first day of my life

hästnoja :D

Kategori: livet


sitter hemma nu, vi har varit hos Mli och grillat och snackat lite. Jag tompa och Jossan gick ner till stan en stund och tittade på brasan men det var inte så intressant så vi åkte ganska snart tillbaka till gänget igen. Alla utan jag o. jossi drack så jag kände mig trött och tråkig och åkte hem istället, hihi. Svängde förbi stallet och bytte täcke på Landola så hon inte fryser imorgon min lilla babe. Sista riddagen imorgon, sen är det Hstd som gäller igen, usch separationsångest.. blää!

Jag känner mig lite tom o. död just nu, har ingen inspiration till den här sista delkursen i skolan, orkar liksom inte.. men det är ju bara 4 veckor kvar, sen är jag en pedagogikkurs rikare minsann, och massa erfarenhet och vänner rikare oxå, det är bra det! Man får ju bara härda ut och tänka att det snart är slut, mkt hårt jobb lönar sig alltid tillslut.
image124
jag har iallafall tompa♥, han är min McDreamy och gör mig alltid glad, även om han är konstig, hihi =P

kommit på att det nog är jobbigt med att inte ha Emmy och syster så nära som man vill,
det är ju 30mil ifrån och även om man kan prata på telefon så blir det inte samma sak... de är mina bästa vänner, och vet hur jag beter mig och hur jag mår.. man har tappat lite av tryggheten iochmed flytten, men det är ju så, det finns ju positiva och negativa saker med allt, så är det ju..
Sen svider det varje gång att åka ifrån landola, jag vill ta hand om henne, jämt... ohhhh.. att man inte kan få allt, det är så jobbigt, hon är den mest viktiga saken jag har i mitt liv, utan henne känner jag mig inte riktigt som mig själv, i stallet mår jag som bäst.!

nu väntar jag på att hämta T och sen ska vi soooova :D

Puss

såja..

Kategori: livet


färdig!

inväntar tompa och sen ska vi förbi stallet och maxi innan vi glider till mli!

ha en bra kväll.

Puss

valborgsgrill

Kategori: livet

image123
ikväll blir det grillning med lite folk.. kanske några glas vin och en massa tjatter :D det ska bli skoooj. Vet inte riktigt vilka själar det blir än, men det blir nog bra ändå, Tompa & jag, och Mli& Robban iallafall, jossan kanske, swärm kanske, vet inte...
Vi får se om vi går och ser ngn brasa oxå och fyrverkerier, det vore roligt!!


Varit på stan och köpt vin till mamma, en ansiktskräm till mig, jävlar vad dyr den var, 500:- för en liten flaska, tack mamma mu :D. Nu slipper jag mitt torra ansikte iallafall, och det är det verkligen värt.. dumt att ha så konstig hy, jättetorr men kan ändå inte ha ngn fet kräm för då får jag miljoner finnar, skumt, huden får ju bestämma sig, antingen eller ju...

Mina vänner nere i Halmstad har introduktion på vår sista delkurs idag,men jag skippade den, ville vara hemma och rida och umgås lite :D. nu blir det halmstad ända tills 18 maj, då ska martina gå balen och sen är det bara typ 1½ vecka kvar sen blir det att dra hem alla kläder igen och bli motalabo för 3 månader, ska bli skönt!

nu ska jag äta lunch, titta klart på filmen och sen åka iväg till stallet♥ för en lååångdag.

Marie Antoinette var förövrigt riktigt bra!! se den!

Puss

tung söndag

Kategori: livet


varit seg hela himla dagen.. kunde inte sova så gott inatt, tompa snarkade och soffan vad alldeles för liten när man är varm och inte vill ligga näranära.. men ska slänga mig framför soffan nu för mig själv, eller martina är med oxå, hon är jättesjuk och ligger och snorar och har sig.. pappa o mamma jobbar med bokföringen.!

Hyrt två riktiga tjejfilmer, "step up" & "Marie Antonette", har hört att den ska vara bra, mycket mode tydligen, skojskoj!

Tompa hängde med till stallet och mockade o. fixade.. vi red ut en stund och hittade en brant backe, haha tur jag satt på landola, han fick kämpa sig upp med sina egna ben =P stackarn, fast det är bra att röra på sig minsann! hihi, dem börjar bli vänner nu så snart kanske han vågar sig upp på henne !!

Ikväll ska pappa laga wokgryta med räkor och kräftskärtar, mumsmumsmums!

ha en bra,seg söndag

Puss

hektisk helg

Kategori: livet


ohh nu för första gången sen torsdag kan jag sätta mig framför datorn och slappa.. skönt!
har haft en hektisk men otroligt rolig helg med familj, tompa och vänner.

Stockholm var jätteroligt och vi unnade oss att lyxa till vardagen några dagar :D
Bodde på ett hotell mitt på stureplan, åt middag på Riche (anders timell var kändisspan nr1), tittade på "After Dark", och har fortfarande inte fattat att alla tjejer som dansade och sjöng var killar, helkonstigt, men otroligt kul att se. Vi shoppade i NK-huset där vi stötte på kändisspan nr2 Mi Ridell, mycket mer än så blev det inte, avslutade hela trippen med japanmat, jag tror att jag skulle kunna leva på bara sushi om det gick, så jäkla gott, ska försöka lära mig att göra det själv.. Mmmm

Igår var det premiär för uteharrys och vi hängde hos en av robbans kompisar som bor över dressman, mycket lämplig lägenhet eftersom det tog 1 minut att gå till harrys sen, det var ju så jävla kallt så hade nog frusit ihjäl annars... Dansade och minglade och glodde folk, alltid roligt, sen ringde jag mamma så hon fick komma och hämta oss!

idag ska jag slappa,slappa,slappa och rida, titta på ett Greys anatomyavsnitt och somna i soffan =P. imorgon blir det nog lunch med adam, säkert fika med emsan, men något speciellt händer nog inte fast det är valborgsmässoafton, faaaan vad det här året går fort, nu har 5 månader snart gått sen jag började skolan och det känns som igår, lite läskigt, fast skönt för nu längtar jag efter att flytta hem över sommaren och sen ta nya krafter till hösten, då blir man sambo på riktigt, börjar utbilda sig till lärare och antagligen gör en massa annat skoj :D

nepp, nu börjar jag bli hungrig!

Puss

morgonstund. ?!.

Kategori: livet


oups jag råkade visst somna igår och vaknade inte av mobilen så tompa fick gå hem, kall som fan var han när han gled ner jämte mig, brrr..

Gick upp för 10 minuter sen, läänge sen jag gick upp såhär tidigt av mig själv, men nu har jag ju faktiskt sovit en massa timmar... sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck och dricker lite te, ska ta tag i packningen strax. vet inte riktigt vad jag ska ha på mig på "cirkus" imorgon på showen, ska man vara finfin eller bara lagom ?. bättre för fin än tvärtom, det får nog bli min brunprickiga klänningen med pumps, om bara vädret är fint.

Håret blev ju rätt bra, har dock inte ngt spray här så det lär väl hänga ut mig, menmen, kan ju vara fin en stund iallafall.

(psst, jag är nyvaken o osminkad)

bäst jag ordnar nu, ska ut en timme sen och sola lite innan jag ska hämta Tompa och Jörgen.

Puss och hjärtligt godmorgon

del 2, ensam hemma

Kategori: livet


nu börjar jag bli rastlös!
image120
har noppat ögonbrynen, fan vad ont det gör.. jag hatar det, och mina verkar växa som ogräs så det är ju bara att noppa, och noppa, och noppa.. tänk om det bara kunde sköta sig själv, vad mycket tid och tårar som man skulle spara. ibland när jag noppar så blir jag akut nysig och måste nysa massa, det är nog något med känselspröt och så, eller vad vet jag.

kunde packa, men, njaaaa...

puss

hänger med mig själv

Kategori: livet


image119

Det är fasen skönt att vara lite ensam ibland oxå, även om tompa är det bästa som finns :D
Då kan man strutta runt lite som man vill, utan att ha någon ivägen, blir ju lätt så när det är så litet, man får liksom inte det space som behövs. men det ändras ju till hösten, då ska vi bo i en fin 2a minsann, ska bara hitta den först.

Måste packa, jag orkar inte. åker imorgon efter 12, sen hem och rida och träffa vännerna och mamma o. Martina, saknar dem som in i tusan, men som vanligt är vägen hem så jävla trist, tar sån tid, men det är ingenting, jag älskar att åka hem. Efter 1 juni blir det familjeliv i 3 månader igen innan plugget tar fart igen, vad jag ska läsa blir en överraskning för mig oxå :D

nyduschad, nyinsmörjd och nu ska jag fläta håret så det blir lockigt tills imorgon, så får man göra när man inte har någon locktång!

puss

lååååång dag

Kategori: livet


det har nog varit längsta dagen sen jag flyttade hit.. ojojoj. men nästan bara gjort roliga saker :D bra det.

Klockan ringde 6 första gången, snoozade till 7.57 och sen skuttade jag upp och åt frukost, mkt viktigt på tentadagen. hade dock bara fil och lite willys havreflingor hemma, det fick duga.. till skolan och skrev tenta 9-11.30.. fy fan skrivkramp, ca 14 a4sidor på den tider, jävlar vad ambitiös jag är :D. Hängde i solen med gänget och käkade pastasallad med räkor, mumma!..
Tillbaka till salen och rättade alla frågor, har jag rättat rätt blev det ett VG, men godkänd blev jag iallafall, wohoo, fan vad jag är bra!image118

Hem i några minuter, sa hej till T♥, gick till stan och struttade runt, sen till frisören och slingade utväxten, blev jättebra, ser likadan ut iofs, fast lite blondare bara. Införskaffade mig lite silvershampoo oxå så att jag slipper det gula i håret, tycker inte det är så fint! köpte tofsar och spännen oxå på lindex och en ny foundation och mascara, nödvändigt ont.. svider lite i plånboken att betala för sånt stunt, men det är ju så. längtar till sommaren, så slipper man sminka sig såpass, inte så roligt.

nu kom jag precis hem ifrån Nyhem där vi varit och grillat, jag stefan, rebecca, kaj, dave the cave, anna & per, o kristian... Tompa jobbar på kåren så han fick inte vara med :D!

Top Model nu, sen ska jag duscha.. har inte packat än men det  gör jag imorgon istället, orkar inte nu.. -gäsp-
heldöd i huvudet, kommer somna gott inatt, ska iofs hämta karln vid halv 3, menmen, hinner ju sova lite innan!.

puss

NATTEFILM

Kategori: livet


Blir en film att somna till idag. måste sova skapligt, ska ju upp kl 8 imorgon! vet fortfarande inte vart man skriver tenta, men antar att det är i R-huset någonstans...

Perfume- The story om a murderer.. handlar om en kille som gör parfym av människor.. lite läskigt låter det, men jag har ju min karl som kan hålla om mig inatt om det är otäckt!

Hej då, önska mig lycka till imorgon... Ska till frisören oxå :D, wohoo, äntligen!

Godnatt,

skithungrig

Kategori: livet

image117
Öppnade fönstret och nu luktar det grillat i hela lägenheten, underbart. Jag älskar när solen kommer fram för då åker studenterna iväg och
köper engångsgrillar och sätter sig lite hur som helst och bara hänger.
Mmm, gud vad gott det luktar.
Magen bara skriker efter mat..


Ska snart ta mig en promenad, håller på att ladda ipoden, var ett tag sen
jag använde den nu, ska bli ändring på det. Martina och mamma har visst med börjat gå en massa, bra det, röra lite på mamsen så hon inte blir
en stel gammal tant sen :D hehe.

undrar om männen spelar beachwolleyboll nu på bolmensplan? frågan är om jag ska ta mig ut dit eller om jag ska läsa igenom alla anteckningar en gång till först.. "läxor först, leka sen", som man alltid fick höra när man var liten.. varför ska jag vara så jävla seriös nu för när jag inte varit det innan? men Jo det blir en genomläsning till!

dööööd

Kategori: livet


jag är död i huvudet.
HUNGRIG.
mobilen har dött.

fortsättning följer senare...

puss

woooooow

Kategori: livet

image115
 
en het bild på angelina jolie, jag skulle nog kunna dö för att ha den där ryggen :D
perfektion

dagen D

Kategori: livet


imorgon är dagen D, upp kl.9:00 och skriva tenta. Sitter på skolan och råpluggar in det sista nu, men jag känner mig luuuugn, vad har hänt? Jag som alltid brukar plugga allt sista dagen, och nu kände jag mig förberedd och har faktiskt pluggat nästan varje dag sen förra måndagen.. Jag måste vara sjuk :D hihi. Har tagit en bloggpaus och kollar in kvällens underhållning.. "Ugly Betty", "Desperate Housewifes", och "American Idol", detta innebär att jag kommer kunna ligga still hela kvällen, fast så har vi ju såklart de  där jävla reklamen som gör att man måste sysselsätta sig emellanåt.. menmen..

jag har för första gången i mitt liv tror jag både svarta jeans och svart tröja på mig. Iofs är tröjan lite genomskinlig så under har jag en färgglad t-shirt.. jag fuskar lite. Brukar tycka det är så dystert med bara svart, tycker om lite färg på kläderna, och ju brunare man är desto snyggare blir det med färg på kläderna.. Och nu är jag ju faktiskt inne på omgång 3 snart av brun utan sol, måste ju försöka mäta mig med alla storbystade blondinen uppe i stockholm i helgen.. hur nu det ska gå till =P.

KEMSPS = kunskapssyn, etiksyn, människosyn, samhällssyn och pedagogisk situation, allt detta är föruttsättningarna för en pedagogisk grundsyn! lätt som en plätt, haha.

romantic

Kategori: livet


ska snart se på "Love Actually". vilken underbar film :D vet oxå att det är Steins favoritfilm, visst är det så Jossan?.. den har iallafall allt man kan önska sig, bra musik, massa kärlek och humor. Finns inget att klaga på.!
Fast det verkar gå segt, himla internet..

image114

stortuttar :D

Kategori: livet


outsiders på tv... stora tuttar och dumma blondiner. underbart..tompa och alis sitter här och suktar, jätteskoj. Vissa av dem är ju inte ens snygga, förstår inte varför de blivit populära och alla vill fota dem. Men det är ju inte min sak heller, alla tycker ju olika!..

image113 dessa är kanske lite väl ändå?!.

stadstur

Kategori: livet


trötta på pluggandet drog vi iväg till stan en sväng för att lalla runt.. riktigt skönt väder, slapp iallafall jacka, alltid något!

Ändrade frisör eftersom den jag beställt tid hos inte hade så fin inredning, viktigt det där med första intrycket! haha, eller så var det för hos den andra frisören kostade det 50kr mindre, det är nästan en thaibuffe, mat går före :D

sitter och glor runt på ellos.se, letar lite klänningar och kanske någon slags sko, fast tror jag ska leta lite i stockholm istället om det finns tid. har ju egentligen inga pengar iallafall så har inte råd att köpa så mycket, har blivit mer shoppninggalen ju mindre pengar jag har. Fruktansvärt dumt!

lite tv, lite middag och en promenad.

Puss

äntligen, tandläkaren =)

Kategori: livet

så kom det efterlängtade brevet :D

Från Folktandvården, Motala:
Hej Joanna,

Vi har bokat in en tid hos dig den 15 maj hos
 en av våra tandläkare.

Välkommen!

jihoo, tandläkaren. jag är inte så bra på så mycket saker, inte så jag får beröm för det (förrutom från mamma förstås), men hos tandläkaren är jag drottning. aldrig ett hål, aldrig någonting att behöva klaga på. Jag är helt enkelt något av en tandläkar-dröm, vilket jag även hört flera gånger under åren. jag är faktiskt ganska grym på att hålla mina tänder fina =).

Tycker ni det är skoj hos tandläkaren?

motivation hitåt..

Kategori: livet

saker att göra istället för att plugga:image108
städa
bäddda
msn:a
blogga
diska
promenera
ringa till massa folk
titta på tv
tänka att det ju är två hela dagar kvar..


fan jag har noll motivation till den här tentan, den är ju heldum! Antingen är den så lätt som det känns som eller så har jag missuppfattat allting.. vi får se på onsdag. har faktiskt bara typ 5 frågor kvar som jag inte känner att jag kan, så det är nog ganska lugnt.
Har ju hela dagen idag och imorgon på mig.. ingen stress...

frisörbesök

Kategori: livet


visst, jag är väl lite snål, men 1300:- för att slinga lite utväxt ? är dom helt tokiga ?... En fattig student har inte råd med sådant! Blev besök till frisören (en billigare) på onsdag kl16, måste kolla så tentan är klar då bara, glömde.. Ska blir skönt att bli lite ordentligt blond igen, utan tråkutväxt, värsta med att vara slingad hela tiden.

Ska iväg till bibblan strax och plugga, nu är det dags att ta tag i saker och ting, lite kläder och smink.

För övrigt håller vi på att kanske få en lägenhet vid Nissastrand, wihoo, hur bra vore inte det :D

Hör rykten om fint väder i veckan, kommer värmen igen ??

puss och godmiddag

hästlektion med tompa

Kategori: livet


haha, tompa är i sitt ess nu, vi ligger och tittar på worldcupfinalen från Las Vegas i banhoppning.

Tompa: jag ska jävlas med martina hela helgen, och säga åt henne att hon måste driva på lite mer och rikta upp bogen innan hindret.
Jag: det där lät ju nästan smart :D
Tompa: Landolas pappa heter Landlord och hennes morfar heter Marco Polo
Jag: wow, du kan ju nästan lika mycket som jag om dolan.
Tompa: kan en ardenner hoppa sådär högt ?
Jag: hehe, nja det går nog inte riktigt.
Tompa: ge mig en vecka så kan jag mer än du om hästar.
Jag: try me =P

hihi, det blev ju riktigt roligt det här ändå :D

säljes =(

Kategori: livet


så var landola ute på annons... Gör fysiskt ont i hjärtat.. aj... men det är ju livets gång, och det är någonting som är ett måste, skolan måste gå före, så är det bara. Vi får hoppas att hon kommer till världens bästa ställe, någonting annat är uteslutet, hon ska behandlas som den prinsessa som hon är! Känns skönt att vi har lite tid att hitta rätt köpare!

usch, det är jobbigt. ska bli skönt att få se henne igen, jag saknar henne, min sötnos!

HJÄLP MIG

Kategori: livet


image107hur tusan gör man en länkknapp så man slipper skriva i hela internetadressen när man vill visa en sida ??...

Hjälp någon ?!..

hihi.

flicktid

Kategori: livet


kollade klart på "cast away" och gick inte upp ur sängen förren halv 1, precis perfekt på en söndag. Fick en mess av Josefin, pluggdejt på skolan kl.1, vem tackar nej till ett sånt erbjudande ?.. hihi. sabina och monica hängde på oxå. Efter 1½ timme beslöt vi oss för att dra hem till moncan och fika och kolla in hennes o hennes pojkväns crib.. jäklar vad snyggt, precis sådär vill jag ha det oxå, och med en underbar prinsesssäng med svart sängstomme, kan det bli bättre ?!.. snackade trunt och pluggade lite :D

Alla 3 var imponerade och började leta lägenhet till oss själva i samma område, tyvärr är dom uthyrda allihopa.. menmen, sånt är livet. man kan ju inte få allt här i världen.

Drog hem och såg på världscupen i Dressyr från Las Vegas, wow vilka hästar :D några av dem såg jag ju faktiskt live när vi var på göteborg horse show, men det är någonting man inte kan få för mkt av. Finalen i hoppning 23:10 ikväll oxå, kvällen är räddad :D stackars tompa, hehe.

Torsdag snart, då är det dags att åka hem , LÄNGTAR =P

Puss

morgonstund, ja ni vet =P

Kategori: livet


Emsan ringde och väckte mig vid 10, jättebra, kom jag upp skapligt tidigt iallafall.
hände massa skoj igår så gör en lista, blir ett så jävla långt inlägg annars.

gårdagen:
¤ vaknade ca 10.20 och tittade på Greys anatomy
¤ satt vid datorn och glodde i ca 2 timmar bara för att slippa plugga
¤ ute på powerwalk och gick förbi katthemmet där jag ska ta hand en katt ifrån när vi flyttar till en ordentlig lägenhet.
¤ blev stannade av "jesu kristi kyrka" som frågade hur stor del gud haft i mitt liv = NOLL..en svag etta kanske eftersom jag är döpt, konfimerad och faktiskt medlem i Svenska kyrkan.. men ändå
¤ åkte till maxi och inhandla väsentligheter.
¤ lagade skagenpanna med torsk och mackaroner, HIMLA GOTT.
¤ duschade och gjorde mig vacker
¤ åkte till Rebecca och drack en cider, stef o. tomp drack typ 3öl, "för att våga skrika på teatern"
¤ gick på teater, "halmstad anno 1506", och den var så jävla bra, massa musik och sång o. dans och varje gång man kunde ändra någonting i scenerna skreks "omstart". helt grym, nästa år ska jag bjuda ner familjen så att de också får se.
¤ drog till "gaston" och satt och pratade ett par timmar om saker mellan himmel o. jord innan Stefan o. Rebecca blev så hungriga att det var dags att dra sig hemåt.
¤ somnade till "Cast Away" som vi nu ska återuppta innan jag ska plugga hela dagen.

Puss

McSteamy vs. mcDreamy

Kategori: livet


jihoo, ett nytt Greys's anatomyavsnitt hade ploppat upp :D
Nu är morgonen räddad.
107588-29

Sen ska jag och tomp. gå till hemköp och inhandla frukost och ha mys.

Puss

gay hurray

Kategori: livet

haha Fab5 går på tv, mitt absoluta favoritprogram.
De bara springer runt och säger roliga saker, image106Carson är grymmast :D
Vilken bra morgon.

Sakta men säkert loggar folk in på msn, då vet man att det är dags för frukost och sen lite plugg igen. WIHOO.

Ikväll blir det några cider hemma hos rebecca innan vi ska gå på teater, "Halmstadspexet", det ska bli riktigt skoj. Man kan tydligen välja att göra om en scen om man inte tycker den slutar bra, hehe. Mer makt till folket(publiken).

igår hade jag en massa folk som kollade in min blogg, måste vara den nya grymma designen, eller hur =P ?!. annars vet jag inte riktigt hur de hittade hit..!

GODMORGON,
Puss

världens bästa

Kategori: livet


jag har världens bästa föräldrar, alla kategorier.. :D
Ringde hem och skulle bara prata lite, tycker om att ringa hem, det får mig att sakna dem lite mindre..
Så pratade vi om att pengarna var slut (igen), och att Stefan och Rebecca skulle gå på Halmstadspexet imorgon, och vi var lite sugna på att följa med...

10 min senare finns 1000:- insatta på mitt kort...

Pappa Lasses kommentar : Vi kan ju för i helvete inte ha fattiga barn.
(man ska vara lagom bortskämd, bara man tackar för det man får och inte är otacksam)

tacktacktack underbara ♥

mamma längtar för övrigt till nästa helg, pappa beställde nyss rum på hotell. Stockholm och After Dark-show :D, shoppning och studentklänningsletande till martina.. hoppas hon slipper ha gipset på, inte så roligt..

Puss

håret växer

Kategori: livet


vet inte vad som hänt riktigt men tycker mitt hår växt en himla massa på senare tid.. fast det är ju fortfarande fint och ser inte så slitet ut, så jag tänker inte klippa det förren jag verkligen måste.. Däremot måste jag färga i utväxten, men det kostar nästan 1000:- och det har jag inte råd med just nu. Kanske kan jag få hårbidrag från mamma.. kanske, om jag ber snällt =P min specialitet.


image105image104

pluggkläderna idag innefattar en himla gammal rosa t-shirt från h&m, svart klänning från gina och ett par leggings.. har inte riktigt orkar göra någonting vettigt av migsjälv idag när jag suttit instängd hela dagen.. kanske jag gör mig vacker till kvällen =)

Puss

HOLIDAY

Kategori: livet


image103så var det helg. FREDAG. dagen då helgen börjar. Men inte för en student icke. inte när det är tentavecka. då ska man sitta med över 30 frågor, timme ut och timme in. Men NEJ, jag tar lite helg nu iallafall. en liten stund.

Älskar verkligen Will & Grace, jack måste vara världens skönaste bög :D jag skulle vlija ha en sån trög och rolig kompis jag med.. fast det har jag ju iofs redan, en massa skojiga krabater.

nu ska jag njuta av ledigheten =P

give me some

Kategori: livet


Hade varit gott med afterwork-mat med gänget. Men plånboken säger nej, sånt är livet..
fan nästa månad blir det inte en massa klädköp, säger jag nu, vet ju hur det kommer bli!

ligger i sängen och pluggar, mäkta skoj, jag ska fira nästa onsdag när den är färdigskriven, pust och stonk.

fattar inte riktigt vad jag gjort med bloggen, ändrade lite är och där bara, men det blev ju ganska bra, måste fixa med textfärgerna lite bara och sådär..

bäst jag fortsätter, faaaan vad det blåser ute förresten, helt gaaalet.

have a good one.
Puss

morr

Kategori: livet


min bloggdesign försvann när tompa höll på med sin igår... -morr-
fast nu kan jag ju göra den lite somrig och fin istället, om jag orkar... hade varit bättre om jag haft kvar den som den var bara, men det gick ju inte.

Godmorgon. sitter här och tuggar extra-tuggummi, tittar på "efter tio" och tar det lite lugnt innan det är dags för frukost och sen iväg till bibblan för att plugga, again.

gårdagen var RASTLÖS. men vi roade oss med att åka till maxi en stund och stefan, somnade sen till "The Village", ska nog se om den idag, den verkade bra...

fan seg i huvudet idag, dags att röra på sig kanske.

Puss

städmani

Kategori: livet


kom hem vid halv 4, orkade inte mer plugg och fick akut städmani. hela lägenheten var i kaos, så jag kände mig tvingad då inte T orkat och gått iväg och gjort roliga saker. men hey, han är ju inte mer än kille, right ?!..

Nu har jag gjort allt husligt, dammat, skurat och till och med tvättat duschen, vet inte vad som hände, men väl inne på toaletten kände jag en dragningskraft. Så nu kan man duscha utan kalkavlagringar, härligt. Disken är torr och mattorna skakade. Vintergrejer tog jag upp till förrådet. Allt detta gjordes medan min städlista på media player höll igång, underbart.

image102Ikväll är det tvätttid mellan 21-00, toppen, börjar sina i underklädeshögen... (intresseklubben antecknar)

blev hungrig av att vara så pedantisk, så nu måste jag laga mat och därmed stöka ner köket.. hmm tror jag svälter en stund till tills T kommer hem så jag kan få beröm och en klapp på huvudet.. om han ens ser det förstår...


dags för ett gammalt greys anatomyavsnitt på 5:an, sen tillbaka till pluggandet, suck.

Puss

översvämning

Kategori: livet


det finns en slags damm utanför bibblan som jag ser hela tiden (mkt störande objekt), och snart är allt vatten i den borta, det blåser så jävla mycket att allt bara översvämma, vet inte riktigt hur jag ska ta mig till bilen 100m bort sen, det känns som risken är stor för saker i huvudet såsom t.ex.

° tegelpanna
° böcker
° smådjur av olika slag
° flaggstång
° cyklar
° olika former av skräp
° träd

känns som jag borde hålla mig inne, en skadad i fam. Gullberg räcker for now. var sak har sin tid.

Tillbaka till "hur har det postmoderna samhället utvecklats inom jämlikhet t.ex om man utgår ifrån Concoret"?
ni förstår min entusiasm till denna tenta, jag förstår att ni vill ta en del av det oxå. men det blir som för alla andra att ställa sig i kö, en fråga per man.

Puss

bibblan

Kategori: livet


mår lite bättre idag, pratade med emsan igår innan jag gick och lade mig, och nu känns det bra! Eller ganska okej iallafall :D jag vet, jag är en mes när det kommer till Landola, men så är det bara, jag vet att emmy förstår, hon är  likadan, vi är suckers för våra små älsklingar. Känns tryggt ändå att hon ska ta hand om henne, det kommer gå bra!

Sitter på skolbibblan och pluggar, gjort så sen 11 nu.. ohh så hurtig jag är. Har dock skitont i ryggen så var tvungen att göra någonting annat ett tag. Ska skicka ett mejl till mina buddies i gruppen oxå och se om vi kan fixa till en pluggdejt någongång snart, har lite frågetecken jag behöver hjälp med... vissa frågor finns ju inga svar på. Tur jag har tjejerna, blondinen klarar inte allt själv, hehe.

Ska sitta här till 4 tänkte jag, sen måste jag nog få i mig någonting att äta, tuggummi är ju inte det bästa när man är hungrig, bara suger till i magen..

Så blir det att ta eda hemåt om en vecka, ska bli skönt, även om vi ska till stockholm direkt.. menmen, hinner rida 2 dagar iallafall, bättre än ingenting!

aj. ryggskott, måste nog byta stol om jag ska orka med, fy fan vad det är här tråkigt.

peace,

vill hem nu..

Kategori: livet


sitter och gråter... usch...

Martina ramlade av på hoppträningen idag och har kanske brytit armen.. Nu kan hon inte ta hand om Landola och det gör mig ledsen. vet att emsan tar hand om henne jättebra, men jag hade velat vara där nu, det får mig att sakna min fyrbenta vän ännu mera.!
Vi får vänta en vecka nu innan de kan se om det är brutet, är det så tänker jag ta med henne ner hit i 6 veckor eller vad det tar för benet att läka, vill verkligen kunna ta hand om min egen häst, jag känner mig helt hjälplös.. Vet att jag låter fjantig, men det är en jobbig känsla, svårt att förklara.. jag ville inte lämna henne från första början, och nu kan jag inte ens ta hand om henne när hon behöver mig. min älskade bäbis.. =( blä helt sorgsen blev jag nu av någon konstig anledning.. det kommer säkert lösa sig, men just nu vill jag bara ta bilen hem... hoppas det går över till imorgon.!

usch nu ska jag krypa upp i tompas knä och gråta som tusan, kanske känns det bättre sen, tror inte det..

image84j

still going strong.

Kategori: livet


Så har vi jubileum idag, 3 månader :D
Tompa o. jag.
Vi är bra att ha!
Om 1 månad ca har jag känt honom i ett helt år,  hela sommaren var underbar och oj vad bra vi mådde tillsammans, hösten var jobbig och piss, men sen hände någonting bra och vintern blev förväntansfull och gosig :D Sen flyttade jag hit, och resten är ju historia!
Älskar dig image53


fast nu sitter jag på skolan och pluggar tenta, vi får mysa ikväll sen, ingen utgång, det pallar inte ekonomin. Får bli fest nästa onsdag istället, eftertentafest!
Bäst jag går tillbaka till böckerna, jag flyr lite från Habermas systemvärld vs livsvärld nu, det är JOBBIGT!

Puss, idag är en bra dag.

födelsedag

Kategori: livet


Kollade igenom alla mina gamla mejl och raderade en massa skit och så hittade jag ett mejl ifrån Landolas gamla ägare om när Landola fyller år.. Hade glömt att hon har födelsedag den 5 maj, min älskade prinsessa. Jag saknar henne så,, svårt att förklara hur det känns, för att det är som om någonting fattas varje dag, tänker på hur hon mår och hur hon har det varenda sekund! Tänk om det var någonting vi kunde göra för att slippa sälja henne, tänk om jag kunde ta med henne ner hit, vad bra det skulle vara, jag vill bara kunna se henne varenda dag, ohh..

miss u babe

Kategori: livet


image95
Pratade med min babe i telefonen igår.. blir tyvärr inte så ofta, vet inte riktigt varför.. Fast det känns alltid lika bra när vi väl hörs, det gör inte så mycket att det inte blir jämt. Och jag vet ju att hon är min bästa vän även om vi inte pratas varje dag. Nästa vecka åker vi till Stockholm på fredag och på lördag var det visst premiär för sommarharrys, då måste jag vi ju vara där =P. Vår specialitet, att hänga på harrys, oj vad roligt vi hade i höstas, kan bara tänka på det och le :D

image96

coulda,woulda, shoulda

Kategori: livet

.
image92JAG MÅSTE:
¤ ringa och säga upp min lägenhet ifrån juni.
¤ plugga tentafrågor.
¤ handla mat.
¤ köpa nya ballerinaskor.
¤ sluta äta massa godis.
¤ torka golvet, det är sand överallt.
¤ köpa nya levis baggyjeans.
¤ börja gå upp på morgonen innan 10.
¤ sluta bita på naglarna nu.
¤ ÄTA.

kurri

Kategori: livet


Ohh det kurrar i magen, jag är hungrig. Ska snart åka iväg till Willys och handla mat, fått pengar av mamma till det ändamålet, tack älskade mamsen, vad skulle jag göra utan din min lilla mamma mu.

Tur att hon inte dog igår på Greys, då hade det inte alls varit roligt längre. McDreamy är bra han!

Varit på skolan och skrivit ut alla frågor och arbeten nu, jihoo, det ska bli nöje att läsa all skit och lära sig det.. blää! jag orkar inte ta tag i det... men jag ska, när jag fått lite mat sen.. kanske =P

Lyssnar på Lars Winnerbäck, ohh så bra han är. länge sen jag lyssnade på han låtar nu, korkat av mig.

puss

i mitt hjärta

Kategori: livet


tystnaden är underbar. Tompa är iväg hos Patrik o. tittar film, vi har grillat utanför vid bolmensplan, hur gott som helt och nu luktar alla kläder sommargrill :D mums. Endast mina tangentknappningar som låter, länge sen det var tyst!..

har nu 3 Greys anatomyavsnitt att se, ska ta dem alla ikväll för sen börjar pluggandet på riktigt. jag tog ledigt idag :D, man måste ju vila upp sig, studentlivet är fruktansvärt krävande ska ni veta =P, plugg och tidiga mornar varje dag, hehe.. Om det ändå vore så väl, högskolan är en stor semester med lite plugg någon gång i veckan, men man ska inte klaga, livet är underbart.

image91

tentaperiod.

Kategori: livet


så började tentaperioden. Suttit i 4 timmar idag och lyssnat på allas redovisningar av våra fördjupningar, piss så tråkigt. Och solen bara sken utanför... men kom iväg skapligt och nu har jag bara njutit hela dagen lång av solen!
imorgon startar pluggandet på riktigt och nästa onsdag är det salstenta, blää. ångesten ligger över mig...

himla trött i huvudet, ska gå iväg och lämna tillbaka filmen vi hyrde igår "djävulen bär prada", såg den i julas men hade glömt nästan allt, den var riktigt bra :D Tänk när man har en pojkvän som gillar tjejfilmer oxå, den optimala partnern =P

för övrigt hatar jag sommarskor, morr, skavsår på båda fötterna.. snart har jag använt upp alla plåster oxå, vet inte riktigt hur jag ska göra då, gå barfota kanske :D!


puss

BuS

Kategori: livet


kom på att jag ska fejka min redan lilla bränna som jag skapat under helgen så jag ser ännu brunare ut, vilket innebär att jag känner mig en gnutta snyggare och slipper sminka mig. Har ingen foundation kvar nu så har inte så mycket val :D Apoteket är bra sådär, billigare med illaluktande brun utan sol än att köpa en ny dyr foundation!

Vi får hoppas att fingrarna inte blir lika oranga som de brukar. en vacker dag ska jag ju kunna göra det  perfekt, kanske är det här dagen, jag känner mig hoppfull!

image90

flyg kära ansökan flyg

Kategori: livet

sådär ja, då var anmälan ivägskickad. Hade visst glömt att godkänna allting förra gången.
Hoppas på att komma in på någonting av det iallafall, blev lite sugen på sociologi och socialt utvecklingsarbete när jag läste om det. Verkar väldigt intressant. Kan jag få hjälpa människor i knipa med, precis som jag vill :D. Martina sitter och håller på att söka nu oxå, sista dagen idag så hon får inte glömma! Nu ska jag fira min ansökan med lite te och 2 avsnitt av Grey's Anatomy, det är jag värd efter 6 timmar i solen och en massa prat!!

1.Lärarprogrammet - inriktning Lek, rörelse, idrott och hälsa
210hp, Dagtid, Helfart (100%)
Normal undervisning
Utbildningsprogram
Högskolan i Halmstad, Halmstad   2 HH-14000
2.Lärarprogrammet - inriktning Barn och matematik/naturorienterade ämnen
210hp, Dagtid, Helfart (100%)
Normal undervisning
Utbildningsprogram
Högskolan i Halmstad, Halmstad   3 HH-12006
3.Programmet för sociologi och socialt utvecklingsarbete
180hp, Dagtid, Helfart (100%)
Normal undervisning
Utbildningsprogram
Högskolan i Halmstad, Halmstad   4 HH-12007
4.Socialpsykologiskt program
180hp, Dagtid, Helfart (100%)
Normal undervisning
Utbildningsprogram
Högskolan i Halmstad, Halmstad   5 HH-12144
5.Sociologi (1-30)
30hp, Dagtid, Helfart (100%)
Normal undervisning
Fristående kurs
Högskolan i Halmstad, Halmstad


söndag

Kategori: livet


Lars Winnerbäck, shorts och bikini, en pussande hub och sol! Vänner på bolmensplan och lite beachwolleyboll. Kan livet bli så mycket bättre ? Och ikväll är det plugg med tjejerna :D!!

