first day of my life

bibblan

Kategori: livet


mår lite bättre idag, pratade med emsan igår innan jag gick och lade mig, och nu känns det bra! Eller ganska okej iallafall :D jag vet, jag är en mes när det kommer till Landola, men så är det bara, jag vet att emmy förstår, hon är  likadan, vi är suckers för våra små älsklingar. Känns tryggt ändå att hon ska ta hand om henne, det kommer gå bra!

Sitter på skolbibblan och pluggar, gjort så sen 11 nu.. ohh så hurtig jag är. Har dock skitont i ryggen så var tvungen att göra någonting annat ett tag. Ska skicka ett mejl till mina buddies i gruppen oxå och se om vi kan fixa till en pluggdejt någongång snart, har lite frågetecken jag behöver hjälp med... vissa frågor finns ju inga svar på. Tur jag har tjejerna, blondinen klarar inte allt själv, hehe.

Ska sitta här till 4 tänkte jag, sen måste jag nog få i mig någonting att äta, tuggummi är ju inte det bästa när man är hungrig, bara suger till i magen..

Så blir det att ta eda hemåt om en vecka, ska bli skönt, även om vi ska till stockholm direkt.. menmen, hinner rida 2 dagar iallafall, bättre än ingenting!

aj. ryggskott, måste nog byta stol om jag ska orka med, fy fan vad det är här tråkigt.

peace,

Kommentarer


Kommentera inlägget här: