Planer som ska förverkligas, stockholm, sensation white, malmöhelger och fest... Jag är hoppfull över allt. På nåt sätt längtar jag till 2011 men vill att tiden ska stå lite still också. Livet!

fixfix.

Kategori: funderingar

Nu har jag fixat mig och hunnit byta kläder fyra gånger.. hatar såna här dagar.. det kvittar ju vad man har på sig, vi har ju kul ändå :). Issa kommer om en stund och sen ska vi sitta här och dricka och så ta en sväng på stan tror jag om det inte fortsätter regna och ha sig.. Tråkväder. Jag har iallafall gjort fint och tänt ljus och dricker ett glas vin i väntan.. hmm.. nu bytte jag från kjol till jeans men hittade en fläck på dem... gaaah. segtant.




SKÅL MINA FINA VÄNNER ♥

städar.

Kategori: funderingar

Oj fick städryck så nu har jag vikt kläder, diskat (igen), dammat, dammsugit (.to.m under soffan) och sprutat gottluktande i hela lägenheten. NÖJD! Springer runt i en riktigt fräck outfit som jag tänkte ni skulle tycka om.. Kanske är det jag som är nyaste modebloggen ;).. haha.. Otvättat hår, osminkad, tröja men inga byxor och ett par strumpor med hjärtan på.. FINT!




cool bild.. hur blev den så mitt på dagen?.. min nya kamera har massa spratt för sig..

glad.

Kategori: funderingar

...denna låt gör mig glad. bara för att den är så bra.

...

Kategori: funderingar

...trött. ville inte alls gå ur sängen när klockan ringde, sooov så gott och drömde.. men nu är jag tillbaka från stallet iallafall, var förbi Östras och köpte färska frallor så jag ska fixa god frukost med kaffe, frallor, fil o flingor och proviva. Sen ska jag somna om en stund :). Idag är det 9 år sen 9/11 hände i New York.. tiden går så fort...

nytt.

Kategori: funderingar

Jag vill kramas ♥ Jag älskar kramar. Kramar är det finaste som finns.

sommar.

Kategori: funderingar

Mycket mer sommar än såhär blir det ju inte.

åka bil.

Kategori: funderingar

Issa hämtade upp mig vid halv3 igår och så drog vi med lilla bilen till Helsingborg för att möta upp Issas göteborgskompis Carro. Vi gick på stan och kollade runt, hittade ett 50-talsfik med himla checka enorma bakverk som vi delade på, och sen gick vi och möta upp deras kompis Robin som precis flyttat till stan. Åkte upp till hans lägenhet, delade en flaska vin, gick till ica, köpte mat, lagade middag, drack upp en box vin jääävligt snabbt, pratadepratadepratade och skrattade. Gick till ett gott ställe som hette Bara Vara och satt där tills vi gick hem och somnade i en hög i sängen. Himla härligt och så kul att träffa nya människor, helt underbara. Tack för kvällen, hoppas vi ses snart igen.

Nu ligger jag still i soffan, har sovit framför filmen "letters to juliet".. se INTE.. helt katastrofdålig. Så vaknade nyss och borde väl äta nåt kanske, orkar inte röra mig.. somnar nog om snart istället och ställer klockan på 6.50.. stalljour.. gäsp..



glad sömnig joi idag.

tripp.

Kategori: funderingar



Det här var ju kul i picasa.. Idag fick jag bli rosa :) Spontanåker till Helsingborg med Issa nu för att umgås med lite vänner till henne och kanske dricka lite gott vin! Hörs imorgon.

ny dag.

Kategori: funderingar

Sover hårt, och drömmer om mina tankar.. Otäckt, ett nytt fenomen för mig. Drömmarna känns så verkliga när jag vaknar att jag ibland undrar vart jag är...

..men nu är det torsdag, redan och jag ska planera hela dagen inför praktiken som börjar på måndag. Hinner jag klart får det bli en dag i Malmö med Issa imorgon och på lördag är det fest hon & jag. Solen lyser så jag ska dra på mig springskorna och åka upp till galgberget, kanske tar med kameran så ni får se hur vackert det är.. en skogsidyll.

Sitter och äter upp godiset från igår och dricker ett glas kaffe.. :) Måste vara jättenyttigt, ska hoppa ner två mackor i rostis istället...

för övrigt kollade jag knappt på skånefruar och kungarna av tylösand igår, sjukt låg nivå... där går faktiskt till och med min gräns..

HA EN HÄRLIG DAG♥

inbakad...

Kategori: funderingar


inbakade flätor i blont hår.. kanske jag kan lära dig i framtiden..

tanke.

Kategori: funderingar

fanfanfan. sluta tänk bara.

myser.

Kategori: funderingar

Avtvättat smink, check, Pyjamasbyxor, check. Godis, check. Tända ljus, check. En bra tv-kväll.






men det är svårt att låta bli, jag borde inte, men jag vill ju egentligen men det är ju ingen ide ändå....

mat mat mat.

Kategori: funderingar

Åhh ser ni, massa god mat bara till mig :)






den finaste synen i världen, ingen disk = lycka

hej onsdag.

Kategori: funderingar

Onsdag. Kunde inte somna inatt alls så låg uppe till halv4, vaknade igen halv6, somnade om och så ringde klockan 8.oo. Är seeeg nu minst sagt. Varit i skolan 9-13 på gruppseminarie kring C-uppsatsen.. Ungefär lika förvirrad när jag kom dit som när jag gick därifrån.. menmen, det reder sig :). Var på maxi och handlade massa mat efter så nu klarar jag mig länge. Har diskat och bäddat rent..

...som för övrigt är ännu ett singeldilemma.. Hur bäddar jag nu, har bara ett täcke men 8 kuddar.. inte för jag klagar, jag tycker om kuddar.. men det går inte ihop sig med alla påslakanset jag köpt.. hmm.. :) Jag ska snart sticka till stallet och Landola snart och sen blir det en ensamkväll i soffan, ska faktiskt bli himla skönt.



imorse.. tröttnöt.

käftsmäll

Kategori: funderingar

Kom hem från Linn och sitter och lyssnar på musik.. och så kommer denna låt på.... som en jävla käftsmäll. Så sjukt bra att jag började gråta... Oj! Nu sitter jag här helt tom...

idol..

Kategori: funderingar

Lite idol får man ju unna sig en sånhär tisdag mitt i veckan :) Ha en härlig kväll!

Hej...

Kategori: funderingar

... Jag heter Landola, är 16 år och har ett bordskick som är under ALL kritik. Sörplar och kladdar och kastar mat överallt, inte ok! Men du får mig iallafall att skratta, bästa du ♥


Ni ser ju väggen?... Alla andras boxar är träiga och fina..


Geggamoja+saltsten, bästa kombinationen.


tur jag älskar dig ändå.

Nu.... lååångdusch.

JAG vill...

Kategori: funderingar

... göra en road-trip genom hela USA i en köpt bil.
... backpacka i Thailand.
... åka tillbaka till Australien och se mermermer.
... vandra upp för ett stort berg.
... tågluffa i Europa.
... båtluffa i grekiska övärlden
... uppleva kinesiska muren
... bada i varje världshav

och tusen andra saker.

joshua radin.

Kategori: funderingar

Nu spelar Joshua Radin på spotifylistan och oj vad jag får gåshud och tänker på konserten i Malmö förra oktober. Det var det finaste jag hört någonsin, han är helt fantasiskt bra och så vackra och sanna texter. Hoppas jag får höra honom live i framtiden nångång för att få tillbaka den där känslan som bara musik kan skapa.






just nu.

Kategori: funderingar

Just nu, jag skippade bibblan. Kan ju lika gärna sitta här. Här finns ju gratis kaffe när man vill. Ni får ursäkta lägenheten, det känns som att bo i ett flyttobjekt. Kul att det ska vara såhär i några månader nu. Inget matbord, tavlor är borta och andra saker så det ekar nästan när man pratar.. Jag vill flytta nu till en mysig liten etta som jag själv får fixa med fina mysiga möbler och piff. Baaaah.


Välkommen till mitt kontor.. Ser ni att jag orkade flytta tvn själv förresten?
Jag reder mig själv ;).



Så nära men så långt bort.. måste köpa en längre sladd..


Bra arbetsposition :)

kväll.

Kategori: funderingar

Kvällen slutar glatt iallafall. Fått umgås med Issa i afton och pratat med Martina i telefon. Har dock svåra tekniska problem just nu :). Måste sitta på golvet med täcke o kuddar med datorn för modemets kabel inte räcker till soffbordet och jag fattar inte hur man får trådlöst om man inte har en stationär dator där kabeln sitter i först.. Och min tv står i sovrummet men kan bara kopplas till dvd för boxer+ antenn måste sitta i vardagsrummet. Så på nåt sätt måste jag få denna klump från det ena stället till det andra.. Hur ska det annars gå med alla program jag vill se.. hmm..

Men taggtråd och jag är vänner igen iallafall ef, hon har förlåtit mig. Nu är det hon ♥ jag mot världen. Bou lämnade vi på kollo i Motala så har inte river ner resten av lägenhetens tapeter..





bilresa.

Kategori: funderingar

Gaah tråkbilresa.. Arg taggtråd, varm bil, radion slutade fungera i mjölby (jag måste köpa några kasettband) och en ångest i kroppen. Ska ut och andas nu ett par timmar och hoppas på att bli glad igen.