Puss, ha en vacker dag.

sol i sinne, brun inne

Kategori: livet


Precis vaknat, ohh så skönt jag sovit.. Vi ska strax bege oss till systemet, eller jag ska rättare sagt, köpa upp mig på några cider för kvällen, om jag får för mig att festa ändå..

Sen blir det bikini och shorts för att färga huden lite grann med cancerstrålarna. men det är ingenting jag oroar mig för, alla ska ju dö en vacker dag, lika bra att ha roligt under tiden, right ?!... fast jag vill inte dö en, det får gärna vänta några år!


Efter ommöbleringen känns det nästan som att sova på ett hotell av någon konstig anledning. Kanske hade det är göra med att jag bytte lakan igår. Man sover alltid som en gudinna den dagen man bytt allt i sängen, Mm så skönt.


Bäst jag flätar ihop håret nu och drar iväg med Eda, eller kanske ska jag ta mig en promenad ?!.. hmm


Puss

syster bus

Kategori: livet


Ringde hem förrut, Rickard och Sarah är där över helgen och hälsar på. ohh vad jag hade velat vara där nu. Mamma tyckte det var tråkigt att jag inte kunde vara med.. inte träffat honom på så himla länge, min älskade bror :(

nu har vi varit ute och gått en 45 min, det är så skönt i luften.

Imorgon blir det bolmensplan på dagen och sen födelsedagsfest på kvällen för Alis, om jag känner för det. just nu känns det väldigt avlägset, men det kanske ändras imorgon!

min syster och jag är för övrigt bäst i världen. på söndag ska Landola o. hon dessutom iväg och tävla! heja, heja.

image88  image89

Puss

kommentartorka

Kategori: livet


hörrni, nu är det nu faktiskt en ganska stor klump nyfikna knuttar som läser min blogg varje dag, vore skoj med ett litet hej eller något annat skoj :D bara för att göra min dag lite bättre!

nu ska jag o min hub kolla Lost, kan dagen sluta bättre ?'

Jag var syndig förrut och sprang iväg till Hemköp för att köpa lite godis -oups-.. Jag som inte ska... yeye, man kan ju inte alltid vara duktig, än så länge kommer jag ju i mina byxor, men det börjar bli trångt, inte alls bra, baksidan av studentlivet, massa godis eftersom det är billigt, och desto mindre mat..
men va fan, äta bör man, det var aldrig någon som preciserade VAD som skulle ner i magen!

Imorgon blir det dessutom After Work på Mårtenssons med massa folk, 20 kr för buffe, hoppas på pasta imorgon, förra gången var det tacos. Det kallar jag valuta för pengarna.

kyss på rumpan,

jag älskar

Kategori: livet


Broccoli är min nya passion.. :D fasen vad gott det är. bara koka o. ha lite salt så kan man äta det som dem är!

Ikväll blir det dock med laxbullar och spagetti till!

image83

I did IT =)

Kategori: livet


wihoo
, jag klarade tentan på delkurs 2 vilket innebär att jag nu har 10 poäng klara på högskolan :D

Fy fan vad jag är bra, så nöjd!

image81

gäsp

Kategori: livet


trött, trött, trött!

suttit på sabinas jobb hela himla dagen och pluggat. Vi var väl mäkta duktiga, men skrev iallafall en sida eller två till. Blir att sitta imorgon oxå några timmar, men sen får det fasen vara nog, usch vad mycket tid det tar! En tanke till Monica oxå, hoppas allt löser sig!

Ikväll ska jag antingen följa med killarna till Alis och titta på hockey, känns sådär roligt, hmm, eller så ska jag lägga mig i sängen och titta på grey's anatomy, det sistnämda låter väldigt mycket skönare, men kanske jag borde vara lite social, hmm, vet inte riktigt.. massa skrikande karlar, inte riktigt läge när jag är trött i huvudet!  107588-30

puss


hundbäbisar

Kategori: livet


ohh kikade in Js blogg, han (familjen) har fått en bäbishund, så fruktansvärt söt :D..

måste genast ringa hem till mamma och gnälla över att hon borde pensionera sig och bli mamma åt en hund, det är på tiden att familjen Gullberg tar det steget, vi köpte ju till o. med jeepen för att en hund skulle få ordentligt med plats..

 

Vi ska skaffa en Berner Senner, en vacker dag så :D
nu ringer jag mamma.

Puss

dag onsdag

Kategori: livet


haft en himla bra och rolig dag.. Varit ute och gått i 45 min, vi hittade ner till hamnen, eller rättare sagt industriområdet i halmstad där ingen människa vågar sig ut, otäcka stora maskiner och strunt överallt. men motion fick vi och snackade om livet o. så vidare! Vi var på stan innan det o. hämtade kläder hos mig så jag har lite olika saker att ha på mig, fick till o med lite plats i garderoben av T, tack baby, hihi.

Jag sitter och tittar på Top model, men det är inte så roligt idag, massa tillbakablickar bara, men snart är det "fråga olle", får väl se om man lär sig någonting nytt idag kanske =P
Är hur seg som helst, tompa gick iväg till lite folk, men jag ska krypa ner under filten istället!

Idag är det fest, men jag orkar inte, tar det på lördag istället när Alis har födelsedagsfest!

imorgon ska vi vara hurtiga och plugga hela dagen gruppen på Sabinas jobb. Jag står för att dator och vår uppsats finns tillgänglig, hur sjutton ska jag komma ihåg det. hmm


bäst jag intar ställningen nu.
Puss

bokdag

Kategori: livet


varit på stan o. fönstershoppat saker tompa ska köpa när vi får pengar.. Njöt av solen, men fan vad det blåst idag.
Nu har jag dragit på mig mysbrallorna och ska lägga mig i sängen och läsa nyaste cosmopolitan, jihoo.
Sen ska jag börja om i mina Jonas Gardell-böcker

¤ En komikers uppväxt
¤ Ett ufo gör entre
¤ Jenny.
image77

behöver läsa någonting som inte handlar om skola någongång, och som inte är skvallertidningar. Missförstå mig rätt, jag älskar skvaller. men man kan ju vara lite kulturell på samma gång minsann.

den perfekta rundan

Kategori: livet


förresten hittade jag den perfekta promenadrundan idag.. tog ca 45 min och kändes precis lagom.. Ska försöka gå den varje dag nu, är så himla skönt att gå, man känner sig så pigg o. glad efter. nu när det är vår vill man ju vara ute så mycket som det bara går.

Hör förresten rykten om att våren kommer tillbaka till helgen, hur underbart är inte det :D

love it.

kärleksmums

Kategori: livet


varit en himla bra dag, och nu ligger vi här och njuter av varandra.. tittat på american idol precis, och druckit lite te, tompa har möblerat om idag och nu har vi det jättemysigt. All min mat är nu här, så inofficiellt kan man ju säga att vi kilar stadigt på riktigt nu, nästan sambos :D.. fast på riktigt blir det ju inte förren efter sommaren, först ska vi hem och hänga på maxi, eller T iallafall, jag ska hänga i varamon, jobba lite för pappa och Adam och ha det bra!

imorgon måste jag söka till högskolan till hösten, lärarlinjen nästa, och en antaligen en galen nollning innan skolan tar sin börjar. ojojoj :D
Ska till skolan kl.9.15 och gå på handledningseminarium oxå, antaligen inte så roligt, men sånt är livet.. Monica skulle bjuda på kärleksmums, yummy, den perfeka frukosten minsann, hihi.

kanske skulle sova nu, eller krypa ner i sängen iallafall.

saknar landola, my baby =/

Rickard och sarah skulle hem till Motala på fredag, typiskt att vi åkte om varandra, hade varit roligt att träffa honom, saknar honom en himla massa, jobbigt att känna sig som inte så stor del i hans liv, fast jag vet ju att han älskar mig ändå såklart!..

nostalgisk idag..

Puss

No snow

Kategori: livet


hemma i halmstad igen.
här lyser solen och ingen snö så långt ögat kan nå.

Skulle bara säga det för nu måste jag plugga, så enkelt är det.

PISS.

fick pengar av mamma så ska åka och fylla på kylskåpet oxå, vet dock inte riktigt var jag ska ställa maten, hos tompa eller hos mig, är ju här hela tiden iallafall.. Helt enkelt dagens I-landsproblematik.

byeeee

pluggskit

Kategori: livet


seeeg som fan idag, och dessutom har jag pluggångest. massa att läsa tills på tisdag, hur ska jagorka. Texten i boken är dessutom hur jävla liten som helst så man förstår ju ingenting.. jaja, det får väl lösa sig, gör det alltid!

kvällen igår var lyckad, en mycket rolig förfest, lite för mycket folk på Harrys, men det var roligt att träffa lite gamla vänner, det är det alltid :D!

dagen idag blir plugg, till stallet och rida ut med emsan, tillbaka hem och plugga, och sen kanske vi tar en film eller någonting ikväll men lite folk.. om jag inte däckat innan det!
Imorgon åker vi neråt Halmstad igen, ska bli skönt att komma hem, men jobbigt för nu är det en himla massa i skolan, viss ångest!

Ätit laxpytt precis, himla gott faktiskt, ska köpa hem det till halmstad oxå, precis lagom mat liksom, till lunch och så..

Neeh nu somnar jag, får nog ta en powernap innan jag fortsätter läsa !

natti, Puss

festfin

Kategori: livet


färdig på fest :D wihoo.
lite misslyckade kort, men taget med webcamen så blev inte bättre än såhär.... klänningen syns lite iallafall

   

Påväg till emelie om en halvtimme..

lyssnar på bra partymusik och kommer i stämning. Syster följer oxå med, det är roligt :D

Ska borsta tänderna och sen leta rätt på någonting att ha över allt.

Puss

sommarbil

Kategori: livet


jihoo, nu har jag o. tompa invigt mammas nya bil :D
nercabat drog vi runt i stan en stund och hade det roligt, mycket härlig känsla när håret flyger runt i ansiktet överallt!
den kommer vara alldeles toppen i sommar när vi drar runt i tylösand! UNDERBART. min pappa är bäst.

varit i stallet nu och martina har haft hopplektion, gick super, vilken pålle vi har, helt underbar.

familjen var på stan och bytte mammas ring förrut och så skulle vi köpa ny ansiktskräm till mig men det var stängt på det stället.. attans =/.. Vi hann med en sallad på hugo oxå och en runda på systemet, mycket trevlig dag.

nu ska jag slöa i soffan och sen blir det att fixa till sig så man ser dräglig ut till kvällen.
Det blir vit klänning, leggings och svarta höga pumps.. lite snycken och så oxå såklart :D
drop dead gorgeous, haha, eller inte, men man måste ju försöka iallafall!

Puss, glad påskafton.

sömnig

Kategori: livet


nu har jag kommit hem, varit på Hugos en stund och kollat folk.. ungefär lika kul som vanligt , NOT !
empa och jag drog hem, snälla mathilda körde hem oss, tack sötaste du!

nu sitter jag här i väntan på att tomp♥ och syster ska glida in vid 2 snåret, han ville inte följa med mig hem nu, hihi, bra att han har roligt :D ... vågar inte gå ut till friggen själv, jag är mörkrädd, usch och fy.

Laddad inför imorgon, ojojoj vilken fest det kommer bli =) galet värre, precis vad som behövs innan skolan börjar igen!

Lii är hemma igen =) VÄLKOMMEN HEM. hon ligger nog och sover himla gott i sin egna säng nu efter 26 timmars no sleep, stackars.. eller lyckost, man vet ju hur skönt det är att sova i sin egen säng efter många dagar utan, men det är ju många månader utan för henne !!!

nu ska jag lägga mig jämte mamma och titta på "när lammen tystnar", blää så otäckt.

Puss och godnatt.

ledsamt

Kategori: livet


Ohh nej, vad dem är söta .. blir ledsen över att läsa om att de ska dö för att vi förstör deras miljö !..

USCH! =/

image71

promenad

Kategori: livet


nu ska vi ut på promenad i solen jag, martina och mamma.

SKÖNT!

sen stallet.

Puss

middag

Kategori: livet


Hade en jättemysig kväll med familjen och Tompa igår. Vi var på "Bella Notte" och åt jättegod mat och pratade om stunt. Mamma fick en guldring och kläder, och kanske hade det blivit en merca Cab till henne idag av pappa som han var och tittade på men den var visst inte fin nog.. Så hon får gott vänta ett litet tag till !! Hihi, hennes största önskan, en cab att glida runt i !

Idag är det långfredag, och än så länge har vi hunnit vakna ute i friggen där vi fick sova för oss själva inatt, första natten utan någon runt oss på typ 1½ vecka :D så det var mysigt ! Sen åkte mams, jag och martina och solade.. hämtade Cissi hos mormor, hon ska vara här en vecka när mormor är utomlands.. ännu en katt, nu är dem 5 igen, hihi. Stack till stallet och tog in min älskling i stormen..

Och nu sitter jag här. Idag ska jag läsa min bok, måste plugga.. Sen ska vi måla ägg om en stund när paps kommit hem från Falun, tävling som alltid vem som målar snyggaste och mest fanasifyllda, kanske kommer det en bild senare :D..
Ikväll hoppas jag på återseende med Lii eftersom hon kommer hem från sin långa resa! kanske blir det hugos en stund oxå, det är ju visst nyöppning för deras övervåning, spännandespännande..!

Imorgon blir det iallafall jättefest hemma hos Mli innan harrys med alla gamla vänner som man kan tänka sig, ska bli roligt roligt, så många man inte träffat på evigheter, en liten reunion :D

bäst jag tar tag i plugget, blääää !

Puss i påsk

image70

waiting

Kategori: livet


John Mayer, ny favorit :D

image69

"Waiting On The World To Change"

Me and all my friends
We're all misunderstood
They say we stand for nothing and
There's no way we ever could

Now we see everything that's going wrong
With the world and those who lead it
We just feel like we don't have the means
To rise above and beat it

So we keep waiting
Waiting on the world to change
We keep on waiting
Waiting on the world to change

It's hard to beat the system
When we're standing at a distance
So we keep waiting
Waiting on the world to change

Now if we had the power
To bring our neighbors home from war
They would have never missed a Christmas
No more ribbons on their door
And when you trust your television
What you get is what you got
Cause when they own the information, oh
They can bend it all they want

That's why we're waiting
Waiting on the world to change
We keep on waiting
Waiting on the world to change

It's not that we don't care,
We just know that the fight ain't fair
So we keep on waiting
Waiting on the world to change

And we're still waiting
Waiting on the world to change
We keep on waiting waiting on the world to change
One day our generation
Is gonna rule the population
So we keep on waiting
Waiting on the world to change

We keep on waiting
Waiting on the world to change !