Ni ser ju blicken?


Utdöd radio, jag måste vara den enda som fortfarande har en sån här? haha tack mormor..


Nyttig och hälsosam lunch.


Joi med ångest.

nej..

Kategori: funderingar

Drömde så jag log när jag vaknade.. men hade gärna stannat dit drömmarna tog mig, jag blev besviken när jag öppnade ögonen. Men tillbaka till verkligheten. Packat ihop och ska kasta in Taggtråd i bilen snart och åka, måste hem till Landola så känner mig lite stressad nu.. Hör av mig när jag är på västkusten igen helt enkelt.

Fuck it!

Morfar.

Kategori: funderingar

Morfar, jag saknar dig. Det är 8 år idag sen du tog dina sista andetag och lämnade oss chockade kvar, för tidigt, för snabbt. Jag tänker på dig ofta och saknar din röst, dina ärrade smutsiga hårt arbetande händer och dina hårda kramar. Jag saknar din doft från när du kom in från verkstan eller från djuren och jag saknar din pipa och ditt kokkaffe. Jag minns när du alltid sjöng kan du vissla johanna och jag blev arg och påminde dig att jag heter faktiskt Joanna, fast jag visslade ändå såklart :)

Mormor saknar dig väldigt mycket, det gör vi alla. Mamma och jag satte påskliljor idag och då tänkte jag på dig igen, dina och mormors rabatter var de vackraste som fanns. Jag tror mamma älskar sina blommor så mycket för det får henne att tänka på dig.

Alltid finns du i våra tankar, hoppas du har det härligt vart du än är ♥



tv.

Kategori: funderingar

Ojoj vad jag längtat efter tv-hösten. Så mycket program som definitivt inte kommer hjälpa min uppsats men som kommer göra mig glad, och antagligen lite hjärnskadad oxå.. :)

Biggest loser sverige, ullared, halv åtta hos mig, idol, efterlyst, skånefruar, kungarna av tylösand, välkommen hem, losing it with jillian, massa usa-serier, paradise hotel, ensam mamma söker, bonde söker fru.. blabla jag kan fortsätta lääänge :)..

Känner mig en aning idiot när jag skriver ner detta, men jag tycker om höstens tv-kvällar, med vännerna, te, mackor och fika och nån att kramas med. Och tända ljus såklart. Karma dock att 50-tumstv som fanns i min lägenhet nu är utbytt till en 32tums tjocktv.. men jag överlever det också, jag får bosätta mig hos vännerna ♥


film.

Kategori: funderingar

Irriterad. Råkade vara snäll och lägga fram godiset i en skål och nu är allt slut.. hmm.. jag som ville ha choklad.. Ska glida ner under täcket i sängen nu för mig själv och se The secret in their eyes som tydligen ska vara bra om man kan hålla sig vaken :) Vi får väl se, tell you tomorrow.

Fika hos Mli imorgon kl.1o. Mysigt!

nya kameran

Kategori: funderingar

Nya kameran, ganska så fina kort minsann :) Och en bild på mig bara för att visa att jag faktiskt varit lite effektiv idag!




taggtråd


bou

söndag..

Kategori: funderingar

Skogsmullesöndag. Målar vitt på huset och kollar på mamma o pappa som fixar i trädgården. Vill helst lägga mig i en hög i sängen och glo men jag är tvingad att hjälpa till.. Orkar jag ska jag ta mig in till hemmakväll och köpa godis och försöka luska fram nån bra film..

Åker inte hem förän imorgon, skönt att få en kväll till här. Ska börja leta lägenhet och förhoppningsvis flytta hit 1 dec om allt går som jag vill. Bara lite praktiskt som ska lösa sig, men det gör det ju alltid. Nästa vecka ska jag börja organisera skolan ordentligt också, varit alldeles för slapp nu, men jag är ju översmart så det brukar bli bra tillslut iallafall ;)

Förövrigt var kräftskivan alldeles fantastisk. Jag älskar oss vänner, jag flamsar som mest med er och det är det bästa jag vet ♥ Vin, massa mat, prat, skratt och kramar, jag behöver ingenting mer!


stupid sunday.

fest.

Kategori: funderingar

This is me tonight,





block out.

Kategori: funderingar

Synd att man inte kan blocka ur människor ur sin hjärna, som på msn.. Vad mycket enklare just nu hade varit då. Och den här sms-funktionen på telefonen.. skitdumt.. :).. du måste lära dig att behärska dig Joi. Jag har en känsla av att jag bara gör bort mig..

lördag.