Himla fin och så sann !!

trötter

Kategori: livet


home sweet home, eller sådär :D skönt att vara hemma iallafall, ligga i skön soffa och dega och slippa tänka på allt. Idag iallaflal. måste plugga i helgen och sådär, men det är ju annan dag.

hunnit vara i stallet hos min älskling, och nu ska vi titta på Top Model snart..

fortfarande proppmätt efter Max, usch.. så gott var det inte ens, menmen.

jag och tompa hade en diskussion om Carolina Gynning i bilen förrut, han tycker inte om henne, och jag tycker hon är cool och en bra förebild.. Tydligen ska hon och Carina Berg vara programledare för Idol, toppen :D !!

image68

påsklov?!

Kategori: livet

image67

Nu åker jag hemåt motala och firar påsk :D träffar mamma o. pappa, och landola, och emmy, och Lii och Mli, och Josefin, o alla pojkar, och Adam och ja alla motalabor!

Jihoo, martina är finklädd i sommarklänning, och innan det drar hemåt käkar vi lunch på MAX. som en bra avslutning på en bra vecka med världens bästa syster på humör !!

PUSS i PÅSK

läskigt

Kategori: livet


hihi stefan blev jätteglad när jag, martina, tompa, patrik och david kom dit med en egengjord tårta och glass :D Han och rebecca satt och hade födelsedagsmys men vi störde bara en stund.

Sen skjutsade vi hem datapata och åkte hem till oss för att göra pastasalladen. MKT LYCKAD :D

tittat på "gothika" nu, fy fan vad otäck den är.. har sett den en gång tidigare men mindes inte ngt nästan så hoppade till hela tiden. men det är ju som vanligt, jag sitter ju med händerna för ansiktet 80% av filmen iallafall, så får jag fråga sen vad som hände, hihi :D man måste ju vara på den säkra sidan. annars kan man drömmar mardrömmar sen.

Mamma saknar oss där hemma, det är för tyst säger hon, och dessutom har hon inga kläder och grejor att plocka med eftersom vi inte är hemma och stökar ner.. stackars mamsi =/. ska pussa henne massa när jag kommer hem, saknar henne oxå !

Älskade emsan har tagit hand om landola nästan en hel vecka nu, hon är underbar !!!
läser du det här så TACK, och jag ÄLSKAR DIG !

Nu ska jag tvätta av sminket och sen krypa ner jämte gull och titta på day after tomorrow, sen är det sömn och seminarium kl 9:15.., tur han oxå ska gå upp för att plugga med sin grupp, döden att gå upp ensam. Så får martina ligga kvar och sova gott för sig själv !
sen drar vi hemåt motala :D

image66 snart är det sommar :D

mat

Kategori: livet


Ikväll ska vi laga pastasallad med tonfisk och skalade räkor.
längtar redan efter att smaka.
Mums !
image65

dessutom har jag inte ätit sen kl. 12.. magen börjar suga efter något !
Bäst jag rappar på honom lite så vi får någonting gjort.

idag har jag mina fina vita jeans från Gina tricot på mig, mkt nöjd med dem.

Puss

födelsedag

Kategori: livet


Nu sitter jag och martina ordningfixade framför tvn. tompa står i duschen och ska oxå göra sig fin.
Vi gör oss till för idag är det Stefans födelsedag.

HURRA HURRA HURRA !!
grattis världens bästa stuffe
:D

image64

pedagogisk filosofi

Kategori: livet



nu har jag fått min bok, vilket medför plugg hela eftermiddagen..
dessutom ska kläder tvättas kl. 16..
sådär rolig dag.. =/

Imorgon åker vi hemåt motala igen, shit vad tiden har gått for !


Puss

roande

Kategori: livet


Eftermiddagsskoj i soffan :D
någonting ska man ju roa sig med, och vad bättre än med en webcam minsann !


    
 

dags för mat för mig o. hunken o. syster, och sen iväg till Alis för att titta på "ghostriders", jag är måttligt road av såna slags filmer, men allt med Nicholas Cage brukar ju vara bra så.. tiden får utvisa.

Pimp my ride är skoj!

ooxx

på stan

Kategori: livet


haft skola på morgonen, sen stack jag o. Martina till stan.
jag hittade ett par rosa vans-skor med döskallar på, himla fina och somriga =P



martina hittade en klänning på indiska och jättefin blus på hm !!

Nu tittar vi på american pie 5, naked mile, haha så sjuk... Måste plugga lite och sådär, så slipper man ha massa att göra under helgen, hoppas verkligen jag får mina böcker imorgon, annars blir det lite panik.. men dem kommer nog !

ikväll blir det lax, klyftpotatis, sallad o. sås.. Mumma ! kanske borde vi grilla laxen o äta ute ?!.. kanske :D
tompa är och pluggar nu så vi får beställa det sen.

Puss, i helgen blir det fest i motala :D
fredag med Lii och lördag hos Mli, jihoo.

söndag, slappdag

Kategori: livet


blev en slapp söndag iallafall, bara plugg i 2 timmar, varav 1 av den användes till annat snack, mkt roligare än pedagogikblaha, som man inte fattar någonting av..

Låg och kollade in pojkarna som spelade wolleyboll sedan drog vi till Willys för att leta efter tompas bortsprungna plånbok, och där var den :D

Nu har vi ätit kinamat, stekt ris med räkor o. vitlök till damerna, kyckling till herrn !

Ska ta en kvällspromenad och diskutera livet, om vi orkar, sen blir det nog slappt framför tvn.. En Wallanderfilm och mys i soffan, klart man får plats 3 i den.

Imorgon skola kl. 9.15, sen lek med martina, hoppas mina böcker kommer imorgon oxå så jag kan plugga lite grann..

Puss itorsk

soool

Kategori: livet


underbar dag ser det ut att vara utanför fönstret. Tompa ligger i sängen o. slumrar och martina gör detsamma på madrassen... sömntutor. Spelar hög musimk men de verkar inte bry sig alls, tråkigt.
Medan jag springer iväg till josefin och pluggar i solen i hennes trädgård så ska martina och tompa spela wolleyboll och roa sig själva.. Kanske hinner jag med att spela lite sen i eftermiddag, det vore roligt.

Nu har jag tryckt i mig en macka, dags att glida i bikini och några kläder..

om 5 dagar kommer Lii hem :D jihoooooo. saknar henne när jag tänker på hur länge hon varit borta !
Och snart ska hon iväg till sitt älskade magaluf oxå, så roligt för henne !

bäst jag rör mig,

ha en bästa 1 april !!

Puss

kärlek

Kategori: livet


borde sova men det är svårt.. har ont i hjärtat och det vägrar försvinna, det hela är nog mitt fel från början..

min syster är här nu, jag älskar henne ♥ !


imorgon är det plugg kl 11, jag orkar inte egentligen men det ska bli mysigt att träffa tjejerna, det var för länge sedan nu :D..
Fest ikväll, fast det blev bara 2st 7.0 cider, jag var inte på så bra partymood, men det var rätt roligt iallafall.

på onsdag åker vi hem och firar påsk , tompa fick en bukett påskliljor av oss förrut på vägen hem
, jag älskar honom.. Mmm !!

nu måste jag sova, så hjärnan är med imorgon.

Puss i påsk