Kategori: funderingar

Njutit av en solig motala-lördag på ströget med Emmy. Ohh jag älskarälskarälskar denna tid på året, det pirrar i magen av all glädje :). Jossan tvingade på mig en flådig ny digitalkamera som får premiäranvändas ikväll när jag ska in till henne och Johan i Linköping på traditionell kräftskriva. Köper dock räkor, kräftor ger för lite mat med för mycket ansträngning enligt min åsikt. Jag gillar att äta, inte pilla.

Köpte mig en klänning jag tror jag ska ha ikväll, har dock bara converse och kängor med mig, inte så festligt kanske.. men jag gillar ju bekvämt.

Nu ska jag sova en halvtimme och sen hoppa in i duschen.

Happy saturday ♥

mamma + vin.

Kategori: funderingar

Sitter med mamma och pratar livet och dricker vin. Helt underbart. Jag är som lyckligast här.
Under min korkek!

the day.

Kategori: funderingar

Fixade till pucko-frillan och tog mig till stan. Åkte förbi Östenssons och köpte mjölk, åkte upp till mormor och gav henne mjölken och kramades lite, in till stan och försökte hitta nån klänning tills imorgon (no luck), åkte till Sanna och drack kaffe och åt chokladboll med henne och pussade på charmtrollet Elsa ♥. Vi gick en sväng runt området och kollade på fåren och sen drog jag tillbaka till stan för att gå till systemet. Ska träffa Emmy men det blir senare.

Now what??... segtid i Motala är alltid lika spännande..

morrn fredag.

Kategori: funderingar

Åhh goood morrn vad jag sovit gott. Livet på landet, vakna upp av fågelkvitter :) Haha somnade med blött hår igår så tänkte delge er min fräcka Elvislugg som skapats under natten. Nyvaken som fan, be kind.





Bäst att glida ur sängen nu då, äta lite frukost och ta mig mot stan. Ärenden att göra, och hitta nåt fint till kräftskivan imorgon.. Ska bli härligt att kramas med vännerna, och dricka  massa vin förstås.

HAPPY FRIDAY ♥

Adam.

Kategori: funderingar

Såg att jag hade filmen Adam på denna dator när jag kom hem och har glömt rekommendera den. En helt underbar film om Adam som är en 30årig kille med asbergers syndrom och som flyttar in i en ny lägenhet i samma hus där Beth bor och så börjar de umgås och blir kära och man får följa deras relation i de med- och motgångar som de hamnar i pågrund av Adams speciella behov. Den är bara så himla fin och innerlig, den får dig att le :). Se!



Lycka.

Kategori: funderingar

Helt fantastiskt vackert på vägen hem idag.



happy girl

Kategori: funderingar

Såhär glad var jag visst igår :)








tack beeme.blogg.se :)

change

Kategori: funderingar



Kinda want it to change. If I had my wish. Life.

friend.

Kategori: funderingar

jag ♥ dig, alltid





ps. varför har vi inga bilder tillsammans? Detta var en bra kväll minns jag :)

vågade.

Kategori: funderingar

Jag frågade iallafall :).

Godmorgon. Vaknade vid halv8 med solen som lös in, så jag tänkte att det var likabra att gå upp. Inte alls bakis, mycket skönt. Har pysslat och packat lite och ska iväg och sätta mig på cafeet vid Nissan och njuta av solen och hösten och prata med Issa. Skulle betalat räkningar men csn kommer inte förän imorgon så det får vänta. Oj förresten lyssna på Joshua James, mycketmycket bra!

blabla och så.

sov gott

Kategori: funderingar





tack underbara vänner ♥ Sov gott!

gaaah.

Kategori: funderingar

Haha kan precis ha spenderat min onsdag på tråkigaste sättet någonsin med 3 helt meningslösa föreläsningar på varandra.. Men nu bestämdes det iallafall längst bak i salen där vi satt och viskade under tiden tråk-lärare snackade ideologier att tjejerna skulle festa tillsammans och dra till kåren ikväll :) Massa nytt folk, solen lyser och vinet står på kylning. Måste bara bli av med min huvudvärk med kaffe först. Och duscha kanske?!...

Oj detta kan ju bli hur bra som helst ♥



first of september

Kategori: funderingar

Nu är den här officiellt, hösten. Och jag har sovit och vaknade inte av klockan.. oups. Skulle tagit en morgonpromenad men den får bli ikväll istället om jag hinner. Skola 10-16, stallet och rida, och sen ska jag med Issa på ärenden i skogen på kvällen :) Sen hem och packa, åker skapligt tidigt imorgon, vill hemhemhem nu!



Glädje!

Kategori: funderingar



Jag kan inte förstå att de är 1 år snart. Mina lyckopiller ♥. Hittade denna film igår på datorn så tänkte jag skulle dela med mig, den får mig att le iallafall. Godmorgon onsdag